Cool TV

Cool TV

A Cool egy magyar nyelvű kereskedelmi televíziócsatorna, az RTL Csoport tagja. RTL Klubos sorozatokat, filmeket és szórakoztató műsorokat sugároz.

Hungary

TV-vodič - nedelja, 26. 05. 2024

00:00
Country dinasztia
A Roman család a tragédia ellenére is megjelenteti a hagyományos karácsonyi különkiadást. Clive megzsarolja Nickyt, aki sarokba szorítva ugyanolyan veszélyessé válik, mint anyja, Dottie. Ace és Ana végre összehoznak egy randit, Albie pedig megdöbben, amikor Dottie egyik sötét titkára fény derül.
hu
00:50
Country dinasztia
A Roman család izgatottan várja a jelöléseket a country zene legfőbb díjára. Nicky és Gigi egyre inkább rivalizálnak egymással. Nicky és Luke elmennek apjuk ügyész barátjához, Tripp DeWitthez, hogy beszámoljanak arról, hogy Dottie kérésére Nicky mellette volt, miközben öngyilkosságot követett el. Nicky megkönnyebbül, mert így Clive már nem zsarolhatja. Luke, akinek nem tetszik Jamie, utánanéz a múltjának. Albie értesül arról, hogy a tűzben elhalálozott Rosa valószínűleg szült egy kislányt, akinek minden bizonnyal ő az apja.
hu
01:50
CSI: New York-i helyszínelők
Brutális erőszakhullám söpör végig egy kis New York-i közösségen. Flack egy megrázó, csonkításos eseten dolgozik.
hu
02:55
CSI: New York-i helyszínelők
Mac és a csapat egy sikeres üzletember gyilkosát keresi. A brooklyni gyökerű áldozat ügye miatt a helyszínelők is itt nyomoznak.
hu
03:55
CSI: New York-i helyszínelők
Egy komoly lövöldözés után Mac élet és halál közt lebeg. Mialatt főnökük az életéért küzd, a csapat igyekszik előkeríteni a brutális lövöldözőt.
hu
04:55
CSI: New York-i helyszínelők
Amikor Mac barátja, egy tűzoltóparancsnok szolgálat közben benn ég egy különösen heves tűzben, a helyszínelők rájönnek, hogy a tüzet ugyanazzal a technikával okozták, mint egy nemrégiben történt gyújtogatás során.
hu
06:00
CSI: A helyszínelők
Joseph Bigelow-ra, a közismert hajléktalanra egy sikátorban találnak rá. Az első vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy természetes halált halt, ám a boncoláskor egy karácsonyi masnit találnak a gyomrán. Senki sem érti, hogy lehetséges ez, hiszen a férfi láthatóan semmilyen műtétet nem végeztek. A csoport közben egy sorozatgyilkos után is nyomoz, aki tapétavágó késsel végez az áldozataival.
hu
07:00
CSI: A helyszínelők
Brutálisan lemészárolnak egy férfit az erdőben. Az áldozat, Devero egy nagy irodánál dolgozott, ahol rengeteg ellensége volt. Mint kiderült, több munkatársát lehetetlenítette el, néhányukat pedig törvénytelen dolgokra vett rá. A nyomozók nehéz helyzetbe kerülnek, mert szinte mindenkinek volt oka végezni Deveróval.
hu
07:55
CSI: A helyszínelők
Megölnek egy férfit az egyik hírhedt éjszakai büfé mellett. A helyszínen intézkedő rendőr beszámolója szerint a férfi ellenállt, és ezért kellett rálőnie. A szemtanúk azonban egyöntetűen állítják, hogy az áldozat már a földön feküdt, amikor a rendőr kétszer is rálőtt. Megdöbbenve állapítják meg, hogy a férfit négy lövés érte, ráadásul Scott Johnson szintén nyomozó volt.
hu
08:55
Szívek szállodája
Lorelai Christopherrel ebédelne, de Rory tanácsára, tekintettel Luke-ra, meggondolja magát. Rory-nak az a szándéka, hogy nagyszüleit összehozza, kudarcot vall. Emily úgy dönt, hogy randizni fog, s ehhez Lorelai segítségét kéri.
hu
09:55
Szívek szállodája
Rory-t felkérik,, hogy a Chilton egyik diákjának segítsen megismerkedni az egyetem világával. Lorelai tudomást szerez arról, hogy Luke-nak minden évben vagy egy titokzatos napja, és elhatározza, utánajár ennek,
hu
10:50
Monk - A flúgos nyomozó
Adrian Monk civil konzultásként segíti a rendőrség munkáját. A rendőrök élő legendaként néznek rá, bár Monk mostanában elég furán viselkedik, elviselhetetlenül bogaras.
hu
11:50
Egyik kutya, másik eb
Amikor arról értesülnek, hogy megtalálták Max holttestét, Leonyidov és Léna azonnal a helyszínre sietnek. Ott derül ki, hogy Max életben van, csak a fejére mért ütéstől elveszítette az emlékezetét. Max kihasználja az amnéziáját Leonyidov bosszantására. Eljátssza, hogy Léna még az ő felesége. A kérdés már csak az, ki akart végezni vele. A dolgot bonyolítja, hogy bűncselekményre utaló jeleket találnak egy szállodai szobában, és Max is az eseményekhez köthető.
hu
12:55
Cobra 11
Egy parkolóban Andrea egy borítékot kap egy Nina nevű lánytól, aki arra kéri, vigye el az ügyészségre. Mielőtt bármi közelebbit megtudna, Ninát Andrea szeme láttára halálra gázolják. A rendőrök próbálnak fényt deríteni az összefüggésre a listán szereplő nevek között. Végül rájönnek, hogy szinte mindannyian plasztikai műtéten estek át, és egyre több közöttük halott. A szálak egy szépészeti klinikára vezetnek.
hu
13:55
CSI: New York-i helyszínelők
Egy lövöldözés után a helyszínelők egy megnyerő modorú bérgyilkos nyomába erednek, ám a szálak sokkal messzebbre nyúlnak.
hu
14:55
Charlie és a csokigyár
A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát (Johnny Depp), csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie (Freddie Highmore) is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival, és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja.
hu
17:20
Harry Potter és a tűz serlege
Az új tanévben a tizennégy éves Harrynek (Daniel Radcliffe) nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett, és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.
hu
20:20
Szerelmünk lapjai
Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.
hu
23:00
ValóVilág
<strong>A Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legizgalmasabb történéseit.</strong><br/>
<br/>
Mindenre elszánt villalakók veszik birtokba a ValóVilág Villát, hogy részesei lehessenek a játéknak, ami a valóság! A játékosok ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: „Én vagyok az, aki mindent visz!” <br/>
Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. <br/>
<br/>
<strong>Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára! - Minden este a COOL műsorán.</strong>
hu

TV-vodič - ponedeljek, 27. 05. 2024

00:55
A boldogító talán
Hannah (Michelle Monaghan) boldogan újságolja el legjobb barátjának, Tomnak (Patrick Dempsey), hogy egy gazdag férfi eljegyezte. Tom próbál együtt örülni a lánnyal, miközben vérzik a szíve, ami titokban Hannah-ba szerelmes. Amikor a lány megkéri, hogy legyen az esküvői tanúja, Tom vonakodva beleegyezik, de csak azért, hogy megakadályozhassa az esküvőt és meghódíthassa Hannah-t.
hu
03:00
Sisi
Miksa, a bajor herceg és felesége, Ludovika idilli életet élnek gyerekeikkel vidéki birtokukon. Egy nap Zsófia császárné meghívja húgát, Ludovikát és idősebbik lányát, Ilonát Ischlbe, ahol a fiatal I. Ferenc József császár hivatalosan is eljegyzi majd a lányt. Hogy a többi menyasszonyjelölt ne jöjjön rá a találkozó valódi okára, az önfejű Sisinek is utaznia kell, hogy általa ártatlan családi látogatás benyomását keltsék, és megőrizzék diplomáciai jó hírüket.
hu
04:10
Sisi
Sisi születésnapján a császár vőlegényként meglátogatja a menyasszonya családját. A modern, forradalmi eszmékkel szimpatizáló Miksa bajor hercegnek azonban nem igazán tetszik Ferenc József, és nem akarja lányát egy háborús uszítóhoz adni. A herceg attól tart, hogy szabad szellemű lányát tönkreteszik az udvari intrikák, és még az oltár előtt is arra kéri lányát, hogy gondolja meg magát. Sisi szeretne felkészülni a nászéjszakára, ezért Ferenc egyik alkalmi ágyasát béreli fel udvarhölgynek.
hu
05:25
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
06:00
CSI: New York-i helyszínelők
Egy éjszakai klub előtt holtan találják a város egyik legnépszerűbb lemezlovasát. A helyszíni szemlén és az adatgyűjtés során Mac és Aiden előtt egy véres üzleti vetélkedés bontakozik ki, amelynek áldozatául esett maga az üzlet tárgya. Stella és Danny extravagáns divatguru meggyilkolásának ügyében gyomoznak. A közutálatnak örvendő üzletasszonyt egy igen ritka, de annál hatékonyabb méreggel ölték meg. A gömbhalat, amelyből a méreg is származik a japán éttermek egyik ritka különlegessége. Stelláéknak csak azt kell kideríteniük, hogy a veszedelmes méreg, hogyan juthatott az áldozat szervezetébe.
hu
07:00
CSI: New York-i helyszínelők
Egy manhattani alagútfúrás robbantásánál meghal a kivitelező egyik dolgozója. Mac és Danny a helyszínen gyorsan megállapítják, hogy idegenkezűség okozta a férfi halálát. Az igazság kiderítése ebben a környezetben nagyon nehézzé válik számukra, mert a város legnagyobb alagútfúró vállalkozásának munkatársai rendkívül összetartó és zárt közösség. Stella és Aiden eközben egy vízből kihalászott fiatal középiskolás lány halálának ügyében nyomoz. A szálak a felső tízezer köreihez vezetnek. Kiderül, hogy az áldozat igyekezete, hogy egy gazdag család férfitagjain keresztül bejuthasson ebbe a körbe, felébresztette egyikőjük gyilkos féltékenységét.
hu
07:55
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
Gladys kirúgása után Iggy egyedül próbálja vinni az adminisztrációt is, de keresztbeszervezi a pácienseket. Casey hiánya is fájó a kórháznak. Reynoldsot nevezi ki a sebészet új osztályvezetőjének. Transznemű beteget hoznak a sürgősségire. Egy kigyulladt templomból tömegesen beszállított betegek miatt megjelenik a kórházban a bevándorlás, azonban Max nem hagyja annyiban. Brantley-nek elege lesz Veronicából és indítványozza a bizottságnál az eltávolítását...
hu
08:55
Szívek szállodája
Rory-t felkérik,, hogy a Chilton egyik diákjának segítsen megismerkedni az egyetem világával. Lorelai tudomást szerez arról, hogy Luke-nak minden évben vagy egy titokzatos napja, és elhatározza, utánajár ennek,
hu
09:50
Szívek szállodája
Rory elutasítóan viselkedik Christopherrel szemben. Később aztán megbánja, amikor tudomást szerez arról, hogy Christopher apja meghalt. Lorelai Luke előtt titkolva felkeresi Christophert, hogy megpróbálja vigasztalni a férfit. Stars Hollow és egy kétes erkölcsű nőszemély kapcsolatára is fény derül...
hu
10:50
Monk - A flúgos nyomozó
Adrian Monk civil konzultásként segíti a rendőrség munkáját. A rendőrök élő legendaként néznek rá, bár Monk mostanában elég furán viselkedik, elviselhetetlenül bogaras.
hu
11:50
Monk - A flúgos nyomozó
Adrian Monk civil konzultásként segíti a rendőrség munkáját. A rendőrök élő legendaként néznek rá, bár Monk mostanában elég furán viselkedik, elviselhetetlenül bogaras.
hu
12:45
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
Max utolsó napját tölti a kórházban és személyre szabottnak vélt ajándékkal kedveskedik a többieknek. Iggy elbeszélget egy új főnővérjelölttel, aki kifejezésre juttatja, hogy a doki tetszik neki. Leyla rájön, hogyan lett rezidens és ez megváltoztatja a Bloommal való kapcsolatát. Furcsa fertőzés szedi áldozatait a kórházban, Walsh is megbetegszik, így Max és Helen még maradnak, hogy megpróbáljanak megoldást keresni. Malvo váratlan hírt közöl Reynoldsszal...
hu
13:45
CSI: A helyszínelők
Egy évekkel ezelőtt rács mögé juttatott perverz szadista szabadlábra kerül és úgy tűnik, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Az ügy mély sebeket tép fel Sarában is, személyes küldetésnek érzi, hogy visszajuttassa az elkövetőt a rácsok mögé.
hu
14:45
Magnum
Rablógyilkosság áldozata lesz a műgyűjtő Jack Candler nem sokkal az után, hogy Magnum rámutatott a riasztórendszere hibáira. Ki olvashatta Magnum jelentését? Hol van a hat ellopott kép, ki akarja mindenáron Magnumra terelni a gyanút? A rendőrséggel párhuzamosan Magnum is nyomozni kezd.
hu
15:45
CSI: Las Vegas-i helyszínelők
Amikor holtan találnak egy lelkes régészt az évszázad lelete mellett, megindul a találgatás: vajon kinek állt érdekében meggyilkolni a közkedvelt férfit. Eközben újabb egykori pszichiátriai beteg kap levelet, melyben felszólítják valakinek a megölésére, de Max nagyon nehezen tud csak kapcsolatot teremteni a pszichotikus tüneteket mutató nővel. A laborban több munkatársnak is feltűnik, hogy Beau mennyire megváltozott ; a valaha közvetlen és laza szakember az utóbbi időben gyanakvó és szorongó lett. Folsomot aggasztja Serena viselkedése, úgy érzi, a nő titkol előle valamit. Allie fontos felfedezésre jut doktor Auerbach-kal kapcsolatosan.
hu
16:50
Cobra 11
Semir és Paul Semir bátyját, Kemalt várja a reptéren, aki egy afrikai országból érkezik haza. A géppel érkezik Sky is, egy nő, akit Kemal ismer, és akit már a reptéren elrabolnak. Semirék megmentik, majd halálhírét keltik, és próbálják felgöngyölíteni az ügy szálait, amik az afrikai ország legmagasabb köreibe vezetnek. Kanduban ugyanis a nemesfémek körül forog a világ, nem ritka, hogy a környezetvédőket megölik, mert akadályozzák az üzletet. Kandu elnök asszonya épp Németországba látogat. Már csak az a kérdés, hogy ő is benne van-e a bűnszervezetben.
hu
17:55
Cobra 11
Harriet ügyvédnő, aki ékszerész ügyfelével tárgyal, amikor álarcos rablók jelennek meg az üzletben, az ékszerészt megölik, Harrietet túszként magukkal viszik, majd elengedik. Az ügyvédnő lakásán megjelenik egy férfi, aki szeretne az ügyfele lenni. Harriet elvállalja, ám csakhamar kiderül, hogy a férfi csapdába csalta. Ő volt az egyik rabló, de így nem tehet vallomást az ügyfele ellen. Semirék zsákutcában toporognak.
hu
18:55
A mi kis falunk
Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitól, amihez a Papnak is van egy-két szava. Stoki emberrablás miatt nyomoz, miután Répa Nándor eltűnik egy rejtélyes tolókocsival együtt. Erika és Gyuri ismét megpróbál összeházasodni.
hu
19:55
A mi kis falunk
Egy Pajkaszegre tévedt országúti biciklis méregdrága kerékpárja nyomtalanul eltűnik, Stokit azonban nem a bicikli megtalálása, hanem a nem létező térfigyelő kamera nem létező felvételei nyomasztják. A Pap depressziós, ezért egy napra a Püspök veszi át a helyét. Nelli bemutatja Zsoltot az apjának, ám a találkozón váratlanul felbukkan Viki…
hu
21:00
Magnum
TC egyik tanítványának apját gyilkossággal vádolják. TC hisz a férfi ártatlanságában, Magnum viszont csak a bizonyítékokban hisz. Emiatt a két jó barát között megszakad a viszony, ami Ricknek is nagyon kellemetlen. Közben az HPD és Magnum is tovább nyomoz.
hu
22:00
CSI: Las Vegas-i helyszínelők
Mike Webber, az evőversenyek gyakori résztvevője felhívja a segélyvonalat, hogy bejelentse, hogy gyomron szúrták egy közeli bárban. Annak ellenére, hogy a sebe nem halálos, a pár perc múlva kiérkező mentősök csak a halál beálltát tudják megállapítani. Mivel Sonya épp nincs a városban, Folsom doktor Hudsonnal együttműködve igyekszik kideríteni, hogy mi lehetett a halál oka, de erre több lehetséges magyarázat is felmerül. Annak ellenére, hogy úgy tűnik, Ally és Serena egyre közelebb kerül az ezüst tintás gyilkos személyének felfedéséhez, keserves kudarccal kell szembenézniük.
hu
23:00
ValóVilág
<strong>A Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legizgalmasabb történéseit.</strong><br/>
<br/>
Mindenre elszánt villalakók veszik birtokba a ValóVilág Villát, hogy részesei lehessenek a játéknak, ami a valóság! A játékosok ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: „Én vagyok az, aki mindent visz!” <br/>
Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. <br/>
<br/>
<strong>Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára! - Minden este a COOL műsorán.</strong>
hu