TV3

TV3

TV3 erbjuder lekfull, fartfylld underhållning som är lättillgänglig och oemotståndlig. Programmen bjuder in till gemensamma stunder, enskild underhållning och delade upplevelser på alla plattformar. TV3 visar en suverän mix av amerikanska serier, reality, dokumentärer och familjeunderhållningsprogram.

Sweden

Οδηγός TV - Σάββατο, 30/03/2024

12:00 πμ
 Zombieland: Double Tap
Columbus, Tallahassee, Wichita och Little Rock fortsätter kämpa mot zombies och andra överlevare – samtidigt som de kämpar med växtvärken som kommer av en utökad familj med många galningar.
sv
TV3
02:00 πμ
 Taxi Driver
En brutal skildring av New York, sett ur taxichauffören och Vietnamveteranen Travis Bickles ögon.
sv
TV3
04:30 πμ
 Pacific Blue
Victors flickvän Linda är vittne till ett mord begånget av en ökänd lokal knarkkung som har arresterats flera gånger, men som lyckas göra sig av med alla vittnen före varje rättegång.
sv
TV3
05:25 πμ
 Nanny
Jane Seymor gästspelar i kvällens avsnitt..
sv
TV3
06:00 πμ
 Vänner
Monica och Chandlers bröllopsmiddag får konkurrens när Rachel får reda på att hon är gravid.
sv
TV3
06:30 πμ
 Vänner
Monica och Phoebe spekulerar över vem det är som är pappa till Rachels ofödda baby.
sv
TV3
07:05 πμ
 Vänner
Alla verkar veta vem som är den blivande pappan, alla utom han själv: Ross.
sv
TV3
07:35 πμ
 Vänner
Ross och Rachel försöker förklara för de andra hur det kom sig att de hamnade i säng, men det slutar med att de börjar bråka om vem som förförde vem.
sv
TV3
08:10 πμ
 Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet
Hergés berömda figur, upptäckaren Tintin, beger sig den här gången på jakt efter ett sjunket skepp i det här Oscarsnominerade animerade äventyret.
sv
TV3
09:55 πμ
 Harry Potter och Fenixorden
Harry återvänder för sitt femte skolår på Hogwarts och upptäcker att merparten av trollande lärare och skolkamrater inte vill kännas vid att han faktiskt mött den ondskefulle Lord Voldemort.
sv
TV3
12:55 μμ
 Grease
Oskyldiga Sandy och tuffingen Danny blir kära i varandra under sommarlovet. När skolan börjar igen inser de att de går på samma skola. Frågan är om de nu kan återuppta romansen, trots sina olikheter?
sv
TV3
03:40 μμ
 A Dog’s Purpose
Vad är egentligen meningen med ett hundliv? Det är något som golden retriever-valpen Bailey försöker komma på när han blir räddad av pojken Ethan.
sv
TV3
05:50 μμ
 Harry Potter och halvblodsprinsen
Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar.
sv
TV3
09:00 μμ
 Jumanji: The Next Level
Gänget dras åter in i världens dödligaste spel. Men denna gång har spelet utvecklats, och de måste möta helt nya faror för att rädda en av sina egna.
sv
TV3
11:40 μμ
 Young Guns II
Billy the Kid är ledaren för sitt laglösa gäng, men han sitter själv inlåst på ett hotell och de andra är även de inlåsta. Men naturligtvis lyckas kluriga Billy att rymma och frita sig själv.
sv
TV3

Οδηγός TV - Κυριακή, 31/03/2024

01:50 πμ
 Da Vinci-koden
En forskare fångas i en 2000 år gammal väv av hemligheter och avslöjar sanningen om den heliga graal som kan krossa grundvalarna för västvärldens civilisation.
sv
TV3
06:00 πμ
 I djurens tjänst
Vi möter hästen Aragon som har en misstänkt cancerknöl på benet, hunden smulan som ska genomgå en stor och farlig operation, och katten Murphy som kommit in med magsmärtor.
sv
TV3
06:25 πμ
 Svenska Truckers
Pappa Roine och Mattias lastar höbalar - men plötsligt sticker hjullastaren. Linda levererar dryck runt i Stockholm - och passar på att hälsa på sin fästman Magnus. Piraten lägger asfalt.
sv
TV3
07:25 πμ
 Vänner
Ross blir förskräckt när han får höra att Rachel ska på dejt med en snygg skådis, särskilt eftersom hon är gravid med Ross barn.
sv
TV3
07:55 πμ
 Vänner
Monica har Halloween-maskerad och Phoebe träffar sin elaka tvillingsysters snälla pojkvän.
sv
TV3
08:25 πμ
 Vänner
Ross blir glad över att Rachel ska leta egen lägenhet.
sv
TV3
08:50 πμ
 Vänner
Rachel ska berätta för sin lättretliga pappa, dr. Leonard Green, att hon väntar barn med Ross.
sv
TV3
09:20 πμ
 Grease 2
Många bekanta ansikten från supersuccén "Grease" återvänder till campus, och de nya ansiktena är också minnesvärda i den här glada hyllningen till raka kjolar, tjejjagande och ung kärlek.
sv
TV3
11:55 πμ
 Harry Potter och halvblodsprinsen
Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar.
sv
TV3
03:20 μμ
 La La Land
Oscarsvinnande musikal om en blivande skådespelerska och en pianist som förälskar sig. I sång och dans handskas de med Los Angeles prövningar på förhållandet och deras ambitioner.
sv
TV3
06:05 μμ
 Harry Potter och dödsrelikerna - del 1
Del ett börjar när Harry, Ron och Hermione, ger sig av på ett riskabelt uppdrag för att hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och ondska – Horcruxes.
sv
TV3
09:00 μμ
 Mission: Impossible - Fallout
Ethan Hunt åker på en yrkesmässig baksmälla när han väljer att rädda sitt team i stället för stulet plutonium. Nu står han inför ett race mot klockan för att undvika en kärnvapenkatastrof.
sv
TV3