MTV Aitio

MTV Aitio

Finland

ТВ водич - недеља, 12.05.2024.

00:55
 A Long Way DownIMDB 6.4/10
Uudenvuodenaattona Martin seisoo lontoolaisen pilvenpiirtäjän katonreunalla. Aikanaan suosittu tv-julkkis on valmis hyppäämään, mutta hän ei olekaan yksin.
fi
02:30
BeckIMDB 5.9/10
Beck: Uusi elämä. Martin Beck on palannut töihin sairaslomalta, kollegojensa iloksi. Tiimi hoitaa murhajuttua, jossa tanskalaisen huumeliigan jäsen on löydetty kuolleena vedestä Tukholmasta. Onko kyseessä jengisodan alku? Järjestyksessään 43. Beck-elokuva.
fi
04:00
 Dag för dag
Kertomus siitä, ettei irtiotto elämässä ole koskaan liian myöhäistä. Demontoitunut Tage sekä Malte ja Rut asuvat vanhainkodissa. Siellä työskentelevät myös hoitaja Katrin ja siivooja Simon. Yhdessä tämä viisikko reissaa matkailuautolla halki Euroopan täyttääkseen vanhan miehen viimeisen toiveen. Ohjaaja: Felix Herngren. Rooleissa: Martina Haag, Sven Wollter, Marianne Mörck, William Spetz, Tomas von Brömssen, Peter Magnusson, Felix Herngren. (Ruotsi, 2022.)
fi
05:45
Star File
Ryan Gosling. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:50
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:15
 Emil och griseknoenIMDB 7.2/10
Eemeli tekee enemmän metkuja kuin mitä vuodessa on päiviä, hänen äidillään on tapana sanoa. Mutta tekee hän muutakin! Tällä kertaa Eemeli muun muassa pelastaa vastasyntyneen possun hengen.
fi
07:50
 UtvandrarnaIMDB 8.0/10
Klassinen draama Karl-Oskarista ja Kristinasta, jotka 1800-luvun puolivälissä jättävät pulakauden Smålandin päämääränään unelmien Amerikka.
fi
10:55
 Both Sides of the Blade
Ranskalainen kolmiodraama pariskunnasta, jonka elämä järkkyy, kun Sarah tapaa monen vuoden jälkeen ex-poikaystävänsä, joka oli Jeanin ystävä.
fi
12:50
 En man som heter OveIMDB 7.7/10
59-vuotias Ove on kärttyinen naapurikyttääjä. Koominen ja sydämellinen tarina saa alkunsa, kun viimeisillään raskaana oleva Parvaneh muuttaa perheineen vastapäiseen taloon ja peruuttaa päin Oven postilaatikkoa.
fi
14:45
The SummitIMDB 6.9/10
Vaikka K2 on vain maailman toiseksi korkein vuorenhuippu, se on vaarallisin. Elokuussa 2008 24:stä kiipeilijästä 18 pääsi K2:n huipulle. 48 tuntia myöhemmin heistä oli kuollut 11. Mitä tuona kohtalokkaana päivänä tapahtui?
fi
16:25
 Den ofrivillige golfarenIMDB 5.6/10
Huonosti harkittu vedonlyönti pakottaa Stig Helmer Olssonin lähtemään Skotlantiin ja pelaamaan suureen suosioon noussutta golfia. Hänen golfopettajansa on Roderick McDougall, hullu mies jolla on hyvin kaunis tytär. Stigin rinnalla nähdään tietenkin norjalainen Ole, joka aina on valmis antamaan hyviä neuvoja. Pystyykö Stig Helmer swingiin, joka saa pörssihai Bruno Anderhagen häpeämään?
fi
18:10
 Now You See Me 2IMDB 6.5/10
Kukistettuaan FBI:n vuotta aiemmin neljä hevosmiestä odottavat uutta tehtävää heidät värvänneeltä taikurien joukolta nimeltä Silmä. Kun J. Daniel Atlas alkaa etsiä joukkoa omin päin, hevosmiehet päätyvät teknologisen neron Walter Mabrynluo, joka antaa hevosmiehille tehtäväksi varastaa tietojenharavointilaitteen. Sitä seuraavat tapahtumat ja yllätykset vaikuttavat menneisiin, nykyisiin ja tuleviin hahmoihin.
fi
20:15
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Three Teams. Lizin paluu muistuttaa Harrya oman elämän seisokista, mutta sitten Gerin kysymys muuttaa kaiken. Ben yrittää pitää elämän Heatherin kanssa kasassa.
fi
21:00
Gåsmamman
Gåsmamman – Naarasleijona. Kausi alkaa. Kolme vuotta sitten Sonja lavasti oman kuolemansa ja otti Majurin identiteetin. Nyt Sonja ja Lukas hoitavat bisnestä Oslosta käsin.
fi
21:45
Gåsmamman
Klara on siepattu ja Ninan on kasattava lunnasrahat. Sonja ja Lukas keksivät, kuka heitä huijasi, ja yrittävät saada palvelimen takaisin.
fi
22:30
 Holy Spider
Tapaamme iranilaisen Rahimin, naistoimittajan, joka lähtee Iranin pyhään kaupunkiin Mashhadiin tutkimaan naispuolisten prostituoitujen murhia. Ali Abbasin (Raja - gräns -elokuvan ohjaaja) kiitetty ja ylistetty trilleri.
fi

ТВ водич - понедељак, 13.05.2024.

00:25
 Olympus Has FallenIMDB 6.5/10
Pohjoiskorealaiset hyökkäävät Valkoiseen taloon ja ottavat Yhdysvaltain presidentin panttivangiksi. Vain potkut saanut salaisen palvelun mies, entinen erikoisjoukkojen sotilas, voi pelastaa tilanteen.
fi
02:20
Beck
Komisario Martin Beck ja luottomiehensä Gunvald Larsson sukeltavat ihmismielen pimeälle puolelle trillerissä, jossa jahdataan Tukholmaa järkyttävää sarjamurhaajaa. Tapahtumat liittyvät venäläiseen mafiaan ja ylikansalliseen lääkekonserniin. Keskeisessä roolissa nähdään myös suomalaisnäyttelijä Jarmo Mäkinen. Pääosissa: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgerson, Marie Göranzon, Hanns Zischler. Ohjaus: Harald Hamrell.
fi
03:50
Valentino: The Last EmperorIMDB 7.2/10
Mielenkiintoisessa muotidokumentissa seurataan muotikuningas Valentinoa kahden jännittävän vuoden aikana. Mukana on muotinäytöksiä, gaalailtoja ja tapaamisia julkkisten kanssa.
fi
05:25
Star File
Woody Harrelson. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:35
Star File
Kenneth Branagh. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:45
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:10
 Florence Foster JenkinsIMDB 6.8/10
Meryl Streep ja Hugh Grant tosipohjaisessa elokuvassa amerikkalaisesta perijättärestä, joka halusi luoda uran oopperalaulajana, vakuuttuneena itse lahjojensa suuruudesta vaikka muiden mielestä hänellä oli aivan kamala ääni. Ohjaus Stephen Frears. (Florence Foster Jenkins, Iso-Britannia 2016)
fi
07:55
 Mimmi Lehmä löytää kotiin
Ystävykset Mimmi Lehmä ja Varis tutustuvat Haikaraan, joka tekee pesän maatilalle. Haikara kertoo matkoistaan, ja nyt Mimmikin haluaa nähdä maailmaa.
fi
09:00
 Belle
Japanilainen scifi-fantasia 17-vuotiaasta Suzusta, jolla on uniikki identiteetti. Hän elää virtuaalitodellisuudessa, jossa hän on musiikkitähti.
fi
11:00
 Dumplin'IMDB 6.6/10
Tarkoituksenaan ravistella äitiään – entinen missi, jonka kanssa Willillä ei ole juuri mitään yhteistä – Will ilmoittautuu paikalliseen kauneuskilpailuun.
fi
12:50
SolsidanIMDB 7.6/10
Ylioppilas. Fredde ja Mickan järjestävät lakkiaiset pojalleen Viktorille. Alex on ostanut lahjan, johon myös Ove, Anette ja monet muutkin haluavat äkkiä osallistua. Mickan on huolissaan puheestaan Viktorille, eikä hän oikein saa sitä aikaiseksi.
fi
13:15
SolsidanIMDB 7.6/10
Ensi-ilta. Mickan ja Fredde riitaantuvat Annan ja Alexin kanssa. Ove ja Anette yrittävät sovitella kutsumalla kaikki Annan entisen poikaystävän uuden näytelmän ensi-iltaan. Siellä heitä odottaa melkoinen yllätys.
fi
13:40
Käsi sydämellä
Ava lähtee Johnin mukaan tämän perheen luo. Koko vierailun ajan häntä kuitenkin kiusaa näky, joka sai hänet epävarmaksi tulevaisuudesta Johnin kanssa.
fi
14:05
Käsi sydämellä
Kausi päättyy. Ava alkaa epäillä, voiko hän luottaa kykyynsä. Voiko hän saada Johnin takaisin vai onko tämä siirtynyt eteenpäin?
fi
14:30
Tervetuloa Sjölyckaniin
Onko Berndt dementoitunut? Kausi 4, 5/8. Ruth päättää tutustua isoisäänsä paremmin. Klara ja Tomas ovat huolissaan Berndtin kalkkiutumisesta. Rille joutuu riitaan lastenkasvatuksesta. Ruotsalainen komediasarja.
fi
14:55
Tervetuloa Sjölyckaniin
Ruthin kaverit. Kausi 4, 6/8. Lily innostuu näennäistieteellisestä kirjasta ja järjestää työpajan. Ruthin uusi polyamorinen kaverikolmikko saa aikaan kulttuurien yhteentörmäyksen. Ruotsalainen komediasarja.
fi
15:20
Padelunelmia
Fabian pääsee hyvän padelelämän makuun railakkaissa juhlissa, mutta ensin poikien on kehitettävä osaamistaan vakoilemalla yhtä kilpailijoista.
fi
15:45
Padelunelmia
Jengi tähtää Bosse saunan varastoon ja Hasse saa Fabianissa aikaan odottamattoman reaktion. Padelkuningas yrittää tehdä vaikutuksen Nipapornin äitiin.
fi
16:10
Robssonit
Robotit keksivät kaikkein oudoimman tunteen, rakkauden! Robertasta tulee tahtomattaan parisuhdeterapeutti. Robert ylittää yrityksissään kaikki rajat.
fi
16:30
Robssonit
Robssonit oppivat, että jos ei olla yhtä mieltä, voi suuttua ja huutaa. Rob ei ole yhtä mieltä itsensä kanssa. Robert yrittää riidellä pomonsa kanssa.
fi
16:55
Robssonit
Robssonit huomaavat, että heidän täydellinen nurmikkonsa ja rajattomat rahavaransa ovat naapureille ongelma. Ilmeisesti he kärsivät kateudesta.
fi
17:20
Opiskelijakämppä
Kaasuvuoto aiheuttaa ulkonaliikkumiskiellon. Jengi yrittää tappaa aikaa pelien avulla, mutta kaikki keskustelut johtavat riitaan. Kaaos vain laajenee.
fi
17:40
Opiskelijakämppä
Kausi päättyy. Saga kysyy, lähteekö Jenny ensi keväänä mukaan Berliiniin. Jenny palauttaa uuden version varjotentistään ja kertoo äidilleen totuuden.
fi
18:05
Morran ja Tobias
Morran yrittää tehdä omenahilloa, mutta tuloksena on hillosota. Tobiasin mielestä Morran tarvitsee terapiaa, mutta terapeutti on ihan kuin Tobias.
fi
18:20
Morran ja Tobias
Kausi päättyy. Tobias huomaa, että Morran kävelee unissaan, ja asentaa juoksumaton energian hyödyntämiseksi. Morran kuitenkin haluaa myös hiihtää.
fi
18:40
DikDek - Painajainen majatalossa
Kausi 1, 3/7. Somet ristissä. Anna innostuu, kun Majatalo Outolempeen on tulossa vieraaksi tunnettu some-influensseri Maiccu. Koko paikka on sisustettava trendikkäämmäksi! Kurre toivoo saavansa Maicun nimmarin.
fi
19:05
DikDek - Painajainen majatalossa
Kausi 1, 4/7. Hiidenloukku. Tapsa kutsuu haamubongarin todistamaan, että Majatalo Outolemmessä kummittelee. Ruben ei kuitenkaan halua, että kukaan saa tietää hänen olevan aave...
fi
19:30
Kämppikset
Kausi 1, 2/10. Ihana valo. Kämppisten asettuessa taloon nousee pintaan vuosia tukahdutetut rakkauden tunteet sekä pitkälle levinnyt syöpä. Hempeät hepenet saattaa yhden intohimon hetkeen ja toisen tukevaan humalaan.
fi
20:15
Pahan väri
Uhri numero 1. Oikeuspsykiatri Leena Talvitie tutkii hanskakuristajaksi kutsuttua sarjamurhaajaa Jania. Kuristaja säälii vain itseään. Kesken tutkimuksen Leena saa uuden työparin, Kaius Helanderin.
fi
21:00
Omerta 6/12
Herra presidentti. Kesken itsenäisyyspäivän juhlallisuuksien presidentinlinnaan hyökätään ja joukko arvovieraita jää panttivangiksi. Presidentti on pelastettava. Neuvottelijaksi määrätään Tanner.
fi
21:50
B.M.F.
New Beginnings. Kausi päättyy. Meech ja Terry löytävät tavan hoidella Bryant, Lamar ja B-Mickie. Veljesten suhde saa uuden suunnan seuraavan laajentumisvaiheen myötä.
fi
22:40
Kunnes kuolema meidät erottaa
Susia lampaiden vaatteissa. Päiväkotipaikan kanssa on hämminkiä, ja Atli tulee takaisin. Thomasin ravintoladiili on lähellä toteutumistaan, mutta suuret unelmat ovat vaarallisia. Beta päättää tavata Danielin.
fi
23:20
Kunnes kuolema meidät erottaa
Aika toimia. Kausi päättyy. Beta joutuu kohtaamaan yhden pahimmista peloistaan. Thomasin kuubalaisravintolan kohtalo ratkeaa. Itse kunkin on aika kantaa vastuu teoistaan, ellei ole jo liian myöhäistä.
fi