Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

Guía de TV - lunes, 06/05/24

00:10
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
00:35
De Thundermans
Phoebe en Max willen heel graag een assistent die al hun rotklusjes kan opknappen. Daar hebben ze echter schriftelijke toestemming voor nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag één iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.
nl
01:20
Danger Force
Miles besluit Mika te helpen met een zangwedstrijd door zijn ziel te verkopen aan een demoon.
nl
01:40
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Pleetje zet elf kleine toiletten op de wereld. Maar dan zijn alle baby's opeens verdwenen. Terwijl de soep van Cecil staat te pruttelen gaat de hele familie naar het park voor wat ontspanning. Maar ze komen per ongeluk ergens anders terecht.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De familie Ster bezoekt een feestje in het paleis van Koning Neptunus.
nl
02:35
Huize Herrie
Tijdens het laatste schoolreisje wordt Lincoln bang dat de vriendengroep uit elkaar zal vallen. Lori neemt een baantje om haar droomauto te kunnen kopen.
nl
02:55
Huize Herrie
Leni, de oudste in het huis, worstelt om in Lori's voetsporen te treden als de babysitter van de familie. De geheim agenten Lincoln en Clyde onderzoeken de verdachte nieuwe buren van de Louds.
nl
03:20
Huize Herrie
De verjaardag van de tweeling is in aantocht. Lana is al bezig met organiseren van het feestje, maar dit jaar wil Lola het een keer doen. Lincoln en het Actie Nieuws Team lossen een mysterie op.
nl
03:40
SpongeBob
Octo heeft een lastig zeekonijn in de tuin. SpongeBob vindt 'm echter wel schattig.
nl
03:50
SpongeBob
Een stuntteam geeft een demonstratie in Bikinibroek. Extreem is de leus. Sandy is zo gefascineerd door het Guinness Book Of Records dat ze besluit alle bestaande records te gaan breken.
nl
04:10
SpongeBob
Patrick verveelt zich en besluit als superheld De Patman z'n leven meer inhoud te geven. Gerrit is toe aan een nieuw kauwspeeltje en krijgt van SpongeBob een bal met een bederfelijke invloed.
nl
04:35
SpongeBob
SpongeBob doet rijexamen, maar heel lekker gaat het niet. Hij veroorzaakt het ene na het andere ongeluk. Als juffrouw Puff na de zoveelste aanrijding zelfs in het ziekenhuis belandt, is voor haar de maat vol.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob brengt een doos met nieuwe slaktraktaties mee naar huis, waar Gary alles voor zal doen.
nl
04:55
SpongeBob
Wanneer Plankton een gratis Krabburger wint, denkt hij dat het zijn kans is om het geheime recept te achterhalen. Daarom wil meneer Krabs voorkomen dat hij de prijs krijgt.
nl
05:05
SpongeBob
Plankton werkt samen met Man Ray om de Krusty Krab over te nemen, en daarna de wereld. Octo neemt ontslag en begint te werken bij de Chum Bucket.
nl
05:20
SpongeBob
Octo wordt als kok aangenomen bij de Maatemmer. Hij gebruikt een oud recept van zijn oma om het noodlijdende restaurant weer op de kaart te zetten.
nl
05:30
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan op een reclameblitz om zaken te doen voor de Krokante Krab.
nl
05:40
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer SpongeBob en Patrick 's nachts honger krijgen, zoeken ze eten in het laboratorium van Plankton, met monsterlijke consequenties.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Meneer Krabs zoekt iemand om op Parel te passen. Iedereen voldoet, als het maar niet SpongeBob is.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby haalt zijn vader over om een hele dag ja te zeggen tegen alles wat hem wordt aangeboden.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Crusher gebruikt de machine van de speelgoedwinkel om groot speelgoed te maken dat voor chaos zorgt. Alleen Blaze en Watts kunnen het speelgoed tegenhouden.
nl
06:40
PAW Patrol
Als het gigantische neonbord van burgemeester Humdinger losraakt, moeten de pups voorkomen dat het door de stad rolt en schade aanricht. Sweetie steelt een schilderij van de prinses en probeert het te vervangen door een schilderij van haarzelf.
nl
07:00
Huize Herrie
Luna speelt in de nieuwe band van haar vader. Ze maakt zich echter zorgen over haar reputatie als haar vrienden haar zien optreden. Lisa ontdekt hoe ze Lily's nachtmerries kan stoppen: door in haar dromen te gaan en er zelf tegen te vechten.
nl
07:25
Huize Herrie
De kinderen proberen Lana over haar angst voor logeerpartijtjes heen te helpen.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
De volgende match tijdens het Toernooi van de Acht Meesters zorgt voor nog meer spanning.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
08:25
Henry Danger
Als Jasper per ongeluk een motorbandiet tegenhoudt is hij de held van de stad. Dit is tegen het zere been van Henry, die vindt dat hij niet de erkenning krijgt die hij eigenlijk verdient.
nl
08:50
Henry Danger
Henry en Ray sturen per ongeluk een filmpje van hun transformatie naar Piper. Ze moeten het filmpje van Piper's telefoon wissen voordat ze het kan zien.
nl
09:15
Danger Force
Ray's plan om Credenza ten huwelijk te vragen gaat verschrikkelijk fout. Om het goed te maken, werken zijn hulpjes samen met niemand minder met Captain Man's aartsvijand: Drex.
nl
09:40
Danger Force
Captain Man gaat trouwen, en besluit met pensioen te gaan. Op de dag van zijn bruiloft besluit een kwaadaardige sekte, De CEL, een kosmisch monster op te roepen.
nl
10:00
De Thundermans
Phoebe sluit zich aan bij een populair groepje voor een schoolopdracht maar ontdekt dat zij lang niet zoveel moeite willen doen als zij. Max neemt haar plaats in en probeert ze al het vuile werk te laten opknappen.
nl
10:25
De Thundermans
Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe is heel jaloers op de nieuwe vriendschap tussen Max en Cherry.
nl
10:50
De Thundermans
Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. De superkrachten van de baby worden onthuld.
nl
11:15
Henry Danger
Kid Danger onthult aan Captain Man dat hij niet voor altijd in Swellview wil blijven als zijn assistent. De twee krijgen ruzie en Kid Danger wordt door een andere stad gevraagd om hun superheld te worden.
nl
11:40
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
12:05
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
12:30
Danger Force
Mitch Bilsky schrijft zich in bij SWAG. Schoolhoofd Ray en de Danger Force hebben geduld en wilskracht nodig om hem te helpen het onmogelijke te bereiken en te slagen voor de middelbare school.
nl
12:50
Danger Force
Wanneer een mysterieuze nieuwe kapper Swellview overvalt met een reeks gruwelijke kapsels, is het aan de Danger Force om de identiteit van de kapper te onthullen voordat hun eigen haar ook wordt afgeknipt.
nl
13:15
De Thundermans
Phoebe gaat in het geheim uit met de zoon van een gepensioneerde superschurk die net naar Schuildorp is verhuisd en toevallig de oude aartsvijand is van Thunder Man.
nl
13:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
13:40
De Thundermans
Als de vrienden van Phoebe en Max tijd met elkaar doorbrengen, proberen ze in volle paniek de nieuwe relaties te ondermijnen met een ongezellig avondje naar de film.
nl
14:05
De Thundermans
Max wil met een internetwedstrijd 10.000 dollar winnen. Het enige wat hij hoeft te doen is een blooper te plaatsen, maar alles wat hij filmt slaat niet aan. Per ongeluk filmt Phoebe zichzelf wanneer ze een blunder maakt.
nl
14:30
Henry Danger
Tegen de zin van Ray gaan hij en Henry helpen om een telefoondiefstal van een meisje op te lossen. Zo komen ze oog in oog met een aantal van hun grootste vijanden.
nl
14:55
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden uitgenodigd voor de opening van een escape room. Dit blijkt echter een val te zijn en ze worden opgesloten. Nu moeten ze daadwerkelijk zien te ontsnappen, samen met twee tieners, Mika en Miles.
nl
15:20
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid moeten een naschoolse activiteit kiezen. Ze willen per se bij dezelfde club, maar wat ze leuk vinden verschilt nogal. Maria heeft Ronnie Anne beloofd dat ze op haar vrije dag samen dingen gaan doen.
nl
15:45
De Casagrandes
Rosa is de baas in huis. Ze zwaait niet met de scepter om orde te houden, maar met haar pantoffel.
nl
16:10
SpongeBob
Meneer Krabs besluit dat hij ook ijs wil gaan verkopen. Hij heeft echter onvoldoende rekening gehouden met de ijsco-onderwereld, die bepaald niet zitten te wachten op een concurrent.
nl
16:20
SpongeBob
Het is weer tijd voor de jaarlijkse optocht die ieder jaar opnieuw plaatsvindt in BikiniBroek. De Krokante Krab heeft daar zijn eigen praalwagen en is zodoende goed vertegenwoordigd.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Ruby maakt filmpjes voor op haar MeScreen-kanaal. Haar grootste fan is Zokie, een alien die op de planeet Pudge leeft. Wanneer Zokie er achter komt dat Ruby gaat stoppen met filmpjes maken besluit hij in een opwelling om naar de Aarde te reizen.
nl
17:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby en haar ouders zijn het zat dat Zokie ze overstelpt met broodjes. Earl heeft zijn zinnen gezet op een beschimmelde taco die ergens in een vuilcontainer achter een restaurant ligt.
nl
17:20
Huize Herrie
Luna en de Moon Goats moeten een vervangende gitarist vinden voor de band, als Luna haar handen bezeert tijdens het spelen. Om Uierste Gekte Dag in Zuivelland te halen, is Lincoln vastbesloten om zo snel mogelijk de was te doen.
nl
17:45
Huize Herrie
Luna probeert van haar vervelende hik af te komen voor een belangrijke rockwedstrijd.
nl
18:00
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
18:25
Huize Herrie
De familie Herrie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij, en gaan een ontspannend dagje varen op het Eddy-meer. Ze huren een boot, maar ze eindigen gestrand op een onbewoond eiland.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
19:25
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
19:50
De Thundermans
Nadat Max is gedumpt, probeert Phoebe hem op te beuren door hem voor te stellen aan een ander meisje. Maar de nieuwe date van Max blijkt een fanatieke dierenactivist te zijn die vindt dat Max Dr. Colosso mishandelt.
nl
20:15
De Thundermans
Directeur Bradford heeft het voorzien op Gideon, die een klacht over hem ingediend heeft bij het schoolbestuur. Phoebe en Max verzinnen een plan om Gideon meer zelfvertrouwen te geven zodat hij tegen Bradford bestand is.
nl
20:35
Henry Danger
Charlotte raakt verwikkeld in een strijd met Byshelle. Die daagt haar uit om te vechten. Ray en Henry proberen Charlotte te helpen.
nl
21:00
Henry Danger
Door een serie misverstanden denkt iedereen in Swellview dat Kid Danger ongeneeslijk ziek is. Het lukt Henry niet om het tegendeel aan te tonen.
nl
21:25
Danger Force
Rick Twitler is terug met een nieuw plan om Mika's geest te controleren, deze keer via een griezelig virtual reality-videospel. De Danger Force zal Rick uit Mika's hoofd moeten krijgen voordat hij hen meesleurt in de duisternis.
nl
21:45
De Thundermans
Hank en Barb hebben een grote prijs gewonnen en bereiden zich voor op de uitreiking. De kinderen blijven thuis, en ze krijgen een Superoppas.
nl
22:15
De Thundermans
De kinderen willen spijbelen. Maar Hank en Barb komen met het verhaal van Burgemeester Heinrich Schuildorp de Derde, die geen schooldag miste. Als Blobbin aankomt met een tijdmachine, besluiten de kinderen het verleden bij te stellen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
23:25
Henry Danger
Henry en Ray krijgen de nieuwe comic over Kid Danger en Captain Man in handen. Tot hun afgrijzen ontdekken ze dat de kwaliteit erg laag is. Ze moeten de strip verbeteren voor het grote premièrefeest.
nl
23:50
Henry Danger
Een bezoekje van Charlotte aan de Boe man Groep wordt verstoord als Piper Henry vraagt om zijn huissleutels.
nl

Guía de TV - martes, 07/05/24

00:10
Victorious
Tori wil Beck aan een nieuw vriendinnetje helpen, maar Beck is bang voor de jaloezie van Jade. Daarop besluit Tori om dan eerst Jade maar te koppelen. Uiteindelijk blijken Jade en Beck nog steeds iets voor elkaar te voelen.
nl
00:35
Victorious
De platenbaas Mason Thornesmith vraagt Robbie om Rex te verkopen aan zijn zoon Francis. Ondertussen wordt Sikowitz getreiterd door zijn overbuurmeisje en wordt de hele school geterroriseerd door de Bloembom-werper.
nl
00:55
De Thundermans
Het gemene meisje Veronica saboteert Phoebe in het koor en manipuleert Max om haar huiswerk te maken, dus de tweeling werkt samen om haar terug te pakken.
nl
01:20
Danger Force
De vingerafdrukken van Danger Force komen op bewijsmateriaal terecht. Ze moeten inbreken bij de politie om de vingerafdrukken af te vegen, voordat hun geheime identiteiten op straat liggen, en Danger Force moet stoppen.
nl
01:40
Danger Force
Danger Force doet er alles aan om te voorkomen dat hun ouders achter hun geheime identiteit komen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De Patrick Show krijgt concurrerende sponsors. De familie bezoekt het paleis van Koning Neptunus.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Cecil laat de snorrenverzameling van de familie zien. Patrick mag alle snorren dragen, behalve eentje. Tijdens het tuinieren stuit Patrick op een alruinwortel die zegt dat hij van één iemand een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
02:45
Huize Herrie
Het is vakantie en Lincoln en Clyde hebben een bucketlist opgesteld van de activiteiten die ze willen ondernemen. Lori viert haar zeventiende verjaardag.
nl
03:05
Huize Herrie
Pap kookt altijd hetzelfde eten op dezelfde dag. De kinderen willen wel eens iets anders, maar zo makkelijk is dat niet. De klas verdeelt zich in groepjes van twee en elke groep moet een rauw ei verzorgen.
nl
03:25
Huize Herrie
Lincoln en Clyde hebben een strip gemaakt en willen meedoen aan een wedstrijd. Als Lana thuiskomt met een puppy, gaat alle aandacht naar hem uit en dat vinden Charles, Cliff, Walt en Geo maar niks.
nl
03:50
SpongeBob
Patrick verveelt zich en besluit als superheld De Patman z'n leven meer inhoud te geven. Gerrit is toe aan een nieuw kauwspeeltje en krijgt van SpongeBob een bal met een bederfelijke invloed.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob moet naar de Milkshake academie voor een herhalingscursus. Octo krijgt een ongeluk en begint zich te gedragen als een zuigeling. SpongeBob probeert hem zo veel mogelijk te vertroetelen.
nl
04:30
SpongeBob
SpongeBob moet zichzelf zien te redden nadat hij zichzelf per ongeluk heeft laten krimpen. Hij moet ook een manier vinden om toch te blijven werken.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob dwaalt rond in de gevonden voorwerpen-kelder van de Krokante Krab, nadat hij een stuk speelgoed verloren heeft. Hij raakt er de weg kwijt.
nl
04:55
SpongeBob
Plankton ontsnapt met enkele andere criminelen uit de gevangenis en hoopt de geheime krabburger-formule te bemachtigen.
nl
05:05
SpongeBob
SpongeBob en Patrick voegen zich bij het extreme sportteam, The Drasticals.
nl
05:15
SpongeBob
Patrick wordt een superheld en is van plan Bikinibroek eens helemaal schoon te maken.
nl
05:25
SpongeBob
Gerrit is toe aan een nieuwe kauwspeeltje en krijgt van SpongeBob een bal met een bederfelijke invloed. SpongeBob moet ingrijpen.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob en Patrick helpen een vertwijfelde ansjovis zijn persoonlijkheid te vinden.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Als er een fles stukgaat in het kantoor van meneer Krabs moet SpongeBob nablijven.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby en vriendjes gaan op weg om Wish Mountain te beklimmen en een wens te doen.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Gasquatch nodigt Blaze en AJ uit naar zijn ijscofeest, maar vergeet het ijs. Blaze verandert in een ijscowagen en probeert zo snel mogelijk Gasquatch's huis te bereiken.
nl
06:40
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Humdinger en zijn moeder burgemeester Goodway helpen zoeken naar een zeldzame tulp, brengt Humdinger hen allemaal in de problemen. De pups moeten Daring Danny X redden wanneer een stunt met een mechanische haai verkeerd afloopt.
nl
07:00
Huize Herrie
De bende strijdt om de titel 'Beste vrienden van de middelbare school', waardoor een breuk ontstaat in de groep. Lana probeert een thuis te vinden voor de exotische huisdieren die de 'Royal Woods Animal Shelter' moeten verlaten.
nl
07:25
Huize Herrie
De McBrides worstelen met het organiseren van een verjaardagsfeestje voor oma Gayle.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Het Acht meesters-toernooi gaat in de hoogste versnelling als mentor en leerling de strijd aangaan.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby maakt filmpjes voor op haar MeScreen-kanaal. Haar grootste fan is Zokie, een alien die op de planeet Pudge leeft. Wanneer Zokie er achter komt dat Ruby gaat stoppen met filmpjes maken besluit hij in een opwelling om naar de Aarde te reizen.
nl
08:25
Henry Danger
Door een zware storm komen Henry en Charlotte per ongeluk in een omgekeerde wereld terecht. Ray en Schwoz zijn gemene mensen en in het goede universum komen de slechte Henry en Charlotte terecht.
nl
08:50
Henry Danger
De robotvriendin van Schwoz, Gerta, neemt de gedaante van Henry aan, zodat zij naar een etentje kan. Na afloop wil Gerta echter niet meer de vriendin van Schwoz worden.
nl
09:15
Danger Force
Een kosmisch monster zal volgens een voorspelling op een eeuwenoude grottekening, alles op zijn pad verwoesten. Om Swellview en de rest van de wereld te redden, besluit Danger Force hun eigen voorspelling aan de muur toe te voegen.
nl
09:40
Danger Force
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld precies inhoudt. De eerste les is leren liegen.
nl
10:00
De Thundermans
Nadat Phoebe ontdekt dat Links ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.
nl
10:25
De Thundermans
Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.
nl
10:50
De Thundermans
Max en Phoebe lokken een ruzie uit tussen Billy en Nora, zodat ze niet in een enge achtbaan hoeven. Maar dit plan loopt vreselijk uit de hand als de ruzie oncontroleerbaar escaleert.
nl
11:15
Henry Danger
Net wanneer het niet goed gaat met de reputatie van Captain Man komt Charlotte erachter dat Henry Kid Danger is. Henry bekent en wordt ontslagen door Ray. Samen met Charlotte slaagt hij er echter in een beruchte schurk te vangen.
nl
11:40
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
12:05
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl
12:30
Danger Force
Wanneer Danger Force de nieuwste tentoonstelling wordt in een buitenaardse dierentuin, moet Miles een manier vinden om ze te bevrijden voordat ze het avondmaal van de aliens worden.
nl
12:51
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
12:52
Danger Force
ShoutOut krijgt een eenmalige kans om een film te verkopen aan Hollywood-grootheid Deuce Van Nuys. Wanneer ze bezwijkt onder de druk, helpt de Danger Force mee door hun epische filmideeën te delen.
nl
13:15
De Thundermans
Als Max zijn krachten gebruikt om Phoebe te helpen bij een tennistoernooi bij de countryclub van Links familie, ontwikkelt hij een voorliefde voor een luxe leventje.
nl
13:40
De Thundermans
Barb was vroeger de superheldin Electress. Maar het blijkt dat Max en Phoebe helemaal niks weten over die tijd. Daarmee komen ze flink in de problemen wanneer ze per ongeluk haar riem verkopen.
nl
14:05
De Thundermans
Max verandert Billy in een rat om een race tegen zijn bandleden te winnen, maar Billy krijgt de smaak te pakken en wil geen mens meer zijn.
nl
14:30
Henry Danger
Kid Danger onthult aan Captain Man dat hij niet voor altijd in Swellview wil blijven als zijn assistent. De twee krijgen ruzie en Kid Danger wordt door een andere stad gevraagd om hun superheld te worden.
nl
14:55
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
15:20
De Casagrandes
Ronnie Anne ziet af van een Halloween-traditie voor een cool feest, maar leert dat cool niet altijd gelijk staat aan leuk. Ronnie Anne en Sid vertellen Adelaide over de Dag van de Doden wanneer haar kikker overlijdt.
nl
15:45
De Casagrandes
Carlos, Frida, CJ, Carl en Carlitos zijn naar de speelhal. Carlitos ziet bij een grijpautomaat een pluche pinguïn, zijn favoriete dier.
nl
16:10
SpongeBob
SpongeBob heeft een heel groot probleem wanneer hij opeens een allergie ontwikkelt voor Krabburgers. Hij zal een manier moeten vinden om zijn baan toch te kunnen blijven uitoefenen.
nl
16:20
SpongeBob
De Maatemmer wordt volledig opnieuw ingericht en is vanaf nu een bloemenwinkel met een zeer charmante eigenaresse die de zaak bestiert. De vrienden zijn allemaal zeer onder de indruk van haar.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Ruby's vader Stan doet mee met de jaarlijkse taartenbakwedstrijd in het appartementencomplex waar ze wonen. Ruby is dolblij als blijkt dat ze een tweede volger heeft. Tweenkle, haar concurrent, is daar een stuk minder blij mee.
nl
17:00
Huize Herrie
Monsterbus gaat stuk. Lynn en haar vriendinnen genieten van gratis voordeeltjes in Royal Woods.
nl
17:20
Huize Herrie
Als Sergio bij de Herries logeert, komt hij al snel in de problemen als hij niet wil omgaan met de andere huisdieren. Omdat ze Lily niet in slaap kan krijgen, gaat mam met haar een ritje maken waarbij ze toevallig getuige zijn van een inbraak.
nl
17:45
Huize Herrie
De Uitvaart Club plannen Bertrands ontsnapping van het cruise schip waar zijn ouders op werken.
nl
18:00
Huize Herrie
Als Clyde de kans krijgt om op een kookacademie te worden aangenomen in Frankrijk, willen zijn vrienden hem juist dichterbij huis proberen te houden. Lola en Lana gaan de strijd aan om de nieuwe tweeling voor de campagne van Tante Jans te worden.
nl
18:25
Huize Herrie
Lincoln en Clyde gaan undercover als Ace en Jack, wanneer ze ontdekken dat de recepten van pap gestolen zijn door een bedrijf dat diepvriesmaaltijden verkoopt.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
19:00
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
19:25
Danger Force
Danger Force en Captain Man gaan undercover als slechteriken in The Beatin' Dungeon om een crimineel te vangen. Als hun dekmantel ontmaskerd wordt, moeten ze het opnemen tegen alle zware schurken van Swellview tegelijk.
nl
19:50
De Thundermans
Hank en Barb hebben een grote prijs gewonnen en bereiden zich voor op de uitreiking. De kinderen blijven thuis, en ze krijgen een Superoppas.
nl
20:15
De Thundermans
De kinderen willen spijbelen. Maar Hank en Barb komen met het verhaal van Burgemeester Heinrich Schuildorp de Derde, die geen schooldag miste. Als Blobbin aankomt met een tijdmachine, besluiten de kinderen het verleden bij te stellen.
nl
20:35
Henry Danger
Jake en Kris gaan een paar dagen weg en in hun afwezigheid raakt een dierbaar autootje van Jake beschadigd. Henry en zijn vrienden proberen met een feestje geld op te halen voor de reparatie.
nl
21:00
Henry Danger
Vanwege bezuinigingen krijgen Kid Danger en Captain Man minder geld van de gemeente. Ray verzint allerlei manieren om geld te besparen en verdienen.
nl
21:25
Danger Force
De Danger Force gelooft dat ze van Rick Twitler af zijn, maar Miles heeft een visioen dat het tegendeel bewijst. Het team gaat op zoek naar hem en komt onderweg een oude vijand tegen.
nl
21:45
De Thundermans
Max en Phoebe moeten een jonge superheld trainen om zo meer punten te scoren voor het Z-Korps. Maar wie kunnen ze daar voor gebruiken? Hank wordt door Blobbin gestrikt om het gezicht, en de kont, te zijn van een nieuwe onderbroekenlijn.
nl
22:15
De Thundermans
Max en Phoebe worden gek van Sarah en Gideon, die heimelijk verliefd op ze zijn. Ze gaan proberen om ze aan elkaar te koppelen. Chloe raakt steeds haar dekentje kwijt en Hank wil dit probleem oplossen door het dekentje te laten verdwijnen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl