CS Film CS Horror

CS Film CS Horror

CS film je televizní program českých a slovenských filmů. Přináší nejširší nabídku českých a slovenských filmů pro diváky v Čechách i na Slovensku. CS film je i koproducentem řady dětských seriálů, dokumentů z filmového prostředí a magazínů o českém filmu.

Czechia

Guide TV - jeudi, 16/05/2024

00:00
Přestávka ve vysílání
cs
06:00
Cesta za pokladem
Tým odborníků v Milevsku na jihu Čech objevil unikátní nález srovnatelný snad jen s relikviářem sv. Maura. Exkluzivní sběrný dokument Evy Tomanové o objevu výjimečné relikvie, o jejím tajemství a významu
cs
06:10
Kikirikí
Pohádka SR (2015). Kohoutek a slepička se stali nerozlučnými kamarády. Mají se velmi rádi, v noci spí vedle sebe na bidýlku a přes den spolu gazdují na dvoře. Kohoutek neustále něco vymýšlí, je nespokojený a slepička s ním všechno trpělivě řeší. Každý příběh v sobě ukrývá ponaučení, jak se stát lepším a neubližovat lidem, kteří nás mají rádi
cs
06:20
Sníček (7)
Hugo deťom splní každý sen! Vždy v noci snové víly prinášajú deťom sny. Hugo sa však cez deň nudí a zmyslí si, že Luciu a Damiána navštívi aj cez deň. Nevie sa však v našom svete správať, a tak ho deti učia, ako byť vychovaný. On im za to vysvetlí a ukáže, ako fungujú najznámejšie hodiny na svete Big Ben, či ako žijú rôzne zvieratá. Vezme ich do džungle, pod morskú hladinu, do vesmíru, a tiež do svojho snového sveta, kde je možné naozaj všetko. Deti si s Hugom zaspievajú, zatancujú a naučia sa vždy niečo nové.(TV JOJ)
cs
06:30
Zabij nudu!
Dochádza Vám fantázia, čo robiť doma s deťmi? Je tu relácia, v ktorej dostanete návod, ako spolu zmysluplne prežiť spoločne strávený čas. A tiež ako vyrobiť jedinečné veci, ktoré oživia Vašu domácnosť. Zažijete pri tom určite veľa zábavy! Sú to veci funkčné, dekoračné ale aj iba tak pre zábavu. Napríklad: pomôcky do školy, pokladničky, sliz a žarty.
cs
06:40
Staré pověsti české (Bílá paní)
26ti dílné animované Staré pověsti české vznikly ve vlastní produkci televizí CS Film a CS mini. Producenti televize hledali velký příběh, který by připomínal tradice a naši minulost. Jan Werich o Jiráskovi, podle jehož námětu byl seriál natočen, řekl: „Kdyby Jirásek žil v Hollywoodu, byl by milionář, protože měl výborné zápletky.“ Oslavoval český národ, ale ne na úkor jiných. Tu a tam zušlechťoval naši historii a prokládal ji sentimentálními příběhy, a tak nám ji přibližoval a činil milovanější. Většinu kouzelných pověstí a legend z našich dějin známe tak jen díky Jiráskovi.
cs
06:55
O modrém autíčku (Chuligáni)
Jeden z příběhů o Modrém autíčku a jeho kamarádech. Růžové autíčko má na sobě šmouhu a je smutné. Kde však vzít vodu, když i řeka vyschla? Jsou tady však přátelé, kteří v každé nesnázi pomohou.(Zlín Film Festival)
cs
07:05
Broučci (Broučkův smutný návrat)
Animované loutkové příběhy broučků žijících na pasece.
cs
07:20
O Dorotce (Dorotka a hvězda)
Dorotka a hvězda. Animovaný seriál ČR (1974). Holčička Dorotka a její věrný kamarád papoušek Koko spolu prožívají různá veselá dobrodružství.
cs
07:25
Mach a Šebestová (Přírodní zákony)
Kdo by neznal těchto původních 13. úsměvných kreslených příběhů (Večerníčků), jedné povedené dvojice školáků, a všech jejich přátel.Názvy jednotlivých epizod:
cs
07:35
O Mikešovi (Pohádka o Klikotoči)
Animovaný seriál O kocouru Mikešovi a jeho přátelích, podle knihy Josefa Lady.
cs
07:50
Krakonošovy pohádky (Krakonoš a strašidlo)
Před mnoha a mnoha lety, kdy lesy byly plné zvěře a ptactva, byl pánem lesa v horách a u pramenů Labe Krakonoš. Nejednou pomohl chudákům a potrestal ty, kterým příliš narostl hřebínek. Už tenkrát tam v údolí pod horami stávala hospoda, kam chodívali tkalci, když nesli do města odvádět dílo, i panímámy při cestě na jarmark a zabrousil tam i leckterý bohatý kupec, aby přenocoval. Někdy na sklínku jalovcové zaskočil i sám Krakonoš. Porozprávěl se strejci, vyslechl jejich stesky, nářky i radosti a přání. A zrovna když tak jednou sedí v hospodě zase všichni pospolu, objeví se tu zas nenápadně Krakonoš a je svědkem toho, jak do světnice vrazí strejc Hrouda jako bez ducha a křičí, že ho honí bubák. Hltavě vypije jedno pivo a vypravuje, jak se všechna sběhlo. — Šel zrovna z jarmarku s nakoupeným zbožím, když u hřbitova vyskočilo strašidlo a natahovalo na něj tlapy. Tak pustil pytel a utíkal honem pryč. – A Hrouda si dal ještě jedno na odškodněnou. Krakonošovi se to nezdálo a šel se na ten hřbitov podívat. Nic a nikoho tam nenašel. Ale zanedlouho se strašidlo objevilo zas. To už si trouflo na hraběcí kočár. Splašení koně se zastavili až u hospody a strejcové vytáhli z kočáru polomrtvou hraběnku. Když se vzpamatovala a předváděla, jak si strašidlo počínalo, pomyslel si Krakonoš, že by nebylo na škodu, mrknout se do kočáru. Tušení ho nezklamalo, našel tam stopu — knoflík od kabátu chasníka Cibulky. Druhej den zrovna když Krakonoš v hospodě přemýšlel, jak to s tím strašidlem udělat, dával si Cibulka u vedlejšího stolu do trumpety. Nabídnul i Krakonošovi a ten mu na oplátku ukázal knoflík. Cibulka chmátl po knoflíku a Krakonoš věděl svoje. Potom přišel do hospody jakýsi obchodník. Cibulka jak ho viděl, tak se nenápadně vytratil. Venku pod keřem vyhrabal prostěradlo a vydlabanou dýni, vylezl na okno kupcova pokoje a začal strašit. Kupec se vyděsil, běžel do lokálu a Cibulka mu zatím všechno sebral. Ale to už Krakonoš měl jistotu, co je Cibulka za ptáčka a započal svoje dílo. Vystrojil se za pána a v nádherném kočáře předjel před hospodu. Hostinské dal zlaťák, a že chce u ní přenocovat. Dostal pěkný pokojík a hned jak zůstal sám, svlékl šaty a vzal na sebe černý hábit s namalovanou kostrou. Zapálil v pokoji svíčky, lehl si na postel a čekal. Za chvíli se skutečně otevřelo okno a strašidlo – Cibulka vlezlo dovnitř. Přišlo až ke Krakonošovi, že ho vystraší, ale když se Krakonoš jako kostlivec hrozivě vztyčil na posteli, Cibulka se polekal sám. Chvíli se honili, až pak Cibulka vlít četníkovi přímo do náruče. A tak nakonec Krakonoš vystrašil neřádné strašidlo a na Cibulku si dokročila lidská spravedlnost. Ta hospoda, kde se to všechno událo, se dodnes jemnuje U Bubáka.(Filmový přehled)
cs
08:05
Já Baryk (9)
Dvanáct příběhů, z nichž každý je věnovaný vždy jednomu měsíci v roce a jednomu zvířeti, se kterým se dobromyslný pes Baryk ve svém okolí potká, to je spousta veselých i napínavých příhod. A ještě se děti dozvědí o jednotlivých zvířatech i zajímavé podrobnosti z jejich života - třeba, že zajíc je jako velbloud - nemusí půl roku pít, jaké druhy sýkorek u nás žijí, kolik hrabošů chytí čáp za hodinu, jaký je rozdíl mezi vránou a havranem, kolikrát je větší blecha krtčí nežli psí a další a další informace, které určitě nebudou znát často ani dospělí diváci.(oficiální text distributora)
cs
08:20
Brundibáři (Těší mě)
Kratičké příběhy dvou čmeláků, kteří se stejně jmenují a navlas se sobě i podobají.(Karlos80)
cs
08:25
Tisíc a jedna noc (Aladinova kouzelná lampa)
Kombinace loutkového a ploškového filmu klasických příběhů Pohádek tisíce a jedné noci.(Hans.)
cs
09:00
Teleshopping
Magazín
cs
10:15
Pacient 001
Primář Tichý řeší na své klinice zvláštní nemoc proslulého opraváře zemědělských strojů. Rozuzlení příčiny záhadného břicha tohoto pacienta je nakonec velmi speciální, i když jednu chvíli to dokonce vypadalo na tyfus.
cs
11:30
Proč moskyt bzučí do lidských uší
Kreslená bajka podle africké pohádky, upravené americkou spisovatelkou Vernou Aardemou. Animace vychází z ilustrací Lea a Diane Dillonových k této knize. O tom, co všechno může způsobit nevinná maličkost, pokud je špatně pochopená a několikrát přemílaná. V češtině vypráví Viktor Preiss.
cs
11:40
Kinosál
Nový magazín mapující filmové novinky v českých kinech.(CS Film)
cs
12:00
Obsluhoval jsem anglického krále
Číšník Jan Dítě toho v životě prožil mnoho a ocitl se nahoře i úplně dole. Začínal jako prodavač párků na nádraží, ale od chvíle, kdy poznal magickou moc peněz, toužil stát se milionářem. V hotelu U Zlatého města Praha poznal Jan zkušeného cesťáka a velkého labužníka Waldena, který mu dal řadu dobrých rad. Díky němu také nakrátko získá místo v luxusním hotelu Tichota, odkud odejde do pražského hotelu Paříž, bravurně ovládaného vrchním Skřivánkem, vzdělaným mužem, mluvícím mnoha jazyky a hrdým na to, že měl tu čest obsluhovat anglického krále. Od něj se Jan mnohému přiučí. Když nenápadně podrazí nohu oblíbenému číšníkovi hoteliéra Brandejse, postoupí na jeho místo a začne obsluhovat v salónku, kde se scházejí milionáři k opulentním hostinám. Vrcholem jeho kariéry je hostina, kterou uspořádá habešský císař, a za niž Jan získá řád místo pana Skřivánka. Z hotelu Paříž je vyhozen poté, co se v napjaté politické situaci po zabrání Sudet začne scházet s fanatickou Němkou Lízou. Ta ho jako partnera odmítá, protože není Němec, když si však Jan vzpomene na německé předky, vezme ho na milost a v době, kdy jsou čeští vlastenci popravováni po atentátu na Heydricha, se za něj provdá. Jan se vrací jako číšník do hotelu Tichota. Zatímco fanatická Líza odjíždí na frontu, Jan sbírá známky, které budou mít po válce velkou cenu, jak mu poradil pan Walden, který skončil v plynové komoře. Zahyne také Líza a Jan si po válce koupí za známky hotel Tichota. Skutečně se stane milionářem, ovšem jen nakrátko.(TV Nova)
cs
14:00
Milenky starého kriminálníka
Vlasta Burian se vyprávěním smyšlených historek o vraždách svých milenek pokouší uniknout manželství s energickou Anny Ondrákovou. Rekonstruovanou kopii němé komedie plné honiček a dvojnických scén doprovodí živá hudba.
cs
16:00
Vánice
Zimní Krkonoše skýtají mnohé nástrahy, zvláště při přehnaných obavách z jejich zrádné nádhery. Poněkud nehrdinským hrdinou tohoto neobratně a nezáživně natočeného snímku je poštovní doručovatel, jenž se stane dobrovolným členem Horské služby. Teprve ve vánici překoná svůj strach z lavin, když zachrání život dvěma turistům, které zaskočilo náhle zhoršené počasí...(Lexikon českého filmu)
cs
17:25
Hranice (10)
Dokumentární seriál ČR (2024). První vojenská vzpoura, místo děsivého masakru nebo stavba, která trvá už téměř sto let. Dokumentární seriál, který vás zavede za neuvěřitelnými a podivnými příběhy z naší historie. Za příběhy, které se ve své době staly senzací, o kterou se zajímala veřejnost i média, ale dnes už se na ně téměř zapomnělo.
cs
17:45
Filmové minuty
Filmové minuty přinášejí souhrnné filmové zpravodajství ze světa filmu, aktuality, ocenění, výročí, nové a připravované projekty a mnoho dalšího z domova i ze zahraničí.(CS Film)
cs
18:00
Zmluva s diablom
Na základe hlúpeho a zlomyseľného žartu upadne päť maturantiek do podozrenia, že sa rozhodli do maturity zbaviť panenstva. Keďže ich obrane nikto neverí, rozhodnú sa Ivana Karbanová (Marcela Pavelková), Aja Trnková (Sylvia Turbová) a Olina Dvorská (Zuzana Kocúriková) urobiť presne to, z čoho ich všetci vrátane ich malomeštiackych rodičov a učiteľov podozrievajú...(oficiální text distributora)
cs
19:35
Kinosál
Nový magazín mapující filmové novinky v českých kinech.(CS Film)
cs
19:45
Broučci (Loučení)
Animované loutkové příběhy broučků žijících na pasece.
cs
20:00
Čas pracuje pro vraha
V kině najdou zavražděnou ženu. Brzy se ukáže, že vražda souvisí s činností velké agentury INDOC, která sídlí v bezprostřední blízkosti kina, kde ženu našli. Na první pohled obyčejný případ se v době vyšetřování změní na nevšední zločin...(oficiální text distributora)
cs
21:30
Franta Nebojsa
Animovaný film FRANTA NEBOJSA vznikl podle známé pohádky Jana Wericha z jeho pohádkové knížky FIMFÁRUM. Příběh o nebojácném pořízkovi Frantovi, který stráví noc mezi nejpodivnějšími strašidly, aby se konečně naučil, co je to strach, posloužil tvůrcům jako inspirace k velmi originálním, ale i vtipným výtvarným nápadům. Vznikla tak pohádka, která pobaví nejen děti, ale i dospělé. Navíc je podkreslena komentářem, namluveným laskavým hlasem Jana Wericha.(oficiální text distributora)
cs
21:45
Filmové minuty
Filmové minuty přinášejí souhrnné filmové zpravodajství ze světa filmu, aktuality, ocenění, výročí, nové a připravované projekty a mnoho dalšího z domova i ze zahraničí.(CS Film)
cs
22:00
Nahota na prodej
Mladý novinář Egon (Lukáš Vaculík) ve spolupráci s Američankou českého původu Nancy (Karla Třísková, dcera Jana Třísky) a se soukromým detektivem, propuštěným policistou (Jiří Krampol), pátrají po ztracené dívce. Jejich cesta do podsvětí je lemována setkáními se zločiny nejrůznějšího druhu - od podvodů přes korupci až po krvavé vyřizování účtů mezi gangy.(Magic Box)
cs
23:40
Kinosál
Nový magazín mapující filmové novinky v českých kinech.(CS Film)
cs

Guide TV - vendredi, 17/05/2024

00:00
Přestávka ve vysílání
cs
06:00
Cesta za pokladem
Tým odborníků v Milevsku na jihu Čech objevil unikátní nález srovnatelný snad jen s relikviářem sv. Maura. Exkluzivní sběrný dokument Evy Tomanové o objevu výjimečné relikvie, o jejím tajemství a významu
cs
06:10
Kikirikí
Pohádka SR (2015). Kohoutek a slepička se stali nerozlučnými kamarády. Mají se velmi rádi, v noci spí vedle sebe na bidýlku a přes den spolu gazdují na dvoře. Kohoutek neustále něco vymýšlí, je nespokojený a slepička s ním všechno trpělivě řeší. Každý příběh v sobě ukrývá ponaučení, jak se stát lepším a neubližovat lidem, kteří nás mají rádi
cs
06:20
Sníček (8)
Hugo deťom splní každý sen! Vždy v noci snové víly prinášajú deťom sny. Hugo sa však cez deň nudí a zmyslí si, že Luciu a Damiána navštívi aj cez deň. Nevie sa však v našom svete správať, a tak ho deti učia, ako byť vychovaný. On im za to vysvetlí a ukáže, ako fungujú najznámejšie hodiny na svete Big Ben, či ako žijú rôzne zvieratá. Vezme ich do džungle, pod morskú hladinu, do vesmíru, a tiež do svojho snového sveta, kde je možné naozaj všetko. Deti si s Hugom zaspievajú, zatancujú a naučia sa vždy niečo nové.(TV JOJ)
cs
06:35
Zabij nudu!
Dochádza Vám fantázia, čo robiť doma s deťmi? Je tu relácia, v ktorej dostanete návod, ako spolu zmysluplne prežiť spoločne strávený čas. A tiež ako vyrobiť jedinečné veci, ktoré oživia Vašu domácnosť. Zažijete pri tom určite veľa zábavy! Sú to veci funkčné, dekoračné ale aj iba tak pre zábavu. Napríklad: pomôcky do školy, pokladničky, sliz a žarty.
cs
06:40
Staré pověsti české (Boží soud)
26ti dílné animované Staré pověsti české vznikly ve vlastní produkci televizí CS Film a CS mini. Producenti televize hledali velký příběh, který by připomínal tradice a naši minulost. Jan Werich o Jiráskovi, podle jehož námětu byl seriál natočen, řekl: „Kdyby Jirásek žil v Hollywoodu, byl by milionář, protože měl výborné zápletky.“ Oslavoval český národ, ale ne na úkor jiných. Tu a tam zušlechťoval naši historii a prokládal ji sentimentálními příběhy, a tak nám ji přibližoval a činil milovanější. Většinu kouzelných pověstí a legend z našich dějin známe tak jen díky Jiráskovi.
cs
06:55
O modrém autíčku (Vajíčko)
Jeden z příběhů o Modrém autíčku a jeho kamarádech. Růžové autíčko má na sobě šmouhu a je smutné. Kde však vzít vodu, když i řeka vyschla? Jsou tady však přátelé, kteří v každé nesnázi pomohou.(Zlín Film Festival)
cs
07:05
Broučci (S Broučkem je zle)
Animované loutkové příběhy broučků žijících na pasece.
cs
07:20
O Dorotce (Dorotka a hodiny)
Dorotka a hodiny. Animovaný seriál ČR (1974). Holčička Dorotka a její věrný kamarád papoušek Koko spolu prožívají různá veselá dobrodružství.
cs
07:25
Mach a Šebestová (Piráti)
Kdo by neznal těchto původních 13. úsměvných kreslených příběhů (Večerníčků), jedné povedené dvojice školáků, a všech jejich přátel.Názvy jednotlivých epizod:
cs
07:35
O Mikešovi (Babička vypráví pohádku)
Animovaný seriál O kocouru Mikešovi a jeho přátelích, podle knihy Josefa Lady.
cs
07:45
Krakonošovy pohádky (Krakonoš a pytlák)
Krakonoš a pytlák. Seriál ČR/SR/N (1981). Před mnoha a mnoha lety, kdy lesy byly plné zvěře a ptactva, vládl horám u pramenů Labe Krakonoš. Na jeho kraj bylo utěšené podívání, ale o živobytí se v něm musel každý s přírodou poprat...
cs
08:00
Já Baryk (10)
Dvanáct příběhů, z nichž každý je věnovaný vždy jednomu měsíci v roce a jednomu zvířeti, se kterým se dobromyslný pes Baryk ve svém okolí potká, to je spousta veselých i napínavých příhod. A ještě se děti dozvědí o jednotlivých zvířatech i zajímavé podrobnosti z jejich života - třeba, že zajíc je jako velbloud - nemusí půl roku pít, jaké druhy sýkorek u nás žijí, kolik hrabošů chytí čáp za hodinu, jaký je rozdíl mezi vránou a havranem, kolikrát je větší blecha krtčí nežli psí a další a další informace, které určitě nebudou znát často ani dospělí diváci.(oficiální text distributora)
cs
08:15
Brundibáři (O mistra basy)
Kratičké příběhy dvou čmeláků, kteří se stejně jmenují a navlas se sobě i podobají.(Karlos80)
cs
08:25
Tisíc a jedna noc (Čarovné schody)
Kombinace loutkového a ploškového filmu klasických příběhů Pohádek tisíce a jedné noci.(Hans.)
cs
09:00
Teleshopping
Magazín
cs
10:15
Muzikál aneb Cesty ke štěstí
Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent.Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem...(Bioscop)
cs
11:40
Slavík a růže
Filmová adaptace známé povídky Oscara Wildea o slavíku, který obětoval život pro jedinou růži, jež má zamilovanému studentovi získat přízeň vytoužené dívky.
cs
12:00
Ošklivá slečna
Na sklonku 50. let se někteří filmaři pokusili vyvléci se z ideologického diktátu příklonem k psychologickému dramatu. Budeme sledovat, jak doslova rozkvete a zněžní stárnoucí upjatá přísná žena, která přijela na kontrolu do oblastního nakladatelství. Několik dní pohody a štěstí však završí hořké prozření: muž, jenž ji tolik okouzlil, skutečně zpronevěřil svěřené peníze. Snímek se opírá o citlivé výkony Dany Medřické a Karla Högera.(oficiální text distributora)
cs
13:20
Písničky Vlasty Buriana (2)
Hudební pořad postavený na legendárních písničkách Vlasty Buriana. Pořadem provází populární imitátor Petr Martinák.(CS Film)
cs
13:40
Kinosál
Nový magazín mapující filmové novinky v českých kinech.(CS Film)
cs
14:00
Kačenka a strašidla
Pohádková komedie o Domu hrůzy a nezaměstnaných strašidlech.
cs
15:30
Perličky Jiřího Menzela
Dokumentární film Pavla Křemena o výrazné osobnosti české kinematografie Jiřím Menzelovi. Základem snímku je rozhovor s tímto skvělým režisérem a hercem, který je doplněn ukázkami z jeho nejslavnějších snímků.(oficiální text distributora)
cs
16:00
Šílený kankán
Skončila první světová válka, svět se potýká s hmotnou i duchovní krizí a někdejší elity se ocitají v nouzi. Přesně to postihlo bývalého důstojníka, jenž se v poválečné Vídni setkává se svým někdejším sluhou, jenž se nyní prosadil díky šmelinářským schopnostem. Sociálně akcentovaný snímek, který ilustrativně popisuje ztrátu svědomí i zábran honbě za pochybnou prosperitou, sice vznikal v koprodukci s Rakouskem, avšak nijak se vymyká z linie obvyklých vyprávěnek o prohnilosti kapitalismu.
cs
17:40
Kinosál
Nový magazín mapující filmové novinky v českých kinech.(CS Film)
cs
18:00
Střílej oběma rukama
Malšínem obchází strašák kolektivizace. Do rodné vsi se z vysokoškolských studií vrací mladý Čeněk Kotál (Ivan Luťanský). Na rodném statku hospodaří jeho nesmlouvavý otec Bedřich (Ota Sklenčka) a otcova neprovdaná a zahořklá sestra Marie (Dana Medřická). Zatímco starý Kotál udržuje poměr s hospodskou Boženou (Karolina Slunéčková), mladý Čeněk se zamiluje do služky Gabriely (Eva Jakoubková). Nicméně má ze svého otce z dětství zakořeněný strach a nedokáže se jí zastat před hrubým otcem. Marie, která svého bratra nenávidí, živí spory mezi ním a jeho synem. Napětí v rodině začne ještě více narůstat poté, co někteří vesničtí sedláci zakládají družstvo.Divadelní hra Jiřího Bednáře a Karla Štorkána byla nejdříve zpracovaná pro televizi. V Tylově divadle měla premiéru až rok po té televizní. Inscenace dala především velkou a ojedinělou příležitost hereckému výkonu Dany Medřické v roli nenávistné a chamtivé Marie. Ta jediná také následně převedla svou roli i na divadelní prkna.
cs
19:20
Filmové minuty
Filmové minuty přinášejí souhrnné filmové zpravodajství ze světa filmu, aktuality, ocenění, výročí, nové a připravované projekty a mnoho dalšího z domova i ze zahraničí.(CS Film)
cs
19:25
Broučci (5)
Animované loutkové příběhy broučků žijících na pasece.
cs
20:00
Anděl svádí ďábla
Opět můžete nahlédnout do zákulisí zámečku Riviéra na pražské periferii, kde se pod rouškou exkluzívního nočního podniku skrývá nevěstinec pro společenskou smetánku. Děj se odehrává v roce 1930 a přestože od událostí prvního dílu uplynulo již několik let, vášně rozpoutané tehdejšími intrikami stále nevychladly. Opět se můžete setkat s Renátou zvanou Anděl, dříve prostitukou nyní manželkou bankéře Justice a majitelkou Riviéry. Elegantní Madame, které podnik patřil předtím a nyní tu pracuje jako pouhá ředitelka a osnuje nové intriky, aby získala zpět vše, co ztratila a současně zničila Renatu. Nástrojem její pomsty se má stát šarmantní sňatkový podvodník Jaroslav, kterého v podniku uvede jako barona Slawického. Podaří se jí probudit Renatin zájem a tak se zdá, že past brzy zaklapne. Jenže vše nakonec dopadne jinak.
cs
21:45
Filmové minuty
Filmové minuty přinášejí souhrnné filmové zpravodajství ze světa filmu, aktuality, ocenění, výročí, nové a připravované projekty a mnoho dalšího z domova i ze zahraničí.(CS Film)
cs
22:00
Příklady táhnou
Nataša Gollová přesvědčí svou babičku, že "postaru se žíti nedá..." Česká komedie (1939). Dále hrají R. Nasková, S. Májová, J. Pivec, A. Novotný
cs