nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Guide TV - mardi, 09/04/2024

00:15
Broad City
Abbi en Ilana gaan op reis, maar het is wat moeilijker dan verwacht om op het vliegveld te komen.
nl
00:40
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op de walgelijkste tatoeages (en andere lichaamsdelen).
nl
01:00
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op het criminele element in onze maatschappij, de ruige types.
nl
01:20
Most Ridiculous
Honden zijn de beste vriend van de mens en kunnen behoorlijk gekke capriolen uithalen.
nl
01:45
Most Ridiculous
Compilatie video's die laten zien hoe ouders zich soms flink kunnen misdragen.
nl
02:05
Most Ridiculous
Van chaos op de catwalk tot blunders tijdens een fotoshoot, de grootste modemissers komen voorbij.
nl
02:30
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. De knotsgekke wereld van talentenjachten komt voorbij.
nl
02:50
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. De gekste capriolen en gevaarlijkste wegpiraten in het verkeer komen voorbij.
nl
03:10
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. Dit keer zijn pinguïns en andere wilde dieren het hoofdonderwerp.
nl
03:30
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet en dit keer draait het om fietsen en boards, van tweewielertegenslagen tot hachelijke hoverboardsituaties.
nl
03:50
Most Ridiculous
Het weer kan voor vele vervelende situaties, maar ook voor erg grappige zorgen. In deze compilatie komen de best video's voorbij.
nl
04:10
Most Ridiculous
Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om peuters. Van driftbuien tot gigantisch geknoei met eten.
nl
04:35
Most Ridiculous
Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om sportschoolblunders, van gekluns met gewichten tot loopbandflaters.
nl
04:55
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering leert Adriaan een flinke dosis West-Vlaams bij van zijn gast Maaike Cafmeyer.
nl
05:15
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen op bezoek, en samen geven ze commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Volgens Evi is de natuur in Indonesië net zo mooi als die van de Tour de France in Frankrijk.
nl
05:35
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen te gast om samen het commentaar op deze aflevering te verzorgen. Volgens Evi maakt Takeshi's Castle haar hoofd leeg, net zoals haar yogalessen dat ook doen.
nl
06:00
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Dit keer draait het om stunts en grappen, van parkour tot practical jokes.
nl
06:20
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze keer gaat het om feestjes, van taartrampen tot Halloweenhorror.
nl
06:45
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet en dit keer draait het om katten met poezenperikelen en kattencapriolen.
nl
07:10
Instant Mom
James wordt gerekruteerd door een gaming team, maar merkt dat z'n droom toch niet alles is.
nl
07:35
Instant Mom
Als Aarons denkbeeldige vriendje 'Sanders' terugkomt, is Stephanie bang dat ze te veel werkt. Nadat ze zich heeft ingelezen, zorgt Stephanie dat Sanders welkom is, tot hij een grens overschrijdt.
nl
07:55
Instant Mom
Aaron raakt in de problemen als hij z'n juf 'sukkel' noemt, haar oude bijnaam die hij van Stephanie hoorde. James probeert onder z'n huiswerk uit te komen door zijn docent aan Charlie voor te stellen.
nl
08:15
See Dad Run
Als David Janie van dansles ophaalt ziet hij hoe vreselijk ze erin is, maar hoe leuk ze het vindt. De baan van Amy heeft slechte invloed op Emily's vriendinnen.
nl
08:40
See Dad Run
Joe slaapwandelt door zijn stress over zijn eerste kus met Amanda, maar David denkt dat hij bang is voor een schoolgevecht en geeft en vreselijk advies. Ondertussen, woont een eenzame Marcus bij de Hobbs nu zijn vrouw weg is.
nl
09:10
The Ren & Stimpy Show
Ren & Stimpy krijgen een lift van Circus De Dwergen in hun dwergenauto. //Stimpy ontdekt dat hij bloot rondloopt en schaamt zich dood.
nl
09:30
The Ren & Stimpy Show
Ren wordt bespot door een dikke man met borsten, maar door Stimpy krijgt hij een droomlichaam. Ren en Stimpy houden de wacht bij het standbeeld van president Abraham Lincoln.
nl
09:55
Boze Bevers
Norb en Dag ontdekken bij het ontwaken dat hun dam is veranderd in het podium van een rockfestival. Dag probeert Norb erop te wijzen dat pittige hapjes en slechte horrorfilms in de avond ervoor zorgen dat Norb gaat slaapwandelen.
nl
10:20
Boze Bevers
De jongens leren door schade en schande dat op de TV verschijnen niet alles is, als ze zich laten filmen door een natuurfilmmaker.//Norb doet of ie ziek is om zich door Dag te laten vertroetelen, maar Dag is hem te slim af en doet of hij ook ziek is.
nl
10:45
Key & Peele
Een performer wordt in zijn kruis geschopt vanwege zijn kunst, een herrieschopper terroriseert zijn leraar in de klas en een man probeert een date te vinden bij een meeting voor seksverslaafden.
nl
11:10
Key & Peele
Een gangster probeert naarstig te bewijzen dat hij niet goed bij zijn hoofd is, terroristen spreken af om de volgende stap in hun plan te bespreken en een jaloerse broer maakt het familiediner ongemakkelijk.
nl
11:30
Everybody Hates Chris
Julius en Rochelle gaan een avondje uit en huren een oppas in. Maar Chris krijgt opeens de leiding.
nl
11:50
Everybody Hates Chris
Chris moet met zijn ruziënde broertje en zusje naar de wasserette. Tonya stormt weg.
nl
12:10
Everybody Hates Chris
Julius vindt voor 200 dollar aan voedselbonnen, maar Rochelle schaamt zich ervoor tegenover Sheila.
nl
12:35
South Park
Cartman schept op over zijn nieuwe Dawson's Creek Trapper Keeper, maar een vreemdeling zegt dat deze de wereld zal overnemen als ze hem niet snel vernietigen.
nl
12:55
South Park
De vierde klas is van plan een spectaculair toneelstuk op te voeren voor Thanksgiving, maar de dingen gaan niet volgens plan.
nl
13:25
Frasier
Frasier heeft een obsessie met de dood nadat iemand van zijn eigen leeftijd overlijdt.
nl
13:45
Frasier
De kerststemming van Frasier verdwijnt volledig wanneer hij te horen krijgt dat zijn zoon Frederick de feestdagen niet bij hem zal doorbrengen. Daarom vervangt hij de sportverslaggever en krijgt te maken met deprimerende bellers.
nl
14:05
The King of Queens
Carrie is razend op Doug wanneer ze ontdekt dat hij - terwijl hij in het ziekenhuis verdoofd ligt - fantaseert over andere vrouwen.
nl
14:30
The King of Queens
Doug moet op zijn nieuwe route pakjes afleveren bij een vreemde man die altijd schaars gekleed gaat. Carrie heeft nog steeds geen werk en helpt Holly op het uitlaten van honden.
nl
14:55
South Park
Als de jongens Pip volgen op zijn gewaagde reis terug naar Londen, brengt Chef een eerbetoon aan Charles Dickens' Great Expectations.
nl
15:20
South Park
Mevrouw Cartman besluit een interventie te houden om het eetprobleem van haar zoon aan te pakken, wanneer zijn obsessie uit de hand loopt. Chef legt uit waarom prostitutie zo prachtig is.
nl
15:40
South Park
Kyle en andere kinderen geven hun ouders aan bij de politie wegens seksueel misbruik. De stad is nu in handen van de kinderen en is verdeeld in twee facties.
nl
16:00
South Park
Kerstmis staat voor de deur en Kyle wacht op de komst van Mr. Hankey. Omdat Hankey midden in de familieproblemen zit, is het aan de kinderen om de nodige kerstsfeer te verspreiden.
nl
16:25
Frasier
Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. De volgende dag vertelt Frasier zijn luisteraars over de vrouw met wie zijn vader de nacht heeft doorgebracht.
nl
16:45
Frasier
Frasier verklaart zich bereid om zich kandidaat te stellen voor een veiling van beroemde vrijgezellen. Hij slaagt erin een aanzienlijk bedrag in te zamelen en het hoogste bod komt van een knap model. Frasier kijkt uit naar een afspraakje met haar.
nl
17:10
Becker
Jake en Becker gaan een weddenschap aan, waarbij Jake Becker uitdaagt om voor driehonderd dollar een complete dag niet te roken. Maar op de dag zelf lijkt er van alles mis te gaan.
nl
17:35
Becker
Bij Becker schiet het in zijn rug op kerstavond en hij wordt overspoeld met onwelkome kerstvreugde.
nl
17:55
The King of Queens
Wanneer Doug ontdekt dat Deacon omgaat met Sean McGee, zijn aartsvijand uit de lagere school, wil hij niets meer met zijn beste vriend te maken hebben. Tot overmaat van ramp wordt Sean misschien Carries baas.
nl
18:25
The King of Queens
Doug en Carrie gaan naar zijn ouders in Florida, maar Carrie wil niet bij haar schoonouders logeren. Het hotel waar ze verblijven zit vol met vakantiegangers.
nl
18:45
South Park
Cartman zint op wraak tegen een grotere jongen nadat hij geen indruk heeft kunnen maken op de andere jongens door het schaamhaar van de jongen te kopen. Met een gastrol van Radiohead.
nl
19:10
South Park
Het woord 'sh*t' wordt voor het eerst op televisie uitgezonden. Dit leidt tot een reeks voorvallen die de wereld zoals die nu is in gevaar brengen.
nl
19:30
South Park
De nieuwe leider van de jongensgroep is Big Gay Al en Timmy is erg blij, totdat Jimmy, de nieuwe 'gehandicapte' jongen zijn plaats in de schijnwerpers inneemt.
nl
19:55
South Park
Als de jongens ontdekken dat hun idolen, Terrance & Phillip, ermee zijn gestopt, willen ze er alles aan doen om het duo weer bij elkaar te krijgen.
nl
20:15
Everybody Hates Chris
Chris is de tweedehands jassen van Drew zat en denkt dat hij cool zal zijn met een leren jas, maar hij leert al gauw wat de waarde van geld is als hij met zijn vader gaat werken om voor de jas te sparen.
nl
20:35
Everybody Hates Chris
Het is kerstmis en Julius en Rochelle vinden het lastig toe te geven dat ze geen cadeaus kunnen betalen nu de boiler defect is. Chris ontdekt tot zijn verrassing voor wie de voedselinzameling echt is.
nl
20:55
Everybody Hates Chris
Chris probeert de goede outfit voor de schoolfoto's te vinden om de andere kinderen te overtuigen dat hij cool is. Rochelle probeert wat bij te verdienen door vanuit huis cosmetica te verkopen.
nl
21:15
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
21:40
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
22:05
Broad City
Abbi's terugkeer in Soulstice wordt interessant nu ze de kans krijgt waar ze altijd op hoopte. Ilana heeft een nieuwe baan gevonden bij een restaurant.
nl
22:30
Broad City
Ilana besluit eens flink wat geld uit te geven van wat ze heeft verdiend als serveerster. Abbi koestert haar nieuwe relatie. De meiden komen een oude bekende tegen op een feestje.
nl
22:50
Workaholics
De mannen schakelen de neef van Adam in om een parkeervergunning voor gehandicapten te krijgen.
nl
23:10
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
23:35
Broad City
Wanneer Abbi onverwacht ongesteld wordt in het vliegtuig, raakt ze in paniek. Ilana en zij doen er vervolgens alles aan om een tampon te vinden.
nl
23:55
Broad City
Abbi en Ilana ontmoeten elkaar voor het eerst op een lentedag in het jaar 2011.
nl

Guide TV - mercredi, 10/04/2024

00:20
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op vakantiekneuzen.
nl
00:40
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet.. Deze keer draait het om gadgets: alles van rampen met keukenapparatuur tot ongelukjes met telefoons en tablets.
nl
01:00
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Dit keer draait het om huisdieren. Alles van knettergekke kanaries tot rebelse konijntjes.
nl
01:25
Most Ridiculous
Het mafste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om sport en spel. Van extreme bordspelletjes tot wandelwanhoop. Je ziet het bij ons.
nl
01:50
Most Ridiculous
Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om tienerrampen, van epische driftbuien tot enorme flaters.
nl
02:10
Most Ridiculous
De show met de mafste viral-filmpjes is terug en dit keer wordt het episch met de domste Most Ridiculous ooit. Prijs de koningen en koninginnen van het dom doen.
nl
02:30
Most Ridiculous
Van chaos op de catwalk tot blunders tijdens een fotoshoot, de grootste modemissers komen voorbij.
nl
02:50
Most Ridiculous
De beste home videos die viraal zijn gegaan waarin baby's de hoofdrol spelen.
nl
03:10
Most Ridiculous
Valpartijen van duikplanken, boten en loopbanden - er lopen veel onhandige mensen rond.
nl
03:30
Most Ridiculous
Gekke katten, domme honden en heel veel andere huisdieren veroorzaken chaos in en om het huis.
nl
03:50
Most Ridiculous
Sven de Ridder presenteert filmpjes over buitensporige bulderende baby's, zotte zuigelingen die struikelen in de speeltuin en verschrikkelijke kleine parasieten die nooit tevreden zijn met wat ze krijgen.
nl
04:10
Most Ridiculous
Clips bevatten ceremonies in chaos, bruiden die ballistisch worden en de slechtste trouwfotografen.
nl
04:30
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering leert Adriaan een flinke dosis West-Vlaams bij van zijn gast Maaike Cafmeyer.
nl
04:55
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering leert Adriaan een flinke dosis West-Vlaams bij van zijn gast Maaike Cafmeyer.
nl
05:15
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen op bezoek, en samen geven ze commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Volgens Evi is de natuur in Indonesië net zo mooi als die van de Tour de France in Frankrijk.
nl
05:35
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen te gast om samen het commentaar op deze aflevering te verzorgen. Volgens Evi maakt Takeshi's Castle haar hoofd leeg, net zoals haar yogalessen dat ook doen.
nl
06:00
Most Ridiculous
Gekke katten, domme honden en heel veel andere huisdieren veroorzaken chaos in en om het huis.
nl
06:20
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op ieders favoriete bezigheid, werk.
nl
06:45
Most Ridiculous
De kinderen zijn aan de beurt. Sven de Ridder presenteert virale video's over stompzinnige schoolkinderen, vallende ventjes en stierlijk vervelende tieners.
nl
07:05
Instant Mom
Aaron raakt in de problemen als hij z'n juf 'sukkel' noemt, haar oude bijnaam die hij van Stephanie hoorde. James probeert onder z'n huiswerk uit te komen door zijn docent aan Charlie voor te stellen.
nl
07:35
Instant Mom
Om Aaron te helpen met z'n angst voor de tandarts gaat Stephanie met hem mee, al is ze zelf ook bang. Gabby en Maggie willen geld verdienen door toetjes te maken voor Stephanie, voor een feestje dat eraan komt.
nl
07:55
Instant Mom
Stephanie is degene die bang is nadat ze tegen Charlie's wil met Gabby naar haar eerste griezelfilm is gegaan. James is naar dezelfde film gegaan met Aaron en gebruikt Stephanie's angst om haar te overtuigen dat het thuis spookt.
nl
08:20
See Dad Run
De vrouw van Marcus, Alicia, komt terug uit Europa en verrast iedereen met haar nieuwe uiterlijk. Niemand kan echter haar nieuwe levensstijl bijhouden. Joe laat zijn vrienden in de steek in zijn zoektocht naar een danstrofee.
nl
08:45
See Dad Run
Joe maakt zich zorgen dat de mannen van Hobbs lijden aan een Valentijnsdagvloek terwijl hij zich voorbereidt op een date met Amanda. Amy denkt ten onrechte dat een ketting die David voor Marcus verstopte, een cadeau voor haar is.
nl
09:10
The Ren & Stimpy Show
Stimpy maakt zijn eigen tekenfilm en Ren is de producent. Ze ontmoeten de godfather van animaties.
nl
09:30
The Ren & Stimpy Show
Stimpy probeert Rens gedrag te veranderen met Jimminy Lomperd. Ren Hoek gaat vissen op zeebaars.
nl
10:00
Boze Bevers
Dag en Norb scoren een eendagsvlieg, wat tot Beatles-achtige taferelen leidt. Dag ontdekt dat het pesten van je broer niet leuk is als Norb hem een week terugstuurt in de tijd. Dag wordt zo gedwongen om z'n fouten keer op keer opnieuw te beleven.
nl
10:25
Boze Bevers
Daggett wordt afgeperst door de regering om nog een keer Spierbonk-Bever te worden. Hij moet namelijk een dertig meter hoge splinter verslaan. Norb onthult dat Stronk 'getransplanteerd' is. Stronk gaat vervolgens op zoek naar zijn familie.
nl
10:50
Key & Peele
Een footballteam maakt zich klaar voor een wedstrijd, President Obama en Luther ontmoeten Hillary Clinton, mannen bereiden zich voor op potentiele vluchtgevallen, piraten zingen en een politieagent schiet maar al te graag iemand neer.
nl
11:10
Key & Peele
Een steward dealt met een passagier die zijn gordel niet om wil doen, Britse ontdekkingsreizigers overleggen hun reizen, koppels proberen spoilers te ontwijken en een gebedsgroep ontvangt goddelijke interventie.
nl
11:35
Everybody Hates Chris
Chris is de tweedehands jassen van Drew zat en denkt dat hij cool zal zijn met een leren jas, maar hij leert al gauw wat de waarde van geld is als hij met zijn vader gaat werken om voor de jas te sparen.
nl
11:55
Everybody Hates Chris
Het is kerstmis en Julius en Rochelle vinden het lastig toe te geven dat ze geen cadeaus kunnen betalen nu de boiler defect is. Chris ontdekt tot zijn verrassing voor wie de voedselinzameling echt is.
nl
12:15
Everybody Hates Chris
Chris probeert de goede outfit voor de schoolfoto's te vinden om de andere kinderen te overtuigen dat hij cool is. Rochelle probeert wat bij te verdienen door vanuit huis cosmetica te verkopen.
nl
12:35
South Park
Kyle en andere kinderen geven hun ouders aan bij de politie wegens seksueel misbruik. De stad is nu in handen van de kinderen en is verdeeld in twee facties.
nl
13:00
South Park
Kerstmis staat voor de deur en Kyle wacht op de komst van Mr. Hankey. Omdat Hankey midden in de familieproblemen zit, is het aan de kinderen om de nodige kerstsfeer te verspreiden.
nl
13:20
Frasier
Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. De volgende dag vertelt Frasier zijn luisteraars over de vrouw met wie zijn vader de nacht heeft doorgebracht.
nl
13:45
Frasier
Frasier verklaart zich bereid om zich kandidaat te stellen voor een veiling van beroemde vrijgezellen. Hij slaagt erin een aanzienlijk bedrag in te zamelen en het hoogste bod komt van een knap model. Frasier kijkt uit naar een afspraakje met haar.
nl
14:10
The King of Queens
Wanneer Doug ontdekt dat Deacon omgaat met Sean McGee, zijn aartsvijand uit de lagere school, wil hij niets meer met zijn beste vriend te maken hebben. Tot overmaat van ramp wordt Sean misschien Carries baas.
nl
14:30
The King of Queens
Doug en Carrie gaan naar zijn ouders in Florida, maar Carrie wil niet bij haar schoonouders logeren. Het hotel waar ze verblijven zit vol met vakantiegangers.
nl
14:55
South Park
Cartman zint op wraak tegen een grotere jongen nadat hij geen indruk heeft kunnen maken op de andere jongens door het schaamhaar van de jongen te kopen. Met een gastrol van Radiohead.
nl
15:20
South Park
Het woord 'sh*t' wordt voor het eerst op televisie uitgezonden. Dit leidt tot een reeks voorvallen die de wereld zoals die nu is in gevaar brengen.
nl
15:40
South Park
De nieuwe leider van de jongensgroep is Big Gay Al en Timmy is erg blij, totdat Jimmy, de nieuwe 'gehandicapte' jongen zijn plaats in de schijnwerpers inneemt.
nl
16:05
South Park
Als de jongens ontdekken dat hun idolen, Terrance & Phillip, ermee zijn gestopt, willen ze er alles aan doen om het duo weer bij elkaar te krijgen.
nl
16:25
Frasier
Niles komt voor advies aankloppen bij zijn broer Frasier. Hij zoekt raad om zijn huwelijkscrisis met Maris door te komen. Frasier vraagt op zijn beurt de mening van Roz.
nl
16:50
Frasier
Martin brengt een bezoek aan het radiostation waar Frasier werkt. Wanneer Frasier beweert dat hij criminelen kan herkennen, nodigt Martin zijn pokervrienden uit om te zien of Frasier de ex-crimineel onder hen kan herkennen.
nl
17:10
Becker
Margaret heeft een erotische droom over Becker. Jake tekent per ongeluk voor een vat bier.
nl
17:35
Becker
Beckers nieuwe vriendin, een jongere vrouw genaamd Darcy, doet het hart van de dokter op hol slaan.
nl
17:55
The King of Queens
Arthur zet Carrie voor schut tijdens haar sollicitatiegesprek, wat haar mogelijk de baan kost. Doug probeert hun relatie te repareren.
nl
18:25
The King of Queens
Doug heeft een goede methode gevonden om de vriendschap met Carrie's collega's om zeep te helpen. Hij laat bijvoorbeeld zijn borsthaar zien.
nl
18:45
South Park
Kyle is aan het peinzen over zijn lot en vraagt zich af of hij ooit nog zal kunnen zitten. Cartman heeft een grote financiële meevaller en besluit een pretpark te kopen.
nl
19:10
South Park
De jongens krijgen seksuele voorlichting op school en krijgen les over de mysteries van het lichaam van niemand minder dan Mr. Mackey.
nl
19:35
South Park
Stan heeft een nieuwe spelcomputer en de jongens willen er de komende dagen op spelen. Maar wanneer de computer wordt gestolen zetten ze alles in om hem terug te halen.
nl
19:55
South Park
Als de jongens een pakket ontvangen van de kinderen van Afghanistan, komen er allerlei overheidsinstanties naar het stadje om de zaak te onderzoeken.
nl
20:20
Everybody Hates Chris
Terwijl Chris verliefd wordt, hebben Julius en Rochelle hun handen vol aan al Tonya's bewonderaars.
nl
20:40
Everybody Hates Chris
Chris wordt uitgedaagd als Asteroids-kampioen. Julius en Rochelle geven wat pleziertjes op.
nl
21:00
Everybody Hates Chris
Chris heeft een onvoldoende voor wiskunde, maar hij past stiekem zijn rapportcijfer aan voordat hij het aan zijn ouders laat zien. Julius herstelt van jicht door thuis soaps te kijken.
nl
21:20
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
21:45
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
22:10
Broad City
Abbi en Ilana besluiten om paddo's te nemen en hebben daardoor een veelbewogen avond, maar deze wordt verstoord door de baas van Abbi.
nl
22:30
Broad City
Ilana probeert haar hoofd koel te houden in de stressvolle werkomgeving van Sushi Mambeaux. De moeder van Abbi is in de stad en komt op bezoek.
nl
22:55
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl