Story 4

Story 4

A Story 4 egy magyar kereskedelmi kábeltelevíziós csatorna

Hungary

TV program - Pondelok, 20.05.2024

00:45
Valóságshow - szerelem
Hayley és legjobb barátnője, Bree elmennek egy randevús valóságshow-ba, hogy népszerűsítsék saját divatmárkájukat, ám semmi sem megy a tervek szerint, amikor szerelem, barátság és karrier forog kockán.
sk
02:25
Klinika - Új generáció
S04E09 Dráma
sk
03:15
Klinika - Új generáció
S04E10 Dráma
sk
07:00
Álomhotel
S01E07 A Siethoff-szállodalánc legfőbb menedzsere, Markus Winter egy igazán egzotikus luxusüdülőhelyre, Dél-Afrikába utazik, ahol persze, ahogy ez már lenni szokott, egy sor szerelmi-, családi- és üzleti probléma várja. Ott van például a legjobb barátja, akinek meghalt a felesége és a három rosszcsont gyermeke most éppen pótanyukát keres maguknak. Aztán Leonie-val is csak a baj van, mert belépett a környezetvédőkhöz és az ellen tüntet az új barátaival, hogy a szomszédos telepen nehogy megépülhessen egy óriási golflétesítmény. Markust pedig az ügy még kellemetlenebbül érinti, ugyanis a befektetők éppen nála szálltak meg.
sk
09:00
Álomhajó
S03E01 Madeira, a virágok szigete sok izgalmat hoz hőseink életébe. Marie és Daniel, az esküvőszervezők számára lehetőség nyílik, hogy a későbbiekben itt telepedjenek le, de Daniel féltékenysége miatt kapcsolatuk majdnem tönkremegy. Az ifjú pár, Karen és Thorsten házassága is összeroppanni látszik, miután fény derül egy 30 évvel ezelőtti eseményre. Cordula és Swen viszont a hoteligazgatóval kerülnek összetűzésbe, miután befogadnak egy gazdátlannak tűnő kiskutyát
sk
11:00
Álomhotel
S01E19 Az idősődő Georg Körner Bagan-ban várja fiatal menyasszonyát, Anna-t, akit nagy pompa közepette akar feleségül venni. Az esküvő készen áll, de Anna Yangon-ban reked. A fotós, Hendrik segítségét kéri, hogy vigye kocsival Bagan-ba. Az út során lassan érzelmi szálak kezdenek szövődni közöttük. Georg, miközben menyasszonyára vár, megismerkedik Maria-val, a kissé esetlen, jó humorú, de üzleti ügyekben talpra esett asszonnyal. Apránként rájönnek, mennyire hasonlítanak egymásra. Maria felajánlja, hogy megszervezi Georg esküvőjét. Markus Winter, a szállodatulajdonos, barátját, Frank-ot kéri meg, hogy segítsen megtervezni számára egy fontos épületet. Frank azonban teljesen kiégett és képtelen bármilyen tervet összehozni. Felesége utána jön, mert nagyon aggódik érte. Markus megismerteti Frank-ot egy buddhista szerzetessel és Frank úgy dönt, hogy egy időre kolostorba vonul, hogy ismét önmagára találjon.
sk
13:00
A kutya, aki megmentette a nyarat
Amikor Zeusz kutya véletlenül tönkre tesz egy fontos partit, gazdái kutyaiskolába küldik - a lehető legrosszabbkor, hiszen a környéken ólálkodik egy egy betörő trió.
sk
15:00
Álomhajó
S01E62 A kapitány és csapata most Kanada felé veszik az irányt, egészen pontosan New England felé, hogy ott töltsék a színes és kellemes Indián nyarat. Klaus a hajó inasa nagyon meglepődik, mikor kiderül, hogy bátyja, Thomas és édesanyja Irmy megérkeznek a hajóra, hogy együtt ünnepelhessék a 65. születésnapját. Édesanyjának nagyon örül, ám testvérével kapcsolatban nagyon vegyes érzések fogják el. Mindig is egymás ellen küzdöttek, apjuk szeretetéért. Egy közös élmény csak súlyosbítja a helyzetet, és a régi konfliktus is újra kitör köztük. Roland Wagner, akinek a kapitány a keresztapja egy híres sportoló, de egy baleset következményeként lebénult. Barátnőjével, Carollal vágnak neki az útnak, mert New England partjainál rekordot akar dönteni és ő akar lenni az első kerekes székes, aki kajakozik. De a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ő gondolta. Dr Schroeder, a hajó orvosa, megismerkedik a kapitány nővérével, aki szintén orvos és viszonylag hamar összemelegednek. Ez a kapitánynak és...
sk
17:00
Ő az igazi!
Három évvel szerelme elvesztése után, Erica visszatér a szülővárosába, hogy részt vegyen testvére esküvőjén. Ekkor kénytelen szembenézni a múltjával és az előtörő emlékekkel. Új párja, Marc oldalán tér vissza, ám boldogságuk korántsem felhőtlen. A lány és Nate kapcsolata szépen lassan kezd újraéledni.
sk
19:00
Hercegnői románc
Amelia, bundburyi hercegnő átutazza Amerikát, hogy közben jobban megismerje új, művész szerelmét, de idővel a testőre, Grady lesz a választottja.
sk
21:00
Oltár elől a Paradicsomba
Hannah és Josh egyaránt életük legszebb napjára készülnek a párjukkal, akik azonban otthagyják őket az oltár előtt, a két csalódott fiatal pedig pont ezután találkozik egymással, és megbeszélik, hogy mindketten elutaznak egyedül is nászútra. Egy sor véletlennek - vagy talán a sorsnak - köszönhetően Hannah és Josh is ugyanarra a repülőgépre, majd ugyanabba a szállodába kerülnek egy csodálatos Hawaii-i szigeten, ahol egymást segítve próbálnak túllépni a velük történteken és együtt belevágni új kalandokba. Az élet azonban még jó néhány meglepetést tartogat számukra.
sk
22:55
A kutya, aki megmentette a nyarat
Amikor Zeusz kutya véletlenül tönkre tesz egy fontos partit, gazdái kutyaiskolába küldik - a lehető legrosszabbkor, hiszen a környéken ólálkodik egy egy betörő trió.
sk

TV program - Utorok, 21.05.2024

00:45
Ő az igazi!
Három évvel szerelme elvesztése után, Erica visszatér a szülővárosába, hogy részt vegyen testvére esküvőjén. Ekkor kénytelen szembenézni a múltjával és az előtörő emlékekkel. Új párja, Marc oldalán tér vissza, ám boldogságuk korántsem felhőtlen. A lány és Nate kapcsolata szépen lassan kezd újraéledni.
sk
02:30
Klinika - Új generáció
S04E11 Dráma
sk
03:20
Klinika - Új generáció
S04E12 Dráma
sk
05:00
Lena Lorenz - Szülésznő az Alpokban
S04E01 Dráma
sk
06:45
Kisvárosi doktor
S05E02 Dráma
sk
07:50
Kisvárosi doktor
S05E03 Dráma
sk
08:55
Álom és szerelem
S01E24 Új tanárnő érkezik az iskolába, Charlotte személyében, aki a nagynénjénél, Winifred néninél lakik. Az egyik kislány, Emily édesanyja autóbaleset következtében meghal. A gyermek nehezen dolgozza fel a szerencsétlenséget. Charlotte internátusban való tanulást javasol a számára. Az özvegy férj, Gerald és a tanárnő megszeretik egymást. Charlotte régi barátja, Matthew, Emilyt felhasználva, szakításra kényszeríti a szerelmeseket.
sk
10:55
Álomhajó
E93 Parger kapitány parancsnoksága alatt az Álomhajó Mauritius felé veszi az irányt, az Indiai-óceán mesebeli szigetére. Amikor Roman Hilbert felszáll a fedélzetre, azonnal észreveszi a hasonlóságot Jana Stern tánctanár és elhunyt felesége között.
sk
12:55
Álom és szerelem
George Royston elutazik nagybátyjához, Charles-hoz és szerelméhez, Alyssához, akik egy faluban laknak. Charles Newcastle-ben szerez állást unokaöccsének, George-nak, így a szerelmeseknek várniuk kell az esküvővel. A falu előkelő hölgye bált rendez, amelyen bemutatja Alyssának Stephen Sutton-t, a gazdag szállodatulajdonost, aki azonnal beleszeret a lányba, és állást kínál neki. Alyssa öccsét baleset éri, és az operációhoz pénzre van szükségük, ezért Alyssa kénytelen elfogadni a felkínált állást...
sk
14:55
Kisvárosi doktor
S05E04 Dráma
sk
16:00
Kisvárosi doktor
S05E05 Dráma
sk
17:05
Nyár Mazuriában
E16 Sabina Asperger furcsa betegségben szenved. Tökéletesen megjegyzi a számokat, de a társas kapcsolatokkal komoly gondjai vannak. Az iróniát például nem képes dekódolni, és minden szót komolyan vesz. Ebből adódóan gyakran érik kellemetlen félreértések. Ezért bocsátották el munkahelyéről is, így a nőnek megélhetési gondjai adódnak. Hamarosan meghal az apja, tekintélyes örökséget hagyva hátra. Sabina elutazhat a mazuriai tavakhoz, ahol anyja és testvére falusi turizmussal foglalkoznak. A nő barátságos emberekkel találkozik, akik segítenek a családi kapcsolatok rendezésében, és végre a szerelemben is hihet.
sk
19:00
Álom és szereIem: Inga Lindström
E43 Clara Stellingbosch megbecsült ügyvéd szülővárosában, Millegartban, ahol remekül érzi magát. Amikor ajánlatot kap, hogy vőlegényével együtt átvegyen egy stockholmi ügyvédi irodát, a félelem nem hagyja rögtön dönteni. Azon töpreng, feladja-e a kényelmes, kellemes kisvárosi életet és vállalja-e a nagyváros kihívásait. Clara nem sokkal a felajánlás után megismerkedik Stellan Mansfelddel, és az élete fenekestül felborul. Stellan megtalálja az elveszett Egy nap a tóparton c. képet, amely egykor a nő nagyanyjáé volt. Clara jogi tapasztalata nagyon sokat jelenthet, ha valaki ellop egy drága festményt.
sk
21:00
A szív harangjai
Amy és James életük nagy napjára készülnek, de pénzügyi gondjuk akad így el kellene halasztani az esküvőt. Ám a vőlegény legjobb barátja Nick és a menyasszony koszorúslánya Molly egy őrült tervvel állnak elő. Nick családi háza egykor szállodaként üzemelt, de évek óta bezárt már és csak a férfi édesapja él ott. A páros elutazik vidékre és csodálatos helyszínné varázsolják a házat és pajtát.
sk