FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Guía de TV - martes, 21/05/24

05:50
REGRESSA #1
Îngrijorată în legătură cu relaţia ei cu soţul dependent de muncă, o femeie intră într-o sesiune de terapie de reîntoarcere la viaţa anterioară. Ea descoperă că în viaţa anterioară a fost o prinţesă dar terapeutul ei nu o poate aduce înapoi la viaţa modernă aşa că soţul ei trebuie să încerce să o recucerească pe această ,,prinţesă" de la capăt.
ro
07:30
LIGHTKEEPERS, THE
Seth Atkins (Richard Dreyfuss, premiat la Oscar), este cel care lucrează la farul de pe o plajă pustie de lângă Cape Cod, în 1912. Asistentul său îşi dă demisia pentru că nu mai poate tolera atitudinea ostilă şi ura faţă de femei a lui Seth. Acesta rămâne singur la far până când un tânăr misterios şi chipeş eşuează pe ţărm, cu dorinţa de a deveni noul asistent. Îşi povestesc lucruri din trecut, începând să îşi împărtăşească fiecare dintre motivele pentru care dispreţuiesc femeile. Nu trece mult timp până când cei doi trebuie să îi facă faţă simpaticei Ruth Graham (Mamie Gummer), şi menajerei sale, doamna Bascom (Blythe Danner,nominalizată la Golden Globe), care se mută în căsuţa din apropiere pe perioada verii.
ro
09:05
UNCLE NINO
Unchiul Nino soseşte în America să-şi viziteze nepotul pe care nu l-a văzut până acum. Această întâlnire le face amândurora numai bine. Fiind un om priceput şi experimentat, Nino poate să-l înveţe pe nepotul său totul despre viaţă.
ro
10:45
NO LIMIT KIDS
Ashton, Celeste și Becca sunt trei adolescenți rebeli care întemeiază un club într-un teatru abandonat. Acolo fac cunoștință cu Charlie, un om al străzii  (Bill Cobbs, “Night at the Museum”) care împărtășeste fascinația lor pentru teatrul musical. Când cei patru află că teatrul are să fie demolat încearcă să împiedice planul autorităților și pregătesc o versiune modernă a piesei  “Mult zgomot pentru nimic” a lui Shakespeare. Pe parcursul repetițiilor, acest grup de prieteni va învăța să îi trateze pe ceilalți cu respect și să lupte pentru idealuri. Un lucru demn de menționat este faptul că în acest film îl putem urmări pe Lee Meriwether, câştigîtorul premiilor Emmy și Golden Globe.
ro
12:15
SOCCER NANNY
Atunci cînd Helen Hazelton îl angajează pe Oddmund, un jucător de fotbal norvegian, să lucreze ca bonă pentru cei doi fii ai săi, Oddmund aduce voia bună în casă şi împărtăşeşte dragostea pentru fotbal cu micul oraş din Kansas
ro
13:50
SNIFF AND THE FLYING PHANTOM
Războiul s-a sfârşit şi pacea s-a instalat în sat. Dar apoi, în mod misterios, o siluetă îmbrăcată în negru începe să urmărească pe unii dintre locuitori. Legenda spune că Fantoma Zburătoare s-a întors. Tom, prietena lui, Miriam, şi Snigg încep investigaţia. Graţie îndemânării lui Sniff, fantoma este prinsă şi o poveste sinistră de crimă şi răzbunare este dezvăluită la timp.
ro
15:25
NICO, THE UNICORN
Viaţa unui băieţel de 12 ani, al cărui tată a decedat recent, se schimbă când poneiul pe care îl salvează dă naştere unui unicorn. Poate salva el oare unicornul de oamenii care vor să-l exploateze?
ro
17:00
10 THINGS WE SHOULD DO BEFORE WE BREAK UP
După ce Abigail, o mamă singură cu doi copii rămâne însărcinată în urma unei aventuri cu Ben, cei doi încearcă să-şi dea o şansă unul celuilalt.
ro
19:50
MERCHANT OF VENICE
Veneţia, 1596. Melancolicul Antonio îl iubeşte pe tânărul Bassanio, iar când Bassanio îi cere 3000 de ducaţi, Antonio spune da, înainte să ştie că sunt pentru a o cere în căsătorie pe Portia. Cum banii îi erau blocaţi în flota comercială, Antonio apelează la Shylock, un cămătar evreu pe care îl urăşte. Shylock maschează ranchiuna în bunătate, oferindu-i un împrumut pe trei luni fără nicio dobândă, dar dacă nu va putea restitui banii la timp, Antonio va plăti jumate de kg de carne. Fiica evreului fuge cu un creştin, alimentând ura lui Shylock. În timp ce Bassanio îi face curte lui Portia, Antonio îşi pierde corăbiile, iar Shylock cere jumatea de kg din carnea lui Antonio. Curtea fiind convocată şi procesul început, Portia încearcă să-l salveze pe prietenul lui Bassanio.
ro
22:00
SEE YOU IN SEPTEMBER
"Ne vedem în septembrie" este o comedie romantică originală a cărei acţiune se petrece în Manhattan. Acţiunea este centrată în jurul lui Lindsay, o femeie frumoasă care aparent are totul, dar căreia îi este foarte teamă de angajamente. Atunci când află că terapeutul ei îşi ia o vacanţă pentru întreaga lună august, este şocată şi se simte abandonată. În loc să accepte cu demoralizare această veste, Lindsay cere ajutorul bunei sale prietene Monica pentru a veni cu o soluţie. Cu ajutorul "listei lui Craig" Lindsay organizează o sesiune de terapie de grup pentru toţi acei din Manhattan care au nevoie de terapie, dar care, şi mai important, sunt supăraţi pe terapeuţii care i-au abandonat.
ro
23:30
WINE FOR SUMMER, THE
Vincent este scos din tranșee, de față cu oamenii săi, fiind arestat sub acuzația de viol.
ro

Guía de TV - miércoles, 22/05/24

08:20
OWD BOB
Povestea unui băieţel orfan care e trimis să locuiască împreună cu bunicul lui în Irlanda. Băiatului îi este greu să se adapteze la viaţa de la ţară, dar curând află că viaţa are şi satisfacţiile ei.
ro
11:25
RUNWAY, THE
Filmul este inspirat dintr-o poveste adevărată a unui pilot de avion sud-american care, în anul 1983,  a  aterizat lângă  Mallow. Locuitorii acestui oraș se reunesc pentru a construi o pistă de decolare pentru ca pilotul să se poată întorce acasă. Pe lângă aceasta, filmul prezintă povestea unui băiat pe nume Paco care a crescut fără tată. Paco reușește să-i convingă pe toți să-l ajute pe pilot să zboare acasă.
ro
12:55
RASPBERRY MAGIC
"Raspberry Magic" este o poveste de maturizare despre Monica Shah în vârstă de 11 ani care crede că trebuie să câştige competiţia ştiinţifică pentru a-l readuce înapoi pe tatăl ei care şi-a părăsit familia. Ea se învinovăţeşte pentru problemele părinţilor ei şi preia controlul atunci când mama sa cade într-o depresie puternică. Realizat pe fundalul unei frumoase păduri, experimentul Monicăi utilizează terapia tactilă pentru a ajuta zmeura să se coacă mai repede. Ea se întreabă dacă natura sau nutriţia sunt cele care fac intr-adevăr o fiinţă să crească. Dar oare contează? În succesele şi dezamăgirile alături de familia sa ea învaţă că aceasta este o întrebare complexă iar răspunsul nu este atât de simplu.
ro
17:00
UGARIT 00001
Ugarit, un oraş antic pierdut de mii de ani între nisipurile din Siria, e redescoperit în 1922. Dar depozitele legendare de aur şi nestemate sunt goale. Jack Hunter, arheolog şi căutător de comori, recuperează o veche tăbliţă din muzeul prival al unui colecţionar FRANŢAz. Înapoi în California, Frederick, mentorul şi prietenul lui Jack, studiază tăbliţa, dar un intrus îl ucide şi o fură. Jack jură că-l va găsi pe criminal şi că va răzbuna moartea lui Frederick. Jack ajunge în Siria pentru a-i întâlni pe frumoasa reprezentantă a ministerului antichităţilor, Nadia Ramadan, şi pe Tariq, şoferul lor excentric. Ei îl conduc pe Jack în căutarea drului Ali Mohamed, ultima persoană apelată de Frederick. Ei sunt atacaţi de un bărbat misterios cunoscut drept Hashshashin, apoi sunt capturaţi de Albert Littman, un rival căutător de comori german. Jack înţelege că Littman e răspunzător de moartea lui Frederick. Ei evadează şi ajung în munţi unde descendenţii Ugarit, tribul Hashshashin, execută un ritual ciudat cu un sceptru cu un diamant în vârf, care transformă lumina soarelui într-o rază mortală. Ali, liderul sectei, le spune că diamanul a fost o stea argintie, imensul diamant fiind furat de egipteni şi îngropat în mormântul faraonului Akhenaten. Tot ce a rămas din cultura lor este sceptrul cu preţiosul diamant, pe care l-au apărat cu preţul vieţii timp de 3000 de ani pentru a nu cădea în mâini greşite. Littman îşi face o intrare explozivă. Oamenii lui se luptă cu tribul Hashshashin, îl ucid pe Ali şi preiau controlul. În timp ce muntele se prăbuşeşte şi pământul se crapă, Jack o salvează cu eroism pe Nadia , iar Littman scapă cu sceptrul în timp ce peştera se prăbuşeşte. Jack şi Nadia jură să-şi continue căutarea pentru a-l găsi pe Littman şi urmează orice indiciu care le-ar putea spune ce s-a întâmplat cu Steaua Raiului.
ro
20:35
SERIOUS MOONLIGHT
O avocată de succes îl leagă pe soţul său infidel şi refuză să-i dea drumul... Între timp, în casa lor apar nişte hoţi...
ro
22:00
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro