TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV vodic - Petak, 31.05.2024

00:55
Dybvaaaaad
Så er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Skive. Som altid er der masser af gode jokes og dumme sketches, leveret af den altid skarpe Tobias Dybvad. Og mon ikke også, der vil være en lille voxpop- fra Skives gågade? Se med i 'Dybvaaaaad' - fra Skive.
da
01:20
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' gæster denne gang Slagelse. Der er taget ekstra godt fat på de mest fjollede citater og tv-programmer, og intet går fri for skarp satire og sketches.
da
01:45
Beverly Hills 90210
For at komme videre med sit liv overvejer Kelly et karriereskift. Steve beslutter sig for at være en del af sit barns liv, men betyder det, at han skal gifte sig med Janet? Dylan søger ind på universitetet, og Noah skal bestemme sig for, om han vil være sammen med Cherise eller Donna.
da
02:25
LEGO Masters Australia
Det er et rent eventyr, der udspiller sig for deltagerne. De skal nemlig bygge en række forskellige landskaber, som små LEGO-figurer skal rejse igennem.
da
03:30
Stormester UK
Alex Horne tager grundige noter, når Ardal O’Hanlon laver nogle får, Judi Love bliver dronning, Sophie Duker gør tebreve våde, og Bridget Christie farer vild.
da
04:15
Menneskekender
Torben Chris, Uffe Holm og Cecilie Beck kæmper imod Natasha Brock, Bro og Rasmus Brohave, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter.
da
04:20
Menneskekender
Torben Chris, Uffe Holm og Cecilie Beck kæmper imod Natasha Brock, Bro og Rasmus Brohave, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter.
da
05:20
Beverly Hills 90210
Kelly betror Dylan og Donna, at hun er blevet voldtaget. Samtidig holder hun afstand til Matt, hvilket får ham til at tro, at hun har noget kørende med Dylan. Matt har fået en ny klient, en mistænkt tyv, hvis rettigheder politiet har tilsidesat. Ingen er imidlertid klar over, at manden er identisk med den fyr, der har voldtaget Kelly.
da
06:05
Dybvaaaaad
Ballerup får denne gang fornøjelsen af Tobias Dybvad, som nok en gang har finkæmmet landets tv-programmer for de største tåbeligheder og sjoveste klip. Som sædvanlig præsenteres klippene med en god portion sarkasme og skarpsindige parodier.
da
06:35
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' er klar til lægge Nykøbing Falster ned med alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Følg med ind i et vanvittigt univers af skarpe jokes og skæve parodier på bekostning af alle landets tv-programmer.
da
07:00
Dybvaaaaad
Så er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Rødovre, og Tobias Dybvad er tilbage med de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Der analyseres og jokes med alt, hvad der har rullet over din tv-skærm, og der parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer.
da
07:30
Dybvaaaaad
Sønderborg får besøg af joketornadoen Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus, der som altid indebærer bidende jokes og sarkastiske voxpops om de tåbeligste tv-koncepter og -personligheder.
da
08:00
Helt sort
Melvin føler sig som en n00b sammen med Sascha, der dyrker cosplay. Og det hele når nye og svimlende højder, når Melvin kaster sig ud i en udendørs form for E-sport. Melvin finder også ud af, at computerspil godt kan give sved på panden, når han forsøger at imponere det professionelle hold Astralis.
da
08:30
Toppen af poppen
Syv kendte artister og sangskrivere rejser til Harboøre, hvor de fortolker hinandens musik og fortæller historierne bag sangene. Dagens hovedpersoner er brødrene Simon og Thomas Alstrup fra bandet Jonah Blacksmith. Vi starter i brødrenes bedstefars gamle jagthytte, hvor de tager os helt ind til DNA'et i bandet - familie. Medina, Peter Sommer, Mekdes og Dopha kaster sig ud i årets første fortolkninger rundt om bordet, og aftenen slutter af med at Anne Linnet overrasker de andre artister med en helt særlig godnatsang.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Dylan skal møde i retten på grund af bilulykken. Han havde ellers håbet, den sag var gået i glemmebogen. Steve skal afsone sin dom på 100 dages samfundstjeneste. Han møder op på et plejehjem - til en helt ny verden. Valerie kommer tilbage fra ferie med en historie om, at hun alligevel ikke tog hjem til sin familie, og i stedet har været på Jamaica. Kelly er overbevist om, at det er endnu en af Valeries løgne. Men Brandon gennemskuer det ikke.
da
10:15
Beverly Hills 90210
Dylan og Brandon vil på motorcykeltur og overnatte i den frie natur, og Cindy gør sig alle mulige bekymringer. Inden de kommer af sted, udveksler Dylan og Kelly blikke, som ikke undgår Brandons opmærksomhed. Forholdet mellem de to venner er derfor ret anspændt, og inden længe er de direkte uvenner.
da
11:05
Beverly Hills 90210
Dylan tager til Mexico, hvor han har hyret en detektiv til at opsnuse Kevin og Susanne, som er stukket af med alle hans penge. Med hjælp fra Valerie narrer de oplysninger ud af Kevin. Men da de vil befri Dylans halvsøster Erika, bliver deres lille nummer opdaget. Kelly beder Brandon tale med dekanen om hendes lærer Finley, der ikke er blevet forfremmet. Det er der flere grunde til, og da Brandon opsøger Finley, ender mødet i en aggressiv konfrontation.
da
11:50
Fem fyre flytter ind
Der er kun to fyre tilbage i huset, og de gør alt, hvad de kan for at imponere Michelle. Se med, når fyrene viser deres ridefærdigheder, når der er picnic-dates og romantisk middag for tre, inden Michelle står overfor sit endelige valg og skal vælge sin eneste ene.
da
12:20
Diamantfamilien
I sæsonens sidste afsnit inviterer diamant-mama Katerina til sammenskudsgilde, hvor hun vil afsløre en stor hemmelighed for en af Pitzner-pigerne.
da
12:50
Menneskekender
Er du nogensinde vågnet op på et plejehjem efter en bytur? Og kender du typen, der er for vild til Ung Rejs? Mikkel Klint Thorius, Lars Rasmussen og Sofie Jo Kaufmanas kæmper mod Jonas Mogensen, Lina Rafn og Victor Lander, når de udstyret med fordomme og livserfaringer skal quizze om fire modige danskere.
da
13:40
Kærlighed hvor kragerne vender
I Vestsjælland får Andreas, Jannich, Kresten og Mads besøg af intet mindre end 22 kvinder. Men kan kemi og kærlighed opstå på bare tre minutter? Det finder de fire fyre ud af, når de skal speeddate pigerne. Særligt Mads får testet sine datingevner, da samtlige 22 piger gerne vil på date med den generte kalundborgenser.
da
14:25
Den første date UK
Ians liv er fuld af modsigelser, men kan Michaela være kvinden, der elsker alle hans særheder? Og har Chris og Nicky endelig fundet den store kærlighed?
da
15:15
Den første date UK
Det er valentinsdag, og kærligheden skal fejres. Der er amoriner i luften hos de modige singler, men kan selv en fiasko blive til en forelskelse?
da
16:05
Forræder
De loyale forviste endnu en af deres egne ved det runde bord og er nu rigtig pressede, hvis de skal stå i overtal til finalen. Samtidig kan de regne ud, at forræderne har fristet en loyal til at skifte side, så de nu er tre. Men hvem kan man stole på i spillet, hvor alt kan ske?
da
17:05
Linde på Langeland
Sofie kæmper med at vaske gammel limmaling af væggene, men det er en langsommelig proces, som kræver tålmodighed. Noget Sofie ikke har så meget af. Hun er sikker på, at der må findes en nemmere metode og sætter sig for at afprøve en vild og vandet idé. Anders og Phillip er ikke just overbeviste.
da
17:40
Verdensmænd
Annika Aakjær bliver hurtigt accepteret af Bo, da hun afslører, at hun ind imellem prutter. Og nu er det jo Tobias, der er hovedperson, men altså du vil nok alligevel sætte pris på at høre, hvilken ganske særlig, tilbagevendende udfordring Bo døjede med i store dele af det herrens år 2019.
da
18:15
På patrulje i natten
Robbie forsøger at få styr på en aggressiv mand udenfor en travl bar, Emily skal undersøge en mistænkt, der ikke er samarbejdsvillig, og Zoe og Vic skal opspore en sårbar kvinde.
da
19:10
En stor aften med Simon Talbot
Hvis du gerne vil lære lidt om, hvorfor det er unødvendigt at inddrage benskinner i rollespil i soveværelset, eller hvordan det er at leve med autisme, så se med i sæsonens sidste afsnit.
da
19:45
Danish Invasion
Simon Talbot var kun lige blevet færdig med det storslåede 'Make Denmark Great Again', før han i starten af 2020 rettede blikket mod verdensherredømmet og drog på turné i hele verden med sit engelsksprogede standup-show 'Danish Invasion'. Det var i hvert fald planen – men så gjorde Covid-19 sit indtog...! Det nye show på andetsproget var tænkt som Simons mest personlige og intime nogensinde. Det blev det også. Men showet er også en pejling på, hvordan verden ser ud i slutningen af 2020, og resultatet er en Corona Special optaget i Odense sidst i 2020, hvor både Simon Talbot og Corona har ualmindelig godt fat i publikum…
da
20:55
Forræder UK
Det bliver neglebidende spændende, når Claudia Winkleman for anden gang byder velkommen til det smukke slot i Skotland, hvor 22 spillere møder op - klar til at snyde, bedrage og myrde løs i håbet om at vinde 120.000 pund. Lad spillet begynde!
da
22:00
Simon Talbot - Make Denmark great Again
Kan vi danskere lære noget af de altid selvsikre amerikanere? Det mener Simon Talbot, der har været på turné i USA i håbet om det store gennembrud. Det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy. En viden han nu vil bruge på at 'Make Denmark Great Again'. I onemanshowet af samme navn byder Talbot på sjove og pinlige videoklip fra sine amerikanske eskapader, hvor han i jagten på 'The American Dream' har optrådt på alt fra taco-shops til større spillesteder - men gang på gang har måttet sande, at mødet mellem dansk og amerikansk humor ikke altid er et match.
da
23:20
Forræder
En loyal bliver fristes til at skifte side, mens en forræder hellere vil myrde videre. I missionen er der både sølvbarrer og skjold på spil, hvis man forstår at satse rigtigt. Kan forræderne finde fælles fodslag? Og er det overhovedet sandsynligt at overtale en loyal til at skifte over til den mørke side?
da

TV vodic - Subota, 01.06.2024

00:15
Dybvaaaaad
Vi er nået til sæsonfinalen i 'Dybvaaaaad', og denne gang er vi i Vejle. Se Tobias Dybvad, når han siger tak for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af grin, kærlighed og stærke parodier.
da
00:50
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Denne gang fra København.
da
01:20
Beverly Hills 90210
Steve har stadig lyst til at gifte sig med Janet, men hun er ikke så sikker. Det får de andre venner til at kigge deres forhold efter i sømmene. Kelly bliver bekymret over, at Matt ikke har lyst til at gifte sig igen, og Dylan smider Gina ud af deres hotelværelse. Han får dog hurtig dårlig samvittighed og lukker hende ind igen. Men Gina opdager snart, at alt ikke længere er, som det plejer at være.
da
02:00
LEGO Masters Australia
Holdene skal virkelig være kreative denne gang, da de skal bygge den anden halvdel af en allerede eksisterende figur eller ting.
da
03:05
Stormester UK
Bridget Christie putter legetøj ind i en trafikkegle for at skabe en scene, der næsten rører Alex Horne til tårer. Imens imiterer Sophie Duker en dinosaur.
da
03:50
Menneskekender
Martin Nørgaard, Tue Blædel og Nikita Klæstrup kæmper imod Mark Le Fêvre, Jeanette Ottesen og Frederik Rosgaard, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter.
da
04:50
How I Met Your Mother
Ted overvejer at tage Jeanette med til brylluppet, så Barney bliver nødt til at hive ”The Playbook” frem en sidste gang for at stoppe det. Marshall gør Lily flov til en kunstudstilling.
da
05:10
How I Met Your Mother
Det er ugen før Barney og Robins bryllup, og parret diskuterer, hvor de skal bo. Barney vil finde en, der er værdig til at flytte ind i hans ”Fortress of Barnitude”. Marshall beslutter sig for at være utro.
da
05:35
How I Met Your Mother
Barney og Ted møder deres fremtidige jeg, da de diskuterer, hvorvidt de skal tage ind og se ”Wrestlers vs. Robots”. Robin og Marshall diskuterer, hvem der skal krediteres for en ny drink på McLaren’s.
da
06:00
How I Met Your Mother
The Captain har tilbudt Lily et job i Rom, men vil hun sige ja? Ted kan ikke holde op med at tale om Barney og Robins bryllupsplanlægger.
da
06:20
How I Met Your Mother
Ted og Marshall forvandler Barneys polterabend til den værste aften i hans liv, eller er det bare det, de vil have ham til at tro?
da
06:45
Beverly Hills 90210
Josh er død efter en tragisk ulykke. Brandon holder tale ved begravelsen, men han har svært ved at komme sig over den meningsløse død. Kelly føler sig hjælpeløs og søger råd hos Andrea. Donna og Claire er blevet veninder, men hvordan vil det gå, når Claire præsenterer sin nyeste flamme - David. Dylan er stadig kun optaget af billard og druk, men Valerie opgiver ham ikke så let.
da
07:35
Beverly Hills 90210
Kelly kommer tilfældigvis forbi Valeries dør og kan lugte hash. Hun spørger Valerie, om det er rigtigt, men får en overbevisende løgn. Den køber Kelly bare ikke. Dylan er stadig langt ude. Valerie opsøger ham ind imellem, men hun holder også Steve varm. Kelly forsøger at advare Steve, men Valerie har flere beskidte tricks i ærmet.
da
08:20
Beverly Hills 90210
Et af universitetets kollegier har en kæmpe bjørn som maskot, og den er bevogtet døgnet rundt. Naturligvis mener Steve, Donna og Kelly at det er på tide, den bliver bortført. Brandon får problemer, da et asiatisk statsoverhoved kommer på besøg. Hans regime udfører tortur på fanger, og det bør studenterne stævne ham for. Donna er igen sammen med Ray Pruitt, og han lægger an på hende.
da
09:05
Beverly Hills 90210
Steve er så glad for sig selv og sin succes i The Peach Pit, at han føler sig usårlig. Men så kommer brandtilsynet på besøg, og inden den snebold er færdig med at rulle, har Jim Walsh fået at vide, at Dylan har mistet hele sin formue. Ray laver en halv aftale med Donna, men Griffin kommer forbi med blomster og bortfører Donna i en stormkur. Imens er Claire og David alene hjemme, og det bliver en fængslende oplevelse.
da
09:55
Beverly Hills 90210
Efter afsløringen af lillepigerollen er Valerie ved at pakke sine ting for at tage hjem til Buffalo. Men så let går det ikke. Donna er på kollisionskurs med et forhold til både Griffin og Ray. Andrea og Jessie mærker, at de kommer fra meget forskellige religiøse kulturer. Men hvilken af dem skal lille Hannah tilhøre? Dylan er nu så langt ude, at der ikke er grænser for, hvad han kan finde på.
da
10:40
Beverly Hills 90210
Dylan er nu så langt ude, at der næsten ikke er nogen vej tilbage. Men så bliver han vækket af Cindy, der vil have ham med hjem. Han vrænger af hende, men lader sig alligevel overtale. Hjemme i familien Walshs hus er alle vennerne samlet for at fortælle Dylan, hvor meget han betyder for dem. De vil have ham til at indse, at han ikke længere kan klare sine problemer selv, men er Dylan overhovedet i stand til at tage imod deres råd?
da
11:25
Beverly Hills 90210
I en heroin-rus er Dylan kørt ud over en klippeskrænt og ligger nu på hospitalet i dyb koma. Vennerne får besked og skynder sig derhen. Efter tur kommer de ind til ham, og selv om han er bevidstløs, kan han måske mærke, at de er til stede. Han drømmer uroligt og svæver mellem liv og død. Og op ad dagen bliver hans tilstand værre.
da
12:10
Beverly Hills 90210
Når politik og racisme blandes sammen, kommer følelserne i kog. Pludselig er universitetet delt i to lejre: sorte og jøder. Og midt imellem står Brandon og skal træffe de rigtige beslutninger. Samtidig skal Kelly i gang med sit første modeljob, Valerie forsøger at komme til at tale med Dylan, og Dylan selv kæmper med sine dæmoner.
da
13:00
Modern Family
Cameron beslutter sig for at skrive en bog, der hylder at Lily er adopteret, men midt i skriveprocessen gør han en chokerende opdagelse. Sideløbende har Claire travlt med at agere fredsmægler mellem Alex og Haley, og det giver Phil mulighed for at snige sig væk på en afslappende tur til et spa. Og Gloria er forfærdet over Jays morbide opførsel, da han vil købe to krypter ved siden af hinanden.
da
13:20
Modern Family
For at slippe ud af en klassisk koncert med Gloria og Manny fingerer Jay en anden aftale med Mitchell. Men med hans lille, hvide løgn havner Jay desværre midt i Mitchell og Camerons "drengeaften", som viser sig en større prøvelse end koncerten. Samtidig er Claire og Phil ængstelige over, at Luke er blevet venner med deres klamme nabo. Og Haley for sit for, da hun skal babysitte Lily.
da
13:45
Modern Family
Cameron nyder sin stilling som musikinstruktør på Luke og Mannys skole, men han tager den kommende musical mere alvorligt end godt er. Jays bror, Tommy, er i byen på besøg, men deres nådesløse broderlige drillerier går lidt for langt. Og Phil overtaler familien i at være med i hans nye reklame, men da han også inddrager familiens minivan, kommer der et uventet resultat ud af det.
da
14:10
Modern Family
Mitchell og Cameron kigger efter en værge til Lily, i tilfælde af der skulle ske dem noget. De i al hemmelighed vurderer de derfor deres familiemedlemmer, men det er ikke betryggende, hvad de ser. Mitchell og Cameron oplever, at Jay giver Manny en dosis tough love, at Claire kører Luke til en børnepsykolog for at få hans udvikling vurderet og at Haley og Alex havner i noget småkriminel adfærd på skolen.
da
14:35
Modern Family
Claire og Gloria vil tilbringe Mors dag udenfor på vandretur med børnene, men deres konstante brokkeri får bægeret til at flyde over for Claire, og hun tager Gloria med i faldet. Phil og Jay bliver hjemme for at lave en lækker middag, men det hele bliver akavet, da Jay meget uventet viser svaghed et øjeblik. Cameron bliver meget selvbevidst over at blive betragtet som moderen i forholdet.
da
15:00
Modern Family
Claire er træt af at være den onde strømer af forældrene, så hun og Phil bytter roller for en dag. Det går dog ikke godt for nogen af dem, da Claire skal køre go-kart med drengene, og Phil skal have pigerne til at gøre rent på deres badeværelse. Cameron ligger i sengen med influenza, men Mitchell tænker mere på, hvad han skal gøre med de Lady Gaga koncertbilletter, de har til samme aften.
da
15:25
Modern Family
Hele familien skal mødes hos Jay inden Alex's dimission, hvor Jay er travlt optaget med at holde sit Botox-uheld skjult. Cameron er sur på Mitchell over, at han griner af ham, når han gør noget dumt, men Cameron er også usædvanlig klodset. Phil venter på, at Claire skal bryde grædende sammen over børnene, der bliver så hurtigt voksne, så han kan trøste hende af egoistiske årsager.
da
15:45
Modern Family
Det er Jays fødselsdag, og han vil bare gerne slappe af og fiske inden sin fest om aftenen. Desværre bliver Jay involveret i alle andres problemer, idet de forsøger at skaffe deres gaver til ham: Claire og Mitchell bliver fanget i haven til deres barndomshjem, Cameron bliver smidt ud af bageriet, hvor han skal købe Jays kage, pga. en misforståelse, og Phil møder sin ærkefjende og vil imponere ham med Gloria.
da
16:10
Modern Family
Hele familien besøger en cowboyranch, men Claire har svært ved at acceptere, at Dylan nu er en del af familiens liv. Phil forsøger at imponere Jay med sine cowboyevner, men Jay har travlt med at holde den flirtende guide væk fra Gloria. Micth og Cameron har stadig ikke fortalt familien, at de gerne vil adoptere en dreng, og Alex får sit første kys, men det er ikke, hvad hun havde forventet.
da
16:40
Modern Family
Mitchell og Cameron er klar til at adoptere et barn mere, men Lily har det godt med at være enebarn. Cameron føler sig ansvarlig for Lilys opførsel, da han har pylret meget om hende, så han forsøger at alde Lily være mere uafhængig. Gloria må agere ydmyg overfor skoleinspektøren, efter hun har anklaget ham for at være fordumsfuld overfor columbianere. Haley og Alex udarbejder en plan for at få hvert deres værelse.
da
17:05
Venner
Phoebe holder fødselsdag og har inviteret alle vennerne ud på en meget fin restaurant, men da alle andre end Joey kommer for sent, må hun kæmpe hårdt for at få lov til at beholde det store bord - andre gæster står nemlig i kø for at få det. Monica og Chandler bliver forsinkede, fordi Monica har ægløsning og derfor har planlagt, at de skal have sex, når Chandler ankommer fra Oklahoma. Og Ross har meget svært ved at overtale Rachel til at efterlade barnet hjemme, mens de tager på restaurant.
da
17:35
Venner
Freddie Prinze Jr. gæsteoptræder som Ross og Rachels meget følsomme babysitter, Sandy. Ross har meget svært ved at acceptere en mand som babysitter, og da Sandy begynder at spille blokfløjte og læse digte for Rachel og Emma, får han nok. Chandler flipper ud, da Monica fortæller, at en af hendes nye kolleger er "den sjoveste fyr, hun nogensinde har mødt". Han går straks i gang med at bevise, at det selvfølgelig er ham, der er den sjoveste. Phoebe og Mikes kærlighed bliver sat på en prøve, da Phoebe får besøg af sin gamle flamme David.
da
18:10
Venner
Joey overvejer at købe Richards lejlighed, men under fremvisningen finder han og Chandler et suspekt videobånd - en filmoptagelse af Richard og Monica i seng sammen. Phoebe er inviteret til middag hos Mikes forældre, men det lover ikke så godt. Mike er nemlig ud af en fornem familie, og Phoebe er som bekendt Phoebe. Ross er ellevild, da han får lille Emma til at grine for første gang. Hvordan? Ved at synge en sjofel rap! Rachel bliver mildest talt forarget, men spørgsmålet er, om hun også kan få Emma til at le.
da
18:35
Venner
Rachel inviterer sin ultraforkælede lillesøster Amy (Christina Applegate) med til Monica og Chandlers traditionelle Thanksgiving-selskab, men det skulle hun aldrig have gjort. For inden længe er den hyggelige middag reduceret til et skænderi om, hvem der skal arve lille Emma, hvis Ross og Rachel skulle omkomme. Joey har glemt, at han skulle deltage i et Thanksgiving-optog sammen med sine kollegaer fra sæbeoperaen, og han beder derfor Phoebe om at lære ham at lyve. Christina Applegate modtog en Emmy for sin forrygende gæsteoptræden som Rachels lillesøster i netop denne episode.
da
19:10
Venner
Chandler er på vej til New York på weekend, og Monica og Joey ønsker begge hans selskab. Monica vinder kampen, men Chandler kan ikke få sig selv til at afvise Joey, så han lyver over for vennen og siger, at han ikke kan rejse fra Oklahoma alligevel. Planen giver imidlertid bagslag, da Joey hører en mandestemme inde hos Monica og tror, at hun er Chandler utro. Rachel og Phoebe skal i byen sammen, og Ross får den idé at invitere Mike over til øller og mandesnak. Men hvad har de to egentligt at snakke om?
da
19:35
Stormester - specials
Uerstattelige ødelæggelser, opmuntringer af en gammel mand, æggeroulette og intet mindre en 50 opgaver i én. Så kan man da ikke ønske sig mere.
da
20:45
Landmand søger kærlighed Australien
En måned efter den sidste beslutning er landmændene samlet igen. Vært Natalie Gruzlewski er nysgerrig - hvordan er det gået med kærligheden siden da?
da
21:40
Forræder UK
Det bliver neglebidende spændende, når Claudia Winkleman for anden gang byder velkommen til det smukke slot i Skotland, hvor 22 spillere møder op - klar til at snyde, bedrage og myrde løs i håbet om at vinde 120.000 pund. Lad spillet begynde!
da
22:50
The Hunt for Red October
Den kolde krig er på sit højeste, da den sovjetiske ubådskaptajn Ramius (Sean Connery) pludselig styrer sit højteknologiske fartøj "Røde Oktober" mod USA. Han har besluttet at hoppe af, men i dybet bliver han fanget mellem to opskræmte fjender, for det amerikanske forsvar frygter, at atomubåden i virkeligheden vil angribe USA, mens russerne har sendt en anden ubåd af sted, fordi de for enhver pris vil stoppe Raimus, inden han giver deres super-ubåd til fjenden. Den eneste blandt amerikanerne, der tror på Ramius er den amerikanske CIA-agent Jack Ryan (Alec Baldwin) - men kan han redde Raimus og hans besætning fra døden i dybet?
da