TV10 HD

TV10 HD

TV10 är en TV-kanal från Nordic Entertainment Group med inriktning på sport och dokumentärer som startade 7 september 2010

Sweden

ТВ водич - недеља, 05.05.2024.

00:15
 The Warfighters
Irak 2003: En grupp U.S. Army Rangers kämpar för att ta kontroll över Haditha Dam, en strategiskt viktig plats i Operation Iraqi Freedom.
sv
01:15
 Ultimate Rides
I det här avsnittet av Ultimate Rides undersöker vi om storleken verkligen spelar roll. För ägarna till dessa galet stora fordon gör det verkligen det!
sv
01:50
Lucky!
Under slutet av 90-talet och början av 00-talet växer Formel 1 i popularitet, och fler människor vill ha en bit av kakan. Men Bernie är villig att offra mycket i denna kamp – även sin egen hälsa.
sv
02:55
Lucky!
Från en gentlemans tidsfördriv till ett globalt supervarumärke med en miljonpublik. Formel 1:s maestro Bernie Ecclestone tackar äntligen för sig, och det gör han med stil.
sv
04:00
 Secret Nazi Expeditions
I samband med att Tredje riket stiger i makt blir Himmler och andra medlemmar av SS fixerade vid den heliga graalen. De tolkar mycket av myten kring den som fakta och sökandet efter den som uppnåeligt.
sv
05:00
 Ross Kemp: Back on the Frontline
Medan Ross befinner sig ute i fält får han erfara en ny metod i bekämpandet av talibaner. Han beger sig också ut på en hemlig och mycket farlig natträd med Whiskey Company.
sv
06:00
 Shipping Wars
Marc är något i underläge när han transporterar 4 miljoner arga bin, vilket gör att det blir en kamp om utmattning - Marc överlever bistick och bina flyr fältet.
sv
06:25
 Shipping Wars
Jarrett råkar illa ut när han plockar upp en "cykelpub", medan det nästan är "game over" för Jenn när hon bokar en överväldigande mängd arkadspel med sin undermåliga trailer.
sv
06:55
 Shipping Wars
Jarretts bekantskap med Rock n' Roll går snett när han måste leverera en kycklingbil. Roy får problem när han upptäcker att en sändning är för rutten för att kunna lastas ordentligt.
sv
07:20
 Shipping Wars
Efter att ha sagt till Chris att kvinnor naturligtvis kan göra allt som män kan göra tar Robbie över en mycket machoaktig sändning. Jennifer är en intressant reskamrat.
sv
07:45
 Shipping Wars
Ödet för Roy tillbaka till Austin, Texas - den här gången för att transportera en mycket stor (och mycket märklig) skulptur från ett fredsälskande konstsamhälle.
sv
08:10
 Shipping Wars
Jennifer transporterar levande insekter som kräver lite mer kärlek och uppmärksamhet än vad hon är villig att ge. Marc tar sin dotter som lärling, men kan de lösa sina konflikter?
sv
08:40
 Alone
Överlevnadsexperterna bosätter sig i sitt nya hem i vildmarken, men upptäcker snart de försvagande effekterna av extrem isolering. Ett slarvigt misstag gör att en man hamnar i fara.
sv
09:35
 Alone
När en av överlevnadsmännen blir sjuk är han fast besluten att ta reda på orsaken. När hans mentala och fysiska hälsa försämras börjar han ifrågasätta många av de beslut han fattat sedan han kom till ön.
sv
10:30
 Alone
En plötslig storm stör lugnet för de kvarvarande överlevarna på ön. När de förbereder sig för att ta skydd måste männen hantera spända nerver och det fortsatta angreppet på deras byggnader
sv
11:25
 Alone
De kvarvarande männen anpassar sig äntligen till den främmande miljön och experimenterar med nya matkällor, men denna satsning gör att en av dem blir våldsamt sjuk.
sv
12:25
 Running Wild with Bear Grylls
Michael B. Jordan följer Bear Grylls på äventyr i Wales. De tvingas kämpa mot stora mängder regn och vara kreativa när det gäller att hitta värme för kvällen och mat till middagen.
sv
13:30
 Running Wild with Bear Grylls
Den roliga Ed Helms pressar sig själv till det yttersta när han följer med Bear Grylls till toppen av Coloradobergen. Helms lyckas övervinna sina begränsningar och upptäcker en ny sida hos sig själv.
sv
14:35
 Ultimate Rides
I det här avsnittet av Ultimate Rides hyllar vi det bästa inom hydraulik, färg och körstil med fem ultimata lowriders.
sv
15:10
FA Women's Super League: Manchester City-Arsenal
Omgång 21. Från Joie Stadium, Manchester. Kommentatorer: Axel Olsson & Pär Lagerström. (5/5-24)
sv
17:15
 Ultimate Rides
I det här avsnittet av Ultimate Rides kan du förbereda dig på att flyga iväg när vi upptäcker vad som händer när en jetmotor monteras på de mest osannolika fordonen.
sv
17:50
 Speed With Guy Martin
Guy Martin besöker USA där han hoppas kunna vinna ett av USA:s äldsta lopp, Pikes Peak International Hill Climb.
sv
18:50
 Dirty Old Cars
En gammal Pontiac Silver Streak måste tas från trasor till rikedomar; en extremt sällsynt men rostig Chrysler 300 Hurst behöver en omfattande polering och glans.
sv
19:25
 Dirty Old Cars
En sällsynt, bortglömd Rolls-Royce får den kungliga behandlingen och blir en rullande skönhet igen; en klassisk Ford pickup i North Carolina återuppstår efter att ha varit gömd i en lada i flera år.
sv
19:55
Taming Speed
Hastighet är en självklarhet för Aksel Lund Svindal. Frågan är: ger det faktum att du är bra i en kategori dig en fördel i en annan? Och är det möjligt att faktiskt tämja fart?
sv
21:35
 Richard Hammond's Workshop
Ett besök från en tv-show är en välkommen distraktion från den hårda verkligheten att verkstaden ännu inte tjänar några pengar. Revisorn säger till Richard att han måste nå lönsamhet inom sex månader.
sv
22:45
 Hunting Hitler
Tim Kennedy, US Army Special Forces, undersöker tillsammans med arkeologen Philip Kiernan och Daniel Schavelzon ett nazisiskt tillhåll djupt innen i Argentinas djungler.
sv
23:35
 Secret Nazi Bases
Vad gömde nazisterna under ett helt ombyggt renässansslott?
sv

ТВ водич - понедељак, 06.05.2024.

00:30
Formel 1 Highlights: Miamis GP
Höjdpunkter från Miami International Autodrome, Florida. (5/5-24)
sv
01:30
 Speed With Guy Martin
Guy Martin besöker USA där han hoppas kunna vinna ett av USA:s äldsta lopp, Pikes Peak International Hill Climb.
sv
02:30
 Running Wild with Bear Grylls
President Barack Obama följer Bear Grylls på en vandring genom Alaskas vildmark. De pratar om kampen mot klimatförändringarna, hans förhållande till sin familj
sv
03:30
 Heavy Rescue: 401
En frustrerande situation hotar att överväldiga Kevin. Efter den stora förändringen i sin karriär måste Sonny träda in när en tung last välter mitt i stan. Gary och Collin arbetar tillsammans med ett omkullvält fordon.
sv
04:30
 Hunting Hitler
Tim Kennedy, US Army Special Forces, undersöker tillsammans med arkeologen Philip Kiernan och Daniel Schavelzon ett nazisiskt tillhåll djupt innen i Argentinas djungler.
sv
05:25
 Massive Moves
En familj på sex personer är trötta på att bo i en husvagn på sin 20 tunnland stora fastighet och hittar ett nytt hus 50 mil bort och anlitar ett företag med tunga lastbilar från Alberta för att transportera hem det.
sv
06:00
 Storage Wars
Den här gången i Victorville tar Ivy det lugnt och låter Ivy Jr. sköta showen. Kenny känner sig sliten, men till slut får han en trevlig överraskning.
sv
06:30
 Storage Wars
Darrell når en höjdpunkt i Van Nuys, och går på moln efter det. Brandi och Jarrod är tillbaka och de undrar om deras förråd kommer att ge guld och gröna skogar.
sv
07:00
 Storage Wars
Kenny känner sig nostalgisk i Koreatown och tar med sig en vän, vilket han kanske ångrar. Ivy kan knappt stå ut med att vara i storstaden - bara om han hittar några bra märkesvaror.
sv
07:30
 Storage Wars
Det är Brandis födelsedag, så Jarrod tar naturligtvis med henne till en auktion i Menifee. Rene står på sig för att skydda sin heder. Mary tar med sig sin kompis från Texas för att sätta sina motparter på plats.
sv
08:00
 Alone
När vintern närmar sig blir det ont om mat och deltagarna måste fånga allt vilt som kommer i deras väg, oavsett storlek. Men bristen på mat är inte den enda utmaningen...
sv
08:55
 Alone
När födokällorna sinar driver hungern de kvarvarande deltagarna till en ny bottennivå. En av dem försöker sig på en riskabel klättring in i vargterritorium i jakt på mat.
sv
09:50
 Mountain Men
Morgan och Margaret gör ett stort genombrott. Mike kämpar mot Kodiaks mest förrädiska berg.
sv
10:55
 Mountain Men
En massiv, veckolång storm sliter sönder Morgans hemgård. Mike blir offensiv inför det årliga vaknandet av Kodiaks björnar.
sv
11:55
 Ultimate Rides
I det här avsnittet av Ultimate Rides kan du förbereda dig på att flyga iväg när vi upptäcker vad som händer när en jetmotor monteras på de mest osannolika fordonen.
sv
12:30
 Ultimate Rides
I det här avsnittet av Ultimate Rides testar vi fem asfaltätande monster som alla är utformade för att köra så snabbt som möjligt i en rak linje över en kvarts mil.
sv
13:00
 Heavy Rescue: 401
Sonny tar sig an en envis jackknife när han är på väg under vinterns första storm, John Allen tar sig an ett stökigt vrak under en låg bro, och Bubba blir befordrad efter en stor omvälvning.
sv
14:05
 Heavy Rescue: 401
När en last med metallskrot exploderar över motorvägen måste Kevin hålla ett team av tunga förare i perfekt synkronisering - under tiden skickar en gigantisk dubbelolycka Garys team på ett bärgningsmaraton.
sv
15:10
 Shipping Wars
Marc har en orealistisk deadline när hans lastbil ger upp och Jarrett får panik när han stoppas för att ha transporterat stöldgods.
sv
15:40
 Shipping Wars
Cowgirl Jennifer måste be Roy om hjälp med några vilda tjurar. En mycket tung husbåt förstör Chris och Robbies släpvagn.
sv
16:10
 Guldjägarna i Australien
Vinterstormar lamslår Gold Retrievers nya torrblåsare, våt gegga tvingar Shane och Russell att lägga ner sin anläggning, och trycket att hitta guld kan till slut dra isär Ferals.
sv
17:10
 Pawn Stars
Alla öron ringer när en sällsynt souvenir från Seinfeld skickar John O'Hurley till butiken. Sedan reser Rick österut efter en ny motorcykel.
sv
18:10
 American Pickers
Mike och Robbie upptäcker ett gömt förråd av fantastiska motorcykeldelar på en egendom i Colorado.
sv
19:00
 American Pickers
Mike och Frank vill fylla sitt förråd med alla möjliga bra saker från bensinstationer.
sv
20:00
 Guldjägarna i Australien
Team Poseidon tvingas kämpa på det kalla Victorias högland, Goldtimers använder det sista av sina besparingar på stora maskiner, och Marcus, Linden och Dale gräver djupt för att upptäcka guldrik mark.
sv
21:00
Formel 1 Highlights: Miamis GP
Höjdpunkter från Miami International Autodrome, Florida. (5/5-24)
sv
22:00
 First on the Scene
Bevittna händelsen som blev en världsnyhet när orädda poliser i Arizona ryckte ut för att rädda en bebis från en galen man med maskingevär. Fem av dem blir skjutna under räddningsaktionen.
sv
22:35
 First on the Scene
Ett fullsatt motell står i lågor. Gästerna har inget annat val än att hoppa från de övre våningarna. Bevittna det hjärtskärande efterspelet när överlevarna bokstavligen krälar bort från infernot.
sv