FilmBox Premium

FilmBox Premium

Hollywoodske trháky s hviezdami najväčšej veľkosti krátko po premiére v kinách. Pravý pôžitok pre milovníkov premiér všetkých žánrov.

Slovakia

Ghid TV - luni, 27.05.2024

01:10
Provinění
Když se mladý právník ujme velkého případu a stane proti mocnému a nelítostnému činiteli rozsáhlé farmaceutické společnosti, ocitne se záhy ve světě vydírání a korupce.
sk
02:55
Tělo
Skupina tří přátel žije společně až do chvíle, než jeden z nich zemře kvůli svým ilegálním kšeftům. Zbývající dva ztratí jeho tělo a tak se musí vydat jej hledat. Tělo zatím putuje z ruky do ruky, protože kdokoliv se k němu dostane, ten se snaží se ho zase rychle zbavit, pokud možno bez asistence policie. Čeká Vás napětí a dostatečná dávka humoru od začátku do konce.
sk
04:30
Pause
nedefinované
sk
05:05
Deset pravidel jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
sk
06:40
Skore - Hokejový muzikál
17tiletý Farley vedl ponurý život, založený na domácí výuce, organické stravě a výletech do galerie umění. K nelibosti svých rodičů však Farley nesmírně rád hraje hokej s místními dětmi. K jejich ještě většímu zděšení si Farleyho vybere majitel mládežnického hokejového klubu, kde se z Farleyho stane hvězda. Zároven však mladík zjišťuje, že popularita má svou cenu. Na ledě musí bojovat a prát se. Když se navíc začne hroutit i přátelství s nejlepším kamarádem, je Farley čím dál ztracenější.
sk
08:10
Asterix a Olympijské hry
Asterix a Obelix jsou zpět! A tentokrát vás čeká příběh plný sportovního zápolení mezi Galy a jejich soupeři z celého světa. A při tom všem se odvážný mladý Gal Alafolix vášnivě zamiluje do řeské princezny Iriny. Spolu s Asterixem a Obelixem a za pomoci jejich čarovného elixíru se vydá do Řecka s cílem vyhrát nejen Olympijské hry, ale i srdce princezny Iriny. Střetává se tu však se zlomyslným Brutem, synem Césara, a jeho týmem, který je, zdá se, silným soupeřem. Jak je všeobecně známo, čarovné elixíry jsou na Olympijských hrách zakázané, ale Asterix už má plán, jak opět zvítězit.
sk
10:05
Sammyho dobrodružství
Jak se mořský želvák Sammy krátce po svém narození na pláži v Kalifornii hrabe k moři, najde a ztratí lásku svého života, hezkou želvičku jménem Shelly. Na grandiózní cestě přes oceány, kterou absolvují všechny želvy, než se vrátí na pláž, kde se narodily, se Sammy vyhýbá všem nebezpečím v naději, že znovu potká Shelly. S nejlepším kamarádem Rayem teď zblízka uvidí, jak lidé ubližují planetě. Ale pak jej jiní lidé zachrání. Bojuje s piraňami, uteče před orlovcem říčním a hledá tajemnou skrytou cestu. A jednoho dne, po všech svých dobrodružstvích a nebezpečích, jimž unikl o vlásek, Sammy najde Shelly. A ani ona na něj nikdy nezapomněla.
sk
11:30
Iluze lásky
Na turné po velké Británii v roce 1926 prožije Harry Houdini vášnivý románek s jistou senzibilkou. Ta se ale chystá slavného kouzelníka podvést.
sk
13:05
Gentleman S Pistolí
Film založený na skutečném příběhu Forresta Tuckera (Robert Redford), od jeho smělého útěku z vězení San Quentin ve věku sedmdesáti let až po řadu nevídaných vloupání, která policii vyváděla z míry, nicméně veřejnost okouzlila. Jeho pronásledováním jsou posedlí detektiv John Hunt (Casey Affleck), jehož fascinuje, jak se Forrest věnuje svému řemeslu, a žena (Sissy Spacek), která ho miluje navzdory jeho profesi.
sk
14:35
Hořko - sladko
Americký obchodník Brian je vyslán do Thajska s cílem vyhledávat a skupovat kávové plantáže - nakonec však najde mnohem víc než jen kávu, a zároveň zjistí, že původní účel jeho cesty se kávy vlastně vůbec netýkal.
sk
16:20
Madam služebná
Dnes potkáš někoho výjimečného. Tak zní proroctví, které si přečte bohatý muž před večeří u zámožného páru, na niž se chystá. Hostitelka totiž kvůli pověře o 13 stolovnících požádala svou služebnou, aby si zahrála na aristokratku. Muž se do ní zamiluje, ale hostitelka je nepřestává pronásledovat.
sk
17:50
Světlo mezi oceány
Majitel majáku a jeho manželka, kteří žijí u pobřeží západní Austrálie, vychovávají dítě, které zachrání z větrem unášeného veslařského člunu.
sk
20:00
Legenda o ztraceném městě
Majitelka hostince Dračí brána Jade zmizela a z popela vzniklo nové útočiště plné lupičů přestrojených za spořádané občany. Ti doufají, že pod pouštním pískem objeví pověstné ztracené město.
sk
22:00
A Little White Lie
Když je údržbář žijící v New Yorku omylem považován za slavného a samotářského spisovatele, musí se vydat na univerzitu a pronést hlavní projev, aby zachránil literární festival.
sk
23:40
After: Polibek
Mladá žena se zamiluje do muže s temným tajemstvím. Snímek podle románu Anny Toddové přináší příběh jejich turbulentního vztahu.
sk

Ghid TV - marți, 28.05.2024

01:25
After: Přiznání
Snímek natočený podle stejnojmenného milostného románu sleduje příběh lásky mezi dvěma mladými lidmi.
sk
03:10
Proti větru
Film je adaptací bestseleru Oliviera Adama Des Vents Contraires. Vypráví příběh Paula. Od té doby, co jeho žena Sarah beze stopy zmizela, Paul žije sám se svými dvěma dětmi. Ale uplynul už rok, rok, kdy musel den co den začínat znovu, a už je vyčerpaný.
sk
04:40
Pause
nedefinované
sk
05:30
Učitelem z nouze
Oscarem ověnčený spisovatel v depresích opouští Hollywood, aby učit scenáristiku na vysoké škole na východním pobřeží, kde se zamiluje do svobodné matky, která tam bere lekce.
sk
07:15
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
sk
09:05
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Asterix se vypraví za kanál pomoci svému druhému bratranci Anticlimaxovi porazit Julia Caesara a odrazit římskou invazi do Anglie.
sk
10:55
Sammyho dobrodružství 2
Nejlepší přátelé Sammy a Ray tráví čas bezstarostným brázděním vod okolo jejich domova v městě Baja v Kalifornii, během kterého pomáhají želvím mláďatům nalézt cestu do moře. Jejich životní dráha však najednou nabere jiný směr, když je chytí průmyslový magnát a majitel rybářské společnosti a nechá je převézt do podzemního akvária. Jenže našim malým hrdinům tam začne být brzy těsno a okamžitě začnou plánovat útěk ve velkém stylu!
sk
12:25
Deset věcí, které bychom měli udělat před rozchodem
Abigail je svobodná, soběstačná matka. Když se seznámí s Benem, shodnou se oba, že každý skvělý vztah končí katastrofou. Na prvním rande si tedy sestaví žebříček deseti věcí, které by měli udělat, než se rozejdou. Nicméně předpokládaný konec nakonec vůbec není tak jistý. Osud jim totiž na jejich seznam přidal číslo 11.
sk
13:40
Krycí jméno Lev
Pacient psychiatrické kliniky předstírá, že je šílený. O mentálním stavu svého svěřence však pochybuje jeho ošetřující lékař.
sk
15:15
Nestanu se tvojí ženou
Jistá matka se zamiluje do mladšího muže a její dcera prožívá první milostné vzplanutí. Matka příroda si pohrává s jejich osudy.
sk
16:50
Loupež Století
Travolta zobrazen v roli padělatele, kterému vážně onemocní syn (Sheridan). Aby mohl být s ním, musí se dostat z vězení. Za svou svobodu musí zaplatit trestným činem.
sk
18:25
Supernova
Sam a Tusker křižují ve svém karavanu Anglii a navštěvují přátele, rodinu i místa, která jim připomínají minulost. Když byla Tuskerovi před dvěma lety diagnostikována demence, stal se tento společný čas tím nejdůležitějším, co mají.
sk
20:00
Rande u přepážky
Tripp (Patrick Dempsey) si šel do banky jen vybrat peníze, ale skončí jako rukojmí dvou skupin bankovních lupičů. Takřka ve stylu Sherlocka Holmese bude muset rozluštit záhadu inspirovanou dílem Agathy Christie a získat si srdce krásné dívky (Ashley Juddová). Ovšem ne vše je takové, jak se může zdát, a v této komedii nás čeká ještě hodně zvratů.
sk
21:25
Rozhovory s Tedem
Odhalení zvláštního a komplikvané vztahu, který se vytvořil mezi analytikem FBI Billem Hagmaierem a sériovým vrahem Bundym během jeho posledních let v cele smrti.
sk