FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Guida TV - e mërkurë, 2024-Maj-29

05.55.00. EEST
MAYOR CUPCAKE
O patisieră care munceşte din greu este aleasă din greşeală ca primar într-un orăşel ingropat în datorii. Fiind needucată, ea se bazează pe oameni cu spirit practic pentru a salva oraşul.
ro
07.20.00. EEST
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
08.55.00. EEST
OWD BOB
Povestea unui băieţel orfan care e trimis să locuiască împreună cu bunicul lui în Irlanda. Băiatului îi este greu să se adapteze la viaţa de la ţară, dar curând află că viaţa are şi satisfacţiile ei.
ro
10.30.00. EEST
LIGHTKEEPERS, THE
Seth Atkins (Richard Dreyfuss, premiat la Oscar), este cel care lucrează la farul de pe o plajă pustie de lângă Cape Cod, în 1912. Asistentul său îşi dă demisia pentru că nu mai poate tolera atitudinea ostilă şi ura faţă de femei a lui Seth. Acesta rămâne singur la far până când un tânăr misterios şi chipeş eşuează pe ţărm, cu dorinţa de a deveni noul asistent. Îşi povestesc lucruri din trecut, începând să îşi împărtăşească fiecare dintre motivele pentru care dispreţuiesc femeile. Nu trece mult timp până când cei doi trebuie să îi facă faţă simpaticei Ruth Graham (Mamie Gummer), şi menajerei sale, doamna Bascom (Blythe Danner,nominalizată la Golden Globe), care se mută în căsuţa din apropiere pe perioada verii.
ro
12.05.00. EEST
10 RULES FOR FALLING IN LOVE
Un tată afemeiat îl învaţă pe fiul său stângaci decalogul seducţiei: zece reguli care nu pot da greş în cucerirea oricărei femei. Însă rezultatele nu vor fi cele aşteptate.
ro
01.40.00. EEST
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
04.45.00. EEST
JULIUS CAESAR #1002
O privire integratoare asupra lui Iulius Cesar, ultimul dictator al Imperiului Roman, a cărui moarte a şi marcat prăbuşirea Imperiului. Sunt înfăţişate campaniile în Galia şi în Egipt, rivalitatea cu generalul Pompey şi probabila sa asasinare de către Brutus şi Cassius.
ro
06.10.00. EEST
MERCHANT OF VENICE
Veneţia, 1596. Melancolicul Antonio îl iubeşte pe tânărul Bassanio, iar când Bassanio îi cere 3000 de ducaţi, Antonio spune da, înainte să ştie că sunt pentru a o cere în căsătorie pe Portia. Cum banii îi erau blocaţi în flota comercială, Antonio apelează la Shylock, un cămătar evreu pe care îl urăşte. Shylock maschează ranchiuna în bunătate, oferindu-i un împrumut pe trei luni fără nicio dobândă, dar dacă nu va putea restitui banii la timp, Antonio va plăti jumate de kg de carne. Fiica evreului fuge cu un creştin, alimentând ura lui Shylock. În timp ce Bassanio îi face curte lui Portia, Antonio îşi pierde corăbiile, iar Shylock cere jumatea de kg din carnea lui Antonio. Curtea fiind convocată şi procesul început, Portia încearcă să-l salveze pe prietenul lui Bassanio.
ro
08.20.00. EEST
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
11.30.00. EEST
ROCK THE PAINT
Această poveste despre maturizare începe când adolescentul Josh Sendler trebuie să împacheteze visele sale de baschet într-un bagaj şi se mute din luxuriantele lanuri de porumb din Indiana în terenurile de joc din suburbiile asprului oraş Newark din statul New Jersey. Acolo băiatul face cunoştinţă cu talentatul jucător de baschet Antwon Jackson. Cei doi băieţi se împrietenesc imediat şi se antrenează pentru campionatul naţional scolar de baschet. Relaţia lor trece prin numeroase încercări şi băieţii trebuie să dea dovada prieteniei lor în confruntarea cu jucătorii excelenţi de culoare.
ro

Guida TV - e enjte, 2024-Maj-30

05.35.00. EEST
CHURCHBALL
Un episcop îi cere lui Dennis Buckstead  să antreneze un grup de amatori care doresc să devină campioni la baschet. Preotul Linderman ține foarte mult ca de data aceasta echipa lui să câștige următorul campionat bisericesc mai ales că se dovedește că timp de 20 de ani au pierdut fiecare competiție. Un sport care în mod obișnuit întărește trupul, sufletul și simțul fraternității, în acest caz dezvăluie cele mai urâte trăsături ale jucătorilor. De aceea, Dennis trebuie să aibă o idee despre cum să construiască o echipă cu simțul unității pentru a câștiga campionatul și a întra în istoria Bisericii.
ro
07.10.00. EEST
SCORE: HOCKEY MUSICAL
Farley, un adolescent în vârstă de 17 ani duce o viață comodă, fiind obișnuit cu școlarizarea la domiciliu, alimente organice și vizite la galeriile de artă. Spre dezamăgirea părinților, Farley adoră să joace hockey cu ceilalți copii din zonă. Spre disperarea lor, Farely este recrutat și luat de proprietarul unei echipe locale de juniori, unde devine rapid un star. Însă descoperă că faima vine cu un preț, și că pe gheață trebuie să lupte. Având pe umeri și relația tensionată cu prietenul său cel mai bun, Farley se trezește în plină derivă..
ro
08.40.00. EEST
PENNY'S SHADOW
În timpul unei vacanţe ecvestre pe insula Ameland, un fetiţă descoperă un cal periculos care nu are încredere în oameni. Pentru a demonstra că nu este un exemplar periculos, ea îl dresează în secret să fie blând în prezenţa oamenilor.
ro
10.20.00. EEST
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
12.15.00. EEST
DARK HORSE
Diana, care este profesoară de balet, se întoarce acasă după ce se dovedește că tatăl său este bolnav de demență. Odată ajunsă acolo, femeia  află că locuința familiei va fi probabil vândută. În momentul de față Diana este convinsă că viața ei s-a destrămat iar singura sa mângâiere este calul nărăvaș al mamei sale. Diana începe să-l dreseze pe animal pentru a câștiga cel mai mare concurs de dresaj ceea ce i-ar permite să  salveze casa părintească.
ro
02.05.00. EEST
YEAR DOLLY PARTON WAS MY MOM, THE
Elizabeth Alison Gray  este doar o tânără tipică de 11 ani din suburbii care își așteaptă adolescența atunci când află că întreaga ei viață a fost o minciună. Având numai imaginația ca singur ghid, ea fuge de acasă pentru a afla adevărul.
ro
03.40.00. EEST
BERNIE
BERNIE este o comedie neagră despre o relaţie dintr-un orăşel din estul statului Texas între un asistent al unui antreprenor de pompe funebre nervos dar iubit (Jack Black) şi doamna îngâmfată a oraşului (Shirley MacLaine). Filmul, regizat de Richard Linklater (regizorul filmului The School of Rock) este bazat pe un articol publicat de revista Texas Monthly în anul 1998. Articolul face o cronică a vieţii lui Bernie Tiede, care a transformat oraşul Carthage prin generozitatea sa şi care, spre necrezarea locuitorilor din Carthage, a fost arestat pentru o crimă serioasă.
ro
06.55.00. EEST
UGARIT 00001
Ugarit, un oraş antic pierdut de mii de ani între nisipurile din Siria, e redescoperit în 1922. Dar depozitele legendare de aur şi nestemate sunt goale. Jack Hunter, arheolog şi căutător de comori, recuperează o veche tăbliţă din muzeul prival al unui colecţionar FRANŢAz. Înapoi în California, Frederick, mentorul şi prietenul lui Jack, studiază tăbliţa, dar un intrus îl ucide şi o fură. Jack jură că-l va găsi pe criminal şi că va răzbuna moartea lui Frederick. Jack ajunge în Siria pentru a-i întâlni pe frumoasa reprezentantă a ministerului antichităţilor, Nadia Ramadan, şi pe Tariq, şoferul lor excentric. Ei îl conduc pe Jack în căutarea drului Ali Mohamed, ultima persoană apelată de Frederick. Ei sunt atacaţi de un bărbat misterios cunoscut drept Hashshashin, apoi sunt capturaţi de Albert Littman, un rival căutător de comori german. Jack înţelege că Littman e răspunzător de moartea lui Frederick. Ei evadează şi ajung în munţi unde descendenţii Ugarit, tribul Hashshashin, execută un ritual ciudat cu un sceptru cu un diamant în vârf, care transformă lumina soarelui într-o rază mortală. Ali, liderul sectei, le spune că diamanul a fost o stea argintie, imensul diamant fiind furat de egipteni şi îngropat în mormântul faraonului Akhenaten. Tot ce a rămas din cultura lor este sceptrul cu preţiosul diamant, pe care l-au apărat cu preţul vieţii timp de 3000 de ani pentru a nu cădea în mâini greşite. Littman îşi face o intrare explozivă. Oamenii lui se luptă cu tribul Hashshashin, îl ucid pe Ali şi preiau controlul. În timp ce muntele se prăbuşeşte şi pământul se crapă, Jack o salvează cu eroism pe Nadia , iar Littman scapă cu sceptrul în timp ce peştera se prăbuşeşte. Jack şi Nadia jură să-şi continue căutarea pentru a-l găsi pe Littman şi urmează orice indiciu care le-ar putea spune ce s-a întâmplat cu Steaua Raiului.
ro
08.30.00. EEST
YESTERDAYS CHILDREN
Jenny Cole locuieşte împreună cu so?ul şi fiul ei în America Centrală. Ea este însărcinată şi începe să aibă vise foarte detaliate despre un mic orăşel , cu o biserică mare. Începe să-i povestească mamei ei despre vise, iar mama îi arată nişte desene făcute de ea când era mică. Spre uimirea ei, desenele sunt identice cu imaginile din vis. Jenny si mama ei cercetează şi află că visele sunt despre un mic oraş din Irlanda anilor 1930. Mama cumpără bilete pentru Jenny, fiul şi so?ul ei pentru a pleca în Irlanda, aşa încât să poată afla de unde vin aceste vise ale ei. Oare, într-o altă viaţă, Jenny a fost Mary Sutton?
ro