FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Guía de TV - domingo, 12/05/24

05:55
YEAR DOLLY PARTON WAS MY MOM, THE
Elizabeth Alison Gray  este doar o tânără tipică de 11 ani din suburbii care își așteaptă adolescența atunci când află că întreaga ei viață a fost o minciună. Având numai imaginația ca singur ghid, ea fuge de acasă pentru a afla adevărul.
ro
07:30
NICO, THE UNICORN
Viaţa unui băieţel de 12 ani, al cărui tată a decedat recent, se schimbă când poneiul pe care îl salvează dă naştere unui unicorn. Poate salva el oare unicornul de oamenii care vor să-l exploateze?
ro
09:05
PRINCE AND ME 2: THE ROYAL WEDDING
,,Eu şi Prinţul 2: Nunta regală" este continuarea poveştii de dragoste din 2003 ,,Eu şi Prinţul". În filmul anterior, Paige (Julia Stiles) - o studentă din vestul mijlociu - se îndrăgosteşte de Edvard (Luke Mably), fără să-şi dea seama că este de fapt prinţul Danemarcei. În aceast film, Paige (jucată acum de Kam Heskin) şi Eddie se confruntă cu un edict danez vechi de secole, potrivit căruia dacă un prinţ danez se căsătoreşte cu o persoană de rând, trebuie să abdice de la tron.
ro
10:40
REGINA
Pentru Regina, în Islanda, petrecerea vacanţei de vară fără a face nimic incitant reprezintă un lucru de neconceput. Dacă mama sa, o asistentă socială văduvă ar putea să întâlnească pe cineva special, ar putea oare să fie trimisă într-o tabără de vară?!
ro
13:35
STARS! - ep 07 - BEN AFFLECK
Poveștile de viață, viața luxoasă, cariera cinematografică și bârfele mondene ale starurilor dvs favorite de la Hollywood... Rețeta cea mai simplă pentru un rating ridicat! Invitați, printre alții: Angelina Jolie, Scarlett Johannsson, Matthew McConaughey
ro
13:40
STARS! - ep 06 - ANTONIO BANDERAS
Poveștile de viață, viața luxoasă, cariera cinematografică și bârfele mondene ale starurilor dvs favorite de la Hollywood... Rețeta cea mai simplă pentru un rating ridicat! Invitați, printre alții: Angelina Jolie, Scarlett Johannsson, Matthew McConaughey
ro
13:45
FIRST OF MAY
Un băieţel nedorit şi o bătrână părăsită fug să se alăture unui circ ambulant unde-şi află adevărata casă.
ro
15:35
10 RULES FOR FALLING IN LOVE
Un tată afemeiat îl învaţă pe fiul său stângaci decalogul seducţiei: zece reguli care nu pot da greş în cucerirea oricărei femei. Însă rezultatele nu vor fi cele aşteptate.
ro
18:50
UGARIT 00001
Ugarit, un oraş antic pierdut de mii de ani între nisipurile din Siria, e redescoperit în 1922. Dar depozitele legendare de aur şi nestemate sunt goale. Jack Hunter, arheolog şi căutător de comori, recuperează o veche tăbliţă din muzeul prival al unui colecţionar FRANŢAz. Înapoi în California, Frederick, mentorul şi prietenul lui Jack, studiază tăbliţa, dar un intrus îl ucide şi o fură. Jack jură că-l va găsi pe criminal şi că va răzbuna moartea lui Frederick. Jack ajunge în Siria pentru a-i întâlni pe frumoasa reprezentantă a ministerului antichităţilor, Nadia Ramadan, şi pe Tariq, şoferul lor excentric. Ei îl conduc pe Jack în căutarea drului Ali Mohamed, ultima persoană apelată de Frederick. Ei sunt atacaţi de un bărbat misterios cunoscut drept Hashshashin, apoi sunt capturaţi de Albert Littman, un rival căutător de comori german. Jack înţelege că Littman e răspunzător de moartea lui Frederick. Ei evadează şi ajung în munţi unde descendenţii Ugarit, tribul Hashshashin, execută un ritual ciudat cu un sceptru cu un diamant în vârf, care transformă lumina soarelui într-o rază mortală. Ali, liderul sectei, le spune că diamanul a fost o stea argintie, imensul diamant fiind furat de egipteni şi îngropat în mormântul faraonului Akhenaten. Tot ce a rămas din cultura lor este sceptrul cu preţiosul diamant, pe care l-au apărat cu preţul vieţii timp de 3000 de ani pentru a nu cădea în mâini greşite. Littman îşi face o intrare explozivă. Oamenii lui se luptă cu tribul Hashshashin, îl ucid pe Ali şi preiau controlul. În timp ce muntele se prăbuşeşte şi pământul se crapă, Jack o salvează cu eroism pe Nadia , iar Littman scapă cu sceptrul în timp ce peştera se prăbuşeşte. Jack şi Nadia jură să-şi continue căutarea pentru a-l găsi pe Littman şi urmează orice indiciu care le-ar putea spune ce s-a întâmplat cu Steaua Raiului.
ro
20:25
UGARIT: JACK HUNTER QUEST FOR AKHENATEN'S TOMB
Jack Hunter se întîlneşte cu Liz Johnson, o lucrătoare a Agenţiei de Securitate, care lămureşte că un obelisc cu simboluri ugaritice a fost găşit în Egipt de Dr. Lena Halstrom, ceea ce face o legătură între faraonul Akhenaton şi tezaurul dispărut din Ugarit. Jack e de accord să facă o investigaţie, se întîlneşte cu Nadia şi Tariq în Egipt. În timp ce Jack, Lena şi Nadia studiază obeliscul, Eyhab încearcă să-l fure. Jack şi restul îl împiedică dar sînt acuzaţi de o încercare de furt de Dr. Said. Jack hotărăşte că n-au decît să încerce să găsească mormîntul ascuns al faraonului. În timpul călătoriei lor pe Nil, Riyad şi soldaţii lui medieni urcă pe bac. Jack şi restul fug cu greu. Pe drum spre următorul reper geografic, sînt luaţi de un camion. Ajung într-un sat dar acolo îi arestează Colonelul Mustafa. Îl sileşte pe Jack să-l ducă spre mormînt, în timp ce ceilalţi sînt ţinuţi ostatici în închisoare. Riyad îl urmăreşte pe Jack, atacă detaşamentul colonelului Mustafa, ceea ce îi permite lui Jack să fugă înapoi la prietenii săi. Din păcate, aceştia au devenit prizonierii lui Littman, care îi urmărea tot timpul. În sfîrşit regăsesc mormîntul, dar se dovedeşte că acesta a fost jefuit de romani cu peste o mie de ani în urmă. Littman îi lasă pe Jock şi ceilalţi în mormînt şi pleacă, dar pe drum se întîlneşte cu Riyad şi oamenii lui, care-l prind pe Littman şi recuperează sceptru. Jack foloseşte obeliscul pentru a deschide o uşă tainică spre un o încăpere cu tezauru privat, dar şi aceasta a fost jefuită. Atunci Riyad nădăjduiesc să repună ochiul diamantului înapoi în Steaua Cerului. Înainte ca Riyad să poată să-i omoare pe toţi, îl găseşte Colonelul Mustafa cu o trupă de soldaţi. Ajunge la o luptă, în timpul căreia Riyad este prins iar Littman evadează.
ro
22:00
FOOLPROOF
Kevin, Samantha şi Rob trăiesc pentru Foolproof, clubul lor privat unde cu planuri high-tech bine gândite şi executate, dau cele mai imposibile furturi, cel puţin, în teorie. Jafurile nu sunt şi realizate. Dar totul se schimbă când Leo, un gangster englez, le fură planurile pentru un jaf de diamante şi reuşeşte. Amenintându-i că-i va implica, Leo îi şantajează pentru a fura obligaţiuni bancare în valoare de 20 de milioane de dolari.
ro
23:35
PEOPLE YOU MAY KNOW
People You May Know (Oameni pe care i-ai Putea Cunoaşte) îl urmăreşte pe Jed, un introvertit de 30 şi ceva de ani care până acum a reuşit să nu folosească nicio reţea de socializere. Când i se dă marea sarcină de a defini cine e, îşi dă seama că viaţa pe care şi-o poate falsifica este mult mai interesantă decât viaţa pe care o duce de fapt.
ro

Guía de TV - lunes, 13/05/24

05:40
VISÂND IMPOSIBILUL
regizor: Timothy Hutton; premiera: 1998; producător: SUA; timp: 95 min min;
ro
08:40
HEROES
Un bărbat conduce cu viteză pe o șosea de țară pentru a ajunge la o întâlnire de afaceri importantă. Mintea lui este preocupată de gânduri asupra prezentării pe care va trebui să o facă pentru un client important – o prezentare care ar putea fi un punct de cotitură în cariera sa. El nu este pregătit pentru întârzieri sau surprize dar soarta are multe lucruri pregătite pentru el. Un corp în mijlocul străzii – un copil. Bărbatul apasă cu putere frânele și reușește să oprească mașina exact la timp. Din fericire copilul este teafăr dar confuz. Bărbatul ar vrea să îi dea o mână de ajutor dar clienții lui îl așteaptă. Curând după această întâlnire întâmplătoare, bărbatul întâlnește o tânără care poartă un rucsac și care se îndreaptă spre Barcelona. El se oferă să o ducă cu mașina – nesuspectând faptul că s-au cunoscut la un moment dat. Mai târziu ei reușesc să stabilească o conexiune și își amintesc cele mai romantice și emoționale zile din copilăria lor...
ro
10:25
SUITS ON THE LOOSE
Povestea a doi adolescenţi rebeli care reuşesc să fugă de la o tabără de supravieţuire. Ty şi Justin nu pot înţelege conceptul puterii şi nu au de gând să se supună nimănui. Fiind înlănţuiţi, sub regimul riguros al generalului Wilkins, cei doi inventează un ingenios plan de evadare. Când în calea lor întâlnesc câţiva misionari mormoni naivi, adolescenţii le fură maşina pentru a-şi putea continua călătoria. Furându-le şi identitatea, Ty şi Jason trec fără probleme de posturile de poliţie. Odată ajunşi la New Harmony şi fiind consideraţi drept misionari sunt întâlniţi foarte prietenos. Ce se va întâmpla când locuitorii orăşelului îşi vor da seama că misionarii lor sunt de fapt nişte rebeli care trăiesc în contradicţie cu legea?
ro
13:55
HEIDI (2015)
Îndrăgita poveste a lui Heidi vine pe marele ecran! Cu peste 50 de milioane de exemplare de cărţi vândute în toată lumea şi tradusă în peste 50 de limbi, Heidi este un star internaţional. O poveste înduioşătoare despre copilărie şi prietenie pentru toată familia.
ro
17:20
SANDMAN, THE
Într-o dimineaţă, Benno se trezeşte în pat plin de nisip. La început, bărbatul hotărăşte să ignore această situaţie neobişnuită. Totuşi, după scurt timp situaţia scapă de sub control pentru că apartamentul lui Benny se transformă într-o adevărata groapă de nisip. Benno, care nu se descurcă deloc în această situaţie, solicită ajutor Sandrei care este proprietara unei cafenele din apropiere. Deşi Benny n-o poate suporta pe Sandra, ea este ultima sa şansă de a se scăpa de problemă. Pe neaşteptate, Benno începe să o viseze pe Sandra. Oare femeia are ceva în comun cu nisipul din apartamentul lui Benno?
ro
18:50
UGARIT 00003
Jack Hunter află că Steaua Raiului poate fi în Turcia. Cel mai bun indiciu este Armen Antaki, un comerciant de antichităţi, al cărui fiu, Fuad, a fost la aceeaşi şcoală cu Nadia. Littman află numele ultimului proprietar al cutiei şi îl ucide pe Amen. În acea seară, inspectorul Fati îi interoghează pe Nadia şi pe Jack cu privire la moartea lui Amen. Fuad soseşte la hotel şi se oferă să ajute la descoperirea cutiei de bijuterii. Ei află că aceasta a fost donată unei mânăstiri din munţi. În drum spre mânăstire, ei sunt atacaţi de Littman şi de oamenii lui. În timp ce Jack refuză, Fuad e de acord să-l ajute pe Littman. Eroii noştri scapă chiar înainte de explozia clădirii. Jack şi Nadia îl găsesc pe Fuad îngrijindu-şi o rană la cap. Fuad îi spune lui Jack că Littman se îndreaptă spre vulcani pentru a se întâlni cu Petrovsky. Jack ştie că singura lor şansă este să fure Steaua înainte ca Littman şi Petrovsky să combine Steaua şi Irisul. După ce Fuad este ucis, restul sunt luaţi ostatici. Petrovsky e pe cale să-l execute pe Jack, dar un lunetist de la NSA îl loveşte pe Petrovsky. Jack acţionează ştiind că singura cale de a salva lumea de la o distrugere iminentă este să-l împiedice pe Littman să unească Steaua cu Irisul. În mijlocul cenuşei vulcanice, Jack Hunter va face o ultimă încercare disperată pentru a câştiga o luptă care nu poate fi pierdută.
ro
23:30
GOOD GIRL
O tânără căsătorită a cărei viaţă mondenă ia o întorsătură greşită atunci când are o aventură cu un angajat al unui supermarket, care crede că este Holden Caulfield.
ro