Dajto

Dajto

TV Dajto je súkromná slovenská televízia zameraná na filmy a komédie.

Slovakia

Ohjelmaopas - sunnuntai, 26.05.2024

01.05
Športové noviny
Magazín
sk
02.05
Ľadový hokej: NHL
E148 Zimné športy
sk
03.45
Red Bull Slovensko
Motorizmus
sk
04.30
Silvánovci
S01E41 Komédia
sk
06.00
Aj múdry schybí
S08E04 Show
sk
06.45
Susedia
S06E22 Šeng fuj: Ildikó stále rieši počatie svojho vnuka. László je nešťastný, lebo v práci má kanceláriu pod schodami, ktorá je naviac kumbál na upratovačkine veci! František je nešťastný, lebo za ním László chodí vyplakávať kvôli kancelárii a pritom ho ťaží svedomie. On vyhodil Lászlóa z kancelárie a nechce ho naspäť. Ildikó privedie do Milkinho bytu kamarátku Majku, ktorá sa zaoberá umením "Šeng fuj", aby vytvorila harmonickú auru na plodenie dieťaťa. Františkova mamička sa Zuzane ponúkne, že jej predá zvyšok "značkového " spodného prádla z prevráteného kamióna. Podarí sa vylepšiť auru bytu mladomanželov prvkami feng šuj tak, aby to Milka nezbadala? Ustojí František citové vydieranie Lászlóa, navyše usvedčený upratovačkou, pani Katkou z klamstva? Podarí sa mamičke predať Zuzanine šmejdy? Naozaj chodí niekedy odviezť pani Katku domov z práce Filip Tůma? A kto je inžinier Brhlík?
sk
07.30
Susedia
S06E23 František má plán, ako sa dostať naspäť do vlastnej kancelárie aj s Lászlóom. Musia skompromitovať Ing. Brhlíka. Do plánu je zapojená aj nič netušiaca Marta. Ildikó dostáva na poslednú chvíľu správu o tanečnej súťaži Ifjú Szívek. František dáva Zuzane ultimátum: môže sa vrátiť domov až vtedy, keď sama predá zvyšné "fejkové" spodné prádlo. Podarí sa Marte na Lesnej správe nájsť správneho referenta, keď viacerí majú "vtáčie mená"? Koho všetkého Zuzana zapojí do svojho kšeftu a hlavne zbavenia sa "šmejdového tovaru"? Koho zoženie Ildikó za tanečného partnera a ako dopadnú v nemilosrdnej súťaži? Podarí sa vyštvať Ing. Brhlíka z Lesnej správy? A podarí sa Františkovi zaraziť Zuzaninu závislosť na predaji pochybného tovaru?
sk
08.10
Kredenc
S02E13 Komédia
sk
09.00
Partička
E21 Show
sk
09.45
Dva a pol chlapa
S06E22 Charlie nechce, aby sa k nemu Chelsea nasťahovala natrvalo a prestala si platiť svoj byt. Chelsea mu vyčíta, že ich zásnuby neberie vážne a urazená odchádza. Alan Charliemu dohovára, aby sa premohol, Chelsea sa ospravedlnil a požiadal ju, aby sa k nemu nasťahovala. Neskôr však svoje dobre mienené bratské rady ľutuje.
sk
10.00
Dva a pol chlapa
S06E23 Alan má nového "priateľa", dreveného panáčika Dannyho, s ktorým sa rozpráva. Chelsea je Alana ľúto a snaží sa mu robiť spoločnosť, čo sa spočiatku Charliemu príliš nepozdáva. Po rozhovore s Bertou však príde na to, že by z priateľstva Chelsea a Alana mohol vyťažiť najviac on.
sk
10.40
M.A.S.H.
S04E03 Frank si rýchlo zvyká na miesto veliaceho dôstojníka, lenže prichádza nový plukovník, veterán Sherman Potter. To, že je zosadený, privedie Franka k ťažkej depresii.
sk
11.05
M.A.S.H.
S04E04 Počas mrazivej noci sa dostane delostrelecká paľba veľmi blízko k táboru, čo spôsobí zhoršenie zdravotného stavu niekoľkých pacientov. Frank sa dozvie, že Margaret si schováva všetky jeho listy a rozhodne sa ich zničiť, pričom obráti jej stan naruby.
sk
11.50
Mladý Sheldon
S04E18 IV. 18 - V záverečnej epizóde štvrtej série spustí Missyino zlomené srdce sériu udalostí, ktoré privedú rodinu Cooperovcov na pokraj síl.
sk
12.10
Mladý Sheldon
S05E01 Sheldon a Missy utečú z domu a Mary sa dozvie nepríjemnú správu o svojom manželovi Georgeovi.
sk
12.50
Teória veľkého tresku
S03E18 Sheldon po troch rokoch prehliadania konečne dostane rektorskú cenu. Musí si ju však prevziať pred publikom a predniesť príhovor. To bude problém, keďže Sheldon je trémista.
sk
13.20
Teória veľkého tresku
S03E19 Leonard povie Penny, že ju miluje a ona mu za to poďakuje. Sheldon sa teší na zápas v bowlingu a poteší sa, že konečne bude mať šancu poraziť Willa Weatona.
sk
13.50
Teória veľkého tresku
S03E20 Sheldon sa pozve k Penny na špagety. Potom mu však povedia, že po rozchode by mal byť na Leonardovej strane. Sheldon sa ale nechce vzdať jedla u Penny, navyše, keď ho práve vylepšil párkami.
sk
14.15
Teória veľkého tresku
S03E21 Sheldon ponúkol Elisabeth Plimptonovej z Princetonu, ktorá sa zaoberá kozmológiou, aby pri návšteve prespala u neho v byte. Leonard je z toho nadšený, pretože je jej veľkým obdivovateľom.
sk
14.45
Teória veľkého tresku
S03E22 Sheldon a Leonard sa nepohodnú kvôli teplote v byte. Leonard ju chce znížiť o dva stupne, Sheldon však nesúhlasí. Keďže majú podpísanú zmluvu spolubývajúcich, naštvaný Leonard odchádza spať k Penny.
sk
15.15
Teória veľkého tresku
S03E23 Leonard ide pozvať Penny, aby sa prišla pozrieť na projekt, ktorý s chalanmi pripravili na streche. Zistí však, že Penny si už našla zaňho náhradu. A nie hocijakú, ale poriadne tupú náhradu.
sk
15.45
Priatelia
S05E06 Ross sa pripravuje na príchod Emily do New Yorku a svoj sľub, že sa už nebude stretávať s Rachel. Phoebe zostal po babičke krásny norkový kožuch. Ale pretože vždy nesúhlasila so zabíjaním zvierat, tak nevie, či si má zdedený kabát ponechať, alebo ho radšej predať. Predstava, koľko malých zvierat muselo kvôli jedinému kožuchu zomrieť, ju jednoducho hrozne desí. Ross sa má sťahovať do nového bytu kvôli Emily. Joey konečne zistí, že Chandler chodí s Monicou.
sk
16.15
Priatelia
S05E07 Pretože chudák Ross musel po definitívnom rozchode s Emily náhle opustiť svoj byt, Chandler s Joeym mu ponúkli, aby zatiaľ býval u nich. Phoebe sa u Monicy zoznámi s kontrolórom reštauračných zariadení. Rachel hrá novú hru s Dannym. Nový priateľ Phoebe je nespokojný s obľúbenou kaviarňou Central Perk a chce ju nechať uzavrieť. Chandler a Joey našli pre Rossa nový byt, ale k ich veľkému údivu, sa ich "dočasný" nájomník nechce nikam znovu sťahovať.
sk
16.45
Dva a pol chlapa
S06E24 Alan stretne v kaviarni Miu, s ktorou sa Charlie pred niekoľkými rokmi takmer oženil. Charlie premýšľa, či je jeho vzťah s Chelsea naozaj taký silný. Judith praskne u Charlieho plodová voda, Herb sa cestou do nemocnice zraní, Alan v nemocnici stretne svoju bývalú recepčnú Melissu a je teda na Charliem, aby bol Judith pri pôrode oporou.
sk
17.15
Dva a pol chlapa
S07E01 Charlie, Alan a Mia preberajú Charlieho zasnúbenie, Mia sa tvári veľmi radostne, Charliemu to nerobí dobre, ešte na ich vzťah nezabudol, a čakal by, že Mia bude skôr žiarliť. V noci si potom Chelsea všimne, že Charlie je vášnivejšie ako obvykle. Vypytuje sa Charlieho, čo celý deň robil, ten jej povie, že sa stretol s Miou a že jej chce pomôcť v jej speváckej kariére; Chelsea proti tomu nič nemá. Charlie je ale taký vystresovaný, že musí navštíviť psychologičku. Tá mu poradí, aby sa konečne medzi oboma ženami rozhodol.
sk
17.45
M.A.S.H.
S04E05 Hawkeyho otec je chybne informovaný o synovej smrti a Hawkeye robí všetko preto, aby veci uviedol na pravú mieru.
sk
18.15
M.A.S.H.
S04E06 Hawkeye a B.J. sa dohodli na tom, že pomôžu kolegovi založiť Kórejskú reštauráciu, keď sa dostane domov. Ale Frank odmieta spolupracovať - kým nie je zapojený do smiešnej tankovej nehody.
sk
18.50
Mladý Sheldon
S05E02 Sheldon privíta Missy vo svete ateizmu a presvedčí ju k spochybneniu Biblie. Babka je odhodlaná pristihnúť Georgea pri klamstve a Mary pomáha pastorovi Jeffovi hľadať pomocníka.
sk
19.15
Mladý Sheldon
S05E03 Sheldon sa snaží presvedčiť doktora Sturgisa, aby sa vrátil na univerzitu. Georgie naštve celú rodinu, keď urobí dôležité rozhodnutie.
sk
19.40
Susedia
S06E24 Návrat Bobíka: László privedie domov opäť Haberovho psa Bobíka. Ildikó si myslí, že jej ho kúpil, ale má ho iba 3 dni postrážiť. Problémom však je, že fakticky musí o stráženie poprosiť Františka, lebo Ildi ide do školy, on sám ide s Gergejom na vyšetrenie k urológovi a doma sú hluční majstri, ktorí vymieňajú kuchynský drez. František vyčíta Zuzane nákup predražených zubných pást, ktoré sú príčinou, že budú musieť zrušiť plánovanú dovolenku na jachte v Chorvátsku. Zuzana sa vyhovára, že za všetko môže pes, ktorý jej urobil prvú škodu už na "luxusnom spodnom prádle". László pochopí, že v tejto domácnosti mu Bobíka nepostrážia. Navyše Marta by rada využila Františkov byt na nácvik divadelnej postavy z Gogoľovho revízora. Na Lesnej správe je teda László v práci aj so psom. Tvrdí, že je na výcviku za poľovníckeho. Žiaľ pes, ktorý sa ľaká hvízdania sokola, by ťažko obstál v tomto obore. František, ktorý by potreboval výdatne zrelaxovať, si nevie nájsť pokojné miesto. V jeho...
sk
20.40
Unesená
Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osem rokov vo väzení po tom, čo sa pri lúpežnom prepadnutí nechal oklamať. Teraz by najradšej hodil svoju kriminálnu minulosť za hlavu a znova obnovil pretrhnuté väzby so svojou dcérou (Sami Gayle). Montgomeryho starí parťáci aj agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) sú ale presvedčení, že korisť v cene desiatich miliónov dolárov Montgomery pred uväznením niekde ukryl. Keď mu unesú dcéru a za jej život žiadajú výkupné v hodnote lupu, Montgomerymu ostáva jediná možnosť. Musí uveriť svojim inštinktom a spojiť sily s krásnou, zvodnou a múdru Riley Jeffersonovou (Malin Akerman), s ktorou sa pokúsi vykonať ešte jednu lúpež, aby získal dcéru späť skôr, než bude neskoro.
sk
22.40
GÓÓÓL!
E33 Futbal
sk
23.20
Smrtiace čeľuste
Počas prudkej búrky sa húf býčích žralokov vydá proti prúdu rieky a začnú napádať nič netušiacich obyvateľov neďalekého mestečka, rovnako ako skupinku mladých firemných zamestnancov, ktorí sa tu v rámci teambuildingu zúčastňujú spoločenských aktivít so svojim šéfom Tannerom (Jason London). Žraloky si dokonca z mŕtvych tiel začnú stavať provizórnu priehradu. Zastaviť sa ich pokúsia mladá policajtka Kate (Jessica Blackmore) a starousadlík Carl (Robert Craighead). Ale dokážu to skôr, než sa celá rieka zafarbí krvou nič netušiacich obetí?
sk

Ohjelmaopas - maanantai, 27.05.2024

01.00
Poker - Dajto v pokri z Card Casina
E08 Šport
sk
01.35
Susedia
S06E24 Návrat Bobíka: László privedie domov opäť Haberovho psa Bobíka. Ildikó si myslí, že jej ho kúpil, ale má ho iba 3 dni postrážiť. Problémom však je, že fakticky musí o stráženie poprosiť Františka, lebo Ildi ide do školy, on sám ide s Gergejom na vyšetrenie k urológovi a doma sú hluční majstri, ktorí vymieňajú kuchynský drez. František vyčíta Zuzane nákup predražených zubných pást, ktoré sú príčinou, že budú musieť zrušiť plánovanú dovolenku na jachte v Chorvátsku. Zuzana sa vyhovára, že za všetko môže pes, ktorý jej urobil prvú škodu už na "luxusnom spodnom prádle". László pochopí, že v tejto domácnosti mu Bobíka nepostrážia. Navyše Marta by rada využila Františkov byt na nácvik divadelnej postavy z Gogoľovho revízora. Na Lesnej správe je teda László v práci aj so psom. Tvrdí, že je na výcviku za poľovníckeho. Žiaľ pes, ktorý sa ľaká hvízdania sokola, by ťažko obstál v tomto obore. František, ktorý by potreboval výdatne zrelaxovať, si nevie nájsť pokojné miesto. V jeho...
sk
02.15
Silvánovci
S01E45 Komédia
sk
04.50
Oggy a šváby
Animácia
sk
05.20
Zig a Sharko
S03 Animácia
sk
06.00
Aj múdry schybí
S08E05 Show
sk
06.45
Susedia
S06E23 František má plán, ako sa dostať naspäť do vlastnej kancelárie aj s Lászlóom. Musia skompromitovať Ing. Brhlíka. Do plánu je zapojená aj nič netušiaca Marta. Ildikó dostáva na poslednú chvíľu správu o tanečnej súťaži Ifjú Szívek. František dáva Zuzane ultimátum: môže sa vrátiť domov až vtedy, keď sama predá zvyšné "fejkové" spodné prádlo. Podarí sa Marte na Lesnej správe nájsť správneho referenta, keď viacerí majú "vtáčie mená"? Koho všetkého Zuzana zapojí do svojho kšeftu a hlavne zbavenia sa "šmejdového tovaru"? Koho zoženie Ildikó za tanečného partnera a ako dopadnú v nemilosrdnej súťaži? Podarí sa vyštvať Ing. Brhlíka z Lesnej správy? A podarí sa Františkovi zaraziť Zuzaninu závislosť na predaji pochybného tovaru?
sk
07.25
Susedia
S06E24 Návrat Bobíka: László privedie domov opäť Haberovho psa Bobíka. Ildikó si myslí, že jej ho kúpil, ale má ho iba 3 dni postrážiť. Problémom však je, že fakticky musí o stráženie poprosiť Františka, lebo Ildi ide do školy, on sám ide s Gergejom na vyšetrenie k urológovi a doma sú hluční majstri, ktorí vymieňajú kuchynský drez. František vyčíta Zuzane nákup predražených zubných pást, ktoré sú príčinou, že budú musieť zrušiť plánovanú dovolenku na jachte v Chorvátsku. Zuzana sa vyhovára, že za všetko môže pes, ktorý jej urobil prvú škodu už na "luxusnom spodnom prádle". László pochopí, že v tejto domácnosti mu Bobíka nepostrážia. Navyše Marta by rada využila Františkov byt na nácvik divadelnej postavy z Gogoľovho revízora. Na Lesnej správe je teda László v práci aj so psom. Tvrdí, že je na výcviku za poľovníckeho. Žiaľ pes, ktorý sa ľaká hvízdania sokola, by ťažko obstál v tomto obore. František, ktorý by potreboval výdatne zrelaxovať, si nevie nájsť pokojné miesto. V jeho...
sk
08.10
Kredenc
S02E16 Komédia
sk
09.00
Partička
E22 Show
sk
09.55
Mladý Sheldon
S05E01 Sheldon a Missy utečú z domu a Mary sa dozvie nepríjemnú správu o svojom manželovi Georgeovi.
sk
10.15
Mladý Sheldon
S05E02 Sheldon privíta Missy vo svete ateizmu a presvedčí ju k spochybneniu Biblie. Babka je odhodlaná pristihnúť Georgea pri klamstve a Mary pomáha pastorovi Jeffovi hľadať pomocníka.
sk
10.55
M.A.S.H.
S04E05 Hawkeyho otec je chybne informovaný o synovej smrti a Hawkeye robí všetko preto, aby veci uviedol na pravú mieru.
sk
11.15
M.A.S.H.
S04E06 Hawkeye a B.J. sa dohodli na tom, že pomôžu kolegovi založiť Kórejskú reštauráciu, keď sa dostane domov. Ale Frank odmieta spolupracovať - kým nie je zapojený do smiešnej tankovej nehody.
sk
11.55
Dva a pol chlapa
S06E24 Alan stretne v kaviarni Miu, s ktorou sa Charlie pred niekoľkými rokmi takmer oženil. Charlie premýšľa, či je jeho vzťah s Chelsea naozaj taký silný. Judith praskne u Charlieho plodová voda, Herb sa cestou do nemocnice zraní, Alan v nemocnici stretne svoju bývalú recepčnú Melissu a je teda na Charliem, aby bol Judith pri pôrode oporou.
sk
12.15
Dva a pol chlapa
S07E01 Charlie, Alan a Mia preberajú Charlieho zasnúbenie, Mia sa tvári veľmi radostne, Charliemu to nerobí dobre, ešte na ich vzťah nezabudol, a čakal by, že Mia bude skôr žiarliť. V noci si potom Chelsea všimne, že Charlie je vášnivejšie ako obvykle. Vypytuje sa Charlieho, čo celý deň robil, ten jej povie, že sa stretol s Miou a že jej chce pomôcť v jej speváckej kariére; Chelsea proti tomu nič nemá. Charlie je ale taký vystresovaný, že musí navštíviť psychologičku. Tá mu poradí, aby sa konečne medzi oboma ženami rozhodol.
sk
13.00
Teória veľkého tresku
S03E20 Sheldon sa pozve k Penny na špagety. Potom mu však povedia, že po rozchode by mal byť na Leonardovej strane. Sheldon sa ale nechce vzdať jedla u Penny, navyše, keď ho práve vylepšil párkami.
sk
13.40
Teória veľkého tresku
S03E21 Sheldon ponúkol Elisabeth Plimptonovej z Princetonu, ktorá sa zaoberá kozmológiou, aby pri návšteve prespala u neho v byte. Leonard je z toho nadšený, pretože je jej veľkým obdivovateľom.
sk
14.05
Teória veľkého tresku
S03E22 Sheldon a Leonard sa nepohodnú kvôli teplote v byte. Leonard ju chce znížiť o dva stupne, Sheldon však nesúhlasí. Keďže majú podpísanú zmluvu spolubývajúcich, naštvaný Leonard odchádza spať k Penny.
sk
14.35
Teória veľkého tresku
S03E23 Leonard ide pozvať Penny, aby sa prišla pozrieť na projekt, ktorý s chalanmi pripravili na streche. Zistí však, že Penny si už našla zaňho náhradu. A nie hocijakú, ale poriadne tupú náhradu.
sk
15.00
Teória veľkého tresku
S04E01 Chalani skúšajú robotickú ruku, ktorú si Howard požičal. Penny je šokovaná, že Sheldon má priateľku.
sk
15.30
Teória veľkého tresku
S04E02 Sheldon je zdesený, keď si vypočíta, že umrie o pár rokov skôr, než bude možné implantovať ľudskú myseľ do robota. Rozhodne sa preto pristúpiť ku krokom, ktoré mu predĺžia život.
sk
15.55
Priatelia
S05E09 Joey sa stáva nechcenou "obeťou" tajného milostného vzťahu Chandlera a Monicy. Phoebe chce zmeniť svoj život a začína chodiť na kurz literatúry spoločne s Rachel. Chudákovi Rossovi v múzeu niekto ukradol desiatu a priatelia mu poradia, aby ihneď rozhodujúcim spôsobom zmenil svoje správanie. Rachel komplikuje Phoebe jej hodiny literatúry. Ross sa hrá na drsňáka a v múzeu sa ho všetci začínajú báť. Joey je "pristihnutý" s kompromitujúcou fotografiou Monicy, preto radšej vyhlási, že spolu zostali cez noc.
sk
16.25
Priatelia
S05E10 Joey učí Rossa, ako sa má správať každý nezamestnaný. Phoebe pracuje cez vianočné prázdniny pre Armádu spásy ako výberkyňa dobrovoľných darov. Monica sa pokúša všemožne pomôcť Rachel dostať z jej depresie, pretože tuší, že za to môže Danny. Ross využíva svoje nedobrovoľné voľno na to, aby donútil Joeyho k písaniu komediálnych hier. Joey netúži po originalite, ale napíše vlastný príbeh. Phoebe je asi nevyliečiteľne šokovaná z toho, ako ľahostajne sa k dobrovoľným akciám chovajú obyvatelia New Yorku.
sk
16.55
Dva a pol chlapa
S07E02 Charlie sa sťažuje Chelsea, že Melissa robí všetko preto, aby sa k nim nasťahovala do domu. Melissa neskôr skutočne chce od Charlieho vedieť, či si k nim môže priniesť nejaký nábytok. Neostáva mu nič iné, ako súhlasiť. Toto spolužitie ide Charliemu poriadne na nervy, čo vyvrcholí veľkou párty, ktorú Alan s Melissou v domu usporiadajú.
sk
17.20
Dva a pol chlapa
S07E03 Herb a Judith odchádzajú na víkend do Laguna Beach a ich malú dcérku Millie, o ktorej si Alan stále myslí, že je jeho, dostáva na starosť Judithina matka Lenora - alkoholička s dlhou históriou pobytov v odvykacích zariadeniach. Keď Judith odíde, zavolá Alanovi, aby išiel skontrolovať, či je u nich doma všetko v poriadku. Alan nájde bývalú svokru opitú a navyše sa ho bude snažiť zviesť!
sk
17.50
M.A.S.H.
S04E07 Radar priváža autobusom Hawkeyho a ostatných z lekárskeho kongresu, ale stratia sa a navyše sa pokazí autobus. Nakoniec sú zachránení zraneným Kórejcom.
sk
18.20
M.A.S.H.
S04E08 Plukovník Potter píše list svojej manželke Mildred k výročiu ich svadby. Frank a Margaret sa rozhodnú venovať mu pri tej príležitosti drevenú bustu, ale najväčšiu radosť plukovníkovi urobí Radar svojím nezvyčajným darom, ktorým Franka a Margaret rozhodne prekoná.
sk
18.50
Mladý Sheldon
S05E04 Babka otvára tajnú herňu a Sheldon, Missy a Georgie si zvykajú na nové bývanie.
sk
19.15
Mladý Sheldon
S05E05 Mary je preč a George radí Missy v milostnom živote. Sheldon a doktor Linkletter sa snažia vyriešiť rovnicu a Georgie nájde spôsob, ako zbaviť babku obchodných problémov.
sk
19.40
Susedia
S06E25 Dovolenka: František so Zuzanou stále tvrdia, že idú na dovolenku na luxusnú jachtu, László s Ildilkó zas na veľtrh klobás do 5-hviezdičkového hotela v Debrecíne. Čo bude robiť vo Františkovom byte počas ich neprítomnosti Františkova mamička? Prečo v oboch bytoch pristihne Milku s Gergejom v chúlostivých situáciách? Spoločnú bytovku Susedov navštívia nefalšovaní šmejdi, v Marte a mamičke však nájdu dôstojných protivníkov. Podarí sa Martin plán, aby sa najlepší kamaráti, ktorí tentoraz nešli na dovolenku spoločne, stretli na polceste medzi Debrecínom a chorvátskym pobrežím? A prečo Ildikó aj Zuzana podozrievajú svojich manželov z nevery? A čoho bude dôkazom fotka z policajného radaru v Bešeňovej?
sk
20.30
Need for Speed
Sympaťák Tobey Marshall (Aaron Paul) je mechanik s darom do Boha, ktorý nielenže zbožňuje krásne a rýchle autá, ale i aj ilegálne pouličné preteky - samozrejme nielen ako divák, ale ako jeden z najdravších a najsľubnejších pretekárov! Keď mu osud priveje do cesty Dina Brewstera (Dominic Cooper), bohatého a patrične arogantného bývalého pretekára NASCAR-u, má Tobey pocit, akoby boli vypočuté jeho najtajnejšie modlitby - pretože ak chce zachrániť svoju krachujúcu autodielňu, nič lepšie ako spoluprácu s Dinom si predstaviť nedokáže! Nanešťastie netuší, že namiesto vytúženej spásy sa dočká ešte väčších problémov... Podrazák Dino mu totiž prišije vraždu, len aby ho odstránil z cesty a mohol si robiť vlastné kšefty! A vyjde mu to absolútne dokonale, pretože kým nespravodlivo obvinený a odsúdený Tobey pár riadne drsných rokov hnije vo väzení, Dino využije príležitosť na expanziu - a jeho obchody doslova prekvitajú... Nečudo, že keď sa Tobey konečne opäť dostane na slobodu, odštartuje...
sk