CineStar TV 1

CineStar TV 1

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

TV program - Piatok, 24.05.2024

01:00
Security
Bivšeg specijalca, veterana (Antonio Banderas), sreća je napustila i sada očajnički traži posao, te prihvaća posao zaštitara u starom trgovačkom centru u opasnom dijelu grada. Prvu noć na poslu, otvara vrata zbunjenoj i očajnoj djevojci koja je pobjegla policiji koja ju je vozila na svjedočenje kao svjedokinju u slučaju. A za petama joj je psihotični otimač (Ben Kingsley), koji sa svojim pomagačima neće prezati ni pred čim dok ne uklone sve svjedoke.
hr
02:35
Dont Come Knocking
Holivudska zvijezda Howard Spence (Sam Shepard) imao je i bolje dane. Danas samo živi od nekadašnje slave. Nakon još jedne razvratne noći, bježi sa seta svog najnovijeg vesterna, odjašući prerijom poput jednog od junaka koje je tako često tumačio. Traži utočište kod svoje majke (Eva Marie Saint), koju godinama nije vidio. Ali ni tamo ne ostaje dugo nakon što sazna da bi negdje mogao imati sina za kojega nije ni znao. Howardu je ovo tračak nade da njegov život nije bio uzaludan. Možda čak postoji i mjesto gdje pripada! Pa Howard kreće u potragu za tim sinom (Gabriel Mann), samo da bi otkrio cijeli život u malom gradu koji je do sad propustio, i ljubavi (Jessica Lange) za koju je mislio da je izgubljena, pa čak i kćeri (Sarah Polley) ), za koju također nije znao. Samo da nema tog upornog detektiva osiguranja (Tim Roth) koji pošto-poto želi vratiti Howarda na set.
hr
04:33
KOLAŽ PROGRAM
hr
06:00
Narodni Heroj Ljiljan Vidić
„Upoznajte Ljiljana Vidića, pjesnika i heroja, čiji je lik i djelo još uvijek uzor i današnjim generacijama.“ Komedija apsurda smještena u Drugi svjetski rat. Narodnooslobodilački pokret je pred raspadom; kada doznaju da NDH organizira talent show “Čimbenik X”, čiji će pobjednik nastupiti na Poglavnikovom domjenku pred samim Hitlerom, partizani u tome prepoznaju svoju posljednju slamku spasa. U pomoć pozivaju Ljiljana Vidića, mladog seoskog pjesnika: Ljiljan dobiva zadatak napisati pjesmu s kojom će se partizanski bend natjecati na showu i, uz malo talenta i mnogo sreće, likvidirati Hitlera i tako privesti rat kraju.
hr
08:05
My Big Fat Greek Wedding 2
Nastavak romantične komedije koja je osvojila svijet!Film je još 2002. osvojio simpatije publike diljem svijeta, a sada je stigao i nastavak. “Moje grčko vjenčanje” se vraća i to s istom postavom, te još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris. Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, ToulaiIan se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem – ovaj put, još većim i debljim.
hr
09:55
Point Break (2015)
Inspiriran istoimenim hitom iz 1991., Pakleni val je priča koja podsjeća na modernu verziju Robina Hooda, a na velika nam platna donosi nevjerojatne pothvate najboljih svjetskih sportaša ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih! Mladi agent FBI-a ubacuje se u nevjerojatan tim ekstremnih sportaša za koje sumnja da stoje iza niza neviđenih, sofisticiranih korporativnih pljački. Na tajnom zadatku zbog kojeg mu je život u opasnosti pokušava dokazati da su ti sportaši osmislili zapanjujuća krivična djela kojima uništavaju financijska tržišta svijeta. Ovaj izvanredni filmski uradak sniman je na četiri kontinenta — u Sjevernoj i Južnoj Americi te u Europi i Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snowboarding, slobodno penjanje, wingsuit letenje, high-speed motocross i surfanje na 20 metara visokim valovima!
hr
11:55
Horizon Line
Za dvoje bivših ljubavnika trebao je to biti kratak let do tropskog otoka na koji su se uputili radi vjenčanja njihova prijatelja. No, samo nekoliko minuta nakon polijetanja, njihov pilot pretrpi kobni srčani udar, ostavljajući Saru i Jacksona bez ideje gdje su, bez radio veze s kontrolom leta i bez znanja o tome kako se upravlja zrakoplovom. Ne okružuje ih ništa, osim beskraja oceana i neba u svim smjerovima, i zastrašujuće oluje koja će ih zahvatiti. Sara i Jackson imaju samo jednu šansu – i nema povratka.
hr
13:40
Grand Seduction, The
Mala ispostava bakalara u Tickle Headu određuje se za financijsku pomoć ako mogu osigurati bazu usluga naftne platforme. Izgledi su im slabi jer je gradskom liječniku potrebno zemljište a traže ga osam godina. Nakon što gradonačenik preskoči grad, stanovnik Murray French uzima na sebe obvezu nalaska liječnika za svoje selo. Kad im kandidat, dr. Paul Lewis, padne u krilo, nadaju se da će ga zavesti da ostane i nakon mjesec dana. No uvijek kreativan Murray koristi se svima i svačime. Prisluškuje Paulov telefon, natjera cijelo selo da nauči igrati kriket, Paulov omiljeni sport, a sve kako bi sebi dao prednost.
hr
15:50
Current War, The
Hollywoodski spektakl o Nikoli Tesli u kojem glavne uloge tumače za Oscara nominirani Benedict Cumberbatch i Michael Shannon. Okosnica filma je bespoštedno nadmetanje Edisona i Georgea Westinghousea oko toga čiji će električni sustav strujom opskrbljivati moderni svijet. Priča prati Thomasa Edisona (Benedict Cumberbatch) koji se drži svoje istosmjerne struje i nju pokušava uvesti na Manhattan unatoč očitim nedostacima. No, plan mu ne ide glatko jer tu u priču dolazi Nikola Tesla (Nicholas Hoult) sa svojom izmjeničnom strujom, a njega financijski podupire bogataš i biznismen Westinghouse (Michael Shannon).
hr
17:50
Midway
Epski spektakl o bitci za Midway, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tijekom Drugog svjetskog rata s bogatom glumačkom ekipom i redateljem Dana nezavisnosti. Bitka kod Midwaya započela je 4. lipnja 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata. Tijekom četverodnevne borbe u zraku i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspjela je uništiti četiri japanska nosača aviona i izgubiti samo jedan svoj, Yorktown. Japanska mornarica do tada bila je nepobjediva. Spektakl s neviđenim akcijskim scenama na velikom platnu upotpunjuje nevjerojatno jaka glumačka postava: Luke Evans, Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Ed Skrein, Patrick Wilson, Nick Jonas, Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Tadanobu Asano, Keean Johnson, Luke Kleintank, Jun Kunimura i Etsushi Toyokawa.
hr
20:15
Unplugging
Upoznajte Dana i Jeanine Dewerson. Jedina iskra u njihovoj spavaćoj sobi dolazi iz utičnice za struju. Najbolji prijatelj njihove kćeri je njezin iPad. Dan to više ne može podnijeti te isplanira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez djece, bez telefona, bez društvenih mreža, samo čisti, svježi zrak i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofa. Bez GPS-a koji bi im pokazao put ili društvenih mreža koje bi spriječile njihovu dosadu, Dan i Jeanine su prisiljeni ponovno se povezati jedno s drugim. Može li “digitalni detoks” doista spasiti njihov brak i razum?
hr
22:05
Mechanic, The
Arthur Bishop (Jason Statham) je ‘mehaničar’ – elitni ubojica sa strogim kodom i jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje ciljeva. Kad je njegov mentor i bliski prijatelj Harry (Donald Sutherland) ubijen, Bishop je sve samo ne odvojen. Sljedeći mu se zadatak nameće sam – želi da odgovorni umru. Njegova se misija zakomplicira kad mu se Harryjev sin Steve približi s istim osvetničkim ciljem i odlučnošću da nauči Bishopov zanat. Metodični ubojica odvodi impulzivnog učenika duboko u njegov svijet i rađa se smrtonosno partnerstvo. No, dok tragaju za svojim konačnim znakom, prijevare prijete da isplivaju na površinu i oni, unajmljeni da poprave probleme, i sami postaju problemi.
hr
23:50
Mechanic: Ressurection
Nastavak akcijskog trilera ‘Ledeni ubojica’, a ulogu elitnog stroja za čišćenje i ovoga puta preuzima Jason Statham. Najopasniji ubojica na svijetu, Arthur Bishop’ pomislio je da je ostavio svoj život ubojice iza sebe kada njegov najveći neprijatelj otme ljubav njegovog života. Sada je prisiljen putovati svijetom kako bi izvršio tri nemoguća ubojstva i učini ono što najbolje zna, da izgledaju kao nesreća.
hr

TV program - Sobota, 25.05.2024

01:30
Alexander
Remek-djelo Aleksandar Veliki Olivera Stonea spektakl je o životu najvećeg ratnika svih vremena,vojskovođe koji je osvojio 90% poznatog svijeta prije no što je navršio 25. godinu života. Aleksandar Veliki (COLIN FARRELL) vodio je svoju nepobjedivu grčku, makedonsku, a kasnije i istočnjačku vojsku putem opsada i osvajanja dugih 35.500 kilometara, u razdoblju od samo osam godina. Do svoje smrti, u 33. godini, iskovao je carstvo kakvo svijet dotad još nije vidio. Pogledajte intrigantno ostvarenje koje portretira Aleksandrova osvajanja i odnos s ljudima koji su ga okruživali: majkom Olimpijom (ANGELINA JOLIE), ocem Filipom (VAL KILMER), prijateljem i ratnim zapovjednikom Hefestonom (JARED LETO), ambicioznom i prelijepom suprugom Roksanom (ROSARIO DAWSON) i generalom Ptolomejem (ANTHONY HOPKINS)….
hr
06:40
Current War, The
Hollywoodski spektakl o Nikoli Tesli u kojem glavne uloge tumače za Oscara nominirani Benedict Cumberbatch i Michael Shannon. Okosnica filma je bespoštedno nadmetanje Edisona i Georgea Westinghousea oko toga čiji će električni sustav strujom opskrbljivati moderni svijet. Priča prati Thomasa Edisona (Benedict Cumberbatch) koji se drži svoje istosmjerne struje i nju pokušava uvesti na Manhattan unatoč očitim nedostacima. No, plan mu ne ide glatko jer tu u priču dolazi Nikola Tesla (Nicholas Hoult) sa svojom izmjeničnom strujom, a njega financijski podupire bogataš i biznismen Westinghouse (Michael Shannon).
hr
08:40
Red Shoes & The 7 Dwarfs
Crvencipelica želi ostati vjerna sebi, ali se na njezinom otoku iz bajke sve vrti oko izgleda, tako da je baš teško ne željeti biti poput drugih. U potrazi za izgubljenim ocem, ona uči ne samo prihvaćati sebe, nego i slaviti ono što je čini posebnom. Za to vrijeme, sedmorica prinčeva je magijom pretvoreno u patuljke. Oni trebaju poljubac lijepe žene kako bi preokrenuli čaroliju. No, ovaj zadatak uopće nije lak. Kako im se putevi križaju, svaki od njih će morati otkriti pravo značenje ljepote.
hr
10:25
Nature Calls
Pomoćnik vođe izviđača Randy Stevens (Patton Oswalt) želi odati počast izviđačkom nasljeđu svog oca. Odlazi u posjet svom bratu Kirku (Johnny Knoxville) koji priređuje zabavu s temom televizije za 10-godišnjaka kojega je upravo posvojio. Randy prisili dječake da pobjegnu sa zabave i pridruže mu se na izviđačkom izletu. Za petama su im Kirk i njegov tjelesni čuvar (Rob Riggle). Dječaci ulaze iz nevolje u nevolju i bore se protiv ljutih roditelja i čuvara parka, no postaju složna skupina.
hr
12:00
Midway
Epski spektakl o bitci za Midway, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tijekom Drugog svjetskog rata s bogatom glumačkom ekipom i redateljem Dana nezavisnosti. Bitka kod Midwaya započela je 4. lipnja 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata. Tijekom četverodnevne borbe u zraku i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspjela je uništiti četiri japanska nosača aviona i izgubiti samo jedan svoj, Yorktown. Japanska mornarica do tada bila je nepobjediva. Spektakl s neviđenim akcijskim scenama na velikom platnu upotpunjuje nevjerojatno jaka glumačka postava: Luke Evans, Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Ed Skrein, Patrick Wilson, Nick Jonas, Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Tadanobu Asano, Keean Johnson, Luke Kleintank, Jun Kunimura i Etsushi Toyokawa.
hr
14:25
Unplugging
Upoznajte Dana i Jeanine Dewerson. Jedina iskra u njihovoj spavaćoj sobi dolazi iz utičnice za struju. Najbolji prijatelj njihove kćeri je njezin iPad. Dan to više ne može podnijeti te isplanira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez djece, bez telefona, bez društvenih mreža, samo čisti, svježi zrak i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofa. Bez GPS-a koji bi im pokazao put ili društvenih mreža koje bi spriječile njihovu dosadu, Dan i Jeanine su prisiljeni ponovno se povezati jedno s drugim. Može li “digitalni detoks” doista spasiti njihov brak i razum?
hr
16:15
Chaos Walking
U ne tako dalekoj budućnosti, Todd Hewitt (Tom Holland) otkriva Violu (Daisy Ridley), tajanstvenu djevojku koja se srušila na njegov planet, na kojem su sve žene nestale, a muškarce muči “Buka” – sila koja stavlja na vidjelo sve njihove misli. U ovom opasnom krajoliku, Violin život je ugrožen – i dok se Todd zavjetuje da će je štititi, morat će otkriti vlastitu unutarnju moć i otkriti tamne tajne planeta.
hr
18:15
Draft Day
Film Ivana Reitmana (Istjerivači duhova, Samo seks) o procesu stjecanja igrača za sljedeću sezonu prati život Sonnyja Weavera Jr. (Kevin Costner), menadžera Cleveland Brownsa. Sonny mora birati između igrača obrane Vontaea Macka (Chadwick Boseman) i trkača Raya Jenningsa (Arian Foster). Usto, Sonny pokušava uskočiti u cipele pokojnog oca koji je radio isti posao, kontrolirati novog trenera Penna (Dennis Leary) koji mu se miješa u posao i nositi se sa saznanjem da mu je djevojka Ali (Jennifer Garner) trudna. Sonny mora ponovno sastaviti svoj tim i trgovati da bi dobio najbolje. Mora brzo donijeti odluku o tome što je voljan žrtvovati ne bi li postigao savršenstvo, jer tanka je crta između njegova osobnog i profesionalnog života na taj dan kad se život mijenja – i za njega i za nekoliko stotina mladića koji sanjaju da će zaigrati u NFL-u.
hr
20:15
Expendables, The
Ovo je žestoki akcijski triler o grupi plaćenika koji su unajmljeni da se ubace u zemlju Južne Amerike i zbace njihova nemilosrdnoga diktatora. Kad misija krene, shvate da stvari nisu kakvima se čine i nađu se u opasnoj mreži prijevare i izdaje. Nevini su životi u opasnosti, a oni se muče s još težim izazovom; onim koji prijeti uništiti ovu združenu braću. Barney Ross (SYLVESTER STALLONE) nema što izgubiti. Ničega se ne boji i bez ikakvih je osjećaja. On je vođa, mudrac i strateg ove grupe koja živi na rubu. Njegova ekipa su Lee Christmas (JASON STATHAM), bivši SAS-ovac i stručnjak sa svime što ima oštricu, Yin Yang (JET LI), majstor bliske borbe, Hale Caesar (TERRY CREWS), koji Barneyja zna već 10 g. i specijalist je za oružje duge cijevi, Toll Road (RANDY COUTURE), vješt stručnjak za rušenje i um grupe, te Gunnar Jensen (DOLPH LUNDGREN), ratni veteran i stručnjak sa snajperom koji se bori sa svojim demonima.
hr
22:10
Expendables 2, The
Plaćenici se vraćaju i ovaj put je osobno… Barney Ross (Sylvester Stalone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolp Lundgren), Toll Road (Randy Couture) i Hale Caesar (Terry Crews) – uz nove članove, Billyja The Kida (Liam Hemsworth) i Maggie (Yu Nan) – ponovno se ujedinjuju kada g. Church (Bruce Willis) angažira Plaćenike da obave naizgled jednostavan posao. Zadatak se doima poput lake zarade za Barneya i njegovu skupinu staromodnih plaćenika, ali stvari krenu po zlu kada jedan od njihovih bude okrutno ubijen te Plaćenici kreću po osvetu na neprijateljski teritorij gdje su svi izgledi protiv njih. Odlučni da izravnaju račune, ekipa sije smrt među protivničkim snagama, stvara kaos i uklanja neočekivanu prijetnju u tren oka – tri kilograma plutonija koji se može iskoristiti za izradu nuklearnog oružja, što je dovoljno da se promijeni odnos snaga u svijetu. Ali sve to je ništa u usporedbi s pravdom koju utjeruju zločinačkom suparniku koji je divljački ubio njihovog brata.
hr