Nickelodeon

Nickelodeon

A Nickelodeon nemzetközi televíziós csatorna a Viacom tulajdonában. Az Egyesült Államokban, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is a jelenlegi legnézettebb gyermekcsatorna.

Hungary

Οδηγός TV - Κυριακή, 12/05/2024

12:15 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
Új albérlet / Lehetőségek S05 E05. Az optimista SpongyaBob KockaNadrág egy tenger alatti városban, Bikinifenéken lakik jópár bolondos haverjával együtt.A SpongyaBob Kockandarág rajzfilmsorozat főszereplője egy sárga tengeri szivacs, SpongyaBob, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át. Director: Andrew Overtoom. Actors: Dee Bradley Baker (Guy Fish #1 / Old Man / Customer #2 / Customer #1 / Clam), Clancy Brown (Hockey Player #2 / Mr. Krabs), Rodger Bumpass (Customer #2 / Squidward Tentacles), Mary Jo Catlett (Mrs. Puff), Bill Fagerbakke (Hockey Player #2 / Customer #3 / Patrick Star) (2007)
hu
12:45 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
Otthon, édes romhalmaz S08 E18. Spongyabob ananásza kezd darabjaira hullani, így megkéri a barátait, hogy segítsenek újjáépíteni.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Vincent Waller. Actors: Kim Sulocki (SvampBob), Tommy Nilsson (Patrik), Joakim Jennefors (Bläckward), Mattias Knave (Plankton), Tommy Blom (Herr Krabba) (2012)
hu
12:55 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Leskelődő csellengők S02 E18. Amikor Mr. és Mrs.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Hans Somers. Actors: Stony Blyden (Max Hunter), Daan Creyghton (Sal Hunter), Michael De Roos (Detective Simon), Alyssa Guerrouche (Jennie), Thomas Jansen (Daniel) (2018)
hu
01:20 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Lovagi végjátékok S02 E19. Amikor Mr. és Mrs.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Hans Somers. Actors: Stony Blyden (Max Hunter), Daan Creyghton (Sal Hunter), Michael De Roos (Detective Simon), Alyssa Guerrouche (Jennie), Thomas Jansen (Daniel) (2018)
hu
01:35 πμ
V, mint Viktória
Robarazzi S01 E08. Robbie a barátai magánéletét filmezi. Ezeket feltesz a Robarazzi nevú blogjára, a Slapre, mert félő, hogy a blogot leállítják. Ami persze ezek után nagy sikert arat, a barátai kárán.Tori Vega életébe beköszönt a káosz: a 16 éves lánynak új gimibe kell mennie, de nem akármilyenbe! A Hollywood Arts előadó-művészeti középiskolában hihetetlenül tehetséges diákoknak van csak hely, céljuk valódi művésszé válni. Ám Tori, aki mindig nővére, Trina árnyékában élt, nem hiszi, hogy beleillik az új környezetbe, és hogy ő is valóban tehetséges. Minden megváltozhat, ha Tori képes magát elfogadni, miközben a mindennapi problémáit is orvosolnia kell: házit írni, barátokat szerezni. Vajon menni fog neki? Director: Steve Hoefer. Actors: Victoria Justice (Tori Vega), Leon Thomas III (André Harris), Matt Bennett (Robbie Shapiro), Elizabeth Gillies (Jade West), Ariana Grande (Cat Valentine) (2010)
hu
02:00 πμ
V, mint Viktória
Dale Squires filmje S01 E09. A V, mint Viktória a 16 éves Tori Vega történetét mondja el, aki nővérének, Trina-nak, a család sztárjának árnyékában nő fel, de hirtelen minden megváltozik, mikor Tori elkezd a Hollywood Arts gimibe, a legjobb művészeti suliba jarni. Director: Steve Hoefer. Actors: Victoria Justice (Tori Vega), Leon Thomas III (André Harris), Matt Bennett (Robbie Shapiro), Elizabeth Gillies (Jade West), Ariana Grande (Cat Valentine) (2011)
hu
02:20 πμ
iCarly
Lehet sulit váltok S01 E22. Carlyt értesítik, hogy a webműsorának köszönhetően teljes ösztöndíjat kaphatna a Briarwoodba, egy elit magániskolába.Carly és barátnője, Sam egy iskolai feladatból egy igazi házi webshowt csinál, miután barátjuk, Freddie véletlenül közzéteszi egyik videójukat egy közösségi honlapon. Népszerűségük meggyőzi Carlyt, hogy az iCarlyból egy heti webshowt csináljanak. Director: David Kendall. Actors: Miranda Cosgrove (Carly Shay), Jennette McCurdy (Sam Puckett), Nathan Kress (Freddie Benson), Jerry Trainor (Spencer Shay), Vince Deadrick jr. (Val) (2008)
hu
02:40 πμ
iCarly
Vívás S01 E23. Freddie fiús programra vágyik, ezért elmegy Spencerrel vívni. Freddie őstehetség, de összekavarodnak a dolgok, mikor Spencer belekeveri egy csörtébe a zseniális Doug Toderrel.Carly és barátnője, Sam egy iskolai feladatból egy igazi házi webshowt csinál, miután barátjuk, Freddie véletlenül közzéteszi egyik videójukat egy közösségi honlapon. Népszerűségük meggyőzi Carlyt, hogy az iCarlyból egy heti webshowt csináljanak. Director: Russ Reinsel. Actors: Miranda Cosgrove (Carly Shay), Jennette McCurdy (Sam Puckett), Nathan Kress (Freddie Benson), Jerry Trainor (Spencer Shay), Noah Munck (Gibby) (2008)
hu
03:05 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Éjjeli baglyok S04 E13. Amikor Mr. és Mrs.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Jonathan Elbers. Actors: Eliyha Altena (Oliver), Kate Bensdorp (Evie Hunter), Thomas Cammaert (Marcus), Cystine Carreon (Dottie), Reiky de Valk (Josh) (2021)
hu
03:25 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Anika-mentőakció S04 E14. Amikor Mr. és Mrs.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Jonathan Elbers. Actors: Eliyha Altena (Oliver), Kate Bensdorp (Evie Hunter), Cystine Carreon (Dottie), Reiky de Valk (Josh), Mimi Ferrer (Miss Lucas) (2021)
hu
03:50 πμ
Game Shakers
Bák, a varázspatkány S01 E21. Két Brooklyn-i kislány elkészít egy számítógépes játékot, ami később világszerte népszerű lesz, így megalapítják saját cégüket.Babe és Kenzie 12 éves kislányok, akik kitalálnak egy számítógépes játékot, amit később az év játékának választanak. A nyereségből barátaikkal, Hudson-nal, a világhírű rapperrel, Double G-vel és annak fiával, Triple G-vel elindítják saját játékfejlesztő cégüket Brooklyn-ban. Ettől kezdve a lányoknak ügyelniük kell arra, hogy sikeresek maradjanak. A sorozat több élményt is nyújt a nézőknek, mert nem csak a szereplők kalandjait kísérhetik figyelemmel, hanem játszhatnak is a Nick.com-on és a Nick App-pel a telefonjaikon. Director: David Kendall. Actors: Cree Cicchino (Hudson Gimble), Madisyn Shipman (Kenzie Bell), Benjamin Flores jr. (Triple G), Thomas Kuc (Babe Carano), Kel Mitchell (Double G) (2016)
hu
04:15 πμ
Game Shakers
Byte párbaj S01 E22. Két Brooklyn-i kislány elkészít egy számítógépes játékot, ami később világszerte népszerű lesz, így megalapítják saját cégüket.Babe és Kenzie 12 éves kislányok, akik kitalálnak egy számítógépes játékot, amit később az év játékának választanak. A nyereségből barátaikkal, Hudson-nal, a világhírű rapperrel, Double G-vel és annak fiával, Triple G-vel elindítják saját játékfejlesztő cégüket Brooklyn-ban. Ettől kezdve a lányoknak ügyelniük kell arra, hogy sikeresek maradjanak. A sorozat több élményt is nyújt a nézőknek, mert nem csak a szereplők kalandjait kísérhetik figyelemmel, hanem játszhatnak is a Nick.com-on és a Nick App-pel a telefonjaikon. Director: David Kendall. Actors: Cree Cicchino (Babe Carano), Madisyn Shipman (Kenzie Bell), Benjamin Flores jr. (Triple G), Thomas Kuc (Hudson Gimble), Kel Mitchell (Double G) (2016)
hu
04:35 πμ
44 csacska macska
Sárkányeregető verseny S02 E30. A bajszikák papírsárkányt csináltak az idei sárkányeregető versenyre. A rosszindulatú Gróf is részt vesz a versenyen, és szokás szerint minden trükköt bevet, hogy ő nyerjen.Négy cuki cica alkotja a Buffycats nevű zenekart, de nem elég, hogy nincs hol játszaniuk, lakni sincs hol. Otthontalan hőseink így a nagyi háza melletti garázsban húzzák meg magukat, és idővel igazi menő klubbá varázsolják. Mivel tudják, milyen a sanyarú sors, a cicusok szívesen és önzetlenül támogatják a rászoruló fajtársakat. Ráadásul mindig valami nagyon egyedi megoldást találnak arra, hogy átsegítsenek másokat a hétköznapi élet bukkanóin. Director: Iginio Straffi. Actors: Federico Campaiola (Lampo), Gea Riva (Milady), Joy Salaretti (Pilou), Erica Schroeder (Polpetta) (2020)
hu
04:45 πμ
44 csacska macska
Bűzös küldetés S02 E31. Az étteremben Gombóc megismeri a büdös Guszti macskát, aki elmondja neki, hogy már unja, hogy a sikátor kukájában él.A 44 csacska macska bemutatja, hogyan látják a macskák a világunkat, és hogyan élnek, amikor nem vagyunk a közelben. A macskák úgy tekintenek a felnőttek világára, mint a gyerekek, egy egyedi, ártatlan és komikusan őszinte látásmóddal. Director: Iginio Straffi. Actors: Federico Campaiola (Lampo), Gea Riva (Milady), Joy Salaretti (Pilou), Erica Schroeder (Polpetta) (2020)
hu
05:00 πμ
ALVINNN!!! és a mókusok
Mr. Lou S05 E20. Theo művészi alkotása sikert arat saját közösségi média követőivel, ami egész addig jó, míg az oldalt fel nem törik.Az "Alvin és a mókusok" olyan nemzetközi szupersztárok felvonultatásával, mint Alvin, Simon és Theodore igazi fenomenális élményt kínál, mely bővelkedik zenében, nevetésben, és az immár négy nemzedéknyi rajongót szórakoztató kalandokban. Actors: Ross Bagdasarian Jr. (David Seville / Simon / Alvin), Janice Karman (Jeanette / Brittany / Theodore), Vanessa Bagdasarian (Eleanor) (2021)
hu
05:10 πμ
ALVINNN!!! és a mókusok
Lépre ment csibészek / Játszóház S05 E25.A mókusok és a mókuslányok olyanok, mint a gyerekek. Iskolába járnak, házimunkájuk és házi feladatuk van, veszekszenek, mint minden testvér és milliónyi rajongónak játszanak teltházas koncerteken. Mondtuk már, hogy nemzetközi rock sztárok? Director: Tim Hill. Actors: Ross Bagdasarian Jr. (David Seville / Simon / Alvin), Janice Karman (Jeanette / Brittany / Theodore), Vanessa Bagdasarian (Eleanor) (2023)
hu
05:35 πμ
ALVINNN!!! és a mókusok
Úri muri / Turné terhek S05 E26.A mókusok és a mókuslányok olyanok, mint a gyerekek. Iskolába járnak, házimunkájuk és házi feladatuk van, veszekszenek, mint minden testvér és milliónyi rajongónak játszanak teltházas koncerteken. Mondtuk már, hogy nemzetközi rock sztárok? Director: Tim Hill. Actors: Ross Bagdasarian Jr. (David Seville / Simon / Alvin), Janice Karman (Jeanette / Brittany / Theodore), Vanessa Bagdasarian (Eleanor) (2023)
hu
05:55 πμ
Hupikék törpikék
A becsületrend / Banyák napja S01 E22. A törpök visszatértek, és törpösebbek, mint valaha! Kövesd nyomon hupikék barátaink VADONATÚJ kalandjait! Ha lehet még bájosabb, még abszurdabb, mint az eredeti sorozat!A törpök visszatértek, és törpösebbek, mint valaha! Kövesd nyomon hupikék barátaink VADONATÚJ kalandjait! Ha lehet még bájosabb, még abszurdabb, mint az eredeti sorozat! Törpöljünk együtt! Director: William Renaud. Actors: Davis Freeman (Farmer Smurf / Papa Smurf), Youssef El Kaouakibi (Brainy Smurf), Vincent Broes (Hefty Smurf), Joshua Rubin (Grouchy Smurf / Handy Smurf), Bérangère McNeese (Smurfette) (2021)
hu
06:25 πμ
Hupikék törpikék
Gyík vagy, Törpojáca! / Címlapsztori S01 E23. Tőrpojáca varázslattal próbál eltüntetni egy pattanást, de gyíkká változik. Riportörp meginterjúvolja Hókuszpókot, hogy több lapot adjon el.A törpök visszatértek, és törpösebbek, mint valaha! Kövesd nyomon hupikék barátaink VADONATÚJ kalandjait! Ha lehet még bájosabb, még abszurdabb, mint az eredeti sorozat! Törpöljünk együtt! Director: William Renaud. Actors: Davis Freeman (Bigmouth / Papa Smurf), Youssef El Kaouakibi (Brainy Smurf), Vincent Broes (Chef Smurf / Hefty Smurf), Joshua Rubin (Grouchy Smurf), Bérangère McNeese (Baby Smurf / Smurfette) (2021)
hu
06:55 πμ
Korall tábor: SpongyaBob alsós évek
A nudista tábor / A herkentyűburger S01 E04. SpongyaBob, Szandi és Patrik nekivágnak az erdőnek, hogy megkeressék a hírhedt nudista kolóniát.Tarts te is SpongyaBobbal és barátaival, akik egész nyáron vízalatti tábortüzeket raknak, vad medúzákra vadásznak és fürdenek a Trutyimutyi-tóban. Mindezt a hínárerdő leglököttebb helyén, a Korall Táborban! Director: Cameron Lizotte. Actors: Tom Kenny (Campers / Mechanics / SpongeBob), Bill Fagerbakke (Campers / Patrick), Rodger Bumpass (Squidward), Clancy Brown (Campers / Mr. Krabs), Carolyn Lawrence (Campers / Sandy) (2021)
hu
07:25 πμ
Csillag Patrik műsora
Rájadög búvóhelye / Patrik gyermekmegőrzője S01 E11. A legendás gonosztevő visszatér búvóhelyére, de mint kiderül, már a Csillag család lakik ott. // Patrik műsora célbaveszi a legifjabb generációt.A legendás gonosztevő visszatér búvóhelyére, de mint kiderül, már a Csillag család lakik ott. // Patrik műsora célbaveszi a legifjabb generációt. Director: Dave Cunningham. Actors: Bill Fagerbakke (Parents / Toddlers / Marcie / Twin Dan / Gorilla / Evil Orphans / Pedestrians / Pizza Thug 1 / Worm / Prison Guard 1 / Patrick Star), Dana Snyder (Parents / Toddlers / Lollipop Dad / Evil Orphans / Pedestrians / Prison Guard 2 / GrandPat Star), Cree Summer (Evil Orphans / Pedestrians / Evil Nun / Old Lady / Bunny Star), Jill Talley (Parents / Toddlers / Toddler 2 / Toddler 1 / Lollipop Kid / Mom 1 / Evil Orphans / Pedestrians / Baby / Squidina Star), Thomas F. Wilson (Evil Orphans / Pedestrians / Cecil Star) (2022)
hu
07:55 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
Kész cirkusz! / Tunyacsáp beteget jelent S13 E02. Az optimista SpongyaBob KockaNadrág egy tenger alatti városban, Bikinifenéken lakik jópár bolondos haverjával együtt.A SpongyaBob Kockandarág rajzfilmsorozat főszereplője egy sárga tengeri szivacs, SpongyaBob, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át. Director: Vincent Waller. Actors: Tom Kenny (Spongebob Squarepants / Fish Boy / Cannonball Flea / Trained Flea / Trapeze Flea / High Dive Flea / Tumbler Flea / TV Announcer #2 / Customer #1 / Urchin), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles / Ringmaster / Unicycle Flea / Juggling Flea / Tumbler Flea / Clown Flea / Customer #2), Dee Bradley Baker (Mailman / TV Announcer #1 / Clown Flea), Jill Talley (Tightrope Flea / Fish Girl / Aerobics Fish), Bill Fagerbakke (Patrick Star / Customer #3 / Polar Bear) (2021)
hu
08:25 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
S14 E05. Az optimista SpongyaBob KockaNadrág egy tenger alatti városban, Bikinifenéken lakik jópár bolondos haverjával együtt.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Michelle Bryan. Actors: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Clancy Brown (Mr. Krabs) (2024)
hu
08:55 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
S14 E06. Az optimista SpongyaBob KockaNadrág egy tenger alatti városban, Bikinifenéken lakik jópár bolondos haverjával együtt.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Michelle Bryan. Actors: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Clancy Brown (Mr. Krabs) (2022)
hu
09:20 πμ
A Lármás család
Luna csuklik S06 E16. Lunának abba kell hagynia a csuklást, még mielőtt elkezdődne egy rockverseny, amin részt vesz a bandájával.Gondolkoztál már azon valaha, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A 11 éves Lármás Lincoln betekintést enged számunkra abba, hogyan lehet túlélni egy nagycsaládban, ahol neki, mint az egyetlen fiú gyermeknek tíz leánytesója van! Actors: Jessica DiCicco (Lucy), Nika Futterman (Luna), Grey Griffin (Lana), Lara Jill Miller (Lisa), Liliana Mumy (Leni (II) / Leni (I)) (2021)
hu
09:40 πμ
A Lármás család
Édesszáj / Az illúzió mestere S07 E03. Belegondoltál már, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A tizenegyéves Lármás Lincoln beavatja a nézőket, hogyan él túl a hatalmas háztartásban, ráadásul egyszem fiúként.Gondolkoztál már azon valaha, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A 11 éves Lármás Lincoln betekintést enged számunkra abba, hogyan lehet túlélni egy nagycsaládban, ahol neki, mint az egyetlen fiú gyermeknek tíz leánytesója van! Director: Pat Pakula. Actors: Jessica DiCicco (Lucy), Nika Futterman (Luna), Grey Griffin (Lana), Lara Jill Miller (Lisa), Liliana Mumy (Leni (I) / Leni (II)) (2022)
hu
10:10 πμ
A Lármás család
Viszlát szülinap! / Kemény legény S07 E04. Belegondoltál már, milyen lehet nagycsaládban felnőni?Lucy unja a felhajtást a szülinapja körül, ezért egy varázsigével elintézi, hogy mindenki megfeledkezzen a nagy napról. Zach büntibe kerül a suliban, ezért a többiek megpróbálnak kemény legényt faragni belőle hogy be tudjon illeszkedni. Director: Jessica Borutski. Actors: Jessica DiCicco (Lucy), Nika Futterman (Luna), Grey Griffin (Lana), Lara Jill Miller (Lisa), Liliana Mumy (Leni (I) / Leni (II)) (2022)
hu
10:35 πμ
A Casagrande család
Lalo álom / Majdnem Bébicsőszök S02 E16. Miközben a szülők kimaradnak éjszakára, Bobby és Carlota felváltva vigyáz a gyerekekre és jár el bulizni.A Casagrande család a független, kaland vágyó, 11 éves Ronnie Anne történetét meséli el, aki a nagyvárosi élet rejtélyeit kutatja szeretetre méltó, népes, több generációs, mexikói származású amerikai családjával. Director: Mike Nordstrom. Actors: Carlos Alazraqui (Carlos / Vito / Sergio), Izabella Alvarez (Ronnie Anne), Alex Cazares (Party Guest #2 / Carl), Jared Kozak (CJ), Roxana Ortega (Frida / Director) (2021)
hu
11:05 πμ
Kő, Papír Olló
Susan / Szemöldök S01 E05. Kő, Papír és Olló megpróbálja autójukat, Susant, díjnyertes járművé alakítani. Papír robot szemöldököt ad Kőnek hogy segítsen neki egy meghallgatáson.Kő, Papír és Olló megpróbálja autójukat, Susant, díjnyertes járművé alakítani. Papír robot szemöldököt ad Kőnek hogy segítsen neki egy meghallgatáson. Olló kalandot él át beugró színészekkel. Director: Benjamin Balistreri. Actors: Carlos Alazraqui (Scissors), Ron Funches (Rock), Thomas Lennon (Stylist / Driver / Paper) (2024)
hu
11:30 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
A szökés / Talált tárgyak S10 E09. Amikor SpongyaBob otthon kezd főzni, az ügyfelek otthagyják a Rozsdás Rákollót. // Amikor Planktont kirúgja Karen, SpongyaBob tanítja meg, hogy hódítsa vissza a feleségét.A SpongyaBob Kockandarág rajzfilmsorozat főszereplője egy sárga tengeri szivacs, SpongyaBob, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át. Director: Sherm Cohen. Actors: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles), Clancy Brown (Mr. Krabs), Lori Alan (Pearl Krabs), Steve Buscemi (Dorsal Dan) (2017)
hu
12:00 μμ
SpongyaBob Kockanadrág
Patrik kuponja / A művészet ára S10 E10. Egy félreértés után SpongyaBob és Patrik be akarják bizonyítani, hogy az életbiztosításuk mindentől megvédi őket.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Sherm Cohen. Actors: Clancy Brown (Mr. Krabs), Peter Browngardt (Ice Cream King), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Sirena Irwin (Female Fish, Kid Fish) (2017)
hu
12:25 μμ
SpongyaBob Kockanadrág
Extrém foltok / A rekordmókus S09 E01. Spongya Bob és Patrik csatlakozni akar a Drasztikális nevű extrém sport csapathoz.A mélytengeri Bikinifenéken élő SpongyaBob és legjobb barátja, Patrick számára az élet képtelen kalandok sorozatát jelenti. Akár a tökéletes a lapátot keresi, amivel hamburgerforgatási technikáját tökéletesítheti, akár csak a barátaival kószál, túlzott lelkesedése és minden jó szándéka sem óvja meg SpongyaBobot, hogy újabb slamasztikákba kerüljön. Director: Alan Smart. Actors: Jill Talley (Grand Maul Granny / Fish #49), Dee Bradley Baker (Monster Sandy / Robot / British Gentleman / Sand Dollar / Young Fish), Clancy Brown (Mr. Krabs), Rodger Bumpass (Squidward), Bill Fagerbakke (Guiness O'Ripley / Male Fish #40 / Patrick) (2012)
hu
12:55 μμ
Csillag Patrik műsora
A kanapé mélyén / Pathaton S01 E03. Patrik távirányítója becsúszik a kanapé párniá közé, ezért a nyomába ered. // Patrik műsora a táncképtelen csigák megsegítésére indít jótékonysági akciót.Patrik távirányítója becsúszik a kanapé párniá közé, ezért a nyomába ered. // Patrik műsora a táncképtelen csigák megsegítésére indít jótékonysági akciót. Director: Dave Cunningham. Actors: Bill Fagerbakke (Boxers / Alligators / Villagers / Crowd / Whirly Brains / Random Voice / Pat-Gor / Buff Guy / Earth / Pat-Tron / Patrick Star), Dana Snyder (Boxers / Alligators / Villagers / Crowd / Left Sock / Grandpat Star), Cree Summer (Clowns / Tourists / Bunny Star), Jill Talley (Boxers / Alligators / Villagers / Crowd / Right Sock / Squidina Star), Thomas F. Wilson (Clowns / Cecil Star) (2021)
hu
01:25 μμ
Veszélyes Osztag
Trójai faroló S02 E25. Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag.Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag. A kapitány és Schwoz egy álcaiskolát hoz létre, hogy kiképezzék a gyerekeket, így kiaknázva határtalan szupererejüket a bűnüldözésben. Director: Mike Caron. Actors: Cooper Barnes (Captain Man / Ray Manchester), Michael D. Cohen (Schwoz), Havan Flores (Volt / Chapa), Terrence Little Gardenhigh (AWOL / Miles Macklin), Dana Heath (ShoutOut / Mika Macklin) (2022)
hu
01:55 μμ
Veszélyes Osztag
Rosszcsontok S02 E26. Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag.Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag. A kapitány és Schwoz egy álcaiskolát hoz létre, hogy kiképezzék a gyerekeket, így kiaknázva határtalan szupererejüket a bűnüldözésben. Director: Mike Caron. Actors: Cooper Barnes (Ray Manchester), Michael D. Cohen (Schwoz), Havan Flores (Chapa), Terrence Little Gardenhigh (Miles Macklin) (2021)
hu
02:20 μμ
A Thunderman család
Phoebe klónja S01 E13. Phoebe képes előre megérezni a bajt. Újsütetű képességét arra használja, hogy lenyűgözze osztálytársait.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: David DeLuise. Actors: Rosa Blasi (Barb Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Dana Snyder (Dr. Colosso) (2013)
hu
02:50 μμ
A Thunderman család
Hatodik érzék S01 E14. Phoebe képes előre megérezni a bajt. Újsütetű képességét arra használja, hogy lenyűgözze osztálytársait.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Jed Spingarn. Actors: Rosa Blasi (Barb Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Dana Snyder (Dr. Colosso) (2013)
hu
03:20 μμ
A Thunderman család
A jeges legjobb születésnap S01 E15. Phoebe és Max csak egy normális szülinapi bulit akar. Ám amikor a lefagyasztott Mrs.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Tim Ryder. Actors: Rosa Blasi (Barb Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Dana Snyder (Dr. Colosso) (2014)
hu
03:45 μμ
A Thunderman család
Szuper pizsamaparti S01 E16. Mi fantasztikusabb, mint egy szuperhős? Egy egész családnyi szuperhős!Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Sean Mulcahy. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2014)
hu
04:15 μμ
A Thunderman család
Zeng az ének S01 E17. Amikor egy Veronica nevű gonosz lány meghiúsítja Phoebe kórusbeli terveit és kihasználja Maxet, hogy vele írassa meg a házifeladatát, az ikrek közös erővel állnak bosszút.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Shannon Flynn. Actors: Rosa Blasi (Barb Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Dana Snyder (Dr. Colosso) (2014)
hu
04:45 μμ
A Casagrande család
Állati gondozók / Kimaxolva S03 E09. Adelaide és Carl a junior állatgondozó címért küzdenek, ám harcuk mindkettőjük esélyét tönkreteheti.Adelaide és Carl a junior állatgondozó címért küzdenek, ám harcuk mindkettőjük esélyét tönkreteheti. // Hector rájön, hogy Vitónak hatalmas számlája van a mercadóban, Vito pedig felajánlja, hogy kiegyenlíti - bármi áron! Director: Mike Nordstrom. Actors: Carlos Alazraqui (Vito), Izabella Alvarez (Ronnie Anne), Dee Bradley Baker (Bitsy / Spike), Eric Bauza (Bruno), Alex Cazares (Hipster #1 / Zebra / Carl) (2022)
hu
05:10 μμ
A Casagrande család
Deszka para / Viharvert S03 E10. A The Loud House, azaz a Lármás család spinoffja.Ronnie Anne egy csúnya bukás után parázik újra deszkára állni. És vajon fog még valaha deszkázni? Lincoln Loud is segít neki benne. // Értékes műtárgy érkezik a városi múzeumba, ami viharos időket hoz a Casagrande családra. Director: Mike Nordstrom. Actors: Carlos Alazraqui (Carlos / El Falcon / Vito / Little Sergio / Sergio), Izabella Alvarez (Ronnie Anne), Dee Bradley Baker (Pigeon / Employee #3), Alex Cazares (Carl / Customer / Employee #1), Natalie Coughlin (Nikki) (2022)
hu
05:40 μμ
A Casagrande család
Verseny a gépek ellen / Szép macska hölgyem S03 E11. Amikor Mr. Chang munkája gyorsabb metróvezetőt kíván, bizonyítania kell, hogy tud olyan gyors lenni, mint egy robot.Amikor Mr. Chang munkája gyorsabb metróvezetőt kíván, bizonyítania kell, hogy tud olyan gyors lenni, mint egy robot. // Adelaide segíteni akar a városi cicáknak, hogy örökbe fogadják őket, de vajon tud segíteni eme goromba macskáknak? Director: Mike Nordstrom. Actors: Carlos Alazraqui (Leader Rat / Pedestrian / Breakfast Bot / Vito), Izabella Alvarez (Ronnie Anne), Connor Andrade (Alexis), Dee Bradley Baker (Mr. Wiggles / Lalo / Irving / Glart-E), Eric Bauza (Cat / Kid / Nelson) (2021)
hu
06:10 μμ
A Lármás család
A divatbemutató / Rémhotel S06 E25. Belegondoltál már, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A tizenegyéves Lármás Lincoln beavatja a nézőket, hogyan él túl a hatalmas háztartásban, ráadásul egyszem fiúként.Leni és Carlota munkastílusának különbségei kiütköznek, mikor mindketten ugyanannak a híres divattervezőnek dolgoznak. Lármásék szállást és teljes ellátást foglalnak, de hamar kiderül, hogy ez nem az a vakáció, amire számítottak. Director: Kyle Marshall. Actors: Bentley Griffin (Lincoln Loud), Liliana Mumy (Leni), Alexa PenaVega (Carlota Casagrande), Catherine Taber, Grey Griffin (2021)
hu
06:35 μμ
A Lármás család
Szekrénytársak / Borzbarát S06 E26. Belegondoltál már, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A tizenegyéves Lármás Lincoln beavatja a nézőket, hogyan él túl a hatalmas háztartásban, ráadásul egyszem fiúként.Gondolkoztál már azon valaha, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A 11 éves Lármás Lincoln betekintést enged számunkra abba, hogyan lehet túlélni egy nagycsaládban, ahol neki, mint az egyetlen fiú gyermeknek tíz leánytesója van! Director: Kyle Marshall. Actors: Catherine Taber, Grey Griffin, Jessica DiCicco (2021)
hu
07:05 μμ
A Lármás család
Életre kelt történelem / Csínycsata S07 E01. Lisa a múlt titkait kutatva életre kelt egy fagyott ősembert. Hogy megnyerjék a rivális egyetem csapata ellen folytatott csínycsatát, Lori Luan segítségét veszi igénybe.Lisa a múlt titkait kutatva életre kelt egy fagyott ősembert. Hogy megnyerjék a rivális egyetem csapata ellen folytatott csínycsatát, Lori Luan segítségét veszi igénybe. Director: Jessica Borutski. Actors: Jessica DiCicco (Lucy), Nika Futterman (Luna), Grey Griffin (Lana), Lara Jill Miller (Lisa), Liliana Mumy (Leni (I) / Leni (II)) (2022)
hu
07:25 μμ
A Lármás család
Az utak réme S06 E09. Leni el akar menni a plázába, hogy találkozzon Lorival, ezért mindent bevet, hogy megszerezze a jogsit.Gondolkoztál már azon valaha, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A 11 éves Lármás Lincoln betekintést enged számunkra abba, hogyan lehet túlélni egy nagycsaládban, ahol neki, mint az egyetlen fiú gyermeknek tíz leánytesója van! Actors: Diego Alexander (Rusty), Jeff Bennett (Mr. Reinforced Titanium Alloy Arms / Dr. Ted), John DiMaggio (Driver / Mr. Grouse), Bentley Griffin (Lincoln Loud), Grey Griffin (DMV Examiner / Lily / Lola) (2021)
hu
07:45 μμ
Az igazi Lármás család
Nem is ciki S01 E04. Ebben a részben szerepel az Akció Hírcsoport, és Lincoln szerelembe esik. Anya és apa megpróbálnak összebarátkozni egy orvossal, hogy csökkentsék a 11 gyerekkel járó orvosi költségeket.A sorozat életre kelti a Lármás család tagjait, és vadiúj történeteket mutat be. Lármás Lincoln legjobb barátjának, Clyde McBride-nak segítségével próbál rendet tenni a káoszban, mely 10 lánytesó mellett a mindennapok része. Director: Melissa Kosar. Actors: Wolfgang Schaeffer (Lincoln Loud), Jahzir Bruno (Clyde McBride), Eva Carlton (Leni Loud), Sophia Woodward (Luna Loud), Catherine Ashmore Bradley (Luan Loud) (2022)
hu
08:15 μμ
A Thunderman család
A vér nem válik vízzé S04 E08. Mi fantasztikusabb, mint egy szuperhős? Egy egész családnyi szuperhős!Phoebe and Max Thunderman are 14-year-old twins who share a house, a school, a birthday, and a set of superpowers courtesy of their super-powered parents. Yet somehow, in the cosmic game of genetic roulette, Phoebe popped out of the womb good, while Max came out evil. This super-sibling rivalry, coupled with the typical school/family issues faced by your average kid ultimately leads to a series of hilarious situations. Director: Jonathan Judge. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2017)
hu
08:40 μμ
A Thunderman család
Lelépő fellépő S04 E09. Mi fantasztikusabb, mint egy szuperhős? Egy egész családnyi szuperhős!Phoebe and Max Thunderman are 14-year-old twins who share a house, a school, a birthday, and a set of superpowers courtesy of their super-powered parents. Yet somehow, in the cosmic game of genetic roulette, Phoebe popped out of the womb good, while Max came out evil. This super-sibling rivalry, coupled with the typical school/family issues faced by your average kid ultimately leads to a series of hilarious situations. Director: Trevor Kirschner. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2016)
hu
09:10 μμ
A Thunderman család
Taccsra tett tinik S04 E11. Mi fantasztikusabb, mint egy szuperhős? Egy egész családnyi szuperhős!Phoebe and Max Thunderman are 14-year-old twins who share a house, a school, a birthday, and a set of superpowers courtesy of their super-powered parents. Yet somehow, in the cosmic game of genetic roulette, Phoebe popped out of the womb good, while Max came out evil. This super-sibling rivalry, coupled with the typical school/family issues faced by your average kid ultimately leads to a series of hilarious situations. Director: Robbie Countryman. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2017)
hu
09:40 μμ
Veszélyes Osztag
Harc Swellview-ért, első rész S03 E12.Ray visszavonul a bűnüldözéstől, magára hagyva a Veszélyes osztagot eddigi legnagyobb veszedelmükkel: üstökös szörny száll alá Swellview-ba megölni egy hőst, és elfoglalni a világot követőivel. A sarkukra kell állni, hogy maguk győzzék le. Director: Mike Caron (2024)
hu
10:10 μμ
Veszélyes Osztag
Harc Swellview-ért, második rész S03 E13. A Veszélyes osztagnak új jóslatot kell belevésniük a barlang falába: 4 hős legyőzi az űrbéli szörnyet.A Veszélyes osztagnak új jóslatot kell belevésniük a barlang falába: 4 hős legyőzi az űrbéli szörnyet. Ennek érdekében beoltják magukat Mami energia kivonattal, hogy megnőjön az erejük, s eközben a Nagy Sötét Dinamit romba dönti Swellview-t. Director: Mike Caron. Actors: Cooper Barnes, Michael D. Cohen, Havan Flores, Terrence Little Gardenhigh, Dana Heath (2022)
hu
10:35 μμ
Az igazi Lármás család
Banános fagyikehely S01 E06. Szülői értekezlet van a sulikban, és a Lármás szülők egyik helyről rohannak a másikra.A sorozat életre kelti a Lármás család tagjait, és vadiúj történeteket mutat be. Lármás Lincoln legjobb barátjának, Clyde McBride-nak segítségével próbál rendet tenni a káoszban, mely 10 lánytesó mellett a mindennapok része. Director: David Kendall. Actors: Wolfgang Schaeffer (Lincoln Loud), Jahzir Bruno (Clyde McBride), Eva Carlton (Leni Loud), Sophia Woodward (Luna Loud), Catherine Ashmore Bradley (Luan Loud) (2022)
hu
11:05 μμ
Az igazi Lármás család
A hercegnő és az örökkévalóság smaragdja: Tündérmese Royal Woods-ban, 1. rész S01 E09. Lincoln tökéletes ajándékot szeretne adni Charlie-nak, amiről mindig eszébe jut majd.A sorozat életre kelti a Lármás család tagjait, és vadiúj történeteket mutat be. Lármás Lincoln legjobb barátjának, Clyde McBride-nak segítségével próbál rendet tenni a káoszban, mely 10 lánytesó mellett a mindennapok része. Director: Jonathan Judge. Actors: Wolfgang Schaeffer (Lincoln Loud), Jahzir Bruno (Clyde McBride), Eva Carlton (Leni Loud), Sophia Woodward (Luna Loud), Catherine Ashmore Bradley (Luan Loud) (2023)
hu
11:35 μμ
SpongyaBob Kockanadrág
Herkentyűburger szerelem / Az új Tunyacsáp S05 E07. Az optimista SpongyaBob KockaNadrág egy tenger alatti városban, Bikinifenéken lakik jópár bolondos haverjával együtt.A SpongyaBob Kockandarág rajzfilmsorozat főszereplője egy sárga tengeri szivacs, SpongyaBob, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át. Director: Tom Yasumi. Actors: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants, Gary, Tough Fish, Harold), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Carolyn Lawrence (Sandy Cheeks, Martha), Clancy Brown (Mr. Krabs) (2007)
hu
11:55 μμ
SpongyaBob Kockanadrág
Pénz beszél / Spongyabob és a herkentyűsütő küzdelme / A táncverseny S05 E08. Rák Úr azt kívánja bárcsak tudna beszélgetni a pénzzel! // SpongyaBob egy burger készítő gép ellen száll versenybe!SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Andrew Overtoom. Actors: Lori Alan (Pearl Krabs), Dee Bradley Baker (Tommy / Judge #2 / Fish #3 / Hillbilly Dollar / Dollar #1 / Nickel), Clancy Brown (Spectre #2 / Customer #2 / Mr. Krabs), Rodger Bumpass (Dollar #2 / Customer #1 / Squidward), Mary Jo Catlett (Old Lady Fish) (2007)
hu

Οδηγός TV - Δευτέρα, 13/05/2024

12:15 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
Rozsdás spongya / Patrick nótája S05 E09. SpongyaBob lesz a helyi különlegesség, miután egy neves étel kritikus magas pontot ad neki. // SpongyaBob segít Patriknak, hogy bekerüljön a dala a helyi rádióba!SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Andrew Overtoom. Actors: Dee Bradley Baker (Old Man / Customer / Delivery Fish / Little Boy Fish), Clancy Brown (Customer #5 / Mr. Krabs), Rodger Bumpass (Radio DJ / Nerd / Passenger #2 / Customer #4 / Squidward Tentacles), Bill Fagerbakke (Cotton Candy Man / Mortician / Record Owner / Patrick Star), Mark Fite (Pitchfork Vendor / Bassist / Coach / Baliff / Passenger #1 / Customer #3) (2007)
hu
12:45 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
Karen 2.0 S08 E19. Plankton komputer-felesége a Rozsdás Rákollóban kezd dolgozni, miután Plankton lecserélte egy jobb Karenre.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Vincent Waller. Actors: Kim Sulocki (SvampBob), Joakim Jennefors (Bläckward), Tommy Blom (Herr Krabba), Mattias Knave (Plankton) (2012)
hu
12:55 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Mindörökké Hunter-ek! S02 E20. Amikor Mr. és Mrs.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Hans Somers. Actors: Stony Blyden (Max Hunter), Daan Creyghton (Sal Hunter), Michael De Roos (Detective Simon), Alyssa Guerrouche (Jennie), Thomas Jansen (Daniel) (2018)
hu
01:20 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Szülinapi meglepi S03 E01. Amikor Mr. és Mrs.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Hans Somers. Actors: Stony Blyden (Max Hunter), Maemae Renfrow (Tess Hunter), Thomas Cammaert (Marcus), Ronald Top (Eric Hunter), Daan Creyghton (Sal Hunter) (2019)
hu
01:35 πμ
V, mint Viktória
Rex halála S01 E10. A V, mint Viktória a 16 éves Tori Vega történetét mondja el, aki nővérének, Trina-nak, a család sztárjának árnyékában nő fel, de hirtelen minden megváltozik, mikor Tori elkezd a Hollywood Arts gimibe, a legjobb művészeti suliba jarni. Director: Russ Reinsel. Actors: Victoria Justice (Tori Vega), Leon Thomas III (André Harris), Matt Bennett (Robbie Shapiro), Elizabeth Gillies (Jade West), Ariana Grande (Cat Valentine) (2011)
hu
02:00 πμ
V, mint Viktória
A Trilla-Trupp S01 E11. Tori és barátai, hogy szívességet tegyenek Sikowitz egyik barátjának, fellépnek egy kissrác születésnapi előadásán.Tori Vega életébe beköszönt a káosz: a 16 éves lánynak új gimibe kell mennie, de nem akármilyenbe! A Hollywood Arts előadó-művészeti középiskolában hihetetlenül tehetséges diákoknak van csak hely, céljuk valódi művésszé válni. Ám Tori, aki mindig nővére, Trina árnyékában élt, nem hiszi, hogy beleillik az új környezetbe, és hogy ő is valóban tehetséges. Minden megváltozhat, ha Tori képes magát elfogadni, miközben a mindennapi problémáit is orvosolnia kell: házit írni, barátokat szerezni. Vajon menni fog neki? Director: Steve Hoefer. Actors: Victoria Justice (Tori Vega), Leon Thomas III (André Harris), Matt Bennett (Robbie Shapiro), Elizabeth Gillies (Jade West), Ariana Grande (Cat Valentine) (2011)
hu
02:20 πμ
iCarly
Nyerek egy randit S01 E24. Mikor Gibby nem meri elhívni randira a lányt, aki tetszik neki, az iCarlysok úgy döntenek, hogy beleveszik őket a webműsor "Randit nyertem" blokkjába.Carly és barátnője, Sam egy iskolai feladatból egy igazi házi webshowt csinál, miután barátjuk, Freddie véletlenül közzéteszi egyik videójukat egy közösségi honlapon. Népszerűségük meggyőzi Carlyt, hogy az iCarlyból egy heti webshowt csináljanak. Director: Adam Weissman. Actors: Nathan Kress (Freddie Benson), Miranda Cosgrove (Carly Shay), Jerry Trainor (Spencer Shay), Jennette McCurdy (Sam Puckett), Noah Munck (Gibby) (2008)
hu
02:40 πμ
iCarly
Van egy fülig szerelmes tanárom S01 E25. Mrs. Ackermant, a banda tanárát megviseli egy csúnya szakítás, és emiatt veszekedni kezd a diákjaival. Mikor Spencer bemegy a suliba, hogy elsimítsa a dolgot, randi lesz belőle.Carly és barátnője, Sam egy iskolai feladatból egy igazi házi webshowt csinál, miután barátjuk, Freddie véletlenül közzéteszi egyik videójukat egy közösségi honlapon. Népszerűségük meggyőzi Carlyt, hogy az iCarlyból egy heti webshowt csináljanak. Director: Roger Christiansen. Actors: Miranda Cosgrove (Carly Shay), Jennette McCurdy (Sam), Nathan Kress (Freddie Benson), Jerry Trainor (Spencer Shay), Eitan Loewenstein (Matthew's Dad) (2008)
hu
03:05 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Kicsi kém S04 E15. Max egy lehetséges gyanúsítottat követ, mialatt a többiek új nyomok után kutatnak a házban. Anika elképesztő vállalkozásba kezd.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Jonathan Elbers. Actors: Eliyha Altena (Oliver), Kate Bensdorp (Evie Hunter), Mimi Ferrer (Miss Lucas), Alyssa Guerrouche (Jennie), Thomas Jansen (Daniel Hunter) (2021)
hu
03:25 πμ
Hunter Street: Kölykök póráz nélkül
Nyakatekert megfejtés S04 E16. Amikor Mr. és Mrs.A Nickelodeon első európai gyártású és Európában játszódó sorozatának helyszíne a meseszép Amszterdam, itt él a népes Hunter família: anya, apa és négy örökbefogadott gyerekük, Anika, Tess, Daniel és Sal. Egy napon újabb teso érkezik Hunterékhez, Maxnek az már a sokadik nevelőcsaládja. Azonnal beilleszkedik, és megfogadja, nincs több csínytevés, úgy érzi végre otthonra lelt. Másnapra azonban feje tetejére áll új élete, az ősöknek nyoma vész, és az addig egymással folyton háborút folytató lurkók összefognak, hogy megtalálják titokzatos módon eltűnt nevelőszüleiket. Director: Erwin Van den Eshof. Actors: Eliyha Altena (Oliver), Kate Bensdorp (Evie Hunter), Myrthe Burger (Isabelle Jackson), Reiky de Valk (Josh), Mimi Ferrer (Miss Lucas) (2021)
hu
03:50 πμ
Game Shakers
Randa bura S03 E05. Két Brooklyn-i kislány elkészít egy számítógépes játékot, ami később világszerte népszerű lesz, így megalapítják saját cégüket.Babe és Kenzi iskolai projektje sikeres online videojáték lesz, de amikor DoubleG, a rapsztár megtudja, hogy az engedélye nélkül felhasználták a dalát, jelentkezik a haszon, neki járó részéért. A köztük felmerült problémák ellenere a csapat úgy dönt, megalapítják a Game Shakers-t. Director: Mike Caron. Actors: Cree Cicchino (Babe Carano), Madisyn Shipman (Kenzie Bell), Benjamin Flores jr. (Triple G), Thomas Kuc (Hudson Gimble), Kel Mitchell (Double G) (2018)
hu
04:10 πμ
Game Shakers
A szöktetés S03 E06. Két Brooklyn-i kislány elkészít egy számítógépes játékot, ami később világszerte népszerű lesz, így megalapítják saját cégüket.Babe és Kenzi iskolai projektje sikeres online videojáték lesz, de amikor DoubleG, a rapsztár megtudja, hogy az engedélye nélkül felhasználták a dalát, jelentkezik a haszon, neki járó részéért. A köztük felmerült problémák ellenere a csapat úgy dönt, megalapítják a Game Shakers-t. Director: Nathan Kress. Actors: Cree Cicchino (Babe Carano), Madisyn Shipman (Kenzie Bell), Benjamin Flores jr. (Triple G), Thomas Kuc (Hudson Gimble), Kel Mitchell (2018)
hu
04:35 πμ
44 csacska macska
Blondie, a kémmacska S02 E33.Milady imádja Jane Blondie, a kémmacska filmjeit, és egy nap, meglepetésére Jane Blondie bevonja Milady-t egy szuper titkos küldetésbe, amikor rá kell jönniük, ki állhat a veszélyes X macska mögött. Közben megoldnak egy valódi rejtélyt. Director: Iginio Straffi. Actors: Nikki Thomas (Jane Blondie) (2020)
hu
04:45 πμ
44 csacska macska
Vad kölykök S02 E34. Pilu, Ginny és Irkafirka a vadonban töltik a napot Polly-val és Vadóccal, hogy megtanítsák a kiskölyköknek, hogyan legyenek igazi vad kölykök. A Macskahegy megmászása nagy kalandnak bizonyul.Négy cuki cica alkotja a Buffycats nevű zenekart, de nem elég, hogy nincs hol játszaniuk, lakni sincs hol. Otthontalan hőseink így a nagyi háza melletti garázsban húzzák meg magukat, és idővel igazi menő klubbá varázsolják. Mivel tudják, milyen a sanyarú sors, a cicusok szívesen és önzetlenül támogatják a rászoruló fajtársakat. Ráadásul mindig valami nagyon egyedi megoldást találnak arra, hogy átsegítsenek másokat a hétköznapi élet bukkanóin. Director: Iginio Straffi. Actors: Federico Campaiola (Lampo), Gea Riva (Milady), Joy Salaretti (Pilou), Erica Schroeder (Polpetta) (2020)
hu
05:00 πμ
ALVINNN!!! és a mókusok
Szerelmes dal S05 E20. Dave sikerszámot ír egy talált versből. Mivel Simon vetette papírra, kétségbe esik, hogy a titka kitudódik.Az "Alvin és a mókusok" olyan nemzetközi szupersztárok felvonultatásával, mint Alvin, Simon és Theodore igazi fenomenális élményt kínál, mely bővelkedik zenében, nevetésben, és az immár négy nemzedéknyi rajongót szórakoztató kalandokban. Director: Tim Hill. Actors: Ross Bagdasarian Jr. (David Seville / Simon / Alvin), Janice Karman (Jeanette / Brittany / Theodore), Vanessa Bagdasarian (Eleanor) (2016)
hu
05:10 πμ
ALVINNN!!! és a mókusok
Mókusültetvény / Cseles csemegézők S05 E01. Miután Alvin-t ismét megbüntetik az iskolában, meg van győződve róla, hogy Dave a sivatagba viszi és direkt otthagyja.Az "Alvin és a mókusok" olyan nemzetközi szupersztárok felvonultatásával, mint Alvin, Simon és Theodore igazi fenomenális élményt kínál, mely bővelkedik zenében, nevetésben, és az immár négy nemzedéknyi rajongót szórakoztató kalandokban. Director: Tim Hill. Actors: Ross Bagdasarian Jr. (Alvin), Janice Karman (Theodore) (2021)
hu
05:35 πμ
ALVINNN!!! és a mókusok
Jóakaró játékmester / Kerti katasztrófa S05 E02. Alvin's attempts to make money as an internet influencer almost drives a local toy store out of business.A mókusok és a mókuslányok olyanok, mint a gyerekek. Iskolába járnak, házimunkájuk és házi feladatuk van, veszekszenek, mint minden testvér és milliónyi rajongónak játszanak teltházas koncerteken. Mondtuk már, hogy nemzetközi rock sztárok? Director: Tim Hill. Actors: Ross Bagdasarian Jr. (Alvin), Janice Karman (Brittany), Vanessa Bagdasarian (Eleanor), Karine Foviau (Eleanor), Mathias Kozlowski (Simon) (2021)
hu
05:55 πμ
Hupikék törpikék
Törpapa kétszer / Kacsa S01 E24. A törpök visszatértek, és törpösebbek, mint valaha! Kövesd nyomon hupikék barátaink VADONATÚJ kalandjait! Ha lehet még bájosabb, még abszurdabb, mint az eredeti sorozat!A törpök visszatértek, és törpösebbek, mint valaha! Kövesd nyomon hupikék barátaink VADONATÚJ kalandjait! Ha lehet még bájosabb, még abszurdabb, mint az eredeti sorozat! Törpöljünk együtt! Director: William Renaud. Actors: Jean-Loup Horwitz (Papa Smurf), Anna Ramade (Smurfette), Emmanuel Curtil (Gargamel), Antoine Schoumsky (Brainy Smurf), Marc Arnaud (Hefty Smurf) (2021)
hu
06:25 πμ
Hupikék törpikék
Fel is út, le is út! / Tükröm, tükröm! S01 E25. Ügyifogyi és Törpupák összevesznek, és nem hajlandók többé együtt dolgozni. Hókuszpók egy varázsszekrényt tesz az erdőbe.A törpök visszatértek, és törpösebbek, mint valaha! Kövesd nyomon hupikék barátaink VADONATÚJ kalandjait! Ha lehet még bájosabb, még abszurdabb, mint az eredeti sorozat! Törpöljünk együtt! Director: William Renaud. Actors: Davis Freeman (Farmer Smurf / Papa Smurf), Youssef El Kaouakibi (Brainy Smurf), Vincent Broes (Chef Smurf / Hefty Smurf), Joshua Rubin (Grouchy Smurf / Handy Smurf), Bérangère McNeese (Baby Smurf / Smurfette) (2021)
hu
06:55 πμ
Csillag Patrik műsora
Filmcsillagok / Dr. Okostojás S02 E05. Patrik és Spongyabob munkát vállal a moziban, hogy megnézhessenek egy filmpremiert. Szandi segítségével Patrik készíte egy ismeretterjesztő műsort.Patrik és Spongyabob munkát vállal a moziban, hogy megnézhessenek egy filmpremiert. Szandi segítségével Patrik készíte egy ismeretterjesztő műsort. Director: Sean Dempsey. Actors: Bill Fagerbakke (Patrick Star), Dana Snyder (GrandPat Star), Cree Summer (Bunny Star), Jill Talley (Squidina Star) (2023)
hu
07:25 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
SpongyaBob Szenzációs Szülinapi Szuperbulija, 1. rész S12 E13. Spongya Bob és Patrik földfelszíni utazásra megy, míg a többiek meglepetéssel készülnek SpongyaBobnak.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Vincent Waller. Actors: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Clancy Brown (Mr. Krabs) (2019)
hu
07:50 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
Cápák és szépiák / Utángyártott Bob S09 E20. A "Cápák" a legkeményebbek a városban, de a következő csatájuk már túl sok SpongyaBobnak.A SpongyaBob Kockandarág rajzfilmsorozat főszereplője egy sárga tengeri szivacs, SpongyaBob, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át. Director: Sherm Cohen. Actors: Rodger Bumpass (Internal Affairs Officer #2 / Fruit Vendor / Squidward Tentacles), Tom Kenny (SpongeBob Copies / Internal Affairs Officer #1 / Pod #1 / Gary / SpongeBob SquarePants), Bill Fagerbakke (Patrick Copy / Bouncer / Officer #1 / Patrick Star), Clancy Brown (Ronnie / Mr. Krabs), Michael McKean (Lonnie) (2016)
hu
08:25 πμ
SpongyaBob Kockanadrág
Most boldog vagy? S08 E17. Spongyabob segít Tunyacsápnak, hogy legyen végre egy boldog emléke.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Vincent Waller. Actors: Kim Sulocki (SvampBob), Tommy Nilsson (Patrik), Joakim Jennefors (Bläckward), Tommy Blom (Herr Krabba), Pernilla Wahlgren (Fru Puff / Sandy) (2012)
hu
08:45 πμ
Zokie és Ruby szerint a világ
Earl, a vállalkozó / Szerencs kobold S01 E05. Ruby Studebaker és legjobb űrlénybarátja, Zokie Sparkleby filmre veszik Tres Leches-i kalandjaikat.Ruby Studebaker és legjobb űrlénybarátja, Zokie Sparkleby filmre veszik Tres Leches-i kalandjaikat. Ruby egy barátjával, Earl mókussal tanítja Zokie-t a Földi dolgokra. Zokie pedig próbál uralkodni a kiszámíthatatlan űrlény erején. Director: Jeff Young-Sterling (2023)
hu
09:15 πμ
A Lármás család
A meggyőzés mestere / Barátkozásból jeles S02 E20. Lisa a bizonyítványában azt látja, hogy szociális készségből elégtelent kapott. A javításhoz egy barátot kell szereznie magának.A lányok felkérik "a meggyőzés mesterét" (azaz Lincolnt), tanítsa meg őket, hogyan szerezzenek pénzt a szülőktől. // Lisa a bizonyítványában azt látja, hogy szociális készségből elégtelent kapott. A javításhoz egy barátot kell szereznie magának. Director: Kyle Marshall. Actors: Collin Dean (Mr. Coconuts / Lincoln), Catherine Taber (Lori Loud), Liliana Mumy (Leni Loud), Nika Futterman (Luna Loud), Cristina Pucelli (Mr. Coconuts / Luan Loud) (2017)
hu
09:40 πμ
A Lármás család
Ki nevet a végén? / A tuti buli S02 E21. Leni buli "gyilkos" múltja miatt a többiek nem akarják megosztani vele Anyu közelgő meglepetés bulijának részleteit.Luan meghallja testvérei panaszkodását a viccelődései kapcsán, így lehúzza a poénrolót és feladja a viccelődést. // Leni buli "gyilkos" múltja miatt a többiek nem akarják megosztani vele Anyu közelgő meglepetés bulijának részleteit. Director: Chris Savino. Actors: Collin Dean (Lincoln), Catherine Taber (Lori), Liliana Mumy (Leni), Nika Futterman (Luna), Jessica DiCicco (Lucy / Lynn) (2017)
hu
10:05 πμ
A Lármás család
Útinapló: Bábrablás S07 E07. Kókuszkobak eltűnik és Luan ráveszi a családot, hogy a nyomába eredjenek a 66-os út mentén.Kókuszkobak eltűnik és Luan ráveszi a családot, hogy a nyomába eredjenek a 66-os út mentén. Director: Jessica Borutski. Actors: Jessica DiCicco (Lucy), Nika Futterman (Luna), Grey Griffin (Lana), Lara Jill Miller (Lisa), Liliana Mumy (Leni (II) / Leni (I)) (2023)
hu
10:20 πμ
A Casagrande család
Popsztár hadművelet S02 E19. Ronnie Anne és Sid megpróbálnak Yoon Kwantól autogramot szerezni, Carlota pedig segít felkészülni Alisának a városi zenei fesztiválra.A Casagrande család a független, kaland vágyó, 11 éves Ronnie Anne történetét meséli el, aki a nagyvárosi élet rejtélyeit kutatja szeretetre méltó, népes, több generációs, mexikói származású amerikai családjával. Director: Mike Nordstrom. Actors: Izabella Alvarez (Ronnie Anne), Carlos Alazraqui (Spider / Sergio), Alex Cazares (Carl), Sonia Manzano (Rosa), Leah Mei Gold (Sid) (2021)
hu
10:50 πμ
Kő, Papír Olló
A kulcs, a lime / Hat szelet pulyka S01 E08. Kő, Papír és Olló három legjobb barát, akik egy közös lakásban laknak, és mindenért versengenek.Triónk egy feleslegesen akciódús kalandra indul Papír húgával, Csiszolópapírral, hogy megszerezzen hét lime-ot. Amikor Kő vacsorája nem olyan bőséges, mint ahogyan azt hirdetik, harcol az igazságért. Olló a cégnek dolgozik. Director: Benjamin Balistreri. Actors: Ron Funches (Rock), Thomas Lennon (Paper), Carlos Alazraqui (Scissors) (2024)
hu
11:20 πμ
Az igazi Lármás család
Havernap S01 E18. Anya és apa szeretne végre kettesben eltölteni egy napot, ezért párokba állítják a gyerekeket, hogy azok lefoglalják egymást.A sorozat életre kelti a Lármás család tagjait, és vadiúj történeteket mutat be. Lármás Lincoln legjobb barátjának, Clyde McBride-nak segítségével próbál rendet tenni a káoszban, mely 10 lánytesó mellett a mindennapok része. Director: Melissa Kosar. Actors: Wolfgang Schaeffer (Lincoln Loud), Jahzir Bruno (Clyde McBride), Eva Carlton, Sophia Woodward (Luna Loud), Catherine Ashmore Bradley (Luan Loud) (2023)
hu
11:45 πμ
A Thunderman család
Őrület S01 E11. Egy üstökös hatására Thundermanék szuper erői megbolondulnak, pont, amikor Phoebet meghívja a szerelme az iskolai bálra.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Robbie Countryman. Actors: Rosa Blasi (Barb Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Dana Snyder (Dr. Colosso) (2013)
hu
12:15 μμ
A Thunderman család
Bubi megment S01 E12. Mi fantasztikusabb, mint egy szuperhős? Egy egész családnyi szuperhős!Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Trevor Kirschner. Actors: Rosa Blasi (Barb Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Dana Snyder (Dr. Colosso) (2013)
hu
12:45 μμ
Veszélyes Osztag
Imposztor közöttünk S02 E01. Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag.Rick Twittler visszatér új tervével, miszerint Mika elméjét irányítja egy trükkös virtuálisvalóság játék által. Az osztag feladata, hogy sportosan kiűzzék Twittlert Miká-ból, mielőtt ismét beköszönt a sötét középkor, ezúttal örökre. Director: Evelyn Belasco. Actors: Michael D. Cohen (Schwoz), Havan Flores (Chapa), Terrence Little Gardenhigh (Miles Macklin), Cooper Barnes (Ray Manchester), Dana Heath (Mika Macklin) (2021)
hu
01:10 μμ
Veszélyes Osztag
Vészhelyzet közöttünk S02 E02. Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag.Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag. A kapitány és Schwoz egy álcaiskolát hoz létre, hogy kiképezzék a gyerekeket, így kiaknázva határtalan szupererejüket a bűnüldözésben. Director: Mike Caron. Actors: Michael D. Cohen (Schwoz), Havan Flores (Volt / Chapa), Terrence Little Gardenhigh (AWOL / Miles Macklin), Cooper Barnes (Captain Man / Ray Manchester), Dana Heath (ShoutOut / Mika Macklin) (2021)
hu
01:40 μμ
Veszélyes Henry
A vödör csapda S01 E23. A 13 éves Henry Hart délutáni munkát vállal, így lesz belőle Veszélyes Tini a szuperhős, Hőskapitány jobb keze. Mivel szerepét titokban kell tartania, Henry-nek kettős életet kell élnie.A 13 éves Henry Hart délutáni munkát vállal, így lesz belőle Veszélyes Tini a szuperhős, Hőskapitány jobb keze. Mivel szerepét titokban kell tartania, Henry-nek kettős életet kell élnie. Director: Nathan Kress. Actors: Cooper Barnes (Ray Manchester / Captain Man), Jace Norman (Kid Danger / Henry Hart), Riele Downs (Charlotte Page), Sean Ryan Fox (Jasper Dunlop), Ella Anderson (Piper Hart) (2015)
hu
02:10 μμ
Veszélyes Henry
Jasper barátnője S01 E26. Veszélyes Tini eltévelyedik és beáll a várost rongáló grafitis bandába. Hőskapitány kétségbeesetten igyekiszik rátalálni és egyúttal legyőzni a banda fejét, Van Delt.Jasper a nyári táborban szert tesz egy barátnőre, akit barátai kétkedése miatt, kénytelen meghívni és Charlottenál szállásolja el. A lány féltékeny lesz Charlottera, akinek így be kell bizonyítania, hogy a lánnyal baj van. Director: David Kendall. Actors: Jace Norman (Kid Danger / Henry Hart), Cooper Barnes (Ray Manchester / Captain Man), Riele Downs (Charlotte Page), Sean Ryan Fox (Jasper Dunlop), Ella Anderson (Piper Hart) (2015)
hu
02:35 μμ
Az igazi Lármás család
Banános fagyikehely S01 E06. Szülői értekezlet van a sulikban, és a Lármás szülők egyik helyről rohannak a másikra.A sorozat életre kelti a Lármás család tagjait, és vadiúj történeteket mutat be. Lármás Lincoln legjobb barátjának, Clyde McBride-nak segítségével próbál rendet tenni a káoszban, mely 10 lánytesó mellett a mindennapok része. Director: David Kendall. Actors: Wolfgang Schaeffer (Lincoln Loud), Jahzir Bruno (Clyde McBride), Eva Carlton (Leni Loud), Sophia Woodward (Luna Loud), Catherine Ashmore Bradley (Luan Loud) (2022)
hu
03:00 μμ
Monster High: Rémek, kamera, felvétel
Gorgondolatok és gorgondok / Végre vérfarkas hétvége S01 E05. Felpörög az élet a Monster Highban, a szörnysuliban, amikor egy emberlány, Clawdeen felfedezi, hogy ott bármi lehetséges.Deuce túlzásba viszi a munkát, hogy megnyerjen egy gyűjtési versenyt, ezért véletlenül kandiscukorrá változtat néhány diákot. ClawDeen megnyílik apja előtt, és kiderül, hogy sok közös van bennük, míg Cleo a normi világban keres hódolókat. Director: Matt Whitlock. Actors: Gabrielle Nevaeh Green (Clawdeen Wolf), Tony Revolori (Deuce Gorgon), Courtney Lindsay (BG Students / Customer / Draculaura), Iris Menas (BG Students / Frankie Stein), Felicia Day (Ghoulia Yelps) (2022)
hu
03:30 μμ
SpongyaBob Kockanadrág
S14 E01. Az optimista SpongyaBob KockaNadrág egy tenger alatti városban, Bikinifenéken lakik jópár bolondos haverjával együtt.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Alan Smart. Actors: Tom Kenny (Fans / Beachgoers / Gym Bros / Kid Beachgoer / Customers / Dancers / Male Dancer #2 / Male Customer #2 / Old Man Walker / French Narrator / SpongeBob), Clancy Brown (Fans / Beachgoers / Gym Bros / Male Customer #1 / Mr. Krabs), Carolyn Lawrence (Fans / Beachgoers / Volleyball Girl / Female Beachgoer / Customers / Dancers / Female Customer #1 / Sandy), Mr. Lawrence (Volleyball Guy / Larry the Lobster / Customers / Dancers / Fred / Plankton), Dee Bradley Baker (Craig Mammalton / Customers / Dancers / Male Dancer #1 / Shady Guy / Bubble Bass) (2023)
hu
04:00 μμ
Zokie és Ruby szerint a világ
A nagy gubanc S01 E06. Zokie elvarázsolja Ruby haját, azonban nagy gubancba keverednek.Ruby Studebaker és legjobb űrlénybarátja, Zokie Sparkleby filmre veszik Tres Leches-i kalandjaikat. Ruby egy barátjával, Earl mókussal tanítja Zokie-t a Földi dolgokra. Zokie pedig próbál uralkodni a kiszámíthatatlan űrlény erején. Director: Mike Geiger. Actors: Morrissa Nicole (The Great Tangle) (2023)
hu
04:25 μμ
SpongyaBob Kockanadrág
Bevásárló lista S11 E17. SpongyaBob és Szandinak herkentyűburger alapanyagokat kell keresniük, de Plankton a nyomukban jár.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Vincent Waller. Actors: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Rodger Bumpass (Squidward Tentacles), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Clancy Brown (Mr. Krabs) (2018)
hu
04:40 μμ
SpongyaBob Kockanadrág
Nyakig a mustárban S11 E17. Amikor a Rozsdás Rákollóban kifogy a mustár, Rák úr elküldi SpongyaBobot, Patrikot és Tunyacsápot, hogy hozzanak még.SpongyaBob Kockanadrág is a cartoon series starring the yellow sea spong Spongebob who lives deep in the ocean in the underwater town called Bikini Bottom. Together with his buddy the pink starfish Patrick, he experiences the craziest and most exciting adventures. Spongebob has a very energetic and optimistic character and works as a chef in restaurant "The Krusty Krab" where he makes the best burgers of the bottom of the sea. Director: Vincent Waller. Actors: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Dee Bradley Baker (Female Fangtooth Fish / Yeti Krab), Rodger Bumpass (Squidward), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Clancy Brown (Mr. Krabs) (2017)
hu
04:55 μμ
A Lármás család
Divatdiktátor / Stella előadása S06 E15. Belegondoltál már, milyen lehet nagycsaládban felnőni? A tizenegyéves Lármás Lincoln beavatja a nézőket, hogyan él túl a hatalmas háztartásban, ráadásul egyszem fiúként.Rusty-nak az apja ruhaboltjában kell dolgoznia, miközben a többiek Gus-nál pizzáznak. Nem akar ő se kimaradni a buliból. Stella megnyer egy iskolai versenyt, aminek nagyon örül, míg meg nem tudja, hogy nyilvános előadást kell tartania. Director: Kyle Marshall. Actors: Diego Alexander (Rusty), Jeff Bennett (Mick Swagger), Jahzir Bruno (Clyde), Jessica DiCicco (Announcer / Zach), John DiMaggio (Tyler / Mr. Grouse) (2021)
hu
05:25 μμ
A Lármás család
Útinapló: A sztár S07 E08. A családi utazás következő állomása Hollywood, ahol Lolában felébred a vágy, hogy igazi sztár legyen.A családi utazás következő állomása Hollywood, ahol Lolában felébred a vágy, hogy igazi sztár legyen. Director: Jessica Borutski. Actors: Jessica DiCicco (Lucy), Nika Futterman (Luna), Grey Griffin (Lana), Lara Jill Miller (Lisa), Liliana Mumy (Leni (II) / Leni (I)) (2022)
hu
05:45 μμ
A Lármás család
Útinapló: Bújócska S07 E08. Hogy Rita tartani tudja a határidőt, a családnak el kell kerülni a Casagrande családot Great Lakes City-ben.Hogy Rita tartani tudja a határidőt, a családnak el kell kerülni a Casagrande családot Great Lakes City-ben. Director: Jessica Borutski. Actors: Jessica DiCicco (Lucy), Nika Futterman (Luna), Grey Griffin (Lana), Lara Jill Miller (Lisa), Liliana Mumy (Leni (II) / Leni (I)) (2023)
hu
05:55 μμ
Az igazi Lármás család
Tilos a belépés S01 E12. Lincoln-nak elege van abból, hogy nincs személyes tere, ezért Clyde-dal létrehoznak egy exkluzív klubot. A lánytesók azonban ezt nem hagyják válasz nélkül.A sorozat életre kelti a Lármás család tagjait, és vadiúj történeteket mutat be. Lármás Lincoln legjobb barátjának, Clyde McBride-nak segítségével próbál rendet tenni a káoszban, mely 10 lánytesó mellett a mindennapok része. Director: Jonathan Judge. Actors: Wolfgang Schaeffer (Lincoln Loud), Jahzir Bruno (Clyde McBride), Eva Carlton (Leni Loud), Sophia Woodward (Luna Loud), Annaka Fourneret (Lynn Loud) (2023)
hu
06:25 μμ
Veszélyes Osztag
Már megint Mika S01 E08. Mika remek leckét kap a nem szaglászás művészetéből, de Schwoz anyjukájának meglepetése miatt megbukhat a vizsgán.Hőskapitány egy új csapatnyi hőssegédet toborzott. A Veszélyes Osztagot. Hőskapitány és Schwoz alapított egy ál-iskolát, ahol megtaníthatják az új segédeknek, hogyan tudják irányítani a szuper-erejüket, hogy a várost védelmezhessék. Director: Mike Caron. Actors: Cooper Barnes (Captain Man / Ray Manchester), Michael D. Cohen (Schwoz), Havan Flores (Volt / Chapa), Terrence Little Gardenhigh (AWOL / Miles Macklin), Dana Heath (ShoutOut / Mika Macklin) (2020)
hu
06:55 μμ
Veszélyes Osztag
A Tini visszatér S01 E09. Hőskapitánynak új szuperhős különítménye van, a Veszélyes Osztag.Henry Hart visszatér és eltereli Ray figyelmét a bűnözés elleni küzdelemről, így a Veszélyes osztag egy csomó küldetést Hős kapitány nélkül hajt végre. De a hangulat megfagy, amikor ijesztő fejvadász érkezik Disztopiából Swellview-ba Henryért. Director: Mike Caron. Actors: Cooper Barnes (Captain Man / Ray Manchester), Michael D. Cohen (Schwoz), Havan Flores (Volt / Chapa), Terrence Little Gardenhigh (AWOL / Miles Macklin), Dana Heath (ShoutOut / Mika Macklin) (2020)
hu
07:20 μμ
Veszélyes Henry
Veszélyes álom S05 E16. A 13 éves Henry Hart délutáni munkát vállal, így lesz belőle Veszélyes Tini a szuperhős, Hőskapitány jobb keze. Mivel szerepét titokban kell tartania, Henry-nek kettős életet kell élnie.A 13 éves Henry Hart délutáni munkát vállal, így lesz belőle Veszélyes Tini a szuperhős, Hőskapitány jobb keze. Mivel szerepét titokban kell tartania, Henry-nek kettős életet kell élnie. Director: Adam Weissman. Actors: Jace Norman (Kid Danger / Henry Hart), Cooper Barnes (Ray Manchester / Captain Man), Riele Downs (Charlotte Page), Sean Ryan Fox (Jasper Dunlop), Ella Anderson (Piper Hart) (2019)
hu
07:50 μμ
Veszélyes Henry
Fekete lyuk S05 E17. A 13 éves Henry Hart délutáni munkát vállal, így lesz belőle Veszélyes Tini a szuperhős, Hőskapitány jobb keze. Mivel szerepét titokban kell tartania, Henry-nek kettős életet kell élnie.A 13 éves Henry Hart délutáni munkát vállal, így lesz belőle Veszélyes Tini a szuperhős, Hőskapitány jobb keze. Mivel szerepét titokban kell tartania, Henry-nek kettős életet kell élnie. Director: Russ Reinsel. Actors: Jace Norman (Kid Danger / Henry Hart), Cooper Barnes (Ray Manchester / Captain Man), Riele Downs (Charlotte Page), Sean Ryan Fox (Jasper Dunlop), Ella Anderson (Mole Queen / Piper Hart) (2019)
hu
08:15 μμ
A Thunderman család
A nagy bukás S02 E14. Max a világ leggyorsabb patkányává változtatja Billyt, hogy megnyerje a banda patkányversenyeit. Ám Billy ráérez a szupergyors futás ízére és nem akar visszaváltozni emberré.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Jonathan Judge. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2015)
hu
08:45 μμ
A Thunderman család
Páros problémák S02 E15. Mi fantasztikusabb, mint egy szuperhős? Egy egész családnyi szuperhős!Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Jonathan Judge. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2015)
hu
09:15 μμ
A Thunderman család
Ki a mamád? S02 E16. A családi garázsvásáron Max és Phoebe véletlenül eladja Barb egyik régi szuperhősös csodakütyüjét egy Elektrika-szuperrajongónak, és vissza kell szerezniük, mielőtt anyjuk rájön.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Carl Lauten. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2015)
hu
09:40 μμ
A Thunderman család
Patkányfutás S02 E17. Max a világ leggyorsabb patkányává változtatja Billyt, hogy megnyerje a banda patkányversenyeit. Ám Billy ráérez a szupergyors futás ízére és nem akar visszaváltozni emberré.Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Ismerjétek meg Thundermanéket, a nem túl átlagos családot, ahol a legnagyobb problémát az jelenti, hogyan rejthetnék véka alá szuperképességeiket, és élhetnének normális életet. Nehéznek tűnik? Az is! Főleg mivel az idősebb testvérpár, - Phoebe és Max - rivalizálása csak fokozza a feszültséget. Bizony, ez a beilleszkedősdi kicsit tovább tarthat, mint remélnék. Director: Eric Dean Seaton. Actors: Kira Kosarin (Phoebe Thunderman), Jack Griffo (Max Thunderman), Addison Riecke (Nora Thunderman), Diego Velazquez (Billy Thunderman), Chris Tallman (Hank Thunderman) (2015)
hu
10:00 μμ
Az igazi Lármás család
A hercegnő és az örökkévalóság smaragdja: Tündérmese Royal Woods-ban, 2. rész S01 E10.A sorozat életre kelti a Lármás család tagjait, és vadiúj történeteket mutat be. Lármás Lincoln legjobb barátjának, Clyde McBride-nak segítségével próbál rendet tenni a káoszban, mely 10 lánytesó mellett a mindennapok része. Director: Melissa Kosar. Actors: Wolfgang Schaeffer (Lincoln Loud), Jahzir Bruno (Clyde McBride), Eva Carlton (Leni Loud), Sophia Woodward (Luna Loud), Catherine Ashmore Bradley (Luan Loud) (2023)
hu
10:30 μμ
A Casagrande család
Az apa hadművelet S01 E07. Ronnie próbálja meggyőzni az apját, hogy költözzön a városba, míg látogatóban van. Sid segítségével kieszel egy tervet, ami túl szép, hogy sikerüljön.A Casagrande család a független, kaland vágyó, 11 éves Ronnie Anne történetét meséli el, aki a nagyvárosi élet rejtélyeit kutatja szeretetre méltó, népes, több generációs, mexikói származású amerikai családjával. Director: Miguel Puga. Actors: Carlos Alazraqui (Vito / Sergio / Carlos), Izabella Alvarez (Ronnie Anne), Alex Cazares (Carl), Ruben Garfias (Hector), Leah Mei Gold (Sid) (2020)
hu