MTV Aitio

MTV Aitio

Finland

ТВ водич - понедељак, 29.04.2024.

01:35
 Feed
Kauhuelokuva nuorista, jotka kutsutaan luksusleirintäalueelle erämaahan, missä vaanii jokin paha. Guldbaggenin yleisöpalkinnon voittaja.
fi
03:15
 Prey for the Devil
Tässä kauhuelokuvassa demonien riivaamia ihmisiä ilmaantuu maailmassa yhä enemmän, ja katolinen kirkko alkaa taas opettaa eksorsismia. Nunna sisar Ann saa hoidettavakseen tapauksen, jossa riivatulla tytöllä on yhteyksiä Annin omaan menneisyyteen.
fi
04:45
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:15
Star File
Jason Statham
fi
05:20
Star File
Bill Murray. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:30
 Green BookIMDB 8.2/10
Tony Lip palkataan mustan pianistin Don Shirleyn autonkuljettajaksi konserttikiertueelle. Rasismin ja vaarojen keskellä kaksikon on unohdettava erilaisuutensa selvitäkseen elämänsä matkasta.
fi
07:35
 UtvandrarnaIMDB 8.0/10
Klassinen draama Karl-Oskarista ja Kristinasta, jotka 1800-luvun puolivälissä jättävät pulakauden Smålandin päämääränään unelmien Amerikka.
fi
10:45
 Both Sides of the Blade
Ranskalainen kolmiodraama pariskunnasta, jonka elämä järkkyy, kun Sarah tapaa monen vuoden jälkeen ex-poikaystävänsä, joka oli Jeanin ystävä.
fi
12:40
SolsidanIMDB 8.1/10
Luokkaretki. 6. kausi, osa 9/10. Wilman luokkaretkelle tarvitaan lisää aikuisia, ja Alex lupaa lähteä mukaan. Koululaiset lähtevät Viikinkikeskukseen, missä he yrittävät elää yhtä niukasti kuin viikingit aikoinaan ja nukkua paljaalla maalla. Kaiken lisäksi Alex saa seurakseen Oven. Mickan kuulee Lussanilta, että ADHD on trendikäs diagnoosi, koska sitä pidetään supervoimana. Mickan tekee nettitestin ja on sitä mieltä, että suurin osa oireista sopii häneen.
fi
13:05
SolsidanIMDB 8.1/10
Rasittava ketku. 6. kausi, osa 10/10. Ove lähtee pokeri-iltaan ja yrittää saada seurakseen Alexin, joka pyrkii kaikin keinoin välttämään moisen kohtalon. Freddelle valkenee, että uusi naapuri, Eric Kenneby, on yhtä palavan innostunut grillaaja kuin hän itsekin. Lisäksi Eric on yhtenä omistajana Smoke & Fire Inc -yrityksessä ja tarjoaa Freddelle tilaisuuden testata erilaisia grillausuutuuksia, mikä on Fredden unelmien täyttymys. Asiassa on vain yksi mutta: Eric on naimisissa Mickanin verivihollisen kanssa.
fi
13:30
American Auto
Charity Dinner. Ryhmä osallistuu Paynen vuotuiseen hyväntekeväisyysgaalaan. Katherine epäilee työnsä olevan vaarassa, ja Wesleyllä on ongelmia perhekilpailun kanssa.
fi
13:55
American Auto
Profile. Kausi päättyy. Kun uutisohjelma haluaa tehdä pätkän Katherinesta, tiimin on yritettävä esittää hänet parhaassa mahdollisessa valossa.
fi
14:20
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Kuokkavieraat. Kausi 1, 9/10. Sjölyckanin väki saa kutsumattomia vieraita, joista eroon pääseminen ei käy helposti. Thomas ja Lily alkavat olla epätoivoisia yrittäessään löytää jonkun heitä vihkimään. Berndt puolestaan koettaa keksiä sopivan hetken kertoa lapsilleen suhteestaan, mutta aina nousee seinä vastaan. Söderbergin kärsivällisyys alkaa loppua. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
14:45
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Häähumua. Kausi 1, 10/10. Lilyn ja Thomasin häiden lähestyessä kaikkien hermot ovat kireällä. Stressiä aiheuttaa niin hääohjelman järjestäminen kuin häälahjan hankkiminenkin. Klaralle ja Lilylle tulee riitaa eikä Thomas puolusta morsiantaan, jolloin Lily uhkaa perua koko häät. Berndt pohtii kuumeisesti, miten hän saisi Söderbergin leppymään. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
15:10
Astrid & Lilly Save the World
Tontoom. Astrid ja Lilly inhoavat elämäänsä, mutta ainakin heillä on toisensa. Avattuaan vahingossa portaalin he joutuvat jahtaamaan hirviöitä.
fi
15:55
Astrid & Lilly Save the World
Teeth. Astrid ja Lilly joutuvat valitsemaan puolensa hirviön hyökätessä kiusaajien kimppuun. Liittyäkö hirviöön vai taistella sitä vastaan?
fi
16:40
Padelunelmia
Sarja alkaa. Fabian ja Hasse pyörittävät elämäänsä kyllästyneinä sulkkishallia unisessa pikkukaupungissa. Uusi idea voi muuttaa kaiken - padel!
fi
17:05
Padelunelmia
Hassella ja Fabianilla on eri näkemykset padelhallin käynnistämisestä, mikä näkyy selvästi radiohaastattelussa. Uhkaava padelkuningas tulee käymään.
fi
17:30
LIKEA
Sarja alkaa. Somevaikuttaja Rut esittelee parhaalle ystävälleen ja uudelle apulaiselleen Cajsalle hektisen arkensa mediatoimiston profiilina.
fi
17:50
LIKEA
Rutin pomot kutsuvat valikoidun seurueen illalliselle. Rut huomaa, ettei ole enää kunniavieras. Cajsa tajuaa, ettei tästä työstä saa koskaan taukoa.
fi
18:10
Lasse-Maijan etsivätoimisto
Palokuntamysteeri. Sarja alkaa. Vallilassa on palokuntapäivä, mutta kesken torijuhlaa kuuluu hälytys. Kultaliikkeessä palaa, ja sitten museossa! Useita esineitä katoaa.
fi
18:55
Totte Svensson ja nuoruuden lähteen metsästys
Sarja alkaa. Legendaarinen etsivä Totte Svensson ei ole ratkaissut yhtään juttua 20 vuoteen, kun yhtäkkiä hänen arkkivihollisensa pakenee vankilasta.
fi
19:35
Morran ja Tobias
Tobias saa korvauksen vankilaan unohtamisesta. Morraninkin pitää osallistua jakamalla mainoksia. Autolla se sujuisi, mutta kumpikaan ei osaa ajaa.
fi
19:50
Morran ja Tobias
Morranilla on syntymäpäivä. Hän toivoo muuttumisleikkiä ja toiveillallista, kuten TV:ssä. Tobias järjestää molemmat ja laittaa koko homman verkkoon.
fi
20:10
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Jo joutui armas aika. Kausi 2, 1/8. Kesä on aluillaan, ja Klingin suku saapuu kesäpaikkaansa Sjölyckaniin. Kaikki eivät ole kovinkaan innoissaan, kun käy ilmi, että Söderberg on muuttanut taloon kotonaan sattuneen vesivahingon takia ja tuonut mukanaan myös omia kalusteitaan. Tomas ihmettelee Rillen kuntoiluvillitystä ja Lily suosittelee meediota kadonneen sormuksen etsimiseen. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
20:35
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Ruokasota. Kausi 2, 2/8. Tomas hermostuu, kun Klara ja Rille eivät panosta yhteisiin ruokailuihin yhtä paljon kuin hän itse. Söderberg puolestaan hermostuu Lilylle, joka vaatii erityiskohtelua raskauden varjolla. Jääräpäinen Berndt ei suostu uskomaan, että aurinkovoiteen käyttö on tarpeellista, ja kyseenalaistaa muutenkin kaiken, mitä nuorempi sukupolvi sanoo ja tekee. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
21:00
BMF
Homecoming. Meech ja Terry palaavat Detroitiin mukanaan uutta kamaa ja uusi strategia BMF-tuotteen levittämiseksi. Meech yhdistää voimat Sterlingin kanssa.
fi
21:50
Intelligence
Komediasarja brittien tiedusteluryhmä CySecistä, jonka tarkoitus on torjua kyberrikoksia. Yksikköön kuuluu maan terävimpien analyytikkojen lisäksi myös amerikkalainen NSA-agentti Jerry, josta valitettavasti on enemmän haittaa kuin hyötyä.
fi
22:35
Dalgliesh
Valepotilas, osa. Kausi 1, 1/6. Komisario Adam Dalgliesh kutsutaan sairaanhoito-oppilaitokseen tutkimaan nuoren hoitajaopiskelijan outoa kuolemaa kesken oppitunnin. Outo kuolema alkaa pian vaikuttaa harkitulta murhalta. Brittiläinen rikosdraamasarja. P.D. Jamesin suosittuihin kirjoihin perustuvassa brittiläisessä rikosdraamasarjassa seurataan komisario Dalglieshin (Bertie Carvel) uran alkupuolta 1970-luvun puolivälin Britanniassa.
fi
23:20
Dalgliesh
Valepotilas, osa 2. Kausi 1, 2/6. Komisario Adam Dalgliesh jatkaa tutkimuksia sairaanhoito-oppilaitoksessa, jossa tulee lisää kuolemantapauksia. Eräs oppilaitoksen henkilökunnan jäsen tunnistetaan saksalaiseksi hoitajaksi, joka osallistui sodan aikana puolalaisten vankien surmaamiseen. P.D. Jamesin suosittuihin kirjoihin perustuvassa brittiläisessä rikosdraamasarjassa seurataan komisario Dalglieshin (Bertie Carvel) uran alkupuolta 1970-luvun puolivälin Britanniassa.
fi

ТВ водич - уторак, 30.04.2024.

00:05
Metsästäjät
Tunnustus. Kausi 2, 1/6. 15 vuoden takaisesta surmasta tuomittu Joar Särn tunnustaa vihdoin tekonsa, ja hänet kuljetetaan paikalle näyttämään, mihin ruumis on haudattu. Tehtävää johtaa Peter. Operaatio tuo seudulle myös Erikin vanhan tuttavan. Pohjois-Ruotsiin sijoittuva ruotsalainen jännityssarja, jossa entinen poliisi joutuu kohtaamaan menneisyytensä.
fi
00:50
Dr. Death
Compassionate Uses. Ana liittyy Svenssoniin ja Gamelliin. Benita yrittää levittää totuutta Paolon työstä.
fi
01:35
Dr. Death
Surgeons, Bachelors and Butchers. Kausi päättyy. Ilmiantajat kutsutaan selostamaan todisteitaan. Benita tekee ratkaisevan löydön, joka tulee muuttamaan kaikkien elämää lopullisesti.
fi
02:30
Knutby
Sarja alkaa. 21-vuotias Anna ihastuu Knutbyn helluntaiseurakunnan lämpöön ja yhteisöllisyyteen. Pastorit ottavat Jeesuksen paluun omiin käsiinsä.
fi
03:15
Hamilton
Matka, osa 1. Kausi 2, 1/8. Salaisen NATO-operaation aikana murhataan ruotsalainen taistelusukeltaja, joka on Hamiltonille tuttu Navy SEAL -ajoilta. Hamilton matkustaa Toulounin laivastotukikohtaan Etelä-Ranskaan tutkimaan tapausta. Yksityiselämän ja työn yhdistäminen tuottaa vaikeuksia, eivätkä Hamilton ja Lykke ole täysin samoilla linjoilla suhteensa tilasta. Jan Guilloun menestyskirjoihin perustuva ruotsalainen trillerisarja.
fi
04:00
Hamilton
Hamilton S02 E002. Kausi 2, 2/8. Matka, osa 2. Hamilton ja Kristin aloittavat peitetehtävän selvittääkseen murhan syyt. Kasinolta Välimeren huvilalle vievässä jahdissa on panoksena koko maailman tulevaisuus. Ruotsalainen trillerisarja.
fi
04:45
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:15
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:40
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
07:35
 NybyggarnaIMDB 8.0/10
Toinen osa mestarillista filmatisointia Vilhelm Mobergin klassikosta, joka kertoo 1800-luvun puolivälissä Amerikkaan muuttaneista ruotsalaisista.
fi
10:45
 The Hundred-Foot JourneyIMDB 7.3/10
(Hundred-Foot Journey, The 2014). Ruotsalaisen ohjaajamestarin Lasse Hallströmin hurmaavassa draamaelokuvassa Kadamin perhe (perheen poikana Resident-sarjan tähti Manish Dayal) muuttaa Intiasta ranskalaiseen pikkukaupunkiin, jossa he avaavat ravintolan vastapäätä Madame Malloryn (Helen Mirren) Michelin-palkittua huippuravintolaa. Tästä alkaa kahden ravintolan välillä kova kilpailu, jossa kaikki keinot tuntuvat olevan sallittuja. Pääosissa: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Amit Shah, Dillon Mitra. Ohjaus: Lasse Hallström
fi
12:45
SolsidanIMDB 8.1/10
Mikki beach. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät panostaa yksityiseen esikouluun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
13:10
SolsidanIMDB 8.1/10
Esikoulukriisi. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät panostaa yksityiseen esikouluun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
13:35
American Auto
Crisis. Kausi alkaa. Katherinen tiimi ottaa avukseen kriisinhoitajan torjuakseen viallisiin autonosiin liittyvien syytösten tuomaa negatiivista julkisuutta.
fi
14:00
American Auto
Most Hated CEO. Ian ja Sadie yrittävät puhdistaa Katherinen imagoa. He julkaisevat tekaistun videon Katherinen perheestä ja järjestävät vierailun TV-ohjelmaan.
fi
14:25
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Jo joutui armas aika. Kausi 2, 1/8. Kesä on aluillaan, ja Klingin suku saapuu kesäpaikkaansa Sjölyckaniin. Kaikki eivät ole kovinkaan innoissaan, kun käy ilmi, että Söderberg on muuttanut taloon kotonaan sattuneen vesivahingon takia ja tuonut mukanaan myös omia kalusteitaan. Tomas ihmettelee Rillen kuntoiluvillitystä ja Lily suosittelee meediota kadonneen sormuksen etsimiseen. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
14:50
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Ruokasota. Kausi 2, 2/8. Tomas hermostuu, kun Klara ja Rille eivät panosta yhteisiin ruokailuihin yhtä paljon kuin hän itse. Söderberg puolestaan hermostuu Lilylle, joka vaatii erityiskohtelua raskauden varjolla. Jääräpäinen Berndt ei suostu uskomaan, että aurinkovoiteen käyttö on tarpeellista, ja kyseenalaistaa muutenkin kaiken, mitä nuorempi sukupolvi sanoo ja tekee. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
15:15
Astrid & Lilly Save the World
Amygdala. Pine Academyä terrorisoi hirviö, joka ilmentää kaikkien pahimpia pelkoja. Jopa Astridista ja Lillystä tulee maalitauluja.
fi
16:00
Astrid & Lilly Save the World
One Rib. Kaikki ovat saaneet uuden viraalin tanssikärpäsen pureman. Astrid ja Lilly tuntevat jääneensä syrjään, kunnes tajuavat, että kyseessä on uusi hirviö.
fi
16:45
Padelunelmia
Fabian pääsee hyvän padelelämän makuun railakkaissa juhlissa, mutta ensin poikien on kehitettävä osaamistaan vakoilemalla yhtä kilpailijoista.
fi
17:10
LIKEA
Cajsa saa tehtävän saattaa Rut takaisin yhteen exänsä kanssa. Lähes mahdotonta, etenkin kun Texas tekee kaikkensa pitääkseen Rutin villinä ja vapaana.
fi
17:30
LIKEA
Rut menee katsomaan muusikkoisänsä keikkaa. Liselotte näkee tilaisuuden saada näkyvyyttä Rutille, ja Rutin on valittava Cajsan ja Texasin välillä.
fi
17:50
Lasse-Maijan etsivätoimisto
Koulumysteeri. Vallilassa leviää väärennettyjä seteleitä, ja koulun uutta kopiokonetta on käytetty. Onko asioilla yhteys? Lasse ja Maija tutkivat juttua ennen lomaa.
fi
18:35
Totte Svensson ja Bermudan kolmion salaisuus
Totte Svensson ja nuoruuden lähteen metsästys. Totte lähtee tutkimaan Vesslan katoamista. Vessla herää aluksella keskellä mystistä seuruetta, joka jahtaa Bermudan kolmion pohjassa olevia voimia.
fi
19:20
Bert
Kauppamurhaaja. Klimpistä on tullut tyttömagneetti, ja Åken mukaan kyse on paidasta, jota myös gangsteriräppäri Érnst käyttää. Bert haluaa saman kalliin paidan.
fi
19:40
Bert
Bertman: Return of the Jenny. Kausi päättyy. Halloweenina jengi aikoo tehdä jotain uutta, mennä bileisiin ja juoda itsensä humalaan! Bileissä Bert törmää uudestaanJennyyn.
fi
20:10
Mun maailma
Kaikessa hyvät ja huonot puolensa. Kausi 1, 9/20. Aron on saanut ajan transpoliklinikalle. Mauro etsii yhä sponsoria muotinäytökselle. Fugella on keikka Spring break -risteilyllä. Elli odottaa tuloksia koulusta.
fi
20:35
Mun maailma
Perhe ja ystävät best. Kausi 1,10/20. Mauro viettää ystävän synttäreitä raviradalla. Hanna lähtee vanhemmilleen Raumalle. Aron saa Tiktokista yhteistyövideon. Fuge käy vanhoilla huudeillaan. Elli saa vauvakuumeen.
fi
21:00
Heels
Heavy Heads. Ace palaa Duffyyn ja on päättänyt jättää DWL:n ja painin. Samaan aikaan tilanne Crystalin ja Bobby-Pinin välillä alkaa kuumentua,
fi
21:55
The Beast Must Die
Ratkaisematon tapaus. Kausi 1, 1/6. Frances Cairnesin 6-vuotiaan pojan yliajo Isle of Wight -saarella on jäänyt ratkaisemattomaksi tapaukseksi. Äiti päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä, selvittää syyllisen ja kostaa. Saarelle saapuu myös komisario Strangeways, joka toivoo uuden alun myötä toipuvansa kollegan kuolemasta. Myös hän ryhtyy tutkimaan tapausta omalla tahollaan. Brittiläisen jännityssarjan on ohjannut Dome Karukoski.
fi
22:45
Dalgliesh
The Black Tower, Part 1. Kausi 1, 3/6. Dalgliesh ja kuolema, osa 1. Kun Dalgliesh kuulee ystävänsä kuolleen ja toisenkin saman yhteisön jäsenen menettäneen henkensä epäselvissä olosuhteissa, hänen uteliaisuutensa herää. Brittiläinen rikosdraamasarja.
fi
23:30
Dalgliesh
Dalgliesh ja kuolema, osa 2. Kausi 1, 4/6. Komisario Dalgliesh matkusti Dorsetiin tapaamaan ystäväänsä, mutta päätyi tutkimaan hoitokodin asukkaiden epäselvissä olosuhteissa tapahtuneita kuolemia. Paikallinen poliisi ei näe tapauksissa mitään hämärää ja alkaa ärsyyntyä Dalglieshin sekaantumisesta asioihin. Dalglieshille hoitokodin asukkaiden mutkikkaat keskinäiset suhteet ja valtapelit ovat kuitenkin viitteitä siitä, että kaiken takana on jotain hämärää. P.D. Jamesin suosittuihin kirjoihin perustuvassa brittiläisessä rikosdraamasarjassa seurataan komisario Dalglieshin (Bertie Carvel) uran alkupuolta 1970-luvun puolivälin Britanniassa.
fi