RTL +

RTL +

Az RTL+ a magyar RTL Csoport általános szórakoztató televízióadója

Hungary

ТВ водич - петак, 24.05.2024.

00:25
John Rambo
John Rambo (Sylvester Stallone), a vietnami veterán húsz évvel az utolsó kalandjai után Thaiföld északi részén, a burmai határhoz közel telepedik le. Visszavonultan él, halászik és kígyóméreggel kereskedik. Sarah (Julie Benz), egy humanitárius szervezet munkatársa megkéri, vezesse át őket az elaknásított határvidéken, hogy a külvilágtól elzárt törzseket gyógyszerrel és élelemmel láthassák el, de Rambo nemet mond. Mikor azonban két hét múlva a visszatérő lelkész elmeséli, hogy az önkénteseket a burmai hadsereg foglyul ejtette, Rambo pontosan tudja, mit kell tennie.
hu
02:15
Az utolsó lovagok
Lord Bartok (Morgan Freeman) nem hajlandó behódolni az uralkodó korrupt miniszterének, Mottnak (Aksel Hennie), aki dühében kisemmizi a családját és arra kötelezi Raident (Clive Owen), Bartok legendás parancsnokát, hogy végezze ki a saját urát. Mott tudja, hogy ezután már nincs biztonságban, ezért mindent elkövet, hogy Raident is halálra ítéljék. Ám az uralkodó ok nélkül nem engedélyezi, mert tart a nép haragjától. A miniszter titokban ráállítja Raidenre az embereit, akik minden lépését figyelik. Raiden azonban nemcsak a hűségéről és bátorságáról legendás, hanem a ravaszságáról is.
hu
06:20
Zimmer Feri 2.
A Fikász család megszállja a Balaton-partot. Pista (Szarvas József) és Csárli (Növényi Norbert) ezúttal egy romos kastélyt szeretnének szállodává alakítani. Bár előre figyelmeztetik őket, hogy a kastély el van átkozva, ők kölcsönöket felvéve nekilátnak a munkálatoknak. Persze a várt siker elmarad, így az az ötletük támad, hogy kihasználják a kastély rossz hírét és elterjesztik, hogy a szállodában kísértetek járnak. A trükk sikeresnek bizonyul mindaddig, amíg Feri (Reviczky Gábor) egy éjjel nem találkozik egy valódi szellemmel (Molnár Piroska).
hu
08:20
Hazárd megye lordjai: A kezdet
Bo (Jonathan Bennett) és Luke (Randy Wayne), a tinédzserkorú unokatestvérek összetűzésbe kerülnek a törvénnyel. Azzal a feltétellel kerülnek szabadlábra, hogy Jesse nagybácsi (Willie Nelson) felügyelete alatt nyáron keményen kiveszik részüket a munkából. A fiúk hamarosan megtudják, hogy veszélyben van Jesse bácsi farmja, Hogg főnök (Christopher McDonald) feni rá a fogát, jelzáloggal megterhelve az ingatlant. Az unokatestvérük, Daisy (April Scott) segítségével Bo és Luke megesküszik, hogy megvédi a családi tulajdont. Eközben rendszeresen szembe kerülnek a helyi közeggel, Coltrane seriffel (Harland Williams). A Lee tábornok névre hallgató járgányuk azonban mindig kihúzza őket a bajból.
hu
10:15
Szindbád - A hét tenger legendája
Szindbádot, a legendás kalózt Erisz, a viszály gonosz istennője a Béke Könyvének ellopásával vádolja meg. Ezért embereivel a világ végére kell utaznia, hogy visszaszerezze a Könyvet. Ha kudarcot vall ebben a küldetésben, gyermekkori barátja, Próteusz fogja végrehajtani Szindbád halálbüntetését, miközben Erisz megszerzi a kívánt hatalmat a halandók világában.
hu
11:50
Robin Hood, a fuszeklik fejedelme
Robin (Cary Elwes) szemtanúja lesz, amint a vára szó szerint kereket old. Mikor rájön, hogy a rottinghami seriff (Roger Rees) és az idegbajos János herceg (Richard Lewis) áll a kitolás mögött, egy csapat vidám embert toboroz. A cél ugyan még nem világos, de az fix, hogy Robin sármjához szükség van rajongókra, mint például Vaksira, a vak, régi szolgájára, és egykori cellatársa gyagya fiára, illetve más bolondokra. A palotába menet Robin beleszeret Marianbe (Amy Yasbeck), akire a seriff is szemet vetett. A vidám és eszelős összecsapás elkerülhetetlenné válik Mel Brooksnak köszönhetően.
hu
13:55
Robin Hood
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Ha azt hiszed, ismered őt, nem is tévedhetnél nagyobbat. A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a nottinghami seriff a szent háború ürügyén teljesen kisemmizi alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John (Jamie Foxx) az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát. Robin kemény harcossá képezi magát John segítségével, majd álruhát ölt. Senki sem tudja, hogy a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek-e ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek.
hu
16:15
Artúr király
Artúr (Clive Owen), a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Róma biztonságos falai közé. Ám mielőtt elhagyná a szigetet, lovagjaival együtt még egy utolsó nagy megbízást kell teljesítenie, aminek során ráébred, hogy ha Róma elveszik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, aki betölti az űrt. Valakire, aki nemcsak a szászok fenyegető támadásától védi meg az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé. Artúrnak Merlin (Stephen Dillane), a brit csapatok vezetője segítségével, valamint a gyönyörű és bátor Guinevrával (Keira Knightley) az oldalán kell megtalálnia az erőt önmagában, hogy elfordítsa a történelem kerekét.
hu
18:50
Harry Potter és a titkok kamrája
Harry Potter (Daniel Radcliffe) nyári vakációja szokásosan telt. Nem elég, hogy nehezen boldogult rokonaival, még legjobb barátai, Ron (Rupert Grint) és Hermione (Emma Watson) is mintha elfeledték volna. Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort falai között. Az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart (Kenneth Branagh). Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új, és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti…
hu
22:00
Végjáték
A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj. Hetven évvel a kíméletlen háború után a vezetés a gyerekek kimagasló képességeiben látja a szabadulás kulcsát. Ender Wiggin (Asa Butterfield), a csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik sok hasonló fiatal közé, ahol Hyrum Graff ezredes (Harrison Ford) próbál ütőképes csapatot építeni, Enderből pedig vezetőt nevelni. Endert minden reményüket beváltja, ám egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz.
hu

ТВ водич - субота, 25.05.2024.

00:20
Szárnyas fejvadász 2049
Harminc évvel Deckard (Harrison Ford) eltűnése után K (Ryan Gosling), a Los Angeles-i rendőrség rendőrtisztje egy olyan rég eltemetett titkot tár fel, amely fenekestül fordíthatja fel a világ aktuális társadalmi berendezkedését. Bár 2049-ben az emberiség korszerűbb replikánsokkal dolgoztat, a korábbi, hosszú élettartalmú androidokkal továbbra is rengeteg a baj. K rájön, hogy a replikánsokat felügyelő szárnyas fejvadászoknak fontos szerepük van ebben a titokban, és az emberiség jövője múlik azon, hogy Rick Deckardot (Harrison Ford) megtalálja.
hu
03:45
Az ismeretlen Drakula
Vlad (Luke Evans) nagyúr, feleségével és egyetlen fiával békében kormányozza a királyságot. Csakhogy közeledik a százéves hadisarc, amikor a törököknek át kell adnia ezer fiút, és a sajátját, hogy a szultán janicsárokat képezzen belőlük a saját serege számára. Vlad ígéretet tett a népének, hogy megvédelmezi a birodalmat, és amikor a török sereg megjelenik a határon, kétségbeesésében ahhoz a szörnyű hatalomhoz fordul segítségért, amely a győzelem mellett végzetes pusztulást is hozhat mindannyiuk számára.
hu
06:10
Extralarge
Gátlástalan drogkereskedők üldözik Burtöt (Andrew Stevens), az egykor híres bokszolót, Extralarge régi barátját. Az öklöző az óriási nyomozótól kér segítséget, védelmet maga és tízéves fia, Jojó (Anthony Finazzo) számára. Amikor Burt a gengszterektől való félelmében eltűnik, Jack (Bud Spencer) és Dumas (Philip Michael Thomas) magukhoz veszik a fiút. A gengszterek azonban elrabolják Jojót, hogy vele zsarolják az apját. Jack Costello társával együtt nyomozásba kezd és kiderítik, hogy a gyerek apja drogügyletekbe keveredett. Megindul a versenyfutás az idővel Jojó életéért.
hu
08:10
Extralarge
Miami belvárosában megölnek két kislányt. A rendőrfőnök felkéri Extralarge-ot (Bud Spencer) és társát, Dumas-t (Philip Michael Thomas), hogy segítsenek az ügy megoldásában. A második halott kislányt megtaláló Blake rendőr (Christopher Atkins) azonban egyre zaklatottabbá válik, és furcsán kezd viselkedni az ügy miatt. Összebarátkozik az áldozat barátnőjével, és kísérgetni kezdi. Kiderül, hogy Blake kislánya is nemrégiben halt meg egy súlyos betegség következtében, ezért mindent megtesz, hogy Extralarge segítségére legyen a pszichopata megfékezésében. A brutális gyilkosságok nyomai egy paphoz vezetnek. Jack Costello gyanúja szerint az igazság és a gyilkosságok valódi indítéka azonban messze összetettebb és szörnyűbb.
hu
10:10
UEFA Magazin
Az idei UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga-szezon minden eddiginél izgalmasabb lesz! Ha mindent tudni akar a legjobb játékosokról és edzőkről, ha kíváncsi Európa sztárcsapatainak titkaira, ha naprakész akar lenne az eredményekből és a történésekből, ha meg akarja ismerni a mérkőzések helyszíneit, a klubok legendáit, akkor ez az ön műsora.
hu
10:40
Az angyalok is esznek babot
Sonny (Giuliano Gemma) veszélyes álmodozó, aki azt gondolja magáról, hogy képes lenne megölni akár a maffia egyik vezérét is. Ebből a tuti buliból persze semmi pénzért nem hagyná ki birkózó barátját, Charlie-t (Bud Spencer). Amikor kiderül, hogy gengszterként nem állják meg a helyüket, mivel képtelenek a szegény boltosoktól behajtani a védelmi pénzt, új feladatot kapnak. Végezniük kell az amerikai kongresszus egyik tagjával. A két jómadár pillanatok alatt a legnagyobb slamasztikában találja magát. Annyira megriadnak, hogy úgy döntenek, visszatérnek a békés polgári életbe. Ám ez már nem is olyan egyszerű.
hu
13:10
Mr. Peabody és Sherman kalandjai
Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.
hu
15:00
Angry Birds 2.: A film
A röpképtelen, dühös madarak és a titokzatos, zöld malacok nem várják meg a provokációt, még azelőtt akcióba lépnek. Madársziget boldog lakói, köztük a három palimadár, Piros, Chuck és Bomba pontosan tudják, mit jelent az az úgynevezett jóindulattal kikövezett út, ami egy bizonyos pokolba vezet. Mert hiába a jószándék, ha végül köröm, illetve tollcsapásokkal kell megfelelő eredményre jutni. Az egymás iránti odaadó ütlegelésnek azonban véget vet egy ismeretlen fenyegetés, ami veszélybe sodorja mind a malacok, mind pedig a madarak szigetét. Nincs mese, a dühös madarak és a fifikás zöld malacok kénytelenek összefogni, hogy megmentsék otthonukat, még ha ez a másik szigetének a megmentésébe kerül is.
hu
17:00
Támad a Mars
Mi lenne, ha marslakók egy csoportja megérkezne a Földre? Ám ebben, a világsztárok tömegeit felvonultató komédiában a földlakók oly agyamenten és érdektelenül szemlélik, ahogy a másik bolygóról érkező, apró kis zöld lények betörnek mindennapjaikba, hogy az nemcsak példa nélküli, hanem elképesztően mulatságos is.<br/>
Marslakók támadják meg a Földet, ám az Egyesült Államok elnökének, James Dale-nek (Jack Nicholson) az okozza a legnagyobb gondot, milyen ruhában üdvözölje az idegeneket. Felesége, Marsha (Glenn Close) csak annyit közöl, hogy ezeket nem akarja látni a házában. Közben persze a marslakók sem tétlenkednek, s úgy tűnik, nagyszabású inváziójuk megfékezhetetlen. Egy véletlen folytán azonban, egy süket nagyinak köszönhetően megtalálják a zöld fickók ellenszerét: a francia sanzonoknak még ők sem tudnak ellenállni, s egytől egyig kipurcannak…
hu
19:15
Nincs kettő négy nélkül
Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.
hu
21:30
Bűnvadászok
Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje, munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el. A bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat, aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után, és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rossz fiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.
hu