Disney Channel sca.

Disney Channel sca.

Disney Channel (originally called The Disney Channel from 1983 to 1997 and commonly shortened to Disney from 1997 to 2002) is an American pay television network that serves as the flagship property of owner Disney Channels unit of the Walt Disney Television division of The Walt Disney Company.

United Kingdom

TV-vodič - ponedeljek, 20. 05. 2024

00:10
Hamster og Grete
Kevin får sit første job på en burgerjoint; Fred bliver sat på prøve, da hun møder en skummel butiksejer. 9-årige Grete og hendes kælehamsker, "Hamster", får superkræfter af nogle rumvæsner. Deres mission? At besejre en række forskellige superskurke, uden de afslører deres sandeidentitet!
da
00:35
Hamster og Grete
Grete og Bailey åbner en limonadestand; Freds mor Stacy er vært for en begivenhed for motiverende foredragsholdere. 9-årige Grete og hendes kælehamsker, "Hamster", får superkræfter af nogle rumvæsner. Deres mission? At besejre en række forskellige superskurke, uden de afslører deres sandeidentitet!
da
00:55
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
En av vennene til Marinette blir akumatisert til Truth. Hun får kreftene til å tvinge folk til å fortelle sannheten, og hun vil lære hemmeligheten til Marinette... og Ladybug og Cat Noir!
da
01:20
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
En af Marinettes venner bliver akumatiseret til Lies. Hun kan få løgne til at forsvinde og vil befri verden for løgne og dem, der fortæller dem ... og det gælder også superhelte!
da
01:40
Superkillinger
Da dyrene beskylder Sparks for at stjæle, må Superkillingerne finde den rigtige tyv. En jaloux hr. Puppypaws fanger alle de andre hunde for at holde dem fra parken. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
02:05
Superkillinger
Superkillingerne forhindrer Zsa-Zsa i at forvandle dyrestemmer til musikinstrumenter. Sparks og Buddy sårer hinandens følelser ved et uheld. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
02:25
Bluey
Efter en lang dag, er Bluey og hendes familie helt ude af takt, så Mor får alle til at lege Statuedans. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
02:30
Bluey
Indy synes ikke at hun duer til noget fordi hendes vokshest ligner en ko, men Calypso opfordrer hende til ikke at give op, så hun prøver at fikse den med lidt hjælp fra Winton. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
02:40
Bluey
Bluey og Bingo vil lære Enhjørting at opføre sig pænt så han kan gå på date med Mor, men alt går skævt da han spiser en tæge. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
02:45
Bluey
Bingo finder en legetøjsskildpadde på legepladsen og vil tage ham med hjem, men Far siger at det ikke er god stil. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
02:55
Bluey
Da Mors søster Brandy kommer på besøg, har de heldragter hun har med til pigerne som gave en uventet virkning på Bingo! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
03:00
Bluey
Bluey og Bingo gemmer sig under huset og udspionerer to mystiske håndværkere i baghaven. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
03:05
Bluey
Muffin leger sur gammel dame på loppemarked og får Far til at skubbe hende på en gammel el-scooter. Men da en ægte sur gammel dame vil købe den, bliver Muffin stædig. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
03:15
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey leder efter Bootsie, efter hun er blevet fanget af Black Cat. Spidey-teamet beskytter Iron Mans hovedkvarter mod Electro. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
03:40
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey dykker ned under vandet for at forhindre Doc Ock i at forstyrre livet i havet. Ghost-Spider slår sig sammen med Ant-Man og The Wasp for at forhindre Green Goblin i at ødelægge minigolfbanen. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
04:05
Firebuds
Bo passer ikke godt nok på en ung mini-bil, og de ender begge med at sidde fast på en tømmerflåde i vandløbet. Piston må overvinde sin frygt for de mytiske monstertrucks for redde sine forsvundne venner. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
04:25
Firebuds
Børnereporteren June bliver berømt i skolen, efter hun reporterer om at have set et sagnuhyre. Redningsvennerne bygger en kæmpestor uro, for at gøre børnene på hospitalet i bedre humør. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
04:50
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Folket på Hittegodsøen kan ikke finde deres coqui-ven, Lukey, så de kan takke ham for at synge. Pinky viser vennerne sit yndlingstræ, men en bikube vil have træet til at lave honning i. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:15
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne skal bruge Crystal Clearwaters hjælp, da de opdager, at væslerne har bragt en invasiv art med sig. Trolland tager på et episk eventyr for at blive kong Ludwigs heroiske ridder! I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:40
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie og deres venner leger riddere og drager, da de begynder at spekulere på, om drager er gode eller dårlige. For at hjælpe dem med at finde ud af det, tager Musehuset dem med til kongeriget Majestica, hvor de forvandles til riddere, bønder og prinsesser. Holdet udforsker rummet.
da
06:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Andersine er bange for at flyve sammen med de andre til et flyvestævne i Eventyr-rigerne. Farfus' lillesøster, griffen Freja, er flyvefærdig, men meget nervøs. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
06:25
Superkillinger
Da Kattebandit stjæler julegaver fra alle i Katterup, må Superkillingerne få de stjålne gaver tilbage - også Bittens killingeslot! Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
06:50
Superkillinger
Superkillingerne stopper hr. Hvalpepote, da han stjæler hundelegetøj. Da Forsøgsrotte slukker for alt lyset i Katterup, må Bitten overvinde sin frygt for mørke og hjælpe sine venner. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
07:10
Bluey
Da Mor og Far bliver uenige, får Bluey Far til at skrive et kærlighedsbrev til Mor så de kan blive gode venner igen. Og Bluey må finde ud af at aflevere brevet til Mor. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:20
Bluey
Bluey møder en ny legekammerat i parken; Winnie. Men da Bluey vil invitere hende og hendes far med hjem til morgenmad, finder hun ud af, at voksne er lidt længere om at bliver venner. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:25
Bluey
Muffin er nødt til at gå med krave fordi hun ikke kan lade være med at sutte på sin tommelfinger. Men kraven kommer i vejen så hun ikke kan lege „Sandwich Butik” med Bluey og Bingo. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:35
Bluey
Bluey er cirkusdirektør og leger cirkus med sine venner, men Herkules vil hellere lege motorcykel. Heldigvis har Bluey en løsning, der gør alle glade. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:40
Bluey
Mor hjælper Bluey og Bingo med at finde på lege på familiens biltur, mens Far forsøger at holde sig foran de grå nomader så familien undgår at skulle campere ved siden af toiletterne. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:45
Bluey
Mor vil ikke have at pigerne siger ordet „potte” fordi det ikke er noget ord som dronningen af England ville bruge, men pigerne narrer hende til at sige det alligevel. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:55
Bluey
Bluey vil hjælpe Far med at lave Bingos fødselsdagskage, men først skal hun rydde op. Intet kan dog få hende til at rydde op af sig selv, før Far taber kagen. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
08:00
Bluey
Bingo vil rigtigt gerne have at nogen ser hende stå på hænder til festen og Bedstemor vil rigtigt gerne hjælpe til. Men deres anstrengelser lykkedes først for dem da de finder hinanden. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
08:05
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Prins Ali af Atju kommr til Paris, og Rose glæder sig til at give ham et personligt brev. Da Chloe river brevet i stykker, udnytter Hawk Moth Roses tristhed til at forvandle hende til prinsesse Fragrance. Imens er Marinette lidt for længe om at skaffe Tikke den lægehjælp hun har brug for.
da
08:25
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Marinette er skyld i at Max ryger ud af en videospilsturning, hvorefter han bliver akumatiseret. Ny styrer han som Gamer en stor robot der spreder kaos i Paris. Ladybug og Cat Noir må stoppe ham før det er 'game over'.
da
08:50
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Hver historie har en begyndelse. Lær hvordan Marinette og Adrien - to almindelige skole-elever - blev til Ladybug og Cat Noir, og hvorfor Hawk Moth så gerne vil have deres mirakuluser. Marinette er en pige der bor i Paris og er bedste venner med Alya. Marinette har en hemmelig identitet som en superhelt ved navn Ladybug. Marinette er vild med Adrien fra skolen, der ligeledes har en hemmelig identitet som superhelten Cat Noir. Sammen bekæmper de Hawk Moth og hans endeløse skurkehær. Hverken Marinette eller Adrien er klar over at den anden er en superhelt, selv om de gang på gang kæmper side om side.
da
09:15
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Marinette har mistet selvtilliden og vil ikke længere være Ladybug. Men byen, Cat Noir og hendes bedste ven Alya er alle i fare … og Ladybug er den eneste der kan redde dem. Marinette er en pige der bor i Paris og er bedste venner med Alya. Marinette har en hemmelig identitet som en superhelt ved navn Ladybug. Marinette er vild med Adrien fra skolen, der ligeledes har en hemmelig identitet som superhelten Cat Noir. Sammen bekæmper de Hawk Moth og hans endeløse skurkehær. Hverken Marinette eller Adrien er klar over at den anden er en superhelt, selv om de gang på gang kæmper side om side.
da
09:35
Spidey og hans fantastiske venner
Doc Ock truer julen, da han sætter sig for at stjæle alles gaver. Spidey-holdet må sætte julehyggen på pause, da Green Goblin laver et kæmpe snemonster! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
10:05
Spidey og hans fantastiske venner
Spins yndlings mytiske væsen findes måske i virkeligheden! Da Doc Ock ombytter Spidey og Hulks evner, er de nødt til at oplære hinanden, hvis de vil besejre hende. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
10:30
Firebuds
Da Firebuds besøger en motor-skatepark, sidder Piston fast i et træ. Firebuds bliver bedt om at passe hvalpe, men da Bo undervurderer opgaven, undslipper hvalpene. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
10:55
Firebuds
Firebuds skal skaffe et stjålet maleri tilbage fra et par listige børnetyve. Firebuds tager afsted for at finde deres forsvundne ven, men Flash har så travlt, at han begår fejl. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
11:15
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Julemanden nødlander i for og har brug for hjælp med at levere pakker til for, Halloweenby og Vinterbjerget. Vennerne hjælper ham med at levere pakkerne, men Andersine tøver. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
11:40
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne besøger Fortidens Verden for at passe T-top og nogle dinosauræg. Da dinosauræggene klækker og løber løbsk, sniger væslerne sig ind for at få en dinokæledyr. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
12:00
Bluey
På vej til lossepladsen hævder Far, at han er den bedste til alting. Men Bluey opdager, at Far vil smide hendes gamle tegninger ud og bliver i tvivl om, om han nu også er den bedste far i hele verden. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:10
Bluey
Der bor mange vidunderlige dyr i Blueys baghavezoo, især den store, blå Far Gorilla. Da han snupper Bingo, der er på besøg, og undslipper, må dyrepasser Bluey fange det vilde bæst. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:15
Bluey
Mor og Far skal på eventyr og bruger deres frække unger som rygsæk. De tager på sightseeing og spiser street food, det er sjov at være på ferie, indtil de mister deres pas. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:25
Bluey
Prinsesser, heste og tryllestave. Bluey og Chloe kan være lige hvem de vil da de tager ud på eventyr for at redde deres legekongerige fra den grådige Dronning. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:35
Bluey
Bluey morer sig med at abe efter Far, men hendes leg slutter brat da hun finder en såret undulat og hun og Far er nødt til at køre den til dyrlægen. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:40
Bluey
Deres kusine skal overnatte og derfor får Bluey og Bingo lov til at blive længe oppe. Men da Muffin ankommer er hun totalt udmattet fordi hun ikke har fået sin middagslur og pigerne får det en smule sjovere end de havde regnet med. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:50
Bluey
Bluey og hendes venner kommer op at tottes da Indys babyhospital tørner sammen med Rustys riddere og drager. Men da de hver fortæller deres version af hvad der skete, finder de ud af at deres lege har en del til fælles. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:55
Bluey
Da Indy og Rusty leger far, mor og børn, kan de ikke blive enige om hvem der skal gå på arbejde så de går hver til sit. Indy har svært ved at finde en babysitter, mens Bluey gør Rusty til sin baby! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
13:00
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
En elev ved navn Marc bliver akumatiseret til Reverser. Han er overbevist om at Marinette har gjort ham til grin, og vil have hævn. Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
13:25
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Alyas storesøster bliver akumatiseret til Anansi. Nu vil hun som en kæmpe edderkoppekvinde vise Alya hvor farlig Paris kan være. Lady og Cat Noir må ikke være fluevægtere hvis de skal standse hende! Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
13:45
Bunk'd i det vilde vesten
Parker og Destiny planlægger Kikiwakas første luau. Efter Noah, Winnie og Bill får til opgave at pynte op af Destiny, begynder de at dyste i en række fjollede lege. Morskaben fortsætter på Kikiwaka Ranch, hvor Lou, hendes højrehånd Parker, plus vejlederne Desitny og Noah er med på løjerne. Cowboyen Bill, vovehalsen Winnie, og gameren Jake er også tilbage til en sommer fuld af nye, spændende eventyr.
da
14:05
Bunk'd i det vilde vesten
Lou, Winnie og Jake slår sig sammen for at hjælpe Barb med at genvinde sin selvtillid. Destiny skal lave reklamfilm for Jordballegrillen, men instruktøren, Noah, går lidt for meget op i det. Morskaben fortsætter på Kikiwaka Ranch, hvor Lou, hendes højrehånd Parker, plus vejlederne Desitny og Noah er med på løjerne. Cowboyen Bill, vovehalsen Winnie, og gameren Jake er også tilbage til en sommer fuld af nye, spændende eventyr.
da
14:30
Firebuds
Redningsvennerne får et nødopkald fra en gammel western-by. Redningsvennerne hjælper en ung isbil med at få nye venner på skøjtebanen. Redningsvennerne er børn til dagligdagens helte og i en verden, hvor talende biler lever, arbejder og leger med de folk, der kører dem. Sammen tager de på spændende missioner for at hjælpe deres lokalsamfund, redde venner, der er i problemer, og opdage, hvad det kræver at være lige så heltemodig som deres forældre. De sjove og eventyrlige eventyr er også en vigtig lektion i ting som empati, holdarbejde, uselviskhed og samfundstjeneste.
da
14:55
Firebuds
Da Firebuds besøger en motor-skatepark, sidder Piston fast i et træ. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
15:10
Monstre på job
Fritz, MIFTs supervisor, leder et besynderligt indvielsesritual for deres nyeste ansatte, Tylor. Men tt har ikke spor lyst til at blive medlem af den underlige MIFT-familie, han er optaget af sit nye mål: at blive komiker. Da Tylor opdager, at Mike afholder comedy-kurser, griber han chancen .. og irriteres over, at hele MIFT-teamet også dukker op på kurset. Til slut opstår en mekanisk nødsituation på latter-etagen, så MIFT må tage affære, og Tylor ser, hvordan de udfører deres opgave med præcision og får derfor får en smule respekt for det sære MIFT-team. Tylor Tuskmon har netop taget eksamen med topkarakteren "skræmme-udmærkelse" fra skræmmeskolen fra Monsters University. Lige siden han som dreng fik hele fjerde klasse til at skrige ved Shockingtons skræmme-skolekomedie, har Tylor drømt om at blive skræmmer ligesom hans idol, James P. Sullivan. Og vil drømmen blive til virkelighed.. eller ikke. Den første dag han møder op på Monsters Incorporated for at tage fat på drømmejobbet som skræmmer, opdager han, at det er slut med at skrig er yt og latter er in.
da
15:35
Star Wars: Unge Jedier Eventyr
Nash og jedi-vennerne tager ud for at finde hendes forsvundne speeder. Haps køkken bliver invaderet af væsner. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
15:55
Moon Girl og Devil Dinosaur
The Beyonder udnytter Lunella til at lære om menneskeheden, netop som hun kæmper for at vinde en stor videnskabskonkurrence. Moon Girl, Devil Dinosaur og Casey dukker op som de højr elskede beskyttere af Lower East Side, hvor de ordner skurke og junglerer med de krav, som familieliv, skole og superheltning stiller.
da
16:20
Mickey Mouse
Mickey forsøger at passe på en dyrebar flaske, som alt omkring ham forsøger at smadre den. Tag med Anders, Mickey, Pluto og vennerne ud på deres animerede klassiske eventyr.
da
16:25
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Hvis Cat Noir besluttede at stoppe og give sin Mirakulus tilbage til Ladybug, hvem kunne så erstatte ham?
da
16:50
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Da en af Shadow Moths yndlingsofre bliver akumatiseret til Penalty-holdet, et frygteligt hold af superskurke, beder Ladybug sine superheltevenner om hjælp. Må det bedste hold vinde!
da
17:15
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Ladybug og Cat Noir er aldeles uvidende om, at Shadow Moth er ved at forberede sit sidste angreb …
da
17:40
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Shadow Moths fælde lukker sig om Ladybug og Cat Noir og truer med at vende deres skæbne på hovedet for evigt
da
18:05
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Fedtmule er jaloux over, at Kæmpekrabben Cora er Kaptajn Saltbens styrmand. Raptus' laboratorieassistent kommer til at gøre ham usynlig. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
18:30
Mig og Mickey
Mickey arrangerer et teselskab som en overraskelse til Minnies fødselsdag. Vær med til at overraske Minnie, og nyd en god kop te og et stykke lagkage med Mickey og Minnie. Er du en af Mickeys venner, og har du besøgt hans klubhus? Er du klar til flere eventyr med Mickey? Morskaben fortsætter med Mickeys nyeste, interaktive vlog-serie Mig og Mickey. Her kan du være med, når Mickey morer sig med daglige rutiner, spil, aktiviteter, projekter og meget mere! Mickey håber, at du bringer al din kreativitet, fantasi og fjollethed med i hver eneste vlog, og han håber, du får en Mickey-losalt fed dag, når du tager med på eventyr!
da
18:35
Spidey og hans fantastiske venner
Bootsie farer vild til katteshowet, og Doc Ock laver hende om til en kæmpe monsterkilling! Doc Ock stjæler trommesættet under en koncert og bruger det til at hyptonisere publikum! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
18:55
Bluey
Da Bluey glemmer at lægge sit yndlingslegetøj væk, snupper kusine Socks det, og hun vil ikke give slip. Ungerne holder et hestebryllup for at distrahere hende og Far og onkel Stripe er heste! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:05
Bluey
Far bliver lokket til at lege “Hotel” hvor Bluey og Bingo bestyrer et skørt hotel og hvor Far er den stakkels gæst. Men da Bluey helst vil bestemme hele tiden, vil Bingo ikke mere og Bluey er nødt til at lære at gå på kompromis før legen kan fortsætte. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:10
Bluey
Henne i parken har Bluey svært ved at køre på cykel. Men da hun og Far ser hvordan hendes venner er fast besluttede på at klare deres forskellige ting, bliver Bluey inspireret til at prøve igen. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:20
Bluey
Da det bliver Bingos tur til at tage børnehavens Povl Punghare dukke med hjem i weekenden og tage billeder til scrapbogen, beslutter familien sig for at lægge deres tablet til side og rigtigt hygge sig. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:25
Bluey
Da Bingo ikke vil være med til at lege Blueys spionleg mere, holder den eliksir, der skal kontrollere de voksne op med at virke. Bluey finder ud af hvor vigtigt det er, at Bingo leger med, og hun er nødt til at overtale hende. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:30
Bluey
Da de er nødt til at vente udenfor en restaurant i fem minutter på deres mad, bliver Bluey og Bingo rastløse og vil underholdes, og Fars tålmodighed presses til det yderste. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:35
Bluey
Mens de er på skovtur i parken leger Bluey og hendes venner Skyggeland. Men da Coco hele tiden prøver at ændre reglerne må Bluey vise hende at legen kan blive endnu sjovere hvis man følger reglerne. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:45
Familien Green I Storbyen
Remy dropper sin violintime. Familieportræt. Cricket Green flytter til storbyen! Og sammen med sin storesøster Tilly, far Bill og vilde Bedste Alice, kan den lille familie finde store eventyr lige meget, hvor de er!
da
20:05
Familien Green I Storbyen
Familien vil besøge et gademarked, men Bill vil blive hjemme for at spare penge. Familien Green flytter fra landet til storbyen.
da
20:15
Familien Green I Storbyen
Biltur med trafikprop. Tilly tager sig af fugleæg. Cricket Green flytter til storbyen! Og sammen med sin storesøster Tilly, far Bill og vilde Bedste Alice, kan den lille familie finde store eventyr lige meget, hvor de er!
da
20:40
Monstre på job
Tylor opgiver drømmen om at blive komiker og starter på en frisk med at sætte sig for at blive den perfekte MIFTer. Da han møder på arbejde, er MIFT-teamet optaget af at fejre David-dag, en dag tilegnet fejring af mindet om en tidligere bortgået medarbejder. Ceremoniens højdepunkt er, at der skal tændes et mindelys ved siden af det, der er tilbage af David: en krukke med hans hår. MIFT-teamet bliver dog kaldt ud på en opgave inden ceremonien er færdig, så Tylor melder sig frivilligt til at tage sig af løst og fast på kontoret imens. Katastrofen indtræffer, da Duncans kæledyr Roto spiser Davids hellige hår og så stikker af. Tylor må sætte alt ind på at få håret tilbage, inden MIFT-teamet opdager det. Da det mislykkes at finde håret og i frygt for, de vil synes, han er en dårlig MIFTer, prøver Tylor at dække over sin fejl .. men går til sidst til bekendelse, og hans ærlighed vinder MIFTernes hjerter. Tylor Tuskmon har netop taget eksamen med topkarakteren "skræmme-udmærkelse" fra skræmmeskolen fra Monsters University. Lige siden han som dreng fik hele fjerde klasse til at skrige ved Shockingtons skræmme-skolekomedie, har Tylor drømt om at blive skræmmer ligesom hans idol, James P. Sullivan. Og vil drømmen blive til virkelighed.. eller ikke. Den første dag han møder op på Monsters Incorporated for at tage fat på drømmejobbet som skræmmer, opdager han, at det er slut med at skrig er yt og latter er in.
da
21:00
Superskurkene fra Valley View
Da Amy finder ud af, at hendes største nemesis, superhelten Starling, dukker op til det kommende superheltestævne, sætter hun sig for at få hævn. En skurkefamilie forsøger at falde ind i deres nye by.
da
21:25
Bunk'd i det vilde vesten
Parker og Destiny planlægger Kikiwakas første luau. Efter Noah, Winnie og Bill får til opgave at pynte op af Destiny, begynder de at dyste i en række fjollede lege. Morskaben fortsætter på Kikiwaka Ranch, hvor Lou, hendes højrehånd Parker, plus vejlederne Desitny og Noah er med på løjerne. Cowboyen Bill, vovehalsen Winnie, og gameren Jake er også tilbage til en sommer fuld af nye, spændende eventyr.
da
21:50
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Den søde fru Bustier bliver akumatiseret til Zombiezou. Bevæbnet med en ond, sort læbestift forsøger hun at sprede kærlighed i byen - med magt. Ladybug og Cat Noir må ikke blive zombiezouficeret hvis de vil redde Paris! Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
22:15
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
En ung amerikansk sanger bliver akumatiseret og bliver til Frightningale. Hun er bevæbnet med en magisk mikrofon og vil forvandle Paris til en kæmpe musical. Ladybug og Cat Noir må holde takten hvis de vil stanse hende! Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
22:35
Familien Green I Storbyen
Cricket inviterer familien på middag, men Bill er mistænkelig over, hvordan han vil betale. Tilly og Cricket dyster om at se, om Bill lyver om at synes om deres fars dag-gaver. Familien Green er tilbake med mer moro i Storbyen! Cricket, Tilly, Bill og Besta fortsetter sine episke reiser gjennom byen og inn i sine naboers hjerter. Cricket får en rolle i Big Coffees nye TV-reklame, Bill skifter ut pickup'en mot en topp moderne el-bil, og Besta overbeviser naboene om at hun er en heks. Det er ikke noe som heter "en helt vanlig dag" sammen med familien Green!
da
22:55
Familien Green I Storbyen
Bill er ivrig efter at imponere en nabo. Tilly efterforsker en sag om forsvundne strømper. Tag på eventyr med Cricket, en 10-årig, fræk og optimistisk bondedreng, som flytter til storbyen med sin vildt malplacerede familie.
da
23:05
Familien Green I Storbyen
Remys plan for hele hans liv betvivles, da han ikke er forberedt på en violinkoncert. Bedste bliver chauffør, men finder ud af, at hendes bedste kunder er røvere. Familien Green er tilbake med mer moro i Storbyen! Cricket, Tilly, Bill og Besta fortsetter sine episke reiser gjennom byen og inn i sine naboers hjerter. Cricket får en rolle i Big Coffees nye TV-reklame, Bill skifter ut pickup'en mot en topp moderne el-bil, og Besta overbeviser naboene om at hun er en heks. Det er ikke noe som heter "en helt vanlig dag" sammen med familien Green!
da
23:30
Kiff
Da Kiff ødelæggers Kristophes yndlingslegetøj, tager hun dens plads, mens Barry forsøger at gøre dukken ren. Kiff og Barry går ned med flaget, da de indser, at deres bedste dage er bag dem. Denne serie følger Kiff, et optimistisk egern, hvis bedste intentioner ofte skaber totalt kaos, og hendes bedste ven Barry, en sød og mild kanin. Duoen bor i en lille bjerglandsby, hvor dyr og magiske væsner lever i harmoni, og tager alle med storm med deres endeløse eventyr og livsglæde.
da
23:55
Kiff
Kiff har ansvar for det vigtige feriemåltid, og intet kan gå galt. Barry bliver fanget i en harpe, hvis toner får enhver lytter til at blive fanget i sine egne minder. Denne serie følger Kiff, et optimistisk egern, hvis bedste intentioner ofte skaber totalt kaos, og hendes bedste ven Barry, en sød og mild kanin. Duoen bor i en lille bjerglandsby, hvor dyr og magiske væsner lever i harmoni, og tager alle med storm med deres endeløse eventyr og livsglæde.
da

TV-vodič - torek, 21. 05. 2024

00:15
Hamster og Grete
Grete laver et skoleprojekt om sig selv, mens Kevin og Hamster stopper en bibliotekarskurk; Professor Exclamation tager til sin gymnasiegenforening. 9-årige Grete og hendes kælehamsker, "Hamster", får superkræfter af nogle rumvæsner. Deres mission? At besejre en række forskellige superskurke, uden de afslører deres sandeidentitet!
da
00:40
Hamster og Grete
Grete møder en skurk, som kan multiplicere sig selv; Fred stiller op til at være elevrådsformand. 9-årige Grete og hendes kælehamsker, "Hamster", får superkræfter af nogle rumvæsner. Deres mission? At besejre en række forskellige superskurke, uden de afslører deres sandeidentitet!
da
01:00
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Reflektas skyldfølelse vokser støt, så Ladybug tilkalder en allieret, der altid ser lyst på tingene.
da
01:20
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
På grund af Marinettes plan akumatiserer Shadow Moth to skurke. Ladybug og Cat Noir får brug for hjælp til at stoppe den onde duo.
da
01:40
Superkillinger
Superkillingerne skal finde ud af, hvorfor nogen stjæler alt garnet i Katterup. Forsøgsrotte opfinder en kæmpe støvle, der kan mase alle blomsterne på Katterup Blomsterfestival. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
02:05
Superkillinger
Hr. Hvalpepote stjæler alt fyrværkeri i Katterup. Superkillingerne må forhindre Forsøgsrotte i at forvandle Katterup til ost, men Rosa er bange for ting, der klistrer. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
02:30
Bluey
Da de er nødt til at vente udenfor en restaurant i fem minutter på deres mad, bliver Bluey og Bingo rastløse og vil underholdes, og Fars tålmodighed presses til det yderste. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
02:35
Bluey
Mens de er på skovtur i parken leger Bluey og hendes venner Skyggeland. Men da Coco hele tiden prøver at ændre reglerne må Bluey vise hende at legen kan blive endnu sjovere hvis man følger reglerne. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
02:45
Bluey
Bingo elsker at fjolle rundt med Far, men nogle gange glemmer han, at Bingo er yngre end sin søster. Mor lærer Bingo at bruge sin store pige stemme for at undgå at legen bliver alt for vild. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
02:50
Bluey
I skolen kaster Bluey og hendes venner sig over forskellige lege. Deres lærer Calypso hjælper dem alle med legen med kloge råd og en sang… alle undtagen den mystiske Pretzel. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
02:55
Bluey
Receptionist Bluey byder Honey velkommer i doktor Bingos klinik og spørger hvad hun fejler. Da Honey beslutter sig for at have et ømt knæ (på trods af at Bluey foreslår noget værre) kommer hun til at vente meget længe da mere spændende patienter, der fejler alt fra krokodiller på hovedet til krammet kaktus, kommer til først. Da Rusty springer køen over takket være sine ukontrollable baby flodheste bøvser, bliver Honey bange for, at det aldrig bliver hendes tur. Bluey muntrer hende op ved at minde hende om hvor sjov hun kan være, Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
03:00
Bluey
Da Bluey og Bingo ikke vinder noget i en Magisk Klo-maskine, laver Mor og Far deres egen version derhjemme. Men Far har ikke tænkt sig at gøre det nemt at vinde noget. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
03:10
Bluey
Da Bluey besøger markedet med de fem spir hun har fået af Tandfeen, har hun rigtigt mange valgmuligheder. Men selv om hun og Indy besøger alle boderne for at finde det helt perfekte at købe, viser det sig at være svært at vælge. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
03:15
Spidey og hans fantastiske venner
Electro og hendes elektriske handske har drænet strømmen fra byens nye vindmølle. Det løber op mod skurke, der forsøger at forhindre dem i at optræde ved en koncert. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
03:40
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-teamet skal redde tante May, da Green Goblins enhed får folk til at tro, at de er pirater. Doc ock opretter en "Bad" bot-version af trace e for at narre spidey team Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
04:05
Firebuds
Redningsvennerne hjælper nogle omrejsende musikere med at skaffe en ny motor, ved at afholde en støttekoncert og samle penge ind. Lyn bliver udnævnt som holdkaptajn på Moto-Polo-holdet, men glemmer at tage imod gode råd. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
04:30
Firebuds
Da Firebuds besøger en motor-skatepark, sidder Piston fast i et træ. Firebuds bliver bedt om at passe hvalpe, men da Bo undervurderer opgaven, undslipper hvalpene. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
04:55
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mens Mickey og vennerne pusler med kreaprojekter, bliver Andersine fascineret af, hvordan de fløjter, for det kan hun ikke selv. Efter at have slappet af i Magihuset beslutter vennerne sig for at dyrke sport i Sportopia. Holdet udforsker rummet.
da
05:20
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Da Farfus tager vennerne med ind i skoven for at møde sin familie, er hans familie væk! Mickey, Minnie og vennerne pynter deres Magihus-skovvogn til Eventyrparaden! Holdet udforsker rummet.
da
05:40
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Frankenper har brug for hjælp med at blive klar til græskarkonkurrencen, men da Pluto hjælper, bliver han uheldigvis zappet, så han bliver gigantisk! Mickey kommer til at ødelægge Minnies drage. Holdet udforsker rummet.
da
06:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Venner kører med Svæverutsjeren til Solrige Gulsch for at lade andre prøve, men Per og Klaus har det lidt forskelligt med rutsjebanen. Pluto og Teddy har en legeaftale med Zoop Bloop. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
06:25
Superkillinger
Forsøgsrotte kontrollerer Boble-legetøj, som stjæler al ost i Katterup. Superkillingerne forhindrer hr. Hvalpepote i at forvandle alle træer til hente-pinde. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
06:50
Superkillinger
Mimi stjæler alle blåbærrene til Blårbær-festivalen, så hun kan lave sin helt særlige creme. Det er Bittens første sne-dag, og vennerne må stoppe Forsøgsrotte, der prøver at zappe al sneen væk. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
07:10
Bluey
Bluey og hendes venner leger at en træstub er en helikopter. Men pilot Bluey er nødt til ikke hele tiden at ville styre legen hvis alle skal have det sjovt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:20
Bluey
Da Chloe prøver at lære sin far at improvisere og lege Blueys blæksprutteleg, har han svært ved at forstå legen, indtil både han og Chloe finder ud af at lege den på deres helt egen måde. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:25
Bluey
Mor mindes hvordan Bluey og Judo var da de var helt små. Bluey lærte at rulle rundt først, men Judo var den første til at kravle, og så blev det til et kapløb om hvem af dem der kom til at gå først. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:35
Bluey
Da Far foreslår, at de skal rydde ud i deres legetøj, må Bluey og Bingo bevise at Hr. Abehylere er noget særligt hvis han ikke skal ryge til genbrug. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:40
Bluey
Bluey, Snickers og Winton vil finde Calypso så hun kan hjælp dem med deres problemer, men de bliver angrebet af Terrierne undervejs. Så de tre venner bliver nødt til at bruge deres helt unikke evner for at kunne slippe forbi Terrierne. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:45
Bluey
Bluey og Bingo skal op af badet. Men Far har besluttet, at han ikke vil bestemme over dem så Bluey og Bingo narrer ham til at lege Burgerbiks. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:55
Bluey
Bingo er overbevist om, at Påskeharen har glemt dem lige som sidste år, men Bluey finder en række spor der fører dem ud på en påskeægsskattejagt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
08:00
Bluey
Bluey og Mackenzie glæder sig til at skulle lege med Mia og Kaptain. Da de to ældre børn løber ud for at lege sammen uden dem, må Calypso forklare, at det nogle gange er svært at være tolv år. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
08:05
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Skøjtetræneren Philippe bliver akumatiseret til Frozer. Bevæbnet med onde skøjter forsøger han at forvandle Pris til et rige af is. Ladybug og Cat Noir må ikke få kolde fødder hvis de vil standse ham! Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
08:25
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Marinette opdager mens Tikki ikke er sammen med hende, at en mystisk superskurk vækker parisernes mareridt til live. Når hun at transformere i tide og sætte en stoppe for dette mareridt? Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
08:50
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Juleka bliver til Reflekta igen. Men denne gang er superhelten ikke alene… Og Marinette og Adrien har problemer med deres mirakuluser. Vil det lykkes vores helte at stoppe Reflekta og hendes frygtindgydende allierede? Ladybug og Cat Noir har nu flere kræfter og nye superheltevenner, der kan hjælpe dem, og det er der brug for, for Hawk Moth har fået en allieret, Mayura, der hjælper ham med hans planer.
da
09:15
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Max' mor bliver akumatiseret til startrain. Hun kontrollerer nu et flyvende tog og vil realisere sine drømme om at blive astronaut. Der venter Ladybug og Cat Noir en højtflyvende mission! Ladybug og Cat Noir har nu flere kræfter og nye superheltevenner, der kan hjælpe dem, og det er der brug for, for Hawk Moth har fået en allieret, Mayura, der hjælper ham med hans planer.
da
09:35
Spidey og hans fantastiske venner
Da Tante May kommer til at samle Doc Ocks svævedims op i en antikvitetsforretning, må Spidey og holdet indhente den, før Doc Ock gør det! Spideys nye spindopskrift er en fiasko. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
10:05
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-holdets spind fungerer ikke i varmt vejr, og Peters løsning fungerer slet ikke! Da Peter limer sig fast til Gwen med den nye opskrift, må de to skynde sig at tilpasse sig. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
10:30
Firebuds
Bo foreslår, at Firebuds bygger en hule i et træ i hans baghave. Piston kommer til at sætte en berygtet flugtbil fri. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
10:55
Firebuds
Da familiepicnicen afbrydes, lærer Violet og Axl, hvor vigtige deres forældres jobs er. Axl lærer, at skolens Duo Dash-løb måske er hårdere, end hun troede i første omgang. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
11:15
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey og vennerne tager til Den Forhistoriske Verden for at holde pyjamasparty med nogle dinounger. Anders og Sorteper ignorerer advarslerne og træder ind i et ungdommelighedsspringvand, som forvandler dem til babyer. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
11:40
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Den skøre videnskabsmand Von Drake tager banden af sted til Prehistoric World for at finde varm lava til at reparere deres spil! Banden begiver sig ud på en rejse for at samle instrumenter til en stor jamsession. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
12:00
Bluey
Familien leger gemmeleg! Alle gemmer sig mens Bluey tæller til tyve, men kan hun bevare koncentrationen og ikke lade sig distrahere af alt sit legetøj? Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:10
Bluey
Mens de er på campingtur får Bluey en ny ven der hedder Jean-Luc. Bluey forstår ikke hvad han siger, men de finder ud af at tale samme sprog alligevel og går på jagt efter vildsvine Far. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:15
Bluey
Bingo og Bluey må lege i fem minutter inden de skal i seng, og der er lige tid til at bestige Morogfar Bjerget. Men der er både kraftigt stormvejr og laviner så de må samarbejde for at nå toppen. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:25
Bluey
En hurtigt tur i supermarked bliver en svær omgang for Far da Bingo og Bluey vil lege “Unger”’. Nu er Bluey Mor, Bingo er hendes baby og Far er en meget uartig dreng. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:35
Bluey
Det er sengetid og Bingo kan ikke huske hvor hun har lagt sin elskede Ninus. Bluey og Bingo prøver at huske hvor de har været og fører Mor gennem deres bizarre dag i håbet om at finde Ninus. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:40
Bluey
Bluey får brug for et godt råd fra Mor om hvordan hun skal takle sin besværlige nabo da hendes fine sofapudelegehus bliver truet af Bingos støre og større menageri. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:50
Bluey
Bluey, Bingo og Mor diskuterer hvad drilleri er sammen med Far. De minder Far om alle de gange han har været en stor drillepind, selv om Far siger at han bare legede. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
12:55
Bluey
Far siger til Bluey at hun skal sidde pænt ved bordet, de er ikke vilde dyr. Men da Bluey får fat på en magisk asparges, viser hun familien at alle har et vilddyr indeni. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
13:00
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Marinette opdager mens Tikki ikke er sammen med hende, at en mystisk superskurk vækker parisernes mareridt til live. Når hun at transformere i tide og sætte en stoppe for dette mareridt? Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
13:25
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Skøjtetræneren Philippe bliver akumatiseret til Frozer. Bevæbnet med onde skøjter forsøger han at forvandle Pris til et rige af is. Ladybug og Cat Noir må ikke få kolde fødder hvis de vil standse ham! Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
13:45
Bunk'd i det vilde vesten
Jake og Parker dyster om at bliver borgmester af Dusty Tush. Lou skaber en falsk skattejagt for at bruge tid sammen med Bill og Destiny. Morskaben fortsætter på Kikiwaka Ranch, hvor Lou, hendes højrehånd Parker, plus vejlederne Desitny og Noah er med på løjerne. Cowboyen Bill, vovehalsen Winnie, og gameren Jake er også tilbage til en sommer fuld af nye, spændende eventyr.
da
14:05
Bunk'd i det vilde vesten
Parker og Destiny planlægger Kikiwakas første luau. Efter Noah, Winnie og Bill får til opgave at pynte op af Destiny, begynder de at dyste i en række fjollede lege. Morskaben fortsætter på Kikiwaka Ranch, hvor Lou, hendes højrehånd Parker, plus vejlederne Desitny og Noah er med på løjerne. Cowboyen Bill, vovehalsen Winnie, og gameren Jake er også tilbage til en sommer fuld af nye, spændende eventyr.
da
14:30
Firebuds
Wayne forklæder sig som dommer på en videnskabsmesse og narrer Jayden til at lave en ny opfindelse til ham. Redningsvennerne deltager i en skattejagt for reddere. Redningsvennerne er børn til dagligdagens helte og i en verden, hvor talende biler lever, arbejder og leger med de folk, der kører dem. Sammen tager de på spændende missioner for at hjælpe deres lokalsamfund, redde venner, der er i problemer, og opdage, hvad det kræver at være lige så heltemodig som deres forældre. De sjove og eventyrlige eventyr er også en vigtig lektion i ting som empati, holdarbejde, uselviskhed og samfundstjeneste.
da
14:55
Firebuds
Firebuds bliver bedt om at passe hvalpe, men da Bo undervurderer opgaven, undslipper hvalpene. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
15:10
Monstre på job
Det er blevet tid til den årlige Monsters Incorporated bowling-dyst-a-ton! Desværre er Mike begravet i papirarbejde og kan ikke spille i år. Men han kan jo godt lægge navn til et hold! I håb om at indynde sig hos Mike, melder Tylor MIFT til som Mikes hold og opdager for sent, at alle MIFT'erne er utroligt dårlige til at bowle. han synes ikke han har andet valg end at lyve for MIFT og sige, at turneringen er aflyst, mens han i hemmelighed erstatter dem med en gruppe dygtige bowling-spillere. Da hans løgn bliver afsløret og de dygtige spillere trækker sig, står Tylor tilbage uden et hold. Men til hans store overraskelse er MIFT'erne storsindede og indvilger i at spille sammen med ham, og demonstrerer det med, hvad "team" virkelig betyder. I sidste ende vinder de ikke, men Tylor indser, at han kan lære meget af det sære MIFT-mandskab. Tylor Tuskmon har netop taget eksamen med topkarakteren "skræmme-udmærkelse" fra skræmmeskolen fra Monsters University. Lige siden han som dreng fik hele fjerde klasse til at skrige ved Shockingtons skræmme-skolekomedie, har Tylor drømt om at blive skræmmer ligesom hans idol, James P. Sullivan. Og vil drømmen blive til virkelighed.. eller ikke. Den første dag han møder op på Monsters Incorporated for at tage fat på drømmejobbet som skræmmer, opdager han, at det er slut med at skrig er yt og latter er in.
da
15:35
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Se det nye afsnit nu. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
15:55
Moon Girl og Devil Dinosaur
Lunella forsøger at overvinde sin følelse af ikke at passe ind til en pyjamasfest ved at opfinde et tankelæserapparat, men hun kommer til at bytte hjerne med Devil Dinosaur. Moon Girl, Devil Dinosaur og Casey dukker op som de højr elskede beskyttere af Lower East Side, hvor de ordner skurke og junglerer med de krav, som familieliv, skole og superheltning stiller.
da
16:20
Mickey Mouse
Mickey og Minnie skilles fra hinanden i et uhyggeligt gravkammer under Kongernes Dal i Egypten. Tag med Anders, Mickey, Pluto og vennerne ud på deres animerede klassiske eventyr.
da
16:25
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Ladybug og Cat Noir kæmper mod en modstander, som nu besidder Kanin-mirakulusen, i et kapløb gennem forskellige tider... og deres tidligere eventyr. Ladybug har mistet mirakelæsken og kwamierne. Nu har hun kun sin egen mirakulus og Cat Noir har sin. Shadow Moth, som nu går under navnet Monark, har aldrig været tættere på at sejre. Nu er han i stand til at give mirakulus-evner til sine akumatiserede undersåtter, og på den måde skabe afsindigt stærke superskurke. Men vores helte, som igen samarbejder som makkerpar, viser sig at være mere forbundne end nogensinde før. Denne nye prøvelse vil sætte et stort aftryk på deres indbyrdes relation og deres hverdag. Intet vil blive det samme igen.
da
16:50
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Da Tikki og Plagg ser, hvor kede deres holdere er over at opgive deres følelser, træffer de en drastisk beslutning, der vil ændre på meget i Paris… Ladybug har mistet mirakelæsken og kwamierne. Nu har hun kun sin egen mirakulus og Cat Noir har sin. Shadow Moth, som nu går under navnet Monark, har aldrig været tættere på at sejre. Nu er han i stand til at give mirakulus-evner til sine akumatiserede undersåtter, og på den måde skabe afsindigt stærke superskurke. Men vores helte, som igen samarbejder som makkerpar, viser sig at være mere forbundne end nogensinde før. Denne nye prøvelse vil sætte et stort aftryk på deres indbyrdes relation og deres hverdag. Intet vil blive det samme igen.
da
17:15
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Triste over at se deres holdere i ulykkelig kærlighed, har Tikki og Plagg lavet en drastisk lyd, der mange ting i Paris - på godt og ondt. Ladybug har mistet mirakelæsken og kwamierne. Nu har hun kun sin egen mirakulus og Cat Noir har sin. Shadow Moth, som nu går under navnet Monark, har aldrig været tættere på at sejre. Nu er han i stand til at give mirakulus-evner til sine akumatiserede undersåtter, og på den måde skabe afsindigt stærke superskurke. Men vores helte, som igen samarbejder som makkerpar, viser sig at være mere forbundne end nogensinde før. Denne nye prøvelse vil sætte et stort aftryk på deres indbyrdes relation og deres hverdag. Intet vil blive det samme igen.
da
17:40
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Prins Ali af Atju kommr til Paris, og Rose glæder sig til at give ham et personligt brev. Da Chloe river brevet i stykker, udnytter Hawk Moth Roses tristhed til at forvandle hende til prinsesse Fragrance. Imens er Marinette lidt for længe om at skaffe Tikke den lægehjælp hun har brug for.
da
18:05
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Venner forsøger at befri Majestika for en grim lugt, der skyldes et kæmpegræskar fra Halloweenby! Venner fejrer Día de los Muertos i Mexico City. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
18:30
Mig og Mickey
Det er efterår - tid til løvfald, taknemlighed og græskartærte! Tag med Mickey og Minnie ud på en sjov dag fuld af taknemlighed. Er du en af Mickeys venner, og har du besøgt hans klubhus? Er du klar til flere eventyr med Mickey? Morskaben fortsætter med Mickeys nyeste, interaktive vlog-serie Mig og Mickey. Her kan du være med, når Mickey morer sig med daglige rutiner, spil, aktiviteter, projekter og meget mere! Mickey håber, at du bringer al din kreativitet, fantasi og fjollethed med i hver eneste vlog, og han håber, du får en Mickey-losalt fed dag, når du tager med på eventyr!
da
18:35
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-holdet bekæmper en dinosaur, der er gået amok, og opdager, at Green Goblin styrer den. Spidey får til opgave at levere kagen til Hulks fødselsdagsfest! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
18:55
Bluey
Bingo elsker at fjolle rundt med Far, men nogle gange glemmer han, at Bingo er yngre end sin søster. Mor lærer Bingo at bruge sin store pige stemme for at undgå at legen bliver alt for vild. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:05
Bluey
I skolen kaster Bluey og hendes venner sig over forskellige lege. Deres lærer Calypso hjælper dem alle med legen med kloge råd og en sang… alle undtagen den mystiske Pretzel. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:10
Bluey
Receptionist Bluey byder Honey velkommer i doktor Bingos klinik og spørger hvad hun fejler. Da Honey beslutter sig for at have et ømt knæ (på trods af at Bluey foreslår noget værre) kommer hun til at vente meget længe da mere spændende patienter, der fejler alt fra krokodiller på hovedet til krammet kaktus, kommer til først. Da Rusty springer køen over takket være sine ukontrollable baby flodheste bøvser, bliver Honey bange for, at det aldrig bliver hendes tur. Bluey muntrer hende op ved at minde hende om hvor sjov hun kan være, Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:20
Bluey
Da Bluey og Bingo ikke vinder noget i en Magisk Klo-maskine, laver Mor og Far deres egen version derhjemme. Men Far har ikke tænkt sig at gøre det nemt at vinde noget. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:25
Bluey
Da Bluey besøger markedet med de fem spir hun har fået af Tandfeen, har hun rigtigt mange valgmuligheder. Men selv om hun og Indy besøger alle boderne for at finde det helt perfekte at købe, viser det sig at være svært at vælge. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:30
Bluey
Bluey, Bingo, Mor og Far leger hånddukker og udforsker landet bag de Blå Bjerge hvor de overlister en snyderæv for at finde de blødeste senge i verden. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:35
Bluey
Mens de pakker for at tage til poolen, driller Bluey og Far Mor med at hun altid pylrer sådan over at tage alle ting med. Men da de ankommer uforberedte, finder de ud af, at en smule planlægning havde været en god ide. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:45
Familien Green I Storbyen
Familien Green flytter til storbyen. Vaskebjørneinvasion! Cricket Green flytter til storbyen! Og sammen med sin storesøster Tilly, far Bill og vilde Bedste Alice, kan den lille familie finde store eventyr lige meget, hvor de er!
da
20:05
Familien Green I Storbyen
Familien vil besøge et gademarked, men Bill vil blive hjemme for at spare penge. Familien Green flytter fra landet til storbyen.
da
20:15
Familien Green I Storbyen
Blæksprutteredning. Krigen om kreaturboldene. Cricket Green flytter til storbyen! Og sammen med sin storesøster Tilly, far Bill og vilde Bedste Alice, kan den lille familie finde store eventyr lige meget, hvor de er!
da
20:40
Monstre på job
Efter at Tylor er dumpet til adskillige komiker-optagelsesprøver meddeler komiker-rekrutteringskonsulent og træningsinstruktør frøken Flint ham, at han ikke får flere chancer. Men da MIFT er vært for en gruppe excentriske monsterbørn på mini-monsterdag, opdager Tylor, at et af børnene er frøken Flints datter, Thalia. Tylor melder sig frivilligt til at tage sig af Thalia i håb om, hun vil lægge et godt ord ind for ham hos sin mor, så han kan få endnu en chance for at blive komiker. Mens de andre børn har det supersjovt med den MIFTer, de er blevet tildelt, lykkes det ikke Tylor at imponere førken Flints datter, og han tror, han har forspildt sin sidste chance for at komme på later-etagen. Eller har han? Tylor Tuskmon har netop taget eksamen med topkarakteren "skræmme-udmærkelse" fra skræmmeskolen fra Monsters University. Lige siden han som dreng fik hele fjerde klasse til at skrige ved Shockingtons skræmme-skolekomedie, har Tylor drømt om at blive skræmmer ligesom hans idol, James P. Sullivan. Og vil drømmen blive til virkelighed.. eller ikke. Den første dag han møder op på Monsters Incorporated for at tage fat på drømmejobbet som skræmmer, opdager han, at det er slut med at skrig er yt og latter er in.
da
21:00
Superskurkene fra Valley View
Da Eva gør mors dag til en gavegivende udfordring med konsekvenser, forsøger Amy at få fat i den bedste gave nogensinde til hende, men er tvunget til at ty til mere skurkagtig taktik for at vinde. En skurkefamilie forsøger at falde ind i deres nye by.
da
21:25
Bunk'd i det vilde vesten
Jake og Parker dyster om at bliver borgmester af Dusty Tush. Lou skaber en falsk skattejagt for at bruge tid sammen med Bill og Destiny. Morskaben fortsætter på Kikiwaka Ranch, hvor Lou, hendes højrehånd Parker, plus vejlederne Desitny og Noah er med på løjerne. Cowboyen Bill, vovehalsen Winnie, og gameren Jake er også tilbage til en sommer fuld af nye, spændende eventyr.
da
21:50
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Ladybug og Cat Noir møder Troublemaker alias Penny Rolling. Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
22:15
Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr
Chloes mor bliver ydmyget af Gabriel Agreste og bliver akumatiseret til Style Queen. Bevæbnet med et scepter og stærkt opsat på at få hævn angriber hun Adrien. Vil det lykkes Ladybug at standse hende unde hjælp fra Cat Noir? Den unge Marinettes eventyr når hun forvandles til Ladybug.
da
22:35
Familien Green I Storbyen
Tilly gennemsøger storcenteret efter et nyt look, der viser hendes modenhed. Cricket overtaler Bill til at købe en gård-robot for at slippe for pligter. Familien Green er tilbake med mer moro i Storbyen! Cricket, Tilly, Bill og Besta fortsetter sine episke reiser gjennom byen og inn i sine naboers hjerter. Cricket får en rolle i Big Coffees nye TV-reklame, Bill skifter ut pickup'en mot en topp moderne el-bil, og Besta overbeviser naboene om at hun er en heks. Det er ikke noe som heter "en helt vanlig dag" sammen med familien Green!
da
22:55
Familien Green I Storbyen
Cricket kaster sig ud i et kapløb mod en robot for at beholde sit job som buddreng, mens bedste bekæmper en invasion af myrer! Tag på eventyr med Cricket, en 10-årig, fræk og optimistisk bondedreng, som flytter til storbyen med sin vildt malplacerede familie.
da