NickToons

NickToons

Nick Toons is het digitale kanaal van Nickelodeon met 24 uur per dag cartoons. Dit zijn niet alleen cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar ook exclusieve cartoons. De zender is overdag vooral gericht op kinderen tot 12 jaar. 's Avonds richt de zender zich meer op de volwassen cartoonliefhebber.

Netherlands

Ohjelmaopas - keskiviikko, 10.04.2024

00.15
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka vinden een dorp dat veroverd blijkt door de Vuurnatie. Alle Aardemeesters van het dorp zijn met onbekende bestemming weggevoerd.
nl
00.40
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Sokka en Katara komen in een gebied, waar de wouden zijn afgebrand door de Vuurnatie. Aang moet een zwart-witte geest, Hei Bai, verjagen die het dorp terroriseert.
nl
01.00
Avatar: De Legende van Aang
Aang heeft een visioen van een komeet gehad, en wil Avatar Roku vragen wat dat betekent. Het eiland waar hij naar toe moet is echter van de Vuurnatie.
nl
01.20
Best & Bester
Best en Bester passen op de cactus van Mopper Kont, maar oppassen blijkt lastiger dan ze dachten. Best en Bester willen op tijd naar huis om de seizoensfinale van hun favoriete serie te kijken, maar Mopper Kont gooit roet in het eten.
nl
01.45
Best & Bester
Best en Bester worden uitgenodigd voor het feest van Diamondo, waar ze allebei hun angsten onder ogen moeten komen. Best en Bester worden geschorst van hun werk en moeten nu een andere manier vinden om geld te verdienen.
nl
02.05
Broodschappers
Wanneer SwaySway en Buhdeuce vastzitten in een grot met oudbakken brood, verdoen ze de tijd door herinneringen op te halen over hoe ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet.
nl
02.25
Fairly Odd Parents
Pap geeft toe dat hij zijn school nooit heeft afgemaakt. Nog voordat Timmy er erg in heeft, zit zijn vader bij hem in de klas. De oma van Jurgen heeft brownies gebakken en Timmy kan de verleiding niet weerstaan. Hij steelt het geheime recept.
nl
02.50
Winx Club
Stella wordt voor één dag koningin van Solaria, maar dit verloopt niet geheel volgens plan. Ze krijgt het iets te hoog in haar bol en ziet uiteindelijk zelfs de heksen als haar vrienden.
nl
03.10
Top Wing
Penny gaat op jacht naar de schat van kapitein Groenbaard. Maar ze is niet de enige. Rod is vreselijk verkouden en kan de Road Wing niet besturen. Om de Road Wing toch te kunnen laten rijden, wordt Penny opgeleid als reserve-chauffeur.
nl
03.30
Top Wing
Shelley en T. komen speciaal naar Big Swirl-eiland om te gaan grotsurfen. Brody kan niet mee, want hij moet zijn puffin-duik oefenen. En die komt later goed van pas. De leden van Team Top Wing leren vandaag hoe je iemand kunt helpen.
nl
03.55
SpongeBob
Omdat meneer Krabs even een kwartier weg moet, mag SpongeBob zich in die tijd chef van de Krokante Krab noemen. SpongeBob heeft tegelijkertijd een afspraak met Meneer Krabs, Sandy en Patrick. Hij wil alle drie de afspraken nakomen.
nl
04.15
SpongeBob
Patrick wil net zo'n petje als SpongeBob, omdat het petje het symbool is van werk hebben. Patrick en SpongeBob laten zich insluiten in een nieuwe speelgoedwinkel.
nl
04.40
SpongeBob
Patrick en SpongeBob gaan samen naar het strand. Als ze ieder hun zandkasteel bouwen staan ze binnen de kortste keren als vijanden tegenover elkaar. SpongeBob maakt per ongeluk het slakkenhuis van Gerrit kapot.
nl
05.00
SpongeBob
Patrick verzint een slogan voor de Maatemmer waardoor de klanten massaal toestromen. Plankton is zoveel jaar getrouwd met Karen. SpongeBob helpt Plankton met het voorbereiden van een romantische avond.
nl
05.20
SpongeBob
Octo zit opgescheept met SpongeBob en Patrick tijdens een storm. Planton ontdekt een ondergronds grottenstelsel onder de Krokante Krab.
nl
05.45
SpongeBob
Neptunus viert zijn verjaardag in de Krokante Krab. Al snel komt het treurige verhaal over zijn verloren zoon eruit, waardoor de Krokante Krab failliet dreigt te gaan.
nl
06.05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks ontdekken dat agent Dangus een tweelingbroer heeft die een pestkop is.
nl
06.20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin speelt de hele zomer een game en probeert op één dag alle dingen te doen die hij heeft gemist.
nl
06.35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Simon vindt een robot uit met het vermogen om te leren en stelt hem bloot aan het internet.
nl
06.45
De Casagrandes
Sergio roept Adelaide's hulp in om een echte gentleman te worden in een poging Priscilla terug te winnen. Rosa hoort Ernesto Estrella voorspellen dat Maria en Arturo weer bij elkaar zouden kunnen komen.
nl
07.10
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar vrienden vragen Carlos X als hun coach in een skate-off tegen Tony Hawk. Moe van de pestkoppen op school, leert Alexis van Carl hoe ze de stoere jongens de baas kan zijn.
nl
07.30
Huize Herrie
De David Steele-film van Lincoln en Clyde loopt uit de hand wanneer Lisa een kernreactor bouwt. Wanneer Leni beseft dat Miguel verliefd is op Gavin, het nieuwe personeelslid van het restaurant, gaat ze Miguel helpen hem het hof te maken.
nl
07.55
Huize Herrie
Rusty wil de pret van Guus zijn zaak naar Kleding voor Kerels halen, als hij op de winkel moet passen. // Stella wint een schoolwedstrijd en is super enthousiast - totdat ze ontdekt dat ze een presentatie voor publiek moet geven.
nl
08.20
Monster High
Frankie wil niet dat Watzie meedoet aan de drakentrek dus probeert hen hem met allerlei leuke activiteiten over te halen om te blijven. Draculaura moet haar heksendier vinden om een hekserijcodex te openen.
nl
08.45
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen. Het is tijd voor de jaarlijkse medische controle.
nl
09.10
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de geheime formule in handen te krijgen. Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
09.30
De Casagrandes
CJ is verrassend goed in 'sign spinnen' en gaat meedoen aan een wedstrijd. Par helpt CJ met zijn techniek en vertrouwen om te kunnen winnen. Wanneer Adelaide een tand verliest, leren Carl en Bobby haar over El Raton, de Latijns-Amerikaanse tandenfee.
nl
09.55
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid proberen de handtekening van hun idool Yoon Kwan te bemachtigen. Intussen vraagt de beroemde zangeres Alisa aan Carlota om hulp met haar make-up ter voorbereiding op het Great Lakes City Music Festival.
nl
10.20
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar vrienden willen dat mevrouw Kernicky aangenomen wordt als de nieuwe gymdocent, maar haar lessen zijn niet gemakkelijk. Een gênant geheim over Ronnie Anne lekt uit.
nl
10.45
The Patrick Star Show
Patrick huurt goedkope spoken in om bij hem thuis te komen spoken, maar hij krijgt waar hij voor betaalt. Patrick krijgt plotseling een onnatuurlijk groeispurt in zijn late pubertijd.
nl
11.10
The Patrick Star Show
Patrick reist naar het binnenste van Cecil om te leren hoe het lichaam werkt. Cecil wil met de kinderen gaan kamperen, maar Octina zoekt het drama van reality-tv.
nl
11.30
SpongeBob
Patrick mag met SpongeBob mee op familievakantie, maar ze raken uiteindelijk verdwaald.
nl
11.55
SpongeBob
SpongeBob op gitaar en Octo op de klarinet. Meneer Krabs levert de Krokante Krab in bij een pandjesbaas en organiseert een concerttournee voor de twee. Patrick gaat mee als roadie.
nl
12.20
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. SpongeBob wil zijn vakantie stoppen.
nl
12.35
Avatar: De Legende van Aang
Als Aang, Katara en Sokka aankomen bij de Noordelijke Luchttempel, zien ze allerlei mensen vliegen met vliegers. Aang vindt het maar niks, want het zijn geen echte Luchtmeesters. Ze ontmoeten daar Teo, wiens vader werkt voor de Vuurnatie.
nl
13.00
De Casagrandes
Sid neemt het op tegen Lisa Herrie in de robotica wedstrijd, om de aandacht van zijn moeder te trekken.
nl
13.10
De Casagrandes
Hector probeert de aandacht van zijn kleinkinderen terug te winnen wanneer Frida's leuke vader op bezoek komt. Ronnie Anne en Lincoln zijn klaar voor een dag vol grappen, en nieuwkomer Sid wil ook meedoen met de pret.
nl
13.35
De Casagrandes
Bobby loopt over van de goede ideeën als het op de mercado aankomt, maar Hector is er niet van gecharmeerd en wijst hem bot af. Ronnie Anne houdt een slaapfeestje voor haar vrienden, Carl dwingt af dat hij en Adelaide ook mee mogen doen.
nl
14.00
SpongeBob
Meneer Krabs ruikt geld als hij zijn restaurant kan ombouwen tot gevangenis. Octo wil met de camper op vakantie, maar SpongeBob en Patrick gooien roet in het eten.
nl
14.25
SpongeBob
SpongeBob, Patrick, meneer Krabs en Sandy worden tijdens een dagje aan het strand gepakt door een golf en kilometers ver weggeslingerd. Ze ontmoeten de surfgoeroe JKL. Hij leert ze surfen zodat ze naar huis terug kunnen.
nl
14.50
The Patrick Star Show
Patrick en Opat proberen elkaar op de trap te passeren, wat tot een lachwekkend conflict leidt.
nl
15.00
SpongeBob
Het circus arriveert in Bikinibroek en iedereen is heel erg enthousiast. Meneer Krabs is echter van plan het feestje verpesten. Sandy besluit de hele dag door mensen te helpen, maar blijkt zelf ook een groot probleem te hebben.
nl
15.25
Huize Herrie
Lola wint de Kleine Miss Royal Woods verkiezing en mag daardoor meedoen met de regionale verkiezing van Michigan. Pap wil met zijn vriend Kotaro naar het Koebella muziekfestival, maar hij moet onverwachts op Lily passen.
nl
15.50
Huize Herrie
Lana is vriendjes met twee vissen die eitjes hebben gelegd in de vijver waar ze wonen. Plots verschijnt er een bulldozer om de vijver dicht te gooien. Leni wordt beschuldigd van het stelen van sjaals in de winkel waar ze net werkt.
nl
16.15
Huize Herrie
Clyde heeft de Perfecte Opkomst-award gekregen, omdat hij nog nooit een dag school heeft verzuimd. Het nieuwe meisje blijkt Stella te heten. Ze brengt Lincoln het hoofd op hol, dat ze denken dat Stella een oogje op een van hen heeft.
nl
16.40
Huize Herrie
De oudere zussen laten Lynn met tegenzin toe tot hun babysit-clubje, maar ze blijkt al snel te agressief te zijn. Ronnie Anne's grootouders besluiten haar te bespioneren als ze naar de stad wil gaan.
nl
17.00
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien. Lori kan niet goed wennen en Lincoln vindt dat Ronnie Anne is veranderd.
nl
17.15
Huize Herrie
De familie probeert Luan's een april grappen te ontlopen door bijzondere dubbelgangers in te zetten.
nl
17.30
SpongeBob
De Geheime Formule komt als bewijsmateriaal in handen van de politie. Meneer Krabs en SpongeBob gaan er als politieagenten op af. Sandy doet mee aan een schip-in-een-fles wedstrijd, maar wanneer haar pogingen blijven mislukken, geeft ze het bijna op.
nl
17.50
SpongeBob
Patrick werkt als beveiligingsagent in het museum, en SpongeBob wordt zijn assistent.
nl
18.05
SpongeBob
SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen. Gerrit en Spot gaan op nachtelijk avontuur uit.
nl
18.30
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka komen aan op de Noordpool, waar ze verwelkomd worden door de Noordelijke Waterstam. Sokka wordt direkt verliefd op de dochter van de chief, prinses Yue. De stam heeft ouderwetse regels, waardoor Katara geen leerling mag worden.
nl
18.55
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid helpen in Casey's familievoedselwagentje bij het Yoon Kwan-concert.
nl
19.05
De Casagrandes
De familie probeert Bobby zijn angst voor examens te helpen overwinnen. Carl zoekt naar een komodovaraan in de dierentuin maar raakt verdwaald.
nl
19.30
De Casagrandes
Ronnie Anne's vader is op bezoek en ze probeert hem over te halen om naar de stad te verhuizen. Samen met Sid bedenkt ze een plan dat niet kan falen.
nl
19.55
SpongeBob
SpongeBob wordt lid van de Vereniging van Leeghoofden. Patrick besluit om zich niet meer te wassen en SpongeBob sluit zich bij hem aan.
nl
20.20
SpongeBob
Meneer Krabs ruikt geld als hij zijn restaurant kan ombouwen tot gevangenis. Octo wil met de camper op vakantie, maar SpongeBob en Patrick gooien roet in het eten.
nl
20.45
SpongeBob
Gary krijgt ledematen om SpongeBob te kunnen bijhouden, maar hij wordt iets te snel. Plankton verkleint zichzelf en maakt zichzelf de koning van SpongeBobs aquarium.
nl
21.05
SpongeBob
Als Plankton zijn oude aas probeert te dumpen, maakt hij Spongebob wijs dat het cadeautjes zijn die hij verstopt voor het Aasfeest. Spongebob adopteert een verdwaald donderwolkje.
nl
21.30
SpongeBob
Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met zijn vrienden in een aquarium op wieltjes naar het Vasteland. Daar beleven ze allerlei avonturen.
nl
21.55
SpongeBob
SpongeBob probeert Plankton en Mr. Krabs weer als vrienden bij elkaar te brengen.
nl
22.10
Kung Fu Panda
Panda Po is een echte fan van Kung Fu, een Chinese vechtkunst. Zijn grootste wens is om zich bij de Vurige Vijf aan te sluiten, zodat hij een grote Kung-Fu meester kan worden. Door heel veel toeval is de dikke panda toch in de groep opgenomen.
nl
22.30
Kung Fu Panda
Panda Po is een echte fan van Kung Fu, een Chinese vechtkunst. Zijn grootste wens is om zich bij de Vurige Vijf aan te sluiten, zodat hij een grote Kung-Fu meester kan worden. Door heel veel toeval is de dikke panda toch in de groep opgenomen.
nl
22.55
Kung Fu Panda
Raan krijgt zijn moeder op bezoek. Het probleem is alleen dat ze niet weet dat hij Kung Fu Meester is, en dat als ze erachter komt dat slecht voor haar hart is.
nl
23.15
De Pinguïns van Madagascar
Eekhoorn Fred treft een enorme verzameling eikels aan. Hij beseft dat hij een schat van deze omvang goed gaat moeten bewaken en hij doet er dan ook alles aan om zijn vondst te beschermen.
nl
23.30
De Pinguïns van Madagascar
De pinguïns moeten voor Skipper een haring halen. Degene die dit lukt krijgt een dag vrij. De pinguïns willen naar de film. En dus moet Junior zijn schattigheidstruc op Alice loslaten.
nl
23.50
De Pinguïns van Madagascar
De voedselmachine van de pinguïns produceert een giftige wolk die een enorm gevaar vormt, niet alleen voor de dierentuin, maar ook voor de wereld. De pinguïns moeten hier snel iets aan doen.
nl

Ohjelmaopas - torstai, 11.04.2024

00.15
Avatar: De Legende van Aang
Aang moet binnen een half jaar alle elementen beheersen. Katara laat hem zien hoe hij moet Watersturen, maar ze worden aangevallen door piraten.
nl
00.35
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka ontmoeten Jet en zijn vrijheidsstrijders, die vechten tegen de Vuurnatie. Ze zijn onder de indruk van het charisma van Jet, maar hij is niet zo deugdzaam als hij lijkt.
nl
01.00
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka moeten twee rivaliserende stammen door een grote canyon begeleiden. Makkelijker gezegd dan gedaan, want er is slechts één gids.
nl
01.20
Best & Bester
Er is een sportwedstrijd op TV en Bester wil deze graag met Best kijken, maar Best is te druk bezig met het voorspellen van de uitkomsten. Best en Bester beschadigen de nieuwe fiets van Diamondo en besluiten Graffifi te helpen om hem te repareren.
nl
01.40
Best & Bester
Best en Bester proberen Mopper Kont en zijn oude goochelpartner weer samen te krijgen voor een optreden. Diamondo organiseert een diner met een detective thema. Best en Bester proberen het mysterie op te lossen, maar dit loopt grandioos uit de hand.
nl
02.05
Fanboy & Chum Chum
Thorvald, een Noorman, is op zoek naar het Walhalla. Bij Fanboy en Chum Chum denkt hij het gevonden te hebben. Als straf voor het vuilmaken van de school, draagt de conciërge F en C een klusje op.
nl
02.25
Rusty Rivets
Een zeldzame vogel bouwt zijn nest op een gevaarlijke plek. Rusty een Ruby bouwen er een nieuw huis voor. Rusty en Ruby bouwen een cupcake-werpbot voor Betty. Maar dat gaat niet zo goed.
nl
02.45
Dora the Explorer
Dora en Boots willen gaan picknicken op het strand, maar dan vinden ze een briefje in een fles. Ze moeten Benny redden die vastzit op een eiland.
nl
03.10
Top Wing
Shirley's huis dreigt te worden verpletterd door een grote boom. Ze mag niet thuisblijven, dat is te gevaarlijk, maar ze weet niet waar ze dan moet slapen. Baddy daagt Rod uit om te gaan racen tegen Betty.
nl
03.30
Top Wing
De cadetten organiseren een grote schoonmaakactie op Big Swirl-eiland. Samen met de bewoners maken ze het eiland weer netjes. Anyu geeft vandaag een vriendschapsfeestje, maar ze moet de uitnodigingen nog versturen.
nl
03.50
SpongeBob
Meneer Krabs onthult dat hij en Plankton niet altijd vijanden waren. Lang geleden waren ze zelfs goed met elkaar bevriend.
nl
04.15
SpongeBob
Op de dag dat de Krokante Krab haar elf-zevende jubileum viert komen meneer Krabs, Octo, Patrick en SpongeBob vast te zitten in de vriezer van de Krokante Krab.
nl
04.40
SpongeBob
Tijdens het jubileumfeest van de 'Krusty Krab' komen Mr. Krabs, Octo, Patrick en SpongeBob vast te zitten in de vriezer van het restaurant. Terwijl ze een uitweg zoeken halen ze herinneringen op.
nl
05.00
SpongeBob
SpongeBob stuurt cornflakesverpakkingen in om een cadeautje te krijgen. Het wachten op het pakketje wordt onverdraaglijk. SpongeBob's lichaam wordt bedekt met een geheimzinnige derrie. Hij steekt zo'n beetje heel Bikinibroek aan.
nl
05.20
SpongeBob
SpongeBob krijgt van Mr. Krabs de opdracht Plankton te bespioneren. Puff legt nog een keer uit wat het verschil is tussen een goede en een slechte chauffeur. Meneer Krabs wil dat SpongeBob en Octo de namen van zijn klanten uit het hoofd leren.
nl
05.45
SpongeBob
Omdat hij regelmatig door slaapgebrek te laat op z'n werk komt, besluit SpongeBob in de Krokante Krab te gaan wonen. Plankton sleutelt een beetje aan Meneer Krabs' 'heilige' Thermostaat en maakt van de Krokante Krab een ijspaleis.
nl
06.05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
The chipmunks try to keep Dave from getting on the internet after a performance he posts gets negative comments.
nl
06.20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Bij biologieles krijgt Jeanette een muis mee naar huis, als voer voor de slang die Bocarter mee naar huis neemt. Maar Jeanette twijfelt of ze het lieve, kleine muisje dat wel kan aandoen.
nl
06.35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Eleanor en Jeanette vragen zich af of Brittany ook voor hen zou zorgen als ze ziek waren.
nl
06.45
De Casagrandes
Bobby's droom om in een band te spelen kan eindelijk uitkomen, maar dan moet hij wel met Par's punkvrienden optrekken. Sameer is bang dat hij zijn coole vrienden niet kan bijbenen, en probeert een record te breken om zijn imago wat op te vijzelen.
nl
07.10
De Casagrandes
Rosa vraagt Ronnie Anne om boodschappen te halen voor het avondeten. Vito klopt aan bij de Casagrandes, want zijn appartement staat onder water en hij heeft tijdelijk onderdak nodig.
nl
07.30
Huize Herrie
Luna moet af zien te komen van een lelijke hik, vlak voor een grote rockwedstrijd. De Uitvaart Club probeert Bertrands ontsnapping te plannen van het cruise schip waar zijn ouders op werken.
nl
07.55
Huize Herrie
De cheerleaders dagen Lynn en haar ploeggenoten uit tot een cheer-duel, als Lynn ze afwijst als atleten. Lori wordt een instant beroemdheid als ze een hole-in-one slaat op een geducht, moeilijk parcours.
nl
08.20
Monster High
Frankie kropt al hun gevoel op nadat hen is afgewezen voor het schreeuwleader team en veroorzaakt onbedoelde uitbarstingen. Na een aantal mislukte pogingen leert Clawd dat hij als goede oudere broer meer moet doen dan alleen zijn zus beschermen.
nl
08.45
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
09.10
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider. SpongeBob klimt op het dak om een krabburger uit de schoorsteen te halen, en durft vervolgens niet meer naar beneden.
nl
09.30
De Casagrandes
Ronnie Anne ontdekt dat oom Carlos stiekem 's nachts haar skateboard pakt en gaat skaten. Ronnie Anne en Sid bieden aan om de honden van de buren uit te laten. Van het geld willen ze dingen kopen die ze graag willen hebben.
nl
09.55
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid moeten een naschoolse activiteit kiezen. Ze willen per se bij dezelfde club, maar wat ze leuk vinden verschilt nogal. Maria heeft Ronnie Anne beloofd dat ze op haar vrije dag samen dingen gaan doen.
nl
10.20
De Casagrandes
Ronnie Anne ziet af van een Halloween-traditie voor een cool feest, maar leert dat cool niet altijd gelijk staat aan leuk. Ronnie Anne en Sid vertellen Adelaide over de Dag van de Doden wanneer haar kikker overlijdt.
nl
10.45
The Patrick Star Show
Straalman ontsnapt uit de Bikinibroek Bajes en wil de wereld vernietigen. Hiervoor heeft hij een bom nodig, die nog in zijn superschurkengrot ligt. Patrick en Octina willen munt slaan uit de Patrick Ster Show.
nl
11.10
The Patrick Star Show
Parel Krabs wil ook een ster worden. Hoewel haar podiumact nog wat te wensen over laat, ziet Octina wel mogelijkheden. Patrick en Spongebob reizen naar het verleden zodat ze de strips van Meerminman en Mosseljongen weer voor het eerst kunnen lezen.
nl
11.30
SpongeBob
SpongeBob blijkt een dubbelganger te hebben. SpongeBob sluit vriendschap met een school wilde schelpen.
nl
11.55
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen. Het is tijd voor de jaarlijkse medische controle.
nl
12.20
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider en leidt een enthousiaste vreemdeling rond.
nl
12.30
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka komen aan op de Noordpool, waar ze verwelkomd worden door de Noordelijke Waterstam. Sokka wordt direkt verliefd op de dochter van de chief, prinses Yue. De stam heeft ouderwetse regels, waardoor Katara geen leerling mag worden.
nl
13.00
De Casagrandes
Ronnie Anne krijgt de stage van haar leven bij Bruno, maar het is de vraag of ze het vol kan houden.
nl
13.10
De Casagrandes
Lori en Bobby vieren de dag dat ze samen hun eerste pizza aten. Carlitos doet iedereen na, behalve Ronnie Anne. Ze is bang dat hij haar niet leuk vindt en doet er alles aan om dat te veranderen.
nl
13.35
De Casagrandes
Ronnie Anne en Bobby gaan voor het eerst een weekend naar hun vader en zijn opgetogen. Margarita is naar New Orleans geweest en heeft een spooktour meegemaakt, wat ze geweldig vond.
nl
13.55
SpongeBob
Gary krijgt ledematen om SpongeBob te kunnen bijhouden, maar hij wordt iets te snel. Plankton verkleint zichzelf en maakt zichzelf de koning van SpongeBobs aquarium.
nl
14.20
SpongeBob
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pinda-restaurant weer bij elkaar te brengen. Patrick denkt dat hij een worm is en wordt naar het asiel gestuurd. SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
nl
14.45
The Patrick Star Show
Patrick probeert een ijsje te kopen bij een ijscoman die een wrok naar hem koestert.
nl
15.00
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan uit hun pan met het nieuwste speelgoed: Wokkelbrein. SpongeBob en Patrick gaan helemaal op in hun rollen als Meerminman en Mosseljongen.
nl
15.25
Huize Herrie
Het Huis van de Angst is weer open. Lincoln en Clyde voelen zich uitgedaagd door Chandler om erheen te gaan. Lola ziet de pop die Lucy vond in een koffer van opoe Harriet. Ze is op slag verliefd en wil haar lenen.
nl
15.50
Huize Herrie
De Herries en de Casagrandes bereiden zich voor op Thanksgiving. Lori en Bobby bellen met elkaar, het lijkt hen leuk om die dag samen te zijn, maar bij wie zullen ze het vieren? Het gesprek wordt door beide families afgeluisterd.
nl
16.15
Huize Herrie
Leni en Carlota's werkstijlen botsen, wanneer ze beide stage lopen bij een beroemde modeontwerpster. De Herries boeken een verblijf in een all-inclusive resort, maar ontdekken dat de vakantie niet is wat ze zich ervan hadden voorgesteld.
nl
16.40
Huize Herrie
Lisa krijgt de leiding over de eerste klas en leert dat lesgeven meer is dan alleen feiten kennen. Leni neemt het op tegen de burgemeester bij een verkiezing van Royal Woods in de hele stad.
nl
17.00
Huize Herrie
Lynn wil het basketbalkampioenschap winnen, maar belandt in een verschrikkelijk team.
nl
17.15
Huize Herrie
Mam en pap willen niet meer in de rij staan voor de badkamer, dus besluiten ze stiekem een badkamer in de kast van hun slaapkamer te maken.
nl
17.25
SpongeBob
SpongeBob gaat naar Bubbelstad om een oude vriend te bezoeken. Sandy gaat op stap met Karen en mevrouw Puff om wat stoom af te blazen.
nl
17.50
SpongeBob
De wekker van SpongeBob begeeft het en hij moet op zoek naar een nieuwe die net zo luid is.
nl
18.05
SpongeBob
SpongeBob wordt lid van de Vereniging van Leeghoofden. Patrick besluit om zich niet meer te wassen en SpongeBob sluit zich bij hem aan.
nl
18.30
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka zijn bij de Noordelijke Waterstam. Katara en Aang krijgen les van een Watermeester en Sokka wordt verliefd op Prinses Yue, die uitgehuwelijkt wordt aan Hahn. Dan valt de Vuurnatie aan.
nl
18.55
De Casagrandes
De Casagrandes vinden een schatkaart en gaan op zoek naar het goud van Pancho Villa.
nl
19.10
De Casagrandes
Ronnie Anne en Bobby gaan voor het eerst een weekend naar hun vader en zijn opgetogen. Margarita is naar New Orleans geweest en heeft een spooktour meegemaakt, wat ze geweldig vond.
nl
19.30
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
19.55
SpongeBob
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. SpongeBob neemt voor de allereerste keer pauze op zijn werk.
nl
20.20
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand. Octo en de buschauffeur wisselen een dag van baan.
nl
20.45
SpongeBob
De drie nichtjes van Sandy komen op bezoek, en SpongeBob werpt zich op als oppas. Patrick werkt als beveiligingsagent in het museum, en SpongeBob wordt zijn assistent. Octo probeert ondertussen stiekem zijn schilderij in het museum op te hangen.
nl
21.05
SpongeBob
De wekker van SpongeBob begeeft het en hij gaat op zoek naar een nieuwe. Karen en Plankton krijgen een baby.
nl
21.30
SpongeBob
Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met zijn vrienden in een aquarium op wieltjes naar het Vasteland. Daar beleven ze allerlei avonturen.
nl
21.55
SpongeBob
Nadat een gaatje in de muur uitgroeit tot een steeds groter gat, besluit meneer Krabs een Drive-in-restaurant te beginnen. Hij wil daar echter weinig geld in investeren.
nl
22.10
Kung Fu Panda
Mantis verliest een gevecht met Lidong en raakt gefrustreerd over zijn grootte. Hij gaat naar de zwarte markt voor een groeidrankje, maar groot zijn blijkt niet zo ideaal te zijn als hij dacht.
nl
22.35
Kung Fu Panda
De gemoederen tussen Po en de Vurige Vijf lopen hoog op, Shifu neemt ze mee op een verschrikkelijk reisje.
nl
22.55
Kung Fu Panda
Fung vindt een oude boekrol met gedetailleerde instructies voor het maken van levende terracotta krijgers. Het plan lukt, en nu moeten Po en de Vijf Fung's creatie zien te stoppen.
nl