FilmBox Stars

FilmBox Stars

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV rehberi - Pazartesi, 27-05-2024

01:05
CERTIFIABLY JONATHAN
Jonathan Winters, comediant de renume şi artist talentat, visează să îşi vadă tablourile expuse în Muzeul de Artă Modernă din New York. Un faimos critic de artă crede că Jonathan este "veriga lipsă dintre Miro şi Dali" şi convinge MDAM să îi ofere lui Jonathan ocazia unei expoziţii. Jonathan începe să picteze cu frenezie dar dezastrul intervine atunci când pictura lui favorită este furată, făcându-l să îşi piardă simţul umorului şi să nu mai poată termina noile tablouri pentru marea sa expoziţie de artă. Toţi prietenii săi, de la Robin Williams până la Sarah Silverman intervin pentru a-l ajuta pe Jonathan să îşi recapete puterea de creaţie.
ro
02:25
ELITE, THE
O misiune de securitate nereuşită lasă un ofiţer veteran din infanteria marină să instruiască cinci copii pentru a deveni o echipă de cruciaţi de elită în lupta împotriva terorismului. Peste câţiva ani echipa este nevoită să lupte chiar împotriva adversarului responsabil de nenorocirea lor, petrecută cu ani în urmă.
ro
04:10
GROOMSMEN, THE
Mirele (Ed Burns) şi cei patru invitaţi se luptă cu problemele legate de prietenia lor şi de maturitate, cu o săptămână înainte de marele eveniment.
ro
06:30
NOTHING TOO GOOD FOR A COWBOY
În 1939, fostul broker din New York, Richmond Hobson, un om cu un trecut privilegiat, devine cowboy, visul lui de-o viaţă. Alături de pARTĂenerul său, un cowboy experimentat, dar sarcastic, Panhandle Philips, Rich cumpără o fermă în nordul British Columbia de lângă Vanderhoof. În afara problemelor cu bancherul local, Ronald Tewkesbury, care vrea să-l ruineze pe Rich pentru a-i cumpăra pământul foARTĂe ieftin, Rich se confruntă şi cu apropierea războiului. În ultimul timp, el visează o blondă fruoasă. Visele îi devin realitate când o zăreşte. Ea este încăpăţânata Gloria McIntosh, o debutantă din Vancouver care este fata visurilor multor bărbaţi din înalta societate, în special a lui Connor McCann. Dar Gloria este uluită de apariţia misteriosului cowboy. Ei se căsătoresc în grabă, iar Gloria este dispusă să renunţe la modul ei de viaţă pentru a deveni soţie de fermier, dar ea nu ştie nimic despre asta, decât doar să călărescă după moda englezească. Dar când toţi tinerii sunt trimişi la război, Rich este obligat să angajeze băieţi fără experienţă, Gloria devine o cowgirl, iar el, Pan şi Gloria trebuie să lupte pentru a nu da faliment. Unul dintre tinerele ajutoare, Kit, are un secret. Iar un alt angajat este Robert McDaniel, un negru cu un presupus trecut zbuciumat.
ro
09:25
AREA Q #1
Thomas Mathews, un jurnalist de investigație a cărui lume este întoarsă cu susul în jos atunci când fiul său dispare, este trimis în Brazilia pentru a investiga de aproape confruntări ce au loc acolo.
ro
12:40
TOM SAWYER AND HIS FRIENDS
"După moartea părinţilor săi, Tom se mută cu mătuşa lui care lucrează ca croitoreasă pentru a-şi întreţine familia. Într-o zi, Tom strică maşina de cusut a mătuşii sale.
ro
14:15
LEONIE
Povestea vieţii jurnalistei şi redactoarei americane Leonie Gilmour care a trăit la începutul secolului al XX-lea şi care s-a îndrăgostit de un poet japonez Yone Noguchi. Din această relaţie s-a născut Isamu care a devenit un sculptor şi arhitect de renume. Filmul acesta este o poveste despre o femeie neobişnuită care ştia să se descurce în orice situaţie. Un film cu muzica excelentă a lui Jan A.P. Kaczmarek.
ro
15:55
BERNIE
BERNIE este o comedie neagră despre o relaţie dintr-un orăşel din estul statului Texas între un asistent al unui antreprenor de pompe funebre nervos dar iubit (Jack Black) şi doamna îngâmfată a oraşului (Shirley MacLaine). Filmul, regizat de Richard Linklater (regizorul filmului The School of Rock) este bazat pe un articol publicat de revista Texas Monthly în anul 1998. Articolul face o cronică a vieţii lui Bernie Tiede, care a transformat oraşul Carthage prin generozitatea sa şi care, spre necrezarea locuitorilor din Carthage, a fost arestat pentru o crimă serioasă.
ro
17:35
OWD BOB
Povestea unui băieţel orfan care e trimis să locuiască împreună cu bunicul lui în Irlanda. Băiatului îi este greu să se adapteze la viaţa de la ţară, dar curând află că viaţa are şi satisfacţiile ei.
ro
19:10
SUITS ON THE LOOSE
Povestea a doi adolescenţi rebeli care reuşesc să fugă de la o tabără de supravieţuire. Ty şi Justin nu pot înţelege conceptul puterii şi nu au de gând să se supună nimănui. Fiind înlănţuiţi, sub regimul riguros al generalului Wilkins, cei doi inventează un ingenios plan de evadare. Când în calea lor întâlnesc câţiva misionari mormoni naivi, adolescenţii le fură maşina pentru a-şi putea continua călătoria. Furându-le şi identitatea, Ty şi Jason trec fără probleme de posturile de poliţie. Odată ajunşi la New Harmony şi fiind consideraţi drept misionari sunt întâlniţi foarte prietenos. Ce se va întâmpla când locuitorii orăşelului îşi vor da seama că misionarii lor sunt de fapt nişte rebeli care trăiesc în contradicţie cu legea?
ro
20:40
TRATTORIA #1
Această dramă amuzantă și emotionantă desfășurată în captivanta scenă culinară din San Francisco îl urmărește pe Sal Sartini, un bucătar dependent de muncă, care trebuie să învețe să reînsuflețească pasiunea pentru gătit și dragoste și să repare legătura cu fiul său înainte de a risca să piardă totul din nou.
ro
22:00
DOM ZLY
Povestea are loc pe două planuri paralele. Prima dintre poveşti prezintă evenimentele unei nopţi de toamnă din 1978...
ro
23:50
ACCIDENTAL WITNESS
Christine Sternwald este o tânără şi ambiţioasă femeie cu o slujbă foarte bună la o mare firmă de avocatură şi un prieten care o iubeşte, asta până într-o noapte când o fracţiune de secundă ameninţă că va distruge totul. În timp ce pleacă spre casă dintr-o parcare subterană goală, ea surpinde ultimele momente ale unei crime îngrozitoare în care un director executiv al unei afaceri de familie este omorât. O coincidenţă o împiedică să cunoască adevărata semnificaţie a evenimentelor care s-au întâmplat sub ochii ei dar pentru ucigaş ea este singurul martor şi trebuie adusă la tăcere. Odată cu trecerea zilelor încep să i se întâmple lucruri ciudate Christinei. Ea este urmărită în mod repetat şi este aproape lovită de maşini rătăcite, priveşte înapoi conştientă că cineva o priveşte, dar cine? Lucrurile încep să scape de sub control după ce Christine soseşte acasă într-o seară găsindu-şi colegul de cameră sugrumat, dar cine o va crede? Luptând pentru a îşi păstra cumpătul în timp ce slujba şi relaţia sa au de suferit, Christine trebuie să găsească resurse de putere pentru a se salva atunci când ucigaşul face ultima sa mişcare.
ro

TV rehberi - Salı, 28-05-2024

01:25
MALPRACTICE
Iată un chirurg. Acesta nu mai poate practica medicina din cauza atacurilor de panică care îl fac să retrăiască o intervenţie ce a decurs prost. Soţia sa, avocat pentru cazuri de malpraxis, acceptă să reprezinte o femeie care a fost asistenta soţului său.
ro
03:00
GAME OF FOUR
Carol (Alice Taglioni), o ilustratoare de cărţi pentru copii, programează o vizită la ginecolog. Acesta se dovedeşte a fi un cunoscut, Lionel (Francois Cluzet). În timpul vizitei, Carol şi Lionel îşi dau din întâmplare seama că partenerii lor au o aventură. Ambii vor să-şi salveze relaţiile, Carol cu Thomas şi Lionel cu iubita sa, aşa că se înţeleg că vor face tot posibilul pentru a-şi recăpăta iubiţii. Cei doi încearcă tot felul de metode, deseori foarte hazlii, ca să-şi atingă scopul. Foarte rapid însă ceva mai profund începe să-i unească. Răzbunarea este dulce...
ro
07:20
SNIFF AND THE GHOST CASTLE
Sniff, ciobănescul german, a fost crescut de Tom. El şi-a dresat câinele şi împreună cu prietena lui, Mirjam, se avântă în aventuri emoţionante. În timpul vacanţei de vară, Tom stă alături de Mirjam şi Sniff la unchiul său, Hans şi nepotul Jaap. Ei au auzit de o fantomă în castelul din vecinătate. Legenda castelului spune că în Evul Mediu, un anume cavaler Betram s-a îndrăgostit de menajera Ada, dar ea îl iubea deja pe grăjdar. Betram decide să se răzbune pe cei doi într-un mod oribil şi, de atunci, se spune că pădurea din jurul castelului e bântuită. În drumul prin pădurea dinspre castel, Tom, Mirjam şi Sniff urmăresc o bandă de hoţi. Aceasta conduce din nou către o aventură palpitantă.
ro
08:40
DINOSAUR PROJECT, THE
Filmul "The Dinosaur Project" va prezenta povestea expediţiei în Congo a unui tată şi a fiului său, fiind urmaţi de o echipă de filmare a unui documentar TV. După ce toţi membrii dispar în mod misterios, filmările care au fost recuperate arată imagini uimitoare ale unor dinozauri despre care s-a crezut că au dispărut în urmă cu 65 de milioane de ani.
ro
10:00
MY NAME IS SARAH
Singuratica şi nefericita Sarah Winston a urmat primul din cei doisprezece curajoşi paşi către dragoste la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi, acolo unde l-a întâlnit pe Charlie, bărbatul visurilor ei. Problema este că Sarah nu este alcoolică iar acum trebuie să recunoască în faţa iubitului ei că l-a înşelat, fapt care ar putea distruge relaţia şi le-ar putea pune capăt fericirii.
ro
11:30
LETTER WRITER, THE
Atunci când Maggie Fuller (Aley Underwood) o adolescentă rebelă și tulburată primește în poștă o scrisoare de modă veche de la o sursă necunoscută, ea nu își poate imagina cine ar putea avea atâtea lucruri minunate de spus în legătură  cu ea. Până la urmă, ea este invizibilă pentru tatăl ei și o dezamăgire pentru mama ei. Căutarea ei în legătură cu misteriosul autor o conduce la Sam Worthington (Bernie Diamond)un bărbat în vărstă de la un azil pe care nu l-a cunoscut niciodată – dar care pare să o cunoască mai bine decăt orice persoană din viața ei. Un film câstigător de premii al lui Christian Vuissa, acest film înduioșător ar putea să-ți schimbe viața.
ro
12:55
TRUE SMILE
Aceasta este povestea călătoriei unui băiat autist orb care călătoreşte 1300 km pe bicicletă, în tandem cu fratele său. Acest documentar ne introduce în lumea de nepătruns a lui Sergio, care pare un deşert, şi care este destinaţia călătoriei lor.
ro
14:20
PIRATES OF THE GREAT SALT LAKE
Kirk Redgrave este un visător prostuţ care lociueşte în aceeaşi casă cu mama sa până când dezaprobarea vieţii sale secrete de pirat îl sileşte să plece de unul singur. Avându-l pe naivul Flint ca secund, ei navighează pe Larele Lac Sărat, oprindu-se la mal pentru a-i jefui pe oamenii nebănuitori care ies la picnic şi care se răzbună împotriva tuturor celor care le stau în cale. Atunci când găsesc din întâmplare o adevărată hartă blestemată a unei comori, cei doi piraţi sunt curând urmăriţi de o mulţime de personaje ciudate, toate în căutarea unor bogăţii mai presus de orice imaginaţie. Mai amuzant decât o sticlă de rom, filmul "PIRATES OF THE GREAT SALT LAKE" este o poveste vie despre doi inadaptaţi care descoperă prietenia adevărată în timp ce îşi trăiesc cele mai nebune fantezii.
ro
15:45
OWD BOB
Povestea unui băieţel orfan care e trimis să locuiască împreună cu bunicul lui în Irlanda. Băiatului îi este greu să se adapteze la viaţa de la ţară, dar curând află că viaţa are şi satisfacţiile ei.
ro
18:45
LEONIE
Povestea vieţii jurnalistei şi redactoarei americane Leonie Gilmour care a trăit la începutul secolului al XX-lea şi care s-a îndrăgostit de un poet japonez Yone Noguchi. Din această relaţie s-a născut Isamu care a devenit un sculptor şi arhitect de renume. Filmul acesta este o poveste despre o femeie neobişnuită care ştia să se descurce în orice situaţie. Un film cu muzica excelentă a lui Jan A.P. Kaczmarek.
ro
20:25
YEAR DOLLY PARTON WAS MY MOM, THE
Elizabeth Alison Gray este doar o tânără tipică de 11 ani din suburbii care î?i a?teaptă adolescen?a atunci când află că întreaga ei via?ă a fost o minciună. Având numai imagina?ia ca singur ghid, ea fuge de acasă pentru a afla adevărul.
ro
22:00
SEMANA SANTA
Cea mai spectaculoasă sărbătorire a Paştilor, din lume. Gazde ale paradei penitenţelor pe străzile vechi şi înguste
ro
23:30
FATAL SIN
Un băiat şi o fată se îndrăgostesc. În noaptea în care s-au întâlnit, ea era beată şi drogată, iar el profită de ea. Cu toate că ea nu-şi aminteşte aproape nimic din ce s-a-ntâmplat în acea noapte, totuşi ceva îşi aminteşte, ceva ce ar putea compromite relaţia lor.
ro