TV4 Stars

TV4 Stars

Sweden

Οδηγός TV - Δευτέρα, 01/04/2024

12:10 πμ
 Lawless
Bröderna Forrest, Howard och Jack Bondurant är framgångsrika hembrännare och spritleverantörer under förbudstiden i USA. Men när specialagenten Charlie Rakes dyker upp förändras allt.
sv
02:05 πμ
 Tinker, Tailor, Soldier, Spy
Kritikerrosad spionthriller efter en roman av John le Carré, en spion återgår i tjänst för att finna mullvaden som tros ha infiltrerat MI6. Det är tidigt 70-tal och mitt under det kalla kriget.
sv
04:10 πμ
 Book Club
Fyra kvinnor som har känt varandra hela livet bestämmer sig för att läsa "50 shades of Grey". Lite skulle de veta om vad livet hade att erbjuda efter det.
sv
05:50 πμ
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:15 πμ
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:45 πμ
 Tills Frank skiljer oss åt
Svensk komedi om singeln Vera som längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på…
sv
08:25 πμ
 Waiting for Bojangles
Gary bor med sina excentriska föräldrar Camille och Georges i en lägenhet i Paris där det finnns utrymme för upptåg och fantasi.
sv
10:25 πμ
 Five bedrooms
Seriestart. Ainsley, Harry, Liz, Benand och Lachlan hamnar vid samma bord på ett bröllop. De kommer från olika bakgrund, men alla har tröttnat på att vara ensamma. Flera flaskor champagne senare har de bestämt sig för att flytta ihop.
sv
11:15 πμ
 Five bedrooms
Lachlan har flyttat ut. Heather lämnar sin familj och tar hans plats i huset. Efter inflyttningsfesten ångrar hon sig och bestämmer sig för att knalla hem.
sv
12:05 μμ
 American Auto
Katherine och teamet beger sig till Silicon Valley för att investera i gröna teknikföretag. Bland de olika kandidaterna finns Sandbox, ett suspekt företag som grundats av Wesleys kompis Chase.
sv
12:25 μμ
 American Auto
Katherine tvingas gå på ett studiebesök efter att några av de unga anställda kräver att företaget slutar sponsra anti-abortpolitiker. Samtidigt tar sig kontorets män tar an uppgiften att skriva Paynes nya abortpolicy.
sv
12:50 μμ
 Astrid & Lilly Save the World
Pine Academy terroriseras av ett monster som manifesterar allas värsta rädslor. Till och med Astrid och Lilly blir måltavlor.
sv
01:35 μμ
 Enkelstöten
Säsongsavslutning. Jenny, Cecilia och Julia ska sälja tillbaka installationen till Patrik men har både polisen, Sverker från MC-klubben och Bengt efter sig. En vild jakt utbryter som får oanade konsekvenser för alla inblandade.
sv
02:20 μμ
 Solsidan
Säsongsstart. Mickan gör allt för att visa hur lyckad hon är när en gammal plågoande från högstadiet flyttar in på Solsidan.
sv
02:45 μμ
 Solsidan
Alex blir motvilligt indragen när Wilmas klass ska sälja grillkryddor och Fredde känner sig hotad av några yngre stjärnskott på jobbet.
sv
03:10 μμ
 Långt ifrån dig
Seriestart. Massimo är en trygghetsberoende entreprenör från Rom. Candela är en fartfylld dansare från Sevilla. De är olika på alla tänkbara sätt, men när ödet för dem samman under en natt på Prags flygplats uppstår ändå en ömsesidig…
sv
04:15 μμ
 Sjölyckan
Berndts och Söderbergs relation har vuxit sig stark och under våren har en del förändringar skett på Sjölyckan. Det har framför allt Klara svårt att smälta.
sv
04:40 μμ
 Sjölyckan
Alla är inte överens om vilken nivå det bör vara på de gemensamma måltiderna. Är det viktigast att få njuta ordentligt eller ligger den verkliga njutningen i att anstränga sig så lite som möjligt? Ett ställningskrig utbryter.
sv
05:05 μμ
 LasseMajas Detektivbyrå
Barbro Palm planerar att fria under en födelsedagsfest för Muhammed, men festen spårar ur och förlovningsringarna försvinner. Dessutom har någon brutit sig in i både källaren och hotellets kassaskåp.
sv
05:50 μμ
 Korridoren
Saga fyller år och ska fira stort på Upplands nation, men problem uppstår när Jennys ex-pojkvän Sebbe plötsligt dyker upp på festen och ställer till en scen.
sv
06:15 μμ
 Korridoren
Oliver tar med sig Jenny till den kufiske överliggaren Jörgen och tvingar henne att städa Jörgens lägenhet – annars avslöjar han Jennys hemlighet för Saga.
sv
06:35 μμ
 Five bedrooms
Ainsleys pappa och styvmamma kommer på besök och det planeras en fest för barnet som snart ska komma. Men festligheterna avslutas tvärt då Lachlans ex-flickvän riktar all sin ilska mot Ainsley.
sv
07:20 μμ
 Padeldrömmar
Seriestart. Fabian och Hasse är ett omaka kompispar som driver en halvdan badmintonhall i en sömnig svensk småstad. De känner sig ganska misslyckade och trötta på var de befinner sig i livet när de plötsligt får en idé som kan ändra…
sv
07:45 μμ
 Padeldrömmar
Hasse och Fabian har lite olika syn på hur man startar padelhall, vilket märks tydligt när de medverkar i en intervju för Radio Uppland.
sv
08:10 μμ
 Sjölyckan
Klara är avundsjuk på nykära Thomas och Lily då hennes relation gått i stå. Men när hennes tonårsidol flyttar till Sjölyckan får hon en chans att göra Rille svartsjuk.
sv
08:35 μμ
 Sjölyckan
Bernt bryter en av öns oskrivna regler när han anlitar två polacker för att göra klart terrassen. Rille och Klara ger sig ut i båten för att få lite tid på tu man hand. Lily tröttnar på Söderberg och portar sig själv i tre veckor.
sv
09:00 μμ
 BMF
Meech fokuserar på att expandera BMF till Cleveland och Terry brottas med växande smärtor samtidigt som han har fullt upp med lanseringen av sin nya affärsverksamhet. Terry får veta att Meech kan vara i fara.
sv
09:50 μμ
 Hightown
Jackie presenterar sitt rättsfall med försvunna prostituerade och lyckas få Alans hjälp att jaga efter Swayzee. Samtidigt planerar Frankie sin komplott hittills från fängelset.
sv
10:40 μμ
 Mystery Road: Origin
Patrick känner sig uppgiven efter de upprepade rånen och vänder sig till Jay för hjälp. Kan det vara så att hans familj är en måltavla? Jay börjar se ett mönster och en teori formas...
sv
11:35 μμ
 Mystery Road: Origin
Säsongsavslutning. Gängets planer eskalerar i en skjutning i samband med att tåglasten med guldmalm ankommer. Mary befinner sig allt för nära Joshs mördare och Jay börjar äntligen få klarhet i vem som mördade hans far.
sv

Οδηγός TV - Τρίτη, 02/04/2024

12:35 πμ
 The Lost Symbol
Katherine, Langdon och Peter inser att det bästa sättet att besegra Mal'akh är att fortsätta följa ledtrådarna så att de sedan kan vidarebefordra informationen till allmänheten. Mal'akh verkar dock alltid vara två steg framför dem.
sv
01:15 πμ
 The Lost Symbol
Säsongsavslutning. Mal'akh lanserar det sista steget i sin stora plan. Peter och Langdon brottas med den uppoffring som krävs för att rädda Katherine. Nuñez och Sato kämpar för att snabbt sätta sig in i Cascade-vapnet.
sv
02:00 πμ
 Ramy
Farouk är tillbaka i USA och försöker att hålla modet uppe. Ramy är förkrossad över Boomers öde och medverkar på ett första rehabiliteringsmöte för sexmissbrukare.
sv
02:35 πμ
 Ramy
Säsongsavslutning. Ramy träffar sin dotter för första gången, men Zainab avvisar alla erbjudanden om hjälp. Farouk och Maysa gör sig redo att sälja huset och får i uppgift av mäklaren att rensa upp inför visningen.
sv
03:20 πμ
 Eden
Seriestart. Musikstudenten Scout återvänder till Australien efter ett halvår utomlands och bekänner sin kärlek för bästa vännen Hedwig.
sv
04:05 πμ
 Eden
Scout är återfunnen efter två dagars frånvaro. Hon är fast besluten om att hitta Hedwig, men inser också att polisen ser henne som en misstänkt.
sv
05:00 πμ
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:10 πμ
 Göta kanal 3 - kanalkungens hemlighet
Vi är tillbaka på Anderssons båtvarv där alla jobbar hårt på att få färdigt motorerna till Italien. Men kommer Anderssons varv någonsin bli skuldfritt? Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons båtvarv.
sv
06:45 πμ
 Hands of Stone
Den sanna och otroliga berättelsen om Roberto Durán, boxaren som proffsdebuterade redan som sextonåring 1968 och vars karriär inte tog slut förrän över trettio år senare.
sv
08:35 πμ
 Now you see me
FBI:s främsta detektiver hamnar i en katt och råttalek med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Magikerna lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik med korrupta affärsmän som offer.
sv
10:25 πμ
 Five bedrooms
Ben trivs som fisken i vattnet i sitt nya hem. Men hans levnadsvanor uppskattas inte av övriga husägare. Och när han plötsligt börjar strutta runt helt naken i huset är övriga beredda att kasta ut honom.
sv
11:15 πμ
 Five bedrooms
Liz upptäcker att hennes tv blivit stulen och kaos uppstår i huset. Grannen Pete, som är polis tar tag i fallet. Han är dock mer intresserad av att flörta med Harry.
sv
12:05 μμ
 American Auto
Payne sponsrar sin årliga Unga Designers-tävling på en lokal lågstadieskola. Kontrovers uppstår när Katherine oavsiktligt kränker flera länder genom en intervju med en somalisk-amerikansk elev på en livesändning på Instagram.
sv
12:25 μμ
 American Auto
Paynes internetservrar blir hackade, vilket ger Katherine och Elliot huvudbry kring om de ska betala lösensumman, eller inte.
sv
12:50 μμ
 Astrid & Lilly Save the World
Alla har blivit bitna av en ny viral dansfluga. Astrid och Lilly känner sig exkluderade, tills de inser att det handlar om ett nytt monster.
sv
01:30 μμ
 Fejkpatient
Seriestart. Albin är en social kille med skådespelarambitioner som arbetar extra som låtsaspatient på Universitetssjukhuset i Umeå. Snart upptäcks en avvikelse på Albin och efter vidare tester står det klart att han faktiskt är sjuk.
sv
01:55 μμ
 Fejkpatient
Albin försöker att leva på som vanligt och gör en lyckad provfilmning för en stor huvudroll. Han ber Yvonne om ursäkt och fortsätter att flörta med Cissi.
sv
02:20 μμ
 Solsidan
Fredde fejkar utbrändhet för att få mer tid över till sina andra intressen, men inser snabbt att han begått ett misstag.
sv
02:45 μμ
 Solsidan
Alex drabbas av förödande självtvivel när han och Anna reser iväg för lite romantisk egentid. Eva och Rune passar barnen, men en mörkläggning inleds när de tappar bort Wilma.
sv
03:10 μμ
 Solsidan
Mickan gör upp en plan för att avslöja Suzys mörka sidor i samband med ett stort mingelevent. Ove nästlar sig in som statist på Annas filminspelning och Alex tackar ja till en lunchdejt med ett välbekant ansikte som han inte kan…
sv
03:35 μμ
 Långt ifrån dig
Candela och Massimo tar till olika metoder att frigöra sig från sina visioner. Candela vänder sig till en exorcist och Massimo är övertygad om att han är drabbad av någon slags sjukdom, men när synerna väl försvinner är det inte helt…
sv
04:25 μμ
 Sjölyckan
Söderbergs son Mats blir snabbt en favorit hos Berndt, men lika snabbt Tomas och Klaras gemensamma fiende. Rille känner att hans intellektuella kapital inte räknas på Sjölyckan och sätter sitt äktenskap på spel under ett riskabelt…
sv
04:50 μμ
 Sjölyckan
Tomas börjar rensa i förrådet men får det tufft när Klara lyckas hitta ett omätligt värde på varenda pinal. Lily retar ihjäl sig på familjen Klings ohygieniska vana att lägga in osthyveln i kylen efter användning istället för i…
sv
05:15 μμ
 LasseMajas Detektivbyrå
Säsongsavslutning. Det är nyårsafton i Valleby och prästen har satt upp en pjäs inne på fängelset, men när ridån går upp är scenen tom. Lasse och Maja tar upp jakten på fångarna och samtidigt springer de på en massa lösa djur.
sv
06:00 μμ
 Korridoren
Saga följer med Jenny till professor Paula för att fråga om hon läst Jennys “skuggtenta”. På vägen dit träffar de Kočí, som frågar om Saga vill följa med honom till Paris.
sv
06:20 μμ
 Korridoren
Flora och Larsson försöker att muntra upp Jenny genom att ta med henne på en baklängesgask. Jenny får mansgrisen Rickard som bordsgranne och Oliver säljer knark. Jenny tappar kontrollen efter ett tråkigt besked från professor Paula.
sv
06:40 μμ
 Five bedrooms
Ben är i full gång med renoveringen av huset men hans iver sätter stopp och olyckan är ett faktum. Pengar till operation finns inte och det hela ser rätt mörkt ut, ända tills Simmo kommer med ett förslag.
sv
07:30 μμ
 Bert
Seriestart. 14-åringen Bert har precis blivit dumpad av sin tjej Amira. Han är helt knäckt, men samtidigt fortsätter livet med bandrep inför en kommande skoluppvisning.
sv
07:55 μμ
 Bert
Bert drömmer om hur han och Jenny hånglar i parken, men fantasin går snabbt i kras. Hon är syrra till Berts värsta fiende, Klimpen, som alltid är i närheten när Bert försöker prata med Jenny. Vad ska han göra?
sv
08:20 μμ
 LIKEA
Seriestart. Influencern Rut (@rut.tunbjork) introducerar sin bästa vän Cajsa (@larss0n123), och nya assistent, för sin hektiska vardag som profil på mediebyrån FUBE.
sv
08:40 μμ
 LIKEA
Ruts chefer Lukas och Liselotte bjuder ett exklusivt sällskap på middag. Rut (@rut.tunbjork) upptäcker till sin stora besvikelse att hon inte är hedersgäst och Cajsa (@larss0n123) inser allvaret i att hennes jobb är ett man aldrig…
sv
09:00 μμ
 Headhunters
Säsongsavslutning. Roger flyr tillsammans med Diana samtidigt som han funderar på en plan för att slå tillbaka mot Kelly och bröderna. Julie kommer allt närmare Roger och Roger inser att han har blivit lurad av en av sina närmaste.
sv
09:45 μμ
 Hightown
Shane har fått en ny partner. Frankie har viktig information om mordet på Jorge, information som Alan behöver. Ray och Renees relation är värre än någonsin.
sv
10:40 μμ
 Why Women Kill
Säsongsstart. Med drömmar om status och glamour hoppas Alma Fillcot kunna fylla en ledig plats i den lokala societetsklubben, ledd av den respektingivande Rita Castillo.
sv