TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

Телепрограмма - Понедельник, 13.05.2024

00:30
 Tokarev
Paul Maguire er en respektabel forretningsmand og kærlig far, som lever et fredsommeligt liv, indtil han bliver indhentet af sin voldelige fortid. Da hans teenagedatter kidnappes fra deres hjem, samler Paul sit gamle hold, som skal hjælpe med at finde hende – koste hvad det vil. Pauls jagt på retfærdighed sender ham ned ad en mørk og blodig sti med hævntørst, forræderi og fortrængte hemmeligheder.
da
TV3
02:30
 Habit
Partypigen Mads begynder at smugle stoffer for Eric, en falleret Hollywood-stjerne. Da Eric bliver dræbt af en narkobaron, gemmer Mads og hendes to bedsteveninder sig ved at klæde sig ud som nonner.
da
TV3
04:15
 Western Stars
En ekstraordinær filmversion af Bruce Springsteens album "Western Stars". Her blandes klip fra arkiverne med Springsteens egne kommentarer, og sange om kærlighed og tab.
da
TV3
06:00
 Making it Home with Kortney and Kenny
Stephanie og Chris vidste, at deres nye hjem trængte til en kærlig hånd. Efter i årevis at have hældt penge i strukturelle opgraderinger er de endelig klar til at realisere dets fulde potentiale.
da
TV3
06:55
 The Good Wife
Alicia finder ud af mere om Peters fald fra sit embede, da hun repræsenterer Glenns kone, Marie Browning, under hendes skilsmisseappel.
da
TV3
07:50
 The Good Wife
Alicia og børnene skal håndtere nogle virkelig dårlige nyheder.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 18
I Frederikshavn forsøger Nikolaj at lave en 180 graders vending væk fra sin kriminelle fortid, hvor økonomi ikke var noget, han bekymrede sig om. Nu er fortidens gæld imidlertid blevet for meget for Nikolaj, der gerne vil være et godt forbillede for sin søn Valdemar på 1½ år. Derfor har han bedt Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen om hjælp. Eksperterne er kun lige nået inden for døren, da det går op for dem, at Nikolaj har en skyggeøkonomi, hvor han køber, sælger og bytter sig til ting, som han selv mener, at han har brug for. Nikolaj har ikke mange penge, men image er vigtigt for Nikolaj, så derfor bytter han sig til de ting, som kan få ham til at udstråle, at han har penge nok. Den holdning vil eksperterne lave om på, for han har med en lærlingeløn ikke råd til at flotte sig med tatoveringer, byture og smarte biler. Derfor skal der straks ryddes op, og de unødvendige ting skal sælges, så Nikolaj kan få styr på sine ubetalte regninger. Men da det kommer til Nikolajs elskede bil stejler han, og nu er spørgsmålet, om eksperterne må tage hjem med forurettet sag, eller om Nikolaj opgiver bilen.
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 18
Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen er fløjet til naturskønne Færøerne, hvor Anita og Hans Emil ikke føler, at de har penge nok til at skaffe mad på bordet. Derfor må Anita og Hans Emil prioritere mad til deres to børn, og går derfor selv sultne i seng flere gange om ugen. Samtidig arbejder Hans Emil op mod 70 timer om ugen for at tjene penge nok til at betale familiens udgifter. Nu hvor Anita er blevet gravid med parrets tredje barn, så frygter de, at det bliver umuligt at få råd til at forsøge hele familien. Men det er ikke kun mad og faste udgifter, som der ikke er penge til. Det kniber også med at få betalt af på Anitas gæld fra hendes fortid. Anita holder dog stædigt fast på, at Hans Emil ikke skal hjælpe hende med at betale gælden af, selvom hun ikke selv har råd. Dét vil eksperterne have lavet om på, og derfor får de forhandlet sig frem til en fordelagtig aftale med Anitas bank. Men vil Hans Emil stadig være med til at betale af på Anitas gæld, og kan Anita tage imod hjælpen? Og bliver der råd til den lille ny, der er på vej?
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 14
Stephanie får en længe ventet operation. Linse har fortrudt sin halstatovering og er i gang med at få den fjernet i Spanien, men det går ikke helt efter planen. Stephanie, Cengiz og Alba er i Spanien for at besøge Linse, men de har også nogle knap så gode nyheder, de skal have fortalt til Linse. Derfor har Stephanie besluttet sig for at lave pandekager, så hendes mor lidt lettere kan sluge de dårlige nyheder.
da
TV3
11:45
 Til middag hos 11
Daniel Hoff runder denne uge af, når han inviterer sine gæster på middag og underholdning i sit nye hjem i Give. Det bliver en aften med grin over hele femøren, når Daniel udsætter sine gæster for angstprovokerende impro comedy. Men også en aften fuld af alvor og refleksion når Daniel åbner op om sin tid som alkoholiker, inden gæsterne finder ud af, hvem der løber med sejren og titlen som ugens bedste vært og kok.
da
TV3
12:50
 Forsidefruer 10
Amalie inviterer alle sine forsideveninder til frokost, så de kan møde lille Hannah. Alle glæder sig til at blive samlet igen. Men hvordan takler fruerne Janni, der har storkritiseret dem alle i pressen.
da
TV3
13:55
 Forsidefruer 10
Tina og Allan har besluttet at flytte hjem til Danmark, så de har travlt med at afvikle deres smukke liv i Dubai. Imens går bølgerne højt hos de andre fruer, da de tørner sammen over en hyggelig frokost hos Amalie.
da
TV3
15:00
 Mit plastikmareridt 7
Efter en voldsom ulykke, hvor Dan falder ned fra et tag og lander på ansigtet, bliver han opereret to gange for at rette op på næsen. Men næsen er stadig skæv, og Dan er tvunget til at gå rundt med en plastikstrip i næsen for at kunne trække vejret. Plastikstrippen generer ham især, når han skal kysse med sin kæreste, og når han kan mærke folk kigger efter ham på gaden. Nu håber han, at programmets læger kan hjælpe ham, så han kan blive sin skæve næse kvit. I 2004 får Heidi udskiftet sine implantater i håb om at få bløde, naturlige bryster. Men resultatet lever langt fra op til forventningerne, fordi brysterne i stedet bliver kuglerunde og hårde som sten. I dag er Heidi voldsomt påvirket af brysterne, der på grund af udseendet er blevet kaldt pornopatter af en tidligere kæreste, og som gør ondt, når hun krammer sine børn. Henriette har hele livet kæmpet med tunge øjenlåg, og efter tre operationer er hun stadig ikke tilfreds. Udseendet af de to øjne er forskellige, og dét giver Henriette problemer, når hun skal lægge makeup. Og med et forestående bryllup har Henriette desperat brug for hjælp, så hun kan føle sig smuk på sin bryllupsdag.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 7
Jeanetts bryster hænger, efter hun har født to børn, og hun beslutter at få et brystløft og implantater. Men operationen skuffer fælt, for Jeanett kan slet ikke se, at hendes bryster er blevet større, og hun er kommet i tvivl om, kirurgen overhovedet har lagt implantater ind. Så nu håber hun, at "Mit plastikmareridts" læger kan hjælpe hende med at finde ud af, om hun går rundt med de implantater, som hun har betalt for, eller om kirurgen har snydt hende. For 12 år siden er Lone i en trafikulykke, der ændrer hendes liv. Ulykken efterlader hende med kroniske smerter i skuldre og nakke, og det betyder, at hun ikke længere kan gå med en bh. Men Lone er ked af sine naturlige bryster og har ikke lyst til at gå uden bh’en, derfor vælger hun at få lavet en brystforstørrende operation, så hun kan blive glad for sine bryster. Men operationen går ikke, som Lone havde forestillet sig, og i dag går hun stadig med bh på trods af smerterne. Efter seks fødsler føles Mettes krop træt, og hun vælger at få fjernet overskydende maveskind og samtidig få lavet en brystforstørrende operation. Men indgrebene har efterladt Mette med fysiske gener, som blandt andet har kostet hende jobbet. Mettes fingre snurrer nemlig, når hun overanstrenger sine arme, og Mette er sikker på, det er på grund af implantaterne. Samtidig er Mette ked af mavens udseende, som langt fra er, hvad hun drømte om.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 25
Da Emma og Mike mødte hinanden på en charterferie, var det kærlighed ved første blik. De flyttede hurtigt sammen i Emmas lejlighed, men lykken brast efter få måneder. For mens Emma har helt styr på indtægter og udgifter, låner Mike penge alle de steder han kan komme til det og bruger dem på at spille. Emma har presset på for at Mike skulle melde sig til Luksusfælden og hun har endda fået ham til at gemme nogle penge, som Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz, kan bruge i deres forhandlinger med kreditorerne. Men kort før eksperternes ankomst, går det galt. Emma opdager, at Mike har løjet for hende. Han har brugt de penge, han havde lovet at gemme til eksperterne og brugt dem på spil. Emma har smidt Mike ud og nægter at stå ved hans side, når eksperterne kommer. Mikes højgravide svigerinde træder til og det viser sig at også hun er ufrivilligt involveret i Mikes dårlige økonomi. For Mike er så langt ude, at han låner penge af private på Facebook til en skyhøj rente. Nogle så høje, at hvis Mike låner 5.000 den ene måned, skal han betale 10.000 tilbage den følgende. Fordi Mike i en periode har boet hos sin bror og svigerinde, har han oplyst deres adresse til Facebooks lånehajer. Og ingen ved, hvad de kan finde på, hvis Mike ikke betaler. Mikes store drøm er at få styr på økonomien, så Emma vil lade ham flytte tilbage. Men vil det lykkes og tør Mike lade eksperterne forhandle med lånehajerne på facebook med risiko for repressalier?
da
TV3
18:05
 Luksusfælden 25
Åke på 27 er selvstændig landbrugsarbejder, der drømmer om at eje sin egen bondegård og drive sit eget landbrug. Åke har sit eget firma, hvor igennem han sælger sin arbejdskraft til områdets forskellige gårde. Planen er, at firmaet en dag har genereret så mange penge, at han kan købe sin drømmegård. På det sidste har Åke dog kun haft en enkelt kunde, og kunden har netop opsagt samarbejdet, fordi Åke ikke kan finde ud af at komme op om morgenen. Åkes veninde Mette har bedt Luksusfælden om at hjælpe Åke til at få styr på økonomien og sit liv. Hun kan nemlig ikke selv trænge igennem til ham. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på Åkes konti, viser det sig, at hans manglende evne til at komme ud af fjerene om morgenen ikke er firmaets eneste problem. For Åke har hverken betalt skat eller moms af sin indtægt i firmaet, og nu står han over for et skattesmæk på 151.000! I stedet for at betale moms og skat har han bestilt en hjemmeside til 67.000 og købt maskiner, der ikke virker til næsten 100.000 kr. Det er kun et spørgsmål om tid, før Åkes firma bliver erklæret konkurs. Men vil Åke lytte til eksperterne, når de beder ham lukke sit firma før andre gør det for ham? Og vil han for en gangs skyld følge sin veninde Mettes råd, når hun anbefaler ham "at få et arbejde og blive lønmodtager ligesom alle andre mennesker"
da
TV3
19:00
 Til middag hos 12
Skuespiller Ditte Hansen inviterer indenfor på sin charmerende husbåd. Værtinden udfordrer sin gæster med personlige samtaleemner - og til at springe en tur i det iskolde vand.
da
TV3
20:00
 Boligkøb i blinde 7
For et par år siden blev Birgitte så grebet af den gode stemning på boligmarkedet, at hun solgte sit hus – og fortrød bittert. Nu bor hun og datteren Emma til leje i dyrt nybyggeri, mens de leder efter et hus, der minder om det gamle.
da
TV3
21:30
 Du kan vente dig
Ni måneders lykkerus? Eller ni måneders humørsvingninger? Nyheden om en lille ny kan komme mere eller mindre ubelejligt. Det oplever en række par, der tror de er forberedte på forældrerollen, men oplever at den søde ventetid kan være lidt af en udfordring. Kontrolfreaken Wendy døjer med hormonelle udsving, mens hendes mand har det svært med, at hans far venter tvillinger med en ung sild. Fotografen Holly er ufrugtbar og forsøger at få lov til at adoptere et barn. Og Jules har problemer med at være gravid fitnessguru. Endelig må to kolleger tage konsekvensen af et beruset engangsknald.
da
TV3
23:50
 Resident Evil
Da forskningscentret The Hive fejlagtigt slipper en dødbringende virus løs, ser Den Røde Dronning – en enorm computer, der overvåger og kontrollerer forskningcenteret – ingen anden udvej end at dræbe alle ansatte og forsegle stedet.
da
TV3

Телепрограмма - Вторник, 14.05.2024

01:55
 NCIS: Hawai'i
Mens Jesse nyder en dag på vandet med sin datter Gracie, beslaglægger nogle pirater pludselig deres yacht, tager alle passagererne som gidsler og angriber Jesse. Nu er det op til Jesse at redde sin datter.
da
TV3
02:55
 NCIS: Hawai'i
2021
da
TV3
03:55
 Project Runway 17
16 talentfulde designere ankommer til New York for at deltage i den ultimative modekonkurrence. Nervøsiteten topper, da designerne skal vise deres bedste look frem.
da
TV3
04:55
 Project Runway
Designerne er inddelt i hold og skaber en minikollektion, der giver et glimt af fremtidens mode.
da
TV3
06:00
 Making it Home with Kortney and Kenny
Darya skal flytte fra San Francisco til Nashville for at bo ved siden af sin fætter, men hun får brug for Kortney og Kennys hjælp til at få huset til at leve op til moderne standarder og sikkerhed.
da
TV3
06:55
 The Good Wife
Alicia og børnene skal håndtere nogle virkelig dårlige nyheder.
da
TV3
07:50
 The Good Wife
Spændingerne går højt, da Peters appelsag begynder, mens Alicia skal forsvare en velhavende klient, som ikke virker helt uskyldig.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 18
Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen er fløjet til naturskønne Færøerne, hvor Anita og Hans Emil ikke føler, at de har penge nok til at skaffe mad på bordet. Derfor må Anita og Hans Emil prioritere mad til deres to børn, og går derfor selv sultne i seng flere gange om ugen. Samtidig arbejder Hans Emil op mod 70 timer om ugen for at tjene penge nok til at betale familiens udgifter. Nu hvor Anita er blevet gravid med parrets tredje barn, så frygter de, at det bliver umuligt at få råd til at forsøge hele familien. Men det er ikke kun mad og faste udgifter, som der ikke er penge til. Det kniber også med at få betalt af på Anitas gæld fra hendes fortid. Anita holder dog stædigt fast på, at Hans Emil ikke skal hjælpe hende med at betale gælden af, selvom hun ikke selv har råd. Dét vil eksperterne have lavet om på, og derfor får de forhandlet sig frem til en fordelagtig aftale med Anitas bank. Men vil Hans Emil stadig være med til at betale af på Anitas gæld, og kan Anita tage imod hjælpen? Og bliver der råd til den lille ny, der er på vej?
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 18
Hverken Toni eller Marianne betaler af på den gæld, som de begge har taget med ind i deres forhold. Gælden er på mere end 1 million kroner, og omfatter også det børnebidrag, som Toni ikke betaler til sine børn. Samtidig elsker Toni at forkæle Marianne med blomster og gaver, og parret bruger penge på cigaretter hver eneste dag. Nu er deres økonomi kommet så langt ud, at de ikke ved, hvordan de skal få den vendt. Derfor er Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Jan Swyrtz taget til Bræstrup i Jylland for at give parret et overblik over deres forbrug. Og da de graver dybt viser det sig, at parret bruger langt flere penge, end de har råd til, og samtidig er deres ubetalte gæld steget til en uoverskuelig størrelse. Spørgsmålet er nu, om Toni og Marianne er klar til at sige farvel til deres 180 kvm store hus for at flytte i en lille lejlighed, og om de kan holde det budget, som eksperterne giver dem.
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 14
Linse er hjemme og besøge familien. Imens Linse er i Danmark, er det vigtigt for Stephanie, at de udnytter tiden sammen. Derfor har hun planlagt en hyggelig sejltur, men det får Cengiz hurtigt lavet om på. Alba er blevet rigtig glad for heste, så Stephanie og Cengiz tager hende på den lokale rideskole for at lære hende at ride. Men da de først kommer derud, er Alba er ikke helt med på den idé, så Cengiz må ofre sig for sagen.
da
TV3
11:45
 Til middag hos 12
Skuespiller Ditte Hansen inviterer indenfor på sin charmerende husbåd. Værtinden udfordrer sin gæster med personlige samtaleemner - og til at springe en tur i det iskolde vand.
da
TV3
12:50
 Forsidefruer 10
Tina og Allan har besluttet at flytte hjem til Danmark, så de har travlt med at afvikle deres smukke liv i Dubai. Imens går bølgerne højt hos de andre fruer, da de tørner sammen over en hyggelig frokost hos Amalie.
da
TV3
13:55
 Forsidefruer 10
Amalie har svært ved både at være mor og eftertragtet influencer, så hun søger en barnepige, der kan hjælpe hende. Veninden Janni stiller op, og sammen holder de en meget anderledes babysitter-casting.
da
TV3
15:00
 Mit plastikmareridt 7
Jeanetts bryster hænger, efter hun har født to børn, og hun beslutter at få et brystløft og implantater. Men operationen skuffer fælt, for Jeanett kan slet ikke se, at hendes bryster er blevet større, og hun er kommet i tvivl om, kirurgen overhovedet har lagt implantater ind. Så nu håber hun, at "Mit plastikmareridts" læger kan hjælpe hende med at finde ud af, om hun går rundt med de implantater, som hun har betalt for, eller om kirurgen har snydt hende. For 12 år siden er Lone i en trafikulykke, der ændrer hendes liv. Ulykken efterlader hende med kroniske smerter i skuldre og nakke, og det betyder, at hun ikke længere kan gå med en bh. Men Lone er ked af sine naturlige bryster og har ikke lyst til at gå uden bh’en, derfor vælger hun at få lavet en brystforstørrende operation, så hun kan blive glad for sine bryster. Men operationen går ikke, som Lone havde forestillet sig, og i dag går hun stadig med bh på trods af smerterne. Efter seks fødsler føles Mettes krop træt, og hun vælger at få fjernet overskydende maveskind og samtidig få lavet en brystforstørrende operation. Men indgrebene har efterladt Mette med fysiske gener, som blandt andet har kostet hende jobbet. Mettes fingre snurrer nemlig, når hun overanstrenger sine arme, og Mette er sikker på, det er på grund af implantaterne. Samtidig er Mette ked af mavens udseende, som langt fra er, hvad hun drømte om.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 7
Den tidligere burleske-danser Grethe fik i 2011 fjernet begge sine bryster som led i hendes behandling mod brystkræft. I dag er Grethe kræft-fri, men samtidig er den flotte krop med fyldige bryster og selvtilliden, der fulgte med, kun et fjernt minde. For selvom Grethes bryster er blevet rekonstrueret, er hun langt fra tilfreds med resultatet. Hun føler, at de er blevet skamferet og syet sammen som en rullepølse. For seks år siden får Cirkeline skiftet sine implantater i brysterne ud med nogen, der næsten er dobbelt så store. Men den nye størrelse giver hende ikke det udseende, som hun drømmer om, fordi brysterne hænger og brystvorten peger nedad. Cirkeline har ikke haft en kæreste i fen år, fordi hun ikke vil vise brysterne frem, og det går hende på i en sådan grad, at hun bryder grædende sammen, når hun taler om problemet. Christina har tabt sig 50 kilo og bliver derfor tilbudt af få fjernet overskydende hud på maven. Men operationen giver hende ikke det forventede resultat, og i dag undgår Christina sit eget spejlbillede, fordi hun føler sig deform. Hun mener, at kirurgen har svigtet hende, og hun er ladt alene med sit problem. Derfor håber hun, at progrmmets læger kan hjælpe hende, så hun igen kan blive tilfreds med sin krop.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 25
Åke på 27 er selvstændig landbrugsarbejder, der drømmer om at eje sin egen bondegård og drive sit eget landbrug. Åke har sit eget firma, hvor igennem han sælger sin arbejdskraft til områdets forskellige gårde. Planen er, at firmaet en dag har genereret så mange penge, at han kan købe sin drømmegård. På det sidste har Åke dog kun haft en enkelt kunde, og kunden har netop opsagt samarbejdet, fordi Åke ikke kan finde ud af at komme op om morgenen. Åkes veninde Mette har bedt Luksusfælden om at hjælpe Åke til at få styr på økonomien og sit liv. Hun kan nemlig ikke selv trænge igennem til ham. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på Åkes konti, viser det sig, at hans manglende evne til at komme ud af fjerene om morgenen ikke er firmaets eneste problem. For Åke har hverken betalt skat eller moms af sin indtægt i firmaet, og nu står han over for et skattesmæk på 151.000! I stedet for at betale moms og skat har han bestilt en hjemmeside til 67.000 og købt maskiner, der ikke virker til næsten 100.000 kr. Det er kun et spørgsmål om tid, før Åkes firma bliver erklæret konkurs. Men vil Åke lytte til eksperterne, når de beder ham lukke sit firma før andre gør det for ham? Og vil han for en gangs skyld følge sin veninde Mettes råd, når hun anbefaler ham "at få et arbejde og blive lønmodtager ligesom alle andre mennesker"
da
TV3
18:05
 Luksusfælden 25
Daniel på 25 og 22-årige Sarah har sammen tre børn, men bor hver for sig. De drømmer om at flytte sammen, men mener ikke de har råd, fordi hun vil miste sin boligstøtte. Så derfor bor Daniel hos sine forældre, mens Sarah står for at holde familien med tre småbørn kørende. Parrets store drøm er at købe et hus og være en samlet familie, men de frygter, det aldrig sker, hvis ikke eksperterne kan hjælpe dem. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann går Sarah og Daniel på klingen, viser det sig dog, at det ikke kun er økonomien, der afholder dem fra at flytte sammen. For Daniel har haft et heftigt kokainmisbrug, og selvom han forsikrer Sarah om, at han er ude af det og helt clean, stoler hun ikke på ham. Der er nogle mystiske transaktioner på hans konto, betror Sarah Carsten. Hun fortæller også, at når hun spørger Daniel om dem, fejer han hende af.
da
TV3
19:00
 Til middag hos 12
TV-vært Felix Schmidt er efter sin nylige skilsmisse flyttet i lejlighed. Gæsterne får til opgave at udsmykke hjemmet, og så har Felix en overraskende nyhed, som han deler med sine middagsgæster.
da
TV3
20:00
 Koch'en på toppen 5
Jesper og Peter trækker i mejerist-uniformen, når de skal undersøge, om deres længeventede osteeksperiment er lykkedes. Joy og Steven tager nissehuen på, når de skal uddele Alsik’s traditionsrige julesmåkager til hotellets faste samarbejdspartnere. Joy har travlt, når hun på egen hånd skal sikre sig, at alt er helt klart til ét af årets store dinneshows – inden Jesper vender hjem til hotellet.
da
TV3
21:00
 Boligkøb i blinde 7
For et par år siden blev Birgitte så grebet af den gode stemning på boligmarkedet, at hun solgte sit hus – og fortrød bittert. Nu bor hun og datteren Emma til leje i dyrt nybyggeri, mens de leder efter et hus, der minder om det gamle.
da
TV3
22:30
 Breinholts
2024
da
TV3