RTL Klub

RTL Klub

Az RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

Guida TV - e enjte, 2024-Maj-30

12.15.00. EEST
Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával
A Praxis új részeiben Erős Antónia a hosszú élet titkát keresi. Min múlik, hogy milyen hosszú életünk lesz? Mivel rövidítjük, vagy mivel hosszabbítjuk az életünket? Jól táplálkozunk-e, eleget mozgunk? Mennyire határozzák meg a génjeink vagy a sejtjeink az életkilátásainkat? Számos kutató, orvos, sőt matematikus és filozófus is segít Antóniának a kérdések megválaszolásában. Vagy egyre több kérdés merül majd fel? <br/>
<br/>
A műsor újdonsága, hogy egyes részekben feltűnnek ismert emberek is, többek közt Szabó Győző, Karalyos Gábor, Szabadfi Szabolcs, Bíró Bea és Bíró Niki, akik valamilyen, eddig megoldatlan problémával élnek együtt.<br/>
<br/>
Egy biztos: hosszabban élhetnénk ennél, mint amennyit átlagosan élünk, és tehetünk azért, hogy ez változzon. Azt, hogy mit, kiderül Erős Antónia műsorából.
hu
12.50.00. EEST
Főszerepben
„Belenézek a kirakatba, te jó isten, ki ez a vén ember?!” Gálffi Lászlóban – évtizedes pályafutás után is még mindig sok a bizonytalanság. Abban, hogy a legjobb teljesítményt adta adott szerepben. Abban, hogy megérdemli az elismertséget. Alföldinek győzködnie kell: nem véletlenül jutott rá az egyik főszerep a sorozatban.

https://rtl.hu/kultura/2023/01/12/galffi-laszlo-alfoldi-robert-foszerepben-interju
hu
02.15.00. EEST
A mentalista
Folytatódik a sorozatgyilkos keresése, aki újabb áldozattal tűnik fel. Az FBI pedig új taktikát választ. Sejtik, hogy a tettest vonzza, érdekli az okkultizmus és a szellemvilág, ezért bevetik Jane-t, mint látnokot, hogy felkeltse a gyilkos érdeklődését. Ez meg is történik, olyannyira, hogy el is rabolja Jane-t. Az ügy tehát kiterjed, most már nem csak a sorozatgyilkost kell megtalálni, de Jane-t is, lehetőleg épségben.
hu
03.25.00. EEST
CSI: New York-i helyszínelők
Egy kamionos bulin egy trailer a folyóba borul. A nyomozóknak ki kell deríteni, hogy bűncselekmény történt-e, s hogy a bulin résztvevők között volt-e az áldozat.
hu
04.35.00. EEST
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
06.00.00. EEST
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
06.05.00. EEST
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
07.00.00. EEST
Reggeli
<strong>Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL sikerműsora.</strong><br/>
A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel.<br/>
<br/>
A <strong>Reggeli műsorvezető-házigazdái</strong> várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.
hu
10.00.00. EEST
Szerelem és más bajok
Zümrüt elhatározza, hogy bosszút áll Meneksén, amiért rászabadította Rükneddint. Azt hazudja Nerimannak, hogy már csak három hónapja van hátra, és a lelkére köti, nehogy elmondja Meneksének. Neriman persze elmondja neki, és ez az, amit Zümrüt akart. Eren bevallja Ekremnek, hogy tetszik neki Gaye, és a segítségét kéri, hogyan adhatná a tudtára. Ekrem végül lediktál egy szerelmes levelet neki, de túl hosszú lesz, ezért hazaviszi, hogy lerövidítse. Ozan Esra tudta nélkül elviszi Atlast egy parkba, és Esra dühös lesz, amikor megtudja. Elmondja Ozannak, hogy nem viheti el Atlast sehova a tudta nélkül. Mert felhívja Çaglát, és elmondja, hogy látni akarja Elát.
hu
11.10.00. EEST
Teleshop
Teleshop, 2024
hu
11.40.00. EEST
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
11.45.00. EEST
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
12.25.00. EEST
Drága örökösök - A visszatérés
Subicz vissza akarja csábítani Icukát a panzióba. Zsóka feltűnően sokat faggatja Katát a környékbeli pincékről, ami felkelti Kata gyanakvását. Dándi és Stefi együtt felvételiztetik Márkot Goran pókerbajnokságára. Marosi váratlan lehetőséget tár a család elé, amivel segíthetnek Kálmánon.
hu
01.15.00. EEST
A gyanú árnyékában
Amikor az állapotos Veronika hazafelé tart mézesheteikről újdonsült férjével, Mirellel, a román férfit a reptéren a szeme láttára előzetes letartóztatásba helyezik üzletszerű orgazdaság miatt. Veronika eleinte hisz férje ártatlanságában, de be kell látnia, hogy Mirellel kötött házassága, akit még alig fél éve ismer csak, kicsit elhamarkodott volt. Amikor Veronika benyújtja a válókeresetet, Mirel a börtönből telefonokkal és levelekkel terrorizálni kezdi a nőt, hogy az álljon el válási szándékától. Majd egy napon a terhes nő eltűnik, a nővére pedig a rendőrséghez fordul…. Vajon előkerül valaha?
hu
02.15.00. EEST
Aranykalitka
Muzó számonkéri Melihát amiért eltitkolta közös múltját Szedáttal, de végül felajánlja a segítségét a lánynak. Szedát és Feride összefognak, hogy megmentsék a házasságot, és egy meggyőző mesével félrevezetik Nálánt. Dzsávit beváltja a szavát, és kezdetét veszi a bosszúhadjárat. Ráfet azonnali megoldást vár a gyerekeitől, mielőtt a család számlája teljesen kiürülne. Ráfet arra kéri Szedátot, hogy kérje vissza Nálántól az ajándékba kapott építési telket.
hu
03.20.00. EEST
S.W.A.T.: Különleges egység
Hondót sokként éri, amikor megtudja, hogy megölték Craiget, a hivatalos informátorát. Felelősnek érzi magát a tragédiában, mivel közvetlenül a találkozásuk után kapták el. Minden jel arra vall, hogy a gyilkosság hátterében az az Autósbanda áll, amelyik már több pénzszállító autót is kirabolt, és Craig megtudta, hogy melyik lesz a következő célpont. Jessica egyre több ellenséget szerez magának, a szövetségiek parancsnokát drogfüggőséggel vádolja.
hu
04.20.00. EEST
A mentalista
Jane remekül érzi magát összkomfortos fogdalakosztályában, és esze ágában sincs beadni a derekát, ezért az FBI-nak kell engednie. Ráveszik Lisbont, hogy keresse fel Jane-t, és győzze meg, hogy segítsen nekik felderíteni egy rejtélyes ügyet. Egy informatikus, aki részt vett a szövetségi jegybankrendszer védelmének kidolgozásában, eltűnik brooklyni lakásából, ahol dulakodás nyomai láthatóak. Mivel fennáll a veszélye, hogy informatikai támadás éri a jegybankot, és összeomlik az Egyesült Államok pénzügyi rendszere, az FBI minden erőforrását beveti, hogy minél előbb megtalálják a férfit. Jane azonban azt gyanítja, hogy valami egészen más áll a dolog hátterében, és kideríti, hogy egy látnok is eltűnt ugyanakkor.
hu
05.30.00. EEST
Keresztanyu
Mariann eltűnése nem csak a rendőrségen, hanem a családban is óriási vitákat gerjeszt. A sírköves Zarathustra kihúzza a gyufát Elza és Klárika néninél. Ludmilla érdekes híreket, Szemereki pedig egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap. Krisztina gasztronómia iránti szenvedélye újra lángra kap.
hu
07.00.00. EEST
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL-en mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. <br/>
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.
hu
07.55.00. EEST
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
09.00.00. EEST
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
10.30.00. EEST
Drága örökösök - A visszatérés
Dr. Csomós számonkéri Urbán doktoron, hogy miért nem jelentkezett nála a közös ügyük kapcsán. Márk részt vesz Goran pókerversenyén, ahol nagyobb tét forog kockán, mint gondolná. Tibi vezetésével sor kerül a Szappanos-díj ünnepélyes átadójára. Attilának újabb hátrányokkal kell szembenéznie, ha ki akarja tenni a Sztojka fiúkat az étteremből.
hu
11.50.00. EEST
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Az RTL Híradó - Késő esti kiadása a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend terén; koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.
hu

Guida TV - e premte, 2024-Maj-31

12.20.00. EEST
Brandmánia
Egy műsor, amely <strong>brandekről, a legfrissebb piaci trendekről és a média izgalmas világáról</strong> szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban pörögnek, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ.<br/>
Az <strong>RTL heti műsora a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről</strong> válogatja témáit. Ott vagyunk és ott leszünk a legnagyobb hazai szakmai konferenciákon és a nagy nemzetközi eseményeken, fesztiválokon. Célunk, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formában közvetítsük.<br/>
A <strong>Brandmánia</strong> együttműködő partnere a <strong>Marketing&Media</strong> szaklap.<br/>
A műsorvezető <strong>Simon Krisztián</strong>, a Marketing&Media főszerkesztője.
hu
12.55.00. EEST
Gyilkos elmék
A csapat Talahassee-ben nyomoz egy sorozatgyilkos után, aki macska-egér játékot űz a hatóságokkal. A férfi minden egyes gyilkossága előtt felhívja a rendőrséget, és bejelenti következő bűntényét.
hu
02.05.00. EEST
Gyilkos elmék
A csapat egy sorozatgyilkos után nyomoz. Az elkövető feltehetően ugyanaz a gyanúsított, akit évekkel korábban Rossi és Gideon is üldözött sikertelenül. A csapat újraindítja a lezárt ügyet.
hu
03.20.00. EEST
Célirány
Műsorunkat ajánljuk a minőségi életet kedvelőknek, azoknak, akik szeretik a tökéletességet vagy éppen a változatosságot, akiket érdekelnek hazánk épített és kulturális nevezetességei, valamint gasztronómiája – ezek mind megtalálhatók a Célirány című életmódmagazinban.<br/>
<br/>
<strong>Schönekker László</strong> műsorvezető keresztül-kasul beutazza hazánkat Soprontól Mátészalkáig, vagy éppen Esztergomtól Szegedig. Laci mindenre figyel, ami érdekes lehet: szinte mindent kipróbál, felpróbál és a hasát sem kíméli. Szakértők bevonásával, ha kell ablakot cserél, játszóteret épít, fotósnak áll, tekeri a drótszamarakat, parolázik a polgármesterekkel, medencébe csobban, és akár még egy repülő szárnyán is végigsétál – csak azért, hogy hiteles képet adjon arról, mit érdemes kipróbálni és mire kell ügyelnünk mindennapi életünk során.<br/>
Tartsanak Lacival és nézzék meg, hogy Őt éppen mi foglalkoztatja – garantáljuk, hogy Önöket is érdekelni fogja!<br/>
<br/>
<strong>Célirány minden vasárnap premier adással az RTL műsorán!</strong>
hu
03.55.00. EEST
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
New York peremkerületének egyik bérházából tömegesen hoznak be lakókat, akik mind mérgezésben szenvednek, miután bedőltek egy megtévesztő gyógyszer-hirdetésnek. Max megdöbben, amikor megtudja, hogy a lakók nem férnek hozzá az internethez, ahol ellenőrizhetnék az ilyen szerek valódiságát, és a küldetésének tekinti, hogy megoldja ezt a problémát. Ám amint megoldja, máris egy újabb keletkezik, ami egy még újabbat generál. Iggy bajba kerül az egyik gyógyultnak minősített betege miatt, aki az orvosa helyett az apjaként tekint rá.
hu
04.55.00. EEST
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
06.00.00. EEST
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
06.05.00. EEST
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
07.00.00. EEST
Reggeli
<strong>Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL sikerműsora.</strong><br/>
A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel.<br/>
<br/>
A <strong>Reggeli műsorvezető-házigazdái</strong> várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.
hu
10.00.00. EEST
Szerelem és más bajok
Ekrem elmagyarázza a helyzetet Elifnek, de ő nem hisz neki. Ozan Çaglával vacsorázik, majd felhívja Musát, és megkéri, hogy keresse meg, Mert hol lakik. Çinar vesz két jegyet Londonba magának és Atlasnak. Menekse „gyógyszert” készít Zümrütnek, ami főleg csípős paprikaporból áll. Elmondja Zümrütnek, hogy tud a betegségéről, és majd ő segít neki meggyógyulni. Megeteti vele a csípős gyógyszert, elveszi a karkötőit, majd a lelkére köti, hogy pihenjen, és ne mozduljon a kanapéról...
hu
11.10.00. EEST
Teleshop
Teleshop, 2024
hu
11.40.00. EEST
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
12.15.00. EEST
Drága örökösök - A visszatérés
Dr. Csomós számonkéri Urbán doktoron, hogy miért nem jelentkezett nála a közös ügyük kapcsán. Márk részt vesz Goran pókerversenyén, ahol nagyobb tét forog kockán, mint gondolná. Tibi vezetésével sor kerül a Szappanos-díj ünnepélyes átadójára. Attilának újabb hátrányokkal kell szembenéznie, ha ki akarja tenni a Sztojka fiúkat az étteremből.
hu
01.15.00. EEST
A gyanú árnyékában
Budapesten él Vadász Tímea 16 éves fiával, Szabolccsal. Az eladónő egy éve vált el férjétől, Andrástól, mert egy Debrecenbe tett rövid utazás alatt halálosan beleszeretett egy férfiba. Iván három hónapja költözött fel Budapestre, Tímeához és fiához. Szabolcs nem titkolja, hogy ki nem állhatja anyja új barátját. Ezért állandóan veszekedésig fajulnak a dolgok. Iván nem érzi jól magát az új „családjában”, ráadásul nagyon nehezen talál munkát is szakácsként Budapesten. Hogy anyagilag a víz felszínén tudjon maradni, elvállalt egy állást kisegítőként egy hamburgeres bódéban. Iván győzködi barátnőjét, hogy költözzön vele Debrecenbe, ahol lenne munkája apja éttermében. De a 16 éves Szabolcs nem valami lelkes az ötlettől. Hiszen az összes barátja itt él Budapestben, és pont most talált magának gyakorlati helyet, amit semmilyen körülmények között nem szeretne feladni. Egy nap, amikor Tímea hazaér a munkából, heves vitának lehet tanúja. A szócsata hevében Iván pofon vágja a 16 éves fiút. Erre a kamasz fiú elrohan a lakásból. Aznap este Ivánt eszméletlen állapotban találják meg a munkahelyén. Az agyrázkódással kórházban fekvő férfi azt állítja, hogy Szabolcs felkereste őt a munkahelyén és lelökte a pincelépcsőn. Utána kifosztotta a kasszát, amiben százezer forint volt. A rendőrség megkezdte a nyomozást... De vajon tényleg Szabolcs a tettes?
hu
02.20.00. EEST
Aranykalitka
Feride a maga keresetlen módján azt követeli Nálántól, hogy egyedül birkózzon meg a problémákkal. Szedát ismét Dzsánánál köt ki, azonban Feride ezt már nem hagyja annyiban. Hájri meglepődik Meliháék gyors elköltözése miatt. Szedát kudarca után Szelen is megpróbál beszélni Nálánnal az értékes ingatlan visszaadásáról. Feride bizalmas beszélgetésre hívja Güldzsihánt, majd beavatja a tervébe.
hu
03.20.00. EEST
S.W.A.T.: Különleges egység
Egy felkapott éjszakai szórakozóhelyről elrabolják Juliette-et, a gyönyörű örökösnőt annak ellenére, hogy a legprofibb testőrséget bérelték fel mellé. Hondónak gyanús a testőr, aki láthatóan szerelmes a lányba. Mumford három katasztrofális házasság után bejelenti, hogy negyedszer is megnősül, ami megkongatja a vészharangokat a csapatban. Chris a csapat megbízásából utánajár a leendő menyasszony múltjának.
hu
04.20.00. EEST
A mentalista
Egy férfi meghal drogtúladagolásban, és az FBI is vizsgálódik az ügyben. Kiderül, hogy az áldozat egy olyan cégnél dolgozott informatikus mérnökként, amely többek között a Pentagonnak is fejleszt hírszerzés-technikai eszközöket, és felmerül a gyanú, hogy ipari kémkedéssel kapcsolatos a halála. Eközben Lisbont felkeresi egy régi ismerős, Osvaldo Ardiles, aki úgy gondolja, hogy a telefonját bepoloskázták, és lehallgatják a tárgyalásait.
hu
05.30.00. EEST
Keresztanyu
Huba érdekes levelet, Lajos és Jani pedig nem várt hírt kapnak. Sótonyi két új fronton indít háborút, a fogadóban pedig lázasan készülnek Ludmilla Lugasának nyitókoncertjére. A fellépő személyének azonban nem mindenki örül igazán...
hu
07.00.00. EEST
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL-en mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. <br/>
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.
hu
07.55.00. EEST
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
09.00.00. EEST
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
10.30.00. EEST
Drága örökösök - A visszatérés
Az első Szappanos-díj nyertesét nagy meglepetés éri, amikor át akarja venni a nyereményét. Kálmán végre jó híreket kap. Zénó majdnem leleplezi Pintér Márk álcáját. Zsóka egy hazugsággal igyekszik leplezni, hogy a koronát keresi. Vilmos olyan feladatot kap Subicztól, amit még ő is teljesíthetetlennek érez.
hu
11.50.00. EEST
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Az RTL Híradó - Késő esti kiadása a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend terén; koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.
hu