nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Guide TV - vendredi, 12/04/2024

00:05
Broad City
Abbi en Ilana besluiten om paddo's te nemen en hebben daardoor een veelbewogen avond, maar deze wordt verstoord door de baas van Abbi.
nl
00:30
Broad City
Ilana probeert haar hoofd koel te houden in de stressvolle werkomgeving van Sushi Mambeaux. De moeder van Abbi is in de stad en komt op bezoek.
nl
00:50
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten gaat op weg naar het kasteel. Ze komen Stepping Stone en Knock Knock tegen.
nl
01:15
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe groep kandidaten neem het op tegen de plakkerige Human Velcro en de zoemende Honeycomb om door te gaan naar de laatste aanval op het kasteel. De vraag is of iemand het zal halen.
nl
01:40
Takeshi's Castle Thailand
De wachters geven een andere groep deelnemers die het kasteel wil bereiken een duw op de Flying Mushroom. De kandidaten moeten het opnemen tegen Slipway en Sumo die op hun pad staan.
nl
02:05
Takeshi's Castle Thailand
De generaal verzamelt opnieuw honderd kandidaten voor Runaway Rockaway, Breakfast en The Final Fall, waarna ze de kans krijgen om het machtige kasteel van Takeshi te bestormen. Zal er iemand goed genoeg zijn?
nl
02:25
Takeshi's Castle Thailand
Honderd deelnemers proberen de piraten in Turtle Path te ontwijken voor ze doorweekt worden in Wet Paint. Hun doel is het bestormen van het kasteel om de overwinning te behalen. Zal het ze lukken, met de Generaal die toekijkt?
nl
02:45
Takeshi's Castle Thailand
Onder leiding van de Generaal probeert een nieuwe lichting, bestaande uit honderd studenten, het kasteel te bestormen. Nadat ze verschillende obstakels overkomen, zoals de Turtle Trail en Wet Color, leggen de studenten hun eindexamen af.
nl
03:10
Takeshi's Castle Thailand
Honderd nieuwe rekruten proberen het kasteel binnen te treden, dat is Takeshi's Castle.
nl
03:30
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading hoopvolle deelnemers probeert het kasteel te bestormen, maar eerst moeten ze buitelen in de Star Bowling en wiebelen in de Bridge Ball. Meer deelnemers, meer uitdagingen en meer bewakers die ze in de weg staan.
nl
03:50
Takeshi's Castle Thailand
Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken. Wat hen te wachten staat, is modder, paddenstoelen, water en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.
nl
04:15
Takeshi's Castle Thailand
De gladde stenen testen het evenwicht van de deelnemers terwijl ze het kasteel bestormen.
nl
04:35
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten gaat op weg naar het kasteel. Ze komen Stepping Stone en Knock Knock tegen.
nl
04:55
Takeshi's Castle Thailand
Weer gaan honderd krijgers eropuit om het kasteel van Takeshi te bestormen, ondanks het vele vallen en opstaan gedurende de opdrachten redden sommigen van hen het tot de laatste showdown.
nl
05:20
Most Ridiculous
Sven de Ridder gaat op busreis door Europa en ontmoet een aantal Franse flierefluiters, zonderlinge Zweden, dwaze Duitsers en een aantal andere naties verenigd in hun onbeholpenheid.
nl
05:40
Most Ridiculous
Sven de Ridder ziet de American Dream in een nachtmerrie veranderen met kantelende cowboys, plonzende patriotten en een lading aan American Idiots.
nl
06:00
Takeshi's Castle Thailand
De wachters geven een andere groep deelnemers die het kasteel wil bereiken een duw op de Flying Mushroom. Nu Slipway en Sumo ook op hun pad staan, is het nog maar de vraag wie het redt tot de laatste ronde. Met voiceover van Russell Kane.
nl
06:25
Takeshi's Castle Thailand
Russell Kane vertelt hoe de generaal nog eens 100 troepen verzamelt voor Runaway Rockaway, Turtle Path en de Final Fall voordat ze hun kans krijgen om het grote kasteel van Takeshi te bestormen.
nl
06:50
Takeshi's Castle Thailand
Honderd deelnemers proberen water en de piraten in Turtle Path te ontwijken voordat ze zich laten weken in Wet Paint, allemaal met als doel het kasteel te bestormen en de overwinning te claimen.
nl
07:10
Instant Mom
Stephanie en Charlie plannen een weekend zonder de kinderen in New York, maar Aaron verstopt zich in hun auto. Ondertussen hebben zowel James als Gabby plannen voor wat ze met het lege huis willen doen als hun ouders weg zijn.
nl
07:35
Instant Mom
James is populair nu hij wordt aangezien voor een 'bad boy'. Stephanie probeert hem te beïnvloeden.
nl
08:00
Instant Mom
Als de buurvrouw van Stephanie meer succes heeft met de kinderen dingen laten doen waar ze geen zin in hebben vraagt ze zich af wat dat voor langdurige effecten op de kinderen heeft.
nl
08:20
See Dad Run
Het neefje van Marcus komt langs en Emily heeft er vreselijk veel zin in om haar partner in crime te zien. Maar als blijkt dat Robbie net gedumpt is, is hij ineens veel minder gezellig.
nl
08:45
See Dad Run
Emliy overweegt om met school te stoppen en op stage te gaan bij het nieuws. Joe and zijn vrienden treffen voorbereidingen voor een talentenshow.
nl
09:05
The Ren & Stimpy Show
TV-persoonlijkheid Haggis McHaggis neemt wraak wanneer hij op TV wordt vervangen door Ren en Stimpy.
nl
09:30
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy gaan meisjes scouten, en als Stimpy alle koekjes moet opeten, moeten ze andere zoeken. // Stimpy's genetische formule geeft Ren een gespleten persoonlijkheid.
nl
09:55
Boze Bevers
Daggett wordt tijdens het zoeken naar eten uitgeroepen tot godheid. Norbert moet hem van zijn vorstelijke waanideeën afhelpen. Norbert raakt onder invloed van vijverspuug en wordt bezeten door een verdorven geest.
nl
10:20
Boze Bevers
Norbert en Daggett spelen een spelletje: de eerste die iets zegt, wordt hard geknepen. De jongens proberen elkaar de rest van de middag aan het praten te krijgen. Daggett wordt door twee onbekwame onderzoekers aangezien voor een Gehoornde Bever.
nl
10:40
Key & Peele
Een politicus ontkent het sturen van naaktfotos, een detective ondervraagt een rapper, twee Southern gentlemen becomplimenteren vrouwen, Jordan komt een oude vriend tegen en een politieagent vat dingen te letterlijk op.
nl
11:05
Key & Peele
Judge Jessie heeft een nieuwe show, een man moet wachten op zijn sollicitatiegesprek, twee valets bespreken Val Kilmer, een gepensioneerde militair hoort over een nieuw project en een vrouw introduceert haar verloofde aan haar familie.
nl
11:25
Everybody Hates Chris
De geliefde grootvader van Chris overlijdt terwijl hij op bezoek is bij Rochelle en het gezin.
nl
11:45
Everybody Hates Chris
In de hoop om eindelijk zijn broer te overtreffen, overtuigt Chris zijn ouders om hem karatelessen te laten nemen. Ondertussen gaat Tonya met Rochelle naar de schoonheidsspecialiste, waar ze de lol van het roddelen ontdekt.
nl
12:10
Everybody Hates Chris
Chris vindt een Playboy van Julius en laat de kinderen op school betalen om ernaar te kijken. Maar wanneer Joey hem steelt moet hij een manier vinden om hem terug te krijgen, voor Julius ontdekt dat hij weg is.
nl
12:30
South Park
Stan heeft een nieuwe spelcomputer en de jongens willen er de komende dagen op spelen. Maar wanneer de computer wordt gestolen zetten ze alles in om hem terug te halen.
nl
12:55
South Park
Als de jongens een pakket ontvangen van de kinderen van Afghanistan, komen er allerlei overheidsinstanties naar het stadje om de zaak te onderzoeken.
nl
13:20
Frasier
Lilithe, de ex-vrouw van Frasier, komt naar Seattle nadat ze lang zoekgeraakte brief met spijt van Frasier vindt. Ze probeert hun relatie nieuw leven in te blazen.
nl
13:40
Frasier
Bebe brengt Frasier en Roz ervan op de hoogte dat ze voor de radioprijzen zijn genomineerd.
nl
14:05
The King of Queens
Wanneer Spence ontdekt dat zijn ex-vriendin Denise gaat trouwen, zit hij in zak en as. Doug, Deacon, Danny en Spence gaan spontaan op reis om dit huwelijk te stoppen.
nl
14:30
The King of Queens
Carrie mag vanwege ziekte het huis niet uit, dus moet Doug Arthur begeleiden bij het sjoeltoernooi in het seniorencentrum.
nl
14:55
South Park
Het grappigste dat Cartman ooit gezien heeft, komt naar South Park. Als hij beseft dat hij nooit meer iets grappigers zal zien, raakt hij zijn gevoel voor humor kwijt.
nl
15:15
South Park
Kyle probeert af te komen van zijn neef, 'Kyle', die naar South Park komt voor een lang bezoek en zet hem voor schut ten overstaan van zijn vrienden.
nl
15:35
South Park
Als Token wordt gepest als enig rijk kind in het stadje, lokt hij soortgenoten naar South Park, waarna het stadje hen probeert te verdrijven.
nl
16:00
South Park
Cartman vecht voor het leven van Kenny wanneer hij het Congres toespreekt over stamcelonderzoek. Stan wil Kenny bezoeken in het ziekenhuis maar komt te laat.
nl
16:25
Frasier
Frasier en Niels kopen voor Martin een nieuwe stoel, maar daar is Martin niet blij mee.
nl
16:50
Frasier
Frasier kan zich een aantal dingen niet meer herinneren en vreest dat hij seniel aan het worden is. Hij vermoedt dat al zijn problemen iets met zijn leeftijd te maken hebben.
nl
17:15
Becker
Liefde verblindt Becker wanneer zijn oude liefde zegt dat ze haar man heeft verlaten voor hem.
nl
17:35
Becker
Becker is van streek door de matige reacties nadat hij een toespraak heeft gehouden op school.
nl
18:00
The King of Queens
Holly moet haar appartement verlaten, en Arthur nodigt haar uit om bij hem in de kelder te wonen tot ze een nieuwe woning vindt.
nl
18:25
The King of Queens
Doug neemt Carrie mee naar een kuuroord, want hij wil met zijn vrienden een weekend naar Las Vegas. Arthur laat Spence zien hoe je moet winnen bij blackjack.
nl
18:50
South Park
Als Butters een duister familiegeheim onthult, raakt hij de weg kwijt en eindigt hij alleen in de onderbuik van de grote stad.
nl
19:15
South Park
De jongens melden Butters aan als gast in een populair middagprogramma over mensen met rare misvormingen.
nl
19:40
South Park
De jongens zien een gat in de markt en denken geld te kunnen verdienen met een afvalprogramma. Ze hopen gesponsord te worden door een bekende restaurantketen.
nl
20:00
South Park
Als de jongens naar Aspen reizen om voor het eerst te gaan skiën, botst Stan met een van de plaatselijke bewoners en wordt hij uitgedaagd voor een race.
nl
20:25
Everybody Hates Chris
Julius besluit dat hij Vaderdag alleen wil doorbrengen en Chris is op zoek naar het perfecte cadeau.
nl
20:45
Everybody Hates Chris
Chris moet geld inzamelen voor het schoolreisje door koekjes te verkopen. Ondertussen heeft Julius er spijt van dat hij Rochelle naar Dreamgirls heeft gestuurd terwijl hij voor Tonya en Drew zorgt, die waterpokken hebben.
nl
21:05
Everybody Hates Chris
Omdat hij dagelijks in elkaar geslagen wordt, wil Chris van school wisselen. Maar omdat Julius en Rochelle hem niet laten wisselen, probeert Chris van school gestuurd te worden. Julius gaat op de vismarkt werken.
nl
21:30
Mike Judge's Beavis and Butt-Head
Beavis en Butt-Head willen hun huis laten slopen. Beavis en Butt-Head hebben moeite met een prank.
nl
21:50
Workaholics
De jongens zijn vastbesloten om de grappigsten te zijn tijdens een kantoor-roast. Niemand denkt echter dat ze grappig zijn, dus verzinnen de jongens een slim plan, maar gaan daarin net iets te ver.
nl
22:10
Broad City
Abbi, Ilana, Jaime en Lincoln passen op het huis van de familie Strand. Ilana en Lincoln leggen hun relatie vast, en Abbi heeft een Bumble-date met een man uit haar verleden.
nl
22:30
Broad City
Een nieuwe chique tas geeft Abbi zelfvertrouwen nu ze werkloos is. Ilana en Jaimé krijgen te maken met een onvermijdelijke New Yorkse nachtmerrie.
nl
22:55
Workaholics
Als Montez vermoedt dat zijn vrouw hem bedriegt, helpen de mannen hem om de schuldige te vinden.
nl
23:20
Workaholics
Het verhaal van de eerste ontmoeting tussen Adam, Blake en Ders.
nl
23:45
Broad City
Abbi voelt zich oud nadat ze ontdekt heeft dat er grijze haren doorkomen. Ilana onderzoekt hoe het komt dat zij geen genot kan ervaren.
nl

Guide TV - samedi, 13/04/2024

00:05
Broad City
Abbi, Ilana, Elliot en Bobbi gaan naar Florida om het huis van oma Esther leeg te ruimen. Daar aangekomen krijgen ze een woordenwisseling met tante Bev, over wie wat krijgt.
nl
00:30
Takeshi's Castle Thailand
Honderd krijgers hopen de generaal blij te maken met een succesvolle bestorming van het kasteel na het overwinnen van Star Bowling, de Slippery Wall en de Bridge Ball om zo de ultieme prijs te winnen.
nl
00:55
Takeshi's Castle Thailand
Het is modderig en hectisch. Honderd nieuwe rekruten moeten langs de zwaaiende Human Velcro en het knotsgekke Knock Knock zien te komen en vervolgens The Final Fall overwinnen en het kasteel aanvallen.
nl
01:15
Takeshi's Castle Thailand
Honderd krijgers proberen het kasteel te bestormen via de velcro vlieg, het rotskanaal en de hangbrug maar eerst wagen zij zich aan een wiebel bij Star Bowling en een tuimel bij de Bridge Ball.
nl
01:40
Takeshi's Castle
Jonathan Ross blikt terug op de grootste overwinningen en de grappigste mislukkingen in de geschiedenis van Takeshi.
nl
02:05
Takeshi's Castle Indonesia
Marcel Vanthilt moedigt samen met Thomas de Indonesiërs aan om dit keer toch eens te winnen.
nl
02:25
Takeshi's Castle Indonesia
Marcel Vanthilt is te gast bij Thomas Smith en samen verzorgen ze het commentaar op de deelnemers.
nl
02:45
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas Smit kijkt samen met Gunter Lamoot naar vallende Indonesiërs. Na een tijdje begint Gunther te begrijpen dat dit spel zodanig gek is dat zelfs West-Vlamingen het kunnen verstaan.
nl
03:05
Takeshi's Castle Indonesia
Gunther Lamoot is weer te gast bij Thomas om de deelnemers en hun capriolen van commentaar te voorzien. Ook deze keer is hij aangenaam verrast hoe de Indonesiërs op dit soort gekke spelletjes komen.
nl
03:30
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas Smith en Sam Gooris verzorgen deze keer het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sam vertelt over zijn liefde voor het Indonesische volk en het heerlijke Aziatische eten.
nl
03:50
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas verzorgt samen met Sam Goris het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sam vindt het indrukwekkend dat de Indonesiërs zo rustig kunnen blijven in gevaarlijke situaties.
nl
04:10
Takeshi's Castle Indonesia
Amelie Albrecht en Thomas hebben een diepgaande discussie over hoeveel kandidaten er gaandeweg afvallen. In Indonesië liggen ze hier niet wakker van, maar de commentators duidelijk wel.
nl
04:30
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas en Amelie Albrecht ontdekken dat je ver kunt komen in het spel als je goed verkleed bent.
nl
04:55
Takeshi's Castle Thailand
De gladde stenen testen het evenwicht van de deelnemers terwijl ze het kasteel bestormen.
nl
05:15
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten gaat op weg naar het kasteel. Ze komen Stepping Stone en Knock Knock tegen.
nl
05:35
Takeshi's Castle Thailand
Weer gaan honderd krijgers eropuit om het kasteel van Takeshi te bestormen, ondanks het vele vallen en opstaan gedurende de opdrachten redden sommigen van hen het tot de laatste showdown.
nl
06:00
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering zit Jade Mintjens aan de zijde van Thomas Smith. Beide hebben grote honger, want ze sluiten een weddenschap af voor een zakje chips. Wie er deze voedzame consumptie wint, zie je in deze aflevering.
nl
06:25
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan van den Hoof en Thomas Smith blikken samen terug op het afgelopen seizoen. De deelnemers hebben nog een laatste kans om te winnen van de gevreesde Keizer van Takeshi's Castle.
nl
06:50
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Jeron verzorgen samen het commentaar op de deelnemers en hun capriolen tijdens het spel.
nl
07:15
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stmpy zijn de eerste kat en hond die het verraderlijke zwarte gat zullen oversteken. Stimpy vindt een gelukshelm uit voor Ren.
nl
07:40
The Ren & Stimpy Show
Stimpy kan de verkooppraatjes van de Zalfman niet weerstaan. Ren en Stimpy proberen de heerlijke varkenswangen te pakken die in een open raam liggen af te koelen.
nl
08:05
The Ren & Stimpy Show
Ren & Stimpy krijgen een lift van Circus De Dwergen in hun dwergenauto. //Stimpy ontdekt dat hij bloot rondloopt en schaamt zich dood.
nl
08:30
The Ren & Stimpy Show
Ren wordt bespot door een dikke man met borsten, maar door Stimpy krijgt hij een droomlichaam. Ren en Stimpy houden de wacht bij het standbeeld van president Abraham Lincoln.
nl
08:55
The Ren & Stimpy Show
Stimpy maakt zijn eigen tekenfilm en Ren is de producent. Ze ontmoeten de godfather van animaties.
nl
09:20
The Ren & Stimpy Show
Stimpy probeert Rens gedrag te veranderen met Jimminy Lomperd. Ren Hoek gaat vissen op zeebaars.
nl
09:45
The Ren & Stimpy Show
Ren voelt zich prima op zijn tiende verjaardag, totdat Stimpy hem eraan herinnert dat hij zeventig jaar wordt in hondenjaren. Ren bereidt zich voor met een testament, en gaat op zoek naar een goede kist.
nl
10:10
The Ren & Stimpy Show
Stimpy wordt verliefd op zijn prachtige navel. Ren doet zich voor als een overreden dier.
nl
10:35
The Ren & Stimpy Show
TV-persoonlijkheid Haggis McHaggis neemt wraak wanneer hij op TV wordt vervangen door Ren en Stimpy.
nl
11:00
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy gaan meisjes scouten, en als Stimpy alle koekjes moet opeten, moeten ze andere zoeken. // Stimpy's genetische formule geeft Ren een gespleten persoonlijkheid.
nl
11:25
The King of Queens
Carrie is razend op Doug wanneer ze ontdekt dat hij - terwijl hij in het ziekenhuis verdoofd ligt - fantaseert over andere vrouwen.
nl
11:50
The King of Queens
Doug moet op zijn nieuwe route pakjes afleveren bij een vreemde man die altijd schaars gekleed gaat. Carrie heeft nog steeds geen werk en helpt Holly op het uitlaten van honden.
nl
12:15
The King of Queens
Wanneer Doug ontdekt dat Deacon omgaat met Sean McGee, zijn aartsvijand uit de lagere school, wil hij niets meer met zijn beste vriend te maken hebben. Tot overmaat van ramp wordt Sean misschien Carries baas.
nl
12:35
The King of Queens
Doug en Carrie gaan naar zijn ouders in Florida, maar Carrie wil niet bij haar schoonouders logeren. Het hotel waar ze verblijven zit vol met vakantiegangers.
nl
13:00
The King of Queens
Arthur zet Carrie voor schut tijdens haar sollicitatiegesprek, wat haar mogelijk de baan kost. Doug probeert hun relatie te repareren.
nl
13:25
The King of Queens
Doug heeft een goede methode gevonden om de vriendschap met Carrie's collega's om zeep te helpen. Hij laat bijvoorbeeld zijn borsthaar zien.
nl
13:50
The King of Queens
Wanneer Spence ontdekt dat zijn ex-vriendin Denise gaat trouwen, zit hij in zak en as. Doug, Deacon, Danny en Spence gaan spontaan op reis om dit huwelijk te stoppen.
nl
14:15
The King of Queens
Carrie mag vanwege ziekte het huis niet uit, dus moet Doug Arthur begeleiden bij het sjoeltoernooi in het seniorencentrum.
nl
14:35
The King of Queens
Holly moet haar appartement verlaten, en Arthur nodigt haar uit om bij hem in de kelder te wonen tot ze een nieuwe woning vindt.
nl
15:00
The King of Queens
Doug neemt Carrie mee naar een kuuroord, want hij wil met zijn vrienden een weekend naar Las Vegas. Arthur laat Spence zien hoe je moet winnen bij blackjack.
nl
15:25
Key & Peele
Een gangster probeert naarstig te bewijzen dat hij niet goed bij zijn hoofd is, terroristen spreken af om de volgende stap in hun plan te bespreken en een jaloerse broer maakt het familiediner ongemakkelijk.
nl
15:50
Key & Peele
Een footballteam maakt zich klaar voor een wedstrijd, President Obama en Luther ontmoeten Hillary Clinton, mannen bereiden zich voor op potentiele vluchtgevallen, piraten zingen en een politieagent schiet maar al te graag iemand neer.
nl
16:15
Key & Peele
Een steward dealt met een passagier die zijn gordel niet om wil doen, Britse ontdekkingsreizigers overleggen hun reizen, koppels proberen spoilers te ontwijken en een gebedsgroep ontvangt goddelijke interventie.
nl
16:40
Key & Peele
Een omroep voorkomt kindsoldaten in Afrika, een a capella groep krijgt een nieuw lid, Meegan en Andre gaan op hun eerste date, een terreurgroep runt een voedseltruck en twee oude mannen hebben het over populaire muziek.
nl
17:05
Key & Peele
Een gospelgroep moet oefenen zonder coach, een groep krijgers vieren een onthoofding, een gevangene probeert zijn bewakers te slim af te zijn en een jonge man wordt aangesproken op zijn gewoonte enkel in catchphrases te spreken.
nl
17:30
Key & Peele
Een politicus ontkent het sturen van naaktfotos, een detective ondervraagt een rapper, twee Southern gentlemen becomplimenteren vrouwen, Jordan komt een oude vriend tegen en een politieagent vat dingen te letterlijk op.
nl
17:55
Key & Peele
Judge Jessie heeft een nieuwe show, een man moet wachten op zijn sollicitatiegesprek, twee valets bespreken Val Kilmer, een gepensioneerde militair hoort over een nieuw project en een vrouw introduceert haar verloofde aan haar familie.
nl
18:20
Everybody Hates Chris
Julius en Rochelle gaan een avondje uit en huren een oppas in. Maar Chris krijgt opeens de leiding.
nl
18:40
Everybody Hates Chris
Chris moet met zijn ruziënde broertje en zusje naar de wasserette. Tonya stormt weg.
nl
19:05
Everybody Hates Chris
Julius vindt voor 200 dollar aan voedselbonnen, maar Rochelle schaamt zich ervoor tegenover Sheila.
nl
19:25
Everybody Hates Chris
Chris is de tweedehands jassen van Drew zat en denkt dat hij cool zal zijn met een leren jas, maar hij leert al gauw wat de waarde van geld is als hij met zijn vader gaat werken om voor de jas te sparen.
nl
19:45
Everybody Hates Chris
Het is kerstmis en Julius en Rochelle vinden het lastig toe te geven dat ze geen cadeaus kunnen betalen nu de boiler defect is. Chris ontdekt tot zijn verrassing voor wie de voedselinzameling echt is.
nl
20:05
Broad City
Wanneer Abbi onverwacht ongesteld wordt in het vliegtuig, raakt ze in paniek. Ilana en zij doen er vervolgens alles aan om een tampon te vinden.
nl
20:30
Broad City
Abbi en Ilana ontmoeten elkaar voor het eerst op een lentedag in het jaar 2011.
nl
20:55
Broad City
Abbi's terugkeer in Soulstice wordt interessant nu ze de kans krijgt waar ze altijd op hoopte. Ilana heeft een nieuwe baan gevonden bij een restaurant.
nl
21:20
Broad City
Ilana besluit eens flink wat geld uit te geven van wat ze heeft verdiend als serveerster. Abbi koestert haar nieuwe relatie. De meiden komen een oude bekende tegen op een feestje.
nl
21:40
Broad City
Abbi en Ilana besluiten om paddo's te nemen en hebben daardoor een veelbewogen avond, maar deze wordt verstoord door de baas van Abbi.
nl
22:05
Broad City
Ilana probeert haar hoofd koel te houden in de stressvolle werkomgeving van Sushi Mambeaux. De moeder van Abbi is in de stad en komt op bezoek.
nl
22:25
Broad City
Abbi voelt zich oud nadat ze ontdekt heeft dat er grijze haren doorkomen. Ilana onderzoekt hoe het komt dat zij geen genot kan ervaren.
nl
22:50
Broad City
Abbi, Ilana, Elliot en Bobbi gaan naar Florida om het huis van oma Esther leeg te ruimen. Daar aangekomen krijgen ze een woordenwisseling met tante Bev, over wie wat krijgt.
nl