TV4 Fakta

TV4 Fakta

Guide TV - dimanche, 21/04/2024

00:00
Nya livet på landet med Sarah Beeny
Det har blivit dags att transformera familjens vardagsrum till en lockande och mysig plats att tillbringa tid på. Sarah och Graham åker på utflykt till Ford Abbey för att hämta inspiration.
sv
01:00
Nya livet på landet med Sarah Beeny
Graham och Sarahs söner ska alla få ett eget sovrum på övervåningen och de har alla stora planer för inredningen. Lillebror Laurie vill ha ett medeltida tema i sitt rum och därför åker familjen på inspirationsutflykt till slottet i…
sv
02:00
Familjen Annorlunda
Familjen Pettersson ska äntligen åka utomlands men frågan är om fyra armar räcker för att hålla koll på åtta barn i främmande land.
sv
03:00
Familjen Annorlunda
För att hinna med att fixa alla presenter och bakverk till julen börjar Anna förbereda redan under sommaren. Gunnar tar med sina barn på en sista båttur för säsongen.
sv
04:00
Mitt galna hem
Säsongsstart. George träffar ett nygift par som skippat bröllopsresan och istället lagt pengarna på att skapa ett boende av en gammal armévagn.
sv
05:00
Bygglov
Bygglovsgänget har begett sig till Sofia Lindström och Jörgen Setterlind som bor i Säffle. De behöver hjälp med att bygga om en lada till ett garage för ortens bilklubb, Säffle street gliders.
sv
06:00
Familjen Annorlunda
Bob och Mia i Staffanstorp ska åka till London med sin fem barn och mormor och farmor. Men det blir inte riktigt som de tänkt sig.
sv
07:00
Familjen Annorlunda
I Södertälje vankas det bröllop men trots festyran vill sex trötta tvillingar ha en massa uppmärksamhet. I Staffanstorp har Ebba och Elin fest med discotema och pappa Bob agerar dj.
sv
08:00
Familjen Annorlunda
Rose-Marie och Marko åker på bröllopsresa till Malta med alla barnen. Istället för romantiska middagar på tu man hand blir det tusen blöjbyten, gnäll, nattning och vällingkok.
sv
09:00
Den stora matresan
Per reser till Gotland och träffar gotlänningar med öga för lokala delikatesser. Han jagar kanin och får prova på drycken Dricko. Han lagar lamm på tre olika sätt och besöker en saffransodling och en ekologisk sparrisodling.
sv
10:00
112 - på liv och död
En allvarlig trafikolycka inträffar i centrala Stockholm och brandmannen Marcus rycker ut. Det yttre befälet Magnus tvingas hantera ett våldsamt trafikstopp.
sv
11:00
112 - på liv och död
En kvinna drabbas av akut andnöd och ambulanssjuksköterskan Janne larmas. Brandmannen Thomas rycker ut när en källare börjar brinna. Polisen Reine konfronterar en knivman.
sv
12:00
Veterinärerna
I Skånes djurpark tittar veterinären Kalle Nordfeldt till tornfalken Hiri som har tappat i vikt den senaste tiden för att ta reda på orsaken.
sv
13:00
Mitt liv som valp
Blandrasvalpen Presley bor på landet tillsammans med sin stora familj som består av både barn, hästar, katter, fåglar, marsvin och fiskar.
sv
13:55
SOS djur
När hästen Simon Hit drabbas av svåra smärtor får han hjälp av distriktsveterinären Hans i Rimbo. Agge och Ica tröstar en hundägare vars hund dött under natten.
sv
14:55
Din kungliga guide till...
Säsongsstart. Den brittiska kungafamiljen vet alltid hur man festar med stil, oavsett tillfälle. Med hjälp av intervjuer med butlers, kockar och kungliga experter får vi en bild av hur kungligheterna bör bete sig när det vankas fest.
sv
16:00
112 - liv och död
Brandmannen Tony från Brännkyrka brandstation larmas till en våldsam bilbrand. Polisen Daniel stoppar en bil eftersom man misstänker att det finns narkotika i den.
sv
17:00
Inside the ambulance
Säsongsavslutning. Läget är kritiskt när Sam och Myles skyndar sig för att hjälpa en man som kollapsat på grund av andnöd. Varje sekund räknas och frågan är om de hinner fram i tid?
sv
18:00
Inside the ambulance
Säsongsstart. Ambulanspersonalen åker i ilfart till ett nyfött spädbarn med låg kroppstemperatur. Samtidigt hanterar teamen i Oxford och Portsmouth en man som kräks blod och en annan patients mystiska höftsmärta.
sv
19:00
Mys bröllop
My och Putte får hjälp att bygga ett växthus på gården, medan Putte skapar ett utekök som My genast inviger. Lyckliga paret Johan och Rina hälsar på för att se vigselplatsen, och My börjar känna att två månader kanske inte är så lång…
sv
20:00
Donals irländska matäventyr
Donal och Max reser vidare till Galway där möten med Connemara-hästar och en lektion i att valla får väntar. Donal tillagar färska ostron vid Kylemore Abbey, besöker en restaurang belägen vid Irlands enda fjord och tar en tur med en…
sv
20:30
Donals irländska matäventyr
Donal och Max reser vidare till Irlands östkust, till Waterford där de besöker Gaeltacht – ett område är iriska fortfarande talas.
sv
21:00
Din kungliga guide till...
När det vankas kungligt bröllop granskas varje moment in i minsta detalj. I det här avsnittet får vi veta mer om den intensiva planering som ligger bakom dem.
sv
22:05
Extremväder - i stormens öga
Säsongsavslutning. Hunden Bella väcker sin familj precis i tid innan en tornado drabbar Nashville i mars 2020, men Bella försvinner.
sv
23:00
Miljardärerna bakom techbolagen
I exklusivt arkivmaterial får vi ta del av hur Larry Page och Sergey Brin gick från dröm till verklighet när de skapade sökmotorn Google. Samtidigt håller Mark Zuckerberg och Elon Musk på att förändra världen för alltid.
sv

Guide TV - lundi, 22/04/2024

00:05
Husjägarna - Danmark
Sara hjälper Dzenita och Admir från Odense över Lillebælt att hitta ett sommarhus nära Aarhus och familjen. Christian hjälper Gritt och Lasse att hitta ett hus på landsbygden och turen går till Arnakke, Gadstrup och Skibby.
sv
01:00
Husjägarna - Danmark
Sara ska hjälpa Stina hitta ett hus nära havet och det är viktigt att det ligger på cykelavstånd från Valby där Stina har bott hela sitt liv. Christian hjälper Sille och Daniel att hitta ett ställe nära Aalborg med stor utomhusyta.
sv
02:00
Familjen Annorlunda
Annika och barnen överraskar superpappan Conny med sovmorgon och en utflykt värdig en raggare. Familjen Zeeck gör pärlhalsband för att hjälpa barn med cancer.
sv
03:00
SOS djur
När hästen Simon Hit drabbas av svåra smärtor får han hjälp av distriktsveterinären Hans i Rimbo. Agge och Ica tröstar en hundägare vars hund dött under natten.
sv
04:00
Mitt galna hem
George möter en rullstolsburen man, som är fast bestämd att designa ett hus fullpackat med smarta uppfinningar. Roadtripen i Nya Zeeland fortsätter och det bär av till Peka Peka Beach för att se ett genialt bygge vid havet.
sv
05:00
Bygglov
Bygglovstrion befinner sig i Kumla för att hjälpa familjen Fhager med att renovera fasaden på deras hus och entrén samt fixa uteplatsen. Trion fixar också ett arkitektritat året runt-boende till familjens djur.
sv
06:00
112 - på liv och död
Strax utanför Nässjö har en man drabbats av hjärtbesvär och ambulanssjuksköterskan Nils-Gunnar skyndar sig dit. Polisen Simon larmas till en pågående misshandel i centrala Kristianstad.På Höglandssjukhuset i Eksjö tvingas akutläkaren…
sv
07:00
112 - på liv och död
Brandmännen Anders och Peter från Johannes brandstation larmas till en trafikolycka. Poliserna Simon och Rickard konfronterar en aggressiv man i Kristianstad som behöver vård.
sv
08:00
Familjen Annorlunda
Säsongsstart. Familjen Norrström bor i Märsta med sina 9 barn på 95 kvadrat. Hos familjen Johansson är det dags för mamma Tina att börja arbeta efter 15 års mammaledighet.
sv
09:00
Veterinärerna
Den sju veckor gamla valpen Goding har en missbildning som gör det svårt för honom att svälja. Veterinären Pelle Nyberg genomför en mycket ovanlig operation på valpen.
sv
10:00
112 - på liv och död
Polisen Magnus i Haninge får larm om en pågående skottlossning. Elin misstänker att ett barn far illa och brandmannen Mikael på Farsta brandstation larmas till en allvarlig trafikolycka.
sv
11:00
112 - på liv och död
Poliserna Magnus och Calle från Handen rycker ut till en otäck olycka. När en bil börjar brinna mitt i centrala Stockholm larmas Olof från Johannes brandstation ut. På Åland hjälper sjöräddaren Magnus en båt som hamnat i sjönöd.
sv
12:00
Världens bästa veterinär
Tvååriga Lexi har haft ont i frambenet hela sitt liv och ska genomgå en operation. Labradoren Henry får plötsligt svårt att stå och kommer akut till kliniken.
sv
13:00
Bygglov
Familjen Rahm i Hörby ägnar all sin tid åt sina hästar och behöver hjälp med att få ordning i sitt hus. Bygglov kommer till deras undsättning och fixar nya sovrum till barnen och en arbetshörna till föräldrarna.
sv
14:00
Veterinärerna
Hästen Amaretto kommer in till hästkliniken i Norrköping med en kraftig hälta och veterinärerna befarar att det kan vara väldigt allvarligt. I Göteborg opererar veterinären Elisabeth Bademo bort hunden Lillys livmoder.
sv
15:00
SOS Djur
Hanna och Åse tar hand om en svårt skadad katt som hittats på en garageuppfart. Eva hjälper hästen Jupiter som har långdragna ögonskador.
sv
16:00
Mitt liv som valp
Bostonterriern Moose bor i ett kollektiv på Lilla Essingen i Stockholm. Matte och husse har mycket de vill visa och lära honom men han föredrar att vara inomhus. Fredrik Steen hjälper blandrasvalpen Presleys familj.
sv
17:00
Bygglov
Familjen Magnusson i Stehag älskar att åka skateboard. Pappa John har till och med byggt en egen kombinerad skateboard bowl och pool. Men sedan tog energin slut och resten av tomten behöver rustas upp.
sv
18:00
112 - på liv och död
Brandmannen Sebastian larmas till en allvarlig trafikolycka. Polisen Anders tar upp sökandet efter en försvunnen kvinna. Brandmannen Tony skyndar sig till en lastbil som brinner mitt på en hårt trafikerad väg.
sv
19:00
Inside the ambulance
En 14-årig pojke i Oxford har fått en fraktur efter en misslyckad fotbollstackling. Samtidigt träffar ambulanspersonalen i Portsmouth en 81-årig kvinna som har fallit från sin trapphiss.
sv
20:00
Grand Designs Nya Zeeland
Singelpappan Sky vill bygga en avlägsen fristad på en ö, där han och hans familj kan fly livet på fastlandet för en lugnare tillvaro.
sv
21:00
Veterinären på Bondi Beach
Kates älskade hund Benny börjar uppvisa oroande symptom och hon söker specialistvård för att bota honom. Hunden Reggie har en oroande knöl och Scott tror att han eventuellt kan behöva opereras.
sv
22:00
Love it or List it
En rugbyspelare anser att huset han delar med fru, barn och två hundar är alldeles för litet men Kristie är fast besluten att visa hur hemmet kan göras om för att bättre passa en småbarnsfamilj.
sv