Cartoonito

Cartoonito

Boomerang is a 24-hour digital cable and satellite network offering the best in classic and contemporary animated entertainment. Boomerang targets boys and girls aged 4-7 and their families, offering an exciting mix of light-hearted and fun family favourite cartoons such as Be Cool Scooby-Doo, The Tom & Jerry Show, Mr Bean, Wabbit, Bunnicula, My Knight & Me, Grizzy & the Lemmings and The Looney Tunes Show.

United Kingdom

Οδηγός TV - Τετάρτη, 27/03/2024

12:00 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Alla Svampinjoner har roligt när de åker nerför lerbanan, men inte Chep. Han vågar inte. Men när Fung och Miff retar honom lovar han att göra nåt som ingen Svampinjon nånsin klarat förut, att rida på en gräshoppa!
sv
12:11 πμ
Mush-Mush & the Mushables
När Lilit skapar ett Vänskapsträd som visar vänskaper mellan alla Svampinjonerna, inser hon att Muddler inte har nån vän. Så får det inte vara, så Lilit försöker att bli vän med honom.
sv
12:22 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Grizzy upptäcker en gammal koffert från medeltiden. När två föremål placeras i den smälter de samman till ett. Det ger Grizzy en idé för att bli superstark.
sv
12:33 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Fyrsvampen som guidar Svampionjonerna tillbaka till Svampstan i mörker slocknar plötsligt. Så Lilit tar över jobbet som fyr, men blir svårt uttråkad.
sv
12:45 πμ
Grizzy och lämlarna
En skåpbil kör upp till skogvaktarens stuga med en låda full med chokladpålägg. När Grizzy och lämlarna slåss över en kofot för att öppna den stjäl någon lådan. Grizzy och lämlarna måste leda en utredning för att hitta skattens spår.
sv
12:52 πμ
Grizzy och lämlarna
Precis som vanligt dyrkar Grizzy upp låset till skogvaktarens stuga för att kunna gå in och göra sig som hemma. Men den här gången är det omöjligt att komma in!
sv
12:58 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har fått tag på vita bönor som har märkliga egenskaper: när de blandas med läsk förvandlas alla som äter dem till en studsboll. Grizzy inser att om han vill ta en tupplur så måste han först göra sig av med de magiska bönorna.
sv
01:05 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill bli av med det gamla pianot i garaget till varje pris eftersom lämlarna älskar att använda det för att skapa oväsen.
sv
01:11 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna får tag på en låda som föll från den kanadensiska arméns konvoj som transporterade superhemligt material. Föremålet i lådan ger ifrån sig någon form av laserstråle som delar upp saker i flera små versioner av sig själva.
sv
01:18 πμ
Grizzy och lämlarna
I närheten av stormarknaden lämnar en maskin ut överraskningsägg i utbyte mot ett mynt. Man kan bland annat få en stor raket, något som lämlarna drömmer om.
sv
01:25 πμ
Grizzy och lämlarna
Hemma hos skogvaktaren hittar Grizzy en högteknologisk pryl som gör att man kan lära sig vad som helst på några sekunder tack vare elektroder som ansluts till hjärnan. Han kan bli den perfekta björnen!
sv
01:32 πμ
Grizzy och lämlarna
Ett gammalt metallskrin som av en slump hittas i en klippskreva väcker barndomsminnen till liv för Grizzy och lämlarna.
sv
01:38 πμ
Grizzy och lämlarna
Hur ska man i lugn och ro i soffan kunna titta på en dokumentär om lax när lämlarna lär sig allt om kemi med en rolig experimentlåda?
sv
01:45 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzys fjärrkontroll till teven har blivit stulen av en påfågel som samlar på teknikprylar i sitt bo högt uppe i ett träd. Det här är utan tvekan ett nödläge!
sv
01:51 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy har bestämt sig för att erbjuda en fjäril till en björnhona som han är förälskad i. Men lämlarna bråkar med honom om den ovanliga fjäril han har fått syn på.
sv
01:58 πμ
Grizzy och lämlarna
I ett naturreservat ute i vildmarken finns en liten fristad för civilisationen: skogsvaktarstugan – som björnen Grizzy anser vara sitt revir så fort ägaren är borta.
sv
02:05 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Varje gång Mush-Mush har försökt överraska sin vän med en gåva, har Chep alltid lyckats lura ut vad det är. Men Chep lovar att inte göra det denna gång.
sv
02:16 πμ
Mush-Mush & the Mushables
När Mushpot önskar att han kunde backa tiden och bli en ung Svampinjon igen, bjuder våra vänner in Mushpot att hänga med dem och göra coola saker. Men Mushpot orkar inte med sånt längre. Suck.
sv
02:27 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Om Mush-Mush hade Bollys fart skulle han vilja visa alla hur grym han är. Men Bolly är annorlunda. Han tycker bara om att hjälpa Svampinjonerna. Så när Mush-Mush ordnar ett stort konstnummer för Bolly vägrar han.
sv
02:38 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Chep blir besatt av att lära sig allt om Svamptron – alla små lustiga traditioner och saker som Svampinjoner tror på. Morel är expert på det, så Chep blir hans lärling.
sv
02:50 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy är barnvakt åt björnhonan som han är förälskad i. Men Grizzly kommer inte att begå några misstag, för han tänker inte ta några risker! Men då tog han inte med lämlarna i beräkningen.
sv
02:57 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill inte dela med sig av maten som både han och lämlarna älskar, så han låser in den i skogvaktarens nya och till synes inbrottssäkra kassaskåp.
sv
03:03 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy blir imponerad av en magiker på tv som förvandlar en påfågel till en blombukett. För att bli av med lämlarna en gång för alla, eftersom de gör honom galen med sina ständiga lekar, försöker Grizzy trolla bort dem.
sv
03:10 πμ
Grizzy och lämlarna
En varm dag blir Grizzy sugen på glass efter att ha sett glassreklam på tv. Han kollar i frysen, och där leker lämlarna snölekar med all hans glass. Han försöker rädda glassen, men lämlarna gör det inte lätt för honom.
sv
03:16 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har upptäckt en ny lek: Ett reality-program på skogvaktarens surfplatta. De går omkring i stugan med surfplattan, som visar virtuella hinder som om de fanns i verkligheten.
sv
03:23 πμ
Grizzy och lämlarna
Det enda ätbara som finns i skogvaktarens stuga är en underbar lax som är infryst längst in i frysfacket. Grizzy är utsvulten och försöker smälta isen med hårtorken. Men lämlarna använder redan den till sin nya raketlek i rörsystemet.
sv
03:30 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har hittat en låda full med födelsedagsisfacklor som skjuter ut stora ljuskaskader. De har jättekul när de sätter sig på de fantastiska leksakerna och virvlar runt överallt.
sv
03:35 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Starmush har fått ryggskott, och Svampåldringen tvingas be om hjälp i Svampstan. Eftersom Chep var den som räddade honom, väljer Starmush ut honom som sin medhjälpare under dagen. Men Mush-Mush ärr avundsjuk.
sv
03:46 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Chep är så duktig på moss-kula, att ingen vill möta honom! Ingen utom Sumush som visar sig vara en tuff motståndare. Till Cheps förvåning fortsätter Sumush vinna! Men Lilit och Mush-Mush övertalar sin vän att inte ge upp.
sv
03:57 πμ
Mush-Mush & the Mushables
När Mush-Mush, Chep och Lilit tar med sin kompostmat hem till sitt trädhus, kommer dom på en helt ny grej – kompost att ta med! Dom börjar med matleverans, så att alla andra också kan äta hemma.
sv
04:08 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Precis när Grizzy börjar somna in hörs ett oväsen utanför stugan. Lämlarna far runt på Kinesiska muren i en låda som drivs av fyrverkeriraketer.
sv
04:20 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har snott Grizzys sista burk choklad och njuter av den i hemlighet. För att hitta lämlarnas gömställe lär Grizzy en tvättbjörn, vars luktsinne är lika bra som en tryffelhunds, att reagera på doften av choklad.
sv
04:27 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy har slagit sig ner i soffan för att vila sin värkande rygg och drar sig för att lämna den. Han kommer på smarta strategier för att göra allt på avstånd.
sv
04:33 πμ
Grizzy och lämlarna
Vibrationerna som Grizzys snarkningar orsakar ger lämlarna en idé om en hopplek. Men när Grizzy vänder på sig och slutar snarka måste lämlarna hitta andra vibrationskällor. De fungerar bara inte så bra ihop med Grizzys tupplur.
sv
04:40 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en födelsedags-piñata i skogvaktarens vardagsrum. Tanken på att slå sönder en staty i papier-maché med ett slagträ, som det står i instruktionerna, gör honom glad.
sv
04:47 πμ
Grizzy och lämlarna
I en mystisk grotta hittar Grizzy och lämlarna ett magiskt gåsspel. Händelserna på rutorna som spelarna hamnar på blir verklighet. När Grizzy och lämlarna inser det är det för sent att stoppa spelet.
sv
04:53 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy blir störd av ett föremål som sitter fast mellan soffkuddarna. Det är en stor lämmel-handdocka i skinn. Han stoppar in sin hand och låtsas att dockan stryper honom.
sv
05:01 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar resterna från ett halloweenparty i skogvaktarens stuga, som dekorerades inför festen. Men medan den underliga miljön förvirrar Grizzy är lämlarna i sjunde himlen och har jättekul när de hoppar runt i en kastrull full…
sv
05:08 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill ge björnhonan han är kär i en plastring som han tycker är riktigt tjusig. Men eftersom ringen har legat i soporna måste han tvätta den först, och lämlarna använder husets enda tvål som kälke.
sv
05:14 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en underlig statyett som kan byta två levande varelsers andar med varandra, och blir själv fången i en karibus kropp.
sv
05:21 πμ
Grizzy och lämlarna
När Grizzy fiskar lax på flodbanken får han en ovanlig fångst: en gammal handspegel från en saga. Istället för att visa en spegelbild av personen som håller i den visar spegeln en förskönad bild av omgivningarna.
sv
05:30 πμ
Mr. Bean
Mr Bean ger sig ut på jakt efter vilda djur, men förväntar sig inte att få se nåt förhistoriskt!
sv
05:40 πμ
Mr. Bean
Mr Bean måste se efter en skadad mrs Wicket, vars krav börjar bli en pina.
sv
05:50 πμ
Mr. Bean
Mr Bean hamnar på scen i operahuset...iförd klänning!
sv
06:00 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy och lämlarna hittar ett stort chokladägg med en överraskning inuti. De slickar sig om läpparna, men mitt i bråket om ägget börjar ett gäng fåglar ruva det. Nu får Grizzy och lämlarna gadda ihop sig mot fåglarna.
sv
06:07 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna hittar ett djupfryst förhistoriskt djur: en sabeltandad tvättbjörn. De försöker tämja den som en kattunge, men den är så vild att den vänder upp och ner på hela stugan. Det gör förstås Grizzy rosenrasande.
sv
06:14 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Mr. Bean upptäcker att Declan ger Irma skjuts i sin nya fina SUV. Mr. Bean är inte imponerad förrän Declan visar upp alla bilens funktioner. Mr. Bean påstår att hans bil är bättre.
sv
06:20 πμ
Tom och Jerry i New York
Spikes nallebjörn går av misstag sönder när hotelldirektören är på semester. Tom drömmer om ett basketmästerskap, assisterad av Jerry, men hans farbror i armén är istället fast besluten att besegra Jerry permanent.
sv
06:40 πμ
Mr. Bean
Mr Bean behöver en ny spade, men varför köpa en när man kan vinna en?
sv
06:50 πμ
Mr. Bean
Mr Bean känner sig nere. Alla har glömt hans födelsedag, och till råga på allt har mrs Wicket en högljudd fest på våningen nedanför.
sv
07:00 πμ
Batbilarna
Bam känner sig försummad efter att ha blivit förpassad på uppdrag och ber Moe att installera experimentella uppgraderingar för att få Batmans fördel.
sv
07:10 πμ
Batbilarna
Ankan får en ultrabränslecellsuppgradering, vilket gör honom till det snabbaste fordonet i Gotham. Bam måste samla Batbilarna som deras självsäkra ledare för att stoppa turbo-Ankan!
sv
07:25 πμ
Universella Ella
Ella och hennes vänner hittar rymdsonden Voyager 1 på Sedna. Ella tar med sig guldskivan från sonden och visar den för mamma som berättar att Ellas gammelfarfar spelade in en hälsning på den.
sv
07:36 πμ
Universella Ella
När Angelie slår Slippys Jupiterflygarrekord blir han både upprörd och fascinerad av hennes surfbräda. De kommer överens om en match till och börjar mecka med sina fordon. Båda ber Ella om hjälp.
sv
07:45 πμ
Snurres Sprätts Byggare
Looneybyggarna bygger ett skåp åt ekorren Tibbe i hans träd, men det rymmer inte alla Tibbes grejor och han vill inte göra sig av med något.
sv
08:00 πμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu blir besviken över att hennes xylofonspelande inte får reaktionerna hon hoppades på.
sv
08:07 πμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu blir frustrerad när Bosse inte vill vara med och leka deras härmlek.
sv
08:15 πμ
Paddan och vänner
Padda, Råtta, Mulle och Häcke försöker hjälpa Portly hitta bin, men Paddas hicka skrämmer bort dem och hindrar vännerna från att få tag på honung.
sv
08:26 πμ
Paddan och vänner
Vesselchefen tar semester och lämnar över ansvaret för att försöka komma in i Paddeborg till Fiffi. Hon har däremot större planer än så!
sv
08:35 πμ
Masha och Björnen
Masha förvandlar Björnens kök till en godisfabrik, men hon får tandvärk. Det blir en läxa för alla barn som älskar godis, ta väl hand om era tänder!
sv
08:40 πμ
Masha och Björnen
Medan Björnen är upptagen med att laga Mashas fina klänningar så hittar hon en gammal kamera i hans garderob. Hon tar en bild och upptäcker att hon har en talang för fotografi.
sv
08:47 πμ
Masha och Björnen
Man behöver inte åka till Paris för att vara moderiktig. Det räcker med att be sin bästis om hjälp. Frankrike bjuder Masha på fantastisk klädsmak och mersmak på livet.
sv
08:55 πμ
Masha och Björnen
Masha bestämmer sig för att ta hand om och visa sin uppskattning för sin favoritgris. Men som alltid slutar hennes försök i katastrof för alla runt omkring henne.
sv
09:00 πμ
Batbilarna
Bibis temperament får det bästa av henne, när Jestahs förolämpningar utlöser några heta utbrott. Bibi kommer att behöva lära sig att strunta i den stora mobbares ord, om hon ska hjälpa Batgirl fånga Harley.
sv
09:10 πμ
Batbilarna
Bam gör ett svårt ledarskapssamtal, som får Batwing att krascha. Han blir besatt av att göra upp till henne under ett flyguppdrag med höga insatser mot Pingvinen och hans gigantiska anka luftskepp.
sv
09:20 πμ
Batbilarna
Buff blir vän med Mr. Freezes Snowcrawler "Snowy", men när de andra Batbilar brinner vid tanken på att umgås med en "bad guy", hoppas Buff kunna ändra sig.
sv
09:30 πμ
Mr. Bean
Mr Beans pizzor gör succé hos alla. Tja, nästan alla...
sv
09:40 πμ
Mr. Bean
Mr Bean behöver ett nytt passfoto och går till ytterligheter för att få ett.
sv
09:50 πμ
Mr. Bean
Mr Bean måste lära sig att dansa för att impa på sin flickvän Irma.
sv
10:05 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna tar bilder av sig själva ute tillsammans med ett får. Men när fåret känner doften av Grizzys kakor springer han genast in i stugan. Grizzy blir förtjust i ullbollen, men lämlarna vill ha sin kompis tillbaka!
sv
10:11 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy förvisar lämlarna till fängelsehålorna, där de hittar en hemlig gång.
sv
10:18 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy och lämlarna snubblar över ett mayatempel i djungeln. Där inne utlöser de en magisk reaktion som skapar dubbelgångare av dem själva, fast i andra åldrar: en Grizzyunge och åldrade lämlar.
sv
10:25 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy har matbrist och är ute för att samla frukt. Han kommer hem med en full korg, men upptäcker att lämlarna har stulit hans sista chokladkräm. Efter det påföljande slagsmålet kastar han iväg lämlarna, som landar i en kanot.
sv
10:30 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Mr Bean blir besatt av tv-spel efter att ha träffat mrs Wickets brorson. Han vill ha sin egen spelkonsol — tills han upptäcker hur dyra de är.
sv
10:40 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna anordnar brottningsmatcher på vardagsrumssoffan. När Grizzy har tröttnat på ståhejet avbryter han dem. Lämlarna hämnas, men under bråket ger golvet i stugan vika och de faller ner i en gammal sidovagn.
sv
10:45 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy och lämlarna hittar utspridda chokladbitar inslagna i bladguld i djungeln. De inser snart att chokladen ramlat ur en lastbil och slår sig samman för att bärga hela lasten.
sv
10:50 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy och lämlarna slåss om den sista chokladkrämen. Fajten avbryts när de hittar en hel låda full i garaget. Lämlarna flyger iväg med den på en drönare, men björnen hinner ifatt dem med hjälp av en jättelik fladdermus!
sv
10:57 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
När Grizzy slungar iväg lämlarna landar de på ett mayatempel där de hittar en magisk tiara som de kan styra eldflugor med. Grizzy – som saknar elektricitet hemma – vill förstås lägga vantarna på den.
sv
11:05 πμ
Batbilarna
Efter att Bibi, Batgirl och Robin lyckats fånga Toyman och hans Gör-Om Kontroll är alla extatiska - förutom Bibi, som är generad för att hon inte lyckades hålla fast vid sin landning under jakten!
sv
11:15 πμ
Batbilarna
Efter att ha kämpat för att lösa en gåta från Riddlers helikopter Quizz, måste Redbird lära sig att säga ifrån och dela sina idéer med Batbilarna om de hoppas kunna ta reda på skurkens sanna plan.
sv
11:25 πμ
Batbilarna
När Batman vägrar att engagera Jokern i ett lopp, lockar Prank Bam till en revansch. Kan Bam lära sig att inte ge efter för översittarens vågor och ta den stora vägen?
sv
11:35 πμ
Batbilarna
Redbird offrar sin smygljuddämpare för att låta lika högt som de andra Batbilar - men hans modifieringar slår tillbaka, när Robin behöver sina smygande färdigheter för att fånga den svårfångade Catwoman!
sv
11:45 πμ
Batbilarna
Moe vill veta hur det är att vara medlem i Batbilarna, men boten får mer än han förhandlat om, när Bam bjuder in honom på ett spännande uppdrag för att stoppa Poison Ivy.
sv
11:55 πμ
Batbilarna
Efter att Jokern har översvämmat Batgrottan, evakuerar Batbilarna och flyttar till ett närliggande parkeringsgarage. När de anpassar sig till sitt tillfälliga hem lär de sig viktiga lektioner om familjen och att få ut det mesta av…
sv
12:05 μμ
Mr. Bean
Mr Bean känner sig nere. Alla har glömt hans födelsedag, och till råga på allt har mrs Wicket en högljudd fest på våningen nedanför.
sv
12:15 μμ
Mr. Bean
Mr Bean behöver en ny spade, men varför köpa en när man kan vinna en?
sv
12:25 μμ
Mr. Bean
Mr Bean råkar byta väska med en trollkarl – med förtrollande följder!
sv
12:35 μμ
Mr. Bean
Mr Bean gillar inte att dela lekplats med ett gäng högljudda barn – så han bygger sitt eget lekland hemma.
sv
12:45 μμ
Mr. Bean
Mr Beans pizzor gör succé hos alla. Tja, nästan alla...
sv
12:56 μμ
Mr. Bean
Mr Bean behöver ett nytt passfoto och går till ytterligheter för att få ett.
sv
01:10 μμ
Tom & Jerry Show
När Ginger och Rick reser bort och lämnar ansvaret till faster Louella, får Tom ett ultimatum: inga fler förstörda inventarier annars får han sova utomhus.
sv
01:17 μμ
Tom & Jerry Show
Munlädret doktor Hyde försöker få Tom att köpa en märklig dryck, som förvandlar honom till ett monster. Jerry och Tuffy springer ifrån doktor Hydes alter ego.
sv
01:24 μμ
Tom & Jerry Show
Tom och Jerry kämpar för att skapa en perfekt parfym åt Toodles, och slutar med att skapa en storm från parfymmolnen.
sv
01:30 μμ
Tom & Jerry Show
En kunglig betjänt kommer till Toms herrgård för inspektion. Jerry övertygar Cates att han är herr Bedfordshire och tar sig in i skafferiet, medan den riktige betjänten anländer och Cates hamnar i knipa.
sv
01:37 μμ
Tom & Jerry Show
Jerry använder en fästing för att ge igen på Tom.
sv
01:43 μμ
Tom & Jerry Show
Tom förvandlas av misstag till en best när han besöker ett träsk och jagar efter djuren i skogen. Jerry försöker hindra honom.
sv
01:50 μμ
Tom & Jerry Show
Ett munläder till råtta övertygar Tom, Jerry och Spike att spela i ett jazzband för att samla ihop mat som entréavgift till deras konsert.
sv
02:00 μμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy hittar en kristallskalle med vilken han kan så split bland lämlarna. Han utnyttjar sen situationen för att ta tillbaka chokladkrämen. Men när missämjan avtar går lämlarna samman för att ge Grizzy en dos av sin egen medicin!
sv
02:07 μμ
Grizzy och lämlarna
Nutty Hill plågas av en kvävande värmebölja. Grizzy letar förgäves efter lite kall luft och får plötsligt en strålande idé. Han ska sätta sig i kylskåpet, där temperaturen är mer uthärdlig.
sv
02:15 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy är frustrerad. Precis när han ska breda chokladpålägg på en stor, fin lax och krypa ner framför teven upptäcker han att skafferiet är tomt! Frustrationen förvandlas till raseri när han hittar den sista burken i lämlarnas klor.
sv
02:20 μμ
Grizzy och lämlarna
Irriterande vibrationer stör Grizzys tupplur. Han hittar skogvaktarens mobiltelefon i soffan. Den har olika funktioner, bland annat ett spel som han genast blir beroende av.
sv
02:26 μμ
Grizzy och lämlarna
Ett mystiskt, gigantiskt ägg har lossnat från den smältande isen och glider fram till timmerstugans dörr. Lämlarna ser på när en stor dinosaurieunge, som genast tror att de är hans "mammor", kläcks.
sv
02:35 μμ
Batbilarna
Redbird offrar sin smygljuddämpare för att låta lika högt som de andra Batbilar - men hans modifieringar slår tillbaka, när Robin behöver sina smygande färdigheter för att fånga den svårfångade Catwoman!
sv
02:45 μμ
Batbilarna
Moe vill veta hur det är att vara medlem i Batbilarna, men boten får mer än han förhandlat om, när Bam bjuder in honom på ett spännande uppdrag för att stoppa Poison Ivy.
sv
02:55 μμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu stöttar Hamza när han inte vågar visa sin baklängeskullerbytta för klassen.
sv
03:02 μμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu blir ledsen när hon tappar Denkas leksak.
sv
03:10 μμ
Lu och Småkrypsgänget
När Lu och Fia leker inser inte Lu hur rädd Fia blir.
sv
03:20 μμ
Mush-Mush & the Mushables
En ny märklig sak befinner sig nu i stugan: en stor väggklocka som påminner om ett schweiziskt gökur. Grizzy blir omedelbart förälskad i dess regelbundna tickande, som stillar och lugnar honom.
sv
03:30 μμ
Mr. Bean
Mr Bean behöver en ny spade, men varför köpa en när man kan vinna en?
sv
03:40 μμ
Mr. Bean
Mr Bean känner sig nere. Alla har glömt hans födelsedag, och till råga på allt har mrs Wicket en högljudd fest på våningen nedanför.
sv
03:50 μμ
Masha och Björnen
Mashas syster Dasha kommer för att hälsa på henne. Även om de ser väldigt lika ut så är de väldigt olika. Masha tar med Dasha till Björnens hus.
sv
03:55 μμ
Masha och Björnen
Björnen minns sina cirkusfärdigheter och gör några av sina specialtrick på en enhjuling. Tyvärr så ramlar han och slår i huvudet.
sv
04:00 μμ
Masha och Björnen
Björnen skulle aldrig ha tillåtit att Masha lämnades ensam när hon tittade på en läskig film. Men han misslyckades med att förutspå alla problem som ett skrämt barn kan utsätta honom för.
sv
04:07 μμ
Masha och Björnen
Björnhonan ger Masha ett skönhetsmagasin och nu ska Björnen göra om sitt hus till en skönhetssalong.
sv
04:15 μμ
Masha och Björnen
Björnen har problem med en glupsk mal i sitt hus. Han försöker rädda sin magiska låda och ställer den på verandan. Masha hittar den magiska hatten som kan göra henne osynlig.
sv
04:20 μμ
Masha och Björnen
Varje människa drömmer om att dennes önskningar ska uppfyllas, men vad drömmer Björnen om? Se när hans liv förändras när en magisk ande dyker upp i det.
sv
04:30 μμ
Paddan och vänner
Häcke, Råtta, Mulle och Padda ger sig i väg på en båtresa på floden för att försöka hitta den mystiska sångstenen.
sv
04:41 μμ
Paddan och vänner
Råtta säger sig vilja åka ut på ett havsäventyr med Gamla Skrället, men när vännerna uppmuntrar honom känner han sig tvingad att åka fast han tvekar.
sv
04:55 μμ
Batbilarna
Efter att Jokern har översvämmat Batgrottan, evakuerar Batbilarna och flyttar till ett närliggande parkeringsgarage. När de anpassar sig till sitt tillfälliga hem lär de sig viktiga lektioner om familjen och att få ut det mesta av…
sv
05:05 μμ
Batbilarna
Redbird blir upphetsad, när han får reda på att Batman och Robin tar honom och Bam på en biltur upp längs kusten! Men när Jokern och hans skåpbil Prank dyker upp oväntat och förstör Redbirds stranddagsplaner, hjälper Bam honom att…
sv
05:15 μμ
Batbilarna
Zoom-legionen är trött på att alltid förlora. De bestämmer sig för att ta en sida från Batbilarna och försöka använda lagarbete för att få till stånd ett vågat rån. Men kommer de att kunna arbeta tillsammans?
sv
05:25 μμ
Snurres Sprätts Byggare
När Looneybyggarna deltar i en sandslottsbyggartävling ser Pip konkurrensen och tappar tron på sin egen idé.
sv
05:35 μμ
Snurres Sprätts Byggare
Kocken Hector anlitar Looneybyggarna att bygga en hamburgerrestaurang, men Daffy är så inne i sitt leksaksspel att han orsakar en massa trassel.
sv
05:45 μμ
Snurres Sprätts Byggare
När Looneybyggarna hjälper Petunia att bygga ett växthus, kan hon hon inte bärga sig att se grönsakerna växa och gör allt hon kan för att snabba på processen.
sv
06:00 μμ
Tom & Jerry Show
Tom förvandlas av misstag till en best när han besöker ett träsk och jagar efter djuren i skogen. Jerry försöker hindra honom.
sv
06:10 μμ
Batbilarna
När Batdator stängs av för en systemuppdatering måste de andra Batbilar ta över åt henne samtidigt, som de hjälper Batman i en kamp mot Harley Quinn.
sv
06:20 μμ
Batbilarna
När Zoomlegionen vill fuska till sig segern i Gotham-rallyt gör Batbilarna allt för att tävlingen ska vinnas genom att spela schysst.
sv
06:30 μμ
Batbilarna
Till allas förvåning är Bam hemligt mörkrädd. När Poison Ivy ställer till med ett strömavbrott i Gotham måste Bam övervinna sina rädslor för att stoppa henne.
sv
06:40 μμ
Tom och Jerry i New York
Tom och Spike besöker ett spa, där Jerry och Tuffy förstör för dem. Tom byter plats med en ambassadörs snobbiga katt.I Chinatown möter Jerry romantiken, men ger Tom fyrverkerier.
sv
07:00 μμ
Masha och Björnen
Masha och Björnen bestämmer sig för att göra en film, men de bråkar om handlingen. Så vad kommer filmen att handla om?
sv
07:07 μμ
Masha och Björnen
Masha bestämmer sig för att bli superhjälte. Hon rusar mot nya bravader, men djuren skrattar åt hennes handgjorda dräkt och hennes naiva önskan att rädda dem.
sv
07:15 μμ
Batbilarna
Alla antar att Harley Quinn är skyldig till en stöld. Men medan Batman och Bam konfronterar Harley, börjar Bibi och Redbird misstänka att hon kanske är oskyldig.
sv
07:25 μμ
Batbilarna
Hatdatorn fångar Bibi och Jestah förklär sig till henne för att infiltrera Batbilarna och stjäla Batdatorns moderkort. Kan Bibi frigöra sig i tid för att avslöja bedragaren och rädda dagen?
sv
07:35 μμ
Batbilarna
Efter att ha träffats av Pingvinens sångstråle kan Batbilarna bara kommunicera genom sång. De måste lära sig att sjunga samma melodi, som ett team, för att kunna besegra den musikaliska skurken.
sv
07:45 μμ
Mr. Bean
Mr Beans pizzor gör succé hos alla. Tja, nästan alla...
sv
07:56 μμ
Mr. Bean
Mr Bean behöver ett nytt passfoto och går till ytterligheter för att få ett.
sv
08:05 μμ
Mr. Bean
Mr Bean måste lära sig att dansa för att impa på sin flickvän Irma.
sv
08:20 μμ
Paddan och vänner
Det är halloween och Paddan skryter om att det finns ett spöke på Paddeborg. Vännerna kommer på besök och ser att Paddan bara har hittat på allting, eller har han det?
sv
08:30 μμ
Paddan och vänner
Vesslorna får reda på att Paddan är rädd för fågelskrämmor och skyndar sig att skrämma bort Paddan ifrån Paddeborg för gott.
sv
08:40 μμ
Grizzy och lämlarna
Precis som vanligt dyrkar Grizzy upp låset till skogvaktarens stuga för att kunna gå in och göra sig som hemma. Men den här gången är det omöjligt att komma in!
sv
08:48 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har fått tag på vita bönor som har märkliga egenskaper: när de blandas med läsk förvandlas alla som äter dem till en studsboll. Grizzy inser att om han vill ta en tupplur så måste han först göra sig av med de magiska bönorna.
sv
08:55 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill bli av med det gamla pianot i garaget till varje pris eftersom lämlarna älskar att använda det för att skapa oväsen.
sv
09:00 μμ
Tom & Jerry Show
Trubbel uppstår när Tom skiljs från sin egen skugga. Efter att ha varit ihopsatt med Tom under hela sitt liv vägrar nu den talande skuggan att återgå till hur saker en gång var!
sv
09:10 μμ
Tom & Jerry Show
Rick och Ginger reser bort med instruktioner till Tom att hålla ordning på huset, men Jerry har andra idéer.
sv
09:20 μμ
Tom & Jerry Show
Tom måste tävla mot sin amerikanske kusin för att kunna stanna som betjänt på Postlewaite-godset.
sv
09:30 μμ
Tom & Jerry Show
Tom hypnotiseras av ett TV-program och säljs av misstag som tuggleksak. Jerry jobbar hårt för att få tillbaks honom i ett stycke.
sv
09:40 μμ
Tom & Jerry Show
Tom hypnotiseras av ett TV-program och säljs av misstag som tuggleksak. Jerry jobbar hårt för att få tillbaks honom i ett stycke.
sv
09:55 μμ
Grizzy och lämlarna
I en låda som en cirkuskaravan har tappat hittar lämlarna ett trollspö som kan förtrolla föremål och väcka dem till liv. Grizzy är säker på att ett sånt spö skulle kunna bespara honom mycket arbete.
sv
10:00 μμ
Grizzy och lämlarna
När Grizzy fiskar lax på flodbanken får han en ovanlig fångst: en gammal handspegel från en saga. Istället för att visa en spegelbild av personen som håller i den visar spegeln en förskönad bild av omgivningarna.
sv
10:08 μμ
Grizzy och lämlarna
I sin eviga kamp om skogvaktarstugan som de vägrar dela råkar Grizzy och Lämlarna spränga stugan i luften. Bland bråten hittar de ett mystiskt paket: ett armétält med all utrustning som behövs för att skapa ett ,hem, i naturen.
sv
10:15 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy gör sig av med Lämlarna genom att krossa dem med en av skogvaktarens tunga koffertar. Han tar omedelbart ut den ur stugan, och hans fiender sitter på den som klistermärken.
sv
10:21 μμ
Grizzy och lämlarna
Ett främmande föremål levereras till skogvaktarens stuga: en over-board! Det är den allra senaste skateboarden som leviterar ovanför marken utan hjul.
sv
10:28 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna stöter på en isbjörn som har drivit hela vägen till dem på ett isflak som långsamt smälter. Björnen är en fantastisk rodeopartner, han behöver bara tillräckligt med is för att hålla sig sval.
sv
10:35 μμ
Grizzy och lämlarna
Efter att ha studerat en tidningsannons med ett par som står framför en SUV tror Grizzy att om han bara hade en fin bil så skulle hans favoritbjörnhona bli intresserad av honom.
sv
10:42 μμ
Grizzy och lämlarna
En liten jakt slutar med att Tom får en smäll rätt i nyllet, vilket får honom att däcka totalt. Efter lite första hjälpen-behandling (som inte inkräktar på Dandy Do-Gooders) vaknar Tom upp som kung-fumästare.
sv
10:48 μμ
Grizzy och lämlarna
När Grizzy jagar lämlarna, som stal hans burk med chokladpålägg, krockar han med ett arkadmaskin nära mataffären, med en modell av en spåkvinna och hennes kristallkula.
sv
10:55 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har vänt upp och ner på stugan för att organisera medeltida torneringar med skogvaktarens fäktningsutrustning. Grizzy, som vill ha tillbaka sin soffa, försöker städa upp, men jagas iväg av deras fäktningsfasoner.
sv
11:00 μμ
Mr. Bean
Mr Bean blir taxichaufför efter att ha blivit inlåst i en taxi.
sv
11:10 μμ
Mr. Bean
Serien handlar om allas favoritklant. Mr. Bean som bor i sin våning tillsammans med sin älskade Teddy där han fattar idiotiska beslut, vilka han samtidigt lyckas lösa galant.
sv
11:20 μμ
Mr. Bean
Mr Bean har en ny vän: en fiskmås. Men ibland kan vänner missbruka ens gästfrihet.
sv
11:30 μμ
Mr. Bean
Serien handlar om allas favoritklant. Mr. Bean som bor i sin våning tillsammans med sin älskade Teddy där han fattar idiotiska beslut, vilka han samtidigt lyckas lösa galant.
sv
11:40 μμ
Mr. Bean
Serien handlar om allas favoritklant. Mr. Bean som bor i sin våning tillsammans med sin älskade Teddy där han fattar idiotiska beslut, vilka han samtidigt lyckas lösa galant.
sv
11:50 μμ
Mr. Bean
Serien handlar om allas favoritklant. Mr. Bean som bor i sin våning tillsammans med sin älskade Teddy där han fattar idiotiska beslut, vilka han samtidigt lyckas lösa galant.
sv

Οδηγός TV - Πέμπτη, 28/03/2024

12:00 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush vill bli som Starmush när han blir äldre, eftersom han är övertygad om att Starmush är den grymmaste Svampinjonen som finns och att hans liv måste vara superhäftigt.
sv
12:11 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Chep har hittat en ny frökapsel-art. Mushpot varnar honom för att ta den. Men frestelsen blir för stor, så Chep måste bara ta med den hem och öppna den, men i kapseln finns det klipulver. Åh!
sv
12:22 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush ser verkligen fram emot att få visa sina trollerikonster i skogen för alla. Men Amanita förstör Mush-Mushs framträdande genom att lista ut alla tricks. Grr!
sv
12:33 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush är väldigt stolt över att ha kommit på en ny lek, Fruktstuds, då han och hans vänner studsar så högt som möjligt på den studsigaste frukten dom kan hitta.
sv
12:45 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en flaska som innehåller en kärleksdryck. Den som dricker den blir kär i den första varelsen han ser. Grizzy föreställer sig hur han blir oemotståndlig för sin älskade björnhona.
sv
12:52 πμ
Grizzy och lämlarna
Innan Grizzy tar en tupplur låser han in maten i ett skåp för att inte Lämlarna ska få tag på den. För att vara säker på att de inte kan bryta upp låset kastar han dessutom alla husets verktyg i ravinen.
sv
12:58 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy och Lämlarna stöter på en indiansk begravningsplats under skogvaktarstugan. När de råkar aktivera en magisk skiva som representerar jorden blir de tillbakaskickade till forntiden.
sv
01:05 πμ
Grizzy och lämlarna
När Grizzy och Lämlarna slåss om en burk choklad startar de en kedjereaktion som skickar upp burken i rymden där den skadar en rymdstation. Bland bråten som faller ner framför stugan hittar Lämlarna en låda som upphäver tyngdlagen.
sv
01:11 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy råkar hitta skogvaktarens samling med lockpipor. Med en enkel blåsning i pipan kan han locka till sig en flock rapphöns som gör allt för honom.
sv
01:18 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna märker att Grizzy lämnar burken med choklad varje gång han jagar flugan som surrar runt honom. Insekten orkar dock aldrig hålla ut så länge att Lämlarna hinner länsa burken.
sv
01:25 πμ
Grizzy och lämlarna
En magisk stridsyxa delar Grizzy i två likadana björnar med helt olika personligheter. En har kort stubin och den andra är supersnäll.
sv
01:32 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en trollkarlshatt som slänger ut föremål som man har placerat i den på förhand om man rör vid den med en trollstav. Han bestämmer sig för att imponera på sin älskade hon-björn med ett trollerinummer.
sv
01:38 πμ
Grizzy och lämlarna
Ett nytt solariebås får hedersplatsen mitt i stugan. Grizzy får för sig att en snygg solbränna kan locka till sig uppmärksamhet från björnhonan han är förtjust i.
sv
01:45 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill testa den splitternya chokladförpackningen han hittar i skogvaktarens skåp, en jättestor burk som ser smaskig ut, och han tänker inte dela med sig till Lämlarna.
sv
01:51 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy upptäcker en gammal koffert från medeltiden. När två föremål placeras i den smälter de samman till ett. Det ger Grizzy en idé för att bli superstark.
sv
01:58 πμ
Grizzy och lämlarna
Kylskåpet i stugan har förändrats: det har blivit ersatt med en ny, toppmodern anordning som analyserar procenten kroppsfett hos personen som vill äta innan den väljer passande mat. Så Grizzy får varken chokladpålägg eller läsk!
sv
02:05 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mushs favoritgroda har fått sitt hem invaderat av en ödla. Mushpot säger åt dem att inte lägga sig i, naturen löser sånt själv.
sv
02:16 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush och hans vänner är taggade på att vinna det stora Barkloppet, men deras viktiga fjärde medlem hoppar av. Våra vänner ber Mushpot att hoppa in som deras tränare, men han blir senare deras fjärde medlem.
sv
02:27 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush är sugen på att klättra i Mushberget och skyndar sig därför att mäta nektarnivån i blommorna, ett jobb som kräver tid och omsorg. Snart uppstår en krissituation när Mush-Mush skrämmer iväg alla bina.
sv
02:38 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mushpie älskar att sjunga. Men hon är urusel på det! Men Lilit, som aldrig hört hennes sång förut, vill göra Mushpie glad och organiserar en konsert där hon kan uppträda inför dom andra Svampinjonerna. Men dom ogillar idén skarpt!
sv
02:50 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy ser en demonstration med ballongfigurer på tv. Han beslutar sig för att göra en ballongpudel till björnhonan han är förtjust i.
sv
02:57 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy behöver en skön tupplur. Han kan inte hitta en tillräckligt bekväm kudde, tills han testar kudden som lämlarna använder som matta för sina höjdhopp. Kudden är så mjuk att Grizzy somnar så fort han lägger huvudet på den.
sv
03:03 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy väcks från sin tupplur av det otrevliga, pågående ljudet från kardborreband som rivs av. Lämlarna har täckt sina kroppar i kardborreband och kastar sig på en dörrmatta, som fungerar som deras mål.
sv
03:10 πμ
Grizzy och lämlarna
Björnhonan som Grizzy är förtjust i har tappat sin favoritblomma under ett stort stenblock. Grizzy försöker lyfta det, men det är omöjligt!
sv
03:16 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna försöker fånga en fladdermus för att leka rodeo och stör Grizzy när han spelar sitt favoritspel på skogvaktarens mobil. Men när telefonen blir träffad och larmet aktiveras skickas ett ekolodsljud ut.
sv
03:23 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har jättekul när de prövar varje app på skogvaktarens surfplatta en efter en. Grizzy, som är utsvulten, ser att skåpen är tomma.
sv
03:30 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy och lämlarna upptäcker skogvaktarens senast inköp: en 3D-skrivare som kan göra en kopia av vad som helst i miniatyrform.
sv
03:35 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Grizzy och Lämlarna upptäcker en uramerikansk stentavla med kraften att visa det förflutna. Dom återupplever sina anfäders första konfrontationer och lär sig att chokladkräm uppfanns för länge, länge sen.
sv
03:46 πμ
Mush-Mush & the Mushables
När Chanterelle ser hur bra Lilit är på att måla, erbjuder hon sig att bli hennes lärare. Men Lilits konstlektioner krockar med ett roligt projekt hon har jobbat på med Mush-Mush och Chep.
sv
03:57 πμ
Mush-Mush & the Mushables
När Mush-Mush upptäcker att Morel är mörkrädd, erbjuder han sig att tälta med Svamplingarna tillsammans med Lilit och Chep.
sv
04:08 πμ
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush är imponerad över hur Mushpot använder Visdomens Stav. Han vill vara lika cool som Mushpot, så han ber att få låna staven av honom. Men med staven följer mycket ansvar …
sv
04:20 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy och lämlarna upptäcker en märklig portal till en parallell värld. På andra sidan finns samma stuga, men den tillhör inte en skogvaktare.
sv
04:27 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy och lämlarna råkar förstöra fjärrkontrollen till teven när de bråkar över vem som ska få titta på sitt favoritprogram.
sv
04:33 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna upptäcker att genom att ändra på hastighetsskylten vid vägen så kan de öka lastbilstrafiken och skapa ett stort drag som är perfekt för deras extrema vindsegling.
sv
04:40 πμ
Grizzy och lämlarna
När han försöker hindra lämlarna från deras extrema studsmatta-lek halkar Grizzy på duken och gör en ofrivillig volt framför sin älskade björnhona.
sv
04:47 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har spänt fast en sötsugen tvättbjörn vid deras kälke och får skjuts genom att kasta kakor åt djuret. För att kunna återta kakorna, som skulle bli hans mellanmål, har Grizzy inga problem med att se till att kälken sladdar…
sv
04:53 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har hittat en märklig liten pryl bland skogvaktarens tillhörigheter: en handsnurra. Grizzy tycker att det är en dum lek tills han prövar på den själv och genast blir beroende.
sv
05:01 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna leker med figurer av vilda kanadensiska djur. När Grizzy ser att björnfiguren sitter i en bur medan lämmelfigurerna är samlade runt en liten burk chokladpålägg bestämmer han sig för att vara med och ta kontroll över sin egen…
sv
05:08 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy upptäcker ett nytt Tamagotchi-spel på skogvaktarens padda: kameran skannar spelaren och ger honom en virtuell avatar av sig själv att ta hand om. Man måste ge den mat, lägga den och leka med den.
sv
05:14 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy och lämlarna hittar en vas med en ande inuti som kan få allas drömmar att slå in, om de släpper ut honom genom att gnida vasen. Ett litet problem bara: andens magi försvinner så fort han återvänder till vasen och locket stängs.
sv
05:21 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna får tag på ett hemligt vapen som tillhör den kanadensiska armén: alla som blir träffade av det blir fredliga. De använder det för att förvandla Grizzy till en ängel, trots att han inte är det.
sv
05:30 πμ
Mr. Bean
Serien handlar om allas favoritklant. Mr. Bean som bor i sin våning tillsammans med sin älskade Teddy där han fattar idiotiska beslut, vilka han samtidigt lyckas lösa galant.
sv
05:40 πμ
Mr. Bean
Mr Bean plågas av skuldkänslor efter att han jagat Scrapper och råkar få en tillplattad katt.
sv
05:50 πμ
Mr. Bean
Mr Bean blir femte hjulet när mrs Wicket blir förälskad i en man som mr Bean inte litar på.
sv
06:00 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna har hittat en märklig liten pryl bland skogvaktarens tillhörigheter: en handsnurra. Grizzy tycker att det är en dum lek tills han prövar på den själv och genast blir beroende.
sv
06:07 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna leker med en valross. De rider runt på honom i stugan och uppe på taket. Grizzy skickar iväg djuret, som landar i en mystisk isgrotta. I den finns en gammal stendös – vilket kommer att få konsekvenser för Grizzy.
sv
06:14 πμ
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy uppvaktar sin middagsgäst – björninnan – men just som han ska kyssa henne väcker lämlarna honom ur slummern med sitt bilrace. Inte långt därifrån hittar lämlarna dessutom en mask som kan kontrollera drömmar.
sv
06:20 πμ
Tom och Jerry i New York
En popstjärna checkar in på hotellet, men visar sig vara tjuv. Jerrys larvkompis gömmer sig i en blomma, som Tom vill ha. En jazzlåt kompar Tom och Jerry som servitörer.
sv
06:40 πμ
Mr. Bean
Mr Bean vill ha en glass från glassbilen, men får i stället servera sig själv – och varenda unge i stan.
sv
06:50 πμ
Mr. Bean
Mr Bean köper en städrobot till lägenheten, men den slår sönder halva stan.
sv
07:00 πμ
Batbilarna
Redbird blir upphetsad, när han får reda på att Batman och Robin tar honom och Bam på en biltur upp längs kusten! Men när Jokern och hans skåpbil Prank dyker upp oväntat och förstör Redbirds stranddagsplaner, hjälper Bam honom att…
sv
07:10 πμ
Batbilarna
Zoom-legionen är trött på att alltid förlora. De bestämmer sig för att ta en sida från Batbilarna och försöka använda lagarbete för att få till stånd ett vågat rån. Men kommer de att kunna arbeta tillsammans?
sv
07:25 πμ
Universella Ella
När Glitchs arm får kortslutning kan Ellas pappa laga honom. Under tiden visar han upp sin senaste uppfinning, en superbärgararm. Slippy blir imponerad och Glitch vill mer än gärna prova att ha den på sig.
sv
07:36 πμ
Universella Ella
Ella får världens bästa idé. De ska besöka en nebulosa för varje familjemedlem! Först åker de till Bernard 68, men där är det väldigt mörkt och Tilly blir rädd. När pappas bil går sönder åker de till Boomerangnebulosan.
sv
07:45 πμ
Snurres Sprätts Byggare
Looneybyggarna bygger en partybåt åt Mac och Tosh när Pip råkar göra ett misstag utan att be om hjälp.
sv
08:00 πμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu vägrar smaka på en godsak som visar sig vara riktigt smaskig.
sv
08:07 πμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu försöker muntra upp Denka, men Denka vill inte bli uppmuntrad.
sv
08:15 πμ
Paddan och vänner
Häcke, Råtta, Mulle och Padda ger sig i väg på en båtresa på floden för att försöka hitta den mystiska sångstenen.
sv
08:26 πμ
Paddan och vänner
Råtta säger sig vilja åka ut på ett havsäventyr med Gamla Skrället, men när vännerna uppmuntrar honom känner han sig tvingad att åka fast han tvekar.
sv
08:35 πμ
Masha och Björnen
Björnen har födelsedagskalas. Alla djuren kommer till hans hus för att gratulera honom och ge honom presenter.
sv
08:40 πμ
Masha och Björnen
Björnen har en ny hobby. Han samlar, med stor entusiasm, på pussel. Masha är samtidigt förtjust i historierna om Sherlock Holmes, den enastående detektiven.
sv
08:47 πμ
Masha och Björnen
Björnens lilla kusin Panda hälsar på honom igen. Den här gången leder deras rivalitet med Masha till en dansyra.
sv
08:55 πμ
Masha och Björnen
Ibland är det enda du vill göra att drömma om att resa – särskilt när du har utegångsförbud. Soliga Italien bjuder in till att glömma allt och får Masha att sjunga från hjärtat.
sv
09:00 πμ
Batbilarna
När Batdator stängs av för en systemuppdatering måste de andra Batbilar ta över åt henne samtidigt, som de hjälper Batman i en kamp mot Harley Quinn.
sv
09:10 πμ
Batbilarna
När Zoomlegionen vill fuska till sig segern i Gotham-rallyt gör Batbilarna allt för att tävlingen ska vinnas genom att spela schysst.
sv
09:20 πμ
Batbilarna
Till allas förvåning är Bam hemligt mörkrädd. När Poison Ivy ställer till med ett strömavbrott i Gotham måste Bam övervinna sina rädslor för att stoppa henne.
sv
09:30 πμ
Mr. Bean
Mr Bean blir inlåst i ett varuhus och har sitt livs bästa natt.
sv
09:40 πμ
Mr. Bean
Mr Bean gör en egen skräckfilm och mrs Wicket får bli stjärnan!
sv
09:50 πμ
Mr. Bean
Mr Bean vaktar mrs Wickets guldfisk, men katten Scrapper vill gärna "hjälpa till".
sv
10:05 πμ
Grizzy och lämlarna
Innan Grizzy tar en tupplur låser han in maten i ett skåp för att inte Lämlarna ska få tag på den. För att vara säker på att de inte kan bryta upp låset kastar han dessutom alla husets verktyg i ravinen.
sv
10:11 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy och Lämlarna stöter på en indiansk begravningsplats under skogvaktarstugan. När de råkar aktivera en magisk skiva som representerar jorden blir de tillbakaskickade till forntiden.
sv
10:18 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en flaska som innehåller en kärleksdryck. Den som dricker den blir kär i den första varelsen han ser. Grizzy föreställer sig hur han blir oemotståndlig för sin älskade björnhona.
sv
10:25 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna märker att Grizzy lämnar burken med choklad varje gång han jagar flugan som surrar runt honom. Insekten orkar dock aldrig hålla ut så länge att Lämlarna hinner länsa burken.
sv
10:30 πμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har uppfunnit ett nytt popcorn-spel som går ut på att man kastar popcorn och fångar dem med munnen. Grizzy märker att han älskade hon-björn dras till doften av grillad majs och bestämmer sig för att bjuda över henne på lite…
sv
10:40 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill lära sig dansa mambo för att imponera på hon-björnen som han är kär i. Hon avgudar verkligen den dansen. I skogvaktarens hem hittar han utbildningsutrustning som har en dansmatta med fotavtryck som tänds i takt.
sv
10:45 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en trollkarlshatt som slänger ut föremål som man har placerat i den på förhand om man rör vid den med en trollstav. Han bestämmer sig för att imponera på sin älskade hon-björn med ett trollerinummer.
sv
10:50 πμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill testa den splitternya chokladförpackningen han hittar i skogvaktarens skåp, en jättestor burk som ser smaskig ut, och han tänker inte dela med sig till Lämlarna.
sv
10:57 πμ
Grizzy och lämlarna
En magisk stridsyxa delar Grizzy i två likadana björnar med helt olika personligheter. En har kort stubin och den andra är supersnäll.
sv
11:05 πμ
Batbilarna
Alla antar att Harley Quinn är skyldig till en stöld. Men medan Batman och Bam konfronterar Harley, börjar Bibi och Redbird misstänka att hon kanske är oskyldig.
sv
11:15 πμ
Batbilarna
Hatdatorn fångar Bibi och Jestah förklär sig till henne för att infiltrera Batbilarna och stjäla Batdatorns moderkort. Kan Bibi frigöra sig i tid för att avslöja bedragaren och rädda dagen?
sv
11:25 πμ
Batbilarna
Efter att ha träffats av Pingvinens sångstråle kan Batbilarna bara kommunicera genom sång. De måste lära sig att sjunga samma melodi, som ett team, för att kunna besegra den musikaliska skurken.
sv
11:35 πμ
Batbilarna
Bam väcker Catwomans Catmobil, Kitty, till liv så att Batbilarna kan spela batboll med jämna lag. Men kissekatten Kitty är för vild för att tämjas, trots att Bam gör sitt bästa för att övertala henne att vara med och spela.
sv
11:45 πμ
Batbilarna
Buff tränar med Batwing för att bli mer graciös och använder det han lärt sig i ett känsligt uppdrag mot Gåtan.
sv
11:55 πμ
Batbilarna
Efter att Catmobilen Kitty räddar Bam när han är illa ute, bestämmer sig Bam för att ta med henne på en patrullrunda. Han hoppas att hon kan bli en Batbil, om han bara kan få henne att skärpa sig och fokusera på uppdraget.
sv
12:05 μμ
Mr. Bean
Mr Bean måste lära sig att dansa för att impa på sin flickvän Irma.
sv
12:15 μμ
Mr. Bean
Mr Bean blir inlåst i ett varuhus och har sitt livs bästa natt.
sv
12:25 μμ
Mr. Bean
Lämlarna sticker iväg med den sista chokladkrämen. Grizzy hinner ifatt dem, men de kastar burken som landar i ett närliggande tempel. Björnen och lämlarna måste lösa gåtor och övervinna farliga hinder för att komma åt krämen först!
sv
12:35 μμ
Mr. Bean
Mrs Wicket begär att Bean stannar inne för att ta emot en ny fåtölj.
sv
12:45 μμ
Mr. Bean
Mr Bean är hundvakt åt Irma och får idén att börja med hundpromenader — hur svårt kan det vara?
sv
12:56 μμ
Mr. Bean
Mr Bean kör sin Mini i gyttja och är desperat att tvätta både sig själv och bilen ren.
sv
01:10 μμ
Tom & Jerry Show
Tom och Spike försöker bli av med en oinbjuden gäst, Butch. Men Butch har också en oinbjuden gäst i sin gränd.
sv
01:17 μμ
Tom & Jerry Show
En trollkarl glömmer sin hatt, som skapar magisk ödeläggelse för Tom, Jerry och Spike.
sv
01:24 μμ
Tom & Jerry Show
Tom tar inte en mumie i ett spökslott på allvar, förrän det är omöjligt att springa ifrån den.
sv
01:30 μμ
Tom & Jerry Show
Tom, Jerry, Butch och Tuffy går på en charmskola för att lära sig vett och etikett.
sv
01:37 μμ
Tom & Jerry Show
En fågelskrämma terroriserar Kattsylvanien.
sv
01:43 μμ
Tom & Jerry Show
Tom provspelar för en reklamfilm för kattmat men Spike och Butch vill också vara med i den.
sv
01:50 μμ
Tom & Jerry Show
Tom blir biten av en spindel och det får allvarliga spindelkonsekvenser.
sv
02:00 μμ
Grizzy och lämlarna
Efter att ha studerat en tidningsannons med ett par som står framför en SUV tror Grizzy att om han bara hade en fin bil så skulle hans favoritbjörnhona bli intresserad av honom.
sv
02:07 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har fångat en liten spindel. Hennes klibbiga, elastiska trådar passar perfekt att hoppa bungy jump med. Grizzy, som inte vill fastna i nätet, bestämmer sig för att krossa insekten.
sv
02:15 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy och lämlarna bråkar om chokladburkslock. De använder dem som spelmarker i en tävling där man kan vinna godsaker. Och visst, bredvid mataffären står två jackpot-maskiner som locken passar i.
sv
02:20 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy har lagat en tevemiddag som han ska äta framför sin favoritserie. Men den trevliga stunden avbryts plötsligt av oförklarliga störningar. Grizzy upptäcker snart att lämlarna är de verkliga "störningarna".
sv
02:26 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har ravefest. När Grizzy slänger deras bergsprängare i floden utlöser han ett strömavbrott. Om han inte hittar en annan energikälla innan lämlarna gör det kan han glömma sin tevekväll!
sv
02:35 μμ
Batbilarna
Bam väcker Catwomans Catmobil, Kitty, till liv så att Batbilarna kan spela batboll med jämna lag. Men kissekatten Kitty är för vild för att tämjas, trots att Bam gör sitt bästa för att övertala henne att vara med och spela.
sv
02:45 μμ
Batbilarna
Buff tränar med Batwing för att bli mer graciös och använder det han lärt sig i ett känsligt uppdrag mot Gåtan.
sv
02:55 μμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu och Hamza kommer inte överens när det är dags för målarstund på Skalskolan.
sv
03:02 μμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu blir ledsen när ingen lägger märke till hennes nya skor.
sv
03:10 μμ
Lu och Småkrypsgänget
Lu blir ledsen när hennes plantkompis börjar sloka.
sv
03:20 μμ
Mush-Mush & the Mushables
Alla Svampinjoner har roligt när de åker nerför lerbanan, men inte Chep. Han vågar inte. Men när Fung och Miff retar honom lovar han att göra nåt som ingen Svampinjon nånsin klarat förut, att rida på en gräshoppa!
sv
03:30 μμ
Mr. Bean
Mr Bean vill ha en glass från glassbilen, men får i stället servera sig själv – och varenda unge i stan.
sv
03:40 μμ
Mr. Bean
Mr Bean köper en städrobot till lägenheten, men den slår sönder halva stan.
sv
03:50 μμ
Masha och Björnen
Med förhoppningar om att charma björnhonan, som gillar att spela tennis, så bygger Björnen en tennisbana. Men björnen från Himalaya förstör planen. Masha bestämmer sig för att rädda situationen.
sv
03:55 μμ
Masha och Björnen
Masha upptäcker flera nya talanger och Björnen köper en efterlängtad apparat, en helt ny tv!
sv
04:00 μμ
Masha och Björnen
Masha tar på sig rollen som den goda fen och samlar alla inför skördefestivalen.
sv
04:07 μμ
Masha och Björnen
Björnen är trött på att alltid vara barnvakt åt Masha och Panda som har förstört hela huset! Han bestämmer sig för att vila och anlitar en speciell barnvakt för de små ”änglarna”...
sv
04:15 μμ
Masha och Björnen
Till allas förvåning så har Masha helt plötsligt vuxit upp, vilket får alla skogens invånare att chockeras av hennes ovanligt goda uppförande.
sv
04:20 μμ
Masha och Björnen
Björnen avskyr att säga hej då till Masha och ogillar att de är ifrån varandra. Under tiden njuter de andra skogsinvånarna av lite lugn och ro.
sv
04:30 μμ
Paddan och vänner
Fiffi smider en listig plan. Hon och vesselchefen ska levereras till Paddeborg som ett paket. Men resan blir mer mödosam än hon kunde föreställa sig.
sv
04:41 μμ
Paddan och vänner
Vesselchefen följer med Padda på en biltur, men han vill köra. Han vill stjäla bilen genom att kasta ut Padda, men hans galna körstil blir farlig.
sv
04:55 μμ
Batbilarna
Efter att Catmobilen Kitty räddar Bam när han är illa ute, bestämmer sig Bam för att ta med henne på en patrullrunda. Han hoppas att hon kan bli en Batbil, om han bara kan få henne att skärpa sig och fokusera på uppdraget.
sv
05:05 μμ
Batbilarna
När Bam skickas ut för att ta hand om Prank, ber Redbird att få vara med i kampen, men Bam insisterar på att han hänger tillbaka - att det är för farligt! Redbird hänger med i hemlighet, men hans närvaro gör mer ont än det hjälper.
sv
05:15 μμ
Batbilarna
Bam känner sig försummad efter att ha blivit förpassad på uppdrag och ber Moe att installera experimentella uppgraderingar för att få Batmans fördel.
sv
05:25 μμ
Snurres Sprätts Byggare
När Mars-Marvin kraschkandar i Looneyburg får han bråttom att åka därifrån och hyr in Looneybyggarna för att bygga ett rymdskepp åt sig.
sv
05:35 μμ
Snurres Sprätts Byggare
Mars-Marvin anlitar Looneybyggarna för att bygga en hundkoja på Mars åt sin valp, KEN-L. Daffy blir kompis med KEN-L och smider en plan för att förlänga deras lektid.
sv
05:45 μμ
Snurres Sprätts Byggare
När Daffys kusin Billy anlitar Looneybyggarna för att bygga en konstateljé, försökr Daffy imponera för att visa hur cool han är.
sv
06:00 μμ
Tom & Jerry Show
Tom provspelar för en reklamfilm för kattmat men Spike och Butch vill också vara med i den.
sv
06:10 μμ
Batbilarna
Ankan får en ultrabränslecellsuppgradering, vilket gör honom till det snabbaste fordonet i Gotham. Bam måste samla Batbilarna som deras självsäkra ledare för att stoppa turbo-Ankan!
sv
06:20 μμ
Batbilarna
Bibis temperament får det bästa av henne, när Jestahs förolämpningar utlöser några heta utbrott. Bibi kommer att behöva lära sig att strunta i den stora mobbares ord, om hon ska hjälpa Batgirl fånga Harley.
sv
06:30 μμ
Batbilarna
Bam gör ett svårt ledarskapssamtal, som får Batwing att krascha. Han blir besatt av att göra upp till henne under ett flyguppdrag med höga insatser mot Pingvinen och hans gigantiska anka luftskepp.
sv
06:40 μμ
Tom och Jerry i New York
En popstjärna checkar in på hotellet, men visar sig vara tjuv. Jerrys larvkompis gömmer sig i en blomma, som Tom vill ha. En jazzlåt kompar Tom och Jerry som servitörer.
sv
07:00 μμ
Masha och Björnen
Björnen hoppas fortfarande vinna björnhonans hjärta. När han hittar en forntida gondol på botten av skogssjön bestämmer han sig för att bjuda björnhonan på en romantisk tur!
sv
07:07 μμ
Masha och Björnen
Masha tycker inte att ett nyårsfirande räcker, så hon reser till mystiska Kina, där drakar dansar, trädgårdar blommar och många, många andra intressanta saker händer!
sv
07:15 μμ
Batbilarna
Buff blir vän med Mr. Freezes Snowcrawler "Snowy", men när de andra Batbilar brinner vid tanken på att umgås med en "bad guy", hoppas Buff kunna ändra sig.
sv
07:25 μμ
Batbilarna
Efter att Bibi, Batgirl och Robin lyckats fånga Toyman och hans Gör-Om Kontroll är alla extatiska - förutom Bibi, som är generad för att hon inte lyckades hålla fast vid sin landning under jakten!
sv
07:35 μμ
Batbilarna
Bibi önskar att hon fick leva ett liv utan regler som Jestah. Därför bestämmer hon sig för att bara fokusera på att ha kul.
sv
07:45 μμ
Mr. Bean
Mr Bean blir inlåst i ett varuhus och har sitt livs bästa natt.
sv
07:56 μμ
Mr. Bean
Mr Bean gör en egen skräckfilm och mrs Wicket får bli stjärnan!
sv
08:05 μμ
Mr. Bean
Mr Bean vaktar mrs Wickets guldfisk, men katten Scrapper vill gärna "hjälpa till".
sv
08:20 μμ
Paddan och vänner
När Padda råkar göra illa Smuts fot, tar vesslorna tillfället i akt att bo som gäster på Paddeborg tills han har tillfrisknat. Men Sjuksyster Padda blir för mycket för de sluga vesslorna.
sv
08:30 μμ
Paddan och vänner
Under tiden som Råtta lär Mulle, Häcke och Padda skriva dikter, tappar Råtta Häckes dikt i blåsten. Kan Häcke och Råtta hitta dikten igen, eller är det upp till Mulle och Padda att försöka minnas hela dikten tillsammans?
sv
08:40 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna får tag på en låda som föll från den kanadensiska arméns konvoj som transporterade superhemligt material. Föremålet i lådan ger ifrån sig någon form av laserstråle som delar upp saker i flera små versioner av sig själva.
sv
08:48 μμ
Grizzy och lämlarna
I närheten av stormarknaden lämnar en maskin ut överraskningsägg i utbyte mot ett mynt. Man kan bland annat få en stor raket, något som lämlarna drömmer om.
sv
08:55 μμ
Grizzy och lämlarna
Hemma hos skogvaktaren hittar Grizzy en högteknologisk pryl som gör att man kan lära sig vad som helst på några sekunder tack vare elektroder som ansluts till hjärnan. Han kan bli den perfekta björnen!
sv
09:00 μμ
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
09:10 μμ
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
09:20 μμ
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
09:30 μμ
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
09:40 μμ
Tom & Jerry Show
Grannskapets Butch och hans upptåg sätter de andra djuren i klistret.
sv
09:55 μμ
Grizzy och lämlarna
När de hittar en rolig app som gör att man kan se sig själv som en kanin, robot eller nåt annat, med massa animerade accessoarer, slåss Grizzy och lämlarna över paddan.
sv
10:00 μμ
Grizzy och lämlarna
När de hittar en gammal bok om traditionell japansk origami börjar lämlarna göra pappersfåglar som de kan glida på. Grizzy inser att han kan göra den fina fjärilen på framsidan åt sin älskade björnhona.
sv
10:08 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna sitter uppradade i soffan för att se en tecknad film där en mus spelar elaka spratt på en katt. Grizzy, som har bestämt sig för att ta sin tupplur, stänger av TV: n och tar batterierna till fjärrkontrollen så att de inte kan…
sv
10:15 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy visar Lämlarna att de inte kan mäta sig med honom fysiskt och att den sista burken chokladglasyr går till den starkaste.
sv
10:21 μμ
Grizzy och lämlarna
Chokladälskaren Grizzy odlar ett kakaoträd under en UV-lampa. Lämlarna råkar ha sönder lampan, vilket ger upphov till en övernaturlig reaktion: En av lämlarna får förmågan att förvandla växter till jättar.
sv
10:28 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy tycker att han har hittat den ultimata manicken för ett bra liv - ett par glasögon för att titta på TV i panoramavy med olika typer av mätare, som till exempel en störningsvarnare.
sv
10:35 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna ritar i boken ”Snövit” i vardagsrumssoffan. Grizzy kastar omedelbart ut dem och de faller i marken med boken uppslagen på sidan där dvärgarna arbetar i gruvan med sina hackor.
sv
10:42 μμ
Grizzy och lämlarna
Grizzy blir betagen av en mimartist på TV som ger tittarna en illusion av en osynlig vägg. För att bli av med Lämlarna som har tagit sikte på hans burk med Namnam, gömmer Grizzy burken och låtsas äta från en som är osynlig.
sv
10:48 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna skakar av köld, nyser och har glansiga ögon. De är jätteförkylda! De ser så ynkliga ut att Grizzy inte har hjärta att kasta ut dem, trots att de är extremt irriterande när de försöker smyga sig intill honom för att hålla sig…
sv
10:55 μμ
Grizzy och lämlarna
Lämlarna hittar ett paket med minttuggummi som bokstavligen kyler ens andedräkt. Om någon som ätit dem blåser ut luft så fryser allt i sikte. Grizzy gillar inte denna frostiga atmosfär och försöker ta ifrån dem godiset.
sv