enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

Guía de TV - jueves, 16/05/24

00:00
 The Northman
A young Viking prince sets out to avenge his father's murder. Action adventure starring Alexander Skarsgård and Nicole Kidman.
lt
02:30
 The Tomorrow War
Iš ateities atvykę Žemės gyventojai paprašo pagalbos kovojant su Žemė užpuolusiais ateiviais. Prasideda priverstinė mobilizacija į ateitį. Tarp karių patekęs rūpestingas tėvas ir buvęs seržantas pralenkia savo gyvenimą ir atsiduria ateityje, kur už kiekvieno kampo tyko mirtinas pavojus, o ramybės neduoda egzistenciniai klausimai. Ar jiems pavyks išsaugoti savo ir savo vaikų ateitį? Originalus pavadinimas "The Tomorrow War".
lt
06:00
 Savas, svetimas, mylimas
Ugnė – dviejų vaikų mama, kurią po penkiolikos santuokos metų palieka vyras. Negana to, ji netenka darbo reklamos agentūroje, mat klientams reikalingi optimizmo nestokojantys reklaminiai šūkiai, o ne desperatiški tekstai. Išbristi iš depresijos liūno Ugnei padeda ne tik psichoterapeutė, bet ir sesuo Liepa. Netrukus ji Ugnei pasiūlo prisijungti prie mistiškos, niekur negirdėtos krizių valdymo programos. Ugnę kuruoja sėkmingai nuo skyrybų "išgijęs" mentorius, tačiau su viena sąlyga – jiems draudžiama susitikti. Netrukus Ugnė pradeda jausti šiltus jausmus savo pagalbininkui ir jai kyla tik vienas klausimas – kas jis?
lt
08:00
 Saki Jā!
Ištarti "taip"? O gal skirtis? Perkelti vestuves? Susitaikyti? …? Talis, grįžęs iš sėkmingos komandiruotės užsienyje, yra pasiruošęs vesti savo gyvenimo meilę Zani. Draugai jau pradėjo organizuoti pačias prabangiausias vestuves ir viskas atrodo be proto optimistiškai, išskyrus tai, kad tarp būsimų jaunavedžių yra kilęs kivirčas dėl kurio vestuvės gali ir neįvykti
lt
09:30
 ReEmigrantai
Anglijoje įsigalėjus "Brexitui", daugybė ekonominių imigrantų tampa pernelyg pažeidžiami. Tris draugus, liejusius prakaitą vištų fabrike, darbdavys išspiria į gatvę. Jaunuoliai visiškai nepergyvena ir nutaria ta proga grįžti namo į Lietuvą trumpų atostogų. Gerai pasilinksminę, jie išsinuomoja Teslą ir išskuba aplankyti tėvų. Deja, prabangi mašinėlė išsikrauna vidury laukų. Arminas, Dariušas ir Karosas vietinių politikų palaikomi Tesla atstovais. Juk ši įmonė ketino rajone statyti milžinišką gamyklą. Vietinių politikų apšokinėjami jaunuoliai įsijaučia į investuotojų vaidmenis. Tačiau visai netrukus viskas pasisuka netikėta linkme.
lt
11:30
 D'Artacán y los tres Mosqueperros
Jaunasis Dogtanjanas svajoja prisijungti prie legendinių šunietininkų. Įrodęs savo įgūdžius ir užsitarnavęs pasitikėjimą, jis kartu su šunietininkais turi apginti karalių nuo piktojo kardinolo Rišeljė slapto sąmokslo užgrobti valdžią. Jiems niekas nebaisu, nes jų šūkis _ "Vienas už visus ir visi už vieną!" Originalus pavadinimas "Dogtanian and the Three Muskehounds".
lt
13:00
 Gambit
Kuratorius Harry Deane yra meno ekspertas, nuolat gaunantis velnių nuo savo viršininko. Tai greitai pasikeis. Jis planuoja apgauti savo bosą, atidų dailės kolekcininką, įkalbėdamas jį įsigyti Monet piešinį. Kad įvykdytų šią apgaulę, Deane pasamdo rėksmingą teksaso kauboję, kad ši padėtų jam apgauti turtingiausią vyrą Anglijoje. Kai šis planas pradeda vystytis, Deane supranta, jog pamažu įsimyli šią rodeo karalienę
lt
14:30
 Paddington 2
Padingtonas, mielas ir draugiškas meškiukas, apsigyvena Braunų šeimoje. Čia jis tampa mylimu šeimos nariu. Ieškodamas gimtadienio dovanos tetai Liusei, meškiukas atranda senovinę knygą. Tačiau netrukus knygą kažkas pavagia. Kartu su šeima Padintonas pradeda tyrimą, norėdamas išsiaiškinti, kas pavogė knygą, ją sugrąžinti ir padovanoti tetai.
lt
16:30
 Wonder Park
Džiunė _ tikra svajoklė ir fantazuotoja! Drauge su mama ji sukonstruoja svajonių parką, kuris, išvykus mamai, paliekamas užmarštyje. Netikėtai miško glūdumoje Džiunė aptinka egzistuojančią svajonę _ jos fantazijose gimusį Stebuklų parką! Deja, parkas apleistas ir neveikiantis, o jį niokoja būrys priešų. Džiunė _ vienintelė, galinti atgaivinti šį kraštą, todėl surėmusi pečius su čia gyvenančiais kalbančiais gyvūnais, mergaitė pasiryžta Stebuklų parkui įpūsti gyvybės ir grąžinti kadaise čia klegėjusį vaikų juoką. Originalus pavadinimas "Wonder Park".
lt
18:00
 Call Jane
During the '60s, a woman applies to get an abortion following disheartening news about her pregnancy. When the medical board rejects her, she discovers the 'Janes'...
lt
20:00
 Marcel the Shell with Shoes On
Heartwarming adaptation of the animated short film following Marcel, an adorable one-inch mollusc determined to find his family.
lt
22:00
 Escape From Pretoria
Jaudinantis trileris, paremtas tikrais 1979-ųjų m. įvykiais. Politiniai kaliniai Timas Jenkinas (akt. Danielis Radcliffe'as) ir Stephenas Lee (akt. Danielis Webberis) yra du baltieji Pietų Afrikos gyventojai, nuteisti kalėti už antivalstybinės medžiagos spausdinimą ir platinimą. Ypač griežtame Pretorijos kalėjime du išradingi draugai pradeda rengti savo pabėgimo planą...
lt
23:50
 What's Love Got to Do With It?
Londone gyvenanti dokumentinių filmų kūrėja filmuoja savo geriausio draugo Kazimo santuokos procesą, atskleisdama pakistanietiškos kultūros tradicijas.
lt

Guía de TV - viernes, 17/05/24

01:40
 Legend
1933 m. gimę dvyniai Ronaldas (Ronis) ir Redžinaldas (Regis) Krėjai į istoriją pateko kaip vieni žiauriausių, negailestingiausių ir garsiausių Londono nusikaltėlių, mėgusių prabangą ir spindesį. Jų valdomuose naktiniuose klubuose koncertuodavo Frenkas Sinatra ir Džudi Garland, broliai buvo dažnai matomi politikų, aktorių ir kitų įžymybių draugijoje. Tuo pat metu Ronis ir Regis su savo gauja, kurią vadino "Firma", vykdė ginkluotus apiplėšimus, užsiiminėjo reketu, padeginėdavo verslininkų nuosavybę, kankino ir žudė žmones. Brolių "karjera" baigėsi areštu 1968 gegužės 9 dieną.
lt
04:00
 Atomic Blonde
Tarp Rytų ir Vakarų padalintame Berlyne kažkas nužudo slaptosios britų tarnybos MI6 agentą ir pasisavina itin slaptą ir kompromituojantį dvigubų agentų sąrašą. Išnarplioti susidariusios situacijos ir išgelbėti slaptosios tarnybos agentų tapatybes į Berlyną išsiunčiama geriausia MI6 agentė Lorena Broton (aktorė Charlize Theron), žinoma "Atominės blondinės" slapyvardžiu. Vienintelis žmogus, kuriuo ji gali pasikliauti, yra vietinio britų žvalgybos biuro vadovas Deividas (akt. Jamesas McAvoy'us). Iš pirmo žvilgsnio - šiurkštus ir netašytas, Deividas pasirodo besąs neįkainojamas partneris ir pagalbininkas. Pasitelkusi visus savo sugebėjimus ir nuolat žiūrėdama mirčiai į akis, Lorena ima sekti dar karštais šnipų-žudikų pėdsakais.
lt
06:00
 The Tale of Despereaux
Animacinis filmukas apie peliuką Despero - bebaimį milžiniškų ausų savininką, dievinantį knygas. Tik neapsirikite - jis jų negraužia, o skaito!
lt
07:30
 Astérix : le secret de la potion magique
Mažame Prancūzijos kaimelyje gyvenantys Asteriksas ir Obeliksas pasaulį išvydo prieš 60 metų. Nuo pat pirmojo komikso šie du didvyriai nepailsdami kovoja su vis naujais priešais, patiria galybę neįtikėtinų nuotykių ir džiugina viso pasaulio vaikus. Asteriksas ir Obeliksas būtų niekuo neišsiskiriantys vyrukai, jei ne stebuklingas gėrimas, suteikiantis jiems antgamtiškų jėgų. Šio ypatingo gėrimo paslaptį žino vienintelis kaimelyje gyvenantis senas žiniuonis. Vieną dieną, rinkdamas amalo šakeles, žiniuonis nukrenta ir stiprokai prisitrenkia. Dėl savo mirtingumo susirūpinęs senolis nusprendžia, kad atėjo laikas perduoti didžiąją gėrimo paslaptį kitam, jaunesniam žiniuoniui. Kartu su šauniaisiais didvyriais Asteriksu ir Obeliksu žiniuonis iškeliauja į tolimą ir pavojingą kelionę, kad surastų savęs vertą įpėdinį.
lt
09:00
 My Fairy Troublemaker
Vieną rytą mažoji Maksė lėlių namelyje pamato snaudžiančią dantukų fėją Violetą. Pasirodo, ji vykdo misiją _ ieško pieninio dantuko, kurį privalo nugabenti į fėjų pasaulį. Tik išdykėlė Violeta į žmonių pasaulį pateko visiškai slapta, todėl nebemoka grįžti atgal. Ar pavyks sparnuotai draugei sugrįžti namo? O kiek eibių ji iškrės Maksei, kol šioji globos netikėtą viešnią? Originalus pavadinimas "My Fairy Troublemaker".
lt
10:20
 Un rescate de huevitos
Toto ir jo geriausi draugai privalo išgelbėti savo mažylius kiaušinius, kol jie netapo patiekalu gurmaniško maisto šventėje Afrikoje. Originalus pavadinimas "Un Rescate De Huevitos".
lt
11:50
 Ballerina
Nedideliame šiaurės vakarų Prancūzijos miestelyje gyvenanti vienuolikmetė Felisė svajoja tapti baleto šokėja. Nors gyvenimas mergaitės nelepina _ Felisė yra našlaitė _ ji nepraranda optimizmo ir karštai tiki, kad svajonė vieną dieną išsipildys. Atsiradus progai išvykti į Paryžių, ji nedvejoja nė sekundės.
lt
13:20
 A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
An impish and adorable alien lands next to the farm, giving Shaun the chance to experience a magnificent adventure as he helps her get back home.
lt
14:50
 Occupation: Rainfall
Praėjus dvejiems metams po tarpgalaktinės ateivių invazijos mūsų planetoje tvyro chaosas. Išgyvenusieji Sidnėjuje, Australijoje, kovoja beviltiškame žemės kare. Kasdien daugėjant aukų, pasipriešinimas ir netikėti jų sąjungininkai atskleidžia sąmokslą. Ši informacija yra neįkainojama, nes jos dėka karas gali baigtis lemiama. Ar ateiviai, pasiryžę paversti žemę savo naujais namais, leisis įveikiami? Ar žmonijai lemta išsigelbėti?
lt
17:00
 Rock Dog 3 Battle the Beat
Bodi is compelled to join a music contest when he discovers the young performers have never heard of Angus Scattergood. Animated sequel with Eddie Izzard. Flashing images.
lt
18:30
 Date Movie
Romantinių komedijų parodija, kurios dėmesio centre vyras, jo meilės objektas, jo tėvai ir jos tėvas.
lt
20:00
 The BFG
Filmas pasakoja istoriją apie prieglaudoje gyvenančią mergaitę Sofiją, kuri sutinka milžiną. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus, šis yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Tačiau blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.
lt
22:00
 Violent Night
On Christmas Eve, a group of mercenaries attack a wealthy estate to commit the ultimate heist but come up against the most unexpected fighter: Santa Claus.
lt