Οδηγός TV - Κυριακή, 31/03/2024

07:24 πμ
Uutisikkuna
Uutisikkuna näyttää päivän tärkeimmät uutisaiheet, urheilutulokset ja tuoreimman säätiedotuksen.
sv
08:29 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea Irma ja Irmeli!
sv
08:30 πμ
Pikku Kakkosen iso peli
Haasteissa ryömitään makuupusseissa, tanssitaan tunnareiden tahtiin ja ajetaan donitseilla. Lasten kanssa pelaavat Saara ja Lassi. Kisan juontavat Jari ja Dj Jekku Ykkönen.
sv
08:58 πμ
Kaksosenergiaa
Kaksoset Anni ja Teemu pääsevät kesälomalle päätyen keskelle onnettomuutta paikallisella kemikaalitehtaalla. Pinteestä päästyään kaksoset kuulevat vanhemmiltaan järkyttävän uutisen.
sv
09:19 πμ
Kaksosenergiaa
Anni ja Teemu ovat murtuneita vanhempiensa erosta. Lisäksi tehtaan vuoto vaikuttaa antaneen kaksosille mystisiä voimia.
sv
09:37 πμ
Kaksosenergiaa
Anni ja Teemu yrittävät hallita voimiaan harjoittelemalla. Isän uusi suhde käy myös hermoille ja kaksoset päättävät puuttua tuoreen parin onneen uusien kykyjensä avulla.
sv
09:55 πμ
Kaksosenergiaa
Kaksoset kertovat supervoimista ystävilleen. Teemu oivaltaa miten kaksoset voisivat kokeilla voimiaan ihmissuhteisiin.
sv
10:12 πμ
Kaksosenergiaa
Kaksoset pohtivat kariutuisiko isän suhde ilman puuttumista asiaan. Heidän ystävänsä ovat vihaisia kaksosten toimien vuoksi. Anni perehtyy äidin salaiseen tutkimusprojektiin.
sv
10:28 πμ
Kaksosenergiaa
Kiinteistönvälittäjä tulee arvioimaan äidin taloa. Isän ja lasten matka Kalajoelle päättyy äkillisesti.
sv
10:45 πμ
Kaksosenergiaa
Kaksoset kuulevat sairaalassa mullistavia uutisia Kastehelmestä. Lapset suunnittelevat tutkimusretkeä tehtaalle.
sv
11:00 πμ
Kaksosenergiaa
Ystävykset murtautuvat laboratorioon. Totuus paljastuu kaksosten vanhemmille.
sv
11:17 πμ
Seuraajat päättää biisin
Elon ja Viivin esittämä biisi kokoaa yhteen seuraajien parhaat disco-muistot. Discossa on jännittävintä kisoihin osallistuminen, odottaa pyytääkö joku tanssimaan ja muut tanssijat. Huomaako ihastus?
sv
11:40 πμ
Mikaela & Thomas
Suomalaisten maanpuolustustahto ja kiinnostus vapaaehtoiseen maanpuoluskoulutukseen on kasvanut voimakkaasti sen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.
sv
11:55 πμ
Jumalanpalvelus
Pääsiäispäivän kirkkovieras on muusikko Jyrki 69. Tuomasmessun pappi on Kati Pirttimaa ja juontaja Ida Vartiala. Musiikista vastaa Tuomaskuoro.
sv
12:55 μμ
Hurjia suomalaisia
Sanna Kannasto oli agitaattori joka sai Kanadan ratsupoliisit peräänsä. Hilkka Kohonen pisti amerikkalaissotilaat järjestykseen Santo Domingossa.
sv
01:25 μμ
 Suomisen Olli rakastuu
Suomisen perheen 16-vuotias poika Olli rakastuu laulunopettajaansa Tuulia Tähtiseen ja jättää tyttöystävänsä Ritvan vaille huomiota.
sv
02:50 μμ
Hullu vuosi 1991
Suomen talous romahti vuonna 1991. Alkoi yksi maan historian syvimmistä lamoista. Onko nyt ilmassa samanlaista tilannekuvasokeutta?
sv
03:46 μμ
Aarne Tarkas - suomalainen elokuva kiittää
Aarne Tarkas oli suomalaisen elokuvan ihmelapsi ja kansan rakastama nero 1950- ja 60-luvuilla. Hän ohjasi runsaan vuosikymmenen aikana 33 pitkää elokuvaa ja teki peräti toistasataa televisio-ohjelmaa.
sv
04:45 μμ
 Jokin ihmisessä
Lääkäri kirjoittaa kuolintodistuksen hiljaisen miehen läsnäollessa. Mies, Kauko, katsoo vuoteessa makaavaa naista ja alkaa muistella: Hän oli erilainen kuin muut. Hänen nimensä oli Osmi. Kauko rakastaa Osmia ja haluaa tämän omakseen.
sv
06:00 μμ
Strömsö
Yhdessä vieraiden kanssa isännät kokkaavat hyvää ruokaa keittiössä, veistävät ja rakentavat työpajassa, tekevät käsitöitä ja askartelevat harrastehuoneessa ja toivovat innostavansa katsojia viettämään vapaa-aikaansa luovasti.
sv
06:29 μμ
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
sv
06:40 μμ
Kun Anni-pastori menetti uskonsa Jumalaan
Kun pastori Anni Paananen seisoi saarnastuolissa, hän huomasi sanojensa kuulostavan epäaidoilta. Hän oli menettänyt uskonsa Jumalaan.
sv
07:10 μμ
Saman sateen alla
Festareihin on viikko ja Sereinin riveissä on erimielisyyksiä. Esitys ei ole valmis ja tapahtumaa järjestävän Mion stressi kasvaa. Jännitys huipentuu showpäivänä.
sv
07:29 μμ
Yle Uutiset
Ajankohtaiset uutisaiheet kotimaasta ja maailmalta.
sv
07:45 μμ
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset jo vuodesta 1963.
sv
08:00 μμ
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen muuttaa Hämeenperältä kaupunkiin, oppii puhumaan käsillään ja tutustuu järjestyspoliisin työhön.
sv
08:31 μμ
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen solmii ystävyys-, yhteistyö- ja avunantosopimuksen sosiaalivirkailija Ailin ja tämän 40 orvon kanan kanssa.
sv
09:01 μμ
Reinikainen
Selvitellessään sunnuntaiaamuista katutappelua joutuvat Reinikainen ja konstaapeli Ek ratkomaan erään toimitusjohtajan kadonneiden tekohampaiden arvoitusta.
sv
09:33 μμ
Reinikainen
Reinikainen hajoittaa opiskelijoiden mielenosoituksen, jonka jälkiseurauksena koirapartioon siirtynyt konstaapeli Ek saa sielunvamman. Ylikomisario Rautakallio sitävastoin asettuu puolustamaan mielenosoittajia matalan profiilin menetelmällään.
sv
10:02 μμ
Reinikainen
Klassiseen musiikkiin ja kaneihin erikoistuneeseen pikku murtovarkaaseen törmäävät yövuorollaan konstaapelit Reinikainen ja Jänkälä. Tapaukseen sekaantuvat vielä Aili Hinkka ja häntä seuraileva yksityisetsivä. Reinikainen selvittää sotkun ja oppii uuden laulun.
sv
10:27 μμ
Reinikainen
Keskellä kesähellettä kaupungille hirvijahtiin hälytetyt poliisit joutuvat jutun vuoksi puhumaan saksaa sekä vierailemaan teurastamossa ja mielisairaalassa.
sv
10:55 μμ
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Suomalaisen itsetunto vahvistuu, kun ulkomaalainen tuntee nimeltä sankareitamme ja tietää tuhansien järvien maan. Mitä meistä oikeasti tiedetään?
sv
11:24 μμ
Uutisikkuna
Uutisikkuna näyttää päivän tärkeimmät uutisaiheet, urheilutulokset ja tuoreimman säätiedotuksen.
sv

Οδηγός TV - Δευτέρα, 01/04/2024

07:24 πμ
Uutisikkuna
Uutisikkuna näyttää päivän tärkeimmät uutisaiheet, urheilutulokset ja tuoreimman säätiedotuksen.
sv
08:00 πμ
Franciscus ja minä - jumalan köyhän tarina
Onko vähemmän sittenkin enemmän? Piispa Jari Jolkkonen kertoo Franciscus Assisilaisen elämäntarinaa ja kysyy, onko meillä varaa olla kuulematta Franciscuksen sanomaa?
sv
08:56 πμ
Sivistysmies - Väinö Voionmaa ja hänen aikansa
Rauhanpoliitikko uskoi sivistyksen voimaan. Sivistyksen, rauhanpolitiikan ja historian tutkimuksen suurmies eli Suomen kohtalonvuosien ytimessä.
sv
09:55 πμ
Estradilla
Tunnelmallisia ja herkkiä tulkintoja tunnetuista virsistä Tampereen tuomiokirkossa.
sv
11:05 πμ
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen vie yöllä puistosta löytämänsä juopuneen varusmiehen kotiinsa selviämään aavistamatta, että juttu on viedä häneltä sekä yöunet että mielenrauhan. Hän tuo entisen vangin puhumaan tykkimiehelle järkeä, mutta joutuukin itse ojasta allikkoon.
sv
11:29 πμ
Reinikainen
Sähkökatkos aiheuttaa monenlaista sekaannusta poliisilaitoksella. Reinikainen juuttuu hissiin tunnetun tv-tähden kanssa, ja ylikomisario Rautakallio yrittää alaisineen ulos pimeästä saunasta. Lopussa kiitos seisoo, ja Reinikainen saa esiintymiskutsun televisioon.
sv
12:00 μμ
Reinikainen
Reinikainen lähtee viettämään vapaapäivää Ailin ja konstaapeli Hautamäen kanssa viimemainitun kesämökille, missä syntyy pulma siitä, mitä muuta maalla voi tehdä kuin listiä hyttysiä, saunoa tai paistella makkaraa. Mutta toki näppärä konstaapelimme aina tekemistä keksii.
sv
01:00 μμ
 Suomisen Olli yllättää
Suomisen Olli palaa sodasta takaisin Helsinkiin. Hänellä on vaikeuksia sopeutua tavalliseen elämään, ja päätyy takaisin koulunpenkille ystävänsä Ekan kanssa. Molemmat ovat kuitenkin laiskoja ja aiheuttavat ongelmia niin koulussa kuin kotona.
sv
02:25 μμ
Saariston silmä syttyy
Ohjelma Tammion kalastajasaaresta Suomenlahdella ja sen heräämisestä kevääseen.
sv
02:50 μμ
Itse asiassa kuultuna
Soile Isokoski esiintyi kaikissa maailman huippuoopperoissa. Yllättäen hän lopetti oopperatähden elämänsä 10 vuotta sitten.
sv
03:57 μμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea Peppi, Raita ja Pulmu!
sv
03:58 μμ
Unna Junná
Mariannen kanssa Karesuvannossa. Kissojen elämää: Inkeri saa siskon. Hildan linnut: Hanhi.
sv
04:10 μμ
 Maija Isola
Dokumenttielokuva Marimekon rakastetuimpien kankaiden suunnittelijasta Maija Isolasta. Hänen tunnetuimpia mallejaan ovat mm. Unikko, Kivet ja Melooni.
sv
05:46 μμ
Arto Nyberg
Arto Nyberg haastattelee mielenkiintoisia ja ajankohtaisia henkilöitä.
sv
06:29 μμ
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
sv
06:45 μμ
Egenlandin matkaopas Suomeen
Juvan peltojen keskellä sijaitsee yllättävä helmi. Teahouse of Wehmais yhdistää englantilaisen teekulttuurin ja suomenruotsalaisen kartanohistorian.
sv
07:00 μμ
MOT
19-vuotias Aarne Kokko kuoli varusmiespalveluksessa vahinkolaukauksen seurauksena. MOT selvittää, miksi Puolustusvoimissa tapahtuu onnettomuuksia vuodesta toiseen ja mitä niiden ehkäisemiseksi on tehty.
sv
07:29 μμ
Yle Uutiset
Ajankohtaiset uutisaiheet kotimaasta ja maailmalta.
sv
07:45 μμ
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset jo vuodesta 1963.
sv
07:50 μμ
Strömsöstä poimittua
Strömsön huvimajan katto kaipaa uusimista. Nyt huvimaja saa Jim Björnin käsissä suojakseen perinteisen huopakaton kolmiorimoineen.
sv
08:00 μμ
Itse asiassa kuultuna
Teatterinjohtaja Asko Sarkolasta piti alunperin tulla insinööri. Miten hän päätyi näyttämölle?
sv
08:55 μμ
Onko elämä vitsi?
Märta tutkii identiteettiään kolmospoikien pikkusiskona ja pohtii Tammisaaressa kasvamista. Hän tapaa ystävänsä Ikan kirpputorilla, ja kollega Simon auttaa häntä kirjoittamaan vitsejä.
sv
09:05 μμ
Onko elämä vitsi?
Märta miettii, haluaako hän oikeastaan lapsia, ja kokee elämänsä yllätyksen. Yhdelle hänen parhaista ystävistään järjestetään vauvakutsut, ja Märtan äiti kertoo omasta kokemuksestaan äidiksi tulosta.
sv
09:20 μμ
SuomiLOVE
Agents saa illan yllätykseen riveihinsä Dannyn. Estradeina musiikkiesityksille toimivat mm. katto, nyrkkeilykehä ja joogasali. Iloa iltaan tuovat myös Eva + Manu, Club For Five ja LOVEband.
sv
10:20 μμ
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä
Oli helpotus että se ei ollu meiän vika se kolari. Jyväskyläläinen Jasmine Saloranta vammautui vuonna 2010 Siikalatvalla sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
sv
10:50 μμ
Reinikainen
Haaparannassa sattunut onnettomuus herättää poliisiasemalla monenlaista hämminkiä. Kumpi on soveliaampi kertomaan tapauksesta omaisille: oikeita sanoja etsivä Ek vai niitä ronskisti laukova Reinikainen?
sv