RTL +

RTL +

Az RTL+ a magyar RTL Csoport általános szórakoztató televízióadója

Hungary

Ohjelmaopas - lauantai, 25.05.2024

00.20
Szárnyas fejvadász 2049
Harminc évvel Deckard (Harrison Ford) eltűnése után K (Ryan Gosling), a Los Angeles-i rendőrség rendőrtisztje egy olyan rég eltemetett titkot tár fel, amely fenekestül fordíthatja fel a világ aktuális társadalmi berendezkedését. Bár 2049-ben az emberiség korszerűbb replikánsokkal dolgoztat, a korábbi, hosszú élettartalmú androidokkal továbbra is rengeteg a baj. K rájön, hogy a replikánsokat felügyelő szárnyas fejvadászoknak fontos szerepük van ebben a titokban, és az emberiség jövője múlik azon, hogy Rick Deckardot (Harrison Ford) megtalálja.
hu
03.45
Az ismeretlen Drakula
Vlad (Luke Evans) nagyúr, feleségével és egyetlen fiával békében kormányozza a királyságot. Csakhogy közeledik a százéves hadisarc, amikor a törököknek át kell adnia ezer fiút, és a sajátját, hogy a szultán janicsárokat képezzen belőlük a saját serege számára. Vlad ígéretet tett a népének, hogy megvédelmezi a birodalmat, és amikor a török sereg megjelenik a határon, kétségbeesésében ahhoz a szörnyű hatalomhoz fordul segítségért, amely a győzelem mellett végzetes pusztulást is hozhat mindannyiuk számára.
hu
06.10
Extralarge
Gátlástalan drogkereskedők üldözik Burtöt (Andrew Stevens), az egykor híres bokszolót, Extralarge régi barátját. Az öklöző az óriási nyomozótól kér segítséget, védelmet maga és tízéves fia, Jojó (Anthony Finazzo) számára. Amikor Burt a gengszterektől való félelmében eltűnik, Jack (Bud Spencer) és Dumas (Philip Michael Thomas) magukhoz veszik a fiút. A gengszterek azonban elrabolják Jojót, hogy vele zsarolják az apját. Jack Costello társával együtt nyomozásba kezd és kiderítik, hogy a gyerek apja drogügyletekbe keveredett. Megindul a versenyfutás az idővel Jojó életéért.
hu
08.10
Extralarge
Miami belvárosában megölnek két kislányt. A rendőrfőnök felkéri Extralarge-ot (Bud Spencer) és társát, Dumas-t (Philip Michael Thomas), hogy segítsenek az ügy megoldásában. A második halott kislányt megtaláló Blake rendőr (Christopher Atkins) azonban egyre zaklatottabbá válik, és furcsán kezd viselkedni az ügy miatt. Összebarátkozik az áldozat barátnőjével, és kísérgetni kezdi. Kiderül, hogy Blake kislánya is nemrégiben halt meg egy súlyos betegség következtében, ezért mindent megtesz, hogy Extralarge segítségére legyen a pszichopata megfékezésében. A brutális gyilkosságok nyomai egy paphoz vezetnek. Jack Costello gyanúja szerint az igazság és a gyilkosságok valódi indítéka azonban messze összetettebb és szörnyűbb.
hu
10.10
UEFA Magazin
Az idei UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga-szezon minden eddiginél izgalmasabb lesz! Ha mindent tudni akar a legjobb játékosokról és edzőkről, ha kíváncsi Európa sztárcsapatainak titkaira, ha naprakész akar lenne az eredményekből és a történésekből, ha meg akarja ismerni a mérkőzések helyszíneit, a klubok legendáit, akkor ez az ön műsora.
hu
10.40
Az angyalok is esznek babot
Sonny (Giuliano Gemma) veszélyes álmodozó, aki azt gondolja magáról, hogy képes lenne megölni akár a maffia egyik vezérét is. Ebből a tuti buliból persze semmi pénzért nem hagyná ki birkózó barátját, Charlie-t (Bud Spencer). Amikor kiderül, hogy gengszterként nem állják meg a helyüket, mivel képtelenek a szegény boltosoktól behajtani a védelmi pénzt, új feladatot kapnak. Végezniük kell az amerikai kongresszus egyik tagjával. A két jómadár pillanatok alatt a legnagyobb slamasztikában találja magát. Annyira megriadnak, hogy úgy döntenek, visszatérnek a békés polgári életbe. Ám ez már nem is olyan egyszerű.
hu
13.10
Mr. Peabody és Sherman kalandjai
Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.
hu
15.00
Angry Birds 2.: A film
A röpképtelen, dühös madarak és a titokzatos, zöld malacok nem várják meg a provokációt, még azelőtt akcióba lépnek. Madársziget boldog lakói, köztük a három palimadár, Piros, Chuck és Bomba pontosan tudják, mit jelent az az úgynevezett jóindulattal kikövezett út, ami egy bizonyos pokolba vezet. Mert hiába a jószándék, ha végül köröm, illetve tollcsapásokkal kell megfelelő eredményre jutni. Az egymás iránti odaadó ütlegelésnek azonban véget vet egy ismeretlen fenyegetés, ami veszélybe sodorja mind a malacok, mind pedig a madarak szigetét. Nincs mese, a dühös madarak és a fifikás zöld malacok kénytelenek összefogni, hogy megmentsék otthonukat, még ha ez a másik szigetének a megmentésébe kerül is.
hu
17.00
Támad a Mars
Mi lenne, ha marslakók egy csoportja megérkezne a Földre? Ám ebben, a világsztárok tömegeit felvonultató komédiában a földlakók oly agyamenten és érdektelenül szemlélik, ahogy a másik bolygóról érkező, apró kis zöld lények betörnek mindennapjaikba, hogy az nemcsak példa nélküli, hanem elképesztően mulatságos is.<br/>
Marslakók támadják meg a Földet, ám az Egyesült Államok elnökének, James Dale-nek (Jack Nicholson) az okozza a legnagyobb gondot, milyen ruhában üdvözölje az idegeneket. Felesége, Marsha (Glenn Close) csak annyit közöl, hogy ezeket nem akarja látni a házában. Közben persze a marslakók sem tétlenkednek, s úgy tűnik, nagyszabású inváziójuk megfékezhetetlen. Egy véletlen folytán azonban, egy süket nagyinak köszönhetően megtalálják a zöld fickók ellenszerét: a francia sanzonoknak még ők sem tudnak ellenállni, s egytől egyig kipurcannak…
hu
19.15
Nincs kettő négy nélkül
Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.
hu
21.30
Bűnvadászok
Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje, munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el. A bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat, aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után, és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rossz fiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.
hu

Ohjelmaopas - sunnuntai, 26.05.2024

00.00
Ki nevet a végén?
A humor akkor is humor, ha fekete. George (Adam Sandler), a rendkívül sikeres stand up komikus egy nap megtudja, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, és mindössze egy év van hátra az életéből. A végstádiumban hirtelen világossá válik számára, hogy mi számít igazán, és hogy a cél előtt érdemes még egyet kockáztatni. Egy este felfigyel a klub újoncára, a feltörekvő Irára (Seth Rogen), aki még inkább a nevetségesség határát súrolja, és felveszi maga mellé asszisztensnek. Döntésének beláthatatlanul sok téma esik a humor áldozatává.
hu
03.00
A balekok, a banditák meg a nő
Sebastiano (Alessandro Gassmann) és Moreno (Marco Giallini) a bűnügyi turizmusban utaznak, és barátjukkal, Giuseppével (Gianmarco Tognazzi) kosztümös kirándulásokat szerveznek Róma leghírhedtebb bűncselekményeinek a helyszíneire. Amikor a legendásan rossz hírű Banda della Magliana egykori éttermét látogatják meg, mit sem sejtve egy időjáraton keresztül váratlanul 1982-be kerülnek, a focivébé idejére, egyenesen Renatino (Edoardo Leo), a banda pszichopata főnökének a karjaiba, aki épp élete legnagyobb rablására készül.
hu
06.00
Tibor vagyok, de hódítani akarok!
Tibor (Fancsikai Péter) két barátjával az iskolai évzárón egy számítógépen éppen Lady Sandra (Gregor Bernadett) weboldalát nézi, amikor az iskolarádióból megtudja, hogy meghúzták töriből. Ezzel lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak és a csajozásnak. Helyette irány a balatonfüredi Flamingó Hotel, apja vállalatának üdülője, és felkészülés a pótvizsgára. Az egykori szocreál üdülőre rá se lehet ismerni, csak az őt fogadó ismerős arcok, Józsi (Egri Bálint), a gyermekkori barát, Kata (Gáspár Kata), Tunyogi gondnok (Cserna Antal) lánya, és a jóságos Rózsi néni (Molnár Piroska) emlékeztet még a régi időkre. Már minden a világvége eljövetelét vetíti előre, amikor titokzatos szépség érkezik a hotelbe. Tibor, Lady Sandrát, álmai nőjét véli felfedezni a gyönyörű nőben.
hu
07.40
Extralarge
Miami belvárosában megölnek két kislányt. A rendőrfőnök felkéri Extralarge-ot (Bud Spencer) és társát, Dumas-t (Philip Michael Thomas), hogy segítsenek az ügy megoldásában. A második halott kislányt megtaláló Blake rendőr (Christopher Atkins) azonban egyre zaklatottabbá válik, és furcsán kezd viselkedni az ügy miatt. Összebarátkozik az áldozat barátnőjével, és kísérgetni kezdi. Kiderül, hogy Blake kislánya is nemrégiben halt meg egy súlyos betegség következtében, ezért mindent megtesz, hogy Extralarge segítségére legyen a pszichopata megfékezésében. A brutális gyilkosságok nyomai egy paphoz vezetnek. Jack Costello gyanúja szerint az igazság és a gyilkosságok valódi indítéka azonban messze összetettebb és szörnyűbb.
hu
09.30
Extralarge
Jack Costello és segédje, Dumas megbízást kapnak egy híres kubai tudós védelmére. Ám a feladat végrehajtása során hibát követnek el és a professzort a szemük láttára lelövik a hotel bejárata előtt. Mielőtt Extralarge karjaiban meghal, a professzor utolsó erejével még észrevétlenül a felügyelő zsebébe csempészi az általa felfedezett halálos ideggáz képletét. Jack és Dumas ekkor még nem is sejtik, hogy ettől kezdve a líbiai terroristák halállistájának első számú célpontjává váltak, akik mindenre képesek a találmány megszerzéséért.
hu
11.25
Mr. Peabody és Sherman kalandjai
Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.
hu
13.15
Angry Birds 2.: A film
A röpképtelen, dühös madarak és a titokzatos, zöld malacok nem várják meg a provokációt, még azelőtt akcióba lépnek. Madársziget boldog lakói, köztük a három palimadár, Piros, Chuck és Bomba pontosan tudják, mit jelent az az úgynevezett jóindulattal kikövezett út, ami egy bizonyos pokolba vezet. Mert hiába a jószándék, ha végül köröm, illetve tollcsapásokkal kell megfelelő eredményre jutni. Az egymás iránti odaadó ütlegelésnek azonban véget vet egy ismeretlen fenyegetés, ami veszélybe sodorja mind a malacok, mind pedig a madarak szigetét. Nincs mese, a dühös madarak és a fifikás zöld malacok kénytelenek összefogni, hogy megmentsék otthonukat, még ha ez a másik szigetének a megmentésébe kerül is.
hu
15.15
Támad a Mars
Mi lenne, ha marslakók egy csoportja megérkezne a Földre? Ám ebben, a világsztárok tömegeit felvonultató komédiában a földlakók oly agyamenten és érdektelenül szemlélik, ahogy a másik bolygóról érkező, apró kis zöld lények betörnek mindennapjaikba, hogy az nemcsak példa nélküli, hanem elképesztően mulatságos is.<br/>
Marslakók támadják meg a Földet, ám az Egyesült Államok elnökének, James Dale-nek (Jack Nicholson) az okozza a legnagyobb gondot, milyen ruhában üdvözölje az idegeneket. Felesége, Marsha (Glenn Close) csak annyit közöl, hogy ezeket nem akarja látni a házában. Közben persze a marslakók sem tétlenkednek, s úgy tűnik, nagyszabású inváziójuk megfékezhetetlen. Egy véletlen folytán azonban, egy süket nagyinak köszönhetően megtalálják a zöld fickók ellenszerét: a francia sanzonoknak még ők sem tudnak ellenállni, s egytől egyig kipurcannak…
hu
17.25
Szuperhekusok
Három bűnöző kifosztja az egyik detroiti bankot. Bár az egyik tettest még a helyszínen ártalmatlanítják, másikukat pedig börtönbe dugják, a harmadiknak sikerül eltűnnie a húszmillió dollárral. Hét évvel később a börtönből frissen szabadult bankrablót holttan találják Miamaiban. Mivel a rendőrök tehetetlenek, két FBI-ügynök veszi át a nyomozást. Forest (Bud Spencer) és Bennet (Terence Hill) minden tehetségére szükség van, hogy a hét éve eltűnt dollármilliókat és a pénzzel bujkáló gazfickót kézre kerítsék.
hu
19.30
Bűnvadászok
Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje, munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el. A bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat, aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után, és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rossz fiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.
hu
22.00
Tango és Cash
Tango (Sylvester Stallone) és Cash (Kurt Russell) két belevaló Los Angeles-i zsaru. Örökös vetélkedésük célja: ismerje el a másik, hogy ő a nyomozók toplistájának éllovasa. Miközben hol az egyik, hol a másik göngyölít fel egy nagy ügyet, a helyi kábítószer- és fegyverkereskedő maffia megelégeli, hogy állandóan keresztbe tesznek a jó üzleteinek. Félreállításukra fantasztikus tervet eszelnek ki: nyakukba varr egy friss hullát, egy heroinos és egy dollárkötegekkel megtömött táskát. A két zsaru rács mögé kerül, és csak egyetlen módjuk van a szabadulásra, ha összefognak.
hu