Cartoon Network

Cartoon Network

Cartoon Network is the best place to play free games and watch full episodes of all your favorite kids TV shows with apps and online videos!

United Kingdom

TV program - Sobota, 25.05.2024

00:00
Gumballův úžasný svět
S01E06 Animace
sk
00:15
Gumballův úžasný svět
S01E07 Animace
sk
00:25
Gumballův úžasný svět
S01E08 Gumball a Párkový kluk zjistí, proč jsou jeden před druhým tak nervózní.
sk
00:40
Gumballův úžasný svět
S01E09 Animace
sk
00:50
Gumballův úžasný svět
S01E05 Animace
sk
01:05
Gumballův úžasný svět
S01E11 Animace
sk
01:20
Gumballův úžasný svět
S01E12 Animace
sk
01:30
Gumballův úžasný svět
S01E13 Animace
sk
01:45
Gumballův úžasný svět
S01E14 Animace
sk
01:55
Gumballův úžasný svět
S01E15 Animace
sk
02:05
Gumballův úžasný svět
S04E07 "Gumball s Darwinem přistihnou svou sestřičku Anais, jak trénuje na nemilosrdný souboj, protože ji ve škole obtěžuje nepříjemný spolužák: Billy. Pokusí se ji naučit, jak problém vyřešit bez násilí, ale Billy má jiné plány."
sk
02:15
Gumballův úžasný svět
S04E17 "Darwin si dělal legraci z Gumballovy předvídatelnosti, a tak se Gumball snaží dokázat, že svého kamaráda stále dovede překvapit. Napadne ho, že obejmout na pozdrav kluka, kterého sotva zná, by mohlo mít kýžený efekt. Má pravdu, Darwin to nečekal. Ale Gumball zase nečekal, jaké trapné společenské následky mu to objetí přinese…"
sk
02:30
Gumballův úžasný svět
S04E08 "Gumball s Darwinem jsou zdrceni zjištěním, že pan Robinson - jejich nejoblíbenější člověk na celém světě - prodává dům a stěhuje se z města. Když zjistí, že vytvořit si posledních pár šťastných vzpomínek na pana Robinsona jim nestačí, rozhodnou se jeho odjezdu zabránit… a to tím, že prodej překazí."
sk
02:40
Gumballův úžasný svět
S04E11 "Máma s dětmi odjedou za svou celodenní dřinou a svého zdánlivě líného tátu zanechají v polospánku na pohovce. Máma mu zadala jeden velmi prostý úkol: koupit majonézu. Avšak táta tuto všední úlohu dovede proměnit v epickou výpravu, která ukáže, že jeho každodenní rutina není taková zahálka, jak si jeho rodina představuje."
sk
02:50
Gumballův úžasný svět
S04E10 "Wattersonovi přijedou do obchodního centra a chtějí strávit den nakupováním, ale nedaří se jim najít na parkovišti volné místo. Hledají ho, kde se dá - za použití veškeré své inteligence, vynalézavosti i lstí - ale s postupem času začíná být zoufalé pátrání po volném místě důležitější než samotná návštěva nákupního centra."
sk
03:00
Gumballův úžasný svět
S04E12 "Gumball s Darwinem zhlédnou reklamu na nejnovější a nejpokročilejší operační systém pro Boberty a s nadšením Boberta přemluví, aby si ho stáhl. Zpočátku to vypadá jako ohromné zlepšení, ale postupně začnou vycházet najevo četné mouchy nového operačního systému."
sk
03:10
Gumballův úžasný svět
S04E13 "Gumball je hvězda svého vlastního komiksu, ale nedaří se mu vyrovnat se svému hrdinskému alter egu."
sk
03:25
Gumballův úžasný svět
S04E14 "Gumball si vezme do hlavy, že Penny ho už nemá ráda tolik jako dřív, a rozhodne se nachystat pro ni romantickou výpravu, která jí připomene všechny krásné společně strávené chvíle. Avšak Gumballovo romantické gesto se zvrtne a přivede Penny - a možná i celý jejich vztah - do vážného nebezpečí."
sk
03:35
Gumballův úžasný svět
S04E15 "Gumball a Darwin se snaží odtrhnout od internetu, místo toho ale spadnou do internetové černé díry zvané Elmore Stream."
sk
03:45
Gumballův úžasný svět
S04E18 "Gumball a Darwin se snaží najít na své sousedce, paní Robinsnové, alespoň jednu dobrou vlastnost."
sk
03:55
Gumballův úžasný svět
S04E19 "Alan se vykašlal na Gumballa, aby se věnoval něčemu zábavnějšímu, a tak se ho Gumball ze všech sil snaží vypátrat a potrestat za jeho zradu. Gumball se sebezapřením připravil pro Alana báječnou večeři jako omluvu za to, jak se k němu dříve choval. Když Alan večeři odvolá, je Gumball radostí bez sebe. Pak ale příspěvek na Elmore Plus odhalí, že Alan jen lhal, že je jeho máma nemocná, a místo toho si s rodinou užívá den plný zábavy. Gumball zrádce vystopuje, aby mu to vytmavil, ale když zjistí, že jeho máma je nemocná doopravdy, musí mu to nějak vynahradit."
sk
04:05
Gumballův úžasný svět
S04E23 "Panu Smallovi připadá, že děti z Elmorské osmiletky dostatečně neinspiruje, a tak mu Gumball s Darwinem chtějí zvednout náladu. Aby měl pan Small pocit, že své žáky inspiroval, snaží se kluci řídit všemi jeho radami. Když však jeho neurčitá klišé vedou jen k tomu, že ve škole nadělají spoušť, musejí tu pohromu před ním zatajit, aby mu nedošlo, jak příšerné jeho rady byly."
sk
04:20
Gumballův úžasný svět
S04E24 "Gumball se začne podivně zadrhávat a nechtěně tím urazí Darwina. Když ho Darwin požádá o radu s výběrem čepice, Gumball z ničeho nic nedokáže promluvit a Darwina se to dotkne. Je přesvědčený, že o něm Gumball řekl, že má tlustou hlavu. Když to chce Gumball uvést na pravou míru, začne mít potíže s řečí i pohyby. Brzy zjistí, že možná není jediný, kdo má v Elmore problémy s komunikací…"
sk
04:30
Gumballův úžasný svět
S04E22 Jamie si usmyslí, že potřebuje chlapce, a naneštěstí pro Darwina usoudí, že nejvhodnějším kandidátem je právě on. Když se Jamie nemá s kým podělit o oběd, uvědomí si, že potřebuje kluka. Darwin jako jediný okamžitě nevezme do zaječích, a tak chtě nechtě skončí spolu. Darwin si myslí, že nejlepší bude vše v tichosti přečkat, dokud se to jeho nové přítelkyni neomrzí. Ale neříct ani slovo je občas těžší, než se zdá.
sk
04:40
Gumballův úžasný svět
S04E25 "Anais má novou kamarádku, ale Gumball s Darwinem pochybují, že jde o vztah rovnocenný. Při čtení Anaisina deníčku zjistí, že její vztah s novou kamarádkou se zdá poněkud jednostranný. Jodie snědla Anaisin oběd, shrábla zásluhy za její práci a přinutila ji nést jí batoh. Gumball si o ní myslí, že je parazit, a chce dokázat, že vymyla Anais mozek. Ale když obě dívky splynou do jednoho organismu, není snadné poznat, kdo že je parazit a kdo hostitel…"
sk
04:50
Gumballův úžasný svět
S04E26 "Obyvatelé města Elmore pátrají po smyslu lásky. Když Bobert zjistí, že ho napadl virus s názvem miluji_tě.exe, požádá Gumballa s Darwinem, aby mu vysvětlili význam slova "láska". Ti se mu ho pokusí vysvětlit pomocí písně, ale tím mu pochopení vůbec neusnadní. A tak poprosí ostatní obyvatele města Elmore, aby se podělili o vlastní pohled na to, co pro ně znamená láska."
sk
05:00
Gumballův úžasný svět
S04E39 "Gumball, Darwin a Carrie se spřáhnou a přesvědčí své spolužáky, že ve škole straší. Během halloweenské prezentace děti Gumballově historce o Gargarothovi Požírači zprvu nevěří; pak ale Carrie nafinguje, že ve třídě příšerně straší. Trojice školu přesvědčí, aby si je najala na vyhánění duchů, a nechávají si zaplatit halloweenskými sladkostmi. Jenže když se ukáže, že Gargaroth skutečně existuje, všichni předpokládají, že Gumball město zachrání."
sk
05:15
Gumballův úžasný svět
S04E27 "Gumball jde stejným směrem jako Hotdog a s každým dalším krokem je jim to čím dál tím trapnější. Gumball je tak zabraný do zpívání o kečupu, že vrazí do Hotdoga. Tuhle trapnou chvilku se jim sice povede překonat, ale vzápětí zjistí, že se ubírají stejným směrem. Jejich společná cesta je čím dál tím trapnější, až se je nakonec pokusí zatknout popletený hlídač obchodu a konečně jim umožní, aby se rozešli každý za svým…"
sk
05:25
Gumballův úžasný svět
S04E28 "Obyvatelé města Elmore se záhadně ztrácejí a příčina těchto zmizení by se Gumballa s Darwinem mohla týkat víc, než si myslí. Z mimořádného zpravodajství se Wattersonovi dozvědí, že jejich soused se stal obětí jednoho ze záhadných zmizení, k nimž došlo napříč městem. Pátrání po stopách je dovede až k podivnému vejci, které, jak se brzy ukáže, patří jejich vlastní Zlé želvě. Wattersonovi si uvědomí, že nesou zodpovědnost za to, aby svého mazlíčka vystopovali, než se svými mláďaty napáchá ve městě další škody."
sk
05:35
Gumballův úžasný svět
S04E29 "Gumball a Darwin slíbí dělat za Tobiase všechny domácí práce výměnou za ""body k dobru"". Gumball s Darwinem zjistili, že si Tobias v online hře Galaktrek vede mnohem lépe než oni. Tobias přiznal, že si plněním domácích prací pro rodiče vydělává body, které pak vyměňuje za peníze, aby si mohl koupit super vybavení pro Galaktrek. Pokud Gumball s Darwinem splní jeho povinnosti místo něj, dovolí jim získat body a použít je na Galaktrek. Gumballovi s Darwinem se zdá, že udělali terno. Ale tyhle body možná nebudou tak skvělé, jak Tobias tvrdí…"
sk
05:45
Gumballův úžasný svět
S04E30 "Školní autobus je unesen, ale sami únosci byli zřejmě uneseni. Když Rocky naznačí, že děti z Elmorské osmiletky chodí za školu, autobus obsadí zločinci, kteří jim chtějí ukázat, jak je školní docházka důležitá. Maskovaní bandité jsou očividně rodiče dětí, kteří předstírají přepadení, aby jim uštědřili lekci, ale když se do toho vloží policie, je jasné, že celou situaci má pod kontrolou někdo jiný než rodiče."
sk
06:00
Craig od potoka
S01E25 JP vede své přátele na výpravu za nalezením největšího raka v údolí.
sk
06:10
Craig od potoka
S01E26 Děti se setkají se záhadným klukem z budoucnosti a pomáhají mu splnit jeho misi.
sk
06:25
Mladí Titáni do toho!
S07E21 Věž je uzamčená, a Titáni shromažďují zásoby, zatímco se připravují na Soudný den.
sk
06:35
Mladí Titáni do toho!
S07E22 Poté co Titáni vyhráli obrovskou finanční cenu, naučili se něco o finančním úřadě a daních.
sk
06:50
Mladí Titáni do toho!
S07E32 Santa Claus požádá Beast Boye o pomoc, aby ho dostal zpátky do vánoční vřavy, kterou vede Baby New Year.
sk
07:00
Mladí Titáni do toho!
S07E26 Titáni se rozhodnou všechna denní jídla nahradit oblíbenou snídaní, ale nezíská nakonec starý známý příliš velkou moc?
sk
07:20
Bakugan: Legends
S01E19 Když jsou rvačky Bakuganů zakázány a zahnány do podzemí, Dan Kouzo a jeho přátelé se rozhodnou založit vlastní klan a bojovat za to, co považují za správné!
sk
07:30
Bakugan: Legends
S01E20 Dan prosadí v klanu Odpadlíků přísný tréninkový režim, aby vyhráli turnaj proti ostatním klanům a dokázali, že jejich rozmanitost je jejich silnou stránkou.
sk
07:45
Univerzita pro animáky
S01E09 Babs a Buster, Sweetie, Hamton a Plucky se pod vedením králíka Bugse, kačera Daffyho a dalších legend učí, jak se stát profesionálními animáky.
sk
08:15
Gumballův úžasný svět
S02E36 Animace
sk
08:25
Gumballův úžasný svět
S02E37 Gumball a Darwin zjistí že dospělí obyvatelé Elmoru jsou hodně naivní co se týká bezpečnosti na internetu. Potřebují aby jim kluci vysvětlili alespoň ty nejzákladnější pravidla. A stejně je na tom i jejich máma Nicole.
sk
08:35
Gumballův úžasný svět
S02E38 Wattersonovi jsou normální rodinka. Táta je růžový králík a stará se o děti, zatímco máma pracuje v továrně na duhu. Nejstarší z dětí je Gumball, modrý kocour, pak je tu geniální čtyřletá králičí holčička Anais a nakonec Darwin, zlatá rybka, které narostly nohy. Hlavním hrdinou příběhů je Gumball, který se potýká se stejnými problémy a výzvami jako ostatní dvanáctiletí kluci - třeba když musí prchat před útočícím Tyrannosaurem Rexem nebo spát pod mostem, protože mu robot ukradne totožnost, nebo se má převléknout za roztleskávačku a dělat roznožky, aby udělal dojem na dívku svých snů. Vítejte v Gumballově úžasném světě, ve kterém je všechno normální tak trochu divne.
sk
08:55
Jellystone!
S02E07 Amina začne podnikat stejně jako její hrdinka Bobina.
sk
09:05
Jellystone!
S02E08 Když se Jellystonem prožene nový, hloupý módní výstřelek, cítí se Pan Magilla nepatřičně.
sk
09:20
Jellystone!
S02E09 Kecalka a Loopy se pokoušejí překazit strašidelné noční vloupání do obchodu s oblečením Pana Magilly.
sk
09:30
Jellystone!
S02E10 Když všichni hledají Lva Lippyho a ztracený Brumlův poklad, ocitne se Jellystone v troskách.
sk
09:50
Craig od potoka
S01E25 JP vede své přátele na výpravu za nalezením největšího raka v údolí.
sk
10:00
Craig od potoka
S01E26 Děti se setkají se záhadným klukem z budoucnosti a pomáhají mu splnit jeho misi.
sk
10:10
Craig od potoka
S01E27 "Craiga už nebaví pořád prohrávat s tátou ve videohrách a tak u potoka najde někoho, kdo ho bude trénovat."
sk
10:25
Craig od potoka
S01E28 Motokárové závody u potoka jsou dravé a nelítostné a pro Craiga a jeho kamarády možná představují příliš velké sousto.
sk
10:35
Craig od potoka
S01E29 "Kelsey založí super tajný čtenářský klub, aby zasvětila Craiga a JPho do tajů radosti ze čtení."
sk
10:55
Craig od potoka
S01E30 "JP věří, že je možná z jiné planety, a tak mu Craig pomáhá navázat kontakt s mimozemťany."
sk
11:05
Craig od potoka
S01E31 Kelsey vede své přátele na nejdůležitější výpravu všech dob.
sk
11:20
Mladí Titáni do toho!
S03E29 Když jsou její parťáci najednou zlí, musí Lady Legasus zastavit Ligu nohou.
sk
11:30
Mladí Titáni do toho!
S03E25 Je tady Valentýn a Kyborg se snaží vymyslet speciální dárek pro svou přítelkyni Jinx.
sk
11:45
Mladí Titáni do toho!
S03E30 Titáni začnou mluvit prasečí latinou, aby je Robin nemohl poslouchat.
sk
11:55
Mladí Titáni do toho!
S03E31 Titáni chtějí být ti nejstrašidelnější koledníci ve městě, a tak z nich Raven s pomocí kouzla udělá příšery.
sk
12:10
Mladí Titáni do toho!
S03E32 Robin se snaží znovu odvyprávět skutečný příběh Mladých Titánů.
sk
12:20
Mladí Titáni do toho!
S03E28 Titáni se snaží na Apríla nachytat jeden druhého.
sk
12:35
Ben 10
S03E26 "Ben čeká v Japonsku ve frontě na novou řadu karet sumorváčů, Kyber Sumo Rváčů. Sám ale bude muset zachránit spoustu lidí, když se objeví Paromor a vytvoří parního robota, který všechny ohrožuje."
sk
12:45
Ben 10
S03E27 Tennysonovi vyrážejí do Londýna. Tam už na ně čekají broučí bratři s ďáelským plánem. Chtějí zmenšit a ukrást slavný zvon Big Ben.
sk
13:05
Ben 10
S03E08 "Tennysonovi vyrážejí na floridskou pláž, kde si chtějí všichni pořádně odpočinout. Objeví se ale Počasníci a chtějí tam postavit svou základnu. A Benovi nezbývá nic jiného, než je zastavit."
sk
13:15
Ben 10
S03E28 "Při cestě do Číny čeká Tennysonovic tým i návštěva Velké čínské zdi. Výlet však naruší Vin Ethanol a La Grange, kteří chtějí starou památku přeskočit ve svých autech. A tak musí Ben nastartovat svou buggynu a zastavit je."
sk
13:30
Ninjago: Dračí povstání
S01E06 Sora zjistí, že vynález z její minulosti je využíván pro zlo a vyrazí na misi do Impéria, ale jsou s Arinem, Lloydem a Riyu odděleni.
sk
14:05
Craig od potoka
S04E19 Craig a jeho přátelé navštíví Ztráty a nálezy u Potoka a doufají, že získají kostku hlavolamu.
sk
14:15
Craig od potoka
S04E22 Prší. Craig, JP a Kelsey se nudí, a tak propojí zbylé kousky z poztrácených her a ocitnou se v Mega hře, která je prověří.
sk
14:30
Craig od potoka
S04E25 U potoka řádí zloděj a zastavit ho dokáže jen jediný hrdina: Stříbrná pěst!
sk
14:40
Craig od potoka
S04E21 Craig se přidává k výpravě bývalých soků, šampionů z druhé strany potoka, k tajnému vodopádu.
sk
14:55
Univerzita pro animáky
S01E11 Babs a Buster, Sweetie, Hamton a Plucky se pod vedením králíka Bugse, kačera Daffyho a dalších legend učí, jak se stát profesionálními animáky.
sk
15:15
Lamput
S03E33 Někdy by bylo pěkné vynalézt něco, co nevyvolá příšerný chaos. Ale smršťovací paprsek takovým vynálezem není. Nejdřív funguje skvěle. Lamput je lapený ve zkumavce a doktoři si užívají vítězství. Brzy je čeká honička v kníru jejich Šéfa.
sk
15:28
Mladí Titáni do toho!
S08E27 Titáni se po nouzovém signálu uchýlí do podzemního bunkru, kde si pouští záběry ze svých minulých dobrodružství, a zjišťují, že něco není v pořádku.
sk
15:35
Mladí Titáni do toho!
S08E28 Titáni pomáhají štábu Mladých Titánů se stěhováním do nové kanceláře.
sk
15:55
Mladí Titáni do toho!
S06E41 Titáni se vydávají do zábavního parku Cáka-Důdls, jenže Trigon chce, aby Raven pohlídala své malé brášky.
sk
16:05
Mladí Titáni do toho!
S06E42 Když Beast Boy prohlásí, že je Země placka, vypravují se Titáni na cestu, aby to ověřili.
sk
16:20
Jellystone!
S01E16 Amina a ostatní děti z Džellystounu pomáhají Kačce být odvážnější.
sk
16:30
Jellystone!
S01E17 Mezitím, co se Lišák a Štěk opravují, Amina a Kačka objeví zábavnou VR videohru, která je vprogramovaná do jejich systému. Rozhodnou se hrát a ani si nevšimnou, že tím ničí všechno v reálném světě.
sk
16:45
Jellystone!
S01E19 Frajer Číč a jeho parta ukradnou rybí prsty a přeprodají je měšťanům z Džeystounu. Ne všichni členové party ale tušili, že byly rybí prsty prošlé! Tento přešlap způsobí, že se měšťanům začnou měnit hlavy v rybí. Frajer Číč a jeho parta to teď musí vyřešit.
sk
16:55
Jellystone!
S01E20 Filipes by rád přilákal do města více turistů, a tak najme Béďu, aby natočil zajímavý reklamní spot. Když Béďa utratí celý rozpočet města na výpravný film, Filipes musí zakročit.
sk
17:05
Hrdinská výprava chrabrého prince Ivandoa
S01E01 Ivandoe a Bert narazí v lese na malého nešťastného prince. Potřebuje polibek aby se z něj zase stal krásný žabí skokan kterým kdysi byl. Jenže Ivandoa ani Berta polibky neberou. Bere je výprava. Takže hurá na ni!
sk
17:15
Ninjago: Dračí povstání
S01E06 Sora zjistí, že vynález z její minulosti je využíván pro zlo a vyrazí na misi do Impéria, ale jsou s Arinem, Lloydem a Riyu odděleni.
sk
17:45
Craig od potoka
S02E28 Craig se potřebuje zbavit tíživého tajemství, a tak navštíví Strážce tajemství od Potoka.
sk
17:55
Craig od potoka
S02E29 Craig u Výměnného stromu omylem zničí celou dodávku vzácné edice čokorolek, a tak ho Kit nutí odpracovat si dluh obchodováním po celém údolí!
sk
18:05
Craig od potoka
S02E30 Kelsey zdemoluje zeď u Craiga doma a otec jí za trest odebere meč. A tak požádá Craiga a JP-ho, aby jí pomohli otci dokázat, že je stále ještě ctihodná.
sk
18:20
Craig od potoka
S02E31 Kelsey zdemoluje zeď u Craiga doma a otec jí za trest odebere meč. A tak požádá Craiga a JP-ho, aby jí pomohli otci dokázat, že je stále ještě ctihodná.
sk
18:30
Craig od potoka
S02E32 Craig se roky neúspěšně pokouší přesvědčit rodinu, aby mu pořídili psa, ale konečně by mohl mít šanci, pokud se bude řídit radami charismatické dívky od Potoka a jejím tříkrokovým programem.
sk
18:50
Ben 10
S03E34 "Když dostane exkluzivní vstupenky do Adrenalandu, Ben opustí dědu Maxe a Gwen, aby si užil výhody toho, že je jediným návštěvníkem parku. Ale když zjistí, že není sám, náš hrdina musí soupeřit s jediným klukem, který si drahý vstup mohl dovolit: s Billym Billionem."
sk
19:00
Ben 10
S03E30 "Na hudebním festivalu v Riu de Janeru se Ben brání Gwenině návrhu, že bude jeho pomocníkem. Ale když začnou festival ohrožovat supersonické vlny Lorda Decibela, náš hrdina se musí spolehnout na pomoc známých tváří... DJ Dědy a kočky Gwen."
sk
19:10
Ben 10
S03E35 "Během návštěvy farmy dědečka Penny Bennysonové nahání tým Tennysonových strašák, který ožije. Ale když Ben zjistí, že za vším stojí Aristokrá, musí náš hrdina porazit jeho pána, mocného Paromora, jestli má zachránit farmu své sestřenice."
sk
19:25
Univerzita pro animáky
S01E11 Babs a Buster, Sweetie, Hamton a Plucky se pod vedením králíka Bugse, kačera Daffyho a dalších legend učí, jak se stát profesionálními animáky.
sk
19:45
Lamput
S03E33 Někdy by bylo pěkné vynalézt něco, co nevyvolá příšerný chaos. Ale smršťovací paprsek takovým vynálezem není. Nejdřív funguje skvěle. Lamput je lapený ve zkumavce a doktoři si užívají vítězství. Brzy je čeká honička v kníru jejich Šéfa.
sk
20:00
Mladí Titáni do toho!
S07E17 Když odpadky zkazí Titánům den na pláží, naučí se, jak je důležité recyklovat.
sk
20:10
Mladí Titáni do toho!
S07E19 Titáni se připojují k Robinovi, který se vydává Batmanovi doručit dárek k narozeninám. Ale během své výpravy několikrát sjedou z cesty.
sk
20:20
Mladí Titáni do toho!
S07E18 Unavené lokty se vzbouří a brzy začnou ohýbat samotnou strukturu prostoru a času.
sk
20:35
Bakugan: Legends
S01E21 Když jsou rvačky Bakuganů zakázány a zahnány do podzemí, Dan Kouzo a jeho přátelé se rozhodnou založit vlastní klan a bojovat za to, co považují za správné!
sk
20:40
Bakugan: Legends
S01E22 Když jsou rvačky Bakuganů zakázány a zahnány do podzemí, Dan Kouzo a jeho přátelé se rozhodnou založit vlastní klan a bojovat za to, co považují za správné!
sk
21:00
Gumballův úžasný svět
S01E16 Animace
sk
21:10
Gumballův úžasný svět
S01E17 Animace
sk
21:25
Gumballův úžasný svět
S01E18 Animace
sk
21:35
Gumballův úžasný svět
S01E19 Animace
sk
21:55
Gumballův úžasný svět
S01E20 Animace
sk
22:05
Gumballův úžasný svět
S01E21 Animace
sk
22:20
Gumballův úžasný svět
S01E22 Animace
sk
22:30
Gumballův úžasný svět
S01E23 Animace
sk
22:45
Gumballův úžasný svět
S01E24 Animace
sk
22:55
Gumballův úžasný svět
S01E25 Animace
sk
23:10
Gumballův úžasný svět
S01E26 Animace
sk
23:25
Gumballův úžasný svět
S01E27 Animace
sk
23:40
Gumballův úžasný svět
S01E28 Animace
sk
23:50
Gumballův úžasný svět
S01E29 Animace
sk

TV program - Nedeľa, 26.05.2024

00:00
Gumballův úžasný svět
S01E30 Animace
sk
00:15
Gumballův úžasný svět
S01E31 Animace
sk
00:25
Gumballův úžasný svět
S01E16 Animace
sk
00:40
Gumballův úžasný svět
S01E33 Animace
sk
00:50
Gumballův úžasný svět
S01E34 Animace
sk
01:05
Gumballův úžasný svět
S01E35 Animace
sk
01:20
Gumballův úžasný svět
S01E36 Gumball and Darwin believe the world will end in 24 hours./ Gumball is desperate to avoid a late fee on a rented dvd.
sk
01:30
Gumballův úžasný svět
S02E01 Gumball and Tobias compete for Penny's affection./ Gumball and Darwin learn that it isn't wise to upset Hector the Giant.
sk
01:45
Gumballův úžasný svět
S02E02 Gumball and Tobias compete for Penny's affection./ Gumball and Darwin learn that it isn't wise to upset Hector the Giant.
sk
01:55
Gumballův úžasný svět
S02E03 Nicole seeks to develop ambition in Gumball./ The Wattersons wants to watch their favourite show at the same time.
sk
02:05
Gumballův úžasný svět
S04E31 "Zajímá vás, o čem sní občané Elmoru? Když slunce nad Elmorem zapadne, měsíc nás vezme na výlet do rozmanitých snů a nočních můr podřimujících obyvatel města. Dozvíme se, po čem jednotlivé postavy v hloubi duše touží, z čeho mají největší strach i to, jak jsou ujeté."
sk
02:15
Gumballův úžasný svět
S04E32 "Gumball se má sejít s Penny v nákupním centru, ale jde pozdě a cestou se ještě víc zdrží kvůli celé řadě nedorozumění. Gumball v tom má zmatek - myslí si, že měl vzít Penny na rande na večeři, ale měli zajít na oběd do podniku s názvem "Večeře". Utíká do nákupáku, ale každý, koho cestou potká, ho špatně pochopí."
sk
02:30
Gumballův úžasný svět
S04E33 "Wattersonovi se snaží Darwinovi připomenout jeho rybí kořeny. Když máma vidí, jak Darwin dlouze hledí do akvária, napadne ji, že životní styl savců jejího adoptivního syna nenaplňuje a v hloubi duše touží po návratu ke svým rybím kořenům. A tak se rodina pokusí obnovit jeho spojení s životem ve vodě. Zkusí rybí krmivo, rybí řeč a dokonce i rybí oblečení. Když nic z toho nezabere, uvědomí si, že ho možná budou muset nechat jít."
sk
02:40
Gumballův úžasný svět
S04E34 "Sdružení rodičů a učitelů z Elmorské osmiletky zakáže videohry, a tak se děti snaží dokázat, že na ně videohry nemají špatný vliv. Gumball zasvětí Billyho do světa videoher, ale ten z čiré radosti omdlí. Jeho matka Felicity svolá sdružení a vyhrožuje, že zakáže videohry v celém Elmoru. Gumball s Darwinem dostanou tři příležitosti prokázat, že videohry mohou být užitečné, ale když neuspějí, rozhodnou se dokázat, že knihy mohou mít stejně zhoubný vliv."
sk
02:50
Gumballův úžasný svět
S04E36 "Anais ve svém pokojíku najde nepořádek jako po vloupání a zjistí, že její plyšák Daisy zmizel. Dojde jí, že hlavními podezřelými jsou Gumball s Darwinem. Jediná možnost, jak odhalit, co se stalo s Daisy, je zahájit důkladně vyšetřování. Postupně přichází záhadě na kloub a zdá se, že pachatelé kápnou božskou."
sk
03:00
Gumballův úžasný svět
S04E37 "Nicole navštíví záhadná postava z její minulosti a vyzve ji na souboj, ale ona k údivu svých dětí odmítne. Očekávají, že když ona neznámá urazí jejich mámu, budou svědky velkolepého souboje, ale máma se kupodivu rozhodne pro mírové řešení. Vysvětlí jim, že Yuki, matka Masami, je kamarádka ze školních let, která se ji opakovaně a marně snaží vyprovokovat k souboji. Ovšem když Yuki začne mámě vyhrožovat vyhazovem z práce, nemá na výběr a musí přistoupit na odvetný souboj v karate, který jí od dětství dluží."
sk
03:10
Gumballův úžasný svět
S04E38 "To nejlepší z Elmoru - výběr těch nejzábavnějších a nejbizarnějších videí, která místní obyvatelé nahráli na internet. Najdeme mezi nimi akrobacii Banána Joa s vlastní choreografií, Richardův nejnovější kulinářský vynález a soutěž Gumballa a Darwina o nejujetější grimasu."
sk
03:25
Gumballův úžasný svět
S04E40 "Když si Rob v obchodním domě zakoupí univerzální dálkové ovládání, zjistí, že může ovládat celý vesmír. Přetočí ho zpátky do minulosti a vzpomene si, že kvůli Gumballovi uvízl ve Velké nicotě, odkud sice vyvázl, ale trvale poznamenaný. S pomocí univerzálního ovladače ničí Gumballův život zatímco Gumball musí přijít na to, co se děje, dřív než bude navždy odstraněn."
sk
03:35
Gumballův úžasný svět
S04E01 "Je první den nového školního roku a táta má za úkol dopravit děti včas do školy. Jenže zaspal a teď nemůže Gumballa, Darwina ani Anais nikde najít. Vydá se proto zpět po vlastních stopách, aby zjistil, co předchozího dne dělal a kde by mohli být."
sk
03:45
Gumballův úžasný svět
S05E02 "Gumballa a Darwina už nebaví věčně poslouchat Mollyiny dlouhé a únavné vtipy, a tak se rozhodnout naučit ji vyprávět je zábavnějším způsobem. Když se jim to nepovede, napadne je, že musejí Molly zprostředkovat příběh, který bude stát za vyprávění."
sk
03:55
Gumballův úžasný svět
S05E03 "Gumball a Darwin podrobí Joshe, nového kamaráda Anais, sérii zkoušek, aby zjistili, jestli je pro jejich sestru dost dobrý. Jenomže extrémní přístup obou chlapců Joshe vyděsí, a tak si začne říkat, jestli mu Anais za všechny ty zkoušky stojí. A tak musí Gumball a Darwin Joshe přesvědčit, že má dát Anais ještě jednu šanci."
sk
04:05
Gumballův úžasný svět
S05E04 "Gumball a Darwin jsou přesvědčení, že se daného dne nic zajímavého nestane. Vydají se proto do Elmoru, aby natrefili na nějaké dobrodružství, čím dál víc je ale jasné, že práve jim se vzrušující zážitky přímo vyhýbají."
sk
04:20
Gumballův úžasný svět
S05E05 "Když Gumball s Darwinem omylem najdou na Alanově flashdisku zlověstný tajný manifest, rozhodnou se, že musejí jeho plán na ovládnutí světa překazit. Poté, co se představa Alanova nového světového řádu vymkne kontrole, uchýlí se Gumball s Darwinem k zoufalým krokům."
sk
04:30
Gumballův úžasný svět
S05E06 "Typická stresující rodinná večeře u Wattersonových dotlačí mámu až na pokraj duševních sil, a tak Nicole začne vzpomínat, jak se seznámila s Richardem. Mohl být její život lepší, kdyby se tehdy vůbec nepustila do hovoru se svým budoucím manželem, a místo toho se vydala jinou cestou?"
sk
04:40
Gumballův úžasný svět
S05E07 "Gumball se dozví, že Wattersonovi už celé roky kradou wi-fi pana Robinsona. Když jednou wi-fi přestane fungovat, pokusí se žít bez ní. Ale život bez internetu se ukáže jako příliš těžký. Gumball s Darwinem se proto rozhodnou, že se prohackují kyberprostorem a zjistí Robinsonovo heslo."
sk
04:50
Gumballův úžasný svět
S05E08 "Gumballa naštve, když mu v internetovém testu opakovaně vyjde, že je typ postavy zvaný ""Trapák"". Je přesvědčený, že se téhle nálepky zbaví jedině tak, že bude dělat přesný opak všeho, co dělá normálně. Jenže když Gumball potlačí svoje přirozené pudy, zanechá po sobě vakuum - díru ve tvaru Gumballa, kterou někdo musí zaplnit. A ten někdo je Tobias, který seriál začne proměňovat v otřepaný sitcom."
sk
05:00
Gumballův úžasný svět
S05E09 "Náhodné setkání se ženou jeho snů přiměje Rockyho, aby přestal žít na internetu a začal hledat lásku pomocí nejnovější seznamovací aplikace. Gumball s Darwinem se Rockymu snaží pomoct proklestit si cestu ošidným světem vztahů přes internet. Při honbě za Rockyho vysněnou dívkou navíc zjistí, že když lidem řeknete, že jednáte ve jménu lásky, odpustí vám téměř cokoli."
sk
05:15
Gumballův úžasný svět
S05E10 "Gumball s Darwinem dají Bobertovi vlastní pokyny, protože chtějí zajistit, aby se choval bezpečně a zodpovědně. Když Bobert začne na jejich pravidla aplikovat svoji robotickou logiku, rychle jim dojde, že se budou muset vyjadřovat mnohem jasněji. Jinak je nakonec všechny zničí…"
sk
05:25
Gumballův úžasný svět
S05E11 "Nicole se marně snaží skrýt zklamání, když Richard s dětmi zapomenou na její významný den. Richard musí přijít na to, na jaký významný den zapomněl, a dnešek učinit nezapomenutelným dnem, jinak bude zle!"
sk
05:35
Gumballův úžasný svět
S05E40 "Elmorské zprávy na Kanálu 6 vysílají ty nejžhavější místní příběhy od policejní honičky až po exkluzivní zprávu o Oslici Daisy. Zkušený hlasatel Kip Schlezinger je právě tím, kdo přináší nejnovější zprávy, také ze sportu a o počasí, i když není vůbec o čem referovat…"
sk
05:45
Gumballův úžasný svět
S05E15 "Nicole, která už má dost ošklivých dárků od babi Jojo, popíchne děti, aby vzaly věci do svých rukou a ""jako nehodu"" rozbili škaredou vázu od Jojo. Když se ji však Gumball, Darwin a Anais snaží zničit, zjistí, že je odolnější, než vypadá."
sk
06:00
Craig od potoka
S01E27 "Craiga už nebaví pořád prohrávat s tátou ve videohrách a tak u potoka najde někoho, kdo ho bude trénovat."
sk
06:10
Craig od potoka
S01E28 Motokárové závody u potoka jsou dravé a nelítostné a pro Craiga a jeho kamarády možná představují příliš velké sousto.
sk
06:25
Mladí Titáni do toho!
S07E30 Robin učí pomocí hry na schovávanou ostatní Titány o umění ukrývání se.
sk
06:35
Mladí Titáni do toho!
S07E27 Robina obtěžuje dovádění ostatních Titánů s jejich imaginárním kamarádem Kapitánem bourákem, dokud se jejich představy nestanou skutečností.
sk
06:50
Mladí Titáni do toho!
S07E31 Titáni jsou jako utržení ze řetězu v místnosti s důkazy, a Robin dělá, co může, aby dostal věci pod kontrolu.
sk
07:00
Mladí Titáni do toho!
S07E39 Titáni musí během dohlížení na Wejnovo sídlo objasnit záhadu ucpaného záchodu.
sk
07:20
Bakugan: Legends
S01E21 Když jsou rvačky Bakuganů zakázány a zahnány do podzemí, Dan Kouzo a jeho přátelé se rozhodnou založit vlastní klan a bojovat za to, co považují za správné!
sk
07:30
Bakugan: Legends
S01E22 Když jsou rvačky Bakuganů zakázány a zahnány do podzemí, Dan Kouzo a jeho přátelé se rozhodnou založit vlastní klan a bojovat za to, co považují za správné!
sk
07:45
Univerzita pro animáky
S01E10 Babs a Buster, Sweetie, Hamton a Plucky se pod vedením králíka Bugse, kačera Daffyho a dalších legend učí, jak se stát profesionálními animáky.
sk
08:15
Gumballův úžasný svět
S02E39 Animace
sk
08:25
Gumballův úžasný svět
S02E40 Animace
sk
08:35
Gumballův úžasný svět
S04E01 "Je první den nového školního roku a táta má za úkol dopravit děti včas do školy. Jenže zaspal a teď nemůže Gumballa, Darwina ani Anais nikde najít. Vydá se proto zpět po vlastních stopách, aby zjistil, co předchozího dne dělal a kde by mohli být."
sk
08:55
Jellystone!
S02E11 Nedorozumění se ještě více zkomplikuje, protože Psí taťka má za úkol zastavit Drobka v terorizování města.
sk
09:05
Jellystone!
S02E12 Když dojde ve Staré městské továrně na smrad ke katastrofě, je na neohrožené skupině obyvatel Jellystounu, aby se dostali do nebezpečné zóny a zavřeli ji dříve, než město pohltí obří mrak!
sk
09:20
Jellystone!
S02E13 Bubu a Benny zjistí, že mají spoustu společného a stanou se přáteli, takže Méďa Béďa bude postrádat svého nejlepšího kamaráda.
sk
09:30
Jellystone!
S02E14 Když se balíčky ztratí na verandách lidí, jsou povoláni Snooper a Blabber, aby pomohli najít viníka. Když se město pustí do pátrání, děti zjistí, že za to může Yakky, a tak se předhánějí v vrácení všech balíků, než bude zatčena.
sk
09:50
Craig od potoka
S01E33 Jessica se zatoulá do neprozkoumané části potoka.
sk
10:00
Craig od potoka
S01E32 Pro tento večer je Bernard hlavou rodiny.
sk
10:10
Craig od potoka
S01E34 Craig najde pod kamenem spoustu všelijakého hmyzu.
sk
10:25
Craig od potoka
S01E36 Během velice parného dne stihne Kit u potoka velká tragédie - roztají jí všechny nanuky.
sk
10:35
Craig od potoka
S01E35 Náš trojlístek nalézá v bahnitých hlubinách potoka zlato.
sk
10:55
Craig od potoka
S01E37 Nějaký kluk vznesl nárok na Pařez a Craig s kamarády musejí hájit právo na svou základnu před soudem.
sk
11:05
Craig od potoka
S01E38 JP najde v potoce zkamenělinu.
sk
11:20
Mladí Titáni do toho!
S03E33 Liga spravedlivých pořádá další talentovou soutěž, aby našla druhý nejlepší tým superhrdinů na světě.
sk
11:30
Mladí Titáni do toho!
S03E27 Beast Boy začne vydělávat díky pyramidovému podvodu a přesvědčí ostatní Titány, aby se přidali.
sk
11:45
Mladí Titáni do toho!
S03E34 Titáni chtějí být ti nejstrašidelnější koledníci ve městě, a tak z nich Raven s pomocí kouzla udělá příšery.
sk
11:55
Mladí Titáni do toho!
S03E37 Titáni si neváží peněz ani zdraví, ale to se jim v budoucnu vymstí.
sk
12:10
Mladí Titáni do toho!
S03E38 Aby Titáni zachránili svou věž před bohatými developery, vydají se hledat pirátský poklad.
sk
12:20
Mladí Titáni do toho!
S03E37 Titáni si neváží peněz ani zdraví, ale to se jim v budoucnu vymstí.
sk
12:35
Ben 10
S03E09 "Zaklínačka si pomocí kouzla vymění místo s Gwen. Když pak Ben chytí Zaklínačku, jak se plíží kolem jejich tábora, netuší, že se vlastně jedná o jeho sestřenici."
sk
12:45
Ben 10
S03E10 "V Koloradu v Aspenu se Tennysonovi pouští po stopách Zapomnětníka. Narazí ale na Billyho Biliona a na jeho lyžařské středisko ""Zima v červenci"". Ben se musí s Billym utkat a tentokrát mu bude pomáhat i samotný Zapomnětník."
sk
13:05
Ben 10
S03E11 Ben si chce zajezdit v buggyně po písečných dunách na Cape Cod. Opět narazí na Kevina, který s pomocí svých ufonů Benovu bugynku přemění na Frankenděs.
sk
13:15
Ben 10
S03E12 "Tennysonovi vyrazí do Chrysalenského institutu kvůli relaxaci a józe. Setkají se tam s broučími bratry. Jsou opravdu na dovolené, nebo chystají další zlounský plán?"
sk
13:30
Ninjago: Dračí povstání
S01E07 Lloyd se setkává s novým živelným mistrem, zatímco Sora je nucena si vybrat mezi svou minulostí a budoucností Ninjaga.
sk
14:05
Craig od potoka
S04E23 Craig se musí vyrovnat s nečekaným hostem, protože se u něj doma chystá přespat skaut Jason.
sk
14:15
Craig od potoka
S04E24 Craig podstupuje nebezpečný souboj upřených pohledů, aby získal další z Kennethových kostek.
sk
14:30
Craig od potoka
S04E27 Mystické síly čarodějek od Potoka dávají Craigovi s přáteli nahlédnout do budoucnosti.
sk
14:40
Craig od potoka
S04E28 Milovaný pes Divožandy se ztratil a Craig ho pomáhá vypátrat.
sk
14:55
Univerzita pro animáky
S01E12 Babs a Buster, Sweetie, Hamton a Plucky se pod vedením králíka Bugse, kačera Daffyho a dalších legend učí, jak se stát profesionálními animáky.
sk
15:15
Lamput
S03E37 Chytání Lamputa je těžká práce, ale dá se dělat různými způsoby. Brýlák si chce ušetřit práci a přinese do laboratoře falešného Lamputa. Užívá si roli hrdiny, ale Hubeňour větří podraz. Stejně jako Lamput, který je zjevně na svobodě.
sk
15:28
Mladí Titáni do toho!
S08E29 Po katastrofální nehodě se Batman a Gordon postaví proti Alfredovi, aby se rozhodli, na co se budou dívat v poslední televizi ve Wayneově sídle.
sk
15:35
Mladí Titáni do toho!
S08E35 Starfire je kapitánkou vesmírné lodi mířící na svou domovskou planetu Tamaran a její posádka je složená z nejlepších pozemských exepmplářů.
sk
15:55
Mladí Titáni do toho!
S06E38 Control Freak vyzve Titány v soutěži proti DC Superhrdinkám o to, kdo je nejlepším superhrdinským týmem v celém vesmíru.
sk
16:05
Mladí Titáni do toho!
S06E43 Ravenina démonská stránka slaví narozeniny ve stejný den jako Beast Boy, proto se Titáni vydávají do Azaratu oslavit její šílené šestnáctiny.
sk
16:20
Jellystone!
S02E01 Kecalka si uvědomuje, že aby upoutala El Kabongovu pozornost, bude se muset stát super padouchem.
sk
16:30
Jellystone!
S02E02 Amina, Šmudla a Kačka, kteří si chtějí hrát s dalšími dětmi, náhodně promění všechny v Jellystounu v miminka.
sk
16:45
Jellystone!
S02E03 Cindy se cítí osamělá, dokud do její laboratoře nenarazí mimozemšťan a nestane se jejím hlavním společníkem.
sk
16:55
Jellystone!
S02E04 Méďa Béďa zakládá rockovou kapelu, ale rychle ji zastíní Olčí spolčení.
sk
17:05
Hrdinská výprava chrabrého prince Ivandoa
S01E02 "Ivandoe propustí Berta a jako svého nového panoše vezme kačera. Jenže když společně natrefí na nebezpečnou lesní stvůru, ukáže se, že nový panoš je úplně k ničemu. Ivandoeovi se po Bertovi stýská a chtěl by ho zpátky, ale je příliš pyšný, aby to přiznal."
sk
17:15
Ninjago: Dračí povstání
S01E07 Lloyd se setkává s novým živelným mistrem, zatímco Sora je nucena si vybrat mezi svou minulostí a budoucností Ninjaga.
sk
17:45
Craig od potoka
S02E34 Děti pátrají u potoka po fretce na útěku. Kelsey kvůli tomu dá dohromady své kamarádky Stacks a Divožandu, ale dostane strach, že si ty dvě spolu rozumí líp než s ní.
sk
17:55
Craig od potoka
S02E36 Děti pátrají u potoka po fretce na útěku. Kelsey kvůli tomu dá dohromady své kamarádky Stacks a Divožandu, ale dostane strach, že si ty dvě spolu rozumí líp než s ní.
sk
18:05
Craig od potoka
S02E37 Po náhodném výbuchu smradlavé bomby je nutné evakuovat celé údolí potoka, ale Craig se ujme role zachránce dětí, které v páchnoucím oblaku uvázly.
sk
18:20
Craig od potoka
S02E38 Craig se obává, že jednoho dne zapomene všechny své oblíbené vzpomínky, a proto vytvoří časovou kapsli, aby si je všechny zapamatoval.
sk
18:30
Craig od potoka
S02E39 Craig musí kvůli dešti zůstat doma, a tak si pomocí hraček a představivosti vytvoří vlastní dobrodružství v prvním hudebním díle Craiga od potoka!
sk
18:50
Ben 10
S03E36 "Tým Tennyson jede do Wheeleru, nejrušnějšího hornického města na silnici Route 66. Ale Ben začne být paranoidní, že po něm jde Věčný rytíř. Musí o tom přesvědčit své příbuzné a také zabránit svému novému nepříteli, aby zničil město."
sk
19:00
Ben 10
S03E37 "Když se na Gwenině tabletu záhadně objeví Zingova applikace, Ben si nemůže pomoct a spustí ji, i když jeho sestřenice nesouhlasí. Spustí tak past, kdy se Ben ocitne v animovaném světě a Zingo zase v tom skutečném. Všechno je vzhůru nohama."
sk
19:10
Ben 10
S03E38 "Ben a Gwen už se nemůžou dočkat, až je Omnicoptéra přenesek velkým pyramidám, ale když jejich let naruší špatné počasí, brzy se utkají s Mlžákem a jeho potomkem. Mlžácká rodinka!"
sk
19:25
Univerzita pro animáky
S01E12 Babs a Buster, Sweetie, Hamton a Plucky se pod vedením králíka Bugse, kačera Daffyho a dalších legend učí, jak se stát profesionálními animáky.
sk
19:45
Lamput
S03E37 Chytání Lamputa je těžká práce, ale dá se dělat různými způsoby. Brýlák si chce ušetřit práci a přinese do laboratoře falešného Lamputa. Užívá si roli hrdiny, ale Hubeňour větří podraz. Stejně jako Lamput, který je zjevně na svobodě.
sk
20:00
Mladí Titáni do toho!
S07E20 Robin založí knižní klub, aby debutoval se svou novou autobiografií, ale Titáni by se raději bavili o jiných knihách.
sk
20:10
Mladí Titáni do toho!
S07E25 Kouzelný klobouk oživí dýňové muže, a Titáni musí přijít na to, jak zařídit, aby Pepo neshnil.
sk
20:20
Mladí Titáni do toho!
S07E21 Věž je uzamčená, a Titáni shromažďují zásoby, zatímco se připravují na Soudný den.
sk
20:35
Bakugan: Legends
S01E01 Když jsou rvačky Bakuganů zakázány a zahnány do podzemí, Dan Kouzo a jeho přátelé se rozhodnou založit vlastní klan a bojovat za to, co považují za správné!
sk
20:40
Bakugan: Legends
S01E02 Bakugani po celém světě se učí párovat s dětskými parťáky, včetně Mii Ono a ptačího Bakugana Ventri. Rváči ve velikosti Kajdžůse stanou nesmírně populárními, až do doby, kdy jedna katastrofická událost vše nezmění!
sk
21:00
Gumballův úžasný svět
S02E04 Nicole seeks to develop ambition in Gumball./ The Wattersons wants to watch their favourite show at the same time.
sk
21:10
Gumballův úžasný svět
S02E05 Animace
sk
21:25
Gumballův úžasný svět
S02E06 "Ředitel Brown pověří Darwina sestavením ročenky a Darwin se jako první pustí do medailonku Banánového Joea. Jenomže s tímhle třídním klaunem to nebude vůbec jednoduché. Sestřih nejbvtipnějších okamžiků ze šesti sezón ""Gumballova úžasného světa""."
sk
21:35
Gumballův úžasný svět
S02E07 Animace
sk
21:55
Gumballův úžasný svět
S02E08 Animace
sk
22:05
Gumballův úžasný svět
S02E09 Animace
sk
22:20
Gumballův úžasný svět
S02E10 Animace
sk
22:30
Gumballův úžasný svět
S02E11 Animace
sk
22:45
Gumballův úžasný svět
S02E12 Animace
sk
22:55
Gumballův úžasný svět
S02E13 Animace
sk