NickToons

NickToons

Nick Toons is het digitale kanaal van Nickelodeon met 24 uur per dag cartoons. Dit zijn niet alleen cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar ook exclusieve cartoons. De zender is overdag vooral gericht op kinderen tot 12 jaar. 's Avonds richt de zender zich meer op de volwassen cartoonliefhebber.

Netherlands

Ohjelmaopas - perjantai, 12.04.2024

00.15
Avatar: De Legende van Aang
Er komt een vreselijke storm aan als Aang, Katara en Sokka op de markt eten willen kopen. Een plaatselijke visser beschuldigt Aang ervan de wereld in de steek te hebben gelaten.
nl
00.40
Avatar: De Legende van Aang
Sokka en Katara zijn ziek te ziek om te reizen. Aang gaat op zoek naar een geneesmiddel. Hij wordt gevangen genomen door Zhao, maar wordt geholpen door een mysterieuze blauwe geest.
nl
01.00
Avatar: De Legende van Aang
Onderweg komen Aang, Katara en Sokka een man tegen die aangevallen wordt door een vogelbekbeer. Die blijft daar echter rustig onder, omdat een waarzegster zei dat hij een veilige reis zou hebben.
nl
01.25
Best & Bester
Best heeft een belangrijk optreden op TV, maar kan niet in slaap komen. Bester besluit er alles aan te doen om hem in slaap te krijgen. Best en Bester helpen Slipper met haar nieuwe sapwinkel, maar dit loopt anders af dan verwacht.
nl
01.45
Best & Bester
De lievelingscornflakes van Bester is uitverkocht en dus besluit Best om deze na te maken. Meneer Putt Putt laat Best en Bester een dagje alleen op de minigolf en geeft Best de leiding. Bester is het alleen niet eens met zijn manier van leidinggeven.
nl
02.05
Dora the Explorer
Het is vaderdag en Dora heeft een mooie vlieger voor haar vader gemaakt, maar deze wordt meegenomen door de wind.
nl
02.25
Sanjay and Craig
Sanjay en Craig dringen een ziekenhuis binnen om 's werelds eerste konttransplantatie bij te wonen. Sanjay en Craig gaan op een missie om de ultieme lach te vinden.
nl
02.50
De avonturen van Kid Danger
Een tienermeisje brengt wassen beelden tot leven om wraak te nemen op Captain Man en Kid Danger. Onzichtbare Brad chanteert Captain Man en Kid Danger door gênante filmpjes van hen te publiceren.
nl
03.10
Top Wing
Kolonel Kalkoen wil een trofee uitreiken aan de Big Swirler. Baddy zorgt er direct voor dat hij anderen kan helpen. Tijdens het spelen raken de cadetten Brewster kwijt, de favoriete knuffel van Rod. Ze moeten hem vinden voor Rod terugkomt.
nl
03.30
Top Wing
Rocco en Chomps gaan er met de Aqua-Wing vandoor. Penny pakt Chomps zijn duikboot en gaat achteraan. De bananenbandieten zien de bananenpiñata voor het schoolfeestje aan voor een echte banaan en gaan ermee vandoor. Team Top Wing komt in actie.
nl
03.50
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan naar het pretpark, maar merken al snel dat ze bang zijn voor de nieuwe achtbaan. Plankton gaat de Maatemmer renoveren.
nl
04.15
SpongeBob
SpongeBob kookt een perfecte Krabburger en kan deze maar moeilijk loslaten. Octo's persoonlijkheid verandert na een elektrische schok. Hij wordt plotseling goede vrienden met SpongeBob en Patrick.
nl
04.40
SpongeBob
Mr Krabs verkoopt zijn ziel aan de Vliegende Hollander en kan daardoor met geld praten. SpongeBob neemt het in een spannend gevecht op tegen een krabburgermachine. Octo en SpongeBob doen mee aan een danswedstrijd.
nl
05.00
SpongeBob
SpongeBob krijgt goede recensies van een criticus. Meneer Krabs verandert de Krokante Krab in de Krokante Sponge en geeft SpongeBob een hoofdrol in zijn marketingtrategie. Een gedicht van Patrick wordt op plaat gezet.
nl
05.20
SpongeBob
Sandy keert terug uit Texas, maar heeft per ongeluk een vlo meegenomen. Patrick denkt dat hij een donut heeft gestolen van SpongeBob. Meneer Krabs ontdekt een vuil bord bij de schone vaat.
nl
05.45
SpongeBob
Plankton heeft een gas dat meneer Krabs in een baby verandert. Meneer Krabs maakt van de Krokante Krab een duur eerste klas restaurant. SpongeBob wordt weggepromoveerd naar Frankrijk.
nl
06.05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave krijgt een Instant Gram-account, en na een aantal gênante posts probeert Alvin hem te stoppen.
nl
06.20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin ontvoert Simons robot Geizmo en krijgt een lesje in het opvoeden van een tweejarig kind.
nl
06.30
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave besluit om Alvins mobiele telefoon in beslag te nemen als straf. De jonge Chipmunk weet hierdoor niet wat hij moet doen met zijn vrije tijd, en wordt krankzinnig van verveling.
nl
06.45
De Casagrandes
Paco, de papegaai van Mama Lupe, gaat trouwen. Als huwelijksgeschenk krijgt hij van haar dertien gouden munten, die geluk moeten brengen. Sergio heeft als ceremoniemeester de taak om op de munten te passen, maar hij raakt ze kwijt.
nl
07.10
De Casagrandes
Adelaide en Carl strijden om badges in de dierentuin, maar hun gekibbel kan in de weg komen te staan van hun succes. Hector komt erachter dat Vito een enorme rekening open heeft staan.
nl
07.30
Huize Herrie
Geërgerd door het opdringerige babysitten van Leni, schiet Lisa zichzelf en Todd per ongeluk de ruimte in. Lola probeert mam in tip-top missverkiezingsvorm te krijgen voor een moeder-dochter verkiezing.
nl
07.55
Huize Herrie
Als de kinderen ontdekken dat Myrtle een duister verleden heeft, proberen ze haar te ontmaskeren voordat Pop Pop een aanzoek doet. Lynn en Liam maken ruzie wanneer ze gedwongen worden om samen te werken.
nl
08.20
Monster High
Als Draculaura, Clawdeen en Frankie een slaapfeestje hebben, ontmoeten ze Twyla het kwelmonster. Frankie is gefascineerd door Kuma's Enggoed en veroorzaakt een hoop problemen voor de ondode studenten als hen in hun eentje een ritueel uitvoert.
nl
08.45
SpongeBob
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen. Meneer Krabs en Plankton moeten na een aanrijding terug naar de vaarschool en belanden in dezelfde klas als SpongeBob.
nl
09.10
SpongeBob
Als de klarinet van Octo wordt gestolen, gaat hij als een ware Sherlock Holmes op onderzoek uit. Octo wil verlost zijn van SpongeBob en Patrick en laat ze aan een speurtocht beginnen.
nl
09.30
De Casagrandes
De familie ontdekt een indrukwekkende tamale-kar en probeert deze geheim te houden voor Abuela. Ronnie gelooft niet in een astrologische voorspelling dat de liefde haar zal vinden.
nl
09.55
De Casagrandes
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar.
nl
10.15
De Casagrandes
De familie probeert Bobby zijn angst voor examens te helpen overwinnen. Carl zoekt naar een komodovaraan in de dierentuin maar raakt verdwaald.
nl
10.40
The Patrick Star Show
Patrick en Octina gaan samen op zoek naar het laatste nieuws in Bikinibroek. Voor de Midseizoen-finale van de show presenteren Patrick en Octina een heleboel niet eerder uitgezonden scènes.
nl
11.05
The Patrick Star Show
De familie Ster wordt geraakt door een krimpstraal. Terwijl ze klein zijn leren ze Opat een lesje. De slechte tweelingneef van Patrick, Fritspatrick, komt de reputatie van Patrick verpesten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
nl
11.30
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de geheime formule in handen te krijgen. Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
11.55
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
12.20
SpongeBob
SpongeBob klimt op het dak om een krabburger uit de schoorsteen te halen, en durft vervolgens niet meer naar beneden.
nl
12.30
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka zijn bij de Noordelijke Waterstam. Katara en Aang krijgen les van een Watermeester en Sokka wordt verliefd op Prinses Yue, die uitgehuwelijkt wordt aan Hahn. Dan valt de Vuurnatie aan.
nl
12.55
De Casagrandes
Ronnie Anne en Bobby krijgen te maken met een oude vriend van Arturo: Beto de alpaca.
nl
13.10
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
13.30
De Casagrandes
Carlota's vlog wordt geliked door haar popidool. De familie krijgt vrijkaarten voor een concert, maar het is de vraag of dat een goed idee is. Hector komt op dezelfde school als Ronnie Anne en Carl, als hij besluit zijn lagere school af te maken.
nl
13.55
SpongeBob
Als Plankton zijn oude aas probeert te dumpen, maakt hij Spongebob wijs dat het cadeautjes zijn die hij verstopt voor het Aasfeest. Spongebob adopteert een verdwaald donderwolkje.
nl
14.20
SpongeBob
Mevrouw Puff's nieuwe vervangende leraar geeft SpongeBob een spoedcursus autorijden. Wanneer Mr. Krabs en Plankton een bron van wondervet onder hun restaurants ontdekken, moeten de twee hun krachten bundelen en samenwerken.
nl
14.45
The Patrick Star Show
Patrick verliest de afstandsbediening in de bank en zoekt tussen de kussens om hem terug te vinden.
nl
15.00
SpongeBob
Octo doet er alles aan om SpongeBob ertoe te zetten dat hij gaat verhuizen. Octo wil een andere neus en SpongeBob blijkt de chirurg te zijn.
nl
15.25
Huize Herrie
Luna wil doorbreken als rockster, maar komt erachter dat Chunk zelf die droom heeft opgegeven. Er wordt flink gevochten om de restjes van paps kookkunst.
nl
15.50
Huize Herrie
Lori vindt zichzelf goed in het maken van selfies. Carol Pingrey krijgt echter altijd meer likes dan zij. Lola krijgt thuis onderwijs en dat willen de anderen ook wel.
nl
16.15
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien, maar die is veranderd. De familie gebruikt dubbelgangers om te ontkomen aan Luan's 1 april grappen.
nl
16.35
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
17.00
Huize Herrie
Plots komen Lori en Leni ook kijken naar de favoriete serie van Lucy. Er zit een nieuw karakter in, waar Lori en Leni fan van zijn. Dat bederft Lucy's kijkplezier.
nl
17.10
Huize Herrie
Plots komen Lori en Leni ook kijken naar de favoriete serie van Lucy. Er zit een nieuw karakter in. Als mam weer een parkeerboete krijgt, kiest ze voor een taakstraf.
nl
17.25
SpongeBob
Wanneer Sandy met Patrick en Spongebob gaat kwallenvissen, vindt ze het maar saai. Ze probeert wat leven in de brouwerij te krijgen. Spongebob ziet dat er een draadje van Octo's shirt loszit en probeert het eraf te trekken.
nl
17.50
SpongeBob
Karen leert al snel dat kinderen snel opgroeien nadat haar nieuwe kind in haar brievenbus belandt.
nl
18.05
SpongeBob
Meneer Krabs ruikt geld als hij zijn restaurant kan ombouwen tot gevangenis. Octo wil met de camper op vakantie, maar SpongeBob en Patrick gooien roet in het eten.
nl
18.30
Avatar: De Legende van Aang
De Vuurnatie valt de Noordelijke Waterstam aan, en Aangs lichaam wordt ontvoerd door Vuurprins Zuko, terwijl hij door de geestenwereld zwerft, op zoek naar steun van de Maan- en Oceaangeest om de Vuurnatie te verslaan.
nl
18.55
De Casagrandes
Frida en Carlos gaan op een vliegreis, maar Carl en CJ proberen stiekem mee te gaan.
nl
19.10
De Casagrandes
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. Ondertussen wordt Par een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen, op een ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.
nl
19.35
De Casagrandes
Ronnie Anne denkt dat het huwelijk van haar grootouders in de problemen is nadat ze een tv-show heeft gezien. Ronnie Anne leert de kunst van de dans 'baile folklorico' en komt erachter dat haar instructeur nogal intens is.
nl
19.55
SpongeBob
Patrick blijkt helemaal niet onder een rots te wonen, maar onder een schildpad. Meneer Jenkins is maar niet weg te branden van zijn favoriete plek in de Krokante Krab, wat Meneer Krabs niet prettig vindt.
nl
20.20
SpongeBob
Octo komt erachter dat SpongeBob prachtig kan zingen zonder spleetje tussen zijn voortanden en denkt zo de jazzclub in te kunnen. Bruine Luchtbel probeert zijn leven te beteren en gaat aan het werk bij de Krokante Krab als afwasser.
nl
20.45
SpongeBob
Octo zit een paar dagen in een hotel, en SpongeBob en Patrick houden hem gezelschap. SpongeBob en Patrick gaan babysitten.
nl
21.10
SpongeBob
Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met zijn vrienden in een aquarium op wieltjes naar het Vasteland. Daar beleven ze allerlei avonturen.
nl
21.30
SpongeBob
SpongeBob gaan naar een stad waar logica niet bestaat. SpongeBob blijft aan zijn nagels bijten, en hij weet niet waarom hij niet kan stoppen.
nl
21.55
SpongeBob
SpongeBob gaat joyriden met het zoontje van autocoureur Tony Snel.
nl
22.10
Kung Fu Panda
Om te bewijzen dat Tijger toch nog in iets beter is dan Po, laat ze per ongeluk de energie bollen van Shifu los. Als die bollen weer bij Meester Ding terecht komen, kan hij de vredesvallei overnemen. Po en Tijger gaan samen opzoek.
nl
22.30
Kung Fu Panda
Wanneer Kung Fu niet meer gebruikt mag worden van agent Hu, besluit Po om een gemaskerde legende te worden om te vechten tegen criminaliteit.
nl
22.55
Kung Fu Panda
Tijger moet zich ontfermen over een klein jongetje dat is gekidnapt door Fung.
nl
23.20
De Pinguïns van Madagascar
Bada en Bing hebben iets bijzonders te vieren en dat is te zien. Ze krijgen namelijk een heel speciaal feestmaal voorgeschoteld: een Afrikaanse banaan die bekend staat als de Plataan.
nl
23.30
De Pinguïns van Madagascar
Skipper wil Junior meenemen naar de Lunacorns on Ice. Amarillo Kid keert terug naar de dierentuin en heeft de hulp van Junior nodig.
nl
23.55
De Pinguïns van Madagascar
Clemson keert terug met een document dat bewijst dat koning Julien niet in Madagaskar geboren is. Private is overstuur omdat zijn favoriete snack niet meer geproduceerd wordt, en hij organiseert een inval bij de fabriek.
nl

Ohjelmaopas - lauantai, 13.04.2024

00.15
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka ontmoeten Bato van de Waterstam die ze naar hun vader kan leiden. Aang vertelt Katara en Sokka niets over een boodschap van hun vader uit angst dat ze niet met hem verder willen.
nl
00.40
Avatar: De Legende van Aang
Aang wil meer weten over Vuursturen en gaat op zoek naar een Vuurmeester tijdens een Vuurfestival. Ze lopen een gedeserteerde Vuursoldaat tegen het lijf. Katara ontdekt dat ze speciale krachten heeft.
nl
01.00
Avatar: De Legende van Aang
Als Aang, Katara en Sokka aankomen bij de Noordelijke Luchttempel, zien ze allerlei mensen vliegen met vliegers. Aang vindt het maar niks, want het zijn geen echte Luchtmeesters. Ze ontmoeten daar Teo, wiens vader werkt voor de Vuurnatie.
nl
01.20
Best & Bester
Best en Bester voeren een toneelstuk van Slipper op. Maar de geluidseffecten van Best veroorzaken problemen. Best en Bester gaan op onderzoek naar de verdwenen golfballen van meneer Putt-Putt.
nl
01.45
Best & Bester
Best en Bester doen er alles aan om de bucketlist-wens van Mopper Kont te vervullen. Best doet er alles aan om zijn team een potje 'Verover de Vlag' te laten winnen en gaat hierbij tot het uiterste.
nl
02.05
Rien's Planeet
Sheen en Aseefa spelen in het toneelstuk van Dorkus. Sheen verkoopt een niet-bestaand product.
nl
02.25
Regenboog vlinder eenhoorn kitten
Yana vindt dat ze helemaal niet bijzonder is, maar dan blijkt dat ze zonder dat de anderen het weten voor iedereen op unieke wijze klaarstaat. Miguel doet een verdwijntruc maar blijft dan hangen in een gebied waar alles komt wat verloren is.
nl
02.50
T.U.F.F. Puppy
In het museum wordt een kostbare grafkist met kluif tentoongesteld, een gouden kans voor de schurken in de stad. En Dudley en Kitty vertellen op school hoe interessant hun baan is.
nl
03.10
Top Wing
Bea heeft ontzettend hard gewerkt en is toe aan een vrije dag. Maar Team Top Wing kan haast geen dag zonder Bea. De cadetten en hun vrienden kunnen op de Big Swirl Spelen hun trucs op het skateboard laten zien.
nl
03.30
Top Wing
De cadetten van Team Top Wing beleven een heus avontuur met de beroemde Survivalbeer. Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen. Hij benoemt Timmy tot copiloot. Samen moeten ze T en Shelley zien te redden.
nl
03.55
SpongeBob
SpongeBob moet worden gefotografeerd op de vaarschool. Patrick wil niet afrekenen in de Krokante Krab. Meneer Krabs zet 'm aan het werk om zodoende zijn schulden af te lossen. SpongeBob denkt dat zijn ouders door Black Jack zijn ontvoerd.
nl
04.15
SpongeBob
SpongeBob loopt een blauw oog op als hij een tube tandpasta probeert te openen. Meerminman en Mosseljongen werken tijdelijk in de Krokante Krab om meer jeugd te trekken. Plankton probeert de rollen om te draaien.
nl
04.40
SpongeBob
SpongeBob en Patrick komen per ongeluk terecht in een strafgevangenis op Hel-eiland. SpongeBob en Patrick raken met Sandy verzeild in een onderwater-jungle avontuur.
nl
05.00
SpongeBob
SpongeBob onderzoekt zijn stamboom en komt erachter dat hij een beroemde voorvader heeft: SpongeBuck, een bekende chiligooier.
nl
05.20
SpongeBob
Patrick en SpongeBob vinden een onderzeeboot. Patrick en SpongeBob komen tegenover elkaar te staan. Het begint als een onenigheid over hygiëne en mondt uit in een epische strijd.
nl
05.45
SpongeBob
Wanneer SpongeBob wat quality time met zijn vrienden probeert door te brengen, maar ze vinden hem irritant. Ze zeggen allemaal dat hij weg moet gaan, dus met een zwaar hart besluit SpongeBob om Bikinibroek te verlaten.
nl
06.05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin ontvoert Simons robot Geizmo en krijgt een lesje in het opvoeden van een tweejarig kind.
nl
06.20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave besluit om Alvins mobiele telefoon in beslag te nemen als straf. De jonge Chipmunk weet hierdoor niet wat hij moet doen met zijn vrije tijd, en wordt krankzinnig van verveling.
nl
06.35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Nadat Alvin weer moet nablijven op school, is hij ervan overtuigd dat Dave hem naar de woestijn gaat rijden en hem daar zal achterlaten.
nl
06.45
De Casagrandes
Ronnie Anne is nerveus om weer te gaan skateboarden nadat ze een flinke val heeft gemaakt. Een machtig artefact is op weg naar het museum, en dit brengt een storm teweeg voor de familie Casagrande.
nl
07.10
De Casagrandes
Als de baan van meneer Chang misschien naar een snellere treinconducteur gaat, moet hij bewijzen dat hij net zo snel kan zijn als een robot. Adelheid probeert de straatkatten te temmen en te laten adopteren.
nl
07.30
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid moeten een naschoolse activiteit kiezen. Ze willen per se bij dezelfde club, maar wat ze leuk vinden verschilt nogal. Maria heeft Ronnie Anne beloofd dat ze op haar vrije dag samen dingen gaan doen.
nl
07.55
Huize Herrie
Als de Herries een oude vlam tegenkomen van mams vakantiekamp, die nu een beroemdheid is geworden, probeert pap hem af te troeven. Luan ontdekt dat meneer Kokosnoot vermist is en trommelt de Herries op om hem op te sporen langs Route 66.
nl
08.20
Huize Herrie
De Herrie-kinderen komen in Hollywood terecht. Lola is van plan om daar uit te groeien tot een ster. De Herrie-kinderen besluiten om hun moeder te helpen zodat ze een deadline kan halen.
nl
08.45
Huize Herrie
Ronnie Anne komt een meisje tegen in het park, met wie ze goed kan opschieten. Het blijkt dat haar ouders komen kijken naar een leeg appartement in het gebouw waar Ronnie Anne woont.
nl
09.10
Huize Herrie
De water en elektriciteitsrekening is schrikbarend hoog. Ronnie Anne denkt dat het komt door haar, Bobby en hun moeder. Ronnie Anne en Sid zijn fan van K-popgroep Twelve is Midnight. Ze willen hun dans oefenen bij Ronnie Anne.
nl
09.30
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Sammy en Hugo willen voorzitter worden op school, maar als de stemmen binnenkomen, zijn ze gelijk. Dada en Dadi zijn vijftig jaar getrouwd, maar Sammy en Raj willen ook naar het schooltoernooi. De jongens moeten dus op twee plekken tegelijk zijn.
nl
09.55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Bocarter de beste technische snufjes inzet om een trefbalwedstrijd te winnen, moeten de Chipmunks beroep doen op hun geheime wapen. Theodore vindt een toverhut die hem alles geeft wat hij wenst.
nl
10.20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Theodore denkt dat hij de oudste van de drie Chipmunks is, gaat hij zich als een echte grote broer gedragen. Om Theodore te helpen midgetgolfen doet Alvin alsof hij hem zijn zelfvertrouwen geeft.
nl
10.45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave wordt genomineerd voor een prijs, maar wanneer de Chipmunks ontdekken dat het om een Granny Award gaat in plaats van een Grammy Award, proberen ze Dave te weerhouden om te gaan. Alvin doet of hij ziek is om naar een conventie te kunnen gaan.
nl
11.05
Monster High
Draculaura wil graag het perfecte feestje geven. Maar als alles anders loopt dan ze had verwacht, heeft ze moeite om met de nieuwe situatie om te gaan. Ook het delen van alle aandacht met een nieuwkomer valt haar zwaar.
nl
11.30
De Casagrandes
Ronnie Anne ziet af van een Halloween-traditie voor een cool feest, maar leert dat cool niet altijd gelijk staat aan leuk. Ronnie Anne en Sid vertellen Adelaide over de Dag van de Doden wanneer haar kikker overlijdt.
nl
11.55
De Casagrandes
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. Ondertussen wordt Par een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen, op een ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.
nl
12.15
De Casagrandes
Ronnie Anne denkt dat het huwelijk van haar grootouders in de problemen is nadat ze een tv-show heeft gezien. Ronnie Anne leert de kunst van de dans 'baile folklorico' en komt erachter dat haar instructeur nogal intens is.
nl
12.40
De Casagrandes
Het is snikheet, maar Hector vindt een air-conditioner te duur. De kinderen besluiten geld te verdienen op de braderie. Het zwembad in de buurt gaat weer open voor het seizoen. Iedereen is enthousiast en wil er meteen heen, behalve Carl.
nl
13.05
The Patrick Star Show
Pleetje wordt per ongeluk vervangen met een nieuwe wc, waarna hij een ongelofelijke reis aflegt samen met Auwie en Pinkje. Patrick zit volledig in het gips en kan daardoor niet de host zijn van de show.
nl
13.30
SpongeBob
De drie nichtjes van Sandy komen op bezoek, en SpongeBob werpt zich op als oppas. Patrick werkt als beveiligingsagent in het museum, en SpongeBob wordt zijn assistent. Octo probeert ondertussen stiekem zijn schilderij in het museum op te hangen.
nl
13.55
SpongeBob
De wekker van SpongeBob begeeft het en hij gaat op zoek naar een nieuwe. Karen en Plankton krijgen een baby.
nl
14.20
SpongeBob
Patrick blijkt helemaal niet onder een rots te wonen, maar onder een schildpad. Meneer Jenkins is maar niet weg te branden van zijn favoriete plek in de Krokante Krab, wat Meneer Krabs niet prettig vindt.
nl
14.45
SpongeBob
Octo doet er alles aan om SpongeBob ertoe te zetten dat hij gaat verhuizen, wanneer SpongeBob denkt dat hij allergisch is voor zijn ananas.
nl
15.00
SpongeBob
SpongeBob's vrienden Narlene en Nobby komen op bezoek, die elkaar sinds hun kindertijd niet meer hebben gezien. Plankton probeert een manier te vinden hoe hij bij het geheime recept van Krabby Patty kan komen.
nl
15.25
SpongeBob
Mevrouw Puff's nieuwe vervangende leraar geeft SpongeBob een spoedcursus autorijden. Wanneer Mr. Krabs en Plankton een bron van wondervet onder hun restaurants ontdekken, moeten de twee hun krachten bundelen en samenwerken.
nl
15.50
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Iedereen in de stad doet de nieuwste Bollywood-danstrend na: De Tavish Twist. Raj is er dol op, maar Sammy is niet zo enthousiast. Als Dada's manuscript zoekraakt, moeten Sammy, Raj en Tara uitzoeken wie het heeft gedaan.
nl
16.10
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
De berg is een bouwzone geworden. Sammy en Raj moeten een manier vinden om dit op te lossen. Sammy heeft zijn zinnen gezet op een speciale Commandant Hond-actiefiguur, maar deze kost wel honderd euro.
nl
16.40
The Patrick Star Show
Straalman ontsnapt uit de Bikinibroek Bajes en wil de wereld vernietigen. Hiervoor heeft hij een bom nodig, die nog in zijn superschurkengrot ligt. Patrick en Octina willen munt slaan uit de Patrick Ster Show.
nl
17.00
The Patrick Star Show
Parel Krabs wil ook een ster worden. Hoewel haar podiumact nog wat te wensen over laat, ziet Octina wel mogelijkheden. Patrick en Spongebob reizen naar het verleden zodat ze de strips van Meerminman en Mosseljongen weer voor het eerst kunnen lezen.
nl
17.25
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand. Octo en de buschauffeur wisselen een dag van baan.
nl
17.50
SpongeBob
De drie nichtjes van Sandy komen op bezoek, en SpongeBob werpt zich op als oppas. Patrick werkt als beveiligingsagent in het museum, en SpongeBob wordt zijn assistent. Octo probeert ondertussen stiekem zijn schilderij in het museum op te hangen.
nl
18.15
SpongeBob
De wekker van SpongeBob begeeft het en hij gaat op zoek naar een nieuwe. Karen en Plankton krijgen een baby.
nl
18.35
De Casagrandes
Ernesto Estrella komt naar Great Lakes City om zijn nieuwe boek te promoten. Rosa is in de wolken en wil vooraan staan in de handtekeningenrij. Ernesto laat online weten dat hij niet komt, omdat er ongeluk boven de stad hangt.
nl
19.00
De Casagrandes
Bobby brengt spullen naar zijn buurjongen Alexis voor zijn verjaardagsfeestje. Er is een goochelaar en Bobby mag even blijven kijken. Great Lakes City houdt een hotdog-eet wedstrijd. De winnaar wint een reis naar Wenen.
nl
19.20
De Casagrandes
Het is Halloween en de Casagrandes showen trots hun kostuums. Carl stelt voor een weddenschap aan te gaan: degene die het meeste snoep op weet te halen, krijgt ook het het snoep van de anderen. Deze gulzigheid komt hem duur te staan.
nl
19.35
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick verbannen worden uit de dierentuin, besluiten ze zelf een dierentuin te beginnen met bubbeldieren. Iemand in de Krokante Krab heeft het mosselvirus, en het restaurant wordt in quarantaine gezet.
nl
20.00
SpongeBob
Plankton heeft hulp nodig bij het stelen van de formule, dus huurt hij een stagiair in die alles weet over meneer Krabs. Patrick krijgt een vernietigende aanval wanneer hij een bel hoort, dus helpen zijn vrienden hem op hun eigen manier.
nl
20.25
The Patrick Star Show
Patrick en Octina gaan samen op zoek naar het laatste nieuws in Bikinibroek. Voor de Midseizoen-finale van de show presenteren Patrick en Octina een heleboel niet eerder uitgezonden scènes.
nl
20.45
SpongeBob
Bubbelbas heeft een enorme onbetaalde rekening bij de Krokante Krab die hoognodig betaald moet worden. Meneer Krabs wil indruk maken op Mevrouw Puff met een etentje bij hem thuis en stelt SpongeBob en Octo aan om een chique diner te bereiden.
nl
21.10
SpongeBob
SpongeBob en Patrick slopen per ongeluk de robot van Hieronymus Want, de bedenker van het Handschoenpark, en moeten daarvoor de handschoenbajes in.
nl
21.35
SpongeBob
SpongeBob en Octo maken reclame voor de Krokante Krab tijdens een groot concert in Bikinibroek. De dromen van SpongeBob, Octo en Patrick zijn met elkaar verweven.
nl
22.00
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan uit hun pan met het nieuwste speelgoed: Wokkelbrein. SpongeBob en Patrick gaan helemaal op in hun rollen als Meerminman en Mosseljongen.
nl
22.20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin sluipt in Simons nieuwe virtual reality-spel en wordt getransporteerd naar een wereld die heel hard een held nodig heeft. Alvin neemt zijn nieuwe rol dan ook meteen heel serieus en gaat de strijd met het kwaad aan.
nl
22.35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Brittany daagt een pestkop uit voor een skatewedstrijd, ondanks dat ze niet weet hoe ze moet skateboarden. De klachten stapelen zich op wanneer Simons robot Geizmo overal wasmachines kapot maakt.
nl
22.55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Alvin bang is dat hij in de zomer bijles nodig heeft, probeert hij de telefoontjes van het schoolhoofd te onderscheppen. Dave en de Chipmunks werken aan een puzzel, maar dan laat Theodore een stukje in het luchtkanaal vallen.
nl