Diva Universal

Diva Universal

Diva este un canal de televiziune ce trasmite filme și seriale. DIVA este televiziunea de divertisment cu design feminin. Suntem aici pentru a-ți oferi seriale de top, documentare și filme bune.

Romania

TV rehberi - Pazar, 26-05-2024

01:45
Pe aripile dragostei
(sua-can., 2020, film) Cu: Morgan Kohan, Marcus Rosner, Brenda Matthews,...Cand Lily se intoarce in orasul natal pentru a o ajuta pe matusa ei Maggie sa-si administreze pensiunea, il intalneste pe Marcus, un pilot chipes. .
ro
03:35
Magnum, detectiv particular
(sua, 2019, s. de act., sezonul 2, episodul 2) Onoarea hotilor Cu: Jay...Un incorigibil hot de buzunare ii cere ajutorul lui Magnum. Intre timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect. .
ro
04:30
Magnum, detectiv particular
(sua, 2019, s. de act., sezonul 2, episodul 3) In pericol Cu: Jay...Kumu si Higgins sunt pusi in pericol atunci cand proprietatea este infiltrata de criminali care incearca sa stabileasca identitatea Cavalerului Alb. .
ro
06:55
Pe aripile dragostei
(sua-can., 2020, film) Cu: Morgan Kohan, Marcus Rosner, Brenda Matthews,...Cand Lily se intoarce in orasul natal pentru a o ajuta pe matusa ei Maggie sa-si administreze pensiunea, il intalneste pe Marcus, un pilot chipes. .
ro
08:50
Excursia de lux
(sua, 2021, com.) Cu: Nazneen Contractor, Brooks Darnell, Erik Athavale,...Un domn mediocru este luat drept milionar cand primeste o calatorie de lux. Portareasa isi va pierde interesul fata de acesta cand va afla adevarul? .
ro
10:40
Printesa fugara
(sua, 2022, com.) Cu: Philippa Northeast, Brant Daugherty, Sarah-Jane...Lucrurile iau o turnura neasteptata atunci cand o printesa porneste intr-o calatorie cu garda ei de corp pentru a trai o idila cu pictorul ei. .
ro
12:35
Cabana dragostei noastre
(sua, 2019, f. romant.) Cu: Anna Hutchison, Charlene Tilton, Rocky...Jillian primeste prin testamentul unchiului ei o cabana la munte, dar nu se gandeste ca va trebui sa-si imparta mostenirea cu un chipes mester local. .
ro
14:25
Armonia inimii
(sua, 2021, com.) Cu: Jessica Lowndes, Jesse Metcalfe, Christie Burke,...Meloterapeuta Violet si medicul Blake se confrunta in cautarea bunicului lui Blake, dar ei realizeaza in curand ca iubirea poate fi cel mai bun leac. .
ro
16:15
Un toast pentru dragoste
(sua-can., 2021, film) Cu: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew...Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se intoarce la podgoria familiei, la studiu _ dar intra in conflict cu managerul podgoriei Marcelo. .
ro
18:05
Golful scoicilor
(sua, 2021, dr.) Cu: Chad Michael Murray, Alyson Michalka, Glynnis...Dir. executiv, Elli, este trimis sa achizitioneze o proprietate la malul marii pentru un resort nou. Dar localnicul Brody incearca sa salveze portul. .
ro
20:00
Dragoste in Santorini
(sua, 2023, f. romant.) Cu: Torrey DeVitto, Yannis Tsimitselis, Marina...Ilana (Torrey DeVitto) si iubitul ei grec, Mike (Yannis Tsimitselis), merg in Santorini la o nunta. La fata locului, Ilana e ceruta de sotie, iar viitoarea ei soacra preia rapid controlul situatiei. .
ro
21:55
Regasirea
(sua, 2019, com.) Cu: Maggie Lawson, Sam Page, Marco Grazzini, Zibby...Libraria lui Jamie e amenintata de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Ii va ajuta trecutul sa gaseasca un interes comun? .
ro