TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

Guida TV - e enjte, 2024-Maj-02

01.30.00. CEST
 NCIS: Hawai'i
Da en underofficer i flåden bliver myrdet, efterforsker Jane og holdet sagen, mens de beskytter offerets ven og kollega.
da
TV3
02.25.00. CEST
 NCIS: Hawai'i
Da en antikapitalistisk demonstrant bliver myrdet, undersøger Jane og holdet sagen og bliver fanget i en krig mellem miljøaktivister og en milliardær, som kæmper om et stykke jord.
da
TV3
03.25.00. CEST
 Summer House 6
Der er kærlighed i luften, mens Kyle og Amandas store dag nærmer sig. Lindsay og Carl taler åbent om deres følelser. Paige og Craig bliver endelige enige om, hvordan de skal betegne deres forhold.
da
TV3
04.25.00. CEST
 Summer House 6
Da sommerhusets genforening starter, forsvarer Lindsay sin "Hot Hubbs Summer". Carl ødelægger sit venskab med en overraskende husdeltager undervejs.
da
TV3
05.25.00. CEST
 Suspect
Da kriminalassistent Danny Frater efterforsker en sag om en forsvundet person, opdager han til sin store sorg, at det livsforladte lig faktisk er hans datter, Christina.
da
TV3
06.00.00. CEST
 Summer House 6
Genforeningen slutter med, at Kyle og Amanda giver en opdatering på deres spørgsmål om deres ægteskabsaftale.
da
TV3
06.55.00. CEST
 The Good Wife
Alicia tror at hun har fundet beviser på manipulation af juryen i firmaets kollektive søgsmål mod en farmaceutisk virksomhed.
da
TV3
07.50.00. CEST
 The Good Wife
Alicia og Will har kun 72 timer til at bevise, at en ulykke med et godstog skyldes togvirksomheden og ikke lokomotivførerne
da
TV3
08.45.00. CEST
 Luksusfælden 17
I den lille landsby Randerup i Sønderjylland hænger fortielserne som en dyne over Tina og Prebens forhold. For selvom de bor sammen og har været kærester i tre år, nægter Tina at indvie Preben i sin økonomi. Han har ofte spurgt til økonomien, men det ender altid i et skænderi. Imens sørger Tina for at skjule indkaldelserne til fogedretten, samtidig med at hun undgår, at Preben finder ud af nøjagtig, hvor mange penge hun hver måned poster i sin 19-årige datter, fordi hun er bange for at sige nej til hende. Parret elsker at handle i grænsebutikker, men de er ude af stand til at lægge en plan for indkøbene. Da eksperterne møder parret, har de tre kummefrysere fyldt til randen med mad, som de ikke spiser. I stedet køber de fastfood. Eksperterne, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, gør det hurtigt klart for parret, at hvis de skal kunne hjælpe dem, må Tina være ærlig overfor Preben og lægge alle de økonomiske hemmeligheder frem.
da
TV3
09.40.00. CEST
 Luksusfælden 17
Stina på 32 har stået i RKI i 11 år og har hidtil ikke gjort noget for at komme ud. Stina har været indskrevet på intet mindre end 23 uddannelser. Ikke for at få uddannelsen, men for at få den SU, der følger med. Med årene er det blevet til 218.000 kroner. Det er dog ikke noget, der forarger Stinas veninde Katja. Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann konfronterer Stina med misbruget af uddannelsessystemet, erklærer veninden: "Jeg tror også, at alle andre mennesker har prøvet at gå på en uddannelse bare for at få en indtægt" Det tyder dog på, at Stina, der ellers har været vant til at grine sig gennem sin økonomiske deroute, er ved at forstå alvoren. Hun er startet i kokkelære med en intention om at gøre den færdig, og samtidig har hun bedt Luksusfælden om hjælp til at rydde op i gælden, der er vokset til 666.000 kroner. Men der skal voldsomme ændringer til. For Stina er i lære næsten 100 kilometer fra sit hjem, så enten skal Stina finde sig en ny læreplads, eller også skal hun flytte både sig selv og sine børn 100 kilometer og slå sig ned tæt på sin læreplads. Er hun klar til at slå sig til ro, eller vælger hun at fortsætte sin rodløse tilværelse uden styr på hverken gæld eller fremtid?
da
TV3
10.45.00. CEST
 Familien fra Bryggen 12
Linse er på barrikaderne for én af sine mærkesager, når hun sammen med veninderne skal ud for at demonstrere til fordel for Amager Fælled. Og så skal Cengiz finde overtalelsesevnerne frem, når han skal overbevise Stephanie om en meget vigtig ting. Stephanies endelige svar kommer nemlig til at have kæmpe betydning for det unge par. Hjemme på Bryggen er der opstået et stort problem. Linses hund Jytte har rigtig mange smerter, og hun skal derfor opereres. Operationen er altafgørende for Jyttes fremtidige liv.
da
TV3
11.50.00. CEST
 Til middag hos 11
Morten inviterer til middag med storslået udsigt over Københavns tage. Morten introducerer en ganske særlig gæst, når hans gæster får lidt til den søde tand i aftenens underholdning. Og så åbner den kendte danser op for den smerte, der var forbundet med at springe ud som homoseksuel for sin nærmeste familie.
da
TV3
12.50.00. CEST
 Forsidefruer 9
Tina, Jackie, Janni og Amalie har besluttet at tage en tur i luksussommerhus sammen i Tisvilde. Og alle fruerne glæder sig til at komme lidt væk og hygge i hinandens selskab. Men sommerhusturen får ikke just den start, som fruerne havde regnet med. Heldigvis har Tina planlagt en leg, der skaber højt humør og en masse grin, når fruerne skal teste, hvor meget de egentlig kender hinanden. Der bliver også plads til at dyrke motion, men her er der én af fruerne, der ikke skal nyde noget, der involverer at lægge sig på græsset i haven. Der er nemlig farlige dyr! Og så går turen selvfølgelig også til Tisvilde by, hvor fruerne skal nyde en aften med lækker mad og vin, og her har den altid festlige Janni naturligvis arrangeret transport, der er en forsidefrue værdig. Gunnvørs ældste datter, Sigga, drømmer om at blive optaget på Den Kongelige Balletskole. Derfor har Gunnvør arrangeret en dansetime med Siggas gamle balletlærer for at forberede datteren til optagelsesprøven. Og så håber Gunnvør også, at danselæreren kan svare på nogle af Siggas mange spørgsmål vedrørende skolen. Selvom Gunnvør støtter datteren i hendes drøm, så er hun også nervøs for, om skolen er for streng, og hvad det kommer til at betyde for hele familien, hvis Sigga kommer ind på skolen. Et skoleskift kommer nemlig til at have betydning for alenemoren Gunnvørs tid til de to andre børn, Hanna og Hugo.
da
TV3
01.55.00. CEST
 Forsidefruer 9
Tina har inviteret Jackie og familien samt Amalie og datteren Josefine til at fejre børnesankthans i sommerhuset i Rågeleje. Og især datteren Lilly glæder sig ekstra meget til at møde de andre børn. Værten Tina er dog lidt nervøs for, hvordan dagen kommer til at gå for, hvad nu hvis børnene ikke kan sammen? Og hvordan skal det gå med datteren Lilly, der kun vil tale engelsk? Janni og Karsten er inviteret til at deltage i en brevkasse på live-tv, og derfor vil Janni købe en ny skjorte til Karsten, så han ikke tager standardoutfittet safariskjorten på. Men det er ikke lige sådan at købe skjorte til den kræsne Karsten. Janni er derfor lidt nervøs for, hvordan Karsten reagerer, når han får skjorten. Det er dog ikke det eneste, Janni er nervøs for, hun er også lidt bekymret for, hvad den altid åbenmundede Karsten kan finde på at sige på tv. Men pludselig er der noget helt andet, Janni skal forholde sig til, for da ægteparret Ree ankommer til Tivoli er indgangen låst, og udsendelsestidspunktet nærmer sig med hastige skridt.
da
TV3
02.55.00. CEST
 Mit plastikmareridt 6
I 2011 vælger Sabina at få lavet en brystforstørrende operation. Men allerede få dage efter indgrebet opdager hun, at brysterne hænger, og i dag er resultatet så slemt, at det hæmmer hendes intime forhold til kæresten. Han vil ikke længere røre ved brysterne, fordi de føles som to vandballoner. Den manglende intimitet gør Sabina ked af det, og hun har nu helt mistet lysten til at vise sig nøgen.
da
TV3
04.00.00. CEST
 Mit plastikmareridt 6
For 21 år siden var Allan ude for en voldsom ulykke på sin cykel. Allan er mærket for livet, og på trods af adskillelige operationer sidder han tilbage med ar i ansigtet.
da
TV3
05.05.00. CEST
 Luksusfælden 24
26-årige Dannie er rodløs, spontan og styret af impulser. Hans rodløshed har indtil videre kostet ham næsten 250.000 kroner i gæld, der udelukkende er stiftet inden for de sidste to år.
da
TV3
06.05.00. CEST
 Luksusfælden 24
45-årige Keven bor i en gammel campingvogn på Vig Camping. Her er han flyttet ind efter at have måtte sande at den gård, han havde lejet, var alt, alt for dyr.
da
TV3
07.00.00. CEST
 Til middag hos 11
Denne uge rundes af på Islands Brygge, hvor MMA-kæmperen Nicolas Dalby bor sammen med sin kone og lille datter. Nicolas har sat alle sejl for, at det skal blive en festlig aften, hvilket indebærer både blomsterkranse, dyrehatte og penisbriller. Men der er også tid til refleksion og dybe samtaler, og Nicolas fortæller åbenhjertigt om både sin karriere og en tung depression, inden ugens vinder skal kåres.
da
TV3
08.00.00. CEST
 Real Housewives of Beverly Hills 13
The White Party er tilbage og større end nogensinde, når Garcelle, Crystal og Annemarie gør sig klar til at se Erika på scenen på SoFi Stadium.
da
TV3
09.00.00. CEST
 Præsten fra helvede
Nettet strammes om præsten Thomas Gotthard. En dag slår politiet ring om parrets hus, og det går langsomt op for alle Marias nærmeste, at han kan stå bag. Politiet har stadig ikke noget lig. Først syv måneder senere sker der noget, da Thomas taler højt. Ingen havde fantasi til at forestille sig, at en præst kunne gennemføre noget så bestialsk.
da
TV3
10.10.00. CEST
 Breinholts
Anders Breinholt er klar med sit nye show. Du får et humoristisk indblik i, hvad der rør sig af aktuelle finurligheder i Anders' og gæstens liv – og du får de historier, du ikke hører andre steder.
da
TV3
11.00.00. CEST
 The Bounty Hunter
Dusørjægeren Milo får til opgave at finde sin ekskone, journalisten Nicole, der er løsladt mod kaution, men aldrig dukkede op i retten. Han tænker, at det er en let opgave - men han bliver hurtigt mindet om, at hvad angår ham og Nicole, er der aldrig noget der er enkelt. Det viser sig, at Nicole er stukket af for at opklare et mord, der involverer politiet, og snart opdager de begge, at nogen forsøger at gøre dem tavse. Hvis de skal overleve og opklare mordsagen, er de nødt til at arbejde sammen. Noget de har ualmindeligt svært ved!
da
TV3

Guida TV - e premte, 2024-Maj-03

01.10.00. CEST
 NCIS 21
NCIS-holdet leder efter et motiv bag kidnapningen og døden af en berømt hjertekirurg.
da
TV3
02.05.00. CEST
 Yellowstone
John planlægger at sætte Jamies loyalitet på prøve. Jimmy fortsætter sin rejse med Travis. Spændingerne stiger i Bunkhouse.
da
TV3
03.10.00. CEST
 Yellowstone
Kayce optrapper spændingerne med demonstranterne. Rip tvinger Lloyd til at stå til regnskab for sin handling. Beth søger hævn.
da
TV3
04.20.00. CEST
 NCIS: Hawai'i
80 år efter Pearl Harbor-bombningerne efterforsker NCIS-teamet en kold sag om knogler fra Anden Verdenskrig og bliver chokerede, da de finder ud af, at knoglerne tilhører en 100-årig overlevende fra angrebet.
da
TV3
05.25.00. CEST
 Suspect
Danny bryder ind i sin datters lejlighed og møder en anden ubuden gæst, Nicola. Han opdager snart, at Christina levede et hemmeligt liv, som han ikke anede noget om.
da
TV3
06.00.00. CEST
 Making it Home with Kortney and Kenny
Det var kærlighed ved første blik, da Emily og Tyler så deres charmerende gamle hus første gang. Men senere fandt de nogle besynderlige gør-det-selv-løsninger, der kan true hjemmets sikkerhed.
da
TV3
06.55.00. CEST
 The Good Wife
Alicia og Will har kun 72 timer til at bevise, at en ulykke med et godstog skyldes togvirksomheden og ikke lokomotivførerne
da
TV3
07.50.00. CEST
 The Good Wife
Alicia indvilliger i et ægteskabeligt besøg hos Peter for at få information fra ham om hendes nye klient – en fange på dødsgangen.
da
TV3
08.45.00. CEST
 Luksusfælden 17
Stina på 32 har stået i RKI i 11 år og har hidtil ikke gjort noget for at komme ud. Stina har været indskrevet på intet mindre end 23 uddannelser. Ikke for at få uddannelsen, men for at få den SU, der følger med. Med årene er det blevet til 218.000 kroner. Det er dog ikke noget, der forarger Stinas veninde Katja. Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann konfronterer Stina med misbruget af uddannelsessystemet, erklærer veninden: "Jeg tror også, at alle andre mennesker har prøvet at gå på en uddannelse bare for at få en indtægt" Det tyder dog på, at Stina, der ellers har været vant til at grine sig gennem sin økonomiske deroute, er ved at forstå alvoren. Hun er startet i kokkelære med en intention om at gøre den færdig, og samtidig har hun bedt Luksusfælden om hjælp til at rydde op i gælden, der er vokset til 666.000 kroner. Men der skal voldsomme ændringer til. For Stina er i lære næsten 100 kilometer fra sit hjem, så enten skal Stina finde sig en ny læreplads, eller også skal hun flytte både sig selv og sine børn 100 kilometer og slå sig ned tæt på sin læreplads. Er hun klar til at slå sig til ro, eller vælger hun at fortsætte sin rodløse tilværelse uden styr på hverken gæld eller fremtid?
da
TV3
09.40.00. CEST
 Luksusfælden 17
Mette på 33 år og 36-årige Brian fortæller, at de skylder langt over en million væk – og de ejer intet. Noget af gælden skyldes Brians stædighed, for eksempel mener han ikke, at hans tidligere udlejer har fortjent at få sit tilgodehavende, da udlejeren ikke har talt pænt om Brian. Mens gælden bare vokser, anskaffer Brian og Mette sig biler med lynets hast, og på blot fire år har parret været ejere af 23 biler, og samtidig skylder de vægtafgift på 30 biler. Desuden føler især Brian, at det er en nødvendighed at bo i et 176 m2 lejet hus, fordi parrets halvandet år gamle tvillinger skal have hver deres værelse, og fordi han mener, at danskerne ikke tager hensyn til børnefamilier, når man bor i etagebyggeri.
da
TV3
10.45.00. CEST
 Familien fra Bryggen 12
Cengiz har overtalt Stephanie til at tage med på en rejse, som kan få store konsekvenser for det unge par. For udover en rejse, der byder på mange sjove og nervepirrende oplevelser, skal en meget vigtig plan gennemføres. Hjemme i Danmark er Linse taget til Dragør for at besøge veninden Fie. Sammen skal de på skovtur med Fies heste. Men lige så hyggeligt det er, lige så besværligt viser det sig at få en kop kaffe ude i det fri. Og så er bryggeveninden Didde kommet til København for at besøge Linse. De er blevet inviteret ud på Bakken for at se Bakkesangerinderne optræde på Bakkens Hvile.
da
TV3
11.50.00. CEST
 Til middag hos 11
Denne uge rundes af på Islands Brygge, hvor MMA-kæmperen Nicolas Dalby bor sammen med sin kone og lille datter. Nicolas har sat alle sejl for, at det skal blive en festlig aften, hvilket indebærer både blomsterkranse, dyrehatte og penisbriller. Men der er også tid til refleksion og dybe samtaler, og Nicolas fortæller åbenhjertigt om både sin karriere og en tung depression, inden ugens vinder skal kåres.
da
TV3
12.50.00. CEST
 Forsidefruer 9
Tina har inviteret Jackie og familien samt Amalie og datteren Josefine til at fejre børnesankthans i sommerhuset i Rågeleje. Og især datteren Lilly glæder sig ekstra meget til at møde de andre børn. Værten Tina er dog lidt nervøs for, hvordan dagen kommer til at gå for, hvad nu hvis børnene ikke kan sammen? Og hvordan skal det gå med datteren Lilly, der kun vil tale engelsk? Janni og Karsten er inviteret til at deltage i en brevkasse på live-tv, og derfor vil Janni købe en ny skjorte til Karsten, så han ikke tager standardoutfittet safariskjorten på. Men det er ikke lige sådan at købe skjorte til den kræsne Karsten. Janni er derfor lidt nervøs for, hvordan Karsten reagerer, når han får skjorten. Det er dog ikke det eneste, Janni er nervøs for, hun er også lidt bekymret for, hvad den altid åbenmundede Karsten kan finde på at sige på tv. Men pludselig er der noget helt andet, Janni skal forholde sig til, for da ægteparret Ree ankommer til Tivoli er indgangen låst, og udsendelsestidspunktet nærmer sig med hastige skridt.
da
TV3
01.55.00. CEST
 Forsidefruer 9
Janni og Gunnvør tager en tøsetur til Skagen i uge 29, hvor Danmarks nordligste punkt er fyldt af fest og farver. Og turen starter godt ud med drinks i baren. Men det ender med at blive en lidt anderledes tur, end de to fruer havde tænkt sig. De to passionerede dyreelskere bliver nemlig hvirvlet i en sag, der involverer en syg sælunge, der er strandet ude på Grenen. Her beslutter de to fruer sig for at tage affære. Og den sag kommer til at præge resten af turen i Skagen. Amalie har endelig underskrevet kontrakten til sit nye hjem, og hun har inviteret Karina til at komme og se stedet. Men der er meget, der skal renoveres og laves om, inden den kræsne Amalie kan flytte ind i huset. Tina og sønnen Louis har inviteret Karina og sønnen Joel til Camp Adventure, hvor de alle fire skal prøve kræfter med at klatre i trætoppe. Tina er dog lidt nervøs for, hvordan Karina kommer til at klare udfordringen. Men Karina reagerer slet ikke, som Tina forventer. Turen byder også på en tur i Skovtårnet, og her beslutter Karinas søn Joel sig for at udfordre sig selv. Og den altid konkurrencemindede Tina er straks klar med et væddemål.
da
TV3
02.55.00. CEST
 Mit plastikmareridt 6
For 21 år siden var Allan ude for en voldsom ulykke på sin cykel. Allan er mærket for livet, og på trods af adskillelige operationer sidder han tilbage med ar i ansigtet.
da
TV3
04.00.00. CEST
 Mit plastikmareridt 6
Sportsglade Jeanette blev for 12 år siden inspireret af en trend i fitnesscenteret, hvor veninderne fik opereret deres bryster større. Modsat veninderne bliver hun ikke glad for sine nye store bryster, fordi de er upraktiske og giver så mange smerter, at hun nu ikke længere kan dyrke den sport, som hun elsker så højt. Lis og hendes tvillingesøster vil gerne have fjernet hud over deres øjenlåg, men plastikkirurgen lokker dem i stedet med en stor rabat på et ansigtsløft. Til gengæld for det gode tilbud vil han have lov til at bruge de to tvillinger i en artikel, som han håber at få i Alt for Damerne. Efter operationen er Lis ikke tilfreds med resultatet på sit ene øje, og hun ender med at blive opereret igen af den samme kirurg ni gange, inden hun selv siger stop. I dag er hun efterladt med et slapt nedre øjenlåg, som dagligt generer hende.
da
TV3
05.05.00. CEST
 Luksusfælden 24
45-årige Keven bor i en gammel campingvogn på Vig Camping. Her er han flyttet ind efter at have måtte sande at den gård, han havde lejet, var alt, alt for dyr.
da
TV3
06.05.00. CEST
 Luksusfælden 24
I Søborg mener 30-årige Kia, at hendes mand, Jacob på 41, bruger alt for mange penge på tanken. Der køber han nemlig sine cigaretter. Anklagerne om hans overforbrug tærer på parforholdet, og særligt Kia frygter, at de ender med at må gå fra hinanden. Det viser sig dog hurtigt, at Kia også bærer en del af skylden for den dårlige økonomi, for hun bruger nemlig mange penge både på børnene, men også på at få lavet kunstige negle. Noget hun ikke vil slippe, for det er nemlig hendes fristed, siger hun.
da
TV3
07.00.00. CEST
 Det er aldrig for sent
Der er millioner af grunde til ikke at kunne lide ejendomsmægleren Oren Little, og det er sådan, han foretrækker det. Han vælger bevidst at opføre sig uforskammet overfor alle, der krydser hans vej, og det eneste, han ønsker sig, er at sælge et sidste hus, inden han kan trække sig tilbage i ro og mag.
da
TV3
09.00.00. CEST
 How to Lose a Guy in 10 Days
Andie er en ung journalist, der skiver en klumme for et kvindeblad. Hun overtaler sin chef til at lade hende skrive en artikel om alle de fejl, kvinder begår, som skræmmer deres dates væk. Andie vil demonstrere sin pointe ved at få sig en date og derefter skræmme ham væk inden for ti dage. Samtidig forsøger reklamemanden Ben at overbevise sin chef om, at han er den rette til at tage sig af en bestemt klient. Det vil han gøre ved at vise, at han har så meget forstand på kvinder, at han kan få en kvinde til at falde for ham på mindre end to uger. En masse morsomme forviklinger følger, når Andie og Ben begynder at date uden at kende til den andens skjulte dagsorden.
da
TV3