TV 6 Sverige

TV 6 Sverige

TV6 även kallad är en svensk TV-kanal ägd av Nordic Entertainment Group som inledde sina sändningar den 9 maj 2006. Kanalen sänds fritt i det digitala marknätet samt ingår i Viasats utbud.

Sweden

TV-vodič - nedelja, 26. 05. 2024

00:10
 Börje - The Journey of a Legend
Börje blir ordentligt skadad och Margitta är rädd att hon kommer förlora honom. En ny tränare gör livet svårt för spelarna. Margitta blir besviken då Börje saknas vid en viktig händelse.
sv
01:15
 The Hurricane Heist
En grupp unga hackers infiltrerar en av USA:s största myntfabriker för att stjäla 600 miljoner dollar, samtidigt slår den värsta stormen som någonsin uppmätts i USA till.
sv
03:15
 Quantum Leap
Ben hoppar tillbaka ända till 1692 där han ställs inför rätta för att ha utövat häxkonst. Med begränsade uppgifter online måste teamet försöka rädda honom innan han döms till döden.
sv
04:15
 Quantum Leap
När Ben hoppar så långt som till Egypten för att bli en hemlig CIA-agent, som är fast i ett farligt spel av internationellt spionage, måste han agera snabbt för att rädda en kvinnas liv.
sv
05:15
 Family Guy
Stewie skaffar sig en postorderbrud från Ukraina och upplever livet som hemmaman. Samtidigt blir Peter och Chris beroende av gratis frukostbufféer på hotell.
sv
06:00
 Ink Master
Tävlingen testar konstnärernas förmåga att marknadsföra sig själva när makten ligger i händerna på canvasen. Kampen fortsätter om 100 000 dollar och titeln bläckmästare.
sv
07:00
 Ink Master
Med bara fem deltagare kvar är kampen om 100 000 dollar och titeln Ink Master i säsong 12 intensivare än någonsin tidigare. Konstnärerna får klara sig själva i ett test av finess.
sv
08:00
 Just Shoot Me!
Finch upptäcker att hans barnsdomskompis har bytt kön. Elliott försök att stoppa Nina från att vara elak mot en ny assistent går åt skogen.
sv
08:30
 Just Shoot Me!
Mayas noggrant planerade thanksgiving-middag går åt skogen efter att Jack hamnar i säng med Elliotts mamma.
sv
09:00
 Just Shoot Me!
Efter att Dennis fått ett utbrott på Jack flyr Dennis till ett avlägset satellitkontor.
sv
09:30
 Just Shoot Me!
Maya övertalar Elliott att adoptera en hemlös hund och Elliot blir orolig för att Maya egentligen testar honom och hans intresse i barnfrågan.
sv
10:00
 Just Shoot Me!
Finch faller för en boxare. Jack, Elliott och Nina fuskar för att bevisa att de är smartare än Maya.
sv
10:30
 Running Wild with Bear Grylls
Sterling K. Brown, följer med Bear på en resa genom Colorados berg. Sterling berättar om sin kamp när han förlorade sin far som ung pojke.
sv
11:30
 Running Wild with Bear Grylls
Superstjärnan Julia Roberts följer med Bear på ett livräddande uppdrag för att leverera vaccin till en avlägsen afrikansk by i det här specialavsnittet.
sv
12:30
 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May försöker enas om vilken halvkombi som är världens bästa bil.
sv
13:45
 Top Gear
Jeremy och Richard hittar en rad billiga bilar som ska nomineras i kategorin "Storbritanniens billigaste superbil".
sv
15:00
Hockey-VM Studio: Studio: Ice Hockey World Championship
Studio för Hockey-VM.
sv
15:15
Ice Hockey World Championship
sv
17:45
Hockey-VM Studio: Studio: Ice Hockey World Championship
Studio för Hockey-VM.
sv
20:15
Ice Hockey World Championship
sv
22:45
Hockey-VM Studio: Studio: Ice Hockey World Championship
Studio för Hockey-VM.
sv
23:30
 Börje - The Journey of a Legend
Året är 1986 och Börje fyller 35. Han är fortfarande i topp och får erbjudanden från andra lag, men med åldern kommer tunga minnen om pappan upp till ytan, och Börje kan inte längre trycka undan dem.
sv

TV-vodič - ponedeljek, 27. 05. 2024

00:35
 Terminator Genisys
När motståndsledaren John Connor skickar tillbaka Kyle Reese till 1984 för att skydda hans unga mor, Sarah Connor, har oväntade händelser förändrat det förflutna och hotar nu mänsklighetens framtid.
sv
03:10
 Quantum Leap
När Ben hoppar in som en prisjägare och eskorterar världens halaste brottsling tvingar en dödlig jakt dem att gömma sig, men Ben inser snabbt att det döljer sig något mer i det här hoppet.
sv
04:05
 Quantum Leap
En förbannad skattjakt lockar Ben till Mexiko år 1953, där han hamnar mellan två syskon som kämpar med arvet efter sin avlidne far.
sv
05:00
 Family Guy
Efter att ha känt sig ouppskattad av sin familj använder Lois sin skurkaktiga sida och försöker vinna priset "Bästa kund" på sitt favoritkafé.
sv
05:30
 Family Guy
Brian har ett mikrochip som visar att han hade en familj före Griffins, som han sedan söker upp. Efter att ha träffat de rikare och smartare Hendersons kämpar Brian för att njuta av sitt liv med Griffins.
sv
06:00
 Våra värsta år
Kelly och Bud köper en bil ihop, men de kan inte samsas.
sv
06:30
 Våra värsta år
Bud, Kelly och Peggy går på Halloweenparty hemma hos D'Arcys då de får oönskat besök.
sv
07:05
 Fresh Prince i Bel-Air
En modfälld Carlton får besök av sin skyddsängel efter att ha fått avslag från Princeton.
sv
07:35
 Fresh Prince i Bel-Air
Carlton blir inlagd på sjukhus när han tror att Wills amfetamin är vitaminer på dagen för studentbalen.
sv
08:05
 Community
Då studiecirkelns medlemmars föräldrar besöker universitet lovar Jeff att hjälpa Pierce med kontakten med hans styvfar. Hela situationen spårar ur när det avslöjas att Amber är förälskad i Jeff.
sv
08:35
 Community
Jeff lägger ner mycket tid på keramikkursen han tar. Pierce bjuder in sina vänner till sin seglingskurs.
sv
09:05
 Pacific Blue
Medan cykelpatrullen används som en CRASH-enhet för att bekämpa gängaktivitet på strandområdet tvingas Cory McNamara att skjuta en gangster som flyr från en brottsplats.
sv
10:05
 Pacific Blue
Medan han lär Del Toro att surfa stöter T.C. på ett gäng mycket territoriella surfnazister som mobbar en spansktalande surfare på stranden.
sv
11:00
 Magnum P.I.
Magnum och Higgins tar på sig ett farligt uppdrag inuti ett fängelse med hög säkerhet när en hänsynslös brottsling kidnappar Katsumotos ex-fru Beth.
sv
12:00
 Magnum P.I.
Magnum och Higgins överväger riskerna med att inleda ett förhållande. Rick försöker att hantera sin roll som nybliven pappa och driva La Mariana. Katsumoto försöker komma på vad han ska göra härnäst.
sv
12:55
 Young Rock
Hawaii, 1985: Ata och Rocky försöker överträffa Lias promotion med ett stall av nya kända brottare. Dewey lämnas kvar på fritidshemmet och hamnar i en grupp av latchkey-barn.
sv
13:25
 Young Rock
Miami, 1998: Dwayne når nya höjder som The Rock, men möter vissa utmaningar på vägen till SummerSlam. År 2033 får Dwayne reda på att premiärministern har sin egen politiska kris.
sv
13:55
 Elementary
En rad mord påminner oroväckande mycket om några som skedde för tretton år sedan. Fallet fick kommissarie Gregson att göra karriär, men Holmes tvivlar på att rätt man blivit dömd.
sv
14:50
 Elementary
En bomb exploderar på ett företag inom webbdesign, men anordningen som användes planterades fyra år tidigare. Holmes utreder bomben, medan Watson ber honom att välja en permanent fadder.
sv
15:50
 Seinfeld
Jerry, Elaine, George och Kramer återvänder från Indien - och en resa de inte vill prata om...
sv
16:20
 Seinfeld
Jerrys flickvän är alltid naken och han kan inte förstå sina negativa känslor inför det faktumet. Naket brukar ju vara trevligt...
sv
16:50
 Top Gear
Jeremy använder några mycket specifika kriterier när han jämför Jaguar XKR och Nissan GT-R i dagens avsnitt.
sv
18:00
 SEAL Team
Bravo Team får några osannolika allierade när de skickas till norra Syrien för att spåra upp de ansvariga för attacken mot U.S.S. Crampton.
sv
18:55
 SEAL Team
Bravo-teamet samarbetar med YPJ för att ta reda på vem som är ansvarig för bombningen av U.S.S. Crampton samtidigt som de kämpar för att acceptera sin nyaste teammedlem.
sv
20:00
 Hawaii Five-0
När två seriemördare hittas döda på Five-0s egendom med schackpjäser i deras munnar, måste McGarrett och teamet jaga en självutnämnd rättsskipare.
sv
21:00
 Bad Boys 2
Superstjärnorna Martin Lawrence och Will Smith återförenas som de rappa knarkspanarna Marcus Bennett och Mike Lowrey i den här actionspäckade filmen där de jagar en av den undre världens största skurkar.
sv