TV3

TV3

TV3 savo žiūrovams siūlo drauge kokybiškai ir intelektualiai pramogauti. TV3 siekia sudominti žiūrovą išskirtinio turinio programomis, skatinti pilietiškumą ir ugdyti šeimos vertybes. Daugiau nei 140 žmonių komanda Lietuvoje kasdien dirba dėl Jūsų – ištikimiausių TV3 žiūrovų bei naujienų ir pramogų portalo tv3.lt skaitytojų.

Lithuania

TV program - Nedeľa, 12.05.2024

00:10
Rebel
Anė Bello - spalvinga ir bebaimė asmenybė. Neturinti teisinio išsilavinimo, bet visa širdimi norinti ginti nukentėjusiuosius, ji drąsiai stoja į kovą su didžiausiomis korporacijomis. Moteris siekia paprastiems žmonėms suteikti viltį, kad pasaulyje egzistuoja ne tik melas ir apgaulė. Kol Anė gelbsti kitus, jos vyras stokoja dėmesio ir pats vienas turi spręsti namie kylančias problemas. Teismo salėje Anė padeda advokatas Džiulijanas Kruzas. Ilgai įkalbinėtas atkakliosios teisuolės, ji pateikia ieškinį medicinos įranga prekiaujančiai įmonei. Trys tūkstančiai žmonių kenčia dėl jiems implantuotų, netinkamai funkcionuojančių dirbtinių širdies vožtuvų. Ieškinys sudomina žiniasklaidą, o kompensacijos, kurias Džiulijanas Kruzas tikisi iškovoti nukentėjusiesiems, siektų negirdėtas aukštumas.
lt
TV3
02:30
A Walk Among the Tombstones
Metas Skaderis (akt. Liamas Neesonas), buvęs pareigūnas, dabar privatus detektyvas, dirbantis be licencijos, be sąskaitų ir be darbų sąrašo. Metas nėra nenugalimas mačo, policininko darbą jis metė po kelių skaudžių atsitikimų, vos neprasigėrė, bet suradęs naują nišą, ėmėsi kabintis į gyvenimą. Užsakymus renkasi pats, tad kai į jį kreipiasi narkotikų prekeivis su prašymu surasti pagrobtą žmoną, kuri tikriausiai jau negyva, Metas atsisako. Tačiau nusikaltėlis vėliau grįžta su detalėmis, kaip jo žmona buvo nužudyta, ir detektyvas imasi darbo. Atlikęs tyrimą, jis ima manyti, kad tai ne vienintelis tokio tipo nusikaltimas ir visi pagrobti žmonės susiję su tuo pačiu narkotikų prekeiviu. Paieška einasi sunkiai, Skaderis jau galvoja ją mesti, tačiau netrukus pagrobiama dar viena mergina ir detektyvas pažada sau padaryti viską, kad bent ji išliktų gyva.
lt
TV3
05:00
The Goldbergs
Ginkluotas savo tėvų kamera, vienuolikmetis Adamas Goldbergas pradeda filmų kūrimo karjerą dokumentuodamas savo šeimos gyvenimą. Seriale susipažinsime su devintojo dešimtmečio priemiestyje gyvenančiais Goldbergais. Namų siela - valdingoji Beverlė, kuri kontroliuoja visus vaikų žingsnius, geriausiai žino, kokia apranga tinkama ir kaip sutaikyti besivaidijančius šeimynykščius. Ji net nenutuokia, kas yra privatumas, todėl gali bet kurią akimirką įsiveržti į vonios kambary ar miegamąjį. Šeimos galva Murėjus Goldbergas turi tvirtą nuomonę visas klausimais, tad dažnai užsiplieskia lyg degtukas, jei reikalai pakrypsta ne jo naudai. Pagrindinės jo pareigos namuose - žiūrėti televizorių. Ir tuo metu bet koks sutrukdymas gali reikšti tik vieną - didelį konfliktą. Žinoma, mylimai dukrelei jis negali atsispirti. O septyniolikmetė Erika tikrai puikiai išnaudoja šią tėvo silpnybę. Maištinga paauglė stebuklingai manipuliuoja ne tik tėveliu, bet ir visais kitais šeimos nariais. Tą patvirtinti gali šešiolikmetis Adamo ir Erikos brolis Baris. Jaunuolis trokšta išmokti vairuoti, tačiau gimtadienio proga iš namiškių gauna ne automobilio raktelius, o medalioną su mamytės nuotrauka. Tai velniškai glumina! Nuo ryto iki vakaro besitęsiantys nuotykiai, juokingos situacijos, iš koto verčiantys poelgiai - visa tai jums pažada charizmatiškieji Goldbergai.
lt
TV3
06:00
The Casagrandes
Ronė Anė Santiago su mama ir vyresniuoju broliu Bobu persikelia į didmiestį. Čia jie apsistoja dideliame name, kuriame draugiškai gyvena gausi ispanų giminaičių šeimyną. Naujame mieste Ronė susiranda daug naujų draugų, suartėja su savo giminaičiais ir nuo ryto iki vakaro gali tyrinėti apylinkes. Bobis prisideda prie šeimos biudžeto darbuodamasis su senele. Taip susipažįsta su visais parduotuvėje apsiperkančiais kaimynais. Žinoma, Ronei Anei ir Bobui tenka išgyventi ir sunkias akimirkas, nes jų tėvai nutaria skirtis. Vaikai retai mato mamą, pamainomis dirbančią slaugytoja miesto ligoninėje, o dar rečiau susitinka su tėčiu, gydančiu žmones Peru.
lt
TV3
06:30
The Casagrandes
Ronė Anė Santiago su mama ir vyresniuoju broliu Bobu persikelia į didmiestį. Čia jie apsistoja dideliame name, kuriame draugiškai gyvena gausi ispanų giminaičių šeimyną. Naujame mieste Ronė susiranda daug naujų draugų, suartėja su savo giminaičiais ir nuo ryto iki vakaro gali tyrinėti apylinkes. Bobis prisideda prie šeimos biudžeto darbuodamasis su senele. Taip susipažįsta su visais parduotuvėje apsiperkančiais kaimynais. Žinoma, Ronei Anei ir Bobui tenka išgyventi ir sunkias akimirkas, nes jų tėvai nutaria skirtis. Vaikai retai mato mamą, pamainomis dirbančią slaugytoja miesto ligoninėje, o dar rečiau susitinka su tėčiu, gydančiu žmones Peru.
lt
TV3
07:00
The Fairly Oddparents: Fairly Odder
Dešimtmetis Timis augina stebuklingas auksines žuveles, su kuriomis kartu pramogauja ir kurios pildo jo norus (tarsi pasakiškos krikštamotės). Tiesa, išpildyti norai dažnai priverda daug košės ir berniukui tenka viską skubiai tvarkyti.
lt
TV3
07:30
Dreamworks Dragons: Race to the Edge
Iš kalėjimo pasprukęs Daguras leidžiasi į neatrastas teritorijas, kad sukurtų armadą prieš Žagsulį ir jo drakonų riterius. Tačiau Žagsulys aplenkia Dagurą ir randa "Drakono akimi" vadinamą cilindrą, kuris gali nukreipti keliautojus į neatrastas žemes. Lenktynės prasideda ir pasiduoti čia neketina nei vienas.
lt
TV3
08:00
The Simpsons
Bonfire of the Manatees Homer gets into trouble with football gambling debts. As compensation, Fat Tony wants to use the Simpson home for shooting the adult film "Lemony Lickit: A Series of Horny Events." Homer gets Marge and the kids to leave the house by sending them off to "Santa's Village." Marge and the kids return home to find the production is still underway. Marge, outraged by Homer's latest bit of idiocy, leaves. Homer, home alone with the kids tries to figure out what to do next. Just when Marge is about ready to reconcile with Homer, she encounters Caleb Thorn, a good looking scientist with a passion for saving the endangered manatee. Homer and the kids go on a quest to find Marge and they stop and stay with some "country cousins," meanwhile Marge is finding herself while helping to save manatees. Homer tries to win Marge back by save a herd of manatees from a gang of jet skiers. His effort pays off as Marge takes home the endangered species of her own, the endangered devoted husband. The family decides to take a mini-vacation and Homer gets a manatee sent to the power plant to fill in for his job for the next few days.
lt
TV3
08:30
Svajonių ūkis
Projektas skirtas miesto ir kaimo žmonėms, turintiems žemės ir norintiems užsidirbti. Laidoje bus rodomos šiuolaikiškos, naujausios smulkaus ir vidutinio žemės ūkio vystymo technologijos, kurias sėkmingai pritaikyti padės patyrę konsultantai – praktikai. Daug dėmesio bus skiriama praktiniam idėjų įgyvendinimui. Ekspertai kartu su dalyviais skaičiuos ir aiškinsis, kokių rezultatų galima pasiekti per konkretų darbo laiką, kokios investicijos geriausios ir kokia grąža didžiausia. Šios laidos idėjos autorė, žurnalistė Aušra Tubienė, teigia, kad dirbdama su gerai žinomais Lietuvoje sodininkystės ir kitų sričių konsultantais suprato, kokios dideles finansinės perspektyvos slypi žemės ūkyje. Todėl naujosios laidos tikslas paskatinti visus iniciatyvius žmones imtis verslų ir parodyti tų verslų galimybes.
lt
TV3
09:00
La Maistas
Tikriausiai daugelis sutiktų, kad Lietuva – ne tik be galo graži, bet ir įvairiausių gomurį paglostančių skonių kupina šalis. O jei patys kartais tai užmirštame, laidoje La maistas tą kiekvieną sekmadienį primins virtuvės šefas Gian Luca Demarco. Keliaudamas po įspūdingiausius šalies ūkius, prieš daugelį metų mūsų šalį pamilęs italas kas kartą geba nustebinti bei priminti, kad šventė gali prasidėti nuo mažiausių dalykų – kad ir kokybiško, lietuviškų produktų gausaus patiekalo sekmadienio pusryčių lėkštėje. O naująjį rudens sezoną Gian Luca pasitinka su didelėmis naujienomis – pasiruoškite patirti dar daugiau skonių, nes laida bus dvigubai ilgesnė!
lt
TV3
10:00
Pasaulis pagal moteris
Tai veiklių, gyvenimo džiaugsmu trykštančių, stilingų, intelektualių, savo šeimą mylinčių moterų laida. Joje pasakojama, kaip moterys gyvena, kaip priima svarbiausius sprendimus, ką jos veikia namie, gatvėje, teatre, klube, vaikų darželyje, turguje, mados pasaulyje, mokykloje ar pas kaimynę už sienos. Laidos vedėja Kristina Rimienė tiki, kad moterys gali pakeisti pasaulį. Kad jų išmintis, švelnumas, drąsa nugali daugybę kliūčių. Joms itin svarbios ir kitų moterų patirtys, kurias būtinai atskleis laidoje.
lt
TV3
11:00
Svajonių sodai
Laida apie sodininkystę aktuali kiekvienam, turinčiam sodą, daržą ar bent jau prieskonių vazonėlį namuose ant palangės. Laidos komanda kaskart pateikia naudingiausius patarimus apie sodą, daržą, želdinimą, augalų priežiūrą. Profesionaliausi sodininkystės ir želdynų specialistai konsultuoja ne tik laidos kūrėjus, bet ir herojus. Savo namų aplinką "Svajonių sodų" komandai patiki ir šalies įžymybės.
lt
TV3
12:00
Gangs of Lemur Island
Penkių dalių dokumentinėje juostoje susipažinsime su "Lemūrų sala", kurioje pusė laukinės Pasaulio lemūrų populiacijos gyvena mažesniame nei kvadratinės mylios plote. Nenuostabu, kad čia kasdien brėžiamos ir kertamos kovos linijos, pasitikima lyderiais, drauge nuolat tikrinant jų galią. Madagaskaro rezervato miškuose keturios lemūrų gaujos kovoja dėl teritorijos, išteklių ir valdžios. Dažnai aršiausi konfliktai vyksta genčių viduje.
lt
TV3
13:05
Wild Israel
Izraelis gali pasigirti stulbinančiais kraštovaizdžiais ir neįtikėtinai skirtingomis gamtinėmis sąlygomis. Čia gyvenanti flora ir fauna išlieka net siaučiant smėlio audroms, užsitęsus sausroms, nušniokštus staigiems potvyniams ar įvykus žemės drebėjimui. Negevo dykuma, apimanti daugiau nei pusę Izraelio ploto, yra ekstremalių klimatinių iššūkių vieta. Čia augmenija ir gyvūnija privalo prisitaikyti prie karštų vasarų ir atšiaurių žiemų. Negyvosios jūros pakrantėje gyvybė tiesiog pulsuoja. Saulės ir smėlio fone klesti leopardai, hienos ir daugybė kitų gyvūnų. Raudonosios jūros dykuma stebina nematytais akacijų medžiais ir atspariais ropliais. Virš Izraelio vykstanti stulbinamo masto paukščių migracija pritraukia paukščių stebėtojus iš viso pasaulio.
lt
TV3
14:10
The Chaperone
featurefilm, local, comedy, action
lt
TV3
16:20
The Seeker: The Dark Is Rising
Švęsdamas 11-ąjį gimtadienį Vilas sužino esąs ypatingas. Jis priklauso nemirtingiesiems kariams, ginantiems pasaulį nuo tamsos jėgų. Negana to, berniukas yra paskutinis šios bendruomenės atstovas, apdovanotas galia suaktyvinti visų savo gentainių galias ir pakelti juos į žūtbūtinę, lemiamą kovą su blogiu.
lt
TV3
18:30
TV3 žinios
Dinamiška, kiekvienam svarbi, objektyviai ir suprantamai pateikta informacija.
lt
TV3
19:20
TV3 sportas
Lietuvos ir pasaulio sporto naujienos.
lt
TV3
19:27
TV3 orai
Orus pristato kiekvienam lietuviui puikiai pažįstamas sinoptikas Naglis Šulija.
lt
TV3
19:30
Red Bull Soundclash
Keturių raundų dvikovos laimėtoją nulems tik fanų plojimai, klykimai, šaukimai, švilpimai ir visi kiti triukšmo kėlimo įgūdžiai. Taip, įrengti garso matuokliai po kiekvieno atlikėjo pasirodymo matuos ovacijų sukeltą triukšmą – ir laimės atlikėjas, kurio fanai jo sukels daugiau.
lt
TV3
21:30
TV3 žinios. Rinkimai
infomagazine
lt
TV3

TV program - Pondelok, 13.05.2024

00:00
The President's Man
Slaptojoje tarnyboje parleidęs visą savo gyvenimą Džošua (Chuck Norris) ruošiasi išeiti į užtarnautą poilsį. Dabar agentas rūpinasi pareigų perdavimu ir dalinasi žiniomis apie prezidento apsaugą su savo įpėdiniui. Netikėtas pirmosios ponios, prezidento žmonos pagrobimas sujaukia Džošua planus. Išlaisvinti teroristų pagrobtą moterį ir apsaugoti valstybės vadovą gali tik jis. Ar meistriškai suplanuotas gelbėjimo planas padės įveikti žiaurų teroristų pasipriešinimą?
lt
TV3
01:55
Warcraft
Orkų gimtinę Draenorą naikina negailestinga magija, pasisavinanti gyvybės energiją. Galigas žynys sukūrė portalą, kad pabėgtų į klestinčią Azeroto planetą, tačiau netrukus buvo susidurta su ten gyvenančiais vietiniais žmonėmis, kurie laiko orkus įsiveržėliais. Netrukus orkų karys Durotanas (Toby Kebbell) ir žmonių kariuomenės vadas Anduinas (Travis Fimmel) sudaro netikėtą sandorį. Kartu jie kovos su bendru priešu ir bandys apsaugoti savo žmones.
lt
TV3
04:25
Hawaii Five-0
Egzotiškieji Havajai slepia ne tik linksmybes, bet ir nusikaltimus. Narplioti juos, pačius įvairiausius - nuo pagrobimų iki terorizmo - paskirta mažai Havajų policijos grupei, kuriai vadovauja leitenantas Styvas Makgaretas, buvęs laivyno pareigūnas. Į Havajus jis atvyko genamas keršto už savo tėvą, bet kai gubernatorius pasiūlė vadovauti savo suburtam skyriui, pasiūlymą priėmė. Jis sutinka saugoti pusantro milijono gyventojų turinčią Amerikos atostogų valstiją ir jos svečių saugumą. Vadas į savo komandą pasirenka detektyvą ir vienišą tėvą Denį Viljamsą, tyrusį Styvo tėvo bylą, savo tėvo protežė Činą, kadaise atleistą už įtarimus korupcija, taip pat jo pusbrolį Kono, naujoką policijos nuovadoje, prieš tai buvusį banglentininką. Detektyvams padeda daktaras Maksas Bergmanas, Honolulu medicinos ekspertas, ir Džeris Ortega - konspiracijų ekspertas. Įvairiausių kvalifikacijų turinti komanda dirba iki paskutinio prakaito lašo, kad išaiškintų visus nusikaltimus karščiu alsuojančiuose Havajuose.
lt
TV3
05:20
The Goldbergs
Ginkluotas savo tėvų kamera, vienuolikmetis Adamas Goldbergas pradeda filmų kūrimo karjerą dokumentuodamas savo šeimos gyvenimą. Seriale susipažinsime su devintojo dešimtmečio priemiestyje gyvenančiais Goldbergais. Namų siela - valdingoji Beverlė, kuri kontroliuoja visus vaikų žingsnius, geriausiai žino, kokia apranga tinkama ir kaip sutaikyti besivaidijančius šeimynykščius. Ji net nenutuokia, kas yra privatumas, todėl gali bet kurią akimirką įsiveržti į vonios kambary ar miegamąjį. Šeimos galva Murėjus Goldbergas turi tvirtą nuomonę visas klausimais, tad dažnai užsiplieskia lyg degtukas, jei reikalai pakrypsta ne jo naudai. Pagrindinės jo pareigos namuose - žiūrėti televizorių. Ir tuo metu bet koks sutrukdymas gali reikšti tik vieną - didelį konfliktą. Žinoma, mylimai dukrelei jis negali atsispirti. O septyniolikmetė Erika tikrai puikiai išnaudoja šią tėvo silpnybę. Maištinga paauglė stebuklingai manipuliuoja ne tik tėveliu, bet ir visais kitais šeimos nariais. Tą patvirtinti gali šešiolikmetis Adamo ir Erikos brolis Baris. Jaunuolis trokšta išmokti vairuoti, tačiau gimtadienio proga iš namiškių gauna ne automobilio raktelius, o medalioną su mamytės nuotrauka. Tai velniškai glumina! Nuo ryto iki vakaro besitęsiantys nuotykiai, juokingos situacijos, iš koto verčiantys poelgiai - visa tai jums pažada charizmatiškieji Goldbergai.
lt
TV3
06:00
Butterbean's Café
Stebuklingoje Padlbruko šalyje gyvena jauna fėja Baterbyn. Ji vadovauja jaukiai kavinukei ir džiugina visus nuostabiais desertais. Fėjai padeda mažoji sesutė Kriket ir geriausi draugai,- Džasperis ir Dazelė. Žinoma, tokios sėkmės pavydi piktavaliai, o labiausiai - kaimynystėje gyvenanti panelė Marmaladė. Ar fėjai pavyks išvengti klastingos pavyduolės pinklių?
lt
TV3
06:35
The Casagrandes
Ronė Anė Santiago su mama ir vyresniuoju broliu Bobu persikelia į didmiestį. Čia jie apsistoja dideliame name, kuriame draugiškai gyvena gausi ispanų giminaičių šeimyną. Naujame mieste Ronė susiranda daug naujų draugų, suartėja su savo giminaičiais ir nuo ryto iki vakaro gali tyrinėti apylinkes. Bobis prisideda prie šeimos biudžeto darbuodamasis su senele. Taip susipažįsta su visais parduotuvėje apsiperkančiais kaimynais. Žinoma, Ronei Anei ir Bobui tenka išgyventi ir sunkias akimirkas, nes jų tėvai nutaria skirtis. Vaikai retai mato mamą, pamainomis dirbančią slaugytoja miesto ligoninėje, o dar rečiau susitinka su tėčiu, gydančiu žmones Peru.
lt
TV3
07:10
Dreamworks Dragons: Race to the Edge
Iš kalėjimo pasprukęs Daguras leidžiasi į neatrastas teritorijas, kad sukurtų armadą prieš Žagsulį ir jo drakonų riterius. Tačiau Žagsulys aplenkia Dagurą ir randa "Drakono akimi" vadinamą cilindrą, kuris gali nukreipti keliautojus į neatrastas žemes. Lenktynės prasideda ir pasiduoti čia neketina nei vienas.
lt
TV3
07:45
Fazilet Hanım Ve Kızları
Fazilet Hanim (Nazan Kesal) visą gyvenimą svajojo tapti turtinga ir gyventi prabangiai. Tačiau likimas siuntė vien vargus ir jokio turto moteris neužgyveno. Skurdžiame rajone įsikūrusi Fazilet anksti tampa našle ir privalo rūpintis ne tik savimi, bet ir dviem dukromis. Viltis praturtėti sužimba, kai jaunėlė dukra Ecė išgražėja. Fazilet tikisi, kad Ecė gali tapti modeliu arba aktore. Ji nebesirūpina dukros išsilavinimu ir verčia nuo ryto iki vakaro dalyvauti atrankose. Vyresnėlė Hazan nepritaria mamos planams. Ji stengiasi kuo labiau slėpti išorinį patrauklumą po plačias rūbais ir vengia makiažo. Mergina dirba sporto klube ir namuose yra retas svečias. Net tos retos akimirkos dažniausiai būna persisunkusios neapykanta mamai. Hazan įsitikinusi, kad mama kalta dėl tėvo mirties. O jos elgesys su Ece yra neapteisinamas. Fazilet Hanim ir jos dukrų gyvenimas kardinaliai pasikeičia, kai jos susiduria su turtinga ir įtakinga Egemenų šeima. Dideliame dvare gyvenančioje šeimoje auga dukra ir trys sūnūs. Vyriausiasis sūnus Gokhanas - sėkmingai vedęs, subrendęs ir užtikrintai siekiantis gerovės savo šeimai. Yagiz - mėgstamiausias tarp namiškių, rūpestingas aplinkiniams ir vadovauja šeimos verslui. Jauniausiasis šeimos sūnus Sinanas - vėjavaikis, nepaisantis jokių normų ir taisyklių. Yagizas paveda Sinanui rasti naują reklaminį veidą kosmetikos linijos gaminiams. Atrankose Sinanas stengiasi nenuvilti brolių ir tėvo. Ecė taip pat turi dalyvauti šioje atrankoje, bet pavėluoja. Tik motinos atkaklumo dėka Sinanas paskiria papildomą laiką merginai. Fazilet namuose kyla skandalas, nes Ecės vaikinas nenori jos vakare išleisti vienos susitikti su nepažįstamu vyriškiu. Mama reikalauja vykti į atranką ir uždirbti pinigus duonai. Neapsikęsdama kivirčo Hazan pasisiūlo sudalyvauti atrankoje vietoj sesers. Ji pasipuošia, pasidažo ir išvyksta į viešbutį, kuriame turi vykti susitikimas. Kaip ji sureaguos supratusi, kad reklaminio veido atranka - tik priedanga merginų išnaudojimui? Ar mergišius Sinanas gaus tinkamą atsaką iš Hazan?
lt
TV3
08:55
Sturm der Liebe
Daug meilės ir neapykantos, romantiškų akimirkų ir intrigų, draugystės, ištikimybės išbandymų patiria serialo herojai. Laukia ilgas, kartais skaudus tikrosios meilės paieškų kelias "Meilės sūkuryje".
lt
TV3
10:00
Parineeti
Gražuolė Parinita nuo ryto iki vakaro pluša padėdama artimiesiems. Visi myli geraširdę ir darbščią merginą ir dėkoja dievams už jos gerumą. Šeimoje laikomasi griežtų tradicijų, o viskam vadovauja išmintingas Parinitos tėvas. Vienintelis dalykas, kuris kelia susirūpinimą merginos tėvui, yra jos draugystės su Nyti. Niekas nesupranta, kaip dvi skirtingos savo charakteriais merginos tapo geriausiomis bičiulėmis. Šiuolaikiška ir nebijanti išsakyti savo nuomonę Nyti nesibodi pamokyti įžūlius priekabiautojus, o Parinita nuolankiai priima likimo siunčiamus išbandymus. Parinitos svajonė – ištekėti, susilaukti vaikų ir rūpintis šeima. Nyti tik juokiasi iš tokių planų ir trokšta laisvės, karjeros. Bet negailestingas likimas lemia, kad abi merginos tampa to paties vyro sutuoktinėmis. Jos turi gyventi po vienu stogu ir dalintis vieno vyro meile. Ar draugystė atlaikys šį netikėtą išbandymą?
lt
TV3
10:30
Parineeti
Gražuolė Parinita nuo ryto iki vakaro pluša padėdama artimiesiems. Visi myli geraširdę ir darbščią merginą ir dėkoja dievams už jos gerumą. Šeimoje laikomasi griežtų tradicijų, o viskam vadovauja išmintingas Parinitos tėvas. Vienintelis dalykas, kuris kelia susirūpinimą merginos tėvui, yra jos draugystės su Nyti. Niekas nesupranta, kaip dvi skirtingos savo charakteriais merginos tapo geriausiomis bičiulėmis. Šiuolaikiška ir nebijanti išsakyti savo nuomonę Nyti nesibodi pamokyti įžūlius priekabiautojus, o Parinita nuolankiai priima likimo siunčiamus išbandymus. Parinitos svajonė – ištekėti, susilaukti vaikų ir rūpintis šeima. Nyti tik juokiasi iš tokių planų ir trokšta laisvės, karjeros. Bet negailestingas likimas lemia, kad abi merginos tampa to paties vyro sutuoktinėmis. Jos turi gyventi po vienu stogu ir dalintis vieno vyro meile. Ar draugystė atlaikys šį netikėtą išbandymą?
lt
TV3
11:00
Роман с детективом
Netolimoje praeityje - policijos tyrėja, asmens sargybinė, sėkminga privati detektyvė, o dabar detektyvų agentūros savininkė Lada Koškina narplioja žmonių likimus draskančias bylas. Žmonės į Ladą kreipiasi dėl įvairiausių priežasčių. Vieniems reikia pagalbos sprendžiant santykius tarp tėvų ir vaikų, kitiems būtinas patarimas paveldėjimo klausimais. Ne retai kreipiamasi dėl neištikimybės šešėlio. Bendraudama su užsakovais moteris ne tik profesionaliai atlieka savo darbą, ji paguodžia, nuramina ir stengiasi žmogiškai patarti į bėdą pakliuvusiems nelaimėliams. Nors tyrėja atiduoda visą savo širdį ir jėgas darbui, jos asmeninis gyvenimas klostosi toli gražu ne tobulai. Čia moters kasdien laukia ne ką mažesni iššūkiai, nei tyrimo lauke.
lt
TV3
12:00
Aile
Garsiai ir įtakingai, nusikalstama veikla užsiimančiai šeimai vadovauja Aslanas Soykanas. Stambule visi žino, kad stoti skersai kelio šiam vyrui – būtų didžiulė klaida. Tačiau ne kas kitas, o jo motina Halija valdo klaną geležiniu kumščiu. Moteris sutramdo nepaklusnius klano narius ir siekia, kad visi laikytųsi šeimos nustatytų elgesio taisyklių. Svarbiausia šeimos sueiga vyksta prie didžiulio šeimos stalo, kur užtvirtinama ištikimybė tradicijoms ir principams. Skubėdamas į vieną tokių susitikimų, Aslanas lėktuve susipažįsta su jauna, žavia psichologe Devina. Devina skrenda į Izmirą spręsti savo sesers problemų. Abu jaunuoliai supranta, kad juos sieja bendros bėdos. Jie nepritaria savo šeimos narių elgesiui ir gyvenimo normoms. Aslanas pakviečia Deviną apsilankyti jo šeimos namuose. Nepažįstamosios pasirodymas šeimos nariams sukelia nuostabą ir pasipiktinimą. O vos pamačiusi Deviną, Aslano motina supranta, kad ši mergina – bus didžiulė problema ir kenks jos santykiams su sūnumi. Staiga suliepsnojus meilei, jaunuoliai prisiekia vienas kitam amžiną meilę. Netrukus jiedu stoja prieš visą Soykanų klaną. Ar Devina padės Aslanui įgyvendinti jo slaptą planą pasitraukti iš nusikalstamos veiklos? Ar ji atlaikys Halijos intrigų ir sąmokslų nešamas negandas?
lt
TV3
13:00
Aile
Garsiai ir įtakingai, nusikalstama veikla užsiimančiai šeimai vadovauja Aslanas Soykanas. Stambule visi žino, kad stoti skersai kelio šiam vyrui – būtų didžiulė klaida. Tačiau ne kas kitas, o jo motina Halija valdo klaną geležiniu kumščiu. Moteris sutramdo nepaklusnius klano narius ir siekia, kad visi laikytųsi šeimos nustatytų elgesio taisyklių. Svarbiausia šeimos sueiga vyksta prie didžiulio šeimos stalo, kur užtvirtinama ištikimybė tradicijoms ir principams. Skubėdamas į vieną tokių susitikimų, Aslanas lėktuve susipažįsta su jauna, žavia psichologe Devina. Devina skrenda į Izmirą spręsti savo sesers problemų. Abu jaunuoliai supranta, kad juos sieja bendros bėdos. Jie nepritaria savo šeimos narių elgesiui ir gyvenimo normoms. Aslanas pakviečia Deviną apsilankyti jo šeimos namuose. Nepažįstamosios pasirodymas šeimos nariams sukelia nuostabą ir pasipiktinimą. O vos pamačiusi Deviną, Aslano motina supranta, kad ši mergina – bus didžiulė problema ir kenks jos santykiams su sūnumi. Staiga suliepsnojus meilei, jaunuoliai prisiekia vienas kitam amžiną meilę. Netrukus jiedu stoja prieš visą Soykanų klaną. Ar Devina padės Aslanui įgyvendinti jo slaptą planą pasitraukti iš nusikalstamos veiklos? Ar ji atlaikys Halijos intrigų ir sąmokslų nešamas negandas?
lt
TV3
14:00
Cabo
Meile ir laime spinduliuojanti Sofijos ir Alechandro pora pasižada vienas kitam amžiną meilę. Visai netrukus po vestuvių įvyksta siaubinga katastrofa. Verslo reikalais išvykęs Alechandro žūsta lėktuvo katastrofoje. Sugniuždyta Sofija keliauja į Kabą susitikti su žuvusio vyro šeima. Čia merginą ištinka šokas, nes paaiškėja, kad Alechandro yra gyvas ir sveikas. Jis, pasinaudojęs mirusio avarijoje brolio tapatybe, vedė Sofiją dėl brolio palikimo. Sofiją šokiruoja šis sąmokslas. Ji negali patikėti, kad ištekėjo už žmogaus, klojusio jų santykius ant melo pamatų. Netrukus nustemba ir visa apsimetėlio Eduardo šeima, sąmokslą planavusi ištisus mėnesius. Kaboje pasirodo ne kas kitas, o dingęs, žuvusiu avarijoje laikytas tikrasis Alechandro. Broliu apsimetinėjęs Eduardo privalo kuo skubiau taisyti padėtį. Jis jokiais būdais negali išsiduoti. Vyras, pasinaudojęs apgaule ir šantažu, įkalba Sofiją tęsti nešvarų žaidimą. Mergina privalo įtikinti Alechandro, kad jis po avarijos prarado atmintį, o jiedu yra susituokę ir myli vienas kitą. Ar jai pavyks įtikinti savo tariamą vyrą? O gal užgimusi meilė melą pavers tikrais, nesumeluotais jausmais?
lt
TV3
15:00
The Simpsons
Per šimtas nominacijų ir tiek pat apdovanojimų, žvaigždė "Holivudo šlovės alėjoje", kultinės personažų frazės, patekusios į žodynus, pirmas istorijoje animacinis "Playboy" viršelis, 20 metų nepetraukiamos transliacijos, sveikinimas iš Vatikano jubiliejaus proga ir milijonai gerbėjų visame pasaulyje! Visa tai - animacinis serialas "Simpsonai", kurio jau beveik 500 serijų stebi šios geltonos šeimynos - Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės gerbėjai.
lt
TV3
15:30
The Simpsons
Per šimtas nominacijų ir tiek pat apdovanojimų, žvaigždė "Holivudo šlovės alėjoje", kultinės personažų frazės, patekusios į žodynus, pirmas istorijoje animacinis "Playboy" viršelis, 20 metų nepetraukiamos transliacijos, sveikinimas iš Vatikano jubiliejaus proga ir milijonai gerbėjų visame pasaulyje! Visa tai - animacinis serialas "Simpsonai", kurio jau beveik 500 serijų stebi šios geltonos šeimynos - Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės gerbėjai.
lt
TV3
16:00
TV3 žinios
Dinamiška, kiekvienam svarbi, objektyviai ir suprantamai pateikta informacija.
lt
TV3
16:27
TV3 orai
Orus pristato kiekvienam lietuviui puikiai pažįstamas sinoptikas Naglis Šulija.
lt
TV3
16:30
TV Pagalba
Žiūrovams puikiai pažįstama patikima ir vieninga gelbėtojų komanda skubės į bet kurį Lietuvos kampelį spręsti gyvenimiškų situacijų. "TV Pagalboje" laukia kasdienės šalies aktualijos, karščiausi visuomenės gyvenimo įvykiai. Laidos vedėjas pristatys žiūrovams iškilusias problemas, o gelbėtojų komanda 24 valandas per parą sieks pakeisti susidariusias situacijas, būti įvykių centre ir ieškos teisybės. Pagarba žiūrovui, dėmesys skambinančiam, pagalba jos ieškančiam – šios laidos misija. Laidos studijoje Renata Šakalytė-Jakovleva padės spręsti dalyvių konfliktus, ieškos paramos ir pagalbos nukentėjusiems.
lt
TV3
18:30
TV3 žinios
Dinamiška, kiekvienam svarbi, objektyviai ir suprantamai pateikta informacija.
lt
TV3
19:20
TV3 sportas
Lietuvos ir pasaulio sporto naujienos.
lt
TV3
19:27
TV3 orai
Orus pristato kiekvienam lietuviui puikiai pažįstamas sinoptikas Naglis Šulija.
lt
TV3
19:30
Dėmesio centre su Edmundu Jakilaičiu
Laida tiems, kurie nori pamatyti didesnį paveikslą. O naujajame sezone žiūrovų laukia naujiena – studijoje kas kartą bus kalbinamas ne tik vienas pagrindinis laidos svenčias, bet pasisakys įvairiausių visuomenės grupių atstovai. Tai – mokytojai ir socialiniai darbuotojai, verslininkai ir bedarbiai, studentai ir pensininkai, turgaus prekeiviai ir mokslininkai. Kiekvienos laidos metu žiūrovai galės susidaryti nuomonę, kaip vieną ar kitą asmenį, įvykį, skandalą ar fenomeną vertina skirtingi visuomenės sluoksniai.
lt
TV3
20:30
Žaidimų kambarys
Naujas, linksmas ir įtraukiantis TV3 projektas žiūrimiausiu laiku net keturis kartus per savaitę! Kiekvienoje laidoje vienas prieš kitą į kovą stos du žaidėjai: viena šalies garsenybė ir vienas TV žiūrovas gudragalvis. Tačiau neapsigaukite! Jų laukianti kova – be sunkių pasekmių. Vienintelės priemonės, kurių prireiks abiem dalyviams – protas, gudrumas ir humoras. Žaidimas susidės net iš 6 etapų. Pirmuosius penkis sudarys skirtingos užduotys, kurių metu reikės rinkti taškus, tačiau būtent finaliniame, šeštajame etape, viskas lengvai gali apvirsti aukštyn kojomis… Šio etapo metu kiekvienas dalyvis mes žaidimų kauliuką – kiek taškų išmes, tiek jų ir pridės prie jau turimų. Bet tik tokiu atveju, jei atsakys į paskutinį, finalinį klausimą! O čia koją pakišti gali ir paslaptingasis "Ponas DI"… Pasiruoškite pozityviam ir įtraukiančiam atsipalaidavimo bei pramogų seansui!
lt
TV3
21:00
TOP 3
Kada užtenka tik žinoti, o kada – būtina pasijuokti? Naujienų sraute kasdien atsiranda daugybė žinučių, tačiau tikrai ne kiekviena iš jų tampa aktualija. Kaip atsirinkti ir suprasti, kas yra tikra ir vertinga, o kas – tik akių dūmimas? Juk tiesa – tikrai ne visuomet patogi, o kartais – net ir ironiška. Nauja TV3 televizijos laida "TOP 3" svarbiausias dienos aktualijas atskleis kitu, savitu kampu. Čia netrūks nei lengvos ironijos, nei kitokio žvilgsnio į jau tūkstantį kartų girdėtus ir apkalbėtus ar dar tik įsižiebsiančius skandalus, svarbiausius įvykius ir juose neišvengiamai žymę paliksiančius žmones. Kartu laida taps tarsi filtru tiems, kurie, siekdami nepasiklysti naujienų gausoje, visas svarbiausias dienos aktualijas nori rasti vienoje vietoje. TV3 žiniasklaidos grupės komanda, kasdien dirbanti internete, radijuje ir televizijoje, šalies gyventojams atrinks svarbiausias aktualijas, o patyrę žurnalistai – Eglė Samoškaitė ir Tomas Loiba – netikėtu ir nauju kampu lengvai ir suprantamai pristatys jas kiekvienam žiūrovui.
lt
TV3
21:30
TV3 vakaro žinios
Dinamiška, kiekvienam svarbi, objektyviai ir suprantamai pateikta informacija.
lt
TV3
22:20
TV3 sportas
Lietuvos ir pasaulio sporto naujienos.
lt
TV3
22:27
TV3 orai
Orus pristato kiekvienam lietuviui puikiai pažįstamas sinoptikas Naglis Šulija.
lt
TV3
22:30
The Numbers Station
Kažkada Emersonas Kentas (akt. Johnas Cusackas) buvo geriausias slaptasis agentas. Tačiau kai jis sužlugdo savo paskutinę misiją, jo vadovai nutaria jį išbandyti. Emersonas išsiunčiamas į Anglijos kaimą, kur Katerina (akt. Malina Akerman) transliuoja patikimai užšifruotus pranešimus, kuriais suteikiamos užduotys ten dirbantiems agentams. Emersono užduotis – apsaugoti Kateriną. Tačiau jis net nenumanė, kokia nuožmi kova jo laukia – radijo stotį užpuola paslaptinga nusikaltėlių gauja. Emersonas kviečiasi pagalbos, tačiau gauna netikėtą ir sukrečiantį atsakymą. Kad apsaugotų radijo stotį nuo užpuolikų, Emersonas ir Katerina turės išspręsti mįslę ir iššifruoti paslaptingą žinutę, kurią paliko anksčiau stotį saugojęs agentas.
lt
TV3