TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

Οδηγός TV - Δευτέρα, 29/04/2024

01:15 πμ
 Mile 22
Actionthriller där en hemlig amerikansk specialstyrka skickas till ett land i Sydostasien för att eskortera en polis med information om terrorplaner.
sv
02:45 πμ
 John Wick: Chapter 2
John Wicks liv som pensionär avbryts för att på nytt anta rollen som världens främsta torped på begäran av den italienska ledaren Santino D’Antonio som såg till att John kunde undkomma den undre världen.
sv
04:45 πμ
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
05:10 πμ
 Repmånad eller hur man gör pojkar av män
Ett gäng gamla kompisars repövning urartar fullständigt då deltagarna är helt inställda på att jaga brudar, dansa på Stadshotellet och få i sig mat och dryck, som inte alls kommer från markan.
sv
06:35 πμ
 Dag för dag
På ett äldreboende möter vi Malte, Rut och demente Tage, samt vårdaren Katrin och städaren Simon. Denna brokiga grupp ger sig snart ut på en oförglömlig husbilsresa genom Europa för att uppfylla en sista önskan.
sv
08:20 πμ
Jag är Ingrid
Ett personligt och fängslande porträtt som avslöjar en kvinna med obestridlig viljestyrka, stor talang och en för sin tid radikal syn på karriär, moderskap och kärleksliv.
sv
10:10 πμ
 A Dog’s Purpose
En hund återföds som olika hundraser. Under de olika liven som hunden lever adopterar, räddas och förälskar sig olika människor i var och en av sina fyrbenta vänner.
sv
11:50 πμ
Eldsjäl
Animerat äventyr som utspelar sig i 1930-talets New York där unga Georgia drömmer om att bli brandsoldat som sin pappa. När en pyroman härjar i staden klär hon ut sig till "Joe" och får en chans att förverkliga sin dröm.
sv
01:20 μμ
 Now you see me
FBI:s främsta detektiver hamnar i en katt och råttalek med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Magikerna lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik med korrupta affärsmän som offer.
sv
03:15 μμ
 Hustlers
I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona och Destiny som har svårt att få tillvaron att gå ihop.
sv
05:05 μμ
 The Best of Me
En man och en kvinna återförenas 20 år efter att deras tonårsförälskelse slutat i katastrof. Hemligheter och skuld kommer upp till ytan, men också de gamla känslorna...
sv
07:00 μμ
 Long Shot
När Fred Flarsky, en otursförföljd journalist stöter på sin första kärlek Charlotte Field lyckas han charma henne. Det är bara ett problem – Charlotte är nu USA:s utrikesminister.
sv
09:00 μμ
 Last Seen Alive
Will och hans fru Lisa stannar för att tanka. Lisa går och köper vatten men plötsligt hon spårlöst försvunnen. Will tar snart saken i egna händer och börjar söka i stans undre värld i en nervig kamp mot klockan.
sv
10:30 μμ
 The rental
Skräckthriller om två par som hyr ett hus vid havet för en lugn weekend, men snart infinner sig en olustig stämning när de misstänker att ägaren spionerar på dem.
sv
11:55 μμ
 Winchester - House of Ghosts
Rysare som tar oss med till det verkliga Winchester House, en gigantisk viktioriansk byggnad med sju våningar och 160 rum i San José, Kalifornien.
sv

Οδηγός TV - Τρίτη, 30/04/2024

01:30 πμ
 Deepwater Horizon
Den 20 april 2010 ska Deepwater Horizon, en oljeborrningsrigg som drivs av den privata underleverantören Transocean, börja borra utanför Louisianas södra kust på uppdrag av BP.
sv
03:15 πμ
 Beck - Dödsfällan
Polisaspirant Vilhelm Beck är ute på praktik med sin handledare när han vid ett rutinmässigt inbrottsfall hittar en död 17-årig pojke på brottsplatsen. Det blir direkt ett fall för Alex, Martin och de andra i Beck-gruppen.
sv
04:45 πμ
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
05:30 πμ
 The Stones and Brian Jones
Brittisk dokumentär om gitarristen Brian Jones, grundaren av The Rolling Stones, som skildrar hans liv, eftermäle och förtidiga död. För regin står Nick Broomfield, känd för musikdokumentärer som Biggie & Tupac och Kurt and Courtney.
sv
07:05 πμ
 Tills Frank skiljer oss åt
Svensk komedi om singeln Vera som längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på…
sv
08:45 πμ
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
10:35 πμ
 A Dog's Journey
Bailey är tillbaka! Den här gången hittar den älskvärda hunden meningen med sitt eget liv genom de människoliv som han möter.
sv
12:20 μμ
 Sune vs. Sune
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också.
sv
01:45 μμ
 Now You See Me: The Second Act
Efter att ha besegrat FBI för ett år sedan väntar The Four Horsemen på att bli kontaktade av The Eye, en grupp magiker som rekryterat dem. J.
sv
03:50 μμ
 Änglagård: Tredje gången gillt
Fanny och hennes dotter Alice reser tillbaka till den lilla byn i Östergötland och frågan om vem som är Fannys pappa väcks ännu en gång.
sv
05:45 μμ
 Huset med den mystiska klockan
Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror i ett hus fyllt av mystik och hemligheter. I väggarna har en elak trollkarl gömt en klocka, ingen vet vad den gör, bara att det är något farligt.
sv
07:30 μμ
 All Inclusive
Tove och Malin firar deras mammas 60-årsdag med en gemensam resa. Som nydumpad kan hon behöva det, men systrarna har väldigt olika syn på vad som är bäst för deras mor.
sv
09:00 μμ
 Midsommar
En ung kvinna från New York följer med sin pojkvän och hans kompisar till Sverige för att besöka en utbytesstudent och fira midsommar. Men det idylliska firandet tar snart en skrämmande vändning.
sv