Hero

Hero

Hero on leffakanavien kingi ja täydentää loistavasti Nelonen Median tv-kanavatarjontaa. Kanava esittää leffoja joka päivä parhaaseen katseluaikaan ja lisäksi jokainen sunnuntai on pyhitetty pelkästään elokuville. Leffojen lisäksi kanava tarjoaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä sarjoja.

Finland

ТВ водич - понедељак, 29.04.2024.

00:00
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 31/36. Hullu professori. Hotelliin saapuu entuudestaan tuttu hullu professori, jonka paluu ei ilahduta kaikkia. Professori on ennen tuloaan saanut tehtävän, jonka myötä joku asukkaista joutuu lähtemään hotellista. Spekulointi käy kuumempana kuin koskaan.
fi
13:30
Superkauppiaat
Pohjanmaalla koetaan vauhdikkaita hetkiä, kun Jaana toteuttaa vakioasiakkaansa suuren haaveen. Vaajakoskella toivutaan avajaisista ja opetellaan uuden kaupan rutiineja. Jere saa työstään merkittävän tunnustuksen, ja Sodankylässä vietetään Pohjantähti-Jopojen kokoontumisajoja.
fi
14:15
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 30/35. Ruokaa ja majoitusta. Emma ja John omistavat majoitusyrityksen ja tarjoavat myös ruoanlaittokursseja. Kevinin ja Fionan aamiaismajoitus saa osakseen sekä menestystä että vastoinkäymisiä. Chrisin ja Lloydin uusi baari suorastaan kärsii menestyksestä, ja velatkin pitäisi maksaa Englantilainen realitysarja.
fi
15:05
Toisenlaiset teiniäidit
Kausi 2. Jakso 6/12. Iloisen some-kuoren takana Tanjan elämässä on myös synkkiä pilviä. Uuvuttaa, ja uuden miehen kanssa vastuun jakaminen mietityttää. Ripsihuolto laukaisee synnytyksen. Kotimainen realitysarja
fi
15:50
Farmi Suomi
Kausi 3. Jakso 11/14. Elämän kiertokulku. Farmilaiset saavat yllättävän tehtävän ja joutuvat pohtimaan elämän suuria aiheita, syntymää ja kuolemaa. Maatiloilla on entisaikoina synnytetty saunassa ja vainajat on hyvästelty omille maille. Mutta mitä tämä tarkoittaa Farmilla? Kotimainen realityohjelma. (64')
fi
17:00
Rikkaat ja rahattomat
Petrus Pennanen ja Roosa Sandelin pääsevät tuntemaan, mitä on muuttaa Ullanlinnan arvoalueelta Myyrmäen lähiöön. Rahattomien teini-ikäinen tytär saa kerrankin nauttia mahdollisuudesta ostaa.
fi
18:00
Miljonäärien luksuslomakodit vaihtoon
Kausi 1. Jakso 5/6. Palvelu pelaa. Miljonäärit lomailevat ylellisessä safarikohteessa Etelä-Afrikassa sekä hulppeassa hiihtomajassa Ranskan Alpeilla, ja henkilökunta tekee kaikkensa täyttääkseen heidän pienimmätkin toiveensa. Giles lähtee lepyttelemään tyytymätöntä kerhon jäsentä ja tutustuu tämän upeaan lomakotiin Norjan eteläkärjessä. Englantilainen realitysarja.
fi
19:00
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 32/36. Vastamyrkky. Radioaktiivinen säteily saastuttaa hotellin, ja ilman vastamyrkkyä jäänyt joutuu poistumaan. Eikä siinä vielä kaikki - atomiseremoniassa tytöt passittavat yhden pojan kotimatkalle.
fi
20:00
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 12/22. Uhkaava tekoäly. NCIS-tiimi tutkii tuntematonta ilma-alusta, joka lentää Yhdysvaltain ilmatilaan ja törmää merivoimien hävittäjään. Deeks ja Kensi alkavat valmistautua sijaisperhetarkastukseen. Amerikkalainen draamasarja.
fi
21:00
Pikku naisia
Uusi versio perustuu sekä kirjailija Louisa May Alcottin klassikkoromaaniin että kirjoituksiin, ja kehittyy kirjailijan alter egon, Jo Marchin pohdiskellessa kuvitteellisen elämänsä eri vaiheita.
fi
23:50
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi
23:55
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi

ТВ водич - уторак, 30.04.2024.

00:00
Paratiisihotelli Tanska
Kausi 16. Jakso 23/48. Mr. Paradise -finaali. Mr. Paradise -finaalissa pojat kävelevät lavalla, esittelevät valokuvansa ja pitävät liikunnallisen esityksen. Hotellissa huhutaan, että eräs asukas ei suostu paljastamaan ihastustaan toiseen asukkaaseen. Seuraavana aamuna Mr. Paradise lähtee treffeille. Tanskalainen sarja.
fi
13:30
Superkauppiaat
Kausi 1. Jakso 8/10. Superkauppiaat sarjassa sukelletaan K-Supermarket -kauppiaiden elämään ympäri Suomen. Sarja valottaa kauppiaiden arkea myyntitiskien, tarjousten ja asiakastoiveiden takana. Kauppiaana oleminen on elämäntapa ja intohimo, ja haastetta tuokin erottaa siviilielämä työstä ja löytää riittävästi aikaa perheelle. Superkauppiaat-sarja kertoo puolen vuoden ajalta todelliset tapahtumat kuudesta K-Supermarketista ympäri Suomen. Kotimainen realityohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
14:15
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 31/35. Pastaa Aurinkorannikolla. Corrina ja Rob perustavat pastaravintolan Costa del Solille kekseliäällä konseptilla. Stephen ja Claire remontoivat Corrèzessa moottoripyöräilijöille suunnattua majataloa, mutta hommat eivät edisty toivotunlaisesti. Alison ja Mark omistavat Limousinin alueella B&B:n ja kalastusjärven, jonka kunnostamisessa riittää puuhaa. Englantilainen realitysarja.
fi
15:05
Toisenlaiset teiniäidit
Kausi 2. Jakso 7/11. 19-vuotias Susanna miehineen odottaa innoissaan esikoistaan; vihdoin heidän elämäänsä tulee sisältöä. Sosiaalityöntekijät sen sijaan ovat pariskunnasta ja vauvasta huolissaan. Kotimainen ohjelma.
fi
15:50
Farmi Suomi
Kausi 3. Jakso 12/14. Kaikki vastaan yksi!. Immuniteetti raukeaa ja kaikki farmilaiset ovat vapaata riistaa kaksintaisteluun, mutta kuka haastaa ja kenet? Selän takana pelataan rumaa peliä, mutta mitä tulehtuneille väleille tapahtuu, kun yllättävät viestit kajahtavat radiosta? Kotimainen realityohjelma. (64')
fi
17:00
Rikkaat ja rahattomat
Juontaja ja yrittäjä Lauri Salovaara pääsee lähemmäs henkistä pääomaansa vaihtoviikolla, kun osat vaihtuvat musisoivan nuorisotyöntekijä Jaakko Jääskeläisen kanssa. Viikon aikana pohditaan työn merkityksen ja palkan suhdetta, eikä kyyneliltäkään vältytä.
fi
18:00
Miljonäärien luksuslomakodit vaihtoon
Kausi 1. Jakso 6/6. Punaisella matolla. Pääsemme jälleen seuraamaan Gilesin työmatkoja, kun hän käy neuvottelemassa Etelä-Afrikassa upean tilan säilyttämisestä klubin valikoimassa sekä mittailemassa skotlantilaisen linnan käytäviä. Myös Lizzy pitää Gilesin kiireisenä. Penny ja Jane tutustuvat paikalliseen kulttuuriin Thaimaassa, ja Molinat Meksikosta ovat perhehäämatkalla Italiassa. Englantilainen realitysarja.
fi
19:00
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 33/36. Kaikkien aikojen pariseremonia. Finaaliviikko lähestyy, ja jaossa oleva koskemattomuus ratkaisee paljon. Pariseremoniassa on vain kolme tuolia, ja peräti kaksi tyttöä jää ilman paria. Paratiisihotellissa voi tunnetusti tapahtua mitä tahansa, ja jury on jo alkanut heiluttaa kulisseissa tahtipuikkoaan.
fi
20:00
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 13/22. Menneisyyden haamut. Huippusalainen korruptoituneiden agenttien lista katoaa, ja jäljet johtavat Samille tuttuun mieheen. Sam joutuukin tehtävän takia herättämään henkiin vanhan ja vaarallisen peitetyönsä. Amerikkalainen draamasarja.
fi
21:00
Koskinen: Pudotuspeli
Koskinen on ylennyt komisarioksi ja esimiesaseman haasteet alkavat, kun koruliikkeen ryöstö päättyy yllättävään laukaukseen. Miksi ryöstäjä ampui sivussa seissyttä, täysin ulkopuolista asiakasta? Koskisen veri vetää kuitenkin vahvasti virkahuoneesta kentälle tutkimaan ryöstöä, joka on muuttunut henkirikostutkinnaksi. Koskisen hyvä ystävä ja työtoveri Roine on psykiatrisessa hoitolaitoksessa. Kun potilaita alkaa kuolla outoihin sydänkohtauksiin, vanhan rikostutkijan epäluulot heräävät. Mutta voiko Koskinen suhtautua vakavasti sairaan ystävänsä epäilyihin?
fi
22:55
Tulossa: Elisa Viihde -alkuperäissarja Toinen tuleminen
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma.
fi
23:00
Suomen Tulli
Kausi 1. Jakso 9/12. Lentotullissa selvitellään tapausta, jossa on viitteitä varastettujen autojen tai tavaran kuljettamisesta. Meritullissa illan viimeisellä laivalla otetaan kiinni matkustaja, jolla on maahantulokielto. Kotimainen dokumentaarinen sarja.
fi
23:30
Suomen Tulli
Kausi 1. Jakso 10/12. Postitullista löytyy hasista ja osoite vaikuttaa tarkastajista tutulta. Samaan osoitteeseen meneviä lähetyksiä on pysäytetty ennenkin. Tutkinnanjohtaja määrää kotietsinnän jonne Suski lähtee koiran kanssa mukaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja.
fi