CineStar TV Comedy

CineStar TV Comedy

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

TV-vodič - ponedeljek, 27. 05. 2024

01:25
Volver
Madrid. Danas. Raimunda je mlada majka, vrijedna i veoma atraktivna, i živi s nezaposlenim suprugom i kćeri u fazi srednje adolescencije. Obitelj nema dovoljno novca, pa Raimunda radi nekoliko poslova. Veoma je snažna žena, rođeni borac, no i veoma emotivno krhka. Od djetinjstva čuva strašnu tajnu. Njezina sestra Sole malo je starija od nje. Za život zarađuje u ilegalnom frizerskom salonu kod kuće. Njezin ju je suprug napustio i otišao s klijenticom. Od tada živi sama. Paula je njihova teta. Živi u selu u kojemu je cijela obitelj rođena. Selo je poharano vjetrom koji dovodi do ludila. Raimunda obožava svoju tetu, no Sole joj javlja da je teta Paula umrla. No ne može na sprovod, jer kad se vratila s posla, našla je mrtvoga muža u kuhinji, s nožem u prsima. Njezina je kći priznala da ga je ubila jer se napio i htio je silovati. Sad je najvažnije da Raimunda spasi svoju kćer. No ne zna kako, Sole se nevoljko sama vraća u selo i čuje da se priča da se njezina pokojna majka vratila s onoga svijeta kako bi pazila na tetu Paulu u njezinim posljednjim godinama, kad je bila bolesna. Susjedi tako prirodno govore o duhu njezine majke…
hr
03:25
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:30
Placard, Le
François Pignon (D. Auteuil) zacijelo je najdosadniji računovođa u cijeloj Francuskoj. Supruga ga je ostavila, nitko ga ne poštuje, a kada dozna da će – nakon dugogodišnje lojalnosti svom poduzeću – dobiti otkaz, počne razmišljati o samoubojstvu. Nadu u život mu vrati susjed Belone (M. Aumont) koji mu predloži neobičan plan: François treba proširiti priču da je homoseksualac koji je dosad prikrivao svoje sklonosti kako ga na poslu ne bi otpustili zbog bojazni od diskriminacije. Doista, François uz Beloneovu pomoć svoju okolinu uvjeri da je ono što nije, pa direktor Kopel (J. Rochefort) povuče odluku o otkazu. Međutim, Françoisov se život iz temelja promijeni. S njim se pokušava sprijateljiti dojučerašnji homofob Félix (G. Depardieu), a kolegica s posla, gđica Bertrand (M. Laroque) odjednom u njemu vidi romantični izazov…
hr
10:40
K-9 Adventures: Legend Of The Lost Gold
Tinejdžerka Kassie Stevenson, njezini prijatelji i vjerni pas Scoot pronađu spas od dosade tijekom ljetnih praznika kada dobiju misteriozni džepni sat koji sadrži tajnu čije rješenje vodi do pronalaska legendarnog Garrisonovog zlata. Dva zločinca su im za petama pa Kassie i ekipa moraju prvi riješiti zagonetku skrivenog blaga. Scoot im pomaže u potrazi za blagom, ali on i Kassiein tata Paul (Luke Perry) također nenadano nailaze na još jedno blago – ljubav.
hr
12:15
Sammy & Co: Grandmas to The Rescue
Dok su kornjače izvan grebena, Sammyja i Rayja ulove ribari na brodu. Brod stane, jer mora pričekati idući dan kako bi mogao krenuti dalje. Ricky, Ella, Rita i Shelly moraju tu noć ući na brod i spasiti djedove kornjača…
hr
12:30
Sammy & Co: John The Terrible
Kako ga drugi galebovi smatraju izdajicom, John se dogovori s Rickyjem i Ellom: pretvarat će se da ih je pojeo kako bi ga drugi galebovi opet prihvatili. Ali, Sammy i Ray pomisle da su njihova djeca stvarno uhvaćena…
hr
12:45
Red Band Society I, ep.13
U posljednjoj epizodi prve sezone, Crvene se narukvice moraju suočiti sa svojim strahovima i riješiti probleme. Leo mora razjasniti svoje osjećaje prema Cristini, a Cristina mora dokučiti što osjeća prema Lleu… a Jordi će biti otpušten iz bolnice. To je ujedno i odlučujući trenutak za Roca: u procjepu se slučajno susreće s g. Benitom, starim prijateljem djece koja su nedavno umrla. Ovaj sastanak Rocu daje ključ da se vrati u svoje tijelo i ponovno pridruži svojim prijateljima, Društvu Crvenih narukvica.
hr
13:35
Earthbound Aka Little Bit Of Heaven, A
Za ljubav nema lijeka je priča smještena u New Orleans i prati mladu i uspješnu ženu koja se neočekivano zaljubi u svog liječnika. Nominirana za Oscara Kate Hudson zvijezda je ovog filma, skupa s dobitnicama Oscara Kathy Bates i Whoopi Goldberg te Gaelom Garciom Bernalom (Pisma Juliji, Dnevnik Che Guevare). Marley Corbett (Kate Hudson) je mlada, lijepa i ludo zabavna, ali boji se prepustiti se pravoj ljubavi i obvezati se. Služi se svojim smislom za humor da spriječi stvari da postanu ozbiljne, ali kada joj posjet liječniku (Gael Garcia Bernal) promijeni život, oboje se zapute na pustolovinu međusobnog otkrivanja koju nijedno od njih nije očekivao.
hr
15:25
My Spy
Film prati strogog CIA operativca JJ-a (Dave Bautista) koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti obitelj devetogodišnje djevojčice Sophie (Chloe Coleman), koja mi nikako taj posao ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebit će svoje vještine da locira tko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije tko je JJ, Sophie ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Unatoč oklijevanju, JJ shvati da se ne može oduprijeti njezinu šarmu.
hr
17:10
Famille Belier, La
Komedija sa 7 nominacija za najprestižniju francusku filmsku nagradu Cesar! U obitelji Bélier svi su gluhi osim šesnaestogodišnje Paule i ona je glavni tumač svojim roditeljima u svakodnevnom životu, a posebno kad se radi o upravljanju obiteljskim imanjem. Jednog dana, nakon što učitelj glazbenog otkrije njen izvanredni pjevački talent, ona će odlučiti pripremiti se za audiciju za zbor Francuskog radija. Ta će ju odluka udaljiti od obitelji i prisiliti na odrastanje.
hr
19:00
English Teacher, The
Linda Sinclair (Julianne Moore) je 40-godišnja, neudana srednjoškolska profesorica engleskog u gradiću Kingstonu u Pennsylvaniji. Ona dijeli maleni stan s dvije sijamske mačke i bogatom kolekcijom klasične literature. Nema nikakve bliske osobne odnose, osim sa svojim omiljenim autorima i pričama i zato je njezin život daleko manje kompliciran od drama koje upija sa stranica knjiga, što se njoj zapravo i sviđa. Ali Lindin život donosi joj neočekivan zaokret se kada bivša učenička zvijezda Jason Sherwood (Michael Angarano) vraća u Kingston nakon što je pokušao uspjeti kao pisac drama u New Yorku. Jason je sada u svojim 20-ima i na rubu je da napusti umjetnost, u čemu ga potiče i njegov zahtjevni otac dr. Tom Sherwood.
hr
20:30
While We'Re Young
U komediji-drami ‘Sve što vole mladii’ Noe Baumbacha, Ben Stiller i Naomi Watts glume Josha i Corneliu, bračni par iz New Yorka bez djece u svojim 40-im godinama. Dok njihovi drugi prijatelji počinju dobivati djecu, oni se okreću mladom paru, Jamieju (Adam Driver) i Darby (Amanda Seyfried.) On je redatelj dokumetaraca u usponu, kao što je Josh nekoć bio. Stariji par počne uživati u energiji mlađeg naraštaja, ali Josh počinje sumnjati da njegov novi prijatelj nije iskren kao što je mislio.
hr
22:10
Seinfeld VI, ep. 1
Sezona šest nije samo detaljno predstavila Jerryja (Jerry Seinfeld), Georgea (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) i Kramera (Michael Richards), već je gledateljima pružila i bogatstvo životnih lekcija. Na primjer, samo zato što nosite tupe ne znači da vas neće odbijati ćelave žene ili ako žena ima kinesko ime, ne znači ujedno i da je Kineskinja. Još jedna od važnih životnih mudrosti je i da je jedenje iz smeća u redu, sve dok vas ne ulovi majka vaše djevojke, kao i učiti nove fraze poput, u svakoj obitelji, dobro poznate tradicije ”re-gifting”.
hr
22:35
Seinfeld VI, ep. 2
Sezona šest nije samo detaljno predstavila Jerryja (Jerry Seinfeld), Georgea (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) i Kramera (Michael Richards), već je gledateljima pružila i bogatstvo životnih lekcija. Na primjer, samo zato što nosite tupe ne znači da vas neće odbijati ćelave žene ili ako žena ima kinesko ime, ne znači ujedno i da je Kineskinja. Još jedna od važnih životnih mudrosti je i da je jedenje iz smeća u redu, sve dok vas ne ulovi majka vaše djevojke, kao i učiti nove fraze poput, u svakoj obitelji, dobro poznate tradicije ”re-gifting”.
hr
23:00
Color Me Kubrick
Sredinom 1990-ih godina, ekscentrični londonski prevarant i homoseksualac Alan Conway (J. Malkovich) odluči iskoristiti slabu prisutnost u medijima glasovitog Stanleya Kubricka, te se, dok slavni redatelj snima svoj posljednji film Oči širom zatvorene, predstavljati kao kontroverzni filmaš. Zahvaljujući ljudskoj naivnosti i želji za slavom, kao i činjenici da gotovo nitko nije znao kako Kubrick uistinu izgleda, Conway će uz sitne prevare gradskih taksista te ambicioznih mladih redatelja poput Jaspera (R. E. Grant) i rock-glazbenika kakav je Toby (S. Redford), s vremenom početi varati i krupnije zvjerke. Ponesen spoznajom da većina ljudi bez imalo sumnje vjeruje u njegove riječi, narcisoidni će Conway dospjeti u elitne klubove i upoznati londonsku gay-scenu. Međutim, nakon što jedna od njegovih žrtava, mladi homoseksualac Piers (M. Umbers), policiji pošalje prijavu protiv Conwaya, za ovu će se priču zainteresirati i mediji, osobito novinar Frank Rich (W. Hootkins). Istodobno, kad upozna ne osobito darovitog no beskrajno teatralnog i narcisoidnog pjevača Leeja Pratta (J. Davidson), Conway mu obeća organizirati američku turneju. Dok policija i mediji postupno slažu mozaik niza njegovih prijevara, Conway s Leejem i pjevačevim sumnjičavim tajnikom Normanom (T. Rigby) otputuje na odmor u provinciju….
hr

TV-vodič - torek, 28. 05. 2024

00:30
Addicted To Fresno
Martha (Natasha Lyonne) je usamljena no mirna lezbijka čija sestra Shannon (Judy Greer), koja je ovisnica o seksu bez kontrole, završi u Fresnu. Kad slučajno ubiju muškarca, sestre su primorane suočiti se sa svojom neugodnom vezom.
hr
01:58
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:50
Timecrafters
Kada munja udari u ukradeni znanstveni brod u tijeku bijega, on nestane zajedno s posadom i njihovom dragocjenom kartom blaga koja je bila na brodu. Potisnuti u vorteks, posada se budi 300 godina kasnije na obali Gusarske uvale. Uskoro će otkriti da nedostaje karta blaga, koja je sada u rukama neke mjesne djece. Dok pirati u suvremeno doba i novim tehnologijama plove morima, moraju se pritajiti u mjesnom gradu i učiniti sve što je potrebno kako bi ponovno došli u posjed karte… Vođa, Pistol, zavodi majku jednoga od dječaka koja je prije pet godina izgubila muža na moru.
hr
12:30
Sammy & Co: The Godfather
Kako bi osvojio greben, Veliki Šef odluči pronaći bolje suradnike: zamijeni svoje jegulje malim morskim konjicima koje želi odgojiti da budu poput njega!
hr
12:45
Sammy & Co: Operation Friendship
Rak Leonard ima samo jednog prijatelja: svog vrtnog patuljka Norberta. Ricky i Ella odluče mu pokazati kako je sjajno imate prave prijatelje, čak i ako to znači da moraju sakriti Norberta na neko vrijeme. Ali, bez Norberta, rak Leonard postane depresivan i nepodnošljiv…
hr
13:00
Red Band Society II, ep. 1
Prošle su dvije godine otkako su se Crvene narukvice oprostili od Lea i svatko iz grupe je krenuo svojim putem. Danas je napokon došao dan da Leo bude otpušten iz bolnice nakon toliko vremena. Jedini iz grupe koji je još bio s Leom je Roc, ali sada se on vraća u Andoru sa svojom obitelji. Toni, pak, sada radi kao bolničar. Radi na dječjem odjelu s grupom djece koji su obožavatelji Crvenih narukvica, ali im mora priznati da se grupa nije vidjela dvije godine i da Cristina i Leo više nisu zajedno. Dan završava na najgori mogući način: dr. Andrade kaže Leu da još ne može napustiti bolnicu.
hr
13:45
English Teacher, The
Linda Sinclair (Julianne Moore) je 40-godišnja, neudana srednjoškolska profesorica engleskog u gradiću Kingstonu u Pennsylvaniji. Ona dijeli maleni stan s dvije sijamske mačke i bogatom kolekcijom klasične literature. Nema nikakve bliske osobne odnose, osim sa svojim omiljenim autorima i pričama i zato je njezin život daleko manje kompliciran od drama koje upija sa stranica knjiga, što se njoj zapravo i sviđa. Ali Lindin život donosi joj neočekivan zaokret se kada bivša učenička zvijezda Jason Sherwood (Michael Angarano) vraća u Kingston nakon što je pokušao uspjeti kao pisac drama u New Yorku. Jason je sada u svojim 20-ima i na rubu je da napusti umjetnost, u čemu ga potiče i njegov zahtjevni otac dr. Tom Sherwood.
hr
15:20
Tuche, Les
Kad obitelj Tuche osvoji 100 milijuna eura, žele biti prihvaćeni u otmjenom Monaku pritom ostavši vjerni sebi.
hr
17:00
Color Me Kubrick
Sredinom 1990-ih godina, ekscentrični londonski prevarant i homoseksualac Alan Conway (J. Malkovich) odluči iskoristiti slabu prisutnost u medijima glasovitog Stanleya Kubricka, te se, dok slavni redatelj snima svoj posljednji film Oči širom zatvorene, predstavljati kao kontroverzni filmaš. Zahvaljujući ljudskoj naivnosti i želji za slavom, kao i činjenici da gotovo nitko nije znao kako Kubrick uistinu izgleda, Conway će uz sitne prevare gradskih taksista te ambicioznih mladih redatelja poput Jaspera (R. E. Grant) i rock-glazbenika kakav je Toby (S. Redford), s vremenom početi varati i krupnije zvjerke. Ponesen spoznajom da većina ljudi bez imalo sumnje vjeruje u njegove riječi, narcisoidni će Conway dospjeti u elitne klubove i upoznati londonsku gay-scenu. Međutim, nakon što jedna od njegovih žrtava, mladi homoseksualac Piers (M. Umbers), policiji pošalje prijavu protiv Conwaya, za ovu će se priču zainteresirati i mediji, osobito novinar Frank Rich (W. Hootkins). Istodobno, kad upozna ne osobito darovitog no beskrajno teatralnog i narcisoidnog pjevača Leeja Pratta (J. Davidson), Conway mu obeća organizirati američku turneju. Dok policija i mediji postupno slažu mozaik niza njegovih prijevara, Conway s Leejem i pjevačevim sumnjičavim tajnikom Normanom (T. Rigby) otputuje na odmor u provinciju….
hr
18:35
Ana
Portorikanska recesija je u punom zamahu, a bankrotirajući prodavač polovnih automobila, Rafa, ne može ni zamisliti da će mu život postati puno gorim… Dok ne otkrije devetogodišnju Anu kako spava u stražnjem dijelu auta. Aninu su majku upravo uhitili i zatvorili, i sada se može obratiti jedino Rafi, baš u najgorem mogućem trenutku u njegovu životu. U pokušaju da nađu Aninoga oca i nekako srede Rafine dugove, ovaj neuobičajeni dvojac kreće na šaroliko putovanje otokom uz tajnovitost i opasnost koje moralnoga Rafu i manipulativnu Anu dovode do nasilnih gangstera, mjesečevih zemljoradnika, praznovjerja i izuzetno pokvarene i dojmljive evangeličke crkvene grupe.
hr
20:30
Hot Tub Time Machine
Radnja filma „Jacuzzi Express“ prati četvoricu prijatelja kojih je rutina vlastitih života dovela do stanja potpune otupljenosti i dosade: Adama (John Cusack) je upravo ostavila njegova djevojka@ Lou (Rob Corddry) je momak za zabavu koji zabavu nigdje ne može pronaći@ Nick (Craig Robinson) ima ženu koja kontrolira njegov svaki korak@ Jacob (Clark Duke) je mladić opsjednut video igricama i vrlo rijetko izlazi iz svog podruma. Nakon lude pijane noći provedene u skijaškom odmaralištu uz vrući jacuzzi, njih četvorica probude se mamurni i uskoro shvaćaju da su se na neki nevjerojatan način vratili u 1986. godinu. Upravo je ovo njihova jedinstvena prilika da promijene svoju budućnost – jedan će pronaći svoju novu ljubav života, jedan će napokon naučiti razgovarati s djevojkama, jedan će pronaći ono što je dugo tražio, a jedan će se uvjeriti da još uvijek postoji…
hr
22:10
Seinfeld VI, ep. 3
Sezona šest nije samo detaljno predstavila Jerryja (Jerry Seinfeld), Georgea (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) i Kramera (Michael Richards), već je gledateljima pružila i bogatstvo životnih lekcija. Na primjer, samo zato što nosite tupe ne znači da vas neće odbijati ćelave žene ili ako žena ima kinesko ime, ne znači ujedno i da je Kineskinja. Još jedna od važnih životnih mudrosti je i da je jedenje iz smeća u redu, sve dok vas ne ulovi majka vaše djevojke, kao i učiti nove fraze poput, u svakoj obitelji, dobro poznate tradicije ”re-gifting”.
hr
22:35
Seinfeld VI, ep. 4
Sezona šest nije samo detaljno predstavila Jerryja (Jerry Seinfeld), Georgea (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) i Kramera (Michael Richards), već je gledateljima pružila i bogatstvo životnih lekcija. Na primjer, samo zato što nosite tupe ne znači da vas neće odbijati ćelave žene ili ako žena ima kinesko ime, ne znači ujedno i da je Kineskinja. Još jedna od važnih životnih mudrosti je i da je jedenje iz smeća u redu, sve dok vas ne ulovi majka vaše djevojke, kao i učiti nove fraze poput, u svakoj obitelji, dobro poznate tradicije ”re-gifting”.
hr