TV rehberi - Perşembe, 30-05-2024

00:00
Οι Μαγικοί Αριθμοί της Χάνα Φράι
Θεϊκοί Αριθμοί. Η Δρ Χάνα Φράι ασχολείται με το ερώτημα από πού προήλθαν τα μαθηματικά και αν εφευρέθηκαν ή απλώς ανακαλύφθηκαν από τους ανθρώπους.
el
01:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Αγαπημένα Πειράματα. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
01:20
Futuris
Θεραπεία για την Οστεοαρθρίτιδα.
el
01:25
Futuris
Ευρωπαϊκές Ερευνητικές Ομάδες.
el
01:30
Το Γνωρίζατε;
Η Δύναμη του Μυαλού. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
01:55
Το Γνωρίζατε;
Παιδική σειρά. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
02:00
Το Γνωρίζατε;
Η Απίστευτη Επιστήμη των Μικρόκοσμων. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη.
el
02:30
Το Γνωρίζατε;
Τα Μυστήρια της Νύχτας. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
02:55
Το Γνωρίζατε;
Παιδική σειρά. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
03:00
Το Γνωρίζατε;
Προχωρημένη Εξιχνίαση Εγκλημάτων. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
03:30
Το Γνωρίζατε;
Τα Μυστικά του Δέρματος. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
04:00
Το Γνωρίζατε;
Battery Man και Απίστευτα Ζώα. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
04:25
Το Γνωρίζατε;
Παιδική σειρά. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
04:30
Διασώστες Κατοικιδίων
Πολυάσχολη Μέρα. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
04:55
Διασώστες Κατοικιδίων
Παράξενες Συνήθειες. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
05:15
Η Πρεσβεία των Ζώων
Μια Μέρα στη Ζωή του Χόρχε.
el
05:35
Η Πρεσβεία των Ζώων
Ψάρι-κλόουν και Λευκή Τίγρη.
el
06:00
Επιχείριση Αουτς!
Στήστε Αφτί!. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
06:25
Επιχείριση Αουτς!
Ηρωικός Ιππόκαμπος. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
06:55
Μάθετε Τα Πάντα
Πώς Λάμπουν τα Ψάρια στο Σκοτάδι;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
07:00
Οι Μικροί Μάστορες
Το Μπαλόνι. Οι περιπέτειες μιας μικροσκοπικής οικογένειας που ζει κρυφά σε ένα διαμέρισμα, επιδιορθώνοντας μικροσυσκευές.
el
07:10
Υπέροχες Κατασκευές
Θέατρο Σκιών. Επιστήμη και δημιουργικότητα με διασκεδαστικά πειράματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας!
el
07:15
Υπέροχες Κατασκευές
Θαλάσσια Χελώνα. Επιστήμη και δημιουργικότητα με διασκεδαστικά πειράματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας!
el
07:25
Περιπέτεια και Τιμωρία
Περιεχόμενο Υπό Πίεση. Τρεις έξυπνοι φίλοι και ο νταής του σχολείου ξεκινούν να ανακαλύψουν το κρυφό εργαστήριο του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ.
el
07:40
Μίλι, Η Δεσποινίς Απορία
Δεν Φταίω Εγώ. Μεγαλώνοντας με τη μικρή της αδελφή Λόλα και τον μεγάλο της αδελφό Λουκ, η εννιάχρονη Μίλι προσπαθεί να κατανοήσει τον κόσμο.
el
07:45
Μίλι, Η Δεσποινίς Απορία
Βρες το Λάθος. Μεγαλώνοντας με τη μικρή της αδελφή Λόλα και τον μεγάλο της αδελφό Λουκ, η εννιάχρονη Μίλι προσπαθεί να κατανοήσει τον κόσμο.
el
07:55
Σιέστα Z
Η Θεία Κωμωδία. Η Σιέστα είναι ένα γλυκό κορίτσι που πάσχει από ναρκοληψία. Ξαφνικά αποκοιμιέται και γίνεται η ηρωίδα του βιβλίου που διαβάζει.
el
08:10
Ντάργουιν & Νιουτς
Ξύπνιοι το Βράδυ - Νυχτόβια Ζώα. Δύο αδέλφια εξερευνούν τα θαύματα της φύσης.
el
08:25
Αντισον
Το Μυστήριο του Μυστικού Κώδικα. Η 7χρονη αστεία, περιπετειώδης και παιχνδιάρα Αντισον και οι φίλοι της προσπαθούν να εξιχνιάσουν τι κρύβεται πίσω από το τελευταίο μυστήριο της γειτονιάς.
el
08:40
Κόσμιξ
Θαλάσσια Ρύπανση. Το Robot Kit μας εκτοξεύει στο διάστημα για να εξερευνήσουμε κάθε γωνιά του ηλιακού μας συστήματος και όχι μόνο!
el
08:45
Κόσμιξ
Ωκεάνια Τάφρος. Το Robot Kit μας εκτοξεύει στο διάστημα για να εξερευνήσουμε κάθε γωνιά του ηλιακού μας συστήματος και όχι μόνο!
el
08:50
Ηλεκτρισμός με τον Σμορφ
Είδη Κυκλωμάτων. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς δημιουργείται ο ηλεκτρισμός; Και τι κάνει μία λάμπα να ανάψει; Ο Σμορφ είναι εδώ για να μας διδάξει τα πάντα για τη δύναμη του ηλεκτρισμού.
el
08:55
Ηλεκτρισμός με τον Σμορφ
Αγωγιμότητα. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς δημιουργείται ο ηλεκτρισμός; Και τι κάνει μία λάμπα να ανάψει; Ο Σμορφ είναι εδώ για να μας διδάξει τα πάντα για τη δύναμη του ηλεκτρισμού.
el
09:00
Μπιτζ & Μπομπ
Χάνοντας Ατμό. Δες την Μπιτζ και τον Μπομπ καθώς οι κατασκευές που παρουσιάζουν στις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων ζωντανεύουν από διάφορα παιδιά.
el
09:15
Εσύ το Ηξερες;
Μπαστούνι Κρίκετ και Παιχνίδια.
el
09:30
Dr. Panda
Βιβλιοθηκάριος. O Δρ Πάντα έχει κάθε μέρα μια νέα, δύσκολη δουλειά. Με τη δημιουργικότητα και τη βοήθεια των φίλων του, πάντα σώζει την κατάσταση!
el
09:40
Ντόκι
Ταξίδι στον Αρη. Ο Ντόκι και οι καλύτεροι φίλοι του είναι η "Ομάδα Ντόκι" και ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη για να βρουν απαντήσεις σχετικά με την επιστήμη, τη φύση και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
el
09:50
Υπερήρωας Σπρίντερ Γκαλόρ
Αγώνας Πτήσης. Καλώς ήρθατε στον πλανήτη Bhilka, όπου ο υπερήρωας Σπρίντερ Γκαλόρ χρησιμοποιεί τις γνώσεις από τη ζωή του στη Γη για να λύσει καθημερινά προβλήματα και να βοηθήσει τους συμπολίτες του.
el
10:00
Εσύ το Ηξερες;
Ανακύκλωση Γυαλιού και Μαρμελάδα.
el
10:15
Εσύ το Ηξερες;
Σαλιγκάρι και Τράκτερ.
el
10:30
Μπρίκο
Παλιές Αποσκευές.
el
10:40
Μπρίκο
Παλιό Τζιν.
el
10:55
Μπιτζ & Μπομπ
Ξύλινη Βατραχογέφυρα. Δες την Μπιτζ και τον Μπομπ καθώς οι κατασκευές που παρουσιάζουν στις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων ζωντανεύουν από διάφορα παιδιά.
el
11:00
Μπιτζ & Μπομπ
Το Κορίτσι Θαύμα. Δες την Μπιτζ και τον Μπομπ καθώς οι κατασκευές που παρουσιάζουν στις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων ζωντανεύουν από διάφορα παιδιά.
el
11:05
Ακρως Επιστημονικό
Σπιτική Ρουκέτα. Σε κάθε επεισόδιο αυτής της επιστημονικής σειράς, ο Φιλ παρουσιάζει απλά πειράματα και δείχνει στο κοινό πώς μπορούν να γίνουν στο σπίτι.
el
11:30
Επιχείριση Αουτς!
Η Σούπερ Σπονδυλική σου Στήλη!. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
12:00
Κάνε Με Υπεράνθρωπο
Πετάξτε σαν τον Σούπερμαν. Η Ντοκ Κέι και ο βοηθός της, Νας, προσπαθούν να αποκτήσουν υπερδυνάμεις με τη βοήθεια διασκεδαστικών επιστημονικών πειραμάτων.
el
12:25
Horrible Histories
Holly H - Σπέσιαλ.
el
12:55
Μετεωήρωες
Διάσωση Ταράνδων. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:00
Μετεωήρωες
Τέρας Aιθαλομίχλης. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:10
Aυτό Eίναι Kαταπληκτικό!
Διασκεδαστικές Ιδέες Φωτογράφησης. Ετοιμαστείτε για παζλ, μαγικά κόλπα και συναρπαστικά επιστημονικά πειράματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.
el
13:35
Siyaya - Ελάτε Μαζί μας
Σαλιγκάρια που Κάνουν Σέρφινγκ. Ενα περιπετειώδες ταξίδι σε συναρπαστικά μέρη μέσα και έξω από τα εθνικά πάρκα της Νότιας Αφρικής.
el
14:00
Διασώστες Κατοικιδίων
Οχι μια Συνηθισμένη Μέρα. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
14:20
Μάθετε Τα Πάντα
Πώς Εκρήγνυνται τα Πυροτεχνήματα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
14:25
Μάθετε Τα Πάντα
Ποιο είναι το πιο Ψυχεδελικό Λαχανικό;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
14:30
Ντόκι
Χιόνια Παντού. Ο Ντόκι και οι καλύτεροι φίλοι του είναι η "Ομάδα Ντόκι" και ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη για να βρουν απαντήσεις σχετικά με την επιστήμη, τη φύση και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
el
14:45
Critters TV
Πυγμαία Μυγαλή. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:00
Critters TV
Φώκια. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:15
Ακρως Επιστημονικό
Τσουλήθρα Τριβής. Σε κάθε επεισόδιο αυτής της επιστημονικής σειράς, ο Φιλ παρουσιάζει απλά πειράματα και δείχνει στο κοινό πώς μπορούν να γίνουν στο σπίτι.
el
15:40
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές Μόδας.
el
16:00
Επιχείριση Αουτς!
Εγκέφαλος και Κατάποση Κάμερας. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
16:30
Τα Μυστικά της Αβύσσου
Ψάχνοντας πιο Βαθιά. Οι περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον, μιας πανέξυπνης ομάδας υποβρύχιων εξερευνητών, που ζουν σε ένα υπερσύγχρονο υποβρύχιο και εξερευνούν άγνωστες περιοχές των ωκεανών.
el
16:50
Εκρηξη Επιστήμης
Τι Τρέχει με το Νερό;.
el
16:55
Gaming Show
Κορυφαία Διασκέδαση. Ο Τζέσι, η Τζούλια και ο Ιαν αποφάσισαν να μετατρέψουν την αγάπη τους για το gaming σε ένα δημοφιλές κανάλι.
el
17:15
Μάθετε Τα Πάντα
Μπορούν τα Φυτά να Μετρήσουν;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
17:20
Μία Εβδομάδα για να Νικήσεις τον Κόσμο
Μαλαισία, 4η Μέρα.
el
17:35
Εξερεύνηση ενός Απίστευτου Πλανήτη
Αθλητισμός & Περιβάλλον. Ο Φιλίπ Κουστώ Τζούνιορ, εγγονός του θρυλικού Ζακ Κουστώ, εξερευνά τα πιο εντυπωσιακά μέρη μέσα στη γη και πάνω από τη γη.
el
18:00
Κάτι το Ξεχωριστό
Τσαν Κενγκ Ιαν: Στοίβαγμα Ποτηριών. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:15
Κάτι το Ξεχωριστό
Φλόριαν Κόλερ: Κόλπα Μπιλιάρδου. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:25
Μάθετε Τα Πάντα
Πώς Απέκτησαν Βούλες οι Λεοπαρδάλεις;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
18:30
Απίθανες Περιπέτειες
Ισλανδία. Εξερευνήστε διεθνείς προορισμούς, ακολουθώντας τους ντόπιους σε περιπέτειες στη φύση και σε πανέμορφα τοπία.
el
18:50
Αναρχικά Ζώα
Απίθανο Σαλιγκάρι. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
18:55
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές Γοητείας.
el
19:15
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Αγώνες στο Νερό. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
19:30
Εκπαιδευόμενοι Κτηνίατροι
Κτηνίατροι στο Καθήκον. Εξι παιδιά συνεργάζονται με κορυφαίους κτηνιάτρους, ενώ ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον αγώνα για την ανάδειξη του επικεφαλής κτηνιάτρου. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.
el
19:55
Τα Μαθηματικά Είναι Παντού
Βοηθούν οι Δορυφόροι στην Πλοήγηση;. Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους παρουσιάζει πώς με τα μαθηματικά μπορούν κάποια πράγματα να γίνουν εφικτά. Τα μαθηματικά είναι παντού.
el
20:00
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Ο Πρόεδρος και η Πρωτοπόρος. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
20:25
Τζιμ Σταρς
Για Ενα Ονειρο. Μπαίνουμε στα παρασκήνια και παρακολουθούμε τις δοκιμασίες πολλά υποσχόμενων νεαρών αθλητών.
el
20:50
Αστέρια στον Πάγο
Αφίξεις και Αναχωρήσεις. Μία ομάδα αφοσιωμένων νεαρών αθλητών με εξαιρετικές ικανότητες στο πατινάζ προσπαθεί να συνδυάσει το σχολείο και τις φιλίες με τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.
el
21:20
Διασώστες Κατοικιδίων
Χωρίς Χρόνο για Χάσιμο. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
21:40
Αναρχικά Ζώα
Περίεργες Κρυψώνες. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
21:45
Αναρχικά Ζώα
Μία Ασυνήθιστη Μύγα. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
21:50
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Παιχνίδι με τα Χέρια. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
21:55
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Πορτρέτο με Κάρβουνο. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
22:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Οι Σπασίκλες των Γκαράζ 2. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:20
Futuris
Κοιτώντας τον Καθρέφτη.
el
22:25
Futuris
Τα Ρομπότ και οι Ηλικιωμένοι.
el
22:30
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Σπαζοκεφαλιές. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:50
Futuris
Εξωσκελετός. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
22:55
Futuris
Φυτοφάγα Ψάρια στο Ιχθυοτροφείο.
el
23:00
Το Γνωρίζατε;
Η Επιστήμη των Εποχών. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:25
Καινοτομία
Μονάδες Αρμέγματος.
el
23:30
Το Γνωρίζατε;
Διάστημα: Προορισμός Διακοπών;. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:55
Καινοτομία
Νέα Πράσινα Υλικά.
el

TV rehberi - Cuma, 31-05-2024

00:00
10 Πράγματα για το Μέλλον
Επιστήμη. Η Δρ Χάνα Φράι παρουσιάζει τα δέκα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε και τα οποία αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή μας στο άμεσο μέλλον - προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.
el
00:50
Το Γνωρίζατε;
Οι Εξαιρετικές Ιδιότητες του Χαρτιού. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη.
el
01:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Επιστήμη της Αυλής. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
01:20
Futuris
Αντιμετώπιση Μόλυνσης Μικροπλαστικών.
el
01:25
Futuris
Απόβλητα Αλουμινίου. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
01:30
Το Γνωρίζατε;
Τρισδιάστατη Τεχνολογική Εποχή. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
02:00
Το Γνωρίζατε;
Θεραπεία με τη Βοήθεια Ζώων. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
02:30
Το Γνωρίζατε;
Τα Πάντα για τους Βίκινγκ. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
03:00
Το Γνωρίζατε;
Τραγούδι, Φιγούρες και Χορός. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
03:25
Το Γνωρίζατε;
Παιδική σειρά. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
03:30
Το Γνωρίζατε;
Οι Ντετέκτιβ Μέσα στον Χρόνο. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
04:00
Το Γνωρίζατε;
Ασθένειες και Γιατροσόφια. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
04:30
Διασώστες Κατοικιδίων
Μια Μεγάλη Πρόκληση. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
04:50
Διασώστες Κατοικιδίων
Υπό Πίεση. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
05:15
Η Πρεσβεία των Ζώων
Δελφίνια. Η σειρά επισκέπτεται διάφορα σημεία σε έναν από τους κορυφαίους ζωολογικούς κήπους του κόσμου, το Πάρκου Λόρο και εστιάζει στην ακλόνητη αφοσίωση για την προστασία και την ευημερία των ζώων.
el
05:35
Η Πρεσβεία των Ζώων
Μια Μέρα στη Ζωή της Εστερ.
el
06:00
Επιχείριση Αουτς!
Σκέτη Αηδία!. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
06:25
Επιχείριση Αουτς!
Η Επιχείρηση Αουτς! Πάει στο Διάστημα. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
06:55
Μάθετε Τα Πάντα
Αρέσουν στους Γίγαντες τα Εξάγωνα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
07:00
Οι Μικροί Μάστορες
Ο Φούρνος Μικροκυμάτων. Οι περιπέτειες μιας μικροσκοπικής οικογένειας που ζει κρυφά σε ένα διαμέρισμα, επιδιορθώνοντας μικροσυσκευές.
el
07:10
Υπέροχες Κατασκευές
Πλοίο από Σφουγγάρι. Επιστήμη και δημιουργικότητα με διασκεδαστικά πειράματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας!
el
07:15
Υπέροχες Κατασκευές
Τερατάκι που Δαγκώνει. Επιστήμη και δημιουργικότητα με διασκεδαστικά πειράματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας!
el
07:25
Περιπέτεια και Τιμωρία
Τρομερός Εξοπλισμός. Τρεις έξυπνοι φίλοι και ο νταής του σχολείου ξεκινούν να ανακαλύψουν το κρυφό εργαστήριο του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ.
el
07:35
Ψηλά τα Xέρια!
Βαζάκια Αστέρια. Σηκώστε τα χέρια σας και φτιάξτε όμορφα έργα και χειροτεχνίες!
el
07:40
Μίλι, Η Δεσποινίς Απορία
Παράλογο. Μεγαλώνοντας με τη μικρή της αδελφή Λόλα και τον μεγάλο της αδελφό Λουκ, η εννιάχρονη Μίλι προσπαθεί να κατανοήσει τον κόσμο.
el
07:45
Μίλι, Η Δεσποινίς Απορία
Νεαρή, Μικρή ή Κοντή. Μεγαλώνοντας με τη μικρή της αδελφή Λόλα και τον μεγάλο της αδελφό Λουκ, η εννιάχρονη Μίλι προσπαθεί να κατανοήσει τον κόσμο.
el
07:55
Σιέστα Z
Ταξίδι στο Κέντρο της Γης. Η Σιέστα είναι ένα γλυκό κορίτσι που πάσχει από ναρκοληψία. Ξαφνικά αποκοιμιέται και γίνεται η ηρωίδα του βιβλίου που διαβάζει.
el
08:10
Ντάργουιν & Νιουτς
Το Νέο Ντους του Μπέρπι. Δύο αδέλφια εξερευνούν τα θαύματα της φύσης.
el
08:25
Αντισον
Ζωικός Μαγνητισμός. Η 7χρονη αστεία, περιπετειώδης και παιχνδιάρα Αντισον και οι φίλοι της προσπαθούν να εξιχνιάσουν τι κρύβεται πίσω από το τελευταίο μυστήριο της γειτονιάς.
el
08:40
Κόσμιξ
Ωκεάνια Ρεύματα. Το Robot Kit μας εκτοξεύει στο διάστημα για να εξερευνήσουμε κάθε γωνιά του ηλιακού μας συστήματος και όχι μόνο!
el
08:45
Κόσμιξ
Παγετώνας. Το Robot Kit μας εκτοξεύει στο διάστημα για να εξερευνήσουμε κάθε γωνιά του ηλιακού μας συστήματος και όχι μόνο!
el
08:50
Ηλεκτρισμός με τον Σμορφ
Κυκλώματα Ηχου. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς δημιουργείται ο ηλεκτρισμός; Και τι κάνει μία λάμπα να ανάψει; Ο Σμορφ είναι εδώ για να μας διδάξει τα πάντα για τη δύναμη του ηλεκτρισμού.
el
08:55
Ηλεκτρισμός με τον Σμορφ
Μια Ιστορία Φαντασμάτων. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς δημιουργείται ο ηλεκτρισμός; Και τι κάνει μία λάμπα να ανάψει; Ο Σμορφ είναι εδώ για να μας διδάξει τα πάντα για τη δύναμη του ηλεκτρισμού.
el
09:00
Μπιτζ & Μπομπ
Ο Μικρός Μπεβ Κοκκινοσκουφίτσος. Δες την Μπιτζ και τον Μπομπ καθώς οι κατασκευές που παρουσιάζουν στις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων ζωντανεύουν από διάφορα παιδιά.
el
09:15
Εσύ το Ηξερες;
Θεριστική Μηχανή Πατάτας.
el
09:30
Dr. Panda
Κοράκι. O Δρ Πάντα έχει κάθε μέρα μια νέα, δύσκολη δουλειά. Με τη δημιουργικότητα και τη βοήθεια των φίλων του, πάντα σώζει την κατάσταση!
el
09:40
Ντόκι
Πάει, Εφυγε. Ο Ντόκι και οι καλύτεροι φίλοι του είναι η "Ομάδα Ντόκι" και ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη για να βρουν απαντήσεις σχετικά με την επιστήμη, τη φύση και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
el
09:50
Υπερήρωας Σπρίντερ Γκαλόρ
Σύστημα Πόντων.
el
10:00
Εσύ το Ηξερες;
Καθαρισμός Τζαμιών και Σκιά.
el
10:15
Εσύ το Ηξερες;
Καλειδοσκόπιο και Φάκελος.
el
10:30
Μπρίκο
Συνδετήρας.
el
10:40
Μπρίκο
Χαλασμένη Ομπρέλα.
el
10:55
Μπιτζ & Μπομπ
Φοβερό Κουκουβαγιοκλάμπ. Δες την Μπιτζ και τον Μπομπ καθώς οι κατασκευές που παρουσιάζουν στις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων ζωντανεύουν από διάφορα παιδιά.
el
11:00
Μπιτζ & Μπομπ
Εκπληξη Γενεθλίων. Δες την Μπιτζ και τον Μπομπ καθώς οι κατασκευές που παρουσιάζουν στις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων ζωντανεύουν από διάφορα παιδιά.
el
11:05
Ακρως Επιστημονικό
Αυτοκίνητο Νερού. Σε κάθε επεισόδιο αυτής της επιστημονικής σειράς, ο Φιλ παρουσιάζει απλά πειράματα και δείχνει στο κοινό πώς μπορούν να γίνουν στο σπίτι.
el
11:30
Επιχείριση Αουτς!
Βγάλε τη Γλώσσα σου!. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
12:00
Κάνε Με Υπεράνθρωπο
Μια Δόση Παγετού. Η Ντοκ Κέι και ο βοηθός της, Νας, προσπαθούν να αποκτήσουν υπερδυνάμεις με τη βοήθεια διασκεδαστικών επιστημονικών πειραμάτων.
el
12:25
Horrible Histories
Φανταστικές Πρωτιές - Σπέσιαλ.
el
12:55
Μετεωήρωες
Θαυματουργό Σιρόπι. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:00
Μετεωήρωες
Ηχορύπανση. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:10
Aυτό Eίναι Kαταπληκτικό!
Προβολέας Ολογραμμάτων. Ετοιμαστείτε για παζλ, μαγικά κόλπα και συναρπαστικά επιστημονικά πειράματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.
el
13:35
Siyaya - Ελάτε Μαζί μας
Κάτω από τη Θάλασσα. Ενα περιπετειώδες ταξίδι σε συναρπαστικά μέρη μέσα και έξω από τα εθνικά πάρκα της Νότιας Αφρικής.
el
14:00
Διασώστες Κατοικιδίων
Αναστάτωση. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
14:20
Μάθετε Τα Πάντα
Γιατί Είναι ο Ουρανός Γαλάζιος;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
14:25
Μάθετε Τα Πάντα
Μπορεί Ενα Ζώο να Ζήσει στο Διάστημα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
14:30
Ντόκι
Η Τέχνη της Κλοπής. Ο Ντόκι και οι καλύτεροι φίλοι του είναι η "Ομάδα Ντόκι" και ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη για να βρουν απαντήσεις σχετικά με την επιστήμη, τη φύση και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
el
14:40
Ψηλά τα Xέρια!
Βαζάκια Αστέρια. Σηκώστε τα χέρια σας και φτιάξτε όμορφα έργα και χειροτεχνίες!
el
14:45
Critters TV
Φρατέρκουλα του Ατλαντικού. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:00
Critters TV
Αλκυόνη. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:15
Ακρως Επιστημονικό
Πλοίο Ποντικοπαγίδα. Σε κάθε επεισόδιο αυτής της επιστημονικής σειράς, ο Φιλ παρουσιάζει απλά πειράματα και δείχνει στο κοινό πώς μπορούν να γίνουν στο σπίτι.
el
15:35
Ψηλά τα Xέρια!
Φύλακες Ονείρων. Σηκώστε τα χέρια σας και φτιάξτε όμορφα έργα και χειροτεχνίες!
el
15:40
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές της Εξοχής.
el
16:00
Επιχείριση Αουτς!
Πανίσχυρο Κερί και Τεχνητά Μέλη. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
16:30
Τα Μυστικά της Αβύσσου
Η Θάλασσα του Διαβόλου. Οι περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον, μιας πανέξυπνης ομάδας υποβρύχιων εξερευνητών, που ζουν σε ένα υπερσύγχρονο υποβρύχιο και εξερευνούν άγνωστες περιοχές των ωκεανών.
el
16:50
Εκρηξη Επιστήμης
Συμπαγές σαν Υγρό.
el
16:55
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές για Κολλητούς.
el
17:10
Αναρχικά Ζώα
Απόδραση από τη Σφήκα. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
17:15
Αναρχικά Ζώα
Ψάρια στη Λάσπη. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
17:20
Μία Εβδομάδα για να Νικήσεις τον Κόσμο
Μαλαισία, 5η Μέρα.
el
17:35
Εξερεύνηση ενός Απίστευτου Πλανήτη
Εξερευνητής Φοιτητής. Ο Φιλίπ Κουστώ Τζούνιορ, εγγονός του θρυλικού Ζακ Κουστώ, εξερευνά τα πιο εντυπωσιακά μέρη μέσα στη γη και πάνω από τη γη.
el
18:00
Κάτι το Ξεχωριστό
Κέιντεν Γκαλατίουκ: Χόκεϊ Επί Πάγου. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:10
Κάτι το Ξεχωριστό
Σούπερ Σταρ Εκπαιδεύτρια Πουλιών. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:25
Μάθετε Τα Πάντα
Βλέπουν οι Μέλισσες Χρώματα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
18:30
Απίθανες Περιπέτειες
Μάρκο. Εξερευνήστε διεθνείς προορισμούς, ακολουθώντας τους ντόπιους σε περιπέτειες στη φύση και σε πανέμορφα τοπία.
el
18:50
Αναρχικά Ζώα
Φονική Κάμπια. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
18:55
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές κατά του Στρες.
el
19:15
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Στο Νοσοκομείο. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
19:30
Εκπαιδευόμενοι Κτηνίατροι
Ενας Δυναμικός Ασβός. Εξι παιδιά συνεργάζονται με κορυφαίους κτηνιάτρους, ενώ ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον αγώνα για την ανάδειξη του επικεφαλής κτηνιάτρου. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.
el
19:55
Τα Μαθηματικά Είναι Παντού
Πύραυλοι και Βαρύτητα. Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους παρουσιάζει πώς με τα μαθηματικά μπορούν κάποια πράγματα να γίνουν εφικτά. Τα μαθηματικά είναι παντού.
el
20:00
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Το Χρυσό Κορίτσι και ο Αστροναύτης. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
20:25
Τζιμ Σταρς
Βαδίζοντας στο Αγνωστο. Μπαίνουμε στα παρασκήνια και παρακολουθούμε τις δοκιμασίες πολλά υποσχόμενων νεαρών αθλητών.
el
20:50
Αστέρια στον Πάγο
Ωρα για Χιόνι!. Μία ομάδα αφοσιωμένων νεαρών αθλητών με εξαιρετικές ικανότητες στο πατινάζ προσπαθεί να συνδυάσει το σχολείο και τις φιλίες με τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.
el
21:20
Διασώστες Κατοικιδίων
Ενα Λαμπρό Μέλλον. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
21:45
Αναρχικά Ζώα
Η Αμυνα του Σκαθαριού. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
21:50
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Flip Book. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
21:55
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Τρισδιάστατα Τετράγωνα. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
22:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Κρύο. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:20
Futuris
Παίζοντας Κατά του Διαβήτη.
el
22:25
Futuris
Βαφή Χωρίς Απόβλητα. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
22:30
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Επιστήμη Καραμέλας. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:50
Futuris
Το Ρολόι των Ηφαιστείων.
el
22:55
Futuris
Ρομπότ Διασώστες. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
23:00
Το Γνωρίζατε;
Ποιος Βλέπει;. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:25
Καινοτομία
Εξοικονόμηση Plug-in.
el
23:30
Το Γνωρίζατε;
Ζώα: Πιο Εξυπνα Απ' Οσο Νομίζετε!. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:55
Καινοτομία
Επιθεώρηση Πλοίων Ρομπότ.
el