FilmBox Premium

FilmBox Premium

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV-vodič - četrtek, 23. 05. 2024

01:25
A Little White Lie
Când un meseriaş care trăieşte în New York City este confundat cu un scriitor faimos şi retras, el este adus la o universitate unde trebuie să ţină discursul principal pentru a salva festivalul literar al şcolii.
ro
03:05
INTERVENTION
Mark, o vedetă porno care a devenit producător, este dependent de alcool, droguri, jocuri de noroc şi sex. Joe este un comediant neozeelandez cu o problemă cu alcoolul, Sara este un fost model care se recuperează după o dependenţă de heroină şi care are probleme cu furia şi cu alimentaţia, iar Harry este un dependent de medicamente dintr-o familie privilegiată. Consiliaţi de terapeutul Bill (COLM FEORE) şi de soţia sa, (ANDIE MACDOWELL), terapia de grup din week-end devine o înşiruire de aventuri nostime şi crize.
ro
06:25
ADVENTURE SCOUTS
Un grup de copii infrâng o gaşcă de motociclişti.
ro
07:50
KUNG FU YOGA
Doi profesori se aliază pentru a localiza o comoară pierdută şi pornesc într-o aventură care îi duce dintr-o peşteră de gheaţă tibetană până în Dubai şi un templu de pe un munte din India.
ro
09:35
NO LIMIT KIDS
Ashton, Celeste și Becca sunt trei adolescenți rebeli care întemeiază un club într-un teatru abandonat. Acolo fac cunoștință cu Charlie, un om al străzii  (Bill Cobbs, “Night at the Museum”) care împărtășeste fascinația lor pentru teatrul musical. Când cei patru află că teatrul are să fie demolat încearcă să împiedice planul autorităților și pregătesc o versiune modernă a piesei  “Mult zgomot pentru nimic” a lui Shakespeare. Pe parcursul repetițiilor, acest grup de prieteni va învăța să îi trateze pe ceilalți cu respect și să lupte pentru idealuri. Un lucru demn de menționat este faptul că în acest film îl putem urmări pe Lee Meriwether, câştigîtorul premiilor Emmy și Golden Globe.
ro
11:05
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
12:40
LOVE IN LAPLAND
premiera: 0; producător: Franţa; timp: 92 min min;
ro
16:20
GHOST WRITER, THE
Un scriitor angajat să scrie memoriile unui fost prim ministru dezvăluie secrete care pun în pericol propria sa viaţă.
ro
18:25
PLAYING WITH FIRE
Un echipaj de pompieri se întâlneşte cu un adversar pe măsură atunci când încearcă să salveze trei copii agitaţi.
ro
20:00
AVA
regizor: Tate Taylor; premiera: 2020; producător: SUA; timp: 92 min min;
ro
21:35
AFTER WE FELL
regizor: Castille Landon; premiera: 2021; producător: Franţa; timp: 118 min min;
ro
23:15
PLAN B S1E03
"Unable to forgive Evelyn, Philip returns to the past, 6 months earlier, to avoid buying the house with her and making her partner in his firm. But a resentful Philip is caught off guard by Evelyn's surge of affection and the fact that she has not cheated on him in this PLAN B. Philip, in love again, will even encourage her to reconnect with the classical music group she had quit in order to help him build his practice. With this return to the past, Philip also seizes the opportunity to become a successful lawyer, having advance knowledge of all his cases. In order to prevent Evelyn's infidelity, he gets her pregnant and prevents the accident that would have enabled Evelyn to meet her lover. In the course of this jealous man's enterprise, Philip saves someone's life! Philip is shocked and now recognizes the full range of action that is made possible by PLAN B, especially the power that it gives him. Will he be tempted to abuse that power?"
ro

TV-vodič - petek, 24. 05. 2024

00:00
FAMILY MAN, A
"În timp ce şeful (Willem Dafoe) unui agenţii de recrutare din Chicago se pregăteşte să se pensioneze, Dane Jensen (Gerard Butler), care lucrează la agenţia de recrutare Blackridge unde găseşte locuri de muncă pentru ingineri, doreşte să-şi atingă obiectivul de mult visat de a prelua compania, luptând cu rivala sa ambiţioasă, Lynn Vogel (Alison Brie). Cu toate acestea, fiul de 10 ani al lui Dane, Ryan (Maxwell Jenkins), este brusc diagnosticat cu cancer, iar priorităţile sale profesionale şi personale încep să se ciocnească între ele.
ro
01:50
BELLY OF THE BEAST
Un fost agent CIA porneşte în căutarea fiicei sale răpite şi se trezeşte într-un vârtej de intrigă politică, corupţie, pericol şi trădare.
ro
03:20
AMERICAN BEACH HOUSE
Ce se întâmplă când şase străini norocoşi, trei băie``i chipeşi şi trei fete frumoase şi sexi din toată lumea, câştigă un concurs, o excursie gratuită într-o casă fascinantă aflată pe o plajă uimitoare din Malibu, California, mulţumită unei mari firme de internet , doar pentru a descoperi că trebuie să o împartă între ei.
ro
05:40
LUCKY DRAGON
Un tânăr dragon chinez pedepsit de către zei a fi un simplu muritor este trimis pe pământ. El este obligat să trăiască într-un ținut straniu până când, la un moment dat forțele malefice îi descoperă adevărata identitate. Luați parte la o lume plină de imaginație în timp ce urmăriți călătoria unui dragon neastâmpărat care este fost transformat prin magie într-un băiețel și exilat din lumea lui pentru a trăi printre oameni. Când forțele binelui și ale răului deopotrivă află că un dragon a sosit, acestea îl caută fiindcă el este singurul care poate să găsească sabia magică – al cărei stăpân poate să conducă universul! Oare va găsi la timp sabia înainte ca aceasta să cadă în mâini nepotrivite? Oare va deveni din nou un dragon?
ro
07:15
PIRATES OF THE GREAT SALT LAKE
Kirk Redgrave este un visător prostuţ care lociueşte în aceeaşi casă cu mama sa până când dezaprobarea vieţii sale secrete de pirat îl sileşte să plece de unul singur. Avându-l pe naivul Flint ca secund, ei navighează pe Larele Lac Sărat, oprindu-se la mal pentru a-i jefui pe oamenii nebănuitori care ies la picnic şi care se răzbună împotriva tuturor celor care le stau în cale. Atunci când găsesc din întâmplare o adevărată hartă blestemată a unei comori, cei doi piraţi sunt curând urmăriţi de o mulţime de personaje ciudate, toate în căutarea unor bogăţii mai presus de orice imaginaţie. Mai amuzant decât o sticlă de rom, filmul "PIRATES OF THE GREAT SALT LAKE" este o poveste vie despre doi inadaptaţi care descoperă prietenia adevărată în timp ce îşi trăiesc cele mai nebune fantezii.
ro
08:35
LOST TREASURE OF JESSE JAMES
Un grup de copii din Missouri se întrec să rezolve un mister vechi de 100 de ani şi să-şi salveze prietenii în această aventură pentru toată familia. Urmăriţi până în peşterile antice, aceştia trebuie să scape de vânătorii de comori care sunt pe urmele lor, sau vor fi pierduţi pentru totdeauna.
ro
10:10
WHISPER ISLAND
Sam Dalton, o fată în vârstă de 14 ani, este hotărâtă să salveze singura casă pe care a avut-o vreodată, ferma românească abandonată și prăfuită a Prințesei. Sam îi scrie unei rude îndepărtate a mătușii sale Christine sperând că aceasta va preveni ca ferma să fie retrocedată. Însă doar tânărul J. T. Swinton apare. Într-un moment de disperare, ei apelează la o speranță aparent inutilă și anume comoara din Insula Șoaptelor. Dar oare comoara din timpul Războiului Civil chiar există? Răspunsul pare a fi încuiat în halucinațiile iluzorii ale matușii Christine. În timp ce tinerii caută comoara într-o cursă contra-cronometru ei trebuie să caute de asemenea trecutul mătușii Christine și să dezlege o rețea de dragoste, intrigă și trădare care se întinde pe durata unei vieți și dincolo de ea. Ceea ce găsesc le va schimba viețile pentru totdeauna.
ro
11:35
FIRST OF MAY
Un băieţel nedorit şi o bătrână părăsită fug să se alăture unui circ ambulant unde-şi află adevărata casă.
ro
13:25
ALL ROADS LEAD TO ROME
MAGGIE (Parker) este o mamă singură și o profesoară înfumurată de colegiu din New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă problematică SUMMER (Day), Maggie decide să pornească în călătorie la Toscana, la satul pe care îl vizita des în tinerețe. La sosire, Maggie îl întâlnește pe LUCA (Bova), fostul ei iubit frumos, un burlac care locuiește cu mama lui în vârstă de optzeci de ani CARMEN (Cardinale). Summer (căreia îi e dor de iubitul ei "bad boy"  din New York) și Carmen (care planifică în secret nunta cu MARCELINO, iubirea ei adevărătă din Roma, împotriva dorinței lui Luca) fură mașina lui Luca și fugă spre Roma. Maggie și Luca decid să-le urmărească, ceea ce le permite să dezvolte o nouă înțelegere reciprocă, iar celor două cupluri nepotrivite să petreacă ceva timp împreună.
ro
14:55
MISSING IN AMERICA
Un veteran din Vietnam (Danny Glover), care trăieşte în exil în pădurile Pacificului de Nord-Vest, este pus în faţa unei decizii ce-i va schimba viaţa, după ce este vizitat de un fost membru al plutonului (David Strathairn) şi de tânăra lui fiică, o metisă americaino-asiatică (Zoe Weizenbaum).
ro
16:35
HOUSE WITH A CLOCK IN ITS WALLS, THE
"Un tânăr orfan pe nume Lewis Barnavelt îl ajută pe unchiul său magic să găsească un ceas cu puterea de a aduce sfârşitul lumii.
ro
18:20
GREATEST DAYS
"O adaptare a musicalului ""The Band"", cu melodiile Take That."
ro
20:00
DETECTIVE KNIGHT: INDEPENDENCE
"Misiunea de ultim moment a detectivului James Knight de Ziua Independen
ro
21:30
FORCE OF NATURE
A gang of thieves plan a heist during a hurricane and encounter trouble when a cop tries to force everyone in the building to evacuate.
ro
23:10
FALL
"Cele mai bune prietene Becky şi Hunter se află în vârful unui turn radio de 600 m înălţime.
ro