enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

Guía de TV - miércoles, 15/05/24

00:00
 She Came to Me
A composer with writer's block sets out in search of inspiration and discovers much more than he bargained for. Sky Original romcom with Peter Dinklage.
lt
02:00
 1917
1917 metų pavasarį Pirmasis pasaulinis karas visu pajėgumu drebina Europą. Britų karinė žvalgyba gauna informacijos, kad vienas jų batalionas žygiuoja tiesiai į priešo užimtą teritoriją. Kaip laiku perspėti 1600 karių, kas minutę artėjančių prie priešo linijos. Užduotis perduoti žinią apie pasalą patikima dviem jauniems eiliniams. Šofildas (George MacKay) ir Bleikas (George MacKay) privalo nepastebėti pereiti fronto liniją ir didžiulę priešo kontroliuojamą teritoriją. Tik sėkmės atveju šiaurės Prancūzijoje į pasalą žygiuojantys ginklo broliai liks gyvi. Neperdavus žinios, - jie žus visi iki vieno. Dviem šimtams apdovanojimų nominuota, šimtą trisdešimt keturis apdovanojimus, tarp jų ir tris Oskarus, laimėjusi karinė drama, kuri įtrauks ir nepaleis iki paskutinės minutės.
lt
04:00
 Operation Fortune: Ruse de guerre
An elite spy attempts to stop the sale of a deadly new weapons technology controlled by a billionaire arms broker, and he recruits a Hollywood star for help.
lt
06:00
 The Bourne Ultimatum
Paskutinioji kultinės trilogijos apie samdomą žudiką Džeksoną Borną dalis. Joje mylimosios netekęs bei atmintį praradęs Bornas ieško atsakymų apie savo praeitį...
lt
08:00
 Trash
Boxes, bottles, cans. Garbage. Abandoned, ignored, inert. Until nightfall. Slim is a resigned cardboard box. but his fate changes when a kid toy box, Spark, involves him and his pals in an adventure that will change their life forever.
lt
09:30
 Ticket to Paradise
"Oskaro" laureatai George Clooney ir Julia Roberts vėl susitinka didžiajame kino ekrane kaip buvę sutuoktiniai, kurių bendra misija _ keliauti į Balį ir neleisti spontaniškai įsimylėjusiai dukrai padaryti tą pačią klaidą, kurią, jų manymu, prieš 25-erius metus padarė jie patys.
lt
11:30
 Vyras uz pinigus
Nuotaikinga romantinė komedija apie pinigus ir mokesčius, bei iš to išsirutuliojančią meilę. Kuomet atkakli mokesčių inspektorė (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) imasi dar vieno tyrimo, galinčio lemti didžiulį karjeros šuolį, žavusis mokesčių slėpėjas (akt. Justinas Jankevičius) primindamas tikrąsias vertybes tik apsunkina visą tyrimo eigą.
lt
13:30
 The Pod Generation
Ņujorkā dzīvojošs pāris – Reičela un Alvijs – dzīvo nepavisam netālā nākotnē, kurā tehnoloģijas nodrošina ērtu dzīvi. Reičelai tiek piedāvāta vieta Dzemdes centrā, kas pāriem nodrošina ērtu bērna sagaidīšanu atdalāmā mākslīgajā dzemdē jeb kapsulā. Bet Alvijs ir botāniķis, kurš mīl dabu un vēlētos dabisku grūtniecību. Tomēr, kā to izvirza Reičelas mākslīgā intelekta terapeite, kas īsti ir "dabisks"? Ar tehnoloģiju palīdzību viņi mācās kļūt par vecākiem.
lt
15:30
 Minuscule 2: les mandibules du bout du monde
Vos pirmasis sniegas nuklojo slėnį, skruzdės ėmė ruošti maisto atsargas. Jos pagalbon pasikvietė bičiulę boružėlę. Tačiau įvyko nelaimė _ boružėlė netyčia įkrito į kartoninę dėžę ir žmonės ją išsiuntė į tolimuosius Karibus. Greitai suorganizavę pagalbos būrį, vabzdžiai išsiruošia į tolimą kelionę, kad susigrąžintų savo draugę.
lt
17:30
 Knight and Day
Netikėtai oro uoste susipažinę Džiunė (akt. Cameron Diaz) ir Milneris (Akt. Tom Cruise) leidžiasi į žavingą ir netgi labai pavojingą nuotykį, mat Milneris prisistato specialiuoju agentu, kuris visomis išgalėmis stengiasi ištrinti savo praeitį.
lt
20:00
 Song of the Sea
Mažajai nebylei Sieršai ir jos broliui Benui klausantis jūros kriauklėje aidinčios jūros dainos, atgimsta senovės airių legenda apie mitines būtybes selkes – pusiau ruonius, pusiau žmones. Sesuo ir brolis netrunka suprasti, kad Sierša yra paskutinioji selkė, galinti nuo pražūties išgelbėti ne tik magišką jūrų pasaulį, bet ir savo šeimą. Tereikia surasti stebuklingąjį ruonio apsiaustą ir taip atgauti selkės galias, leisiančias Sieršai prabilti ir pačiai užtraukti jūros dainą.
lt
22:00
 The Marsh King's Daughter
A woman seeks revenge against the man who kidnapped her mother.
lt

Guía de TV - jueves, 16/05/24

00:00
 The Northman
A young Viking prince sets out to avenge his father's murder. Action adventure starring Alexander Skarsgård and Nicole Kidman.
lt
02:30
 The Tomorrow War
Iš ateities atvykę Žemės gyventojai paprašo pagalbos kovojant su Žemė užpuolusiais ateiviais. Prasideda priverstinė mobilizacija į ateitį. Tarp karių patekęs rūpestingas tėvas ir buvęs seržantas pralenkia savo gyvenimą ir atsiduria ateityje, kur už kiekvieno kampo tyko mirtinas pavojus, o ramybės neduoda egzistenciniai klausimai. Ar jiems pavyks išsaugoti savo ir savo vaikų ateitį? Originalus pavadinimas "The Tomorrow War".
lt
06:00
 Savas, svetimas, mylimas
Ugnė – dviejų vaikų mama, kurią po penkiolikos santuokos metų palieka vyras. Negana to, ji netenka darbo reklamos agentūroje, mat klientams reikalingi optimizmo nestokojantys reklaminiai šūkiai, o ne desperatiški tekstai. Išbristi iš depresijos liūno Ugnei padeda ne tik psichoterapeutė, bet ir sesuo Liepa. Netrukus ji Ugnei pasiūlo prisijungti prie mistiškos, niekur negirdėtos krizių valdymo programos. Ugnę kuruoja sėkmingai nuo skyrybų "išgijęs" mentorius, tačiau su viena sąlyga – jiems draudžiama susitikti. Netrukus Ugnė pradeda jausti šiltus jausmus savo pagalbininkui ir jai kyla tik vienas klausimas – kas jis?
lt
08:00
 Saki Jā!
Ištarti "taip"? O gal skirtis? Perkelti vestuves? Susitaikyti? …? Talis, grįžęs iš sėkmingos komandiruotės užsienyje, yra pasiruošęs vesti savo gyvenimo meilę Zani. Draugai jau pradėjo organizuoti pačias prabangiausias vestuves ir viskas atrodo be proto optimistiškai, išskyrus tai, kad tarp būsimų jaunavedžių yra kilęs kivirčas dėl kurio vestuvės gali ir neįvykti
lt
09:30
 ReEmigrantai
Anglijoje įsigalėjus "Brexitui", daugybė ekonominių imigrantų tampa pernelyg pažeidžiami. Tris draugus, liejusius prakaitą vištų fabrike, darbdavys išspiria į gatvę. Jaunuoliai visiškai nepergyvena ir nutaria ta proga grįžti namo į Lietuvą trumpų atostogų. Gerai pasilinksminę, jie išsinuomoja Teslą ir išskuba aplankyti tėvų. Deja, prabangi mašinėlė išsikrauna vidury laukų. Arminas, Dariušas ir Karosas vietinių politikų palaikomi Tesla atstovais. Juk ši įmonė ketino rajone statyti milžinišką gamyklą. Vietinių politikų apšokinėjami jaunuoliai įsijaučia į investuotojų vaidmenis. Tačiau visai netrukus viskas pasisuka netikėta linkme.
lt
11:30
 D'Artacán y los tres Mosqueperros
Jaunasis Dogtanjanas svajoja prisijungti prie legendinių šunietininkų. Įrodęs savo įgūdžius ir užsitarnavęs pasitikėjimą, jis kartu su šunietininkais turi apginti karalių nuo piktojo kardinolo Rišeljė slapto sąmokslo užgrobti valdžią. Jiems niekas nebaisu, nes jų šūkis _ "Vienas už visus ir visi už vieną!" Originalus pavadinimas "Dogtanian and the Three Muskehounds".
lt
13:00
 Gambit
Kuratorius Harry Deane yra meno ekspertas, nuolat gaunantis velnių nuo savo viršininko. Tai greitai pasikeis. Jis planuoja apgauti savo bosą, atidų dailės kolekcininką, įkalbėdamas jį įsigyti Monet piešinį. Kad įvykdytų šią apgaulę, Deane pasamdo rėksmingą teksaso kauboję, kad ši padėtų jam apgauti turtingiausią vyrą Anglijoje. Kai šis planas pradeda vystytis, Deane supranta, jog pamažu įsimyli šią rodeo karalienę
lt
14:30
 Paddington 2
Padingtonas, mielas ir draugiškas meškiukas, apsigyvena Braunų šeimoje. Čia jis tampa mylimu šeimos nariu. Ieškodamas gimtadienio dovanos tetai Liusei, meškiukas atranda senovinę knygą. Tačiau netrukus knygą kažkas pavagia. Kartu su šeima Padintonas pradeda tyrimą, norėdamas išsiaiškinti, kas pavogė knygą, ją sugrąžinti ir padovanoti tetai.
lt
16:30
 Wonder Park
Džiunė _ tikra svajoklė ir fantazuotoja! Drauge su mama ji sukonstruoja svajonių parką, kuris, išvykus mamai, paliekamas užmarštyje. Netikėtai miško glūdumoje Džiunė aptinka egzistuojančią svajonę _ jos fantazijose gimusį Stebuklų parką! Deja, parkas apleistas ir neveikiantis, o jį niokoja būrys priešų. Džiunė _ vienintelė, galinti atgaivinti šį kraštą, todėl surėmusi pečius su čia gyvenančiais kalbančiais gyvūnais, mergaitė pasiryžta Stebuklų parkui įpūsti gyvybės ir grąžinti kadaise čia klegėjusį vaikų juoką. Originalus pavadinimas "Wonder Park".
lt
18:00
 Call Jane
During the '60s, a woman applies to get an abortion following disheartening news about her pregnancy. When the medical board rejects her, she discovers the 'Janes'...
lt
20:00
 Marcel the Shell with Shoes On
Heartwarming adaptation of the animated short film following Marcel, an adorable one-inch mollusc determined to find his family.
lt
22:00
 Escape From Pretoria
Jaudinantis trileris, paremtas tikrais 1979-ųjų m. įvykiais. Politiniai kaliniai Timas Jenkinas (akt. Danielis Radcliffe'as) ir Stephenas Lee (akt. Danielis Webberis) yra du baltieji Pietų Afrikos gyventojai, nuteisti kalėti už antivalstybinės medžiagos spausdinimą ir platinimą. Ypač griežtame Pretorijos kalėjime du išradingi draugai pradeda rengti savo pabėgimo planą...
lt
23:50
 What's Love Got to Do With It?
Londone gyvenanti dokumentinių filmų kūrėja filmuoja savo geriausio draugo Kazimo santuokos procesą, atskleisdama pakistanietiškos kultūros tradicijas.
lt