nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Ohjelmaopas - perjantai, 29.03.2024

00.05
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze aflevering richt zich op sportblunders.
nl
00.30
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze aflevering richt zich op bruiloftsblunders.
nl
00.50
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op dierenongelukjes.
nl
01.10
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op vakantiekneuzen.
nl
01.30
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op ieders favoriete bezigheid, werk.
nl
01.50
Most Ridiculous
Most Ridiculous zoekt de domste en gekste video's ooit op het internet. Deze aflevering draait om die duiveltjes die ook wel kinderen genoemd worden.
nl
02.10
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op de walgelijkste tatoeages (en andere lichaamsdelen).
nl
02.30
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op het criminele element in onze maatschappij, de ruige types.
nl
02.50
Most Ridiculous
Honden zijn de beste vriend van de mens en kunnen behoorlijk gekke capriolen uithalen.
nl
03.10
Most Ridiculous
Compilatie video's die laten zien hoe ouders zich soms flink kunnen misdragen.
nl
03.35
Most Ridiculous
Van chaos op de catwalk tot blunders tijdens een fotoshoot, de grootste modemissers komen voorbij.
nl
03.55
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. De knotsgekke wereld van talentenjachten komt voorbij.
nl
04.15
Most Ridiculous
De kinderen zijn aan de beurt. Sven de Ridder presenteert virale video's over stompzinnige schoolkinderen, vallende ventjes en stierlijk vervelende tieners.
nl
04.35
Most Ridiculous
Filmpjes van winderige ezels, verbrande hannesen en dappere zielen die het opnemen tegen de natuur.
nl
04.55
Most Ridiculous
Een verzameling filmpjes met buitensporige bikers, speciale speedboten en motorproblemen.
nl
05.15
Most Ridiculous
Een beestenbende vol dwaze dieren, schertsende schildpadden, grappige geiten en karatekangoeroes.
nl
05.40
Most Ridiculous
Inbrekers, geschifte chauffeurs en zatte zotten hebben één ding gemeen: het zijn herrieschoppers.
nl
06.00
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. De gekste capriolen en gevaarlijkste wegpiraten in het verkeer komen voorbij.
nl
06.20
Most Ridiculous
Het weer kan voor vele vervelende situaties, maar ook voor erg grappige zorgen. In deze compilatie komen de best video's voorbij.
nl
06.45
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze keer gaat het om feestjes, van taartrampen tot Halloweenhorror.
nl
07.05
Instant Mom
Stephanie wil de familie samenbrengen met kerst door haar vader Franklin ook te vragen ondanks de weerstand bij Maggie. Maar Stephanie ontdekt dat het terughalen van haar vader een heel andere kant van Maggie naar boven brengt.
nl
07.25
Instant Mom
Stephanie en Charlie kiezen de kant van Gabby als ze gearresteerd wordt voor winkeldiefstal bij het terugbrengen van een spijkerbroek waar de sensor nog op zat en James verkoopt ongeopende huwelijksgeschenken.
nl
07.50
Instant Mom
De eerste Valentijsdag bij Phillipsen brengt gestolen sieraden met zich mee.
nl
08.10
See Dad Run
Davids aartsvijand Ted McGinley heeft een nieuwe realityserie en daagt de familie Hobbs uit om 3 dagen samen te komen wonen met zijn gezin. Ondertussen, raken Marcus en Kevin opgesloten in de geluidsdichte kelder.
nl
08.35
See Dad Run
Joe krijgt alle aandacht na een heldhaftige actie, maar vindt het moeilijk als hij weer terugverandert in de 'normale' Joe. Intussen ontdekt Janie wat Emily achterhoudt.
nl
08.55
The Ren & Stimpy Show
Ren heeft verschrikkelijke allergiën. Hij weet niet dat hij misschien allergisch is voor zijn beste vriend Stimpy. //Ren en Stimpy vetrekken van het platteland als het regent en hun velden zijn verpest met groenten en fruit.
nl
09.20
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy gaan werken als piccolo. Niemand mag weten wie er op de twee hoogste verdiepingen woont. Ren bereidt zich voor op de jaarlijkse bijeenkomst van de Hondenlodge. Stimpy smeekt op mee te mogen.
nl
09.45
Boze Bevers
Norb en Dag verliezen hun vacht na een mislukte goocheltruc. Dag vreest dat Norb hem terug zal pakken voor het feit dat hij een scheet op Norbs hoofd liet tijdens een spelletje.
nl
10.10
Boze Bevers
De bevers gaan langs de deuren voor snoep en komen zo bij het huis waar hun idool, B-filmster Oxnard Montalvo, woont. Het huis wordt bezeten door een lichtgevend voorwerp en ze belanden in een wilde mix van alle slechte films van Oxnard.
nl
10.35
Key & Peele
Meagan komt terug, Jordan probeert cool te zijn in een stripclub en de boys geven een funkshow weg.
nl
10.55
Key & Peele
Samuel en Lashawn zijn dolblij met hun wettelijk geldige huwelijk, een detective ontmoet zijn nieuwe collega en Lando uit Star Wars wordt achternagezeten door een superfan.
nl
11.20
Everybody Hates Chris
Chris is vastberaden om oudejaarsavond op Times Square te vieren, maar Rochelle zegt dat hij alleen mag gaan als hij vergezeld wordt door een verantwoordelijke volwassene.
nl
11.40
Everybody Hates Chris
Julius en Chris nemen een bijbaantje tijdens hun vakantie, waarbij ze zich verkleden als de Kerstman en een van zijn elfjes om de kinderen bij het plaatselijke warenhuis te vermaken.
nl
12.00
South Park
Stans vader, die geoloog is, wordt ingeschakeld om te onderzoeken waarom de mensen van South Park zomaar exploderen.
nl
12.25
South Park
De jongens ontdekken dat Chef een nieuw meisje heeft die hem heeft veranderd van een vrijgevochten, soul-zingende hipster in een middelmatige, saaie, religieuze pennenlikker.
nl
12.50
South Park
Tijdens een kampeertrip bij Stark's Pond vinden de jongens de twee laatste Jakovasaurussen op aarde.
nl
13.10
Key & Peele
Keegan en Jordan luisteren blanke vrouwen af die gek zijn op zwarte mannen, Wendell maakt een muziekclip en Kareem en Jahar gaan naar de sportschool.
nl
13.35
Key & Peele
We maken kennis met de nieuwe lichting East/West Bowl-spelers, verhuurder Devon zoekt Jordans appartement en Jordan voelt zich beledigd door een collega die te veel seksuele toespelingen maakt.
nl
13.55
The King of Queens
Doug en Carrie willen opnieuw hun geloften uitwisselen, maar niets gaat volgens plan. Doug kan geen chimpansee vinden die moet dienen als bruidsjonker en Arthur weet niet zeker of hij een cadeau zal geven.
nl
14.20
The King of Queens
Carrie wordt jaloers op alle aandacht die Doug krijgt nu hij is afgevallen. Terwijl Doug en Carrie in het weekend vertrekken, moeten Spence en Danny op Arthur passen.
nl
14.40
Becker
Als Dr. Becker een motor koopt, denkt iedereen dat hij in een midlifecrisis zit.
nl
15.05
Becker
Becker geeft een etentje zodat zijn vriendin wat tijd met de groep kan doorbrengen.
nl
15.30
South Park
In plaats van deel te nemen aan de handvaardigheidslessen, organiseren de jongens de bokswedstrijd tussen Tweek en Craig. Beide vechters hebben echter geen verstand van boksen en worden vooraf getraind door Cartman, Jimbo en Ned.
nl
15.55
South Park
Iedereen begint iedereen aan te klagen wanneer Peetie de Seksuele Intimidatie Pana langskomt voor een bezoek aan de school.
nl
16.15
South Park
Shelly nodigt haar ietwat ongeschikte vriend uit om haar te vergezellen als ze op Cartman past. De kat van Cartman is loops.
nl
16.40
Key & Peele
Keegan raakt afgeleid terwijl hij met zijn vriendin belt, Keegan en Jordan hebben een gemene baas.
nl
17.00
Key & Peele
Aliens vallen de Aarde aan, een familie komt tot overeenstemming over het huwelijk van hun homoseksuele familielid en een stel racisten delen hun opmerkelijke en onverwachte meningen.
nl
17.25
Becker
Becker weigert zijn telefoonrekening te betalen. Bob investeert in inspirerende tapes over succes.
nl
17.50
Becker
Becker laat per ongeluk afschuwelijk nieuws achter op het verkeerde antwoordapparaat.
nl
18.10
The King of Queens
Carrie wordt jaloers op alle aandacht die Doug krijgt nu hij is afgevallen. Terwijl Doug en Carrie in het weekend vertrekken, moeten Spence en Danny op Arthur passen.
nl
18.35
The King of Queens
Doug weet niet of hij aan Deacon moet vertellen dat zijn ex bij hem terug wil, net nu Deacon het weekend zal doorbrengen met een knappe stewardess.
nl
19.00
South Park
Stan gaat met zijn ouders naar een feest. De ouders van Kyle en Stan verkennen hun homoseksuele neigingen. De regering is van mening dat er een massale zelfmoord gaat plaatsvinden.
nl
19.20
South Park
Terwijl heel South Park wacht op de meteoorregen, gaan Kyle en Ike de wildernis in.
nl
19.45
South Park
Een groep vijfdeklassers komt achter de jongens aan. South Park wordt overspoeld door geesten. Metalband Korn probeert de boel te redden.
nl
20.10
Everybody Hates Chris
Chris en Greg beseffen dat ze vervalste legitimatiebewijzen moeten regelen, anders kunnen ze niet naar het 18+-concert van de Fat Boys. Rochelle organiseert een surpriseparty voor Julius.
nl
20.30
Everybody Hates Chris
Wetend dat hij goed moet scoren om op een universiteit te komen, besluit Chris te blokken voor zijn eindtoets, maar van Rochelle moet het gezin een evenement bijwonen. Er zit niks anders op dan de antwoorden te kopen.
nl
20.55
Workaholics
Als er een aantrekkelijke uitzendkracht naar TelAmeriCorp komt, moeten de mannen een manier zien te vinden om niet voortdurend een erectie te hebben.
nl
21.15
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
21.40
Broad City
Abbi ontdekt iets over Trey's verleden dat de machtbalans verstoort in Soulstice, terwijl Ilana de volgende generatie onderwijst.
nl
22.05
Broad City
Ilana is aan het werk op een feestje, en voelt zich aangetrokken tot een genodigde die precies op haar lijkt. Abbi geeft per ongeluk de jas van een beroemdheid aan de verkeerde persoon. Desalniettemin hoopt ze met diegene een vriendschap te sluiten.
nl
22.25
Workaholics
De jongens stelen een drakenbeeld uit een speeltuin in hun buurt. Ze plaatsen de vlieger in hun voortuin, maar dan stelen een paar middelbare scholieren hem. De jongens besluiten undercover naar de middelbare school te gaan.
nl
22.50
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
23.15
Broad City
Abbi en Ilana hebben het gevoel dat ze vastzitten in een web van technologie, dus besluiten ze een dagje offline te gaan in het park. Het wordt een dag vol skaten, een hondenhuwelijk en ook een medisch noodgeval.
nl
23.35
Broad City
De groep viert op een schip dat Jaime staatsburger is geworden. Bevers lokt Abbi en Ilana weg met de belofte van drank. Ondertussen moeten Lincoln en Jaime zichzelf zien te redden in een zee van bedrijfsjuristen.
nl

Ohjelmaopas - lauantai, 30.03.2024

00.00
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet en dit keer draait het om katten met poezenperikelen en kattencapriolen.
nl
00.25
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op vakantiekneuzen.
nl
00.45
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet.. Deze keer draait het om gadgets: alles van rampen met keukenapparatuur tot ongelukjes met telefoons en tablets.
nl
01.05
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Dit keer draait het om huisdieren. Alles van knettergekke kanaries tot rebelse konijntjes.
nl
01.25
Most Ridiculous
Het mafste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om sport en spel. Van extreme bordspelletjes tot wandelwanhoop. Je ziet het bij ons.
nl
01.50
Most Ridiculous
Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om tienerrampen, van epische driftbuien tot enorme flaters.
nl
02.10
Most Ridiculous
De show met de mafste viral-filmpjes is terug en dit keer wordt het episch met de domste Most Ridiculous ooit. Prijs de koningen en koninginnen van het dom doen.
nl
02.30
Most Ridiculous
Van chaos op de catwalk tot blunders tijdens een fotoshoot, de grootste modemissers komen voorbij.
nl
02.50
Most Ridiculous
De beste home videos die viraal zijn gegaan waarin baby's de hoofdrol spelen.
nl
03.10
Most Ridiculous
Valpartijen van duikplanken, boten en loopbanden - er lopen veel onhandige mensen rond.
nl
03.30
Most Ridiculous
Gekke katten, domme honden en heel veel andere huisdieren veroorzaken chaos in en om het huis.
nl
03.50
Most Ridiculous
Sven de Ridder presenteert filmpjes over buitensporige bulderende baby's, zotte zuigelingen die struikelen in de speeltuin en verschrikkelijke kleine parasieten die nooit tevreden zijn met wat ze krijgen.
nl
04.10
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering zit Jade Mintjens aan de zijde van Thomas Smith. Beide hebben grote honger, want ze sluiten een weddenschap af voor een zakje chips. Wie er deze voedzame consumptie wint, zie je in deze aflevering.
nl
04.35
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan van den Hoof en Thomas Smith blikken samen terug op het afgelopen seizoen. De deelnemers hebben nog een laatste kans om te winnen van de gevreesde Keizer van Takeshi's Castle.
nl
04.55
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op het criminele element in onze maatschappij, de ruige types.
nl
05.15
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan van den Hoof en Thomas Smith blikken samen terug op het afgelopen seizoen. De deelnemers hebben nog een laatste kans om te winnen van de gevreesde Keizer van Takeshi's Castle.
nl
05.35
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Jeron verzorgen samen het commentaar op de deelnemers en hun capriolen tijdens het spel.
nl
06.00
Most Ridiculous
Clips bevatten ceremonies in chaos, bruiden die ballistisch worden en de slechtste trouwfotografen.
nl
06.25
Most Ridiculous
De kinderen zijn aan de beurt. Sven de Ridder presenteert virale video's over stompzinnige schoolkinderen, vallende ventjes en stierlijk vervelende tieners.
nl
06.45
Most Ridiculous
Filmpjes van winderige ezels, verbrande hannesen en dappere zielen die het opnemen tegen de natuur.
nl
07.10
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy worden gered door een oude dame. Ze ontdekken hoe het is om een huisdier te zijn.
nl
07.35
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy belanden in elfen- en gnomenland waar iedereen de Pixie-status wil bereiken. Gestrand op een onbewoond eiland, vinden Ren en Stimpy een schuilplaats in een aangespoelde walvis.
nl
08.00
The Ren & Stimpy Show
Ren kan niet slapen, Stimpy probeert hem te helpen. Stimpy is TV-verslaafd en kijkt de hele dag.
nl
08.25
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy gaan naar Blauwe Kaasberg om mijnwerker te worden. Ren en Stimpy zoeken werk, maar ze hebben niet genoeg diploma's. In Canada zien ze mogelijkheden voor een baan.
nl
08.50
The Ren & Stimpy Show
Wilfred Kop vertelt een verhaal over de Klungelcowboys. Ren wordt naar huis gestuurd. Daar ziet hij de hele cast van de Ren & Stimpy-show doordraaien.
nl
09.10
The Ren & Stimpy Show
Stimpy is bang omdat hij nog maar een van zijn negen levens over heeft. Ren en Stimpy gaan in de vleesmobiel van Dominee Jan Kaas werken.
nl
09.35
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy zijn ingesneeuwd. Stimpy kan zich vermaken, maar Ren verveelt zich. // Ren en Stimpy kijken TV en zien de opening van de nieuwe gevangenis.
nl
10.00
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy gaan als eerste hond en kat naar de ruimte. In de geest van de Hatfields en de McCoys, stellen Ren en Stimpy the Nitwits en de Dimwits voor.
nl
10.20
The Ren & Stimpy Show
Ren heeft verschrikkelijke allergiën. Hij weet niet dat hij misschien allergisch is voor zijn beste vriend Stimpy. //Ren en Stimpy vetrekken van het platteland als het regent en hun velden zijn verpest met groenten en fruit.
nl
10.50
The Ren & Stimpy Show
Ren en Stimpy gaan werken als piccolo. Niemand mag weten wie er op de twee hoogste verdiepingen woont. Ren bereidt zich voor op de jaarlijkse bijeenkomst van de Hondenlodge. Stimpy smeekt op mee te mogen.
nl
11.10
The King of Queens
Doug helpt zijn neef met tegenzin promotie te maken bij zijn bedrijf. Holly beledigt Arthur per ongeluk.
nl
11.35
The King of Queens
Carrie koopt vaak dure kleding en stuurt deze dan enkele dagen later weer terug. De vriendin van Spence is zo bang voor zijn hond dat zij wil dat hij tussen zijn hond en haar kiest.
nl
11.55
The King of Queens
Nadat hun bed breekt, nemen Doug en Carrie tijdelijk twee aparte bedden. Ze merken dat de ruimte die ze ineens voor zichzelf hebben hun huwelijk een boost geeft.
nl
12.20
The King of Queens
Doug wordt boos als Carrie het eens is met Arthur's avondplannen. Ondertussen kampeert Spence dagenlang buiten een bioscoop.
nl
12.40
The King of Queens
Carrie ontdekt een geheim over Doug en de hond die hij vroeger had. Om niet over de dood te hoeven praten, hebben zijn ouders constant zijn hond vervangen door dubbelgangers.
nl
13.00
The King of Queens
Doug wil dat Arthur hem traint zodat hij Carrie met pingpong kan verslaan. Spence is jaloers op zijn vriendin als ze promotie maakt op haar werk.
nl
13.20
The King of Queens
Doug en Carrie willen opnieuw hun geloften uitwisselen, maar niets gaat volgens plan. Doug kan geen chimpansee vinden die moet dienen als bruidsjonker en Arthur weet niet zeker of hij een cadeau zal geven.
nl
13.45
The King of Queens
Carrie wordt jaloers op alle aandacht die Doug krijgt nu hij is afgevallen. Terwijl Doug en Carrie in het weekend vertrekken, moeten Spence en Danny op Arthur passen.
nl
14.05
The King of Queens
Carrie wordt jaloers op alle aandacht die Doug krijgt nu hij is afgevallen. Terwijl Doug en Carrie in het weekend vertrekken, moeten Spence en Danny op Arthur passen.
nl
14.30
The King of Queens
Doug weet niet of hij aan Deacon moet vertellen dat zijn ex bij hem terug wil, net nu Deacon het weekend zal doorbrengen met een knappe stewardess.
nl
14.50
Becker
Becker is gedwongen thuis te blijven en zich bezig te houden met zijn buren tijdens zijn herstelperiode. Margaret en Linda proberen een vervangende dokter te vinden.
nl
15.10
Becker
John betrapt Elizabeth op een leugentje om bestwil en begint zich af te vragen of ze wel eerlijk is.
nl
15.35
Everybody Hates Chris
Chris beseft dat hij bij de coole groep mag zitten wanneer hij de beste hardloper van de school en z'n vrienden helpt met hun huiswerk. Julius krijgt een bijbaantje bij het uitvaartcentrum van Mr Omar.
nl
16.00
Everybody Hates Chris
Wanneer Docs irritante nieuwe vriendin Stacy het Chris ontzettend moeilijk maakt, besluit Chris dat het hoog tijd is om een einde te maken aan die relatie. Tonya begint een beha naar school te dragen om aandacht van de jongens te krijgen.
nl
16.20
Everybody Hates Chris
Hoewel hij thuis op Drew en Tonya moet passen, glipt Chris het huis uit om naar de film te gaan met zijn vrienden. Wanneer hij aankomt bij de bioscoop, is hij getuige van een schietpartij.
nl
16.40
Everybody Hates Chris
Chris begint net zijn draai te vinden in zijn nieuwe middelbare school als hij mee uit wordt gevraagd door de sulligste meid van de school, die door iedereen Pino wordt genoemd.
nl
17.05
Everybody Hates Chris
Julius en Chris nemen een bijbaantje tijdens hun vakantie, waarbij ze zich verkleden als de Kerstman en een van zijn elfjes om de kinderen bij het plaatselijke warenhuis te vermaken.
nl
17.25
Everybody Hates Chris
Wanneer Rochelle een kopie van haar geboorteakte aanvraagt, komt ze erachter dat ze eigenlijk een jaar jonger is, waardoor ze gaat leven met een nieuwe, jongere houding. Greg heeft het gevoel dat hij geen identiteit heeft.
nl
17.50
Everybody Hates Chris
Chris is vastberaden om oudejaarsavond op Times Square te vieren, maar Rochelle zegt dat hij alleen mag gaan als hij vergezeld wordt door een verantwoordelijke volwassene.
nl
18.10
Everybody Hates Chris
Julius en Chris nemen een bijbaantje tijdens hun vakantie, waarbij ze zich verkleden als de Kerstman en een van zijn elfjes om de kinderen bij het plaatselijke warenhuis te vermaken.
nl
18.30
Everybody Hates Chris
Chris en Greg beseffen dat ze vervalste legitimatiebewijzen moeten regelen, anders kunnen ze niet naar het 18+-concert van de Fat Boys. Rochelle organiseert een surpriseparty voor Julius.
nl
18.55
Everybody Hates Chris
Wetend dat hij goed moet scoren om op een universiteit te komen, besluit Chris te blokken voor zijn eindtoets, maar van Rochelle moet het gezin een evenement bijwonen. Er zit niks anders op dan de antwoorden te kopen.
nl
19.15
Broad City
Voor Abbi's verjaardag gaan de meiden naar een superchic restaurant. Hier moet Abbi leren accepteren dat ze 'een vieze sloerie' is, terwijl Ilana zichzelf door een visallergie heen sleept, alleen maar om van het dure eten te genieten.
nl
19.40
Broad City
Ilana is op zoek naar het perfecte last-minute cadeau voor Lincoln, terwijl Abbi ondertussen een airco probeert te vinden om de slaapkamer koel te houden.
nl
20.00
Broad City
Er dienen zich nieuwe kansen aan als Abbi eindelijk iemand mag begeleiden bij Soulstice en Ilana heeft ondertussen succes als bedrijfsdictator.
nl
20.25
Broad City
Wanneer de verstandskiezen van Abbi worden getrokken, ziet Ilana ziet het als haar taak om voor haar te zorgen. Jammer genoeg houdt dit een drugscocktail in en een gebrek aan supervisie.
nl
20.50
Broad City
De date van Abbi en Jeremy eindigt met een grote verrassing. Ondertussen zoeken Ilana en haar moeder de stad af voor de perfecte handtas.
nl
21.10
Broad City
De meiden gaan op zoek naar het ultieme feestje. Dit proces laat een vreemde en surrealistische kant van Abbi zien, die Ilana's grootste angst bevestigt.
nl
21.35
Broad City
Abbi en Ilana hebben het gevoel dat ze vastzitten in een web van technologie, dus besluiten ze een dagje offline te gaan in het park. Het wordt een dag vol skaten, een hondenhuwelijk en ook een medisch noodgeval.
nl
22.00
Broad City
De groep viert op een schip dat Jaime staatsburger is geworden. Bevers lokt Abbi en Ilana weg met de belofte van drank. Ondertussen moeten Lincoln en Jaime zichzelf zien te redden in een zee van bedrijfsjuristen.
nl
22.25
Broad City
Abbi ontdekt iets over Trey's verleden dat de machtbalans verstoort in Soulstice, terwijl Ilana de volgende generatie onderwijst.
nl
22.45
Broad City
Ilana is aan het werk op een feestje, en voelt zich aangetrokken tot een genodigde die precies op haar lijkt. Abbi geeft per ongeluk de jas van een beroemdheid aan de verkeerde persoon. Desalniettemin hoopt ze met diegene een vriendschap te sluiten.
nl