FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Programm-Guide - Mittwoch, 15.05.2024

06:10
CHURCHBALL
Un episcop îi cere lui Dennis Buckstead  să antreneze un grup de amatori care doresc să devină campioni la baschet. Preotul Linderman ține foarte mult ca de data aceasta echipa lui să câștige următorul campionat bisericesc mai ales că se dovedește că timp de 20 de ani au pierdut fiecare competiție. Un sport care în mod obișnuit întărește trupul, sufletul și simțul fraternității, în acest caz dezvăluie cele mai urâte trăsături ale jucătorilor. De aceea, Dennis trebuie să aibă o idee despre cum să construiască o echipă cu simțul unității pentru a câștiga campionatul și a întra în istoria Bisericii.
ro
07:45
TOTUL E SĂ AI CURAJ !
regizor: SUA, Canada, India; premiera: 1998; producător: SUA, Canada, India; timp: 85 min min;
ro
09:15
REGINA
Pentru Regina, în Islanda, petrecerea vacanţei de vară fără a face nimic incitant reprezintă un lucru de neconceput. Dacă mama sa, o asistentă socială văduvă ar putea să întâlnească pe cineva special, ar putea oare să fie trimisă într-o tabără de vară?!
ro
10:45
NICO, THE UNICORN
Viaţa unui băieţel de 12 ani, al cărui tată a decedat recent, se schimbă când poneiul pe care îl salvează dă naştere unui unicorn. Poate salva el oare unicornul de oamenii care vor să-l exploateze?
ro
12:20
10 RULES FOR FALLING IN LOVE
Un tată afemeiat îl învaţă pe fiul său stângaci decalogul seducţiei: zece reguli care nu pot da greş în cucerirea oricărei femei. Însă rezultatele nu vor fi cele aşteptate.
ro
15:45
REGRESSA #1
Îngrijorată în legătură cu relaţia ei cu soţul dependent de muncă, o femeie intră într-o sesiune de terapie de reîntoarcere la viaţa anterioară. Ea descoperă că în viaţa anterioară a fost o prinţesă dar terapeutul ei nu o poate aduce înapoi la viaţa modernă aşa că soţul ei trebuie să încerce să o recucerească pe această ,,prinţesă" de la capăt.
ro
17:25
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
19:00
TRATTORIA #1
Această dramă amuzantă și emotionantă desfășurată în captivanta scenă culinară din San Francisco îl urmărește pe Sal Sartini, un bucătar dependent de muncă, care trebuie să învețe să reînsuflețească pasiunea pentru gătit și dragoste și să repare legătura cu fiul său înainte de a risca să piardă totul din nou.
ro
22:00
JULIUS CAESAR #1001
O privire integratoare asupra lui Iulius Cesar, ultimul dictator al Imperiului Roman, a cărui moarte a şi marcat prăbuşirea Imperiului. Sunt înfăţişate campaniile în Galia şi în Egipt, rivalitatea cu generalul Pompey şi probabila sa asasinare de către Brutus şi Cassius.
ro
23:30
JULIUS CAESAR #1002
O privire integratoare asupra lui Iulius Cesar, ultimul dictator al Imperiului Roman, a cărui moarte a şi marcat prăbuşirea Imperiului. Sunt înfăţişate campaniile în Galia şi în Egipt, rivalitatea cu generalul Pompey şi probabila sa asasinare de către Brutus şi Cassius.
ro

Programm-Guide - Donnerstag, 16.05.2024

06:00
UGARIT 00001
Ugarit, un oraş antic pierdut de mii de ani între nisipurile din Siria, e redescoperit în 1922. Dar depozitele legendare de aur şi nestemate sunt goale. Jack Hunter, arheolog şi căutător de comori, recuperează o veche tăbliţă din muzeul prival al unui colecţionar FRANŢAz. Înapoi în California, Frederick, mentorul şi prietenul lui Jack, studiază tăbliţa, dar un intrus îl ucide şi o fură. Jack jură că-l va găsi pe criminal şi că va răzbuna moartea lui Frederick. Jack ajunge în Siria pentru a-i întâlni pe frumoasa reprezentantă a ministerului antichităţilor, Nadia Ramadan, şi pe Tariq, şoferul lor excentric. Ei îl conduc pe Jack în căutarea drului Ali Mohamed, ultima persoană apelată de Frederick. Ei sunt atacaţi de un bărbat misterios cunoscut drept Hashshashin, apoi sunt capturaţi de Albert Littman, un rival căutător de comori german. Jack înţelege că Littman e răspunzător de moartea lui Frederick. Ei evadează şi ajung în munţi unde descendenţii Ugarit, tribul Hashshashin, execută un ritual ciudat cu un sceptru cu un diamant în vârf, care transformă lumina soarelui într-o rază mortală. Ali, liderul sectei, le spune că diamanul a fost o stea argintie, imensul diamant fiind furat de egipteni şi îngropat în mormântul faraonului Akhenaten. Tot ce a rămas din cultura lor este sceptrul cu preţiosul diamant, pe care l-au apărat cu preţul vieţii timp de 3000 de ani pentru a nu cădea în mâini greşite. Littman îşi face o intrare explozivă. Oamenii lui se luptă cu tribul Hashshashin, îl ucid pe Ali şi preiau controlul. În timp ce muntele se prăbuşeşte şi pământul se crapă, Jack o salvează cu eroism pe Nadia , iar Littman scapă cu sceptrul în timp ce peştera se prăbuşeşte. Jack şi Nadia jură să-şi continue căutarea pentru a-l găsi pe Littman şi urmează orice indiciu care le-ar putea spune ce s-a întâmplat cu Steaua Raiului.
ro
07:35
OWD BOB
Povestea unui băieţel orfan care e trimis să locuiască împreună cu bunicul lui în Irlanda. Băiatului îi este greu să se adapteze la viaţa de la ţară, dar curând află că viaţa are şi satisfacţiile ei.
ro
09:10
FAME
O nouă versiune a musicalului anilor 80, care se axează pe viețile studenților de la New York Academy of Performing Arts.
ro
10:55
NO LIMIT KIDS
Ashton, Celeste și Becca sunt trei adolescenți rebeli care întemeiază un club într-un teatru abandonat. Acolo fac cunoștință cu Charlie, un om al străzii  (Bill Cobbs, “Night at the Museum”) care împărtășeste fascinația lor pentru teatrul musical. Când cei patru află că teatrul are să fie demolat încearcă să împiedice planul autorităților și pregătesc o versiune modernă a piesei  “Mult zgomot pentru nimic” a lui Shakespeare. Pe parcursul repetițiilor, acest grup de prieteni va învăța să îi trateze pe ceilalți cu respect și să lupte pentru idealuri. Un lucru demn de menționat este faptul că în acest film îl putem urmări pe Lee Meriwether, câştigîtorul premiilor Emmy și Golden Globe.
ro
12:25
HEROES
Un bărbat conduce cu viteză pe o șosea de țară pentru a ajunge la o întâlnire de afaceri importantă. Mintea lui este preocupată de gânduri asupra prezentării pe care va trebui să o facă pentru un client important – o prezentare care ar putea fi un punct de cotitură în cariera sa. El nu este pregătit pentru întârzieri sau surprize dar soarta are multe lucruri pregătite pentru el. Un corp în mijlocul străzii – un copil. Bărbatul apasă cu putere frânele și reușește să oprească mașina exact la timp. Din fericire copilul este teafăr dar confuz. Bărbatul ar vrea să îi dea o mână de ajutor dar clienții lui îl așteaptă. Curând după această întâlnire întâmplătoare, bărbatul întâlnește o tânără care poartă un rucsac și care se îndreaptă spre Barcelona. El se oferă să o ducă cu mașina – nesuspectând faptul că s-au cunoscut la un moment dat. Mai târziu ei reușesc să stabilească o conexiune și își amintesc cele mai romantice și emoționale zile din copilăria lor...
ro
14:10
VISÂND IMPOSIBILUL
regizor: Timothy Hutton; premiera: 1998; producător: SUA; timp: 95 min min;
ro
15:50
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
20:30
YESTERDAYS CHILDREN
Jenny Cole locuieşte împreună cu so?ul şi fiul ei în America Centrală. Ea este însărcinată şi începe să aibă vise foarte detaliate despre un mic orăşel , cu o biserică mare. Începe să-i povestească mamei ei despre vise, iar mama îi arată nişte desene făcute de ea când era mică. Spre uimirea ei, desenele sunt identice cu imaginile din vis. Jenny si mama ei cercetează şi află că visele sunt despre un mic oraş din Irlanda anilor 1930. Mama cumpără bilete pentru Jenny, fiul şi so?ul ei pentru a pleca în Irlanda, aşa încât să poată afla de unde vin aceste vise ale ei. Oare, într-o altă viaţă, Jenny a fost Mary Sutton?
ro
22:00
BITTER/SWEET
Un maestru de renume mondial în arta cafelei este nevoit să aleagă între viața comodă alături de o logodnică frumoasă și o aventură nesigură care îi umple inima cu fericire. Brian are o viață fără griji, un serviciu bun și o logodnică minunată. Într-o bună zi, bărbatul  pornește într-o călătorie în Thailanda unde face cunoștință cu frumoasa Ticha, cea care îl ajută să cumpere cele mai bune boabe de cafea. După scurt timp relația lor nu mai este una profesionsita și între cei doi apar sentimente profunde. Brian trebuie să aleagă între viața plină de pasiune alături de Ticha și viața comodă împreună cu logodnica lui.
ro
23:45
CHLORINE
O familie dintr-o suburbie se luptă cu umor pentru a-şi menţine stilul de viaţă într-o societate super-materialistă din New England. Când o mamă la menopauză (Sedwick) îl forţează pe soţul ei ratat (D'Onofrio) să facă o afacere imobiliară păguboasă, relaţiile de familie sunt puse la încercare.
ro