C More Hits

C More Hits

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

TV vodič - ponedjeljak, 22.04.2024

00:40
Løgnen
Wall Street-forretningsmanden Robert Miller ligner en mand med succes i arbejdslivet og privat - men i virkeligheden er han en bedrager, der er desperat efter at sælge sit forretningsimperium til en stor bank, inden han bliver afsløret. Han arbejder hårdt for at opretholde facaden overfor sin familie, sine forretningspartnere og overfor sin elskerinde, men netop som salget ser ud til at gå igennem, sker der noget uventet, som øger presset maksimalt på Miller. Samtidig er politimanden Michael Bryer på sporet af ham.
da
02:25
Last Seen Alive
Da Will Spann kører sin kone Lisa til hendes forældre, stopper de for at tanke brændstof. Men pludselig forsvinder Lisa sporløst. Will kontakter politiet, men da han selv bliver mistænkt, tager han sagen i egen hånd.
da
04:00
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
04:10
Ildsjæl
I 1930'ernes New York drømmerunge Georgia om at blive brandmand som sin far. Da en pyroman hærger byen, klæder hun sig ud som "Joe" og får chancen for at udleve sin drøm.
da
05:40
Emil og Ida i Lønneberg
Emil og hans lillesøster Ida bor sammen med deres far Anton, deres mor Alma, landbrugsmedhjælperen Alfred og tjenestepigen Lina. Emil er en kær lille dreng, som gerne vil hjælpe til, men hans hjælpeløshed forveksles ofte med spilopper.
da
06:40
Dumplin'
Teenageren Willowdean Dickson - eller Dumplin som hendes mor kalder hende - er en stor pige, der ikke selv synes, det er et problem at være stor. Da hendes mor, den tidligere skønhedsdronning Rosie, skal stå i spidsen for den lokale skønhedskonkurrence, melder Will sig til konkurrencen, for at skabe lidt ravage. Det starter lidt af en revolution, for snart melder andre piger sig til konkurrencen for at vise, at skønhed kommer indefra.
da
08:25
Hundredefodsrejsen
Da en farverig indisk familie åbner en karrycafé i en lille sydfransk landsby, lægger de sig hurtigt ud med det fine Michelin-restaurant på den anden side af gaden.
da
10:25
Bränn alla mina brev
Efter et vredesudbrud indser forfatteren Alex Schulman, at han må tage et opgør med sin egen vrede. Det er en vrede, der er gået i arv i generationer, og alle slægtens konflikter skyldes én person, morfaderen Sven Stolpe.
da
12:20
Dark Waters
Da advokaten Robert Bilott bliver kontaktet af en bonde fra sin hjemstavn i West Virginia, kommer han på sporet af en stor forureningsskandale. Landmandens dyr bliver vanvittige og dør på stribe, og måske skyldes det udledninger i drikkevandet af et af verdens største selskaber DuPont Chemicals. Bilott forsøger at komme til bunds i sagen, men DuPont ønsker ikke at deres hemmeligheder slipper ud. Snart er advokaten og hans familie i overhængende fare.
da
14:25
Valentino - den sidste kejser
Valentino, født i 1932 i Italien med efternavnet Garavani, er en af verdens mest kendte modeskabere og har siden 1960 dannet par, både privat og professionelt, med den forretningskyndige Giancarlo Giammetti, som siger om det livslange kompagniskab, at 'det hverken handler om penge eller mode, men om kærlighed'. Matt Tyrnauers dokumentarfilm er en intim og medrivende flue-på-væggen reportage om den særegne verden, der omgiver en af Italiens mest berømte mænd. Optagelserne har fundet sted i alle Valentinos overdådigt indrettede boliger fra villaen i Rom, slottet i Frankrig, huset i London, lejligheden i New York, skihytten i Gstaad til Valentinos 152 fod lange yacht med et mandskab på elleve og udsmykket med Andy Warhols portrætter af modeskaberen.
da
16:00
Second Act
Maya Vargas er netop fyldt 40 år og har arbejdet i det samme stormagasin i 15 år. Da hun til sin overraskelse ikke bliver forfremmet på sit arbejde, søger hun et job som konsulent for et kosmetikfirma i New York. Da hun ikke har de efterspurgte boglige kompetencer til jobbet, strikker hendes gudsøn et falskt CV sammen til hende - og via det får hun jobbet. Nu skal hun forsøge at klare det nye krævende job, og samtidig bliver hun genforenet med den datter, hun bortadopterede som teenager.
da
17:40
Comedy Queen
13-årige Sashas mor lever ikke længere. I al hemmelighed laver Sasha en liste over, hvad hun skal gøre for at komme sig over sorgen: Hun skal barbere sit hår af, takke nej til en hundehvalp og frem for alt blive en Comedy Queen.
da
19:10
Hustlers
Stripperen Destiny kæmper for at få enderne til at mødes. Da hun møder den erfarne poledancer Ramona lærer hun en gylden regel: Enten bliver du hustlet, eller også hustler du. Stripperne slår sig sammen og stjæler fra de kyniske Wall Street-typer, der har tjent deres penge på uhæderlig vis. Baseret på virkelige hændelser fra New York i slutningen af 00'erne.
da
21:00
A Long Way Down
Da talkshowværten Martin en nytårsaften stiller sig op på taget af en høj bygning for at begå selvmord, bliver han forstyrret af tre andre selvmordskandidater: Den ensomme Maureen, politikerdatteren Jess – der har kærlighedssorger – og det kræftramte pizzabud JJ. Situationen er virkelig underlig, og de fire kan ikke gennemføre deres forehavende. I stedet ender de med at lave en pagt om at vente med at begå selvmord til Valentine's Day – og få det bedste ud af livet indtil da.
da
22:35
Saint Laurent
I årene 1967 til 1976 befinder den berømte modedesigner Yves Saint Laurent sig på toppen af sin karriere. Men i modehovedstaden Paris udgør narkotika, sex og skønhed en farlig cocktail, der skaber dybe ar hos dem, der overlever de vilde 70'ere.
da

TV vodič - utorak, 23.04.2024

00:20
Anna
Anna Poliatovas slående skønhed skjuler en hemmelighed, der vil slippe hendes uovertrufne styrke og evner løs og gøre hende til en af verdens mest frygtede snigmordere i statens tjeneste.
da
02:15
Beck - Et nyt liv
Dansk narkogangster findes død i den første af fire nye Beck-film. Måske står Beck-gruppen over for en blodig dansk-svensk bandekrig. Samtidig er Martin Beck også tilbage efter sin sygeorlov.
da
03:45
Second Act
Maya Vargas er netop fyldt 40 år og har arbejdet i det samme stormagasin i 15 år. Da hun til sin overraskelse ikke bliver forfremmet på sit arbejde, søger hun et job som konsulent for et kosmetikfirma i New York. Da hun ikke har de efterspurgte boglige kompetencer til jobbet, strikker hendes gudsøn et falskt CV sammen til hende - og via det får hun jobbet. Nu skal hun forsøge at klare det nye krævende job, og samtidig bliver hun genforenet med den datter, hun bortadopterede som teenager.
da
05:25
Wild Style
Wild Style, kendt som den første hiphop-film, indfanger stemningen fra de tidlige 80'eres New York. Vi oplever bl.a. Lee Quiñones, Sandra "Lady Pink" Fabara, Fab 5 Freddy og kunstnere som Grandmaster Flash, The Cold Crush Brothers og Busy Bee.
da
06:45
Joan Baez: I Am a Noise
Dokumentar om den legendariske folkesanger og aktivist Joan Baez, som dykker ned i unikt materiale fra sit arkiv. Her skildres alt fra musikkarrieren til borgerrettighedsbevægelsen, kampen mod psykisk sygdom og romancen med en ung Bob Dylan.
da
08:35
The Best of Me
Amanda og Dawson møder hinanden som børn og bliver sjælevenner, men omstændigheder, som de ikke er herrer over, gør at de bliver adskilt. Tyve år senere mødes de igen, da en af deres fælles bekendte dør. Selv om Amanda er gift, begynder der at spire hede følelser frem mellem dem igen.
da
10:30
Pavarotti
Dokumentar om operalegenden Luciano Pavarotti, fra hans barndom i Modena til en utrolig karriere, hvor han blev verdensberømt langt ud over den klassiske musik. Der er interviews med familien, venner og kollegaer om den store tenors karriere, men også et privatliv som var præget af alt lige fra velgørenhedsarbejde tkil kærlighedsaffærer.
da
12:20
The Stones and Brian Jones
Britisk dokumentar om guitaristen Brian Jones, grundlæggeren af The Rolling Stones, som skildrer hans liv, eftermæle og tidlige død. Instruktør er Nick Broomfield, kendt for musikdokumentarer som Biggie & Tupac og Kurt and Courtney.
da
13:55
Bailey - en ven for livet
Ethan på otte og hans mor redder en golden retrieverhvalp ud af en brandvarm bil. Familien tager den lille hund til sig og kalder den Bailey. Det bliver begyndelsen på et livslangt venskab mellem Ethan og Bailey. Bailey bliver nemlig genfødt adskillige gange gennem årene, og hver gang havner den sammen med Ethan.
da
15:30
Green Book
Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip, bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley, der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de gøre brug af en Green Book - en rejseguide til hvilke restauranter og hoteller, der tager imod afroamerikanske borgere - for at sikre, at Shirley ikke nægtes servering, ydmyges eller trues på livet. Sat i 60’ernes USA, præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen, bliver Tony og Don konfronteret med racehad og egne fordomme, og de får øjnene op for alt det, de har til fælles på deres livs rejse.
da
17:35
Ildsjæl
I 1930'ernes New York drømmerunge Georgia om at blive brandmand som sin far. Da en pyroman hærger byen, klæder hun sig ud som "Joe" og får chancen for at udleve sin drøm.
da
19:05
En mand der hedder Ove
Ove er en vrissen enkemand, der ikke kan vente på at slutte sig til sin afdøde hustru. Han hader livet og skælder konstant ud på sine naboer. Til sidst bliver det for meget, og han forsøger at hænge sig selv. Hans selvmordsforsøg går på komisk vis galt, og et tilfældigt møde med en ny beboer, starter et spirende venskab, der hjælper Ove med at genskabe forbindelsen til omverdenen.
da
21:00
Feed
En gruppe unge med en velkendt influencer i spidsen inviteres til et eksklusivt glampingevent ude i vildmarken. Men der findes noget derude, som vil dem det ondt. Meget snart handler det ikke længere om holde feedet levende, men om selv at overleve.
da
22:45
Seven Psychopaths
Marty er forfatterspire og slås med et filmmanuskript om syv psykopater. Billy er hundetyv og Martys bedste ven. Charlie er en psykopatisk gangster. Bonny er Charlies elskede hund, som Billy og hans makker Hans netop har bortført. Snart får Marty al den inspiration, han kunne ønske sig, for Charlie er en voldelig mand, der ikke tøver med at skyde enhver, der har det mindste med tyveriet af Bonny at gøre.
da