TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV-vodič - sobota, 25. 05. 2024

00:30
Beverly Hills 90210
Kelly betror Dylan og Donna, at hun er blevet voldtaget. Samtidig holder hun afstand til Matt, hvilket får ham til at tro, at hun har noget kørende med Dylan. Matt har fået en ny klient, en mistænkt tyv, hvis rettigheder politiet har tilsidesat. Ingen er imidlertid klar over, at manden er identisk med den fyr, der har voldtaget Kelly.
da
01:15
LEGO Masters Australia
Så skal der igen bygges kreativt med de populære klodser. Som en start skal holdene bygge en forhindring, der kan spærre vejen for et tog.
da
02:40
Stormester UK
Alex Horne er begejstret over en opgave, som involverer en djævelsk gåde. Samtidig har Morgana Robinson gang i noget med ærter.
da
03:30
Forræder
Et underholdende krimimysterium med 18 spillere og en spilleder. Hvem kan se igennem løgne? Hvem er den bedste taktiker i spillet? Og hvem løber i sidste ende med hele præmiepuljen? Kun én ting er sikker: Stol ikke på nogen! Spillerne ankommer med hver deres forudsætning for at vinde. De bliver hemmeligt opdelt i to grupper - loyale eller forrædere. De loyales opgave er at afsløre forræderne, før de bliver myrdet - en efter en. Rammen er sat, og hvad der så sker, er helt op til spillerne.
da
05:10
How I Met Your Mother
Robins far vil ikke give Barney tilladelse til, at han gifter sig med Robin. Marshall og Lily forholder sig til Marvins forstoppelse, mens Ted er meget imod, at der bliver hyret et band til brylluppet.
da
05:30
How I Met Your Mother
Barney prøver at overtale Ted til at score en 20-årig, lige indtil han opdager, hvem hun er. Robin bliver overrasket, da hun finder ud af, at hendes forlovelsesring gør hende usynlig.
da
05:50
How I Met Your Mother
Marshall og Lily har nogle bekymringer i forhold til Teds nye kæreste. Robins fortid som canadisk popstjerne dukker igen op, da Barney finder et afsnit fra en musikdokumentar, hvor Robin Sparkles er med.
da
06:15
How I Met Your Mother
Teds forsøg på at slå op med sin skøre kæreste går ikke helt som planlagt, og Robins frygt for at holde Marvin fører til et eventyr med Mike Tyson.
da
06:35
How I Met Your Mother
Da Ted får et uventet opkald fra The Captain, tænker alle i gruppen tilbage på deres sidste møde med ham.
da
07:00
Beverly Hills 90210
David er narkoman. Donna kan stadig ikke tro, det skulle være så alvorligt, men det er tydeligt for alle andre, at David er langt ude. Andrea møder kraftig modstand fra sine forældre, fordi hun vil giftes med en katolik. Brandon føler sig stadig skubbet ud af the Peach Pit på grund af Dylans nye ejerskab, så derfor beslutter han at opdyrke en ny interesse - Lucinda.
da
07:50
Beverly Hills 90210
Brandon forhold med Lucinda er hot, og selv om de holder romancen hemmelig, kan vennerne sagtens mærke, han har noget kørende. Hans politiske karriere går stærkt fremad, men da han skal til en formel middag, vil det se bedst ud, hvis han tager en pige med. Brenda forbereder en weekend sammen med Stuart. Han har lagt op til det helt store, men en enkelt lille fejltagelse er nok til, at alt går galt. David er på vej ud af sit misbrug, men han har endnu ikke vennernes fulde tillid.
da
08:35
Beverly Hills 90210
Er der nye tider på vej? Nye pardannelser? Brenda har fortalt Dylan, hvad hun virkelig føler for ham. Kelly og Brandon danner officielt par, fordi Brandon ikke kan vise sig med Lucinda. Men er der kun kammeratlige følelser mellem Kelly og Brandon? Og hvad vil Lucinda med Dylan - vil hun kun have penge til sin film? Og hvad foretager Steve sig på Andreas værelse?
da
09:20
Beverly Hills 90210
Kelly taler med sin smukke lærer, Lucinda, om, at det blandt eskimoerne er helt i orden, at man snupper hinandens kærester. Kelly er skarp i tungen, for hun taler ikke kun om eskimoerne. Brenda er meget optaget af den opblussede debat om dyrenes vilkår. Måske er hun endda villig til at begå kriminelle handlinger i dyrenes tjeneste?
da
10:05
Beverly Hills 90210
Brenda er arresteret. Hun er lagt i håndjern, har fået taget fingeraftryk og er sat ind i en låst celle blandt andre forbrydere. Var hendes idealistiske kamp for afskaffelse af forsøgsdyr det værd? Dylan forsøger at få hende ud, men det giver problemer med Kelly, som er træt af, at han altid springer for sin gamle kæreste. Kl. 6 om morgenen må Dylan fortælle Cindy og Jim, hvor deres datter har tilbragt natten.
da
10:55
Beverly Hills 90210
Jason Priestly har instrueret dagens episode, som handler om de frigjorte og politiske 60'ere. Alle vennerne skal på en længe planlagt tur, men Brenda bliver alene hjemme. Hun finder en gammel dagbog, som fortæller alt om en ung piges tanker og følelser i årene 1968 og 1969. Brenda læser og læser, og i hendes fantasi bliver personerne til hendes egne venner. Brandon er korrekt og højreorienteret. Dylan er udflippet og fri. Pigerne går i miniskørter, og alle har blomstrede skjorter og langt hår, og forældrene forstår ikke en pind. Har historien gentaget sig?
da
11:40
Beverly Hills 90210
David vil gerne for alvor gøre noget ved musikken, og han får sig endelig taget sammen til at opsøge en lærer. Og hvilken lærer! Brandon og Steve går ind på en bar, og først for sent opdager Steve, at der kun er mænd. Brandon kan ikke se problemet, men det kan Steve, og det bliver ikke mindre, da han finder ud af, at en i hans broderskab har set ham. Samtidig arbejder Kelly på at få drengene til at stille op til fotografering - i boxershorts.
da
12:30
Beverly Hills 90210
Alle pigerne går med skuespillerdrømme, og Brenda går systematisk til værks. Hun læser alt om sit nye idol, teaterinstruktøren Roy Randolph, og det gør indtryk på ham. Brandon bliver stadig forfulgt af Claire, der ikke kan forstå et afslag, selv om det bliver skåret ud i pap. Dylan hilser på Susans nye kæreste, og Steve får sig en ny veninde.
da
13:15
Modern Family
Claire og Haley får sig noget kvalitetstid sammen, da de to tøser begge ligger syge hjemme. Phil er alligevel travlt optaget med en bippende røgalarm, som han mener håner ham. Gloria og Manny overrasker Jay med et besøg på hans arbejde, men besøget giver kun Jay hovedpine, og Cameron går bag Mitchells ryg og får Lily med i en reklame, men ender med selv at blive optaget af alle lysene og kameraerne.
da
13:40
Modern Family
Hele familien skal mødes ved en restaurant for at fejre Mannys fødselsdag, men fødselsdagsbarnet selv gennemgår en mini-livskrise om at blive ældre. På vej til restauranten beslutter Claire og Phil at starte et alt andet end venligt bilrace. Og sideløbende skal Mitchell og Cameron forbi indkøbscenteret først for at købe Mannys gave, men de render ind i flere forhindringer i centeret.
da
14:00
Modern Family
Cameron elsker sin mor, Barbara, meget højt, så Mitchell kan ikke få sig selv til at fortælle ham, at Barbara er meget "aktiv" med sine hænder på Mitchell, når Cameron kigger væk. Sideløbende slår Haley endelig op med Dylan, men det er faktisk Phil, der bliver hårdest påvirket af bruddet. Og Gloria håner Jay for at være for pivet over en lille mavepine.
da
14:25
Modern Family
Det er tid til Luke og Mannys første skolefest, så Jay og Phil tager med dem til indkøbscenteret, men det bliver en stressende oplevelse. I mellemtiden nyder Claire at stå for at arrangere skolefesten, men hun bliver jaloux, da Gloria dukker op for at hjælpe. Og Mitchell og Cameron bliver forfærdede over at opdage, at Lily bider de andre børn på legepladsen.
da
14:50
Modern Family
Claire bliver til kvarterets selvtægtskvinde, da hun er fast besluttet på at få standset en bil, der kører for stærkt ned af vejen. Samtidig kæmper Phil med at få lov til at sælge en besværlig kundes hus. Jay lærer Manny at cykle og finder ud af, at Gloria også har brug for lektioner. Og Mitchell og Cameron møder en mystisk nabo, der er noget af en charmør.
da
15:10
Modern Family
Claire og Phil bønfalder Alex om at slappe af med hendes skolearbejde, men det får dem samtidig til at tænke over deres egne intellektuelle drev. Sideløbende er det til Jays store ærgelse, at Gloria forsøger at blive venner med et andet pænt par. Og Mitchell og Cameron møder en af Mitchells gamle kvindelige kærester, og de gør sig en meget forstyrrende opdagelse.
da
15:35
Modern Family
Børnene vil overraske Claire og Phil med morgenmad i sengen på deres bryllupsdag, men ender med at fange dem i privat "hygge". Jay og Glorias smuttur til Las Vegas bliver ødelagt, da en hudløst ærlig email ved et uheld bliver sendt til Claire. Og Mitchell og Cameron er desperate efter at få et bord i den hotte, nye restaurant i kvarteret, hvor ejeren tilfældigvis også er mor til et barn på Lilys skole.
da
16:00
Modern Family
Phil og Claire vil undgå at blive et gammelt, kedeligt par, så de genopliver Clive og Juliana, som var deres frække rollespilskarakterer på deres Valentinsdate året tidligere. Samtidig har Jay planlagt en stor aften med overraskelser til Gloria, men hans planer bliver konstant forpurret. Og en beundrer kommer mellem Cameron og Mitchell på deres Valentins dag.
da
16:25
Modern Family
Mitchell fortæller Cameron, at han ikke må klæde sig ud som klovnen Fizbo til Lilys 2-års fødselsdag, da klovnen ikke vil passe ind i festens prinsessetema. Mitchell vil have, at Lily skal have al opmærksomhed i stedet for Cam, men da hans mor, DeDe, dukker op til festen, ender det med, at hun får al opmærksomheden. For hun har nemlig taget Claires high school kæreste med som sin date!
da
16:50
Modern Family
Der har været et kæmpe skænderi i Dunphy-hjemmet, men Phil kan ikke lure, hvorfor Claire er sur på ham. Gloria tilbyder at hjælpe Phil med at finde ud af det, men bliver overrasket over, hvor mange mulige grunde, der er. Sideløbende prøber Alex at lokke Haley i en fælde, så han kan afsløre, at hun ikke arbejder som servitrice, men lyver for Claire og Phil.
da
17:20
Venner
Efter 21 timers veer er Rachel endelig parat til at føde, men fødslen bliver ikke lettere end den lange optakt. Heldigvis er Ross trofast ved hendes side - men næppe har hun født, før Rachel indser, at han måske ikke vil være der altid. For hvad sker der, når Ross engang selv får en familie? Phoebe flirter ivrigt med den flotte mandlige patient, som Joey har hjulpet hende med at score, men det hele går galt, da manden pludselig får øje på Joey som Dr. Drake Ramoray i fjernsynet.
da
17:45
Venner
Alt er forvirring på hospitalet, hvor Rachel lige har født. Rachel tror, at Joey har friet - og har sagt ja. Joey ved, at ringen, han gav Rachel, tilhørte Ross, men han kan ikke få sig selv til at fortælle Rachel sandheden. Og Ross forsøger forgæves at få mulighed for fortælle Rachel om sine sande følelser - intetanende om, at Joey kom først. Imens forsøger Chandler ihærdigt at gøre Monica gravid i et kosteskab. Den intime situation bliver imidlertid lige en tand for intim, da Monicas far overrasker dem.
da
18:10
Venner
Babyen kommer hjem, og Rachel kan slet ikke få nok af nyfødte Emma - lige indtil Emma begynder at græde. Phoebe og Monica gør alt, hvad de kan, for at hjælpe, men den lille ny er utrøstelig. Imens forsøger Joey at reparere sit forhold til Ross, som ikke kan tilgive ham, at han friede til Rachel og holdt det skjult for ham. Chandler har haft en søvnløs nat, og det giver ham problemer, da han falder i søvn midt i et møde på kontoret. Det er nemlig et møde, som handler om hans fremtid.
da
18:40
Venner
Chandler er tvunget til at tage jobbet i Oklahoma, og Monica lover ham, at hun gerne dropper alt i New York for at flytte med ham. Men så får hun et tilbud, hun ikke kan afslå, fra en meget fin restaurant. Phoebe og Joey aftaler at arrangere en dobbelt blind date for hinanden, men Joey glemmer at finde en fyr til Phoebe. Rachel driver børnelægen til vanvid, fordi hun ringer hver eneste gang, der er det mindste galt med lille Emma - også midt om natten. Inden længe må hun og Ross derfor på jagt efter en ny.
da
19:05
Venner
Monica aflægger Chandler et surprise-visit i Oklahoma, men får et chok, for da hun braser ind i rummet, sidder Chandler og onanerer - til en hajfilm! Monica nåede ikke at se, at Chandler zappede væk fra hotellets pornokanal og over på en dyrekanal, og nu er hun overbevist om, at han tænder på hajer. Mike (Paul Rudd) inviterer Phoebe på en date, men Ross ødelægger det hele ved gøre hende opmærksom på, at hun aldrig har haft en fast kæreste. Joey skal også på en date, men flipper helt ud, da han opdager, at han allerede har haft sex med pigen - og at hun ikke kan huske det.
da
19:35
Stormester - specials
Hvordan smøres en rundtenom rugbrød egentlig sejest, og hvad er den mest imponerende hilsen? Hvis det også er spørgsmål, du altid har stillet dig selv, så se med.
da
20:45
Landmand søger kærlighed Australien
Landmændene kommer med hjem til deres to bejlere for at se, hvordan de bor. Vil det hjælpe dem, når de skal træffe den sværeste beslutningen hidtil?
da
22:05
Clear and Present Danger
En gammel ven af den amerikanske præsident bliver likvideret af colombianske narkobaroner, som han havde hvidvasket penge for. Som hævn indleder præsidenten en hemmelig krig imod narkokartellet med den garvede John Clark (Willem Dafoe) som leder af de specialtrænede amerikanske styrker. Den højtstående CIA-mand Jack Ryan (Harrison Ford) har svoret over for Kongressen, at en sådan aktion ikke vil finde sted - nu må han selv rejse til Colombia og stikke hånden i en sand hvepserede.
da

TV-vodič - nedelja, 26. 05. 2024

00:25
Først til verdens ende
Eventyret fortsætter mod Antigua, hvor det par, der kommer sidst, er ude af ræset. Parrene gør derfor alt for ikke at ende på sidstepladsen, og der kommer nye sider frem hos deltagerne. To par sætter fart på i Mexico, og det øger presset på de tre andre par enormt. Men hverken Mexico eller Guatemala er lette at finde rundt i.
da
01:05
Først til verdens ende
De fire resterende par skal fra Antigua i Guatemala til Panama City. Undervejs skal de krydse hele fem lande. Det bliver en lang rejse fyldt med udfordringer, spændende hotelbesøg og masser af gode oplevelser, inden ræset for alvor spidser til på vej mod tredje etapes checkpoint i Panama City.
da
01:45
Flokken
Alle deltagerne mærker nu vigtigheden af at samles og få menneskelig kontakt. Det fysiske pres gør det umuligt for særligt én at føre sine planer ud i livet. Andre fortsætter deres søgen med samme ildhu og bliver klogere på både kortlæsning og målestoksforhold. Den første lille flok dannes, da en af deltagerne finder resterne fra en blå faldskærm.
da
02:25
Helt sort
I Møgeltønder bliver Melvin inviteret med på sønderjysk safaritur. Og sammen med en lokal knallertklub fra Aabenraa kaster Melvin sig ud i ringridning. Det skal dog vise sig at være lidt sværere end at køre på scooter i Fredericia, hvor Melvin er vokset op. Udfordringerne fortsætter, når den lokale brandstation i Broager inviterer Melvin på scenen til den traditionsrige tyrolerfest. Og tilbage hos Melvins mor Carolyne øver de sig i den lokale dialekt.
da
02:55
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer.
da
03:40
Stormester UK
Fem nye komikere skal endnu en gang forsøge sig med at imponere stormester Greg Davies, når han udsætter dem for drilske udfordringer.
da
04:45
Beverly Hills 90210
Kelly har lagt billet ind på en teaterrolle, som Brenda anså for sin, og dét er ikke populært. Det bliver ikke bedre af, at Kelly er god til rollen, og Dylan bakker Brenda op. Brandon opdager, at Claire har udset sig ham som ledsager til skoleballet - hvad enten han vil eller ej.
da
05:30
Beverly Hills 90210
Brenda har fået hovedrollen i Randolphs stykke, men Laura er voldsomt skuffet. Hun tilskriver Brendas succes, at hun er villig til at gå i seng med instruktøren. Steve tvivler, men han undersøger alligevel sagen. Imens får Brandon svært ved at komme ud af sit forhold til Claire - hun er jo fars pige. Samtidig kommer vennerne i vild diskussion om Brendas måde at sikre sig hovedrollen på. Og Dylan får besøg af Susan, som fortæller, at hun skal giftes.
da
06:20
Beverly Hills 90210
Brandon kommer på pinebænken. Siden han fortalte Claires far et par sandheder om Claire, har han været lagt på is, og han er ikke på listen over dem, der skal møde præsidenten i Washington. Brenda har premiere på sit stykke, og David får en ny chance for at gøre musikerkarriere, men den har sin pris. Forholdet mellem Dylan og Kelly bliver mere og mere spændt, og Andreas graviditet giver nye problemer.
da
07:05
Beverly Hills 90210
Andrea har født en lille pige - alt for tidligt. Dylan har skudt penge i Susans mands foretagende, men er det nu også klogt? David bliver varm på en anden pige, og det opdager Donna. Brenda er klar til at rejse, eller er hun? Dylan og Kelly har et stort opgør, for hvem er det i virkeligheden, Dylan er interesseret i?
da
08:35
Beverly Hills 90210
Sommerferien er slut, og vennerne er ved at samles igen. Familien Walsh får en logerende. Brandon og Kelly har tilbragt sommeren i hinandens selskab og beslutter nu at offentliggøre deres forhold. Dylan er i Mexico med en underskøn señorita, og David og Donna undgår stadig hinanden. Steve er igen alene, men han betror Brandon, at han har tænkt på at erobre Kelly tilbage.
da
09:20
Beverly Hills 90210
Sommeren er ikke gået sporløst hen over kliken fra Beverly Hills.Donna er blevet mors pige. Brandon og Kelly skal have fortalt Dylan om deres forhold. Dylans mange penge er ved at slippe op, og han er igen begyndt at drikke. Andrea og Jesse skal have lille Hannah i daginstitution, og Valerie gør, hvad hun kan for at distrahere Brandon.
da
10:05
Beverly Hills 90210
Brandon er opstillet til valget på universitetet sammen med Josh, men deres valgkampagne går meget dårligt. Brandon selv er godt træt af det hele, men Andrea forstår at sætte tingene i perspektiv. Imens går Valerie på jagt efter Dylan. Mens hun stadig bevarer den artige facade hjemme hos familien Walsh, går hun på bar og demonstrerer helt andre talenter for den meget fristede Dylan.
da
10:55
Venner
Phoebe holder fødselsdag og har inviteret alle vennerne ud på en meget fin restaurant, men da alle andre end Joey kommer for sent, må hun kæmpe hårdt for at få lov til at beholde det store bord - andre gæster står nemlig i kø for at få det. Monica og Chandler bliver forsinkede, fordi Monica har ægløsning og derfor har planlagt, at de skal have sex, når Chandler ankommer fra Oklahoma. Og Ross har meget svært ved at overtale Rachel til at efterlade barnet hjemme, mens de tager på restaurant.
da
11:20
Venner
Freddie Prinze Jr. gæsteoptræder som Ross og Rachels meget følsomme babysitter, Sandy. Ross har meget svært ved at acceptere en mand som babysitter, og da Sandy begynder at spille blokfløjte og læse digte for Rachel og Emma, får han nok. Chandler flipper ud, da Monica fortæller, at en af hendes nye kolleger er "den sjoveste fyr, hun nogensinde har mødt". Han går straks i gang med at bevise, at det selvfølgelig er ham, der er den sjoveste. Phoebe og Mikes kærlighed bliver sat på en prøve, da Phoebe får besøg af sin gamle flamme David.
da
11:50
Venner
Joey overvejer at købe Richards lejlighed, men under fremvisningen finder han og Chandler et suspekt videobånd - en filmoptagelse af Richard og Monica i seng sammen. Phoebe er inviteret til middag hos Mikes forældre, men det lover ikke så godt. Mike er nemlig ud af en fornem familie, og Phoebe er som bekendt Phoebe. Ross er ellevild, da han får lille Emma til at grine for første gang. Hvordan? Ved at synge en sjofel rap! Rachel bliver mildest talt forarget, men spørgsmålet er, om hun også kan få Emma til at le.
da
12:20
Venner
Rachel inviterer sin ultraforkælede lillesøster Amy (Christina Applegate) med til Monica og Chandlers traditionelle Thanksgiving-selskab, men det skulle hun aldrig have gjort. For inden længe er den hyggelige middag reduceret til et skænderi om, hvem der skal arve lille Emma, hvis Ross og Rachel skulle omkomme. Joey har glemt, at han skulle deltage i et Thanksgiving-optog sammen med sine kollegaer fra sæbeoperaen, og han beder derfor Phoebe om at lære ham at lyve. Christina Applegate modtog en Emmy for sin forrygende gæsteoptræden som Rachels lillesøster i netop denne episode.
da
12:45
Venner
Chandler er på vej til New York på weekend, og Monica og Joey ønsker begge hans selskab. Monica vinder kampen, men Chandler kan ikke få sig selv til at afvise Joey, så han lyver over for vennen og siger, at han ikke kan rejse fra Oklahoma alligevel. Planen giver imidlertid bagslag, da Joey hører en mandestemme inde hos Monica og tror, at hun er Chandler utro. Rachel og Phoebe skal i byen sammen, og Ross får den idé at invitere Mike over til øller og mandesnak. Men hvad har de to egentligt at snakke om?
da
13:10
How I Met Your Mother
Ted overvejer at tage Jeanette med til brylluppet, så Barney bliver nødt til at hive ”The Playbook” frem en sidste gang for at stoppe det. Marshall gør Lily flov til en kunstudstilling.
da
13:35
How I Met Your Mother
Det er ugen før Barney og Robins bryllup, og parret diskuterer, hvor de skal bo. Barney vil finde en, der er værdig til at flytte ind i hans ”Fortress of Barnitude”. Marshall beslutter sig for at være utro.
da
14:00
How I Met Your Mother
Barney og Ted møder deres fremtidige jeg, da de diskuterer, hvorvidt de skal tage ind og se ”Wrestlers vs. Robots”. Robin og Marshall diskuterer, hvem der skal krediteres for en ny drink på McLaren’s.
da
14:25
How I Met Your Mother
The Captain har tilbudt Lily et job i Rom, men vil hun sige ja? Ted kan ikke holde op med at tale om Barney og Robins bryllupsplanlægger.
da
14:50
How I Met Your Mother
Ted og Marshall forvandler Barneys polterabend til den værste aften i hans liv, eller er det bare det, de vil have ham til at tro?
da
15:15
Modern Family
Cameron beslutter sig for at skrive en bog, der hylder at Lily er adopteret, men midt i skriveprocessen gør han en chokerende opdagelse. Sideløbende har Claire travlt med at agere fredsmægler mellem Alex og Haley, og det giver Phil mulighed for at snige sig væk på en afslappende tur til et spa. Og Gloria er forfærdet over Jays morbide opførsel, da han vil købe to krypter ved siden af hinanden.
da
15:40
Modern Family
For at slippe ud af en klassisk koncert med Gloria og Manny fingerer Jay en anden aftale med Mitchell. Men med hans lille, hvide løgn havner Jay desværre midt i Mitchell og Camerons "drengeaften", som viser sig en større prøvelse end koncerten. Samtidig er Claire og Phil ængstelige over, at Luke er blevet venner med deres klamme nabo. Og Haley for sit for, da hun skal babysitte Lily.
da
16:05
Modern Family
Cameron nyder sin stilling som musikinstruktør på Luke og Mannys skole, men han tager den kommende musical mere alvorligt end godt er. Jays bror, Tommy, er i byen på besøg, men deres nådesløse broderlige drillerier går lidt for langt. Og Phil overtaler familien i at være med i hans nye reklame, men da han også inddrager familiens minivan, kommer der et uventet resultat ud af det.
da
16:30
Modern Family
Mitchell og Cameron kigger efter en værge til Lily, i tilfælde af der skulle ske dem noget. De i al hemmelighed vurderer de derfor deres familiemedlemmer, men det er ikke betryggende, hvad de ser. Mitchell og Cameron oplever, at Jay giver Manny en dosis tough love, at Claire kører Luke til en børnepsykolog for at få hans udvikling vurderet og at Haley og Alex havner i noget småkriminel adfærd på skolen.
da
16:50
Modern Family
Claire og Gloria vil tilbringe Mors dag udenfor på vandretur med børnene, men deres konstante brokkeri får bægeret til at flyde over for Claire, og hun tager Gloria med i faldet. Phil og Jay bliver hjemme for at lave en lækker middag, men det hele bliver akavet, da Jay meget uventet viser svaghed et øjeblik. Cameron bliver meget selvbevidst over at blive betragtet som moderen i forholdet.
da
17:20
Modern Family
Claire er træt af at være den onde strømer af forældrene, så hun og Phil bytter roller for en dag. Det går dog ikke godt for nogen af dem, da Claire skal køre go-kart med drengene, og Phil skal have pigerne til at gøre rent på deres badeværelse. Cameron ligger i sengen med influenza, men Mitchell tænker mere på, hvad han skal gøre med de Lady Gaga koncertbilletter, de har til samme aften.
da
17:45
Modern Family
Hele familien skal mødes hos Jay inden Alex's dimission, hvor Jay er travlt optaget med at holde sit Botox-uheld skjult. Cameron er sur på Mitchell over, at han griner af ham, når han gør noget dumt, men Cameron er også usædvanlig klodset. Phil venter på, at Claire skal bryde grædende sammen over børnene, der bliver så hurtigt voksne, så han kan trøste hende af egoistiske årsager.
da
18:10
Modern Family
Det er Jays fødselsdag, og han vil bare gerne slappe af og fiske inden sin fest om aftenen. Desværre bliver Jay involveret i alle andres problemer, idet de forsøger at skaffe deres gaver til ham: Claire og Mitchell bliver fanget i haven til deres barndomshjem, Cameron bliver smidt ud af bageriet, hvor han skal købe Jays kage, pga. en misforståelse, og Phil møder sin ærkefjende og vil imponere ham med Gloria.
da
18:35
Modern Family
Hele familien besøger en cowboyranch, men Claire har svært ved at acceptere, at Dylan nu er en del af familiens liv. Phil forsøger at imponere Jay med sine cowboyevner, men Jay har travlt med at holde den flirtende guide væk fra Gloria. Micth og Cameron har stadig ikke fortalt familien, at de gerne vil adoptere en dreng, og Alex får sit første kys, men det er ikke, hvad hun havde forventet.
da
19:05
Modern Family
Mitchell og Cameron er klar til at adoptere et barn mere, men Lily har det godt med at være enebarn. Cameron føler sig ansvarlig for Lilys opførsel, da han har pylret meget om hende, så han forsøger at alde Lily være mere uafhængig. Gloria må agere ydmyg overfor skoleinspektøren, efter hun har anklaget ham for at være fordumsfuld overfor columbianere. Haley og Alex udarbejder en plan for at få hvert deres værelse.
da
19:30
Stormester - specials
Uerstattelige ødelæggelser, opmuntringer af en gammel mand, æggeroulette og intet mindre en 50 opgaver i én. Så kan man da ikke ønske sig mere.
da
20:40
Jacob Taarnhøj - Comedy Special
Jacob Taarnhøj er en sand ordekvilibrist, og hans helt unikke fortællestil gør ham til en oplevelse på scenen. I sit første onemanshow 'Comedy Special' kommer Jacob ind på alt fra populærkulturens ratings i thumbs ups til sin beslutning om ikke at drikke alkohol til fodbold. Taarnhøj formår med sin enestående levering at fange ethvert publikum, og 'Comedy Special' er ingen undtagelse.
da
21:45
The Bumswing
Den prisvindende komiker Sofie Hagen er tilbage med et helt nyt standupshow. Her disker hun op med et show, der handler om de ting, du glemmer, de ting du husker, og de ting du ville ønske, du havde glemt.
da
22:50
Date mig nøgen
Den 24-årige murer, Nikola,j er aftenens hovedperson. Nikolaj har ikke den store erfaring med diverse datingapps - og slet ikke med at date kvinder, han ikke har set før. Men i aften tager han udfordringen op, når han skal vælge mellem fem helt uretoucherede kvinder og finde en date, som måske kan føre til drømmen om at stifte familie.
da