Crime & Investigation

Crime & Investigation

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete TV drama’s en series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Netherlands

ТВ водич - субота, 11.05.2024.

00:45
#TextMeWhenYouGetHome
De succesvolle makelaar Beverly Carter wordt vermist nadat ze een huis aan potentiële kopers heeft laten zien. Later op diezelfde avond begint de vijftigjarige Beverly haar man te sms'en.
nl
01:40
Cold Case Files
Als de zesendertigjarige computerprogrammeur Lisa Valdez niet op haar werk verschijnt, wordt ze door de manager van haar appartement dood gevonden. Haar lichaam is doorzeefd met steekwonden en de muren zijn bedekt met bloed.
nl
02:30
An Hour to Kill
Wanneer een schoonmaakster een hotelkamer in Las Vegas schoonmaakt, vindt ze vreemde zaken die mogelijk verband houden met een vermiste gokker die $822 op de pokertafel achterliet, en een ongeïdentificeerd lichaam in het trappenhuis een etage lager.
nl
03:25
Homicide Hunter
De moord op een jonge vader breekt een hechte gemeenschap maar het onderzoek wijst uit dat het om een fatale burenruzie gaat. Wanneer er een huis onder mysterieus vuur valt, zet Joe Kenda specialisten in om de kogels te traceren.
nl
04:20
Homicide: Hours to Kill
De recherche van Niagara Falls vindt de 72-jarige makelaar Bruce Firman doodgeknuppeld met een pijpsleutel in het huis dat hij deelde met zijn bijna ex-vrouw. Bruce was ook een serie-monogamist met een lange lijst van gedumpte ex-geliefden.
nl
05:10
Interrogation Raw
Een getrouwde marinepolitieagent moet lastige vragen beantwoorden nadat de vrouw met wie hij een affaire had vermist is, en een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar man te hebben vermoord, wordt na tien jaar op de vlucht eindelijk verhoord.
nl
06:00
Motive to Murder
Een wurger heeft meerdere oudere vrouwen vermoord in Mexico-Stad. Er is geen verband tussen de slachtoffers en geen waarneembaar motief. Nadat het politieonderzoek op niets uitloopt, wordt de moordenaar plotseling op heterdaad betrapt.
nl
06:30
Motive to Murder
Een vreemdeling vermoordt oude vrouwen in een chique flatgebouw in Californië. Onderzoekers ontdekken een creditcardfraude die hen naar een ongewone moordenaar leidt. Een race tegen de klok begint voor de politieagenten.
nl
07:00
Motive to Murder
De politie start een klopjacht nadat een jonge vrouw uit de straten van Southampton verdwijnt.
nl
07:30
Motive to Murder
Een student wordt vermist en haar vriend zegt dat hij haar voor het laatst zag met een vreemdeling.
nl
07:55
Motive to Murder
Tijdens het onderzoek naar een seriemoordenaar komt de politie erachter dat er een tweede seriemoordenaar rondloopt. De tweede moordenaar gelooft dat hij mensen opoffert om de mensheid te redden.
nl
08:25
Court Cam
Een rouwende dochter jaagt in de rechtszaal op de moordenaar van haar vader. De vrouw van een veroordeelde moordenaar schreeuwt het uit van protest. De weduwe en mede-samenzweerder van een corrupte agent smeekt de rechter om genade en nog veel meer.
nl
08:55
Court Cam
Heftige momenten in de rechtszaal: Een moeder vraagt de rechter om haar moordlustige dochter te steriliseren. Een Franse toerist komt in de problemen door bankfraude. Grootmoeder vergeeft de moordenaar van haar kleinzoon en meer.
nl
09:25
Court Cam
Enkele van de meeste spectaculaire momenten in de rechtszaal: een rechter corrigeert de moeder van een moordende zoon, een advocaat van de verdediging wordt geminacht, een misdadiger neemt het op tegen een agent die hij neerschoot, en meer.
nl
09:55
Court Cam
Een moeder vraagt de rechter om haar moordlustige dochter te steriliseren en meer.
nl
10:25
Court Cam
Heftige momenten in de rechtszaal: Agenten worden aangevallen tijdens een hoorzitting, chaos in de rechtszaal na een veroordeling, de vrouw van een moordenaar wordt getuige, en meer.
nl
10:50
Homicide: Hours to Kill
Een holistische arts met een ontluikende TV-carrière wordt doodgeknuppeld in haar huis.
nl
11:50
Homicide: Hours to Kill
Nadat een volksgezondheidsverpleegster spoorloos verdwijnt, krijgen onderzoekers uit Alaska een belangrijk spoor van haar doodsbange buurvrouw. De race is begonnen om bewijsmateriaal terug te vinden voordat het verdwijnt onder de winterse sneeuw.
nl
12:50
Homicide: Hours to Kill
Buiten Anchorage vindt een bezorger het lichaam van een doodgestoken vrouw. Het eerste bewijs wijst naar de verloofde van het slachtoffer, maar de moord op een andere vrouw doet vermoeden dat er een seriemoordenaar rondloopt.
nl
13:45
The First 48
In Tulsa, Oklahoma, wordt een vader op een parkeerplaats doodgeschoten door een moordenaar die daar op hem wachtte. In Mobile, Alabama, sterft een oudere man bij een verdachte brand in zijn huis.
nl
14:45
The First 48
Een dakloze man wordt in Tulsa geslagen en doodgestoken. Het onderzoek leidt de rechercheurs naar getuigen die onder de brug wonen waar de man werd gevonden.
nl
15:45
The First 48
Wanneer een man doodgeschoten wordt gevonden op zijn oprit, brengt een verlaten vrachtwagen het Tulsa-team naar verschillende potentiële verdachten, maar niet alles is wat het lijkt.
nl
16:40
Homicide Hunter
Een pasgeborene wordt ontvoerd en laat een gespannen moeder en de politie zoekend achter, nadat er na meerdere dagen nog steeds geen eis voor losgeld binnen is vermoedt Joe Kenda dat het kind is verkocht.
nl
17:40
Homicide Hunter
Als de minzame versierder Michael Tittemore midden in de nacht wordt neergeschoten zet Joe Kenda zijn zinnen op de huisgenoten die aanwezig waren bij de moorden, daarna leidt een openbaring naar een snode groep mensen.
nl
18:35
Motive to Murder
Een jong stel maakt ruzie over de carrière van de vrouw en de huiselijke taken van de man.
nl
19:00
After the First 48
Wanneer een voorbijganger wordt neergeschoten, is de enige ooggetuige die de rechercheurs van Mobile hebben ook een verdachte. Onwillige getuigen, verdachten die met de vinger naar elkaar wijzen en een verrassingsuitspraak.
nl
20:00
Secrets of the Morgue
De politie van Alabama is geobsedeerd door het neerschieten in executiestijl van een Amerikaanse studente, maar het zal vele tientallen jaren duren voordat ze haar moordenaar pakken.
nl
21:00
Secrets of Polygamy
Wanneer FLDS-leider Warren Jeffs in 2011 wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor seksueel misbruik van minderjarigen, creëert zijn afwezigheid een machtsvacuüm dat meerdere nieuwe profeten proberen op te vullen.
nl
22:00
Secrets of Polygamy
Hoewel Warren Jeffs een levenslange gevangenisstraf uitzit, blijft hij het leven van zijn volgelingen beïnvloeden door het uitvaardigen van bevelschriften die verband houden met beschuldigingen over vermiste kinderen binnen de FLDS.
nl
23:00
I Met My Murderer Online
Carla is een beeldschone travel influencer die verdwijnt tijdens een vakantie in het paradijs nadat ze een uitje naar Costa Rica heeft gemaakt waar ze haar 36e verjaardag gevierd heeft.
nl
23:30
I Met My Murderer Online
Mackenzie Lueck was een onafhankelijke jonge vrouw die studeerde aan de universiteit, waar ze ook lid was van een studentenclub. Maar wat veel mensen niet weten is dat Mackenzie op zoek was naar sugar daddies op een dating app.
nl
23:55
Cops Uncensored
Een agent wordt meegesleurd in een achtervolging op een roekeloze bestuurder op een drukke snelweg.
nl

ТВ водич - недеља, 12.05.2024.

00:20
Cops Uncensored
Een agent houdt een verdachte aan voor roekeloos rijden, maar het wordt al snel een fysieke zaak.
nl
00:45
Taking the Stand
Wanneer een voorwaardelijk vrijgelaten man zijn baan verliest, zoekt hij vergelding waarbij hij een moeder en verzorger ontvoert, martelt en vermoordt. Scott Nelson geeft een complexe uitleg over waarom zijn reclasseringsambtenaar de schuldige is.
nl
01:15
Taking the Stand
Een vuurgevecht met de politie in West Virginia leidt tot de arrestatie van een 23-jarige man uit Texas, die wordt beschuldigd van het op brute wijze beroven en vermoorden van een ouder echtpaar en van het in brand steken van hun huis.
nl
02:05
Court Cam
Een potentiele moordenaar snijdt zijn eigen keel door, een verdachte scheldt uitvoerig op de rechter en een vrouw probeert het leven te redden van een man die haar familie aanklaagt.
nl
02:30
Ice Cold Killers
Als een alleenstaande moeder van drie kinderen een vaste afspraak met haar zus mist, ontstaat er paniek. De nachtmerrie van het gezin wordt werkelijkheid als een voorbijganger de vrouw bruut mishandeld, naakt en bevroren in een steegje aantreft.
nl
03:25
Ice Cold Killers
Een vrouw wordt dood gevonden in haar bed na wat een inbraak lijkt te zijn. Een bloedige handafdruk, bijl en bewijs van meerdere inbraken is het belangrijkste bewijs dat onderzoekers hebben om deze huiveringwekkende, gruwelijke moord op te lossen.
nl
04:20
Ice Cold Killers
Op een winterse decemberavond keert een 29-jarige moeder na haar afspraak niet terug naar huis. Gaat ze de eerste kerst van haar dochter missen? Haar familie is er kapot van als de toegewijde moeder bevroren en in de sneeuw wordt aangetroffen.
nl
05:10
Ice Cold Killers
Een getrouwde vader van drie kinderen wordt wakker in zijn ergste nachtmerrie: zijn jongste kind is dood, zijn dochter vermist en zijn zoon nog nauwelijks in leven. De onderzoekers moeten het monster vinden dat dit gezin op brute wijze aanviel.
nl
06:00
Sunshine Slayings
Een Canadese gokker wordt doodgeslagen aangetroffen in het trappenhuis van een hotel in Vegas. Rechercheurs starten een onderzoek dat uiteindelijk tien jaar zal duren om de moordenaar op te sporen.
nl
07:00
Sunshine Slayings
De politie vindt lichaamsdelen in twee verschillende toeristische bestemmingen in Zuidoost-Azië.
nl
07:55
Sunshine Slayings
Een man geeft zijn vriendin, een jonge lerares, als vermist op tijdens een zonnige vakantie in New Mexico. Daarvoor had een onbekende man in een populaire bar toenadering tot haar zocht.
nl
08:55
Imperfect Murder
Als de zieke Anthony Tomaselli in 2015 dood wordt aangetroffen op de bank in zijn woonkamer, rouwen zijn dochters Mary-Beth en Linda samen met de familie om het onverwachte overlijden.
nl
09:55
Imperfect Murder
De levenslustige Sherry Rasmussen wordt in 1986 doodgeschoten aangetroffen in haar huis in Van Nuys, Californië. Rechercheurs vermoeden dat haar man betrokken is bij de gruwelijke moord.
nl
10:50
An Hour to Kill
Een trotse dorpshuisarts bezoekt zijn zoon onder het mom dat hij de banden met hem weer wil aanhalen, maar heimelijk geeft hij zijn zoon een dodelijk vals gevoel van veiligheid.
nl
11:50
An Hour to Kill
Jake Millison verdwijnt zonder een spoor achter te laten. Zijn vrienden en de politie starten een landelijke zoektocht om hem te vinden, maar omdat er een verband is met drugshandel lijkt er een luchtje aan zijn verdwijning te zitten.
nl
12:50
An Hour to Kill
De socialites Edith Hallock en Joseph Michel genieten van alles wat het Acapulco van de jaren 1950 te bieden heeft. Omdat ze de publieke aandacht niet schuwen, blijft hun verdwijning niet onopgemerkt.
nl
13:45
The First 48
Een jonge vrouw en moeder wordt naakt en gewurgd gevonden in haar auto in Tulsa, Oklahoma en detective John Brown vermoedt dat een duistere obsessie van de vrouw een dodelijke wending heeft genomen.
nl
14:45
The First 48
In Tulsa wordt een jonge moeder van vier kinderen langs de weg doodgeschoten. De enige aanwijzing die de politie heeft, is een foto die ze vlak voor de moord nam.
nl
15:45
The First 48
In Tulsa wordt een onschuldige vrouw vermoord met een slagersmes. In Atlanta wordt een geliefde patriarch doodgeschoten als een dominospel levensgevaarlijk wordt.
nl
16:40
Homicide Hunter
Joe Kenda vindt de met kogels doorzeefde lichamen van een koppel van middelbare leeftijd in hun huis naast de lichamen van hun dode huisdieren, de essentiële aanwijzing zit in de vogelkooi.
nl
17:40
Homicide Hunter
Een bijstander loopt een dodelijke hoofdwond op tijdens een ruzie langs de weg, waarna zijn lichaam van de plaats delict verdwijnt. Nadat een kleuter wordt ontvoerd voegt Joe Kenda zich bij een undercover team in een race tegen de klok.
nl
18:35
Motive to Murder
De loyaliteit van een 23-jarige vrouw aan haar vriend komt ten koste van haar leven.
nl
19:00
Secrets of Polygamy
Wanneer FLDS-leider Warren Jeffs in 2011 wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor seksueel misbruik van minderjarigen, creëert zijn afwezigheid een machtsvacuüm dat meerdere nieuwe profeten proberen op te vullen.
nl
20:00
Secrets of Polygamy
Hoewel Warren Jeffs een levenslange gevangenisstraf uitzit, blijft hij het leven van zijn volgelingen beïnvloeden door het uitvaardigen van bevelschriften die verband houden met beschuldigingen over vermiste kinderen binnen de FLDS.
nl
21:00
Body In The Suitcase: The Murder of Deborah Chong
Op 27 juni 2021 stuiten vakantiegangers op menselijke resten zonder hoofd. Nadat het slachtoffer is geïdentificeerd als de 67-jarige Deborah Chong uit Noordwest-Londen, proberen onderzoekers erachter te komen waarom haar lichaam zo ver van huis is.
nl
22:00
Body In The Suitcase: The Murder of Deborah Chong
Met Jemma Mitchell onder arrest heeft de politie een indirecte zaak tegen hun hoofdverdachte in de zaak van de moord op Deborah Chong. De filmmaker onderzoekt hoe de politie camerabeelden heeft gebruikt om Jemma Mitchell te arresteren.
nl