Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Netherlands

ТВ водич - четвртак, 09.05.2024.

00:10
De familie Barbapapa
Het hele gezin gaat samen een dagje naar het strand. Er ontstaat ruzie over een zandbank.
nl
00:20
Peppa Pig
Peppa raakt haar schoenen kwijt. Ze krijg nieuwe, rode schoenen. Ze is er zo blij mee dat ze ze niet meer uit wil doen.
nl
00:25
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.
nl
00:29
Peppa Pig
Mama Big is jarig en Peppa, George en Papa Big gaan haar verrassen. Mama Big is hartstikke blij wanneer ze haar cadeau uitpakt.
nl
00:34
Peppa Pig
Een van Peppa's tanden valt uit haar mond, dus legt ze hem onder haar kussen voor de Tandenfee. Ze vreest echter dat de Tandenfee niet zo aardig is.
nl
00:40
Peppa Pig
De auto gaat kapot. Peppa en haar familie huren een andere, maar die doet heel raar.
nl
00:44
Peppa Pig
Peppa en Suzie hebben ruzie. Ze willen het wel goedmaken, maar dat lukt niet zo best. Totdat ze tegelijk sorry zeggen, maar dan beginnen ze meteen weer opnieuw met ruzieen.
nl
00:49
Peppa Pig
Peppa en George spelen met de bal, tot Suzie komt en ze ermee gaan tennisen. Maar daar vindt George niks aan. Gelukkig komen de vriendjes langs en spelen ze een potje voetbal. Maar daar moet een scheidsrechter aan te pas komen.
nl
00:53
Peppa Pig
Peppa en George zijn lekker aan het dansen, als ineens de stroom uitvalt. Ze komen erachter dat ze heel veel dingen doen en leuk vinden die elektriciteit kosten. Maar wat doe je als je geen stroom hebt? Gelukkig krijgt Peppa een geweldig idee.
nl
00:58
Peppa Pig
Papa Big is jarig vandaag, helaas moet hij naar z'n werk. Maar dat geeft Peppa, George en Mama Big mooi de tijd om alles klaar te maken voor 't verjaardagsfeest.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Anna en Froga ruilen van taak. Anna verzorgt de aardbeienplantjes en Froga verzorgt de lunch.
nl
01:10
Anna en haar vrienden
Froga is een sok kwijt en probeert hem terug te vinden. Boeboe merkt dat Froga's sokken stinken.
nl
01:15
PAW Patrol
Julia en Julius nemen hun klasdier mee naar Burgemeester Goodway. Maar de hamster ontsnapt.
nl
01:30
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Goodway en Chickaletta vast komen te zitten, moet de Paw Patrol ze komen redden. Wanneer burgemeester Humdingers moeder Helga en de nepbeker van haar zoon verliest, moet de Paw Patrol haar en de beker redden.
nl
01:50
PAW Patrol
Ryder, Everest en de rest van de pups helpen een ijsbeerwelpje dat door een storm naar Avonturenbaai is geblazen. Daarna moeten ze burgemeester Humdinger redden van een op hol geslagen filmprojector.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Als een piraat alle kussens in Axle Stad steelt, is het aan Blaze om de stad te redden.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Blaze heeft een nieuw videospel. Als het spel per ongeluk op de grond valt, gebeurt er iets vreemds. Het videospel komt tot leven. Blaze en AJ kunnen het spel nu écht zelf spelen, in Axle Stad.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Baby Shark helpt mama het perfecte muziekinstrument te vinden om in hun familieband te spelen. Wanneer een domme video van papa viraal gaat, ontdekt hij dat hij niet beroemd wil worden.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
In plaats van zijn vrienden te confronteren met wat hem dwarszit, besluit Chucks een nieuwe vriendengroep te zoeken.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Baby, Vola en William gaan naar de Hydro Room om het op te nemen tegen het team van Shadow in de splashball-finale. Detective Baby Shark en William Watson werken samen met Hank om Drooling Snail uit de problemen te helpen.
nl
03:50
Deer Squad
Staal drijft een familie zandkrabben in het nauw wanneer hij een enorm zandkasteel bouwt voor Stu en Safia. Kai voert een spraakherkenningsupgrade op Janice uit, waardoor ze het gekrijs van een uilskuiken aan ziet voor commando's van Alex.
nl
04:15
PAW Patrol
Jake is op reis op de ijsvlakte, komt in de problemen en ontmoet de pup Everest.
nl
04:35
PAW Patrol
Het is winter in Avonturenbaai en de vorst zorgt voor de nodige problemen. Burgemeester Goodway gaat de strijd aan met burgemeester Humdinger.
nl
04:55
PAW Patrol
Ace wil een luchtshow geven, maar onderweg gaat er iets mis met haar vliegtuig. Boer Al en Boerin Yumi willen trouwen, maar een storm maakt korte metten met hun mooi versierde stal.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Mevrouw Brown is jarig, maar dat is meneer Brown vergeten. En dus stelt Paddington voor om een verrassingfeestje te organiseren. Judy heeft geen zin in vioolles en daardoor leert Paddington alles over leugentjes om bestwil, en vioolspelen.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington zoekt naar een manier om zijn herinneringen te bewaren. Maar 't gaat er wel een beetje anders uitzien dan anders. Paddington krijgt het idee om een tunnel te graven naar Peru. En hoewel niemand hem serieus neemt, gaat hij aan de slag.
nl
06:00
PAW Patrol
Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!
nl
06:15
PAW Patrol
Het treinspoor bij Slingerzand Canyon is eindelijk gerepareerd en de heropening van het station wordt feestelijk gevierd. Tilly Turbot en Mevrouw Marjorie nemen Burgemeester Goodway mee op een zipline avontuur door de jungle.
nl
06:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger verleidt mensen om in ijskoude wateren te varen op zoek naar een schat, maar ze moeten allemaal worden gered als ze stranden. De pups moeten Ryder en Alex redden wanneer ze de controle verliezen over een raketaangedreven ATV.
nl
07:05
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil dat Toerende Travis naar Boerengat komt en verkleed zich daarom als een monster. Meneer Wingnut heeft een automatische frisbee ontworpen die gevaarlijk hard door Avontuurbaai vliegt.
nl
07:25
Rubble & Crew
Het podium voor de talentenjacht is te klein en de crew gaat een groter podium bouwen. Speedmaster heeft andere plannen zodat hij kan winnen. Het is Bouwerdamdag en er komt een feest.
nl
07:50
Rubble & Crew
De eerste schooldag in Bouwerdam staat op het punt om te beginnen. Rubble en zijn maatjes moeten er echter voor zorgen dat het gebouw op tijd af is. De pups helpen boerin Zoë wanneer haar gewassen bedreigd worden.
nl
08:15
DORA
Boots en Dora gaan naar de Bananenheuvel om Isa een vriendenverjaardagscadeau te geven. Dora en haar vrienden organiseren een verrassingsfeestje voor Zwiebers verjaardag. Onderweg daarheen probeert Zwieber zijn eigen verrassingscadeau te stelen.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze moet Zeg's kaartje vinden, anders mag hij niet in de dinosaurus-achtbaan.
nl
09:05
Deer Squad
Kai en Rammy hebben helmen gemaakt om via virtual reality hun krachten te kunnen trainen. Professor Schets vind dat meneer Staal aan zijn conditie moet werken, maar hij heeft daar helemaal geen zin in. Opeens krijgt Meneer Staal een briljant idee!
nl
09:27
Peppa Pig
Peppa en haar familie proberen naar de speeltuin te gaan, maar meneer Stiers wegwerkzaamheden staan in de weg. De familie moet een andere manier vinden om toch bij de speeltuin te komen.
nl
09:31
Peppa Pig
Peppa Pig maakt zich zorgen als iedereen een cadeau krijgt van de kerstman.
nl
09:36
Peppa Pig
Mevrouw Konijn geeft Moeder Pig, Peppa Pig en George Pig een ritje in haar helikopter.
nl
09:40
Peppa Pig
Vader Varken heeft een nieuw horloge nodig en meneer Fox vindt drie horloges in zijn busje.
nl
09:45
Peppa Pig
Peppa en George hopen met neef Chloe en haar vrienden te spelen, maar de oudere kinderen weigeren.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Mevrouw Bird kan tijdelijk geen pannenkoeken bakken op pannenkoekendag, dus neemt Paddington het van haar over. Paddington schiet per ongeluk Jonathans voetbal in de tuin van meneer Curry.
nl
10:15
De familie Barbapapa
Barbabee helpt graag en Barbabenno vraagt hem om spullen van de vuilnisbelt naar de schuur te brengen. Barbabee valt in een vat met roze inkt en lijkt nu op Barbapapa. Daar maakt hij gebruik van.
nl
10:35
De familie Barbapapa
De hele familie gaat naar het museum van de evolutie. Barbaborre wil graag dinosaurussen zien.
nl
10:50
Peppa Pig
De lievelingsknuffel van George is Meneer Dinosaurus. Op een dag komt Meneer Dinosaurus vast te zitten in een boom. George denkt dat hij kwijt is, en daarom helpt Peppa George om hem te vinden.
nl
10:55
Peppa Pig
Peppa Bigs beste vriendin, Suzie Schaap, komt op bezoek om even te spelen. Maar Peppa laat George niet meedoen, en zegt dat de spelletjes alleen voor grote meiden zijn.
nl
10:59
Peppa Pig
Peppa en George gaan op bezoek bij Oma Big en ontmoeten haar nieuwe huisdier, een papegaai genaamd Polly.
nl
11:04
Peppa Pig
Peppa en George doen verstoppertje. Papa helpt George een goede verstopplek te vinden.
nl
11:10
Peppa Pig
Peppa en George gaan naar de kinderopvang. Voor George is het zijn eerste dag.
nl
11:15
Blaze en de Monsterwielen
Crusher bakt overheerlijke gehaktballen met een bijzonder ingrediënt: groeikruid. Wanneer Crusher met het kruid morst zorgt dat echter voor ontzettend grote problemen.
nl
11:40
Blaze en de Monsterwielen
Robot Blaze vertrekt samen met zijn vrienden naar de ruimte om commandant Megan te helpen. Zij staat op de dwergplaneet Pluto met pech.
nl
12:05
Deer Squad
Lola vreest dat haar luchtshow niet indrukwekkend is, maar als Meneer Staal zich ermee bemoeit, gaat het spectaculair mis. Als de bal van Muffin zoek raakt in het riool, moet Bobbi zijn angst voor het donker overwinnen.
nl
12:30
Deer Squad
De Deer Squad moet meneer Staal tegenhouden als hij de bomen wil laten krimpen om ruimte te maken voor zijn toren in het Middenbos. Lola houdt de bewoners van Middenbos wakker met de motor van haar Hazenzwever.
nl
12:55
Baby Shark's grote show
Geïnspireerd door hun favoriete tv-show, willen Baby Shark en William superhelden worden. Nadat hij een leugen heeft verzonnen om dapper te klinken, wordt William gedwongen zijn angsten onder ogen te zien en naar het enge Kelpwoud te reizen.
nl
13:15
Baby Shark's grote show
Baby maakt zich behoorlijk vies en dat is een probleem, want de fotograaf komt langs om een familieportret te maken. Hij doet er alles aan om zo snel mogelijk zijn kleren schoon te krijgen.
nl
13:30
PAW Patrol
Liberty komt naar Avonturenbaai en ziet dat iedereen daar een dierenvriend heeft.
nl
13:55
PAW Patrol
Big Hairy is een reuzenaap en hij is zijn pop kwijt. Hij ziet burgemeester Humdinger voor een speelgoedpop aan en gaat ermee aan de haal. Burgemeester Humdinger wil de eerste prijs winnen bij de zandsculptuurwedstrijd door vals te spelen.
nl
14:20
Rubble & Crew
Het plan van de pups om plonsparken te bouwen kan misschien geen doorgang vinden. Ze zullen nu iets nieuws moeten bedenken om de stad te laten afkoelen. Ze bouwen aan een verrassingsspeelkamer.
nl
14:40
DORA
Oma laat Dora haar fotoalbum met vogels zien, met één lege pagina: de Kwieketoe. Dora belooft deze te vinden om het album compleet te maken. Dora en Boots helpen de kleine papegaai Lorito, maar hij blijft Boots maar nadoen.
nl
15:05
De avonturen van Paddington
Judy en Jonathan willen samen met Paddington in de boomhut slapen, maar meneer Brown denkt dat ze niet durven. Paddington is bang geworden door een eng verhaal over monsters, maar gelukkig weet mevrouw Bird raad.
nl
15:25
De Kleine Chef Show
Kleine Chef maakt Mieren-op-een-Stronk voor de picknick, maar moet een mysterie oplossen wanneer het eten begint te verdwijnen. Kleine Chef maakt quesadillas maar krijgt zijn lievelingspot met salsa niet open, hoe hard ze het samen ook proberen.
nl
15:50
De familie Barbapapa
Barbaborre kan niet meer van vorm veranderen. De hele familie verenigt zich om hem te helpen. Barbaborre kan niet stil blijven zitten of zich concentreren. Barbalala probeert hem geduld bij te brengen.
nl
16:15
Deer Squad
Meneer Staal wil naar de maan en laat professor Klös de Steel Tower in een ruimteraket veranderen. Een goochelaar steelt het publiek van Rammy's vechtsportshow. Geërgerd begint Rammy de hoed van de tovenaar te testen.
nl
16:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Pegwheel besluiten samen te werken en gaan op zoek naar de ultieme schat. Ze hebben drie sleutels nodig om een speciale kist te openen, maar Crusher zit ook achter de schat aan.
nl
17:00
PAW Patrol
Meneer Porter krijgt een robot die hem kan helpen in het café. Meneer Porter heeft een nieuwe oven waarmee hij heel veel taarten tegelijk kan bakken.
nl
17:25
PAW Patrol
Toerende Travis belandt in Avonturenbaai en heeft een exotische vogel meegenomen. Er wordt een zeepkistenrace georganiseerd voor de kinderen in Avonturenbaai. Burgemeester Humdinger wil ook meedoen, want er valt een grote beker te winnen.
nl
17:45
PAW Patrol
Liberty komt naar Avonturenbaai en ziet dat iedereen daar een dierenvriend heeft.
nl
17:55
Rubble & Crew
Het water stijgt, de rivier treedt buiten zijn oevers en Bouwerdam dreigt onder te lopen. De crew moet snel een dam bouwen. Boerin Zoe houdt een boerenmarkt voor het groente en fruit.
nl
18:20
DORA
Dora laat de tweeling een muziekdoosje zien met een ballerina die tot leven komt. De laarsjes van de ballerina lopen weg en moeten teruggehaald worden. De zon gaat niet onder, want je kunt pas gaan slapen als Dora haar kussenwolk heeft gevonden.
nl
18:45
Baby Shark's grote show
Goldie zoekt haar serieuze kant op om een regisseur uit Zeeveningen te imponeren. Iedereen wil bij de nieuwe coole club van Shadow.
nl
19:10
PAW Patrol
Katie en Cali gaan bij Everest logeren, maar Cali vind het niet zo leuk en loopt weg. Er staat een harde westenwind en Durfal Danny X gaat kitesurfen. De wind blaast hem alle kanten op.
nl
19:35
PAW Patrol
Carlos is jarig en Tracker heeft een speciaal cadeautje voor hem besteld. De post komt alleen niet aan. Rubble droomt dat Burgemeester Goodway in een kikker verandert.
nl
20:05
PAW Patrol
Danny bezorgt pakketjes heel snel, maar in zijn haast verwisselt hij schildpadeieren met golfballen. Al heeft een machine waarmee hij zijn schapen kan scheren en wol produceren. De katjes van Burgemeester Humdinger vinden dat interessant.
nl
20:25
PAW Patrol
Luke Stars is op weg naar de Avonturenbaai voor een speciaal optreden. Onderweg raakt hij zijn hoed kwijt en de Paw Patrol moet hem helpen. Het is Kippendag, maar Chickaletta, de erekip, wordt vermist.
nl
20:55
Rubble & Crew
Het podium voor de talentenjacht is te klein en de crew gaat een groter podium bouwen. Speedmaster heeft andere plannen zodat hij kan winnen. Het is Bouwerdamdag en er komt een feest.
nl
21:15
Rubble & Crew
Sierra Sparkle komt haar nieuwe nummer in Bouwerdam zingen en de pups moeten het podium extra speciaal maken. De crew bouwt iets speciaal voor Groenteboer Gabriel wanneer hij een speciale pindakaas-en-jam-dag houdt.
nl
21:40
DORA
Ale vraagt Dora om hulp. Hun boom is uitgedroogd, dus is het aan Dora om het regenboogwater te vinden. Op een superhete dag wil iedereen ijsjes, maar Olga's ijscokar zit vast. Dora gaat haar redden en zorgt dat iedereen ijs krijgt.
nl
22:05
Deer Squad
De Deer Squad ontdekt via Kai's drone een video van een zeemonster en gaan onder water om het te onderzoeken. Mevrouw Flufpot en meneer Staal verblijven een dag in de ruimte aan boord van het ruimtestation van de Deer Squad.
nl
22:30
PAW Patrol
De draak uit het lievelingsboek van Alex speelt verstoppertje in de Avonturenbaai. De trailer van Francois raakt los en al zijn reptielen en amfibieën ontsnappen.
nl
22:55
PAW Patrol
De dieren van boer Al verdwijnen tijdens een slaapfeestje. Zuma oefent het hagedissenschieten om een prijs te kunnen winnen op de braderie, maar burgemeester Humdinger steekt hier een stokje voor.
nl
23:20
De familie Barbapapa
Barbabravo en Barbabright proberen het wereldrecord voor de grootste kaassoufflé ooit te vestigen. De Barbapapa's besluiten naar het park te gaan. Terwijl haar broer en zussen spelen, kan Barbalib het niet onder controle te houden.
nl
23:45
De familie Barbapapa
De kinderen hangen voor de tv en Barbapapa en Barbamama willen graag dat ze in beweging komen. De hele familie gaat naar het museum van de evolutie. Barbaborre wil dinosaurussen zien.
nl

ТВ водич - петак, 10.05.2024.

00:05
De familie Barbapapa
Iets of iemand eet alles op, van golfballetjes tot de vacht van Barbabob. De kinderen gaan op zoek naar de dief of dieven.
nl
00:18
Peppa Pig
Opa Big verstopt wat schatten in zijn tuin. Als Peppa en George komen, moeten die ze zoeken met een speciale schatkaart.
nl
00:22
Peppa Pig
Peppa heeft waterpokken. Daarom komt dokter Brown langs. Ze moet in bed blijven tot ze beter is.
nl
00:27
Peppa Pig
Het sneeuwt, en Peppa en George gaan buiten spelen. Ze maken sneeuwballen en een sneeuwpop, en zien hun voetstappen in de sneeuw.
nl
00:31
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar Windy Castle. Als ze daar zijn, hebben ze een prachtig uitzicht vanaf het dak.
nl
00:35
Peppa Pig
Chloé, de nicht van Peppa en George, komt op bezoek. Peppa wil Chloé laten zien dat ze een grote meid is, maar dat valt niet mee.
nl
00:44
Peppa Pig
Zoe houdt een slaapfeestje en dat is dolle pret, vooral omdat de vriendinnen van Peppa er ook zijn.
nl
00:49
Peppa Pig
George is gek op de ruimte en als hij moet slapen, zet hij zijn ruimte-mobile aan. Peppa begrijpt daar niets van, totdat Papa Big haar wat over de sterren vertelt. Ook mag ze door de telescoop kijken.
nl
00:54
Peppa Pig
Peppa en haar familie moeten de auto wassen als die vies is geworden. De auto moet schoon zijn voordat de familie op reis gaat.
nl
00:58
Peppa Pig
Peppa en Suzie leren dat volwassenen altijd hard aan het werk zijn. Op school spelen ze 'winkeltje' en ontdekken ze hoe het is om ook te moeten werken. Hierdoor beseffen ze dat spelen eigenlijk ook best hard werken is.
nl
01:05
Anna en haar vrienden
Ron en Boeboe denken dat er een alien op bezoek is en willen dat hun vrienden hem ook zien.
nl
01:10
Anna en haar vrienden
Anna speelt verstoppertje, maar Froga's nieuwe piepende laarzen maken het spel moeilijk.
nl
01:15
PAW Patrol
Chickaletta en Roosterio komen vast te zitten bovenop een op hol geslagen drone.
nl
01:30
PAW Patrol
De Paw Patrol moet in actie komen wanneer twee behulpzame robots meer aannemen dan ze aankunnen. In een droom vindt burgemeester Humdinger een Prisma dat regenbogen maakt en kleur aan Advonturenbaai onttrekt.
nl
01:50
PAW Patrol
De Paw Patrol komt in actie als een goudzoekmachine op hol slaat en ome Otis meeneemt op een wilde rit. Digi en Taal proberen burgemeester Humdinger te helpen, maar zorgen ervoor dat hij onder de jam komt te zitten.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ brengen samen met Pickle en zijn familie een bezoek aan het Augurkenpark.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ rijden mee met Gasquatch' eerste race. Het is de race om de Superglijbaan-trofee.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Baby wordt per ongeluk vies op de familiefoto-dag. Penny en Wallace werken samen.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Als de kristallen koraalboom wordt vermist, gaan detective Baby Shark en William Watson op onderzoek uit.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Vola besluit om een groep hazenslakken te achtervolgen wanneer die besluiten om er plotseling vandoor te gaan. William adopteert het zeevarkentje Bubby, maar het wezentje zorgt al snel voor veel problemen.
nl
03:50
Deer Squad
Staal en de Deer Squad willen een verrassingsfeestje organiseren voor professor Schets, maar de tweeling verpest het bijna. Professor Schets programmeert Dinobot om bevelen van Safia en Stu op te volgen, zodat zij de talentenjacht kunnen winnen.
nl
04:15
PAW Patrol
Er wordt een talentenjacht gehouden en de pups doen mee, maar Marshall durft niet te zingen. Er wordt een barbecue gehouden om alle gerooide mais te roosteren.
nl
04:35
PAW Patrol
De pups gaan parachutespringen maar Marshall durft niet, dus die blijft thuis, maar dan moet hij plotseling zelf een probleem oplossen. De pups redden een paar herten die niet over het gladde ijs durven te lopen.
nl
04:55
PAW Patrol
Ryder en de pups helpen Carlos in de jungle bij het zoeken naar zijn papegaai Mateo. Een bijenvolk heeft 'n nest gebouwd in de vuurtoren, maar hierdoor werkt het vuurtorenlicht niet meer.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Paddington wil heel graag voor tante Lucy een foto maken van een passerende meteorietregen, maar dat valt nog niet mee. Meneer Brown heeft danstalent, en ook plankenkoorts. Maar hoe ga je daarmee om?
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington laat helaas de woestijnrat van de school, waar Judy op past, vrij. Paddington en Judy zoeken het in huis en in de tuin van meneer Curry. Jonathan en Paddington hebben hun verkennersbadges nodig, maar meneer Curry is er niet blij mee.
nl
06:00
PAW Patrol
Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!
nl
06:15
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger heeft een apparaatje waarmee hij dierengeluiden kan veranderen, met blaffende katten tot gevolg. Wanneer kaptein Turbot op zoek is naar een voetvis, verliest hij zijn bril.
nl
06:40
PAW Patrol
Als het gigantische neonbord van burgemeester Humdinger losraakt, moeten de pups voorkomen dat het door de stad rolt en schade aanricht. Sweetie steelt een schilderij van de prinses en probeert het te vervangen door een schilderij van haarzelf.
nl
07:00
PAW Patrol
Burgemeester Goodway doet het goed op de reddingstraining van de Paw Patrol en wil daarom graag mee op missie. Meneer Porter vertelt een verhaal over een het spook van de kikkervijver.
nl
07:30
Rubble & Crew
Helaas heeft de favoriete oude eik van Parkwachter Roos dorre takken. Rubble en de crew maken er een boomhut van waarin de kinderen toch kunnen klimmen. Boerin Zoë heeft nieuwe dieren: kippen. De crew gaat een kippenvoerbak bouwen.
nl
07:50
Rubble & Crew
De pups willen hun vriend River helpen om een mooie foto te maken. De pups komen vast te zitten tijdens een wandeling. Rubble en zijn vriendjes slagen er echter in een oplossing te vinden.
nl
08:15
DORA
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen, maar hij dwaalt de hele tijd af. De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze moet een gestolen oplaadapparaat terugvinden voordat iedereen in het koninkrijk zonder stroom zit en in slaap valt.
nl
09:05
Deer Squad
De baby diertjes willen net zo'n grote helden zijn als de echte Deer Squad. Dus richten ze hun eigen groep op: de Bos Squad. Het lijkt meneer Staal een leuk idee om zijn gezicht op de maan te projecteren.
nl
09:29
Peppa Pig
Peppa gaat helpen op de kinderen passen op het verjaardagsfeestje van Edmond Elephant.
nl
09:33
Peppa Pig
Opa Big organiseert een zoektocht naar chocolade-eieren voor Peppa en haar vrienden.
nl
09:38
Peppa Pig
Daddy Pig verliest zijn titel als Champion Puddle Jumper totdat iedereen hem helpt trainen.
nl
09:42
Peppa Pig
Peppa Pig en haar vrienden bezoeken met Miss Gazelle Pedro Pony, die in het ziekenhuis ligt.
nl
09:45
Peppa Pig
Dokter Hamster bezoekt de school en ze heeft wat dieren bij zich. Vooral de schildpad is populair.
nl
10:20
De familie Barbapapa
Barbaborre kan niet meer van vorm veranderen. De hele familie verenigt zich om hem te helpen. Barbaborre kan niet stil blijven zitten of zich concentreren. Barbalala probeert hem geduld bij te brengen.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Barbabee helpt graag en Barbabenno maakt er misbruik van door hem te vragen om spullen van de vuilnisbelt naar de schuur te brengen.
nl
10:54
Peppa Pig
Peppa laat per ongeluk de computer van Mama Big crashen. Papa Big probeert hem weer goed te krijgen.
nl
10:59
Peppa Pig
Peppa leert George hoe hij een bal moet vangen. Ze gaan een potje lummelen met Mama Big.
nl
11:04
Peppa Pig
Papa Big is een beetje chagrijnig omdat hij zijn bril kwijt is, maar Peppa en George beleven veel plezier wanneer ze hem gaan zoeken.
nl
11:08
Peppa Pig
Peppa en George gaan naar Opa Big en Oma Big. Ze gaan naar hun tuin kijken. Opa Big legt uit hoe alles in de tuin zo is gegroeid.
nl
11:15
Peppa Pig
George krijgt de hik als hij zijn sap te snel opdrinkt. Peppa probeert hem ervan af te helpen.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Blaze komt tijdens een race met lekke banden te staan. Gelukkig regelt Gabby een set nieuwe banden: superbanden die zich kunnen aanpassen aan alle omstandigheden.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Gabby heeft voor Blaze en zijn vrienden warme chocolademelk gemaakt. Daar hebben ze met het koude weer wel trek in. Maar Crusher wil niet delen; hij wil alle chocolademelk voor zichzelf.
nl
12:05
Deer Squad
Nu Meneer Staal een gewei heeft, hoopt hij lid te worden van de Deer Squad en helpt met een feestje voor Tina Schildpad. Meneer Staal is boos als zijn jas vol bessensap zit. De Deer Squad moet voorkomen dat hij de bessenstruiken verwoest.
nl
12:30
Deer Squad
Meneer Staal dreigt Platinumstad te verpletteren met een enorme meiknol tijdens een groentewedstrijd. Als meneer Staal oudijzer verzamelt voor Muffins poedel-pamper-paleis moet de Deer Squad creatief zijn om de stad te redden.
nl
12:55
Baby Shark's grote show
Na het ontdekken van een schatkaart naar een legendarische plek, splitst de Shark-familie zich op om de schat op te sporen. Baby overtuigt Papa om voor één dag overal ja op te zeggen.
nl
13:30
PAW Patrol
Beamy, de tandenfee, is op zoek naar Julius Goodway, die een tand kwijt is en daar een muntje voor krijgt. Wanneer alle schilderijen op mysterieuze wijze verdwijnen van het kunstfestival, helpen de pups om de zoekgeraakte kunst terug te vinden.
nl
13:50
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Humdinger besluit de grootste omelet ter wereld te maken, bestelt hij per ongeluk eieren die uitkomen. Toerende Travis stort neer met zijn ballon bij de boerderij van boer Al.
nl
14:15
Rubble & Crew
De eerste schooldag in Bouwerdam staat op het punt om te beginnen. Rubble en zijn maatjes moeten er echter voor zorgen dat het gebouw op tijd af is. De pups helpen boerin Zoë wanneer haar gewassen bedreigd worden.
nl
14:40
DORA
Dora en Boots moeten de Grote Rode Kip wakker maken want hij drijft af naar een waterval. Dora en haar vrienden moeten raadseltjes oplossen om een geheimzinig cadeau open te maken.
nl
15:20
De Kleine Chef Show
Het dak van de Kleine Chefs boomhuisje is lek. Hij gebruikt een schatkaart om een speciaal ingrediënt te vinden.
nl
15:45
De familie Barbapapa
De kinderen ontdekken dat er andere kleuren ontstaan als je basiskleuren mengt. Barbabob heeft geen inspiratie en iedereen komt met tips.
nl
16:10
Deer Squad
Om de Burger Van Het Jaar Prijs te winnen creëren Meneer Staal en Professor Schets hologrammen.
nl
16:35
Blaze en de Monsterwielen
Crusher moet het opnemen tegen Blaze én Watts en besluit daarom vals te spelen. Hij stuurt de coureurs van zijn tegenstanders weg in een grote bubbel. Blaze en Watts zetten alles op alles om én hun coureurs te redden én de race te winnen.
nl
17:00
PAW Patrol
Boer Al en Burgemeester Goodway gaan parachutespringen, maar door de harde wind gaat dat niet helemaal goed. Alex moet cupcakes mee naar school nemen, maar Kapitein Turbot heeft per ongeluk de gebaksdoos meegenomen naar de Platvis.
nl
17:25
PAW Patrol
Ome Otis gaat mee naar de jungle om een verborgen goudmijn te zoeken. Meneer Wingnut gaat bij Ome Otis langs om zijn hut van de nieuwste technologie te voorzien, maar ze worden per ongeluk opgesloten.
nl
17:55
Rubble & Crew
Rubble en zijn bouwvakkerpup-familie maken zich klaar om een brug te bouwen, maar ontdekken dat Speedmaster andere ideeën heeft. Rubble & crew moeten samenwerken om de boel te redden en een nieuwe, veilige brug naar Bouwerdam te bouwen.
nl
18:20
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
18:45
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
18:55
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
19:10
PAW Patrol
Francois heeft zich klaar gemaakt om pinguïns te fotograferen, maar als het ijs breekt komt hij vast te zitten. Durfal Danny X wil een stoer huisdier en is ontzettend blij als hij een baby nijlpaard vindt.
nl
19:35
PAW Patrol
Tracker droomt dat het water uit een gouden kokosnoot Burgemeester Humdinger in een baby laat veranderen. Alex is jarig en heeft een piñata gemaakt voor op het feestje, maar Burgemeester Humdigner steelt hem.
nl
20:00
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger is jaloers op de aandacht die de Paw Patrol krijgt en doet alsof hij een beter en sneller reddingsteam heeft. Meneer en Mevrouw Wignut hebben een struisvogel geadopteerd.
nl
20:25
PAW Patrol
Ryder en de pups helpen Carlos en Tracker met opgravingen in de jungle. Maar dan verdwijnen de gevonden relikwieën plotseling. Burgemeester Humdiger doet alsof hij zijn teen heeft gebroken om cadeautjes te krijgen.
nl
20:50
Rubble & Crew
Het water stijgt, de rivier treedt buiten zijn oevers en Bouwerdam dreigt onder te lopen. De crew moet snel een dam bouwen. Boerin Zoe houdt een boerenmarkt voor het groente en fruit.
nl
21:15
Rubble & Crew
Rubble en de pups bouwen net op tijd voor het Fietsfestival een grote fietsenwinkel. Wanneer Motor niet in bad wil voor de familiefoto, moeten Rubble en de pups een bouwkundige oplossing vinden.
nl
21:40
DORA
Dora, Boots en Benny trekken dwars door het regenwoud om een grote, speciale taart te bezorgen bij Benny's oma. Dora en het Fiësta Trio onderzoeken een hard, vreemd geluid, dat ervoor heeft gezorgd dat ze hun instrumenten zijn kwijtgeraakt.
nl
22:30
PAW Patrol
De pups moeten een taart naar de hut van de jarige Jake brengen, zonder dat hij daar achter komt. Alex en Danny gaan snowboarden, maar moeten worden gered door de Paw Patrol.
nl
22:55
PAW Patrol
Meneer Porter gebruikt drones om bestellingen te leveren, maar dit loopt helemaal uit de hand. / Burgemeester Humdinger is jaloers en probeert het reuzenrad van Avonturenbaai te stelen.
nl