RTL +

RTL +

Az RTL+ a magyar RTL Csoport általános szórakoztató televízióadója

Hungary

Ohjelmaopas - perjantai, 17.05.2024

00.40
Szemtől szemben
A legprofibb rendőr játszmája a legprofibb bankrabló ellen. Neil McCauley (Robert De Niro) a bűnözők királya az évszázad bűntényére készül. Vincent Hanna nyomozó (Al Pacino), a rendőrség legjobb koponyája, aki már szinte mániákusan üldözi McCauleyt, bármi áron el akarja kapni. Hanna a leggyengébb láncszemet, Christ (Val Kilmer) figyelteti, akit a barátnője megzsarolásával próbál elkapni. A rablást végül sikeresen végrehajtják, a menekülési tervbe azonban hiba csúszik.
hu
06.30
Közel a szerelemhez
Karcsi (Hujber Ferenc), a tanyáról felkerült tehetséges rendőr nem talál barátokat, ezért befogad egy kóbor kutyát, Bobit. Nem sokkal később beleszeret May-Liába (Tsuyu Shimizu), az állapotos kínai lányba. A kutya és May-Lia hamarosan többet jelent neki bárkinél, amit a rendőrségen nem néznek jó szemmel. Egy kiprovokált konfliktus után Karcsi börtönbe kerül, a lány és a kutya pedig eltűnik. A mindig békés rendőr ezúttal nem ismer lehetetlent, és akcióba lendül.
hu
08.40
Gondolkozz pasiaggyal! 2.
A párok ezúttal Las Vegasba mennek Candace (Regina Hall) és Michael (Terrence Jenkins) esküvőjére, na és persze az azt megelőző legény- és lánybúcsúra. A két csapat beleveti magát az éjszakába, ám a buli mindkét helyen félresiklik, és olyan kompromittáló helyzetbe kerülnek, ami a nagy eseményt is veszélyezteti.
hu
10.40
A szuper exnőm
Matt (Luke Wilson) úgy érzi, Jenny (Uma Thurman) személyében végre megtalálta a tökéletes lányt, akiről álmodott. Azt viszont nem tudja, hogy Jenny valójában szuperhősnő. Amilyen jól indult a kapcsolat, annyira terhes lesz Matt számára, amikor kiderül a turpisság és Jenny teljesen rátelepszik a fiúra. De hogyan lehet szakítani egy olyan nővel, aki repül, kocsikat emelget és pillantásával lyukat éget az acélba? A büszkeségében sértett Jenny az összes szuperhősi képességét felhasználja, hogy megnehezítse Matt életét és tönkretegye új, bimbózó kapcsolatát kolléganőjével.
hu
12.30
A bájkeverő
Édes Istenem! Kívánj tőlem bármit, csak add nekem Alison kezét! - sóhajt fel Elliot Richards (Brendan Fraser), és fohásza menten meghallgatásra talál. Csakhogy nem az égi hatalmaknál. Az ördög pokoli humorral megáldott, káprázatos nő (Elizabeth Hurley) alakjában jelenik meg előtte, és egyezséget ajánl a jó szándékú, de együgyű műszaki tanácsadónak, aki halálosan és reménytelenül szerelmes kolléganőjébe, Alison Gardnerbe (Frances O'Connor). Teljesíti Elliot hét kívánságát, cserébe pedig a lelkét kéri. A férfi élete már-már zátonyra futott volna, így aztán nem sokat habozik a döntéssel, igent mond az ördögnek. Elsőként vagyont, hatalmat kér, mindenekfölött pedig Alisont. Reggel felkelve egy kolumbiai drogbáró bőrében találja magát...
hu
14.25
Hamupipőke
Az ambiciózus hősnőnek nagy álmai vannak, és mesebeli keresztanyja segítségével kitartóan megvalósítja őket.<br/>
A 21. századi Hamupipőke nem sírdogál és kesereg szomorú sorsán, ő ugyanis nem áldozattípus. Bár a sors mostohán bánik vele, komoly tervei vannak a karrierjét illetően. Merész álmaiért hajlandó is tenni, ám ahhoz, hogy befolyásos üzletasszony lehessen, csoda kell. A csodát pedig nem más, mint a Jótündér biztosítja, aki előbb a bálba varázsolja a szépséges Hamupipőkét.
hu
16.55
Los Angeles-i tündérmese
Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam (Hilary Duff) egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját, és összeszednie a bátorságát?
hu
18.55
Harry Potter és a bölcsek köve
Petunia néni és Vernon bácsi lépcsője alatt, egy kis szobában lakik mostohafiúk, Harry Potter, aki körül egyre több furcsaság történik: beszélő macskák, postabaglyok és nagy szakállú óriások bukkannak fel a semmiből. Hamarosan kiderül, hogy ő az elmúlt generációk két legnagyobb varázslójának árvája, és eljött az idő, hogy beiratkozzon a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá.
hu
22.00
Penge - Szentháromság
Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel (Jessica Biel) és Hanniballal (Ryan Reynolds) Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula (Dominic Purcell).
hu

Ohjelmaopas - lauantai, 18.05.2024

00.20
Fogságban
Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmát éli át, amikor 6 éves kislánya, Anna a barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető rendőr, Loki (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában szabadon kell engednie. Ekkor Keller úgy dönt, maga ered a kislánya nyomába.
hu
03.25
Tremors 5. - Vérvonal
Burt Gummer (Michael Gross) visszatér, hogy ismét felvegye a harcot a graboidokkal, illetve azok továbbfejlődött fajával. A harchoz csatlakozik Travis Welker (Jamie Kennedy), aki eleinte Burt karrierjét szeretné elindítani, viszont amikor megjelenik Mr. Van Wyk (Daniel Janks) megváltoznak a körülmények. Gummer és Welker útja Afrikába vezet, gyorsan ráeszmélnek, hogy ezek a lények nem a megszokott ragadozók. Kegyetlenek, brutálisak és bosszúra éhesek, a fajuk a kihalás szélére kerülhet, ezért mindent megtesznek, hogy az embereket eltávolítsák a Föld felszínéről.
hu
06.10
Extralarge
Elizabeth egy téveszme és a rettenetes fájdalmak hatására brutális öngyilkosságba menekül. A rendőrség gyanúsítottja a fiatal lány gyanútlan barátja. Jack Costello, Extralarge (Bud Spencer) és segédje, Dumas (Philip Michael Thomas) azonban kételkedik a fiú bűnösségében, ezért nyomozásba kezdenek. A két zsaru az ügy felgöngyölítése közben egyre mélyebbre jut egy elfeledett titkos szekta mítoszaiba és rítusaiba. Kiderítik, hogy a vudu szekta tagjai már többeket öngyilkosságba kergettek, amiért kiléptek közülük. A lány halálához tehát barátjának semmi köze sem volt. Lehetséges, hogy Elizabeth egy halált hozó vudu átok áldozata lett? Ahhoz, hogy Costellóék megszerezzék a bizonyítékokat, kapcsolatba kell lépniük a szektával.
hu
08.20
Extralarge
Gátlástalan drogkereskedők üldözik Burtöt (Andrew Stevens), az egykor híres bokszolót, Extralarge régi barátját. Az öklöző az óriási nyomozótól kér segítséget, védelmet maga és tízéves fia, Jojó (Anthony Finazzo) számára. Amikor Burt a gengszterektől való félelmében eltűnik, Jack (Bud Spencer) és Dumas (Philip Michael Thomas) magukhoz veszik a fiút. A gengszterek azonban elrabolják Jojót, hogy vele zsarolják az apját. Jack Costello társával együtt nyomozásba kezd és kiderítik, hogy a gyerek apja drogügyletekbe keveredett. Megindul a versenyfutás az idővel Jojó életéért.
hu
10.20
UEFA Magazin
Az idei UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga-szezon minden eddiginél izgalmasabb lesz! Ha mindent tudni akar a legjobb játékosokról és edzőkről, ha kíváncsi Európa sztárcsapatainak titkaira, ha naprakész akar lenne az eredményekből és a történésekből, ha meg akarja ismerni a mérkőzések helyszíneit, a klubok legendáit, akkor ez az ön műsora.
hu
10.50
Szabadítsátok ki Willyt!
Willy, az óceántól és családjától elszakított három tonnás kardszárnyú delfin elenyésző számú hétvégi turistát kellene, hogy szórakoztasson a kisvárosi delfináriumban, amire azonban nem hajlandó a fogságban. A kőszívű tulajdonos be akarja zárni a show-t. Ekkor találkozik Willyvel Jesse (Jason James Richter), a tizenkét éves utcagyerek. Gyorsan egymásra találnak, de Willy még új barátja kedvéért sem hajlandó produkálni magát a nagyközönség előtt. A főnök most már hajthatatlan, s Willy elpusztítása mellett dönt, amit Jesse és az idomárok nem hagyhatnak.
hu
13.00
Hazárd megye lordjai: A kezdet
Bo (Jonathan Bennett) és Luke (Randy Wayne), a tinédzserkorú unokatestvérek összetűzésbe kerülnek a törvénnyel. Azzal a feltétellel kerülnek szabadlábra, hogy Jesse nagybácsi (Willie Nelson) felügyelete alatt nyáron keményen kiveszik részüket a munkából. A fiúk hamarosan megtudják, hogy veszélyben van Jesse bácsi farmja, Hogg főnök (Christopher McDonald) feni rá a fogát, jelzáloggal megterhelve az ingatlant. Az unokatestvérük, Daisy (April Scott) segítségével Bo és Luke megesküszik, hogy megvédi a családi tulajdont. Eközben rendszeresen szembe kerülnek a helyi közeggel, Coltrane seriffel (Harland Williams). A Lee tábornok névre hallgató járgányuk azonban mindig kihúzza őket a bajból.
hu
15.00
80 nap alatt a Föld körül
Phileas Fogg (Steve Coogan) feltaláló olyan találmányokkal áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Fogg különös fogadást köt Lord Kelvinnel (Jim Broadbent), a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet 80 nap alatt! Oldalán inasával, Passepartout-val (Jackie Chan) és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal (Cécile De France), Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak…
hu
17.30
Ki a Télapó?
Ha a karácsony a csodák ideje, idén a télapónak (Leslie Nielsen) is szüksége van néhány különleges csodára. Peter Albright (Steven Eckholdt) sem hitte volna, hogy a télapó belepottyan egyenesen az ő életébe, pontosabban a kocsija elé. Az eséstől amnéziássá váló mikulás nem tudja teljesíteni karácsonyi kötelességeit, így segíteni kell neki. Egyedül Peter barátnőjének, Claire-nek (Robyn Lively) a hétéves fia, Zack (Max Morrow) fog gyanút.
hu
19.30
Idétlen időkig
Phil (Bill Murray), a népszerű időjós önző, cinikus alak, aki abban leli örömét, ha pokollá teheti mások életét. Csapásként éri a hír, hogy tahófalvára, Punxsutawney-ba kell utaznia tudósítani a Mormota-napról. Egyetlen reménye Rita (Andie MacDowell), a gyönyörű producer, aki könnyű hétvégi prédának tűnik, ám Rita kikosarazza, ráadásul a kisvárosban reked a stábbal. A végső csapás akkor éri, amikor rájön, hogy az idő megakadt, és minden reggel a Mormota-napra ébred ugyanabban az ágyban. Kétségbeesésében Phil sok ostobaságot követ el, mire belátja, hogy egyedül van a problémával és senki sem tudja őt eljuttatni a holnapba. Miután átverekszi magát a depresszión, egy-két bankrabláson, felismeri, hogy végtelen lehetőség nyílt meg előtte, és bármit megtehet. Akár kedves, elégedett, segítőkész emberré is változhat.
hu
21.45
Nincs kettő négy nélkül
Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.
hu