nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Ohjelmaopas - keskiviikko, 27.03.2024

00.15
Workaholics
Als Alice de mannen geen vrij wil geven voor een nepfeestdag genaamd 'Halve Kerst', besluiten de heren te gaan staken voor betere arbeidsvoorwaarden.
nl
00.40
Broad City
Voor Abbi's verjaardag gaan de meiden naar een superchic restaurant. Hier moet Abbi leren accepteren dat ze 'een vieze sloerie' is, terwijl Ilana zichzelf door een visallergie heen sleept, alleen maar om van het dure eten te genieten.
nl
00.50
Takeshi's Castle Thailand
De generaal verzamelt opnieuw honderd kandidaten voor Runaway Rockaway, Breakfast en The Final Fall, waarna ze de kans krijgen om het machtige kasteel van Takeshi te bestormen. Zal er iemand goed genoeg zijn?
nl
01.15
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading hoopvolle deelnemers probeert het kasteel te bestormen, maar eerst moeten ze buitelen in de Star Bowling en wiebelen in de Bridge Ball. Meer deelnemers, meer uitdagingen en meer bewakers die ze in de weg staan.
nl
01.40
Takeshi's Castle Thailand
Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken. Wat hen te wachten staat, is modder, paddenstoelen, water en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.
nl
02.05
Takeshi's Castle Thailand
De gladde stenen testen het evenwicht van de deelnemers terwijl ze het kasteel bestormen.
nl
02.25
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten gaat op weg naar het kasteel. Ze komen Stepping Stone en Knock Knock tegen.
nl
02.45
Takeshi's Castle Thailand
Weer gaan honderd krijgers eropuit om het kasteel van Takeshi te bestormen, ondanks het vele vallen en opstaan gedurende de opdrachten redden sommigen van hen het tot de laatste showdown.
nl
03.10
Takeshi's Castle Thailand
De wachters geven een andere groep deelnemers die het kasteel wil bereiken een duw op de Flying Mushroom. Nu Slipway en Sumo ook op hun pad staan, is het nog maar de vraag wie het redt tot de laatste ronde. Met voiceover van Russell Kane.
nl
03.30
Takeshi's Castle Thailand
Russell Kane vertelt hoe de generaal nog eens 100 troepen verzamelt voor Runaway Rockaway, Turtle Path en de Final Fall voordat ze hun kans krijgen om het grote kasteel van Takeshi te bestormen.
nl
03.50
Takeshi's Castle Thailand
Honderd deelnemers proberen water en de piraten in Turtle Path te ontwijken voordat ze zich laten weken in Wet Paint, allemaal met als doel het kasteel te bestormen en de overwinning te claimen.
nl
04.15
Takeshi's Castle Thailand
Honderd krijgers hopen de generaal blij te maken met een succesvolle bestorming van het kasteel na het overwinnen van Star Bowling, de Slippery Wall en de Bridge Ball om zo de ultieme prijs te winnen.
nl
04.35
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op ieders favoriete bezigheid, werk.
nl
04.55
Most Ridiculous
De kinderen zijn aan de beurt. Sven de Ridder presenteert virale video's over stompzinnige schoolkinderen, vallende ventjes en stierlijk vervelende tieners.
nl
05.15
Most Ridiculous
Een verzameling filmpjes met buitensporige bikers, speciale speedboten en motorproblemen.
nl
05.40
Most Ridiculous
Een beestenbende vol dwaze dieren, schertsende schildpadden, grappige geiten en karatekangoeroes.
nl
06.00
Takeshi's Castle Thailand
Het is modderig en hectisch. Honderd nieuwe rekruten moeten langs de zwaaiende Human Velcro en het knotsgekke Knock Knock zien te komen en vervolgens The Final Fall overwinnen en het kasteel aanvallen.
nl
06.20
Takeshi's Castle Thailand
Honderd krijgers proberen het kasteel te bestormen via de velcro vlieg, het rotskanaal en de hangbrug maar eerst wagen zij zich aan een wiebel bij Star Bowling en een tuimel bij de Bridge Ball.
nl
06.45
Takeshi's Castle
Jonathan Ross blikt terug op de grootste overwinningen en de grappigste mislukkingen in de geschiedenis van Takeshi.
nl
07.10
Instant Mom
Stephanie baalt van het ouder worden als Gabby haar hulp vraagt bij de voorbereiding op een auditie voor een gave band die een zangeres zoekt. Stephanie leert haar hoe je optreedt met flair, maar de band biedt de plek aan aan Stephanie.
nl
07.35
Instant Mom
Stephanie laat Gabby oppassen op James en Aaron tegen Charlie's zin in. Terwijl Charlie en Stephanie een banket bijwonen, ontstaan thuis de eerste problemen.
nl
07.55
Instant Mom
Aaron moet een weekend op het klaskonijn passen en als Stephanie ermee probeert te spelen, doodt ze het beestje. Als juf Gosnold erachter komt, mag Stephanie de dood uitleggen aan Aarons klas.
nl
08.20
See Dad Run
David heeft een bijzonder Moederdag cadeau voor Amy, maar zijn plannen worden gedwarsboomd als zijn narcistische moeder komt logeren en alle aandacht opeist.
nl
08.40
See Dad Run
David besluit het complete gezin mee te nemen op een spontane vakantie. Ze hebben zes om samen met de kinderen de koffers te pakken, en Amy op het vliegveld te ontmoeten.
nl
09.00
The Ren & Stimpy Show
Wilfred Kop vertelt een verhaal over de Klungelcowboys. Ren wordt naar huis gestuurd. Daar ziet hij de hele cast van de Ren & Stimpy-show doordraaien.
nl
09.25
The Ren & Stimpy Show
Stimpy is bang omdat hij nog maar een van zijn negen levens over heeft. Ren en Stimpy gaan in de vleesmobiel van Dominee Jan Kaas werken.
nl
09.50
Boze Bevers
Het bos wordt overspoeld door de dodelijke vijanden van de bevers: houthakkers. Ze hakken niet alleen bomen om, ze doen het nog zingend ook. Norb springt in de bres voor Dag en wordt veroordeeld tot een zware straf in de dierentuin.
nl
10.15
Boze Bevers
Daggett werkt de buschauffeur op de zenuwen, waardoor deze de bus per ongeluk in een gat rijdt en ze in een ander tijdperk terechtkomen. Daggett en Norbert ontdekken een vissenei dat een fortuin waard is.
nl
10.40
Key & Peele
Keegan wordt te high, een voetballer wil duidelijk van het veld afgestuurd worden, en twee sexperts geven advies.
nl
11.00
Key & Peele
Mr T leert ons levenslessen, Wendell heeft een nieuw bed nodig en een komiek gaat te ver.
nl
11.25
Everybody Hates Chris
Hoewel hij thuis op Drew en Tonya moet passen, glipt Chris het huis uit om naar de film te gaan met zijn vrienden. Wanneer hij aankomt bij de bioscoop, is hij getuige van een schietpartij.
nl
11.45
Everybody Hates Chris
Chris begint net zijn draai te vinden in zijn nieuwe middelbare school als hij mee uit wordt gevraagd door de sulligste meid van de school, die door iedereen Pino wordt genoemd.
nl
12.05
South Park
Chef-kok heeft geen cent meer na een mislukte rechtszaak, dus nemen de jongens een deeltijdbaan en organiseren een benefietconcert om te helpen.
nl
12.30
South Park
Als de karkassen zich beginnen op te stapelen, begint Stan te vermoeden dat zijn nieuwe huisdier, een vis, kwaadaardig is.
nl
12.55
South Park
Stan sluipt het huis uit om mee te doen aan de kerstviering van de familie Cartman. Oom Howard ontsnapt uit de gevangenis.
nl
13.15
Key & Peele
Een geest als huisgenoot, de jongens bekijken marteling positief en Keegan ontmoet sexy vampiers.
nl
13.40
Key & Peele
Een footballspeler wordt gestraft wegens overmatig feesten, Jordan en Keegan wonen de première bij van Othello en een middelbare scholier wordt in één klap beroemd nadat hij een grap heeft gejat van een schoolgenoot.
nl
14.00
The King of Queens
Nadat hun bed breekt, nemen Doug en Carrie tijdelijk twee aparte bedden. Ze merken dat de ruimte die ze ineens voor zichzelf hebben hun huwelijk een boost geeft.
nl
14.25
The King of Queens
Doug wordt boos als Carrie het eens is met Arthur's avondplannen. Ondertussen kampeert Spence dagenlang buiten een bioscoop.
nl
14.45
Becker
Jake kan de man niet vergeven wiens rijden onder invloed hem zijn gezichtsvermogen kostte.
nl
15.05
Becker
Becker en Linda krijgen te maken met een chaotische dag wanneer Margaret vrij neemt.
nl
15.30
South Park
De jongens hebben de opdracht gekregen om een essay te schrijven. Tweek stelt voor om te schrijven over tuinelfen die hem elke avond bezoeken en zijn ondergoed stelen.
nl
15.55
South Park
De ouders van de jongens stellen hen met de beste bedoelingen bloot aan waterpokken. Iedereen wordt ziek, behalve Kyle. Kyle en Kenny's ouders gaan vissen.
nl
16.15
South Park
De school organiseert een reis naar Costa Rica die in een nachtmerrie verandert. Nadat een slang de gids dodelijk heeft gebeten, worden de jongens alleen gelaten in de jungle, waar ze een nieuw respect voor de natuur zullen ontwikkelen.
nl
16.40
Key & Peele
Meagan komt terug, Jordan probeert cool te zijn in een stripclub en de boys geven een funkshow weg.
nl
17.00
Key & Peele
Samuel en Lashawn zijn dolblij met hun wettelijk geldige huwelijk, een detective ontmoet zijn nieuwe collega en Lando uit Star Wars wordt achternagezeten door een superfan.
nl
17.20
Becker
Dieetveranderingen brengen geruchten op gang. Het gaat de ronde dat Becker terminaal ziek is.
nl
17.45
Becker
Becker wordt veroordeeld tot een cursus woedebeheersing nadat hij twee agenten heeft uitgescholden. De moeder van Bob schopt hem uit haar bejaardentehuis.
nl
18.05
The King of Queens
Carrie ontdekt een geheim over Doug en de hond die hij vroeger had. Om niet over de dood te hoeven praten, hebben zijn ouders constant zijn hond vervangen door dubbelgangers.
nl
18.30
The King of Queens
Doug wil dat Arthur hem traint zodat hij Carrie met pingpong kan verslaan. Spence is jaloers op zijn vriendin als ze promotie maakt op haar werk.
nl
18.55
South Park
Stans vader, die geoloog is, wordt ingeschakeld om te onderzoeken waarom de mensen van South Park zomaar exploderen.
nl
19.15
South Park
De jongens ontdekken dat Chef een nieuw meisje heeft die hem heeft veranderd van een vrijgevochten, soul-zingende hipster in een middelmatige, saaie, religieuze pennenlikker.
nl
19.35
South Park
Tijdens een kampeertrip bij Stark's Pond vinden de jongens de twee laatste Jakovasaurussen op aarde.
nl
20.00
Everybody Hates Chris
Julius en Chris nemen een bijbaantje tijdens hun vakantie, waarbij ze zich verkleden als de Kerstman en een van zijn elfjes om de kinderen bij het plaatselijke warenhuis te vermaken.
nl
20.20
Everybody Hates Chris
Wanneer Rochelle een kopie van haar geboorteakte aanvraagt, komt ze erachter dat ze eigenlijk een jaar jonger is, waardoor ze gaat leven met een nieuwe, jongere houding. Greg heeft het gevoel dat hij geen identiteit heeft.
nl
20.40
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
21.05
Workaholics
Als de CEO van TelAmeriCorp arriveert om het bedrijf te liquideren, is het aan de mannen om hem van gedachten te doen veranderen en ervoor te zorgen dat alles goed komt.
nl
21.30
Broad City
De date van Abbi en Jeremy eindigt met een grote verrassing. Ondertussen zoeken Ilana en haar moeder de stad af voor de perfecte handtas.
nl
21.55
Broad City
De meiden gaan op zoek naar het ultieme feestje. Dit proces laat een vreemde en surrealistische kant van Abbi zien, die Ilana's grootste angst bevestigt.
nl
22.15
Workaholics
Om te voorkomen dat Jillian naar een belangrijke werkbijeenkomst komt, sturen de mannen haar op een blind date. Het plan mislukt als ze haar moeten redden van een concert van de Insane Clown Posse.
nl
22.35
Workaholics
Als de mannen een lokale kindermishandelaar proberen te vangen, blijkt hij een coole kerel te zijn.
nl
23.00
Broad City
Er dienen zich nieuwe kansen aan als Abbi eindelijk iemand mag begeleiden bij Soulstice en Ilana heeft ondertussen succes als bedrijfsdictator.
nl
23.25
Broad City
Wanneer de verstandskiezen van Abbi worden getrokken, ziet Ilana ziet het als haar taak om voor haar te zorgen. Jammer genoeg houdt dit een drugscocktail in en een gebrek aan supervisie.
nl
23.45
Takeshi's Castle Indonesia
Marcel Vanthilt moedigt samen met Thomas de Indonesiërs aan om dit keer toch eens te winnen.
nl

Ohjelmaopas - torstai, 28.03.2024

00.10
Takeshi's Castle Indonesia
Marcel Vanthilt is te gast bij Thomas Smith en samen verzorgen ze het commentaar op de deelnemers.
nl
00.30
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas Smit kijkt samen met Gunter Lamoot naar vallende Indonesiërs. Na een tijdje begint Gunther te begrijpen dat dit spel zodanig gek is dat zelfs West-Vlamingen het kunnen verstaan.
nl
00.55
Takeshi's Castle Indonesia
Gunther Lamoot is weer te gast bij Thomas om de deelnemers en hun capriolen van commentaar te voorzien. Ook deze keer is hij aangenaam verrast hoe de Indonesiërs op dit soort gekke spelletjes komen.
nl
01.15
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas Smith en Sam Gooris verzorgen deze keer het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sam vertelt over zijn liefde voor het Indonesische volk en het heerlijke Aziatische eten.
nl
01.40
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas verzorgt samen met Sam Goris het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sam vindt het indrukwekkend dat de Indonesiërs zo rustig kunnen blijven in gevaarlijke situaties.
nl
02.05
Takeshi's Castle Indonesia
Amelie Albrecht en Thomas hebben een diepgaande discussie over hoeveel kandidaten er gaandeweg afvallen. In Indonesië liggen ze hier niet wakker van, maar de commentators duidelijk wel.
nl
02.25
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas en Amelie Albrecht ontdekken dat je ver kunt komen in het spel als je goed verkleed bent.
nl
02.50
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering zit Jade Mintjens aan de zijde van Thomas Smith. Beide hebben grote honger, want ze sluiten een weddenschap af voor een zakje chips. Wie er deze voedzame consumptie wint, zie je in deze aflevering.
nl
03.10
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan van den Hoof en Thomas Smith blikken samen terug op het afgelopen seizoen. De deelnemers hebben nog een laatste kans om te winnen van de gevreesde Keizer van Takeshi's Castle.
nl
03.30
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Jeron verzorgen samen het commentaar op de deelnemers en hun capriolen tijdens het spel.
nl
03.50
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Jeron verzorgen samen het commentaar op de deelnemers en hun capriolen tijdens het spel.
nl
04.15
Most Ridiculous
De kinderen zijn aan de beurt. Sven de Ridder presenteert virale video's over stompzinnige schoolkinderen, vallende ventjes en stierlijk vervelende tieners.
nl
04.35
Most Ridiculous
Een verzameling filmpjes met buitensporige bikers, speciale speedboten en motorproblemen.
nl
04.55
Most Ridiculous
Een beestenbende vol dwaze dieren, schertsende schildpadden, grappige geiten en karatekangoeroes.
nl
05.15
Most Ridiculous
Inbrekers, geschifte chauffeurs en zatte zotten hebben één ding gemeen: het zijn herrieschoppers.
nl
05.40
Most Ridiculous
Grappige grootouders, onfortuinlijke vaders en malle moeders met malle kinderen.
nl
06.00
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan van den Hoof kijkt samen met Sergio Quisquater naar honderd sportieve en gemotiveerde Indonesiërs, die meestal in het water vallen en daarna geen kasteel meer kunnen veroveren.
nl
06.25
Takeshi's Castle Indonesia
De deelnemers gaan de strijd aan met de pleisterman, een enorme kippenbout en een gekke Romein.
nl
06.50
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen te gast om samen het commentaar op deze aflevering te verzorgen. Volgens Evi maakt Takeshi's Castle haar hoofd leeg, net zoals haar yogalessen dat ook doen.
nl
07.15
Instant Mom
Aaron moet een weekend op het klaskonijn passen en als Stephanie ermee probeert te spelen, doodt ze het beestje. Als juf Gosnold erachter komt, mag Stephanie de dood uitleggen aan Aarons klas.
nl
07.35
Instant Mom
Wanneer Charlie zijn baas uitnodigt voor het avondeten maken Stephanie en de kinderen totaal de verkeerde indruk.
nl
08.00
Instant Mom
Stephanie wil de familie samenbrengen met kerst door haar vader Franklin ook te vragen ondanks de weerstand bij Maggie. Maar Stephanie ontdekt dat het terughalen van haar vader een heel andere kant van Maggie naar boven brengt.
nl
08.25
See Dad Run
Als Joe wordt uitgevraagd door zijn labpartner Amanda, vraagt hij advies aan David over hoe hij haar af kan wijzen. Maar als deze hoort dat haar vader zijn golfheld is, vergeet hij dat hij zijn zoon zou helpen.
nl
08.50
See Dad Run
David moedigt de leraar van Joe aan om zijn droom, om scriptschrijver te worden, na te jagen. Maar als hij ontdekt dat hij er helemaal niet goed in is, doet hij er alles aan om Joe niet teleur te stellen.
nl
09.10
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy zijn ingesneeuwd. Stimpy kan zich vermaken, maar Ren verveelt zich. // Ren en Stimpy kijken TV en zien de opening van de nieuwe gevangenis.
nl
09.35
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy gaan als eerste hond en kat naar de ruimte. In de geest van de Hatfields en de McCoys, stellen Ren en Stimpy the Nitwits en de Dimwits voor.
nl
10.00
Boze Bevers
Dag en Norb vechten om de aandacht van hun zusjes, waar ze een weekend op moeten passen. Daggett wint bij toeval een magische bowlingbal. Hij komt terecht in een toernooi waar hij de bowlingbaan kan verlossen van de treiterende Otto-broertjes.
nl
10.25
Boze Bevers
Een vreselijk harde storm spoelt de bevers uit hun dam. Ze komen terecht in een enge bayou in Dixieland. De bevers werken in de bediening bij een exclusief Frans restaurant om te sparen voor rubberen horrorfilmmaskers.
nl
10.50
Key & Peele
Een geest als huisgenoot, de jongens bekijken marteling positief en Keegan ontmoet sexy vampiers.
nl
11.15
Key & Peele
Een footballspeler wordt gestraft wegens overmatig feesten, Jordan en Keegan wonen de première bij van Othello en een middelbare scholier wordt in één klap beroemd nadat hij een grap heeft gejat van een schoolgenoot.
nl
11.40
Everybody Hates Chris
Julius en Chris nemen een bijbaantje tijdens hun vakantie, waarbij ze zich verkleden als de Kerstman en een van zijn elfjes om de kinderen bij het plaatselijke warenhuis te vermaken.
nl
11.55
Everybody Hates Chris
Wanneer Rochelle een kopie van haar geboorteakte aanvraagt, komt ze erachter dat ze eigenlijk een jaar jonger is, waardoor ze gaat leven met een nieuwe, jongere houding. Greg heeft het gevoel dat hij geen identiteit heeft.
nl
12.20
South Park
De jongens hebben de opdracht gekregen om een essay te schrijven. Tweek stelt voor om te schrijven over tuinelfen die hem elke avond bezoeken en zijn ondergoed stelen.
nl
12.45
South Park
De ouders van de jongens stellen hen met de beste bedoelingen bloot aan waterpokken. Iedereen wordt ziek, behalve Kyle. Kyle en Kenny's ouders gaan vissen.
nl
13.05
South Park
De school organiseert een reis naar Costa Rica die in een nachtmerrie verandert. Nadat een slang de gids dodelijk heeft gebeten, worden de jongens alleen gelaten in de jungle, waar ze een nieuw respect voor de natuur zullen ontwikkelen.
nl
13.30
Key & Peele
Meagan komt terug, Jordan probeert cool te zijn in een stripclub en de boys geven een funkshow weg.
nl
13.50
Key & Peele
Samuel en Lashawn zijn dolblij met hun wettelijk geldige huwelijk, een detective ontmoet zijn nieuwe collega en Lando uit Star Wars wordt achternagezeten door een superfan.
nl
14.15
The King of Queens
Carrie ontdekt een geheim over Doug en de hond die hij vroeger had. Om niet over de dood te hoeven praten, hebben zijn ouders constant zijn hond vervangen door dubbelgangers.
nl
14.35
The King of Queens
Doug wil dat Arthur hem traint zodat hij Carrie met pingpong kan verslaan. Spence is jaloers op zijn vriendin als ze promotie maakt op haar werk.
nl
14.55
Becker
Dieetveranderingen brengen geruchten op gang. Het gaat de ronde dat Becker terminaal ziek is.
nl
15.20
Becker
Becker wordt veroordeeld tot een cursus woedebeheersing nadat hij twee agenten heeft uitgescholden. De moeder van Bob schopt hem uit haar bejaardentehuis.
nl
15.45
South Park
Stans vader, die geoloog is, wordt ingeschakeld om te onderzoeken waarom de mensen van South Park zomaar exploderen.
nl
16.10
South Park
De jongens ontdekken dat Chef een nieuw meisje heeft die hem heeft veranderd van een vrijgevochten, soul-zingende hipster in een middelmatige, saaie, religieuze pennenlikker.
nl
16.30
South Park
Tijdens een kampeertrip bij Stark's Pond vinden de jongens de twee laatste Jakovasaurussen op aarde.
nl
16.55
Key & Peele
Keegan en Jordan luisteren blanke vrouwen af die gek zijn op zwarte mannen, Wendell maakt een muziekclip en Kareem en Jahar gaan naar de sportschool.
nl
17.15
Key & Peele
We maken kennis met de nieuwe lichting East/West Bowl-spelers, verhuurder Devon zoekt Jordans appartement en Jordan voelt zich beledigd door een collega die te veel seksuele toespelingen maakt.
nl
17.40
Becker
Als Dr. Becker een motor koopt, denkt iedereen dat hij in een midlifecrisis zit.
nl
18.00
Becker
Becker geeft een etentje zodat zijn vriendin wat tijd met de groep kan doorbrengen.
nl
18.25
The King of Queens
Doug en Carrie willen opnieuw hun geloften uitwisselen, maar niets gaat volgens plan. Doug kan geen chimpansee vinden die moet dienen als bruidsjonker en Arthur weet niet zeker of hij een cadeau zal geven.
nl
18.45
The King of Queens
Carrie wordt jaloers op alle aandacht die Doug krijgt nu hij is afgevallen. Terwijl Doug en Carrie in het weekend vertrekken, moeten Spence en Danny op Arthur passen.
nl
19.10
South Park
In plaats van deel te nemen aan de handvaardigheidslessen, organiseren de jongens de bokswedstrijd tussen Tweek en Craig. Beide vechters hebben echter geen verstand van boksen en worden vooraf getraind door Cartman, Jimbo en Ned.
nl
19.35
South Park
Iedereen begint iedereen aan te klagen wanneer Peetie de Seksuele Intimidatie Pana langskomt voor een bezoek aan de school.
nl
19.55
South Park
Shelly nodigt haar ietwat ongeschikte vriend uit om haar te vergezellen als ze op Cartman past. De kat van Cartman is loops.
nl
20.20
Everybody Hates Chris
Chris is vastberaden om oudejaarsavond op Times Square te vieren, maar Rochelle zegt dat hij alleen mag gaan als hij vergezeld wordt door een verantwoordelijke volwassene.
nl
20.40
Everybody Hates Chris
Julius en Chris nemen een bijbaantje tijdens hun vakantie, waarbij ze zich verkleden als de Kerstman en een van zijn elfjes om de kinderen bij het plaatselijke warenhuis te vermaken.
nl
21.05
Workaholics
De jongens stelen een drakenbeeld uit een speeltuin in hun buurt. Ze plaatsen de vlieger in hun voortuin, maar dan stelen een paar middelbare scholieren hem. De jongens besluiten undercover naar de middelbare school te gaan.
nl
21.25
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
21.50
Broad City
Abbi en Ilana hebben het gevoel dat ze vastzitten in een web van technologie, dus besluiten ze een dagje offline te gaan in het park. Het wordt een dag vol skaten, een hondenhuwelijk en ook een medisch noodgeval.
nl
22.10
Broad City
De groep viert op een schip dat Jaime staatsburger is geworden. Bevers lokt Abbi en Ilana weg met de belofte van drank. Ondertussen moeten Lincoln en Jaime zichzelf zien te redden in een zee van bedrijfsjuristen.
nl
22.35
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
22.55
Workaholics
Als de CEO van TelAmeriCorp arriveert om het bedrijf te liquideren, is het aan de mannen om hem van gedachten te doen veranderen en ervoor te zorgen dat alles goed komt.
nl